noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 01:27 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Τριφυλίας 3, Αμπελόκηποι - Αττική
  2112126066
  6976795748
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  Ανακαινίσεις - Μονώσεις, Αμπελόκηποι, Αθήνα

  Η εταιρεία ελαιοχρωματισμών με επικεφαλή τον κ. Παναγιώτη, με έδρα στους Αμπελόκηπους της Αθήνας, αποτελεί πηγή εμπειρίας και καινοτομίας στον χώρο των ελαιοχρωματισμών. Με μια πολυετή παρουσία στην αγορά, η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την αφοσίωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ &
  ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

  Οι ελαιοχρωματισμοί που προσφέρονται από την εταιρεία μας είναι εξειδικευμένοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα και αντοχή σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, οι οποίοι είναι διακριτικοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις ανθρώπινες ανάγκες, οι ελαιοχρωματισμοί μας προσφέρουν μια βιώσιμη και αισθητικά ελκυστική λύση για κάθε χώρο.

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο μπορεί να αναλάβει εσωτερικά και εξωτερικά βαψίματα, είτε πρόκειται για ολόκληρο το σπίτι σας είτε για ένα μόνο δωμάτιο.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Αν ψάχνετε για επαγγελματικές υπηρεσίες ανακαινίσεων που περιλαμβάνουν τοποθέτηση πλακιδίων και ελαιοχρωματισμούς, είμαστε εδώ για εσάς!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΤΟΚΟΝΙΑ

  Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί την ιδανικότερη λύση για περιπτώσεις ανακαίνισης λόγω μικρού πάχους και άριστης πρόσφυσης με όλα τα υποστρώματα.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Λόγω της εκτενούς εμπειρίας μας στον χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για θερμομόνωσηπροσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εάν αναζητάτε επαγγελματικούς και αξιόπιστους ελαιοχρωματισμούς επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε το ραντεβού σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

  Εγγύηση
  Μετά το πέρας των εργασιών η συνεργασία μας δεν παύει να υφίσταται και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θέμα τυχόν προκύψει.

  Εμπειρία
  Διαθέτοντας εμπειρία 25 ετών στον χώρο,έχουμε τις λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το αντικείμενό μαςμε την υψηλότερη απόδοση σε ποιότητα.

  Ποιότητα & Υπευθυνότητα
  εγγυόμαστε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια επιτόπια εκτίμηση στον δικό σας χώρο.

  Άμεση & Σωστή εξυπηρέτηση
  Σας παρέχουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, ενώ φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί εξαρχής.

  Φέρνουμε χρώμα στην ζωή σας

  6976795748

  350+
  Ολοκληρωμένα Εργα

  2000+
  Ικανοποιημένοι Πελάτες

  100%
  Ποιότητα υπηρεσιών

  25+
  Χρόνια Εμπειρίας

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  1η ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - Χανιά
  6978775696
  Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
  PRO PAINTING & DETAILING | Ελαιοχρωματισμοί - Πατητές Τσιμεντοκονίες - Τεχνοτροπίες - Υγρομονώσεις - Θερμομονώσεις Χανιά Κρήτη

  Καλωσορίσατε στην PRO PAINTING & DETAILING, την προοδευτική εταιρεία που έχει καθιερωθεί στα Χανιά της Κρήτης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του ελαιοχρωματισμού, των πατητών τσιμεντοκονιών, των τεχνοτροπιών, καθώς και στις υγρομονώσεις και θερμομονώσεις.

  Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον κλάδο, η PRO PAINTING & DETAILING έχει αποκτήσει τη φήμη της για την αξιοπιστία της, την επαγγελματική της προσέγγιση και την αφοσίωσή της στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που δεν θυσιάζουν την ποιότητα.

  Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών και τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και υλικών, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε περιβάλλοντα που αντανακλούν την αισθητική και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

  Στην PRO PAINTING & DETAILING, κάθε έργο είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο και την αφοσίωσή μας στην τέχνη του χρωματισμού και της διακόσμησης. Είτε πρόκειται για μια μικρή ή μεγάλη εργασία, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματισμό και επιμέλεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα αναδείξουν τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νεοφύτου 90 - Χαλκίδα
  6942996542
  6973500530
  ΜΠΡΑΧΟ ΗΛΙΑΣ- ΜΠΡΑΧΟ ΜΑΝΟΣ

  Αμεσα αξιόπιστα και υπεύθυνα τα πάντα για το σπίτι!!!! γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις στην Χαλκίδα και σε ολη την Εύβοια !!!!!

  Οι εργολάβοι ΜΠΡΑΧΟ ΗΛΙΑΣ και ΜΠΡΑΧΟ ΜΑΝΟΣ είναι μία οικογενειακή οικοδομική επιχείριση που εδρεύει στο Βασιλικό της Χαλκίδας στην Εύβοιας και δραστηριοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα,στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων κατοικιών κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων.

  Με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, το πλήρως και εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας, αποτελείται από κτίστες, σοβατζήδες,πλακάδες, ελαιοχρωματιστές, σκεπατζήδες, γυψαδόρους πετράδες που μπορούν να διαμορφώσουν τον χώρο σας με ποιότητα κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορούν να σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, που αρμόζουν στον δικό σας χώρο,δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα

  Διαθέτουμε ολο τον κατάλληλο εξοπλισμό (σκαλωσιές, τριβεία, πρέσσες μηχάνημα airless) και μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας(κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία)με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους απο την ανάθεση των εργολαβιών μέχρι την παράδοση.

  Εξυπηρετούμε αμεσα στην Χαλκίδα,Αλιβέρι, Ερέτρια, Αμάρυνθο, Κάρυστο σε ολη την Εύβοια αλλά και πανελλαδικά

  Οι υπηρεσίες μας:

  Γενικές ανακαινίσεις – Οικοδομικές εργολαβίεςΟικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων.στην Χαλκίδα και σε ολη την Εύβοια

  Γκρεμίσματα

  Μερεμέτια

  Κτισίματα

  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)

  Τοποθετήσεις πλακιδίων,παντός τύπου και διαστάσεων - Ψηφίδες, Γρανίτες και πλακάκια μεγάλων διαστάσεων σε ποικιλία σχεδίων

  Τοπθέτιση πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους, μπαλκόνια,αυλές. .

  Ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)

  Ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών

  Μερτεμέτια πρίν απο το βάψιμο των οικοδομών

  Βαψίματα κατοικών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων βάφουμε και κτίρια με μεγάλα υψη(πολυκατοικίες,ξενοδοχεία)

  Φρεσκαρίσματα , στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα,λάκες, ασταρώματα, ριπουλίνες, βελατούρες

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων, κάγκελα.

  Φροντίζουμε να αφήνουμε τον χώρο καθαρό όταν τελειώνουμε τους ελαιοχρωματισμούς χωρίς μερεμέτια και κακοτεχνίες.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την ανάδειξη του οικοδομήματος.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών (κρακελέ, σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, απομιμήσεις)

  Μονώσεις, θερμοπροσόψεις θερμομονώσεις για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων

  Μονώσεις ταρατσών Στεγανοποιήσεις υπογείων, πυλωτές,πισίνες

  Θερμοπροσόψει θερμομονώσεις

  Γενικά μόνωση ονομάζεται οποιαδήποτε διαδικασία ή κατασκευή προστασίας του κτιρίου από τις καιρικές συνθήκες.

  Η στεγανοποίηση ταρατσών ή αλλιώς η υγρομόνωση ταρατσών, είναι μία διαδικασία που πραγματοποιείται από εξειδικευμένα συνεργεία με την εφαρμογή ειδικών μονωτικών υλικών. Η στεγανοποίηση είναι πολύ σημαντική καθώς εμποδίζει την δημιουργία μούχλας και υγρασίας στους τοίχους.
  Προστατεύουμε τα κτίρια απο την υγρασία, το κρύο και τη ζέστη και εξασφαλίζουμε να αποκτήσετε ενα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι με
  εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές και γύψινες διακοσμήσειςμε περίτεχνα σχέδια αισθητική,και φαντασία.

