noscript image for google
Κυριακή 05 Απριλίου 2020 | 06:28 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 24 - Γαλάτσι
  2102916880
  6936283005
  Η εταιρεία Darko Design λειτουργεί από το 1998 με έδρα το Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, τα στελέχη χαρακτηρίζονται από την πολυετή πείρα που έχουν στον χώρο της διακοσμητικής αρχιτεκτονικής, της αναπαλαίωσης και της διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

  Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σημερινής εποχής ώθησαν στην ίδρυση της Darko Design με σκοπό την ικανοποίηση εκείνων που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, το μοντέρνο μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια χωρίς να υστερεί σε ποιότητα και αντοχή.

  Η πολυετή πείρα των συνεργείων και ή υπευθυνότητα είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να προσφέρει η Darko Design για την επισκευή ή ανακαίνιση του χώρου ή του κτιρίου σας. Οι εξειδικευμένες εργασίες που παρέχει όπως:

  - Ελαιοχρωματισμοί / Τεχνοτροπίες
  - Γυψοσανίδες
  - Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  - Τοποθέτηση Ξύλινων Πατωμάτων / Βιομηχανικών Δαπέδων
  - Γύψινες Διακοσμήσεις
  - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων
  - Σμάλτωση Ειδών Υγιεινής
  - Κατασκευή Ξύλινων & Πέτρινων Κατοικιών

  Πραγματοποιεί την κάθε σας ανάγκη και επιθυμία με αισθητική, πρωτοπορία, επαγγελματισμό και προ πάντων βάση των δικών σας οικονομικών δυνατοτήτων και επιλογών.

  Η Darko Design πάντα είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, να συμβουλέψει και να δημιουργήσει για εσάς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285024785
  6947564923, 6945259868
  Αν θέλετε να αλλάξετε τον εξωτερικό ή εσωτερικό σας χώρο και να του δώσετε μια άλλη πνοή τότε απευθυνθείτε σε εμάς. Με τις πέτρινες κατασκευές της εταιρείας μας μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη εικόνα στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας. Πραγματικά κομψοτεχνήματα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν όλους να αναρωτιούνται σε ποιόν απευθυνθήκατε. Η απάντηση είναι σε μας.

  Η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη στις Κυκλάδες. Έξυπνες και λειτουργικές ιδέες που δεν θα ομορφύνουν απλά το χώρο σας αλλά και θα τον αναβαθμίσουν. Αν λοιπόν θέλετε οικονομικές , κομψές και απλές λύσεις βασισμένες σε μια πέτρινη κατασκευή, τότε καλέστε μας αμέσως.

  2o mail: tushgame2@gmail.com
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Χαλανδρίτσα - Πάτρα
  26510521352
  6974499072
  Λαζανάς Ανδρέας
  Μονώσεις Κτιρίων Χαλανδρίτσα Πάτρα - Στεγανοποιήσεις Ταρατσών Πάτρα - Οικοδομικές Εργασίες

  Ο εργολάβος οικοδομών “Λαζανάς Ανδρέας” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων και με μονώσεις κτιρίων σε όλη την Πάτρα.

  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας και είναι έτοιμο να καλύψει κάθε ανάγκη επισκευής και αποκατάστασης κτιρίων, σπιτιών και επιχειρήσεων στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της οικοδομής, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου από την αρχή έως και την παράδοση του έργου “Με το κλειδί στο χέρι”.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κτιρίων, αναπαλαιώσεις κτιρίων, ελαιοχρωματισμούς κτιρίων, μονώσεις κτιρίων, στεγανοποιήσεις ταρατσών, οικοδομικές εργασίες, θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, πλακοστρώσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων και κάθε οικοδομική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Πάτρα.

  Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί, να βρούμε λύση και να υλοποιήσουμε κάθε πρόβλημα σπιτιού που σας απασχολεί αλλά και να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για την ανακαίνιση του κτιρίου σας.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Πάτρα.

  Εργολάβος Οικοδομών Πάτρα, Ανακαινίσεις Κτιρίων Πάτρα, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων Πάτρα, Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων Πάτρα, Μονώσεις Κτιρίων Πάτρα, Στεγανοποιήσεις Ταρατσών Πάτρα, Θερμοπροσόψεις Πάτρα, Θερμομονώσεις Πάτρα, Κατασκευές με Γυψοσανίδες Πάτρα, Οικοδομικές εργασίες Πάτρα, Σοβατίσματα Πάτρα, Πλακοστρώσεις Πάτρα, Τοποθετήσεις Μαρμάρων Πάτρα, Τοποθετήσεις Πλακιδίων Πάτρα,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Άγιος Ιωάννης - Πύργος
  6987712203
  ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ – ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ-ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

  Τα πάντα για τους ελαιοχρωματισμούς και τις ανακαινίσεις στον Πύργο Ηλείας !!!!!!!
  Βάλτε χρώμα και μεταμορφώστε τον χώρο σας !!!!!!

  Η επιχείρησή μας “ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ” με εδρα της δουλειάς του στον Πύργο Ηλείας δραστηριοποιείται από το 1998 εως και σήμερα με επιτυχημένη πορεία , στους ελαιοχρωματισμούς- βαψίματα κτιρίων, τεχνοτροπίες, εργασίες μόνωσης ταρατσών και θερμοπροσόψεις, πατητή τσιμεντοκονία, σταμπωτά δάπεδα και γενικές ανακαινίσεις κατοικιών και ολων των επαγγελματικών χώρων στην Ηλεία αλλά και στην Ζάκυνθο.

  Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα ελληνικά συνεργεία, (ελαιοχρωματιστές) μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας τον ελαιοχρωματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, το φρεσκάρισμά του, σπατουλαρίσματα και μοναδικές τεχνοτροπίες που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Ελαιοχρωματισμούς και φρεσκαρίσματα παντός τύπου εσωτερικά και εξωτερικά, σε κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εξοχικές κατοικίες, εργοστάσια επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για τον δικό σας χώρο αλλά και κάθε είδουςτεχνοτροπίες, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο.
  Διακόσμησητοίχων με ειδικές τεχνοτροπίες, (στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, απομιμήσεις, κρακελέ, κουρασανίτ).
  Στοκαρίσματα
  Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το βάψιμο
  Λάκκες
  Καθαρή δουλειά και επιμελημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια
  Μονώσεις ταρατσών – στεγανοποιήσεις ταρατσών υπογείων, δεξαμενών – χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και θερμοπροσόψεις,( kelyfos) σε ταράτσες,και δώματα.
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Αν θέλετε, ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και εξοικονομώντας χρήματα από την οικονομία στα καύσιμα και ενεργειακή αναβάθμιση της οικοδομής σας τότε εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε
  Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πριν από την τοποθέτιση πλακιδίων η δαπέδων
  Γεμίσματα
  Είναι μια μοναδικήτεχνοτροπίαη οποία θα διακοσμήσει τον χώρο σας και θα του δώσει μια πρωτότυπη αισθητική.
  Η πατητή τσιμεντοκονία έχει ως βάση το μικροτσιμέντο.
  Σταμπωτά Δάπεδα -βιομηχανικά δάπεδα
  Πλεονεκτήματα Σταμπωτών Δαπέδων
  Ταχύτητα κατασκευής σταμπωτό ακόμα και πολλά τ.μ. παραδίδεται σε μιά μέρα
  Υψηλή ποιότητα, άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία.
  Αξιοπιστία, χρειάζεται ελάχιστη έως και καθόλου συντήρηση.
  Απεριόριστη διάρκεια ζωής.
  Αντοχή σε πίεση και τριβές, βαριά φορτία, αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά .
  Ευκολία στο καθάρισμα.
  Υψηλή αισθητική, με τεράστια επιλογή χρωμάτων και σχεδίων (στάμπες). Μπορούν να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο.
  Η πιο οικονομική λύση για την αισθητική ανακαίνιση του χώρου σας.
  Συνιστάται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και για επιφάνειες με υψηλές αντοχές τόσο για οικιακή χρήση (πχ σαλόνια, κήποι, γκαράζ, πάγκοι κουζίνας, ντουζιέρες)

  Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία η συνέπεια καθώς και το πλήθος των ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών που εχουμε αποπερατώσει, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο και μας εμπιστεύεστε.

  Στόχος μας είναι μόνο να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, και να σας προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς
  Φιλικά
  ΡΕΚΟΥΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στον Πύργο Ηλείας

  Ωρες επικοινωνιας από τις 8 το πρωί καθημερινά εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Ροδόπης 64 - Πειραιάς
  6936146079
  6936146079
  Δραστηριοποιούμαι στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Εδώ και πολλά χρόνια, με αγάπη και γνώση στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και γενικότερα των χρωματισμό επιφανειών, αναλαμβάνω κάθε είδους και έκτασης βαφή - χρωματισμό - ελαιοχρωματισμό.

  Είτε πρόκειται για το σπίτι που μένετε, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, είτε για το γραφείο - κατάστημά σας, η ποιότητα της δουλειάς μου είναι πάντα η ίδια και πάντα υψηλού επιπέδου. Χρώματα άριστης ποιότητας, φιλικά στο περιβάλλον & τους ανθρώπους. Ακόμη, το ύψος και έκταση της επιφάνειας του κτηρίου δεν αποτελεί εμπόδιο.

  Όπου & ότι μου ζητηθεί να χρωματίσω, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη κατά περίπτωση τεχνική, θα ολοκληρωθεί στον προσυμφωνημένο χρόνο & κόστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  25ης Μαρτίου 5 - Αγιοι Ανάργυροι
  2155019003
  6939386726
  Η επιχείρηση Ece Constructions έχει έδρα στα Μυκονιάτικα Αττικής και αναλαμβάνει οικοδομικές εργασίες και εργολαβίες πάσης φύσεως στους Αγίους Αναργύρους και στην υπόλοιπη Αττική.

  Με μια έμπειρη ομάδα τεχνιτών κάθε είδους και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων παραδίδοντάς τους "με το κλειδί στο χέρι".

  Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα οικοδομικών εργασιών συμπεριλαμβάνοντας υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, καθώς και μονώσεις. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε σας κάλεσμα και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αγίου Γεωργίου 27 - Πεύκη
  2108067509
  6945367431, 6989393488
  ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ – ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ –ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ
  ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Τα πάντα για τις ανακαινίσεις στην Πεύκη και σε όλα τα βόρεια προάστια !!!!!!!
  Η επιχείριση ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που βρίσκεται στην Πεύκη της Αττικής δραστηριοποιείται από το 1994 εως και σήμερα με επιτυχημένη πορεία εως και σήμερα, στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών. Εξιδικευόμαστε στις Ξυλουργικές εργασίες στα ξύλινα κουφώματα, στους ελαιοχρωματισμούς, στις τοποθετήσεις πλακιδίων και στις γυψοσανίδες.

