noscript image for google
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 | 04:43 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αναλήψεως 36 - Βύρωνας
  6932735052
  6932735052
  FRANGU ERVIN ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Σοβατίσματα - Σκαλωσιά - Ελαιοχρωματισμοί - Θερμοπροσόψεις Βύρωνας Αττικής

  Η επιχείρηση του κύριου Frangu Ervin εδρεύει στον Βύρωνα Αττικής από το 2003 και δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών αναλαμβάνοντας έργα στον Βύρωνα και σε όλες τις περιοχές της Αττικής κατόπιν συνεννόησης.

  Ο κύριος Frangu Ervin και το προσωπικό του αναλαμβάνουν να διενεργήσουν εργασίες σε ιδιωτικούς χώρους, δηλαδή σε σπίτια, εξοχικά, μεζονέτες, εξοχικά αλλά και επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις γενικότερα.

  Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα ποιοτικών υπηρεσιών για σοβατίσματα, σκαλωσιές, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπροσόψεις σε πολύ οικονομικές τιμές.

  ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

  είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε οικοδομική εργασία που αναλμβάνουμε. Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε οικοδομική εργασία που έχει να κάνει με σοβατίσματα, σκαλωσιά, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπροσόψεις σε πολύ οικονομικές τιμές.

  Η κύριος Frangu Ervin και το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει κάθε οικοδομική εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό εξυπηρετώντας την περιοχή του Βύρωνα αλλά και όλες τις περιοχές της Αττικής ολοκληρώνοντας κάθε έργο στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Θέτουμε σαν βασική μας προτεραιότητα την έγκαιρη ολοκλήρωση της εκάστοτε οικοδομικής εργασίας που αναλαμβάνουμε σε συνδυασμό με ένα ουσιαστικό αλλά και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα.

  Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες και προτείνοντας πακέτα λύσεων τα οποία καλύπτουν στο μέγιστο τις ανάγκες τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και θα έρθουμε στον χώρο σας ώστε να τον μελετήσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βύρωνα και όλες τις περιοχές της Αττικής.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Σίφνου 80 - Λάρισα
  6949873105
  DENIS CONSTRUCTIONS
  Ανακαινίσεις Χώρων - Θερμοπροσόψεις - Γυψοσανίδες | Λάρισα

  Η επιχείρηση Denis Constructions, με έδρα στη Λάρισα, δραστηριοποιείται σε παντός είδους ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων εξυπηρετώντας όλη τη Θεσσαλία, κατόπιν συνεννόησης.

  Με πολυετή εμπειρία, εξειδικευμένους τεχνίτες και άρτιο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις, ελαιοχρωματισμούς, γυψοσανίδες και άλλες εργασίες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η παράδοση έτοιμων χώρων προς χρήση μέσα από ένα άψογο, τόσο κατασκευαστικά όσο και αισθητικά, αποτέλεσμα.

  Δίνουμε μεγάλη βάση στην ποιότητα των υλικών μας και τις λεπτομέρειες τις εκάστοτε κατασκευής εγγυώμενοι υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΡΑΓΚΑΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 76 - Γκύζη
  2155558416
  6943103405
  DAWLAT ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Γυψοσανίδες - Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις - Υδραυλικές Εργασίες - Γενική Ανακαίνιση Γκύζη Αττική

  Η τεχνική μας εταιρεία “DAWLAT” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γκύζη, δραστηριοποιείται από το 2006 με τεχνικές εργασίες, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.

  Διαθέτοντας πολύπειρη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλες τις νέες τεχνοτροπίες, καθώς και σύγχρονα εργαλεία, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών υπηρεσιών και κατασκευών όπως οι γυψοσανίδες, οι μονώσεις, οι θερμοπροσόψεις και οι υδραυλικές εργασίες. τελευ μπειρους χειριστές καθώς και ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός είδους χωματουργικές εργασίες, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την διεξαγωγή των εργασιών χωρίς καθυστερήσεις ή απρόοπτα.

  Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας έως σήμερα, έχουμε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό έργων σε όλη την Αττική αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για οποιοδήποτε τεχνικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

  Η εμπειρία μας στα τεχνικά και ο μεγάλος αριθμός έργων που έχουμε πραγματοποιήσει, μπορούν να σας εξασφαλίσουν τις ιδανικές λύσεις σε κάθε είδους τεχνικό έργο όπως οι γυψοσανίδες& οι γύψινες κατασκευές, οι μονώσεις της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, οι θερμοπροσόψεις και οι υδραυλικές εργασίες.

  Μπορούμε να αναλάβουμε τεχνικά έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν όλους τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν για κάθε είδους τεχνική εργασία.

  Σκοπός μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση προς τον εκάστοτε πελάτη και η παράδοση ενός αξιόπιστου, ουσιαστικού και αισθητικά όμορφου τεχνικού έργου

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να κλείσουμε ένα ραντεβού προκειμένου να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Τυμφρηστού 33 - Λαμια
  6973737179
  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες – μονώσεις ταρατσών θερμομονώσεις και γενικές ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους !!!!!

  Βάλτε χρώμα και ανανεώστε τον χώρο σας για καλλιτεχνικές δημιουργίες στην Λαμία και σε ολο το νομό Φθιώτιδας!!!!!

  Εχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία ο εργολάβος ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ που εδρεύει στην Λαμία της Φθιώτιδας δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και των μονώσεων θερμομονώσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο του που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών,και μονώσεις θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) .

  Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στην Λαμία σε ολη την Φθιώτιδα αλλά και στην Αθήνα εχουμε ανακαινίσει και βάψει πλήθος οικοδομών στην Παλλήνη την Παιανία σε όλα τα Μεσόγεια και μετά το πέρας των ανακαινίσεων ειμαστε πάντα δίπλα σας .

  Στόχος μας είναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες γαιτί για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός .

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου φρεσκαρίσματα βαψίματα κατοικιών κτιρίων πολυκατοικιών διαμερισμάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων, εσωτερικούς και εξωτερικούς διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό(σκαλωσιές) που αναλαμβάνομαι και κτίρια με μεγάλα υψη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για να μεταμορφώσουν την οικοδομή.

  Οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Τεχνοτροπίες που διακοσμούν τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς ανάλογα με το υφος της οικοδομής (σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο, κρακελέ,κουρασανίτ απομιμήσεις)

  Καλύπτουμε τα επιπλά σας με προσοχή ώστε μετά από τους ελαιοχρωματισμούς να μείνει ο χώρος σας καθαρός χωρίς μερεμέτια

  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Ρεπουλίνες, Λούστρα

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Βάψιμο σε εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα πόρτες παράθυρα, παντζούρια, κιόσκια, χαγιάτια, κάγκελα

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ξια να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία, και την μούχλα .

  Στεγανοποιήσεις υπογείων , δώματα στην ταράτσα, πυλωτές

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις

  Εξωτερικά των κτιρίων για να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι,εξασφαλίζοντας οικονομία στα καύσιμα το πετρέλαιο για τον χειμώνα και το ηλεκτρικό ρεύμα για τον δροσισμό το καλοκαίρι

  Ετσι αναβαθμίζετε ενεργειακά το κτίριο και αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

  Το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν επαγγελματία εργολάβο ελαιοχρωματιστή τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια στον χρόνο παράδοσις των ανακαινίσεων από την ανάθεση εως την εκτέλεση και πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .

  Εμπιστευθείτε μας και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμαα

  Φιλικά

  ΜΗΤΣΟ ΘΩΜΑΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην Λαμία της Φθιώτιδας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Φρεσκαρίσματα χρωματισμοί Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματισμοι Λαμία Φθιώτιδα

  Ελαιοχρωματιστές Λαμία Φθιώτιδα

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Λαμία Φθιώτιδα

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Λαμία Φθιώτιδα

  Μονώσεις ταρατσών Λαμία Φθιώτιδα

  Οικοδομικές εργασίες Λαμία Φθιώτιδα

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Λαμία Φθιώτιδα

  Υγρομονώσεις Λαμία Φθιώτιδα

  Μερεμέτια πάσης φύσεως Λαμία Φθιώτιδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Νέα Σμύρνη - Αττική
  6976732013
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Με πολυετή εμπειρία στον ελαιοχρωματισμό κτιρίων αναλαμβάνουμε παντος τύπου βαψίματασε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

  Αναλαμβάνουμε το εσωτερικό και το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικούσας χώρου με αξιοπιστία και συνέπεια.

  Δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους εφαρμόζοντας την τεχνοτροπία της επιθυμίας σας αλλά και προτείνουμενέους συνδυασμούς χρωματισμών που θα αναδείξουν αισθητικάτον χώρο σας .

  Επιλέγουμε χρώματα οικολογικά απο επώνυμες και δοκιμασμένες εταιρείες του χώρου που διακρίνονται γιατην ποιότητα των χρωμάτων τους και την απόδοση τους μακροχρόνια.

  Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες με επιμέλεια για να εφαρμόσουμε κατόπιν το χρώμα ή την τεχνοτροπία τηςεπιλογής σας.

  Ακόμη το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την μόνωση του κτιρίου σας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

  Προετοιμάζουμε με επιμέλεια όλες τις επιφάνειες για την σωστή εφαρμογή των υλικών και την καλύτερη απόδοσή τουςσε βάθος χρόνου.

  Ένα σημαντικό κομμάτι της μόνωσης αποτελεί η μόνωση της ταράτσας του κτιρίου .

  Το συνεργείομας με άρτια κατάρτιση και με συνεργασία με επώνυμες και δοκιμασμένες εταιρίες του χώρου φροντίζει για την ολοκληρωμένημόνωση όλων των επιφανειών για να πετύχετε την μέγιστη ενεργειακή εξοικονόμηση του κτιρίου σας.

  Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  βάψιμο σπιτιού

  βάψιμο επαγγελματικών χώρων

  βάψιμο εσωτερικών χώρων

  βάψιμο εξωτερικών χώρων

  βάψιμο γραφείων

  τεχνοτροπίες

  σπατουλαριστα

  φρεσκαρίσματα

  μονώσεις

  μόνωση ταρατσών

  Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό δημιουργούμε χώρους υψηλής αισθητικής με άριστα υλικά πουεγγυούνται την ποιότητα των εργασιών μας.