  Ξηρά δόμηση

  Οροφές με ορυκτή ινα

  Ψευδοροφές πολλαπλών επιπέδων

  Τοιχοποιίες χωρίσματα με γυψοσανίδα

  Κρυφοί φωτισμοί θόλοι, κορνίζες, ροζέτες, κουρτινιέρες

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ανακαινίσεις καταστημάτων βιτρινών , κατασκευές ραφιώνσυνθέσεις με γυψοσανίδα,

  Χωρίσματα με γυψοσανίδα σε καταστήματα, κατοικίες,διαχωριστικά γραφείων

  Πέτρινες κατασκευές- πετρόκτιστα σπίτια -

  Κτίσιμο παραδοσιακών τζακιών.

  Αναπαλαιώσεις ολων των πέτρινων κτισμάτων με ειδικές τεχνικές ωστε ολα τα πετρόκτιστα κτίρια να αποκτήσουν την παλαιά τους λάμψη χωρίς να αλλοιωθεί η αρχιτεκτονική τους.

  Πέτρινες επενδύσεις σε τοίχους κολώνες, καμάρες,αυλόγυρους,πέτρινες σκάλες,μπάρμπεκιου- βρύσες,

  Πλακοστρώσεις μέ πλάκες Καρύστου,η μέ πέτρα σε αυλές πεζοδρόμια, κήπους, πλατείες.

  Κατασκευή κάθε τύπου κεραμοσκεπής ( Μονόριχτες, Δίριχτες Τετράριχτες) καλαίσθητες και ποιοτικές με κεραμίδια ανάλογα των επιθυμιών σας (βυζαντινά, ασφαλτικά,ρωμαικά)
  Κατασκευή πέργκολας σε σχέδια και χρώματα των επιθυμιών σας με αισθητική τελειότητα
  Συντηρούμε τις κεραμοσκεπές –αναπαλαιώνουμε και επισκευάζουμε κάθε στέγη ειτε σε επαγγελματικό χώρο ειτε σε ιδιωτικό.
  Κατασκευή σοφίτας , κιόσκια χαγιάτια
  Κατασκευή παράθυρων στις στέγες των σπιτιών .

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνομαι την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη,στους προκαθορισμένους χρόνους από την ανάθεση της εργολαβίας εως την αποπεράτωσή της

  Σε εμάς θα βρείτε:

  Ποιότητα εργασίας υψηλών προδιαγραφών

  Συμφέρουσες τιμές

  Το πλήθος των οικοδομικών εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει ολα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο,αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας

  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Χαλκίδα και σε ολη την Εύβοια αλλά και πανελλαδικά

  με εκτίμηση

  ΜΠΡΑΧΟ ΗΛΙΑΣ- ΜΠΡΑΧΟ ΜΑΝΟΣ

  οι εργολάβοι γενικών ανακαινίσεων στην Χαλκίδα της Εύβοιας

  ωρες επικοινωνίας καθημερινά απο τις 8 το πρω'ι εως τις 9 το βράδυ

  γενικές οικοδομικές εργασίες Χαλκίδα Εύβοια

  γενικές ανακαινίσειςΧαλκίδα Εύβοια

  ελαιοχρωματισμοί βαψίματα κατοικιών κτιρίωνΧαλκίδα Εύβοια

  ελαιοχρωματιστέςΧαλκίδα Εύβοια

  εργολάβοι γενικών ανακαινίσεωνΧαλκίδα Εύβοια

  τοποθέτιση πλακιδίωνΧαλκίδα Εύβοια

  πλακάδεςΧαλκίδα Εύβοια

  ανακαινίσεις μπάνιουΧαλκίδα Εύβοια

  πέτρινες κατασκευέςΧαλκίδα Εύβοια

  πετρινες επενδύσειςΧαλκίδα Εύβοια

  πετράδεςΧαλκίδα Εύβοια

  πλακοστρώσειςΧαλκίδα Εύβοια

  γυψοσανίδεςΧαλκίδα Εύβοια

  γύψινες ανακαινίσειςΧαλκίδα Εύβοια

  μονώσεις ταρατσώνΧαλκίδα Εύβοια

  θερμομονώσεις θερμοπροσόψειςΧαλκίδα Εύβοια

  σκεπές κεραμοσκεπέςΧαλκίδα Εύβοια

  επισκευές κεραμοσκεπώνΧαλκίδα Εύβοια

  αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίωνΧαλκίδα Εύβοια

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Μύκονος - Κυκλάδων
  6947652607
  DRAGOTI VENTI –Ο ΝΤΡΑΓΚΟΤΗΣ

  Τα πάντα για το κτίσιμο της πέτρας και για γενικές ανακαινίσεις στην Μύκονο !!!!! από εμπειρο τεχνίτη της πέτρας!!!!!!!

  Ο εργολάβος ΔΡΑΓΚΟΤΗΣ ΒΕΝΤΙ με εδρα την Μύκονο δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών εργολαβιών και γενικών ανακαινίσεων για ολους τους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στην Μύκονο και σε ολες τις Κυκλάδες μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Με τεχνογνωσία ,μεράκι και με πολυετή εμπειρία εξιδικευόμαστε στον χώρο των πέτρινων κατασκευών στα πετροκτίσματα πετρόκτιστες κατοικίες και ότι αφορά στο κτίσιμο της πέτρας,

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από κτίστες, πετράδες,σοβατζήδες, πλακάδες,ελαιοχρωματιστές παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση και την αναπαλαίωση ολων των πέτρινων κατοικιών, με ειδικές εργασίες και τεχνικές που χαρίζουν και πάλι στα κτίρια και σε ολα τα πέτρινα σπίτια την παλαιά τους αιγλη χωρίς περιττές παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική τους και αισθητική.

  Ανακαινίζουμε κτίρια και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες,καταστήματα, ξενοδοχεία) προσφέροντας σας κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις σας και στο περιβάλλον ώστε κάθε πέτρινη διακόσμηση να είναι λειτουργική.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις ανακαινίσεις και σε ολες τις οικοδομικές εργασίες είναι πάντα από πιστοποιημένες εταιρείες τελευταίας τεχνολογίας ώστε τα εργα μας να εχουν αισθητική και αντοχή στον χρόνο χωρίς να παρουσιάζουν μελλοντικά προβλήματα.

  Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ολικές ανακαινίσεις στην Μύκονο

  Κτίσιμο με πέτρα και τούβλα

  Σοβατίσματα

  Μερεμέτια παντός τύπου

  Κτίσιμο πέτρινων κατοικιών , οικονομικ;ά , θερμομονωτικά, ηχομονωτικά και αντισεισμικά ζεστά τον χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι, με διαχρονική αντοχή στον χρόνο.

  Πλακοστρώνουμε με πέτρα η πλακάκια η πλάκες Καρύστου αυλές, πεζοδρόμια, κήπους

  Δημιουργούμε πέτρινες βρύσες -μπάρμπεκιου

  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους εντοιχισμός πέτρας

  Διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πέτρα

  Διαμόρφωση κήπων και κατασκευές με πέτρα

  Κτίσιμο αυλόγυρων

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ( ξενοδοχεία, κατοικίες,καταστήματα, κτίρια)

  Κολώνες και Καμάρες

  Κτίσιμο παραδοσιακών τζακιών – ξυλόφουρνους

  Πέτρινες σκάλες

  Δημιουργίες υψηλής αισθητικής και καλαισθησίας διαχρονικές κατασκευές

  Έργα τέχνης από Φυσική

  Διαλέξτε το σημείο που επιθυμείτε να φτιαχτεί και να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Διακοσμήστε τον χώρο με το πιο φυσικό υλικό, την πέτρα.

  Τοποθετήσεις πλακιδίων – σε δάπεδα, τοίχους σε μπάνια, κουζίνες, ολων των τύπων και πλακάκια μεγάλων διαστάσεων

  Τοποθέτιση --ψηφίδων – γρανιτών με ποικιλία σχεδίων στην επίστρωση των πλακιδίων

  Ανακαινίσεις μπάνιου- δαπέδων- κουζίνας και τοποθέτιση πλακιδίων και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων κατοικιών καταστημάτων ξενοδοχείων.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές και πραγματοποιεί επιμελημένη και καθαρή εργασία.

  Ερχόμαστε στον χώρο σας και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που αρμόζουν στο δικό σας περιβάλλον.