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμούς που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας...
  Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές,γυψαδόρους,πλακάδες, ξυλουργούς, που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, καταστήματα)Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στα Βόρεια Προάστια, με συνέπεια στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

  Οι υπηρεσίες μας:
  Ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου
  Κατασκευές επίπλων κουζίνας σε ότι σχέδιο και ύφος αρμόζει στο χώρο σας, κλασσικό ή μοντέρνο.
  Ντουλάπες Υπνοδωματίων - Συρόμενες και Ανοιγόμενες Εντοιχισμένες, λειτουργικές και άνετες.

  Όλες δικής μας κατασκευής, σύμφωνα με τα μέτρα και τις ανάγκες σας. Δεκάδες εναλλακτικές λύσεις, σε χρώματα, σχέδια και εσωτερική διαμόρφωση της ντουλάπας σας.
  Ξύλινα Κουφώματα
  Πόρτες (Ασφαλείας - Θωρακισμένες - Εισόδου - Εσωτερικές - (Καμαρόπορτες,Μπαλκονόπορτες).
  Κτισίματα τοιχοποιίες
  Επιχρίσματα
  Ελαιοχρωματισμοί - παντός τύπου εσωτερικά και εξωτερικά
  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας.
  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Στοκαρίσματα, φρεσκαρίσματα
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά.
  Αναλαμβάνουμε το βάψιμο των κατοικιών,το βάψιμο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βίλες, ξενοδοχεία, μαιζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, κλιμακοστάσια και κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε.
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Ψηφίδες - Γρανίτες τοποθετήσεις ψηφίδας με σχέδια
  Τοποθετήσεις πλακιδίων μπάνιου
  Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις
  Τοποθετήσεις πλακιδίων δαπέδου
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Γυψοσανίδες - γύψινες ανακαινίσεις
  Γυψοσανίδες ψευδοροφές συστήματα ξηράς δόμησης και τσιμεντοσανίδες
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευές με γυψοσανίδες και ψευδοροφές, για την πλήρη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματός σας ή του σπιτιού σας.
  Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
  Κατασκευές με γυψοσανίδες
  Διάφορες κατασκευές γύψινες διακοσμήσεις κορνίζες, ροζέτες
  Τζάκια επενδύσεις τζακιών
  Ψευδοροφές χωρίσματα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας.

  Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την δουλειά που παρέχουμε

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων στην Πεύκη και σε όλα τα βόρεια προάστια
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Χορευτού 16 - Λάρισα
  6938497438,6934576613,6937294816
  ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ -ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
  ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΦΘΗΝΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

  Βάλτε χρώμα και μεταμορφώστε τον χώρο σας !!!!! τα πάντα για τους ελαιοχρωματισμούς και τις θερμοπροσόψεις στην Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία
  Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ με εδρα στην Λάρισα είναι ένα σύγχρονο συνεργείο ελαιοχρωματιστών που ιδρύθηκε από το 1992 δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς και τις μονώσεις ταρατσών, και θερμοπροσόψεις.

  Η πολυετής εμπειρία,η συνεχής ενημέρωση μας γύρω από τις σύγχρονες τεχνικές που αφορούν στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, της διακόσμησης σε μοντέρνες αλλά και κλασσικές τεχνοτροπίες, η τεχνογνωσία μας και ο σύγχρονος μηχανικός εξοπλισμός, ( σκαλωσιές, για μεγάλα υψη κτριρίων, τριβεία μηχανήματα ailess για μεγάλες επιφάνειες) σε συνδυασμό μετα υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής επώνυμων εταιριών, προσφέρει στους πελάτες εργολαβίες ελαιοχρωματισμών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και εναρμονίζονται ανάλογα με τον δικό σας χώρο.

  Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια καθαριότητα και το design, γι' αυτό και εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της ανακαίνισης των ελαιοχρωματισμών που μας ανατίθεται.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από Ελληνες εμπειρους ελαιοχρωματιστές (μπογιατζήδες) που μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες μας αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα, Τύρναβο, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Αγιόκαμπο σε ολο το νομό Λάρισας αλλά και στον Βόλο και κατ' επέκταση σε ολη την Θεσσαλία.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Ανακαινίσειςελαιοχρωματισμών
  Ελαιοχρωματισμούς και φρεσκαρίσματα παντός τύπου εσωτερικά και εξωτερικά, σε κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εξοχικές κατοικίες, εργοστάσια επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων).
  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων κατάλληλους για τον δικό σας χώρο αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο.
  Διακόσμηση τοίχων με ειδικές τεχνοτροπίες, (στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, απομιμήσεις, κρακελέ, κουρασανίτ).
  Στοκαρίσματα
  Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το βάψιμο
  Λάκκες
  Καθαρή δουλειά και επιμελημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια
  Μονώσεις ταρατσών - στεγανοποιήσεις ταρατσών υπογείων, δεξαμενών - χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και θερμοπροσόψεις,( kelyfos) σε ταράτσες,και δώματα.
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.

  Αν θέλετε, ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και εξοικονομώντας χρήματα από την οικονομία στα καύσιμα και ενεργειακή αναβάθμιση της οικοδομής σας τότε εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε

  Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και θερμοπροσόψεις,( kelyfos) σε ταράτσες, δώματα, Με τα πιο σύγχρονα υλικά και τις πιο μοντέρνες τεχνικές, σας εγγυόμαστε ότι θα ξενοιάσετε μια για πάντα από την υγρασία.