  Με εκτίμηση

  Πολυχρονόπουλος Γιάννης

  6976732013

  ελαιοχρωματισμοι νεα σμυρνη - ελαιοχρωματιστης νεα σμυρνη - παντος τυπου βαψιματα νεα σμυρνη

  μπογιατζης νεα σμυρνη - βαψιμο σπιτιου νεα σμυρνη - βαψιμο καταστηματων νεα σμυρνη - βαψιμο γραφειων νεα σμυρνη

  φτηνο βαψιμο σπιτιου αττικη - οικονομικο βαψιμο σπιτιου αττικη - βαψιματα αττικη - βαψιμο εσωτερικων χωρων νεα σμυρνη

  βαψιμο εξωτερικων χωρων νεα σμυρνη - φρεσκαρισματα νεα σμυρνη - σπατουλαριστα νεα σμυρνη - μονωσεις νεα σμυρνη

  μονωση σπιτιου νεα σμυρνη - μονωση ταρατσας νεα σμυρνη - μονωσεις ταρατσων νεα σμυρνη - μονωσεις ταρατσων νεα σμυρνη αττικη

  οικονομικο φρεσκαρισμα σπιτιου αττικη - βαψιμο σπιτιου φτηνο αττικη - οικονομικος μπογιατζης - βαψιματα μονωσεις αττικη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αμαξικής 16 - Λευκάδας
  6995482203
  NDINI ARILDI-ΑΡΗΣ

  Τα πάντα για τις γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Λευκάδα !!!!!!

  Ελαιοχρωματισμοί οικονομικά βαψίματα – πατητές τσιμεντοκονίες με αξιοπιστία και συνέπεια

  Ο εργολάβος ΑΡΗΣ NDINI –NTINI με έδρα της δουλειάς του στην Λευκάδα δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων εδώ και πολλά χρόνια, με δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

  Είτε πρόκειται απλά για ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι σας είτε για γενική ανακαίνιση, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να διαμορφώσει τον χώρο σας, με επαγγελματισμό συνέπεια και υπευθυνότητα .

  Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς στις γυψοσανίδες γύψινες κατασκευές, στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας και στις θερμοπροσόψεις

  Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το εξιδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους, ελαιοχρωματιστές,μπογιατζήδες, σοβατζήδες οικοδόμους που μπορούν να αποπερατώσουν κάθε οικοδομική εργασία παρέχοντας καθαρή και ποιοτική εργασία

  Ανακαινίζουμε κάθε χώρο ιδιωτικό και επαγγελματικό (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) πάντα σεβόμενοι τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης του εργου .

  Προτείνουμε τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ολο το νησί της Λευκάδας από οπου μας ζητηθεί

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και ανακαινίσεις ολων των χώρων στην Λευκάδα

  Ελαιοχρωματισμούς – βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων και κτίρια με μεγάλα υψη

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα οικολογικά και πιο επώνυμα χρώματα(οικολογικά,πλαστικά ακρυλικά που αντέχουν στην υγρασία, στον χρόνο και τον ελληνικό ηλιο.

  Προτείνουμε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων που θα αναδείξουν το σπίτι σας

  Φρεσκαρίσματα

  Μερεμέτια οικοδομών πάσης φύσεως – σοβατίσματα

  Στοκαρίσματα – σπατουλαρίσματα

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων,κάγκελα, βάψιμο, κιόσκια, χαγιάτια

  Λάκκες ρεπουλίνες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των χώρων

  ( Σφουγγάρια , στούκο, κρακελέ, κουρασανίτ, απομιμήσεις )

  Πατητές τσιμεντοκονίες δαπέδου Διακοσμητικές χρωματιστές τσιμεντοκονίες (τεχνοτροπίες)

  Οι πιο συνήθεις εφαρμογές της είναι σε δάπεδα, μπάνια, κουζίνες και τοίχους, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άρτια και σε εξωτερικούς χώρους (αυλές, πισίνες, σκάλες) μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνισή σας ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών και τις εφαρμογές που αρμόζουν στον χώρο

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου γρανίτες ψηφίδες

  Ανακαινίσεις μπάνιων, κουζίνας, σκάλες δάπεδα, τοίχους

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις – στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις με την θερμοπρόσοψη αναβαθμίζετε ενεργειακά την οικοδομή και εξασφαλίζετε οικονομία στα καύσιμα στο πετρέλαιο και στο ηλεκτρικό ρεύμα

  Αποκτάτε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι με λιγότερα εξοδα

  Γύψινες κατασκευές και διακοσμήσεις – γύψινα, κολώνες, καμάρες, κιονόκρανα, κουτινιέρες

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων

  Ψευδοροφές με γυψοσανίδα με φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια που διαμορφώνουν το περιβάλλον σας

  ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων κρυφούς φωτισμούς, θόλους,ροζέτες

  Γύψινες ανακαινίσεις κατοικιών καταστημάτων , ξενοδοχείων βιτρίνες, ράφια, συνθέσεις με γυψοσανίδα

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα και τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα και για να βρείτε το κατάλληλο συνεργείο .

  όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα το πλήθος των ανακαινίσεων που εχουμε εκτελέσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι ότι θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς στην Λευκάδα

  Φιλικά

  ΑRIS NDINI – ΑΡΗΣ ΝΤΙΝΙ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής και γενικών ανακαινίσεων στην Λευκάδα

  Ωρες επικοινωνίας

  Καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Λευκάδα

  Γενικές ανακαινίσεις Λευκάδα

  Βαψίματα ελαιοχρωματισμοί Λευκάδα

  Ελαιοχρωματισμούς Λευκάδα

  Μπογιατζήδες Λευκάδα

  Ελαιοχρωματιστές Λευκάδα

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Λευκάδα

  Γυψοσανίδες Λευκάδα

  Γύψινες ανακαινίσεις Λευκάδα

  Τοποθετήσεις γυψοσανίδων Λευκάδα

  Γύψινες κατασκευές Λευκάδα

  Γύψινες διακοσμήσεις Λευκάδα

  Πατητές τσιμεντοκονίες Λευκάδα

  Μονώσεις ταρατσών Λευκάδα

  Θρμοπροσόψεις θερμομονώσεις Λευκάδα

  Γυψαδόροι Λευκάδα- Λευκάδας

  Ψευδοροφές χωρίσματα Λευκάδα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  8ης Δεκεμβριου 34 - Χανιά
  6992781629
  AHMED MAREY

  Ανανέωστε τον χώρο σας με πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων και αλλάξτε την διαθεσή σας στα Χανιά !!!!!