  Χρώματα που αναδεικνύουν την οικοδομή

  Μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Στοκαρίσματα, λάκες, ασταρώματα , ριπουλίνες, βελατούρες

  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα,(σκαλωσιές, τριβεία) δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

  Σας δίνουμε τη λύση ώστε να φρεσκάρετε και να ομορφύνετε με οποιαδήποτε τεχνοτροπία και το δικό σας σπίτι με πολύ λίγα χρήματα από επαγγελματία ελαιοχρωματιστή χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσετε όλο σας το νοικοκυριό.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών (σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο, κρακελέ,κουρασανίτ απομιμήσεις)

  Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων.

  Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, μονωτικά η ακρυλικά

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας

  Πατητή τσιμεντοκονία – και χρωματιστές αλλά και για προετοιμασία δαπέδων πριν από την τοποθέτιση των πλακιδίων.

  Πατητή χρωματιστή τσιμεντοκονία εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, ντουζιέρες, κτιστούς πάγκους, στην κουζίνα, το λουτρό, σε σκάλες, σε πισίνες, αλλά και όπου αλλού θέλουμενα διακοσμήσουμε οικονομικά.

  Φρεσκάρουμε με βάψιμο και τις πατητές τσιμεντοκονίες

  Το πλήθος των εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια στην Μύκονο αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε.

  Εσείς καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα και θα σας δώσουμε πλήρη ενημέρωση για τις εργασίες που θα εκτελέσουμε, εξυπηρετούμε ολο το νησί της Μυκόνου.

  Φιλικά

  DRAGOTI VENTI – Ο ΝΤΡΑΓΚΟΤΗΣ

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων της Μυκόνου

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Γενικές ανακαινίσεις Μύκονος- Μυκόνου

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Μύκονος- Μυκόνου

  Πέτρινες κατασκευές Μύκονος- Μυκόνου

  Πετρόκτιστα Μύκονος- Μυκόνου

  Κτίσιμο πέτρας Μύκονος- Μυκόνου

  Πετράδες Μύκονος- Μυκόνου

  Τοποθέτιση πλακιδίων Μύκονος- Μυκόνου

  Πλακάδες Μύκονος- Μυκόνου

  Ανακαινίσεις μπάνιου Μύκονος- Μυκόνου

  Ελαιοχρωματισμοί Μύκονος- Μυκόνου

  Ελαιοχρωματιστές Μύκονος- Μυκόνου

  Βαψίματα κατοικιών κτιρίων ξενοδοχείων Μύκονος- Μυκόνου

  Μπογιατζήδες Μύκονος- Μυκόνου

  Πατητή τσιμεντοκονία Μύκονος- Μυκόνου
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αθήνα - Αττική
  6975764306
  Vlaves 24h
  Υδραυλικές Εργασίες - Αποκατάσταση Βλαβών | Αθήνα Αττική

  Η επιχείρηση Vlaves 24h δραστηριοποιείται στην Αθήνα και όλη την Αττική, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα εργασιών από υδραυλικά ζητήματα έως ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας οικιακός ή επαγγελματικός χώρος.

  Διαθέτοντας έμπειρα συνεργεία διαφόρων ειδικοτήτων αποτελούμενα από εξειδικευμένους επαγγελματίες, προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες τη βδομάδα με άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα.

  ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

  Υδραυλικές εργασίες

  Αποφράξεις - αποχετεύσεις

  Ηλιακοί θερμοσίφωνες

  Λέβητες πετρελαίου & φυσικού αερίου

  Οικιακές συσκευές

  Οικοδομικές εργασίες

  Κηπουρικές εργασίες

  Γενικοί καθαρισμοί πολυκατοικιών

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας παρέχοντας ποικίλες υπηρεσίες και αξιόπιστους τεχνικούς οποιαδήποτε στιγμή και αν τους χρειαστείτε.
  Οι Vlaves 24h είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά της Αττικής.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας με 24ωρη εξυπηρέτηση για όλες τις εργασίες και βλάβες της οικίας ή της επιχείρησής σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Υγείας 10, Νέα Ιωνία - Αττική
  6932382753
  Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, η οποία είναι ο προορισμός σας για υψηλής ποιότητας οικοδομικές εργασίες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στην Αττική. Εμείς, η ομάδα του ΑΡΗ, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές οικοδομικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  Με μια εμπειρία πολλών ετών στον τομέα της οικοδομής, είμαστε εξειδικευμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλο το φάσμα των οικοδομικών εργασιών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος του έργου, αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση με σοβαρότητα και αφοσίωση, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας.

  Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ανθεκτικών και λειτουργικών κατασκευών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες να διαρκούν και να προσφέρουν μακροχρόνια ικανοποίηση στους πελάτες μας. Επιμένουμε στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και στην εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνικών, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε υπόψη τις ανανεωτικές τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο της οικοδομής.

  Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την αξία και την ομορφιά του χώρου σας, δημιουργώντας περιβάλλοντα που αντανακλούν το στυλ, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Με τη στήριξη του ΑΡΗ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί εγκαίρως, με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να ξεκινήσουμε το επόμενο έργο οικοδομής σας με επιτυχία και εμπιστοσύνη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Στυλιανού Τυπάλδου 7, Ληξούρι - Κεφαλονιά
  2671094370
  6992123401
  ΧΡΩΜΟΤΕΧΝΙΚΗ
  Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις - Ανακαινίσεις | Κεφαλονιά

  Η Χρωμοτεχνική Κεφαλονιάς είναι μια εταιρεία γενικών ανακαινίσεων, η οποία εξειδικεύεται σε μονώσεις ταρατσών, ελαιοχρωματισμούς και θερμοπρόσοψη, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα οικοδομικών υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Έχοντας στο πλευρό μας έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό στις μονώσεις και τους ελαιοχρωματισμούς, αναλαμβάνουμε μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Κεφαλονιά και τα Ιόνια.

  Εξελισσόμαστε - Μαθαίνουμε - Μοιραζόμαστε

  Με συνεχή εκπαίδευση και τεχνική ενημέρωση βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε, μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι για τις τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα υλικά.

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

  Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, θέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις μας στην υπηρεσία του πελάτη.

  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με γνώμονα το σεβασμό και την ακεραιότητα, αναζητώντας τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  2671094370,6992123401

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγιά - Λάρισα
  6945788477
  6998923515
  ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ

  Οεργολάβος ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ με εδρα της δουλειάς του στην Αγιά της Λάρισας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες,διαμερίσματα,πολυκατοικίες καταστήματα, ξενοδοχεία), με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, μέχρι και σήμερα

  Εξιδικευόμαστε στις μονώσεις ταρατσών , θερμοπροσόψεις , θερμομονώσεις, στους ελαιοχρωματισμούς ,στην τοποθέτιση πλακιδίων στις πέτρινες κατασκευές, και στις αναπαλαιώσεις ολων των πέτρινων κτισμάτων.

  Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξιδικευμένο συνεργείο με τεχνογνωσία (κτίστες, πλακάδες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, πετράδες) μπορούμε να αναλάβουμε από την αρχή την οικοδομή με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της εργολαβίας μέχρι την παράδοση της

  Εξυπηρετούμε αμεσα για ολες τις οικοδομικές εργασίες στην Αγιά, στην Λάρισα, στον Τύρναβο, Φάρσαλα, Ελασσόνα και σε ολη την Θεσσαλία..

  Όλα αυτά τα χρόνια οι οικοδομικές εργασίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες μας που είναι υψηλών προδιαγραφών και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας. .

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας ώστε τα εργα μας να αντέχουν στον χρόνο χωρίς να παρουσιάσουν μελλοντικά προβλήματα.

  ΟIΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις παντός τύπου στην Αγιά Λάρισας

  Μερεμέτια και επισκευές οικοδομών

  Κτίσιμο με πέτρα – πετροκτίσματα και πέτρινες κατασκευές

  Πέτρινα σπίτια

  Αρμολογήσεις πέτρινων κατοικιών και κτιρίων

  Αναπαλαιώσεις όλων των πέτρινων κτισμάτων διατηρητέων κτιρίων με εξιδικευμένες τεχνικές ώστε τα παλαιά κτίρια να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους λάμψη

  Επενδύσεις πέτρας σε δάπεδα στον τοίχο σε τζάκια και κτίσιμο τζακιών με πέτρα

  Πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, αυλών, κήπων

  Κατασκευές μπάρμπεκιου, φούρνους, αυλόγυρους, μάντρες, εκκλησάκια, βρύσες

  Κατασκευή πέτρινης σκάλας

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολόνες

  Ειδικές κατασκευές με πέτρα

  Ελαιοχρωματισμούς – βαψίματα- φρεσκαρίσματα εσωτερικά και εξωτερικά των οικοδομών και οικοδομές με μεγάλα υψη, με χρώματα οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά που επώνυμων εταιρειών που χαρίζουν ομορφιά και καλαισθησία και αντέχουν στον χρόνο και στον Ελληνικό ήλιο.

  Στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα, ριπουλίνες, λάκες, ασταρώματα, βελατούρες

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων , κάγκελα

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για να διακοσμήσετε τους χώρους σας ( σφουγγάρια,κουρασανίτ,στούκο, απομιμήσεις)

  Μονώσεις ταρατσών με τα καλύτερα μονωτικά υλικά για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα

  θερμομονώσεις- θερμοπροσόψεις

  Με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η απώλεια της θερμοκρασίας και κατά συνέπεια εξασφαλίζεται μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων για ψύξη και θέρμανση, οικονομία στα καύσιμα υλικά (πετρέλαιο, ρεύμα, φυσικό αέριο) εφ όρου ζωής εξοικονόμηση ενέργειας και συγχρόνως και την πιο σωστή λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση ολων των οικοδομών.

  Για να έχετε ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Πλακάκια – μάρμαρα

  Τοποθετήσεις πλακιδίων - Ψηφίδες – Γρανίτες παντός τύπου και διαστάσεων
  Ψηφίδες διαλέξτε την ψηφίδα και το σχέδιο που θέλετε ή ζητήστε μας να σας προτείνουμε σχέδια και εμείς αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση!
  Ανακαινίσεις μπάνιου ολική η μερική τοποθέτιση πλακιδίων
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου, σε κουζίνες, πάγκοι, τοίχους με ποικιλία σχεδίων και πλακιδίων με μεγάλες διαστάσεις (ισια-ρόμβος)
  Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων σε βεράντες μπαλκόνια
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε κατοικίες, βίλλες, διαμερίσματα, καταστήματα ξενοδοχεία, επιχειρήσεις και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους

  Μαρμαρικές εργασίες
  Τοποθέτηση μαρμάρων
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Κατοκάσια –Σοβαντεπί
  Μαρμαροποδιές ορθομαρμαρώσεις σε ήδη υπάρχουσες μαρμάρινες επιφάνειες με φθορές και κακοτεχνίες.
  Δάπεδα - Τοίχους - επενδύσεις σε τοίχους

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα κατάλληλο συνεργείο που θα αναλάβει την εργολαβία γρήγορα, ποιοτικά με συνέπεια και θα σας απαλλάξει από το άγχος…..

  τότε καλέστε μας και να είστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς,στην Λάρισα

  με εκτίμηση

  ΓΙΑΤΣΕ ΟΡΕΣΤΗΣ

  Ο εργολάβος γενικών ανακαινίσεων στην Αγιά της Λάρισας

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις Αγιά Λάρισα

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Αγιά Λάρισα

  Ελαιοχρωματιστές Αγιά Λάρισα

  Θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη Αγιά Λάρισα

  Μονώσεις ταρατσών Αγιά Λάρισα

  Τοποθέτιση πλακιδίων Αγιά Λάρισα

  Ανακαινίσεις μπάνιου Αγιά Λάρισα

  Πλακάδες Αγιά Λάρισα

  Οικονομικές ανακαινίσεις Αγιά Λάρισα

  Τοποθέτιση μαρμάρων Αγιά Λάρισα

  Πέτρινες κατασκευές Αγιά Λάρισα

  Πετροκτίσματα Αγιά Λάρισα

  Πετρόκτιστα Αγιά Λάρισα

  Αναπαλαιώσεις κατοικιών κτιρίων Αγιά Λάρισα

  Πετράδες Αγιά Λάρισα

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων και επισκευών Αγιά Λάρισα

  Πλακάκια μάρμαρα Αγιά Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Νέα Μηχανιώνα - Θεσσαλονίκη
  6947301522
  ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
  Ανακαινίσεις & Ελαιοχρωματισμοί Θεσσαλονίκη

  Λίγα λόγια για εμάς

  Η επιχείρηση του τεχνίτη Γρηγόρη Κατσιάνου βρίσκεται στη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης & προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ιδιωτικούς όσο και επαγγελματικούς χώρους σε ολόκληρο τον Νομό Θεσσαλονίκης.

  Με μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα, ασχολείται με το βάψιμο χώρων & εγγυάται άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον, αναλαμβάνει διάφορες εργασίες, όπως τεχνοτροπίες, μονώσεις ταρατσών, γυψοσανίδες, τοποθετήσεις παλκιδίων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να δώσουμε την προσφορά μας!

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6947301522

  Αναλαμβάνουμε εργασίες και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

  ΜΕΡΑΚΙ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

  Με μεράκι και εξειδικευμένες γνώσεις στις ανάγκες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου, ο Γρηγόρης Κατσιάνος διακρίνεται για την 20ετή εμπειρία του στον χώρο, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με την ποιότητα και την επαγγελματική του προσέγγιση.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Σκοπός της επιχείρησής μας είναι

  Να παρέχουμε υπηρεσίες & κατασκευές υψηλής ποιότητας.
  Η συνέπεια σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
  Να παραδίδουμε το χώρο σας όπως τον παραλάβαμε, καθαρό και επιμελημένο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  1η Μαΐου 8Α - Κηφισιά
  6972668756
  Καλωσορίσατε στην MY CONSTRUCTION Οικοδομικές Εργασίες, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας οικοδομικά έργα στην καρδιά της Κηφισιάς. Είμαστε περήφανοι για την παράδ traditio ογή μας στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών οικοδομής, καθιστώντας τις ιδέες σας πραγματικότητα και δημιουργώντας χώρους που ξεχωρίζουν.

  Στην MY CONSTRUCTION, αντιλαμβανόμαστε ότι η οικοδομή είναι περισσότερο από απλώς κτίρια. Είναι η δημιουργία χώρων που αντανακλούν την προσωπικότητα, τις ανάγκες και τα όνειρα των πελατών μας. Επιδιώκουμε την υψηλότερη ποιότητα σε κάθε στάδιο του έργου, από τον σχεδιασμό μέχρι την παράδοση, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

  Οι οικοδομικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν την κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών, κτιρίων επιχειρήσεων και εμπορικών χώρων. Είτε πρόκειται για ένα μικρό έργο ανακαίνισης είτε για μια πλήρη οικοδομική κατασκευή, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τις απαραίτητες λύσεις με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και επιδεξιότητα.

  Η εμπειρία μας και η αφοσίωσή μας στην υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας μας έχουν καταστήσει έναν εκ των προτιμημένων οικοδομικών συνεργατών στην περιοχή. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και υλικά για να εξασφαλίσουμε ότι τα έργα μας είναι ανθεκτικά, αισθητικά και λειτουργικά.

  Αναδείξτε τον χώρο σας με τηνMY CONSTRUCTION Οικοδομικές Εργασίες και εμπιστευτείτε μας τον σχεδιασμό και την κατασκευή των ονείρων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι οικοδόμησης που θα αναδείξει την ποιότητα και την προσωπικότητα του χώρου σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Κως - Δωδεκανήσου
  6971865545
  Καλωσορίσατε στον κόσμο των χρωμάτων και της τέχνης, όπου η εμπειρία συναντά τη δημιουργικότητα. Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τον ελαιοχρωματισμό σε όλο του το μεγαλείο, με αγάπη και αφοσίωση στη δημιουργία των πιο εντυπωσιακών χρωματικών εφέ για τον χώρο σας στην Κω.

  Στο ειδικευμένο μας στούντιο ελαιοχρωματισμού, οι τεχνίτες μας αφοσιώνονται στη δημιουργία ζωντανών, πλούσιων χρωμάτων που θα αναδείξουν και θα ανανεώσουν τον χώρο σας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, το γραφείο σας ή το επαγγελματικό σας χώρο, είμαστε εδώ για να φέρουμε τα όνειρά σας σε ζωή.

  Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ελαιοχρωματισμού, από την επιλογή των χρωμάτων και των υλικών μέχρι την εφαρμογή της βαφής με επαγγελματική επιδεξιότητα. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά για να εξασφαλίσουμε την μακροχρόνια αντοχή και τη φωτεινότητα των χρωμάτων στον χώρο σας.

  Στον ελαιοχρωματισμό δεν αντιμετωπίζουμε απλά έναν τοίχο, αλλά έναν καμβά που μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα, να αναδείξει την αρχιτεκτονική και να εκφράσει το στιλ του χώρου σας. Είτε επιλέγετε ένα παστέλ χρώμα για μια αίσθηση ηρεμίας, είτε ένα έντονο χρώμα για μια δόση ζωντάνιας, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για εσάς.

  Εάν αναζητάτε μια εξαιρετική εμπειρία ελαιοχρωματισμού στην Κω, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να δώσουμε χρώμα στις ιδέες και τις επιθυμίες σας, με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Δημοκρατίας 5Β Χερσόνησος - Ηράκλειο
  2897023359
  6937512782
  CUPI NIKOLIN –ΤΣΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ

  Για αξιόπιστες οικονομικές γενικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών μονώσεων και επισκευών κτιρίων στην Χερσόνησο και σε ολο το νομό Ηρακλείου της Κρήτης !!!

  Ο εργολάβος ΤΣΠΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνιαμε υπευθυνότητα και συνέπεια στις γενικές οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και επισκευές ολων των κτιρίων.

  Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς στο βάψιμο και στις επισκευές κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων και ολων των επαγγελματικών χώρων, στις μονώσεις ταρατσών , αντιρηγματικές μονώσεις προστασίας των οικοδομών, θερμομονώσεις , υγρομονώσεις Θερμοπροσόψεις, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται.

  Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον κλάδο των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων Θερμομονώσεων στις αντιρηγματικές μονώσεις προστασίας των κτιρίων (από νέα υλικά ), είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, δίνοντας ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις για κάθε περίπτωση

  Δημιουργούμε με απεριόριστη φαντασία ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, χώρο και χαρίζοντάς του μία μοναδική αισθητική.

  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου , με ποιοτική εργασία και καθαρή , τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας, που αποτελείται απο ελαιοχρωματιστές και τεχνίτες που γνωρίζουν πολύ καλά τις τεχνικές των ελαιοχρωματισμών και μονώσεων .

  Εξυπηρετούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Χερσόνησο και σε ολο το νομό Ηρακλείου της Κρήτης.

  Προφυλάσσουμε το χώρο σας και καλύπτουμε τα επιπλα ώστε το σπίτι να παραμείνει καθαρό χωρίς μερεμέτια και ζημιές και στις μονώσεις χρησιμοποιούμε τα καλύτερα μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να απαλλαγείτε οριστικά από την υγρασία και την μούχλα εξασφαλίζοντας ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι καταναλώνοντας λιγότερα καύσιμα ( πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα) και εξοικονομώντας χρήματα,αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση των οικοδομών.

  Οι υπηρεσίες μας

  Γενικές ανακαινίσεις και παντός τύπου επισκευές σε όλα τα κτίρια στην Χερσόνησο στο Ηράκλειο της Κρήτης

  Ελαιοχρωματισμοί- βαψίματα - Φρεσκαρίσματα παντός τύπου σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και σε ολους τους επαγγελματικούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς μεγάλων επιφανειών και οικοδομές με μεγάλα υψη.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα ακρυλικά, πλαστικά ανθεκτικά στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

  Σπατουλαρίσματα, Λάκες, Ριπουλίνες βαψίματα κουφωμάτων, κάγκελα, ντουλάπια

  Στοκαρίσματα και μερεμέτια πρίν από το βάψιμο

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών, στούκο,σφουγγάρια,κουρασανίτ,απομιμήσεις, κρακελέ.

  Ταπετσαρίες

  Μονώσεις ταρατσών – Υγρομονώσεις – στεγανοποιήσεις ταρατσών – υπογείων – δώματα- πυλωτές

  Θερμομονώσεις θερμοπροσόψεις – είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτίσματος. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερική θερμομόνωσης σας προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  Εξοικονόμηση Ενέργειας έως και 60%

  Αναβαθμίζει ενεργειακά το κτήριο σας

  Το προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες

  Είναι 100% οικολογικό

  Είναι αρκετά καλαίσθητο

  Αντιρηγματικη προστασίαΤο πιο μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζεται στις τοιχοποιίες νεόδμητων ή υφιστάμενων κτιρίων είναι η εμφάνιση ρωγμών οι οποίες οφείλονται συνήθως στις απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και χρησιμοποιούμε μία άριστη τεχνική λύση στο μεγάλο πρόβλημα των επιφανειακών ρηγματώσεων στις κατασκευές κτηρίων. Ρωγμές, σκασίματα και αποσαρθρώσεις τελικών επιχρισμάτων είναι συχνό φαινόμενο που οφείλεται κατά κύριο λόγο σε:

  Φθορά υλικών από το χρόνο,

  Γρήγορη παράδοση της εργολαβίας από εμπειρους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές!

  Το πλήθος των μονώσεων και ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει στο Ηράκλειο και σε ολη την Κρήτη όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για την καθαρή και ποιοτική δουλειά που παρέχουμε, και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

  Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα συνεργείο που θα αναλάβουν την γενική ανακαίνιση και την επισκευή του σπιτιού σας οικονομικά ποιοτικά και με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους χωρίς να εχετε αγχος αν θα βρείτε τον κατάλληλο εργολάβο τότε καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα να σας δώσουμε την προσφορά μας και πιστέψτε μας θα είναι η πιο συμφέρουσα της αγοράς στην Χερσόνησο της Κρήτης

  Στόχος μας είναι μόνο η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και οι μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί μας.

  Με εκτίμηση

  ΤΣΟΥΠΗ ΝΙΚΟΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής θερμομονώσεων και επισκευών κτιρίων στην Χερσόνησο της Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Γενικές ανακαινίσεις ΧερσόνησοςΗράκλειο Κρήτης

  Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Βαψίματα- μονώσεις θερμομονώσεις αντιρηγματικές Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Φρεσκαρίσματα Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Βαφές κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Χρωματισμοί κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Μονώσεις ταρατσών Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Οικονομικά βαψίματα κατοικιών κτιρίων Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης

  Ελαιοχρωματιστές μπογιατζήδες Χερσόνησος Ηράκλειο Κρήτης- Ηρακλείου Κρήτης

  Οικοδομικές εργολαβίες ΧερσόνησοςΗράκλειο Κρήτης

  Εξωτερική θερμομόνωση θερμοπρόσοψη Χερσόνησος κτιρίων στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών Χερσόνησος Ηράκλειο – Ηρακλείου Κρήτης

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Καρίας 156Α - Ηράκλειο
  2813015230
  Mile Construction Group ΟΕ
  Εργολάβος Οικοδομών - Γενικές Ανακαινίσεις | Ηράκλειο Κρήτης

  Η εταιρεία Mile Construction Group ΟΕ έχει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε παντός είδους οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσεις προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

  Η συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

  Με το κλειδί στο χέρι

  Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να φέρουμε εις πέρας κατασκευές και εργασίες με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, μερεμέτια, τοποθετήσεις πλακιδίων, μονώσεις και θερμοπροσόψεις, ενώ συνεργαζόμαστε με συνεργεία ηλεκτρολόγων και υδραυλικών ώστε να παραδίδουμε άμεσα χώρους έτοιμους προς χρήση σε όλο το νομό Ηρακλείου.

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

  Κατανοούμε πως ο χώρος σας είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένας τόπος διαβίωσης ή εργασίας. Για το λόγο αυτό, αφιερώνουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά τον χαρακτήρα και τις ανάγκες σας.

  Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, η συνέπεια στις προθεσμίες, καθώς και η δέσμευσή μας για ποιοτική εκτέλεση των έργων μας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6932909775

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  elaioxromatismoi-binjakaj - Αττική
  6906453261
  Καλώς ήρθατε στην επίκεντρο της ανανέωσης χρωμάτων στη Νέα Ιωνία, Αττικής, όπου οι ελαιοχρωματισμοί γίνονται τέχνη. Στην ατμόσφαιρα της δημιουργικότητας και της ακρίβειας, αναδεικνύουμε τον πραγματικό χαρακτήρα των χώρων σας με τον μοναδικό μας τρόπο.

  Στην ομάδα μας, αφιερώνουμε την εμπειρία και το πάθος μας στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που υπογραμμίζουν την αισθητική και την προσωπικότητα του κάθε χώρου.

  Ανεξαρτήτως εάν αναζητάτε τη ζεστασιά ενός ζωντανού χρώματος ή την εκλεπτυσμένη απλότητα των αποχρώσεων, η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε πρόκληση ελαιοχρωματισμού με εμπειρία και επαγγελματισμό.

  Εμπιστευτείτε μας την ανανέωση του χώρου σας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μια πανέμορφη συμφωνία χρωμάτων που θα αντανακλά το στιλ και την προσωπικότητά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι χρώματος και δημιουργίας που θα αφήσει εντυπώσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  6946834452
  Καλωσορίσατε στον κόσμο του ελαιοχρωματισμού, έναν κόσμο όπου η τέχνη συναντά τη φύση και δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα. Στην απουσία ενός συγκεκριμένου ονόματος εταιρείας, ας εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο του ελαιοχρωματισμού.

  Φυσικός Χαρακτήρας:

  Ο ελαιοχρωματισμός είναι μια φυσική, παραδοσιακή τέχνη που αναδεικνύει τα χρώματα της φύσης. Εμπνευσμένοι από τις αποχρώσεις των ελαιοκομικών καλλιεργειών και την πλούσια παλέτα του φυσικού κόσμου, δημιουργούμε περιβάλλοντα που ανανεώνουν την ενέργεια του χώρου σας.

  Το Ταξίδι των Χρωμάτων:

  Κάθε έργο ελαιοχρωματισμού είναι ένα ταξίδι των χρωμάτων. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρήση φυσικών χρωστικών, δημιουργούμε συναίσθημα και χαρακτήρα σε κάθε επιφάνεια. Από τις γήινες αποχρώσεις μέχρι τα ζωηρά χρώματα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εναρκτήρια συνομιλία με την τέχνη.

  Ατμόσφαιρα και Συναίσθημα:

  Ο ελαιοχρωματισμός δεν είναι απλά ένας τρόπος χρωματισμού. Είναι μια διαδικασία που δημιουργεί ατμόσφαιρα και συναίσθημα. Κάθε ανάγωγο χρώμα αντανακλά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του χώρου, καθιστώντας κάθε περιβάλλον μοναδικό.

  Επικοινωνήστε με τη Φύση:

  Σεβόμενοι τη φύση και τις βιώσιμες πρακτικές, εμπνευσμένοι από την αγάπη για την τέχνη, προσφέρουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού που εναρμονίζονται με τον κύκλο της φύσης.

  Καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο χρωμάτων, εκφράσεων και φυσικής ομορφιάς. Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας τον ελαιοχρωματισμό, μια τέχνη που ξυπνάει τις αισθήσεις και δημιουργεί εμπειρίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μεγακλέους 77 - Θεσσαλονίκη
  6979999710
  Καλωσορίσατε στην G.P.C IKE GEORGOULAS PROGRESSIVE CONTRACTOR, την εταιρεία ανακαίνισης που οραματίζεται και υλοποιεί τις ιδέες σας για έναν χώρο που αντανακλά το στιλ, την ποιότητα και την καινοτομία. Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετούμε τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας υπηρεσίες ανακαίνισης που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

  Η Δέσμευσή μας:

  Στη G.P.C IKE, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακαίνισης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις εκάστοτε επιθυμίες σας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για εσάς, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του έργου.

  Υπηρεσίες μας:

  Ανακαίνιση Κατοικίας: Δώστε νέα ζωή στο σπίτι σας με εξατομικευμένες λύσεις ανακαίνισης.

  Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων: Καθιερώστε μια επαγγελματική εικόνα που θα εντυπωσιάζει.

  Ανακαίνιση Καταστημάτων: Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησής σας με σύγχρονους χώρους.

  Ανακαίνιση Μπάνιου και Κουζίνας: Δημιουργήστε λειτουργικούς και αισθητικά προσεγμένους χώρους.

  Γιατί Εμείς:

  Εμπειρία και Επαγγελματισμός: Με χρόνια εμπειρίας, η G.P.C IKE προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες με αίσθηση επαγγελματισμού.

  Καινοτομία και Ποιότητα: Ενσωματώνουμε καινοτόμες ιδέες και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για άριστα αποτελέσματα.

  Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις.

  Συνεργασία και Διαφάνεια: Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και διατηρούμε διαρκή επικοινωνία για να είστε πάντα ενήμεροι για την πρόοδο των έργων.

  Εάν αναζητάτε επαγγελματική αξιοπιστία, ποιότητα και ανακαινιστικές λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες, επιλέξτε τη G.P.C IKE GEORGOULAS PROGRESSIVE CONTRACTOR για το επόμενο έργο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανακαίνισης.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Αμπελώνας - Λάρισα
  6948835814
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

  Η εταιρία μας, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών εδώ και δύο δεκαετίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.

  Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ελαιοχρωματισμούς κάθε είδους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι εγγύηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό

  είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο να αναλάβει οποιονδήποτε ελαιοχρωματισμό, μερεμέτη ή επισκευή επιθυμείτε. Πέραν από τις βασικές υπηρεσίες, είμαστε εδώ για να προτείνουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Η δέσμευσή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6948835814

  Δίνουμε χρώμα στη ζωή σας, με ποιότητα που διαρκεί και επαγγελματισμό που ξεχωρίζει.

  Σεβασμός στον πελάτη

  Η αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ικανοποίησή σας.

  ΕΜΠΕΙΡΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και στοχεύει στην άψογη, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΚΟΜΨΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Χρυσοστόμου Σμύρνης 67 - Ηλιούπολη
  6973041096
  Καλωσορίσατε στην ΠΑΠΑΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ, τον σύμμαχο σας στον κόσμο των ανακαινίσεων και των οικοδομικών έργων. Στην εποχή όπου η ποιότητα συναντά την καινοτομία, είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

  Γιατί Εμείς:

  Εμπειρία και Αξιοπιστία: Η ΠΑΠΑΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών και ανακαινιστικών εργασιών. Η αξιοπιστία μας είναι η βάση της επιτυχίας μας.

  Εξειδίκευση σε Όλα τα Στάδια: Αναλαμβάνουμε έργα από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση, καλύπτοντας όλα τα στάδια της διαδικασίας. Αυτό εξασφαλίζει ομαλή και αποτελεσματική εκτέλεση.

  Καινοτομία και Ποιότητα: Ενσωματώνουμε την καινοτομία σε κάθε έργο μας, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίες που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες.

  Εξατομικευμένες Λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Σε συνεργασία μαζί σας, δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

  Υπηρεσίες μας:

  Ανακαινίσεις και Ανακαίνιση Χώρων: Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι που αντανακλούν το προσωπικό σας στυλ.

  Οικοδομικές Εργασίες: Από τη θεμελίωση μέχρι την ολοκλήρωση, εκτελούμε οικοδομικά έργα με απόλυτη ακρίβεια.

  Ανακαίνιση Κουζίνας και Μπάνιου: Δημιουργούμε λειτουργικούς και αισθητικά προσεγμένους χώρους.

  Επαγγελματικές Κατασκευές: Αναλαμβάνουμε εργασίες για επαγγελματικούς χώρους με στόχο την αύξηση της λειτουργικότητας και της επαγγελματικής εικόνας.

  Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ανακαίνιση και την οικοδομή να γίνουν εμπειρία. Επικοινωνήστε με την ΠΑΠΑΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Άργος - Άργος
  6940206710
  αλωσορίσατε στη Wall Art, την εταιρεία ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών που ξεχωρίζει για τη δημιουργική προσέγγιση και την ποιότητα που αναδεικνύει τον χώρο σας.