  Για την θερμική ισσοροπία των κτιρίων ζεστό χώρο τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

  Πατητή τσιμεντοκονία Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοσθεί πάνω σε οποιαδήποτε υλικό ( ξύλο, μπετόν, πλακάκια, σοβά κτλ) , χωρίς να χρειάζεται να αποξηλωθεί η προηγούμενη επιφάνεια. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος αλλά και χρήμα, καθιστώντας την μια ιδανική λύση για κάθε ανακαίνιση.

  Εκτός από τα πατώματα, η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοσθεί και στους τοίχους, μπάνιο, σκάλες, ταράτσες.

  Στόχος μας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επι επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των ανακαινίσεωνκατασκευών και η εταιρεία μας, να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα μας
  Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

  Οι ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ εργολάβοι ελαιοχρωματιστές στην Λάρισα προσφέρουν άψογη εργασία.

  Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το καλύτερο! Οι οικονομικές μας τιμές, σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χαράζουν το μονόδρομο επιλογής για μας .

  με εκτίμηση
  ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ εργολάβοι ελαιοχρωματιστές στην Λάρισα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Χαϊδάρι - Αττική
  6993141549,6987067009
  Ο ελαιοχρωματιστής Μανουσουδάκης Δημήτριος πραγματοποιεί ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, τοποθετήσεις γυψοσανίδων και ανακαινίσεις στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Δραστηριοποιείται στο Χαϊδάρι και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής τα τελευταία χρόνια. Η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός, καθώς και τα κατάλληλα υλικά, καλύπτουν πλήρως και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εμπειρία του σε συνδυασμό την τεχνογνωσία του, αποδίδουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, με αντοχή στο χρόνο.

  Προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
  - Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Χαϊδάρι, Αττική
  - Φρεσκαρίσματα Χαϊδάρι, Αττική
  - Σοβατίσματα – Μερεμέτια Χαϊδάρι, Αττική
  - Μονώσεις κτιρίων Χαϊδάρι, Αττική
  - Γυψοσανίδες Χαϊδάρι, Αττική
  - Ανακαινίσεις χώρων Χαϊδάρι, Αττική

  Επικοινωνήστε μαζί του για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά.
  Με εκτίμηση Μανουσουδάκης Δημήτριος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Πιτροφός - Ανδρος
  2282051700
  6945170898
  ΛΑΒΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΔΡΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΣ -ΑΝΔΡΟΥ
  ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΝΔΡΟΣ
  ΒΑΨΙΜΟ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
  ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΝΔΡΟΣ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΟΣ - ΑΝΔΡΟΥ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΔΡΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΔΡΟΣ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΔΡΟΣ
  ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ
  ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΑ ΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

  Μεταμορφώστε τον χώρο σας με χρώματα που αναδεικνύουν την οικοδομή !!!!!
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΒΔΑΣ με εδρα της δουλειάς του στον Πιτροφό της Ανδρου δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη πορεία εως και σήμερα

  Το συνεργείο μας αποτελείται από Έλληνες ελαιοχρωματιστές, μπογιατζήδες που βάφουν, στοκάρουν, φρεσκάρουν.
  Διαμερίσματα, κατοικίες,κλιμακοστάσια,καταστήματα, κτίρια ξενοδοχεία στην Ανδρο απο οπου μας ζητηθεί.
  Με την πολυετή εμπειρία στον χώρο, καθώς και τη συνεχή ενημέρωση σε κάθε νέα προοπτική που αφορά την τέχνη των ελαιοχρωματισμών και τεχνοτροπιών, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με επώνυμα πιστοποιημένα οικολογικά υλικά ακρυλικά, ανθεκτικά στο χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο.
  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους βαψίματα, ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, βίλες, σπίτια, καταστήματα, εξοχικές κατοικίες.
  Διαθέτουμε ολον τον τεχνολογικό εξοπλισμό και μπορούμε να βάψουμε κτίρια και κατοικίες με μεγάλα υψη.
  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην μεταμόρφωση του δικού σας χώρου , με ποιοτική εργασία και καθαρή , τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας
  Προφυλάσσουμε το χώρο σας και καλύπτουμε τα επιπλα ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός χωρίς μερεμέτια και ζημιές

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών κτιρίων πολυκατοικιών και ολων των επαγγελματικών χώρων, σε ολο το νησί της Ανδρου
  Τεχνοτροπίες Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, απομιμήσεις και να σας προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων, που αρμόζουν στην οικοδομή
  Σπατουλαρίσματα, Λάκκες.
  Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε καινούργια τεχνοτροπία και να σας συμβουλέψουμε τόσο για το σχέδιο, όσο και για την απόχρωση, αλλά και να σας δείξουμε συνδυασμούς που έχουν ήδη εφαρμοστεί.
  Ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με νέες λύσεις, τεχνικές, μεθόδους, τεχνοτροπίες και προϊόντα, χαρίζουμε μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε έργο που φέρει την υπογραφή μας.
  Το πλήθος των πελατών μας αποτελούν εγγύηση και την καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε.

  Στόχος μας η αμεση εξυπηρέτιση των πελατών μας πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς .

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα σήμερα κιόλας, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας, χωρίς καμία υποχρέωση.

  Φιλικά
  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών στην Ανδρο
  ΛΑΒΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Στενήμαχος - Ημαθίας
  6906017220,6945712814
  ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΓΥΨΙΝΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΣΟΒΑΔΕΣ- ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Τα πάντα για τις ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους!!!!!!!στην Ημαθία
  Υδραυλικά - θέρμανση 24 ωρες εξυπηρέτιση για εκτακτες βλάβες !!!!!