  Ο ελαιοχρωματιστής AHMED MAREY που εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, βαψίματα και στις μονώσεις θερμομονώσεις με, υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Με πολυετή εμπειρία τεχνογνωσία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία, το συνεργείο μας που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες που βάφουν, στοκάρουν, φρεσκάρουν αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει αμεσα και να παρέχει τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στα Χανιά και σε ολο το νομό Χανίων

  Καλύπτοντας κάθε ανάγκη των πελατών μας ειτε αφορά ιδιωτικούς ειτε επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, διαμερίσματα,καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία στα Χανιά.

  Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές,προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία. Επιλέγετε τους χρωματισμούς που επιθυμείτε, συμβουλεύεστε, εφόσον υπάρχει ανάγκη, και εμάς, και ξεκινάμε την αισθητική ανανέωση του χώρου σας.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών
  Eλαιοχρωματισμοί παντός τύπου εξωτερικά και εσωτερικά των οικοδομών και κτιρίων

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά,

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων, βάψιμο σε κάγκελα

  Φρεσκαρίσματα

  Λάκκες , Ρεπουλίνες

  Σπατουλαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Στοκαρίσματα

  Φροντίζουμε να καλύπτουμε όλα τα επιπλα και κάνουμε καθαρή και προσεγμένη δουλειά

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων (ακρυλικά, πλαστικά, οικολογικά ) για να αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες .

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την μεταμόρφωση του δικού σας χώρου

  Μονώσεις ταρατσών – υγρομονώσεις στεγανοποιήσεις

  Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας μονωτικά υλικά ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση ολων των κτιρίων να εξασφαλίσετε οικονομία στα καύσιμα (πετρέλαιο- ηλεκτρικό ρεύμα ) και να αποκτήσετε ένα σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε και μας εμπιστεύεστε.

  Στόχος μας είναι μόνο να εχουμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, και να σας προτείνουμε λύσεις που αρμόζουν στο σπίτι σας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Φιλικά AHMED MAREY o εργολάβος ελαιοχρωματισμών στα Χανιά

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 9 το βράδυ

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματισμοί κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων Χανιά Χανίων

  Ελαιοχρωματιστές Χανιά Χανίων Κρήτης

  Μπογιατζήδες Χανιά Χανίων Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χανιά Χανίων Κρήτης

  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Χανιά Χανίων Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Χανιά Χανίων Κρήτης

  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Χανιά Χανίων Κρήτης

  Οικονομικά βαψίματα Χανιά Χανίων Κρήτης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ
  Ηρώων Πολυτεχνείου 12 - Ασπρόπυργος
  2105579188
  6980457503
  VST Insulations
  Βιομηχανικές Μονώσεις - Μονώσεις Κτιρίων | Ασπρόπυργος Αττική

  Η VST ιδρύθηκε το 2021, στον Ασπρόπυργο Αττικής, με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών μόνωσης.

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο κλάδο των βιομηχανικών, αλλά και των κτιριακών μονώσεων.

  Ο κλάδος των βιομηχανικών μονώσεων αποτελεί τον στυλοβάτη της εταιρίας μας, καθώς όλο το προσωπικό έχει άριστες γνώσεις και εξαιρετική κατάρτιση στον τομέα αυτό.

  Όλοι οι εργαζόμενοι που απαρτίζουν την VST είναι εξαιρετικά έμπειροι μιας και έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες πανελλαδικά.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  Η λύση απέναντι στην καλύτερη δυνατή μόνωση δεν απαιτεί κόπο, αλλά ένα σωστό και ξεκάθαρο τρόπο συνδυασμένο με ποιότητα και χαμηλό κόστος.

  Στην προσπάθεια ανεύρεσης αυτού του τρόπου η VST αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της ως ένα ξεχωριστό - μοναδικό συνεργάτη, στον οποίο παρέχει μια πληθώρα προσαρμοσμένων λύσεων για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που αποτελούν εχέγγυα για το σύνολο των συνεργασιών της είναι:

  ♦ Η στόχευση - εξειδίκευση των υπηρεσιών της.
  ♦ Η δημιουργία προσαρμοζόμενων λύσεων για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
  ♦ Η διαρκής αναβάθμιση των διαδικασιών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
  ♦ Η αξιοπιστία των στελεχών και συνεργατών της.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κυνοπιάστες - Κέρκυρα
  2661057246
  6947372178
  ARBEN HAXHI –ΧΑΤΖΙ ΑΡΜΠΕΝ- ΜΠΕΝΙ

  Για τις πιο ποιοτικές και οικονομικές γενικές ανακαινίσεις στην Κέρκυρα !!!!!

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ

  O εργολάβος ανακαινίσεων και γενικών οικοδομικών εργασιών ARBEN HAZHI – ΑΡΜΠΕΝ ΧΑΤΖΙ – ΜΠΕΝΙ με εδρα την Κέρκυρα εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης κατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων σε ολη την Κέρκυρα.

  Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε στον τομέα της ανακαίνισης μας καθιστά ως το καλύτερο συνεργείο γενικών ανακαινίσεων στην Κέρκυρα και αποτελούμε την ιδανική λύση με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας που αποτελείται από εμπειρους ( κτίστες , σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους,πλακάδες,) σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζουμε, αποτελούν εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικούς πελάτες

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας με τέλεια εφαρμογή και εγγυούνται το αποτέλεσμα.

  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο.

  Λειτουργούμε με γνώμονα να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας έτσι ώστε η κάθε οικοδομική εργολαβία να ολοκληρώνεται με ποιότητα και πάντα με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και γενικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων ν Κέρκυρα

  Κτισίματα

  Σοβατίσματα

  Κεραμοσκεπές παντός τύπου – σοφίτες – παράθυρα στις στέγες

  Επισκευές κεραμοσκεπών – ανακεραμώσεις κεραμοσκεπών

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων με επώνυμα χρώματα οικολογικά πλαστικά,ακρυλικά που αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που θα μεταμορφώσουν και θα αναδείξουν τον χώρο σας.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των τοίχων (στούκο,κουρασανίτ,κρακελέ, απομιμήσεις)

  Λάκες σε ολες τις ξύλινες επιφάνειες (ξύλινα εσωτερικά κουφώματα,κουζίνες)

  Σπατουλαρίσματα - Στοκαρίσματα

  Γύψινες κατασκευές- Γύψινες ανακαινίσεις- γυψοσανίδες,ψευδοροφές, χωρίσματα,

  κρυφοί φωτισμοί, θόλοι

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Χωρίσματα τοιχοποιίες με γυψοσανίδα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – ψηφίδων- γρανιτών σε μπάνια,δάπεδα, τοίχους

  Ανακαινίσεις μπάνιου- κουζίνας

  Πλακοστρώσεις πέτρας σε αυλές , πεζοδρόμια, πλατείες

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε από την υγρασία και την μούχλα οριστικά

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι

  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει σε ολο το νησί της Κέρκυρας αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Αν λοιπόν ψάχνετε για μία οικονομική ανακαίνιση με υψηλή αισθητική τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!! πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Φιλικά

  ARBEN HAXHI – ΜΠΕΝΙ ΧΑΤΖΙ

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κέρκυρα

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Κέρκυρα

  Κεραμοσκεπές Κέρκυρα

  Κτισίματα Κέρκυρα

  Σοβατίσματα – σοβάδες Κέρκυρα

  Ελαιοχρωματισμοί Κέρκυρα

  Βαψίματα σπιτιών κτιρίων Κέρκυρα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Κέρκυρα

  Πλακάδες Κέρκυρα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Κέρκυρα

  Μονώσεις ταρατσών Κέρκυρα

  Γύψινες ανακαινίσεις – γυψοσανίδες Κέρκυρα

  Γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα Κέρκυρα

  Πλακοστρώσεις Κέρκυρα

  Οικοδομικές εργολαβίες Κέρκυρα

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μελίσσια - Αττική
  6951000400
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νίκαια - Αττική
  6907654870
  Στηνκατασκευή κτιρίωντο όνομα μας ξεχωρίζει όχι μόνο για τον επαγγελματισμό μας και την αξιοπιστία μας αλλά και για τα εξειδικευμένα συνεργεία μας , που σας προσφέρουν παντός τύπου οικοδομικές εργασίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

  Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο των ολοκληρωμένων, αλλά και επί μέρους οικοδομικών εργασιών, όπως είναι η κατασκευή κτιρίων οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, οι ειδικές κατασκευές, οι ανακαινίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμευψηλές ποιοτικές προδιαγραφές υλικών και εφαρμογών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  Με τεχνογνωσία και συνέπειαανακαινίζουμε το σπίτι σαςή τονεπαγγελματικό σας χώροπροσδίδοντάς του λάμψη και προσωπικότητα. Διαμορφώνουμε τον χώρο σας με ειδικές κατασκευές που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

  Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα σας παρέχουν παντός τύπου οικοδομική εργασία που θα πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του χώρου σας μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

  Ακόμη με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε τηνεξωτερική θερμομόνωση κτιρίωνπαρέχοντας ολοκληρωμένες εργασίες μόνωσης για την προστασία του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμων εταιρειών που εγγυούνται τηνεξαιρετική ποιότητα τους. Με επιμελημένη εργασία εφαρμοζουμε τα θερμομονωτικά υλικά για να σας προσφέρουμε υψηλή αποτελεσματικότητα και απόδοση όλο τον χρόνο.

  Φροντίζουμε να προετοιμάσουμε τις επιφάνειες με ιδιαίτερη προσοχή για να να εφαρμόσουμε τηνμόνωση που επιθυμείτε,με απόλυτη επιτυχία καιμελλοντική αντοχή.

  Ητεχνογνωσίαμας πάνω στοτομέα της μόνωσηςαλλά και η συνεχή ενημέρωσή μας για τις νέεςτεχνικέςκαι τα νέαυλικάεγγυούνται άριστη ποιότητα εργασιών.

  Αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Νίκαια και την Αττική

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία στο μικρότερο δυνατό χρόνο
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μιχαλακοπούλου 125 - Ζωγράφου
  6992416721
  6945361877
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Εθνικής Αντιστάσεως 18 - Κουφάλια - Θεσσαλονίκη
  2391110867
  6978674598
  DAUTIS & CO
  Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη
  ___
  λίγα λόγια για εμάς

  Η οικογενειακή επιχείρηση DAUTIS & CO εδρεύει στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων.
  Ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης εποχής που απαιτούν την εξοικονόμηση χρόνου και τις ολοκληρωμένες λύσεις, η επιχείρηση DAUTIS & CO, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανακαίνισης και της διακόσμησης, αποτελεί τον ιδανικό και πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας.