  Γνωρίστε τη Wall Art:

  Στη Wall Art, αντιλαμβανόμαστε ότι ο χώρος σας είναι περισσότερο από απλά τον τόπο όπου ζείτε. Είναι η αντανάκλαση του ύφους, της προσωπικότητας και της άνεσης που επιθυμείτε. Με μια πολυστρατιωτική προσέγγιση, αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανακαίνισης και οικοδομικής εργασίας με στόχο τη δημιουργία ενός χώρου που θα σας εκφράζει.

  Υπηρεσίες μας:

  Ανακαινίσεις Εσωτερικού και Εξωτερικού: Είτε επιθυμείτε μια ανανέωση του εσωτερικού σας χώρου, είτε ανακαλύψετε νέους ορίζοντες στον εξωτερικό σας χώρο, είμαστε εδώ για να κάνουμε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

  Σχεδιασμός Εσωτερικού: Οι ειδικοί μας στον σχεδιασμό εσωτερικού επιδιώκουν να δημιουργήσουν χώρους που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, προσαρμοσμένους στις ανάγκες και το στυλ σας.

  Οικοδομικές Εργασίες: Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες οικοδομικές εργασίες με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τα χρονοδιαγράμματα, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα σε κάθε βήμα.

  Καινοτομία και Ποιότητα:

  Στη Wall Art, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και υλικά για να δημιουργήσουμε έργα με μοναδική αισθητική και αντοχή στον χρόνο. Κάθε έργο αποτελεί μια ευκαιρία να φέρουμε στη ζωή την ιδέα και το όραμά σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας:

  Εάν ονειρεύεστε μια ανακαίνιση που ξεχωρίζει, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Αφήστε τη Wall Art να φέρει την καινοτομία, την ομορφιά και την ποιότητα στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Βύρωνος 44 - Βόλος
  6977354274
  6942844150
  ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΚUKA ZYMPER

  Για γενικές και οικονομικές ανακαινίσεις χώρων στο Βόλο και σε ολη την Μαγνησία!!

  Η επιχείριση ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΚUKA ZYBER -KUKA ASIM με εδρα τον Βόλο εδώ και πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο της ανακαίνισης κατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων στον Βόλο, Πήλιο,Αλμυρό στην Σκιάθο, Σκόπελο και σε ολη την Μαγνησία.

  Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο της ανακαίνισης μας καθιστά ως το καλύτερο συνεργείο ολικών ανακαινίσεων στον Βόλο και αποτελούμε την ιδανική λύση με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις για να φτιάξετε έναν χώρο με γούστο και στυλ.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας που αποτελείται από ελαιοχρωματιστές ,γυψαδόρους,πλακάδες,μαρμαράδες σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζουμε, αποτελούν εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός χώρου.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας με τέλεια εφαρμογή και προσαρμόζονται βάση προϋπολογισμού σε κάθε πελάτη μας.

  Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού.

  Μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση που είναι ιδανική στον χώρο σας.

  Λειτουργούμε με γνώμονα να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας έτσι ώστε η κάθε έεργολαβία να αποπερατώνετε με ποιότητα εργασίας και με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους

  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου και ολικές ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στον Βόλο, Αλμυρό,Πήλιο,Σκιάθο, Σκόπελο και σε ολη την Μαγνησία.

  Ελαιοχρωματισμοί -βαψίματα- φρεσκαρίσματα κατοικιών, κτιρίων, ξενοδοχείων εσωτερικά και εξωτερικά με επώνυμα χρώματα οικολογικά πλαστικά,ακρυλικά που αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

  Προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων που θα μεταμορφώσουν και θα αναδείξουν τον χώρο σας.

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών για την διακόσμηση των τοίχων (στούκο,κουρασανίτ,κρακελέ, απομιμήσεις)

  Λάκες σε ολες τις ξύλινες επιφάνειες (ξύλινα εσωτερικά κουφώματα,κουζίνες

  Σπατουλαρίσματα, ασταρώματα, ριπουλίνες

  Στοκαρίσματα Καθαρή δουλειά

  Γύψινες κατασκευές διακοσμήσεις

  Γύψινες ανακαινίσεις- γυψοσανίδες,ψευδοροφές, χωρίσματα, κρυφοί φωτισμοί, θόλοι, κουρτινιέρες

  Επενδύσεις τζακιών με γυψοσανίδα

  Ανακαινίσεις καταστημάτων

  Τοποθετήσεις πλακιδίων παντός τύπου και διαστάσεων, γρανιτών και ψηφίδων σε ποικιλία σχεδίων σε δάπεδα, τοίχους, κουζίνες,
  Porcellanato, Γρανίτη, Klinker, Cotto

  Ανακαινίσεις μπάνιου- κουζίνας και με πλακάκια μεγάλων διαστάσεων

  Τοποθέτιση πλακιδίων και σε ενδοδαπέδια θέρμανση

  Τοποθετήσεις μαρμάρων σε δάπεδα, σκάλες,ορθομαρμαρώσεις

  Μαρμαρικές εργασίες

  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους , διακόσμηση τοίχων , κολώνες , καμάρες

  Πλακοστρώσεις πέτρας σε αυλές , πεζοδρόμια, πλατείες

  Μονώσεις Ταρατσών με μονωτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να απαλλαγείτε από την υγρασία και την μούχλα οριστικά.

  Στεγανοποιήσεις υπογείων

  Θερμοπροσόψεις – θερμομονώσεις για να εχετε ενεργειακή αναβάθμιση στην οικοδομή και οικονομία στα καύσιμα

  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση τον χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο οι οικοδομικές εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας

  Αν λοιπόν ψάχνετε για μία οικονομική ανακαίνιση με υψηλή αισθητική τότε… καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα !!! πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Φιλικά

  ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ KUKA -ZYBER-KUKA ASIM

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ

  Ολικές ανακαινίσεις Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Ελαιοχρωματισμοί – βαψίματα κατοικιών κτιρίων ξενοδοχείων Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Ελαιοχρωματιστές Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Γυψοσανίδες -ψευδοροφές Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Γύψινες ανακαινίσεις Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Ανακαινίσεις μπάνιου Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Τοποθετήσεις πλακιδίων Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Πλακάδες Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Επενδύσεις πέτρας Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Πλακοστρώσεις Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Μονώσεις ταρατσών Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Θερμοπρόσοψη Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος, Μαγνησίας

  Οικονομικές ανακαινίσεις σπιτών επαγγελματικών χώρων Βόλος,Αλμυρός,Πήλιο,Σκιάθος, Σκόπελος,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νάξος - Νάξος
  6996169024
  KULLOLI ELTON –ΚΟΥΛΟΛΙ ΕΛΤΟΝ

  Ο εργολάβος KULLOLI ELTON με εδρα της δουλειάς του στην Νάξο, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια εως και σήμερα με δυναμική πορεία , στις γενικές οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις για κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο,(κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, ξενοδοχεία).

  Το πλήρως και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές, πετράδες που μπορούν να αναλάβουν την ανακατασκευή του χώρου σας με ποιότητα και αισθητική ανάλογα των επιθυμιών και αναγκών σας, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις .

  Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στην Νάξο αμεσα πάντα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση της ανακαίνισης εως την αποπεράτωση

  Διαθέτουμε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για τους ελαιοχρωματισμούς (τριβεία) μηχάνημα για μεγάλες επιφάνειες και κτίρια με μεγάλα υψη) και ολα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα, χρώματα οικολογικά, ακρυλικά, ανθεκτικά στον χρόνο και στον Ελληνικό ήλιο για να μην αντιμετωπίσετε μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:

  Γενικές οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις χώρων σε ολο το νησί της Νάξου.

  Γκρεμίσματα εντός και εκτός των κτιρίων

  Μερεμέτια παντός τύπου

  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα φρεσκαρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων βάψιμο κατοικιών βάψιμο κτιρίων ξενοδοχείων βίλλες, προσόψεις, εξοχικές κατοικίες

  Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών

  Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, για την διακόσμηση των τοίχων, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, κρακελέ, απομιμήσεις ξύλου μαρμάρου.

  Δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

  Σπατουλαρίσματα, Ασταρώματα, Ριπουλίνες

  Βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, κάγκελα

  Λάκες, Στοκαρίσματα, μερεμέτια πάσης φύσεως και πριν από το βάψιμο των χώρων.