  Η επιχείριση ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΙΚΕ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με εδρα της δουλειάς του στην Βέροια της Ημαθίας δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών αλλά και στις γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικών εργολαβιών,με πολυετή εμπειρία υπευθυνότητα συνέπεια και επαγγελματισμό. Ειμαστε πιστοποιημένοι αδειούχοι θερμουδραυλικοί εγκαταστάτες και εργολάβοι ανακαινίσεων.

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και επώνυμα υλικά για την αποφυγή κακοτεχνιών και αντοχή των ανακαινίσεων μας στον χρόνο.

  Το συνεργείο μας αποτελείται απο εμπειρους θερμουδραυλικούς και τεχνίτες, που παρέχουν αμεσα τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στην Βέροια, Νάουσα,Αλεξάνδρεια, σε ολο τον νομό Ημαθίας στην Κατερίνη,Πλαταμώνα, Λιτόχωρο,Πιερία, στην Εδεσσα,την Πέλλα στην Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  Η ποιότητα εργασίας μας,η συνέπεια παράδοσης των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργολαβία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το ονομά μας και για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

  Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη, καθώς και για τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Θερμουδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικές εργασίες παντός τύπου
  Υδραυλικές βλάβες ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας
  Υδρεύσεις
  Μελέτες θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις λεβήτων και λεβητοστασίων
  Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης καλοριφέρ
  Συντηρήσεις καλοριφέρ επισκευές
  Ηλιακά συστήματα Ηλιακοί θερμοσίφωνες συντηρήσεις και εγκαταστάσεις
  Εγκατάσταση φυσικού αερίου
  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη σύνδεσή σας.
  Μηχανολογική μελέτη
  Μετατροπές καυστήρων από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο η υγραέριο
  Ενδοδαπέδια θέρμανση
  Αντλίες θερμότητας
  Αλλαγές σωληνώσεων
  Ελεγχος διαρροών
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων σε κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία
  Συντηρήσεις καυστήρων παντός τύπου ( πετρελαίου, υγραερίου, φυσικού αερίου)
  Αναλαμβάνουμε και οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Ανακαινίσεις και διαμορφώσεις κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα(σοβατίσματα)
  Ηλεκτρολογικές εργασίες και εγκαταστάσεις
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους σε μπαλκόνια με περίτεχνα σχέδια ( ισια, ρόμβος)
  Ανακαινίσεις μπάνιων κουζίνας
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων
  Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πρίν από την τοποθέτιση πλακιδίων
  Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά φρεσκαρίσματα κατοικιών κτιρίων
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να βάψουμε κτίρια με μεγάλα υψη( πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία)
  Ελαιοχρωματισμούς με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάρια κρακελέ, πατίνες, κουρασανίτ, απομιμήσεις, στούκο)
  Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα
  Λάκκες καθαρή δουλειά
  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων

  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά χρώματα πλαστικά ακρυλικά των πιο επώνυμων εταιρειών.

  Γύψινες ανακαινίσεις, γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα κρυφούς φωτισμούς, θόλους, ροζέτες γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων βιτρίνες, ράφια

  Σκοπός μας ειναι να εξυπηρετούμε αμεσα με επαγγελματισμό υπευθυνότητα ποιότητα εργασίας και να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες

  Μην ψάχνετε για να βρείτε το πιο κατάλληλο συνεργείο για να ανακαινίσετε τον δικό σας χώρο!
  Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και να εισθαι σίγουροι οτι θα ειναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς

  Φιλικά
  ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  Ο θερμουδραυλικός και εργολάβος ανακαινίσεων στην Ημαθία
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Αθανασίου Διάκου - Δράμα
  6978849242
  FATMIR ZAJAKU ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΓΙΑΚΟΥ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΡΑΜΑ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ - ΔΡΑΜΑ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΔΡΑΜΑ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ- ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΡΑΜΑ
  ΠΛΑΚΑΣ - ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΜΑΡΜΑΡΑΣ - ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΡΑΜΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΡΑΜΑ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΑΜΑ
  ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΡΑΜΑ
  ΚΤΙΣΙΜΟ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΔΡΑΜΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ ΞΑΝΘΗ

  τα πάντα για τις ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κατοικιών και κτιρίων
  οικονομικά και αξιόπιστα στην Δράμα !!!!!!!!

  Ο εργολάβος οικοδομών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΓΙΑΚΟΥ (ZAJAKU FATMIR) που εδρεύει στην Νέα Αμισσό της Δράμας από το 1992 δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου).

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (κτίστες, σοβατζήδες, ελαιοχρωματιστές, πλακάδες,μαρμαράδες, πετράδες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Δράμα σε ολο το νομό Δράμας αλλά και στους νομούς της Καβάλας, Σερρών Ξάνθης και σε ολη την Βόρεια Ελλάδα.

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

  Σας απαλλάσουμε από το αγχος αν θα βρείτε το κατάλληλο συνεργείο.Εμείς καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας και παραδίδουμε την οικοδομική εργολαβία από την ανάθεση εως την αποπεράτωση στον προκαθορισμένο χρόνο.