  Αναλαμβάνει τη μελέτη του χώρου σας, την ολική ή τη μερική ανακαίνιση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου.

  Ανακαίνιση, Διακόσμηση, Θερμομόνωση

  Γυψοσανίδες, Χωρίσματα, Θερμοπρόσοψη

  Επισκευές Ηλεκτρολογικών & Υδραυλικών

  Εξοικονομώ, Πατώματα, Laminate, Βάψιμο

  Το κλειδί της επιτυχίας είναι τόσο οι ικανοποιημένοι πελάτες, όσο και το ικανοποιημένο προσωπικό, αλλά και η τάξη και η ποιότητα που εφαρμόζεται στη δουλεία της εταιρείας.

  Με το Εξοικονομώ κατ' Οίκον αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση & ολοκλήρωση της κατοικίας σας.

  Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την επιχείρηση DAUTIS & CO για ραντεβού ή επισκεφτείτε το κατάστημά της στα Κουφάλια!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Αρτεσιανό - Καρδίτσα
  2441551518
  6980598552
  ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Στεγανοποιήσεις - Πατητή Τσιμεντοκονία Καρδίτσα

  Η επιχείρησή μας “Νασιόπουλος Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, δραστηριοποιείται από το 2014 στους ελαιοχρωματισμούς, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, μπορούμε να αναλάβουμε παντός τύπου ελαιοχρωματισμούς, βαψίματα και φρεσκαρίσματα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να αναλάβουμε το βάψιμο ή το φρεσκάρισμα ενός δωματίου έως και τον ελαιοχρωματισμό ολόκληρης της πολυκατοικία σας, στο χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων της επιλογής σας.

  Παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας κομψό καθώς και εγγυημένες εργασίες στεγανοποίησης κτιρίων.

  Παράλληλα, αναλαμβάνουμε εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας παρέχοντάς σας λειτουργικές και ξεχωριστές λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Καρδίτσα και σε όλη την Ελλάδα.

  Στόχος μας είναι αφενός να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
  Εξυπηρετούμε άμεσα την Καρδίτσα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Περιστέρι - Αττική
  6992805015
  Η εταιρεία μας ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΝΙ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών και τεχνοτροπιών παντός τύπου σε όλη την Αττική.

  Μαζί με τους καλά εκπαιδευμένους μας μάστορες αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.

  Ταυτόχρονα σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαλεία στοχεύουμε σε άρτια αποτελέσματα προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια.

  Επίσης μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση κόστος με επισκεψη στον χώρο σας ή μέσο φωτογραφιών.

  Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία.

  Αναλαμβάνουμε έργα στο Περιστέρι καθώς και σε όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Ιωάννινα - Ιωαννίνων
  6982342909
  Η εταιρεία ΦΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ασχολείται με το αντικείμενο των οικοδομικών εργασιών εδώ και πολλά χρόνια με έδρα τα Ιωάννινα.

  Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει με επιτυχία οποιαδήποτε οικοδομική κατασκευή, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ παραδίδει τα κατασκευαστικά έργα πάντα στον προκαθορισμένο χρόνο. Συζητάμε και προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

  Τα οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα, οικολογικά και άριστης ποιότητας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς.

  Σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαλεία και μηχανήματα αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Φλώρινα - Φλώρινας
  6998398618
  Η εταιρεία μας ΜΑΚΗΣ ΜΟΥΤΣΑ εδώ και χρόνια μαζί με τα έμπειρα χέρια και τα εξειδικευμένα εργαλεία σας προσφέρουμε υπηρεσίες οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων παντός τύπου.

  Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε άρτιας ποιότητας οικοδομικές εργασίας με σκοπό την ικανοποίηση όλων σας των επιθυμιών.

  Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  Οικοδομικές Εργασίες
  Ανακαινίσεις
  Ελαιοχρωματισμοί
  Βαψίματα
  Σοβατισμοί
  Μονώσεις Παντός Τύπου

  Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα ανεξαρτήτος μεγέθους και δυσκολίας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ηρακλείου 6 - Αλεξανδρούπολη
  6997922470
  HOXHA NIKOLIN –ΧΟΤΖΑ ΝΙΚΟΛΙΝ

  Θερμοϋγρομονώσεις και οικονομικά βαψίματα φρεσκαρίσματα ανακαινίσεις-σπιτιών διαμερισμάτων καταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον Εβρο !!!!

  Ο εργολάβος στην Αλεξανδρούπολη του Εβρου ΧΟΤΖΑΝΙΚΟΛΙΝ,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων, για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες,διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία) με συνέπεια τεχνογνωσία και επαγγελματισμό.

  Εξιδικευόμαστε στις Θερμομονώσεις υγρομονώσεις στους ελαιοχρωματισμούς ,στα σοβατίσματα ,στις μονώσεις ταρατσών

  Σας παρέχουμε ιδανικές λύσεις, επιμελημένη και καθαρή εργασία, σε επιθυμητό κόστος, για οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού και βάψιμο χρειαστείτε σε κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, μπογιατζήδες,σοβατζήδες που ερχονται στον χώρο σας και σας προτείνουν μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων για να ανανεώσετε τον χώρο σας με τις πιο οικονομικές λύσεις και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Εξυπηρετούμε αμεσα στην Αλεξανδρούπολη,στις Φέρες,στην Σαμοθράκη, στο Σουφλί στο Διδυμότειχο στην Ορεστιάδα και σε ολο τον νομό Εβρου.