  Προτείνουμε πάντα συνδυασμούς χρωμάτων που να είναι κατάλληλοι στον δικό σας χώρο να μεταμορφώσουν και να αναδείξουν την οικοδομή.

  Ξύλινες πέργκολες , καφασωτά. καλαμωτές

  Κατασκευάζουμε πέργκολες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές

  Οι πέργκολες μας προσφέρουν αρχιτεκτονικήομορφιά στον χώρο σας,

  Υποστήριξη για τα φυτά,

  Σκιά από τον ήλιο και τη βροχή στο σπίτι σας

  Επισκευάζουμε και συντηρούμε τις ξύλινες πέργολες και τις καλαμωτές

  Πατητή τσιμεντοκονία

  Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πριν από την τοποθέτιση πλακιδίων η δαπέδων

  Γεμίσματα

  Είναι μια μοναδική τεχνοτροπία η οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια πρωτότυπη αισθητική.

  Η πατητή τσιμεντοκονία έχει ως βάση το μικροτσιμέντο.

  Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία είναι η τοποθέτησή της σε όλες τις επιφάνειες σε μπάνιο, σε κουζίνα, σε δάπεδα, σε τοίχους σε μπανιέρα,η ντουζιέρα, και σε ολους τους εξωτερικούς χώρους και σε ποικιλία χρωμάτων ( χρωματιστή πατητή τσιμεντοκονία)

  Κατασκευές κτιστές με πατητή τσιμεντοκονία -επιπλα κτιστά σε μπάνιο- κουζίνα

  Πέτρινες κατασκευές

  Μία τεχνική που χρειάζεται εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο των προσδοκιών σας. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις πετροτοιχίες ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες της πέτρας ( πετράδες )που μεταφέρουν την παράδοση στις κατασκευές μας.

  Πέτρινες βρύσες

  Πέτρινες επενδύσεις στους τοίχους εντοιχισμός πέτρας

  Διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πέτρα, επενδύσεις πέτρας

  Πέτρινες διακοσμήσεις σε τοίχους κολόνες ,καμάρες σε κήπους πέτρινες δημιουργίες σε παρτέρια

  Ειδικές κατασκευές με πέτρα

  Κατασκευές μπάρμπεκιου, φούρνους, αυλόγυρους, μάντρες, εκκλησάκια

  Κτίσιμο παραδοσιακών τζακιών και επενδύσεις πέτρας σε τζάκια

  Πλακοστρώσεις αυλών, πεζοδρομίων, κήπων με πέτρα

  Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο το πλήθος των ανακαινίσεων και εργολαβιών που εχουμε αποπερατώσει στην Νάξο αποτελούν εγγύηση για την ποιοτική δουλειά που προσφέρουμε και για το ονομά μας.

  Στόχος μας είναι η σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, ώστε και μετά το πέρας των εργασιών να ειμαστε πάντα δίπλα σας

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα χωρίς το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο στην Νάξο για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου, να εισθαι σίγουροι για το αποτέλεσμα.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς

  KULLOLI ELTON

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Νάξο

  Ωρες επικοινωνίας καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ

  Γενικές οικοδομικές εργασίες Νάξος -Νάξου

  Γενικές ανακαινίσεις Νάξος -Νάξου

  Ελαιοχρωματισμοί βαψίματα Νάξος -Νάξου

  Χρωματισμοί κατοικιών κτιρίων ξενοδοχείων Νάξος -Νάξου

  Ελαιοχρωματιστές Νάξος -Νάξου

  Μπογιατζήδες Νάξος -Νάξου

  Πατητή τσιμεντοκονία Νάξος -Νάξου

  Κατασκευή Πέργκολας Νάξος -Νάξου

  Επισκευή Πέργκολας Νάξος -Νάξου

  Πέτρινες κατασκευές Νάξος -Νάξου

  Πετρόκτιστα Νάξος -Νάξου

  Πέτρινες διακοσμήσεις Νάξος -Νάξου

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Κωνσταντίνου 59, Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
  6978897419
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  Wall Design | Τεχνοτροπίες - Ελαιοχρωματισμοί - Πατητές Τσιμεντοκονίες - Χαλαζιακά Δάπεδα Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη

  Η Wall Design είναι μία δυναμική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον χώρο του design και της κατασκευής. Με πάνω από [αριθμός] χρόνια εμπειρίας, αναδεικνύουμε και μεταμορφώνουμε χώρους σε μοναδικά έργα τέχνης που αντικατοπτρίζουν το στυλ και την προσωπικότητα κάθε πελάτη μας.

  Με εξειδίκευση σε τεχνοτροπίες, ελαιοχρωματισμούς, πατητές τσιμεντοκονίες και χαλαζιακά δάπεδα, η Wall Design αναδεικνύει την τέχνη και την ποιότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Συνδυάζοντας την τεχνική του εξειδικευμένου προσωπικού με τη δημιουργικότητα και την πρωτοποριακή μας προσέγγιση, δημιουργούμε χώρους που εντυπωσιάζουν και αναδεικνύουν την αισθητική αξία κάθε πελάτη.

  Η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στη Θεσσαλονίκη. Με πάθος για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση, αναλαμβάνουμε έργα εκτός συνόρων, φέρνοντας την εμπειρία μας και το επαγγελματισμό μας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

  ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

  Στη Wall Design, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, η δέσμευσή μας για την καινοτομία και η στοχευμένη μας προσέγγιση καθοδηγούν κάθε μας προσπάθεια. Στοχεύουμε στη δημιουργία μοναδικών και εκλεπτυσμένων περιβαλλόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες και δημιουργούν εντυπωσιακές εμπειρίες για τους πελάτες μας.

  Είτε πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα, ένα επαγγελματικό χώρο ή μια μεγάλη κατοικία, η αφοσίωσή μας παραμένει η ίδια: να δημιουργήσουμε την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην τέχνη, τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Καλωσορίστε στον κόσμο της Wall Design, όπου η δημιουργικότητα συναντά την αριστεία και οι χώροι μετατρέπονται σε έργα τέχνης που ζωντανεύουν.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις τον χώρο σας.

  6978897419

  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Βαλτετσίου 13, Κάτω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2316016169
  6944949058
  Η εταιρεία ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, με βάση τη Θεσσαλονίκη, επικεντρώνεται στον τομέα των ανακαινίσεων & αποτελεί το φυσικό αποτέλεσμα μιας πορείας διάρκειας 45 ετών στην ανακαίνιση & κατασκευή κατοικιών.

  Με τη συνεργασία εξειδικευμένων συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση κάθε οικοδομικού έργου και την ανανέωση διαμερισμάτων και πολυκατοικιών, από την έγκριση μέχρι και την παράδοσή τους.

  Αναλυτικά οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:
  3D απεικονίσεις έργου, Αλλαγή ειδών υγιεινής, Αλλαγή εσωτερικών πορτών, Αλλαγή κουφωμάτων, Αλλαγή ντουλαπιών κουζίνας, Αλλαγή πριζοδιακοπτών

  Ανακαίνιση wc, Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, Ανακαίνιση καταστημάτων, Ανακαίνιση κουζίνας, Ανακαίνιση με ενεργειακή αναβάθμιση, Ανακαίνιση μπάνιου, Ανακαίνιση ξενοδοχείου, Ανακαίνιση σπιτιού

  Αντικατάσταση δαπέδων, Αντικατάσταση καυστήρα, Αντικατάσταση λέβητα, Αντικατάσταση πλακιδίων, Αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ

  Αποκομιδή μπάζων, Αποξηλώσεις, Αποπεράτωση οικοδομών, Διακόσμηση, Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού, Ελαιοχρωματισμοί, Εξωτερικός χρωματισμός κτιρίων

  Επίβλεψη από μηχανικό, Επισκευή κεραμοσκεπής ,Επισκευή υφιστάμενων δαπέδων, Κατασκευές γυψοσανίδας, Κατασκευή ψευδοροφής, Μονώσεις, Νέα εσωτερική διαρρύθμιση, Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση, Νέα υδραυλική εγκατάσταση

  Πατητή τσιμεντοκονία, Σοβατίσματα, Τοπογραφικά, Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, Τοποθέτηση ταπετσαρίας
  Toggle
προηγούμενη 1 από 42 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