  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και αναλαμβάνουμε ολες τις εργασίες για να δείτε την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη

  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων ( σκαλωσιές τριβεία μηχάνημα airless για ελαιοχρωματισμούς μεγάλων επιφανειών) χρησιμοποιούμε τα πιό καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι των προσδοκιών σας.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων
  Γκρεμίσματα
  Μερεμέτια
  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Κατασκευή πέτρινων κατοικιών και κτιρίων
  Επενδύσεις Πέτρας εντοιχισμός πέτρας
  Διακόσμηση με πέτρα σε τοίχους, κολώνες καμάρες
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)
  Πλακοστρώσεις αυλών πεζοδρομίων, κτίσιμο αυλόγυρων, κατασκευή μπάρμπεκιου,
  Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες μερεμέτια βαψίματα κατοικών κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων και προτείνουμε συνδυασμούς χρωμάτων για την ανάδειξη του οικοδομήματος.
  Τεχνοτροπίες (κρακελέ, σφουγγάρια, στούκο βενετσιάνο)
  Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  Αναπαλαιώσεις πέτρινων κτισμάτων και παλαιών κατοικιών κτιρίων
  Αρμολογήσεις

  Οι ανακαινίσεις και οι εργολαβίες που αναλαμβάνουμε :
  σας εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργικότητα την αισθητική την διαχρονικότητα και την αντοχή στον χρόνο.
  Τεχνική υποστήριξη και μετά την αποπεράτωση των οικοδομικών εργασιών

  Έχουμε την τεχνογνωσία
  Δουλεύουμε με συνέπεια

  Εγγύηση οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας στην Δράμα Σέρρες Καβάλα και στην Ξάνθη

  Παράδοση του έργου, με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο. Και με το κλειδί στο χέρι.

  Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα από οπου μας ζητηθεί πανελλαδικά

  με εκτίμηση
  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΓΙΑΚΟΥ ( FATMIR ZAJAKU)

  Ο εργολάβος οικοδομών και ανακαινίσεων στην Δράμα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Στεφάνου Φιλιππάκη 9 - Ηλιούπολη
  2130385385
  6974794436
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 74 - Ηρακλείου
  6981907997
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΚΤΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ -ΣΟΒΑΔΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  οικονομικά βαψίματα σπιτιών σε ολο το Ηράκλειο της Κρήτης
  μεταμορφώστε τον χώρο σας βάλτε χρώμα και αλλάξτε τον χώρο σας !!!!!!!!

  Η επιχείριση ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με εδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης δραστηριοποιείται στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών, εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία μέχρι και σήμερα. Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς και στις Μονώσεις αλλά και παντός τύπου οικοδομικών εργασιών. Επειδή οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια, και την καλαισθησία, γι' αυτό εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της εργολαβίας που θα μας ανατεθεί .

  Επιμελούμαστε τους χώρους σας, δημιουργούμε ιδανικές χρωμοσυνθέσεις που δίνουν προσωπικότητα και στυλ μεταμορφώνοντας τον χώρο σας... Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (σκαλωσιές) και τα υλικά που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο ποιοτικά χρώματα, οικολογικά, πλαστικά, ακρυλικά, πιστοποιημένα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου και φιλικά προς το περιβάλλον, παραδίδοντας σπίτια καθαρά στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας που αποτελείται από Ελληνες ελαιοχρωματιστές, αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, ( κατοικίες, καταστήματα) Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων ελαιοχρωματισμών και καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας από οπου μας ζητηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης,και σε ολο το νομό της Κρήτης.

  Οι υπηρεσιες μας:
  Οικοδομικές εργασίες παντός τύπου
  Μερεμέτια οικοδομικά
  Κτισίματα
  Σοβατίσματα ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες συνδυασμοί χρωμάτων πρωτότυπες ιδές για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου
  Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ακόμα και σε κτίρια με μεγάλα υψη
  Βάψιμο κατοικιών, βάψιμο κτιρίων καταστημάτων βίλες, εξοχικές κατοικίες, και κάθε επαγγελματικού χώρου
  Τεχνοτροπίες
  Όλες τις τεχνοτροπίες (στούκο βενετσιάνο, σπάτουλα, στούκι, σφουγγάρια κουρασανίτ κρακελέ) προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου σας.
  Και να σας προτείνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων, που αναδεικνύουν την οικοδομή, μεταμορφώνουν τον χώρο σας χαρίζουν αισθητική
  Χρώματα ανθεκτικά στον ήλιο και την υγρασία.
  Σπατουλαρίσματα,λάκκες, στοκαρίσματα, μερεμέτια παντός τύπου.
  Οικοδομικά μερεμέτια, όπως στοκαρίσματα, σοβατίσματα
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων,με συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και αισθητική

  Με ένα τηλεφώνημα σας, θα έρθουμε δωρεάν, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, η προσφορά μας όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση και τον πιο συμφέροντα διακανονισμό για κάθε περίπτωση, ενώ η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες.

  Καλέστε μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε αμεσα!!!!!
  Φιλικά
  ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Ο εργολάβος ελαιοχρωματισμών και ανακαινίσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

  Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και στις αργίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Kottis - Νάξος
  2285029145
  6995797825
  ERJOL GJINI
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΝΑΞΟΣ ΠΑΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΑΞΟΣ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΠΛΑΚΑΣ -ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΙΜΑΤΑ ΝΑΞΟΣ
  ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑΞΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΞΟΣ -ΠΑΡΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΝΑΞΟΣ ΠΑΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΞΟΣ

  τα πάντα για τις ανακαινίσεις ολων των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Νάξο και σε ολες τις Κυκλάδες!!!!!
  Ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών στην ΝάξοERJOL GJINIβρίσκεται στον χώρο των οικοδομικών γενικών ανακαινίσεωνεδώ και πολλά χρόνια με επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα, με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς στις πέτρινες κατασκευές και κτισίματα με πέτρα και στις τοποθετήσεις πλακιδίων.

  Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
  Υψηλή τεχνική αρτιότητα, κατασκευαστική ποιότητα, συνέπεια στο χρόνο και τα υλικά, σύγχρονα τεχνικά μέσα σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας και αποτελείται (από κτίστες μπογιατζήδες,ελαιοχρωματιστές πλακάδες) διαθέτει τεχνογνωσία και σοβαρότητα, φέρουν άμεσα αισθητικά αποτελέσματα.
  Απευθυνθείτε σ’ εμάς για κάθε μικρή ή μεγάλη οικοδομική ανακαίνιση.
  Το συνεργείο μας έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον πελάτη και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίησή του εργάζεται με συνέπεια επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
  Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και ανακαινίζουμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες).

  παρέχουμε τις υπηρεσíες μας απο οπου μας ζητηθεί στην Νάξο,στην Πάρο και σε ολες τις Κυκλάδες

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Γενικές οικοδομικές εργασίες ανακαινίσεις και διαμορφώσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων
  Κτισίματα με πέτρα και κατασκευές με πέτρα
  Πέτρινες κατοικίες
  Πέτρινες επενδύσεις εντοιχισμός πέτρας
  Επιχρίσματα(σοβάδες)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων- τοποθετήσεις μαρμάρων – γρανίτες ψηφίδες
  Ανακαινίσεις μπάνιων,κουζίνας πάγκοι κουζίνας
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων
  Μαρμαρικές εργασίες
  Δάπεδα τοίχους
  Επενδύσεις τζακιών
  Επενδύσεις πέτρας εντοιχισμός πέτρας
  Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου βαψίματα κατοικιών κτιρίων καταστημάτων ξενοδοχείων .

  Ελαιοχρωματισμούς με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάρια κρακελέ, πατίνες, κουρασανίτ, απομιμήσεις, στούκο)
  Φρεσκαρίσματα, Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα
  Λάκκες καθαρή δουλειά
  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων

  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδουςτεχνοτροπίεςαναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά χρώματα πλαστικά ακρυλικά των πιο επώνυμων εταιρειών, για την ποιότητα και αντοχή στον χρόνο και στον ελληνικό ηλιο.

  Εμπιστευθείτε το συνεργείο μας και σας εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες
  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ο εργολάβος ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών στην Νάξο
  ERJOL GJINI
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Μ. Σαρκουδινού 43 - Νεος Κόσμος
  2114090841
  6945814203
  ανακαινιση σπιτιου νεος κοσμος αττικης - νεα σμυρνη-παλαιο φαληρο - γλυφαδα - βουλα - ανακαινιση καταστηματων νεος κοσμος αττικης - νεα σμυρνη-παλαιο φαληρο - γλυφαδα - βουλα - τεχνικη εταιρεια νεος κοσμος αττικης - νεος κοσμος αττικης - νεα σμυρνη-παλαιο φαληρο - γλυφαδα - βουλα -

  Με εμπειρία πολλών χρόνων αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση της οικίας σας και του επαγγελματικού σας χώρου με επαγγελματική συνέπεια και αξιοπιστία.

  Δημιουργούμε χώρους με στυλ που θα απολαμβάνετε σε βάθος χρόνου, προσφέροντας σας εργασίες αρίστης ποιότητας.

  Με συνεχή ενημέρωση στον τομέα των υλικών αλλά και των νέων τεχνικών πρωτοπορούμε και σας εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα.

  Αναλαμβάνουμε την μελέτη, επίβλεψη , κατασκευή και ανακαίνιση του χώρου σας και την παράδοση του με το κλειδί στο χέρι ,με εγγυημένο άριστο αποτέλεσμα.

  Το άριστα καταρτισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει να σας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες που με άριστα συντονισμένες κινήσεις πετυχαίνει το άριστο αποτέλεσμα μέσα στους προσυμφωνημένους χρόνους.

  Αναλυτικά οι εργασίες που με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:
  -Πλήρης ανακαίνιση σπιτιού νεος κοσμος αττικης - νεα σμυρνη-παλαιο φαληρο - γλυφαδα - βουλα
  -Ανακαίνιση καταστημάτων νεος κοσμος αττικης - νεα σμυρνη-παλαιο φαληρο - γλυφαδα - βουλα
  - σοβατίσματα
  - κατασκευές από γυψοσανίδα - γύψινες επενδύσεις
  - ελαιοχρωματισμοί - τεχνοτροπίες
  -θερμομόνωση - θερμοπροσόψεις
  -ηχομόνωση
  - ηλεκτρολογικές εργασίες
  - υδραυλικές εργασίες
  - πατώματα laminate
  - τοποθέτηση πλακιδίων
  - τοποθέτηση μαρμάρων
  - μονώσεις
  - ειδικές κατασκευές
  - ξυλουργικές εργασίες
  - πόρτες ασφαλείας
  - αλουμινοκατασκευές
  - σιδηροκατασκευές

  Εξυπηρετούμε Νέο Κόσμο - Νέα Σμύρνη - Παλαιό Φάληρο - Γλυφάδα - Βάρκιζα - Βούλα - Καλλιθέα

  Με εκτίμηση
  K. K. GAR
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Νικ. Πλαστήρα 19 - Νεα Μάκρη
  2294940466
  6932904096
  DOLLANI ILIR
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΡΑΦΗΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΣΠΑΤΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΔΕΣ – ΠΛΑΚΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ - ΣΚΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΤΙΝΑ ΑΤΚΗ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  Τα πάντα για τις οικοδομικές ανακαινίσεις κτιρίων σε ολη την Αττική!!!!!!!!