  Φροντίζουμε ωστε το ονειρό σας να γίνει πραγματικότητα να αποκτήσετε ενα σπίτι λειτουργικό, ανετο χωρίς μελλοντικά προβλήματα.

  Με διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις των ανακαινίσεων ολων των χώρων αναλαμβάνουμε:

  Οι υπηρεσιες μας:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Αλεξανδρούπολη Εβρου

  Επιχρίσματα -Σοβατίσματα – σοβάδες πάσης φύσεως

  Παραδοσιακός Σοβάς

  Ετοιμοι Σοβάδες

  Ακρυλικοί σοβάδες τελικής στρώσης

  Επισκευαστικοί Σοβάδες

  Έγχρωμοι Σοβάδες

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών
  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου σε κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων,εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
  Ελαιοχρωματισμούς φρεσκαρίσματα , προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο.
  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών(στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια ).
  Στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα
  Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το βάψιμο
  Λάκκες, ρεπουλίνες
  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων κάγκελα, κιόσκια

  θΕΡΜΟΫΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Μονώσεις ταρατσών – θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις ολων των οικοδομών

  θερμοπροσόψεις- θερμομονώσεις κατοικιών κτιρίων εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας οικονομία στα καύσιμα (πετρέλαιο τον χειμώνα η φυσικό αέριο, ρεύμα) ώστε να εχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.
  Μονώσεις ταρατσών υγρομονώσεις με πιστοποιημένα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.
  Στεγανοποιήσεις υπογείων, δώματα, πυλωτές

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανακαίνιση του σπιτιού σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα, να σας εξυπηρετήσουμε από οπου μας ζητηθεί στην Αλεξανδρούπολη,στις Φέρες,στην Σαμοθράκη, στο Σουφλί στο Διδυμότειχο στην Ορεστιάδα και σε ολο τον νομό Εβρου.

  Το πλήθος των ανακαινίσεων όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο και εχουμε περατώσει στην Αλεξανδρούπολη και σε ολο τον Εβρο,ειναι εγγύηση για την δουλειά μας,και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  ΧΟΤΖΑ ΝΙΚΟΛΙΝ

  Ο εργολάβος

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 10 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Θερμοϋγρομονώσεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη,Σουφλί ,Διδυμότειχο,Ορεστιάδα,Εβρος

  Εργολάβος θερμομονώσεων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Μονώσεις υγρομονώσεις ταρατσών Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Στεγανοποιήσεις ταρατσών υπογείων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Σοβατίσματα -σοβάδες Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Οικονομικά βαψίματα σπιτιών κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Ελαιοχρωματισμοί- ελαιοχρωματιστές Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Ανακαινίσεις σπιτιών καταστημάτων κτιρίων Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Γενικές ανακαινίσεις Αλεξανδρούπολη, Φέρες,Σαμοθράκη, Σουφλί,Διδυμότειχο, Ορεστιάδα,Εβρος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μουρκούση 7, Ζωγράφος - Αττική
  6939707003
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νάξος - Κυκλάδων
  2285025169
  6973024337
  MEMA ISMET

  Για οικονομικές γενικές ανακαινίσεις στην Νάξο με το κλειδί στο χέρι !!!!!!

  Ο εργολάβος MEMA ISMETπου βρίσκεται στην Νάξο,δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των γενικών ανακαινίσεων και πάσης φύσεως οικοδομικών εργασιών, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς τα βαψίματα στις τοποθετήσεις πλακιδίων, καθώς επίσης και στις Μονώσεις,θερμομονώσεις, στην εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους κατοικίες, Ξενοδοχεία , διαμερίσματα, πολυκατοικίες.

  Το συνεργείο μας που αποτελείται από εμπειρους τεχνίτες (ελαιοχρωματιστές,πλακάδες) αναλαμβάνει να ανακαινίσει και να μεταμορφώσει το σπίτι σας !

  Η πολυετής εμπειρία η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι τα ατού της επιχείρισής μας και μας κατατάσσουν από τα καλύτερα συνεργεία γενικών ανακαινίσεων σε όλο το νησί της Νάξου.

  Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα.

  Δίνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις, που καλύπτουν επιτυχώς ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές ανακαινίσεις καιΟικοδομικές εργασίες παντός τύπου

  Μερεμέτια

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα – φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά σε σπίτια καταστήματα ξενοδοχεία, με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο η οικοδομή.

  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)

  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ( σκαλωσιές) για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (ξενοδοχεία)

  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα

  Βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια

  Μονώσεις ταρατσών -υγρομονώσεις με τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων – πυλωτές -δώματα

  Θερμομονώσεις

  Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για κτίρια μη θερμομονωμένα ή μονωμένα,με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργειακή αναβάθμιση,την αισθητική των οικοδομών αλλά και οικονομία στα καύσιμα εχουμε ένα κτίριο η σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα σε τοίχους

  Ανακαινίσεις μπάνιου , κουζίνας αντικαθιστούμε τα παλαιά πλακάκια με καινούργια

  Σκάλες

  Πατητή τσιμεντοκονία- χρωματιστές και εφαρμογές της τσιμεντοκονίας

  Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, κτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, το λουτρό, σε σκάλες, σε πισίνες, αλλά και όπου αλλού θέλουμενα διακοσμήσουμε οικονομικά.

  Κατασκευή πέργκολας – κιόσκια – χαγιάτια

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη από την αρχή μέχρι τέλους

  Εξυπηρετούμε από οπου μας ζητηθεί στην Νάξο και στα γύρω νησιά των Κυκλάδων

  Όλα τα χρόνια που ανήκουμε στον τομέα των ανακαινίσεων το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών που εχουμε εκτελέσει στην Νάξο και στις Κυκλάδες αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών

  Εάν λοιπόν ψάχνετε για επαγγελματίες εργολάβους που θα σας ανακαινίσουν οικονομικά με ποιότητα δουλειάς, συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και με υπευθυνότητα τότε…..

  Καλέστε μας και θα σας δώσουμε άμεσα, προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις οικοδομικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν,

  Εμπιστευθείτε μας και να εισθαι σίγουροι ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.!

  Σας ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας

  Με εκτίμησηMEMA ISMET

  oεργολάβος ελαιοχρωματιστής,και γενικών ανακαινίσεων στην Νάξο

  Ωρες επικοινωνίας

  Καθημερινά από τις 8 το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Νάξος -Κυκλάδες
  Γενικές οικοδομικές εργασίες Νάξος -Κυκλάδες
  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Νάξος -Κυκλάδες
  Οικοδομικές εργολαβίες Νάξος -Κυκλάδες
  Εργολάβος ελαιοχρωματιστής Νάξος -Κυκλάδες
  Ελαιοχρωματισμοί -βαψίματα Νάξος -Κυκλάδες
  Ελαιοχρωματιστές Νάξος -Κυκλάδες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων Νάξος -Κυκλάδες
  Ανακαινίσεις μπάνιου
  Πλακάδες Νάξος -Κυκλάδες
  Οικονομικές ανακαινίσεις Νάξος -Κυκλάδες
  Μονώσεις ταρατσών Νάξος -Κυκλάδες
  Θερμομονώσεις Νάξος -Κυκλάδες
  Πέργκολες Νάξος -Κυκλάδες
  Επισκευές σπιτιών -καταστημάτων-ξενοδοχείων Νάξος -Κυκλάδες
  Κατασκευή πέργκολας Νάξος -Κυκλάδες

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Περιστέρι - Αττική
  6974193656
  ΜΙΜΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
  Ελαιοχρωματισμοί - Tεχνοτροπίες - Μονώσεις Ταρατσών | Περιστέρι Αττική

  Ο Μίμης Μωραΐτης και η έμπειρη ομάδα του δραστηριοποιούνται, με έδρα το Περιστέρι, σε παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες και μονώσεις ταρατσών (γυψοσανίδες), εδώ και 25 χρόνια, εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

  Με συνέπεια, γνώση και προσοχή στη λεπτομέρεια αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούςσε κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα και λοιπούς επαγγελματικούς χώρουςστις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με γνώμονα την ταχύτητα, την καθαριότητα και την άμεση παράδοση των χώρων σας έτοιμους για χρήση.
  Επιλέγουμε υλικά άοσμα, οικολογικά, με υψηλή αντοχή στο χρόνο και την υγρασία δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα τόσο τεχνικά, όσο και αισθητικά.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Θα ανταπεξέλθουμε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΖΑΙΜΗ 13 - Πύργος
  2621505068
  6973657166
  Πολυζωγόπουλος Γιάννης
  ελαιοχρωματιστής Πύργος
  _____
  λίγα λόγια για εμάς

  Δύναμη της ομάδας μας είναι το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά.

  Ο ελαιοχρωματιστής κος Πολυζωγόπουλος Γιάννης δραστηροποιείται στο χώρο του χρώματος εδώ και χρόνια και εξυπηρετεί τον Πύργο και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.
  Φροντίζουμε να εξελισσόμαστε καθημερινά & να μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις, έτσιώστε να παρέχουμε στον πελάτη κορυφαίο μοντέρνο αποτέλεσμα σε ασυναγώνιστες τιμες.
  Συνδιάζουμε τη πολύχρονη εμπειρία με φρέσκιες ιδέες σε τεχνοτροπίες και ελαιοχρωματισμους.Επίσης αναλαμβάνουμε θεμοπροσόψεις και θερμομονώσεις σε οικίες & επαγγελματικούς χώρους.

  Οι υπηρεσίες μας:

  Ελαιοχρωματισμοί
  Εποξειδικές βαφές
  Τεχνοτροπίες
  Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις
  Μονώσεις ταρατσών
  Ειδικές βαφές

  Προσπαθούμε με σεβασμό στον πελάτη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

  50 χρόνια εμπειρίας! Το χρώμα στα καλύτερα του!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Περγάμου 5 - Αθήνα
  6971677153
  VikCon
  Ανακαινίσεις Κατοικιών | Αθήνα

  Η εταιρεία VikCon με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Λούκα έχει έδρα στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας ολικές ανακαινίσεις κατοικιών σε όλη την περιφέρεια.

  Με πολύχρονη γνώση, εμπειρία και ένα δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών μπορούμε να φέρουμε εις πέρας έργα κατασκευής και ανακαίνισης, παραδίδοντάς σας χώρους έτοιμους για χρήση.

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών εργασιών, όπως ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, οικοδομικές εργασίες, τοποθετήσεις πλακιδίων, ελαιοχρωματισμούς, κατασκευές κουζίνας, μπάνιου, πόρτες, κουφώματα και ειδικές κατασκευές κατοικιών.

  Εργαζόμαστε με ποιότητα, συνέπεια και προσοχή στη λεπτομέρεια στοχεύοντας σε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Αθήνας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, αξιολόγηση των αναγκών σας και σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 37 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