  Ο υπεργολάβος οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων DOLLANI ILIR με εδρα στην Νέα Μάκρη της Αττικής δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών μέχρι και σήμερα, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία .

  Ολες οι οικοδομικές εργολαβίες που αναλαμβάνουμε καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας και παρέχουμε οικονομικές λύσεις με ποιότητα συνέπεια και υπευθυνότητα .

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κτιρία) χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και επώνυμα υλικά για την αποφυγή κακοτεχνιών και αντοχή των εργολαβιών μας στον χρόνο.

  Το συνεργείο μας αποτελείται απο εμπειρους τεχνίτες, που παρέχουν αμεσα τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στην Νέα Μάκρη την Παλλήνη, Παιανία, Ραφήνα , Μαραθώνας, Σπάτα, Σαρωνίδα, Κορωπί, Γέρακα, Κορωπί, Πικέρμι, Μεσόγεια, στην Κηφισιά, Εκάλη, Βόρεια Προάστια, σε ολη την Αθήνα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

  οι υπηρεσίες μας:
  Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίεςπαντός τύπου
  Ανακαινίσεις και διαμορφώσεις κτιρίων και ολων των επαγγελματικών χώρων
  Ενισχύσεις κτιρίων και πλάκας με ανθρακούφασμα
  Κτισίματα
  Επιχρίσματα(σοβατίσματα)
  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους σε μπαλκόνια με περίτεχνα σχέδια ( ισια, ρόμβος)
  Ανακαινίσεις μπάνιων κουζίνας
  Ξήλωμα παλαιών πλακιδίων
  Τοποθετήσεις κυβόλιθων σε δρόμους και πλατείες
  Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πρίν από την τοποθέτιση πλακιδίωνκαι χρωματιστές πατητές τσιμεντοκονίες που εφαρμόζονται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό μεάριστες αντοχέςκαιτέλεια αδιαβροχοποίηση
  Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να βάψουμε κτίρια με μεγάλα υψη.( πολυκατοικίες, σχολεία, ξενοδοχεία)
  Συστήματα βαφής airless
  Πρέσσα στόκου
  Πιστόλια Αέρος
  Τριβεία με απορρόφηση σκόνης
  Σκαλωσιές
  Ελαιοχρωματισμούς με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάρια κρακελέ, πατίνες, κουρασανίτ, απομιμήσεις, στούκο)
  Φρεσκαρίσματα, Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα
  Λάκκες καθαρή δουλειά
  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων
  Προτείνουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδουςτεχνοτροπίεςαναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά χρώματα πλαστικά ακρυλικά των πιο επώνυμων εταιρειών.
  Γύψινες ανακαινίσεις, γυψοσανίδες ψευδοροφές χωρίσματα κρυφούς φωτισμούς, θόλους, ροζέτες γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων βιτρίνες, ράφια
  Γύψινες κατασκευές, τσιμεντοσανίδες
  Μονώσεις ταρατσών , στεγανοποιήσεις υπογείων και ξενοιάστε μια για πάντα από την υγρασία
  Θερμομονώσεις και θερμοπροσόψεις για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και οικονομία στα καύσιμα.
  Για την θερμική ισσοροπία των κτιρίων ζεστό χώρο τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Με την θερμομόνωση επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με αποτέλεσμα την μείωση της κατανάλωσης των διαθέσιμων ενεργειακών πόρων.
  Κεραμοσκεπές και επισκευές κεραμοσκεπών πάσης φύσεως , με κεραμίδια ανάλογα του υφους της οικοδομής και των επιθυμιών των πελατών μας. Στέγες ξύλινες σκεπες παντός τύπου (δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας)
  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εξ’ ολοκλήρου την ανακατασκευή και στεγανοποίηση της κεραμοσκεπής σας με τα πιο σύγχρονα υλικά.
  Συνεργαζόμαστε με όλα τα συνεργεία και παραδίνουμε το κτίριο η την οικοδομή ετοιμοπαράδοτη.

  Εμπιστευθείτε το συνεργείο μας και σας εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα
  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας
  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ο εργολάβος οικοδομών και ανακαινίσεων
  DOLLANI ILIR
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
  Φέλιξ Λαμέζ 22 - Κέρκυρα
  6943596270
  ΓΑΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 6943596270 - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΕΡΤΙΚΑΡΙΣΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

  Με εμπειρία εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα στους ελαιοχρωματισμούς επιλέγοντας πάντα τα κατάλληλα προϊόντα για το βάψιμο του χώρου σας.

  Προσφέρουμε επιμελημένη και καθαρή εργασία που αντέχει στο χρόνο!
  - Βάψιμο σπιτιού ( εσωτερικών και εξωτερικών χώρων )
  - Βάψιμο επαγγελματικών χώρων (εσωτερικά και εξωτερικά)
  - Νεόδμητες κατασκευές βάψιμο (εσωτερικά και εξωτερικά)
  - Συγκροτήματα κατοικιών βάψιμο (εσωτερικά και εξωτερικά)
  - Εξυγίανση επιφανειών σε ξύλινα δάπεδα ( επισκευή, τρίψιμο, βάψιμο )
  - Χρησιμοποιούμε Υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής
  - Ανακαινίσεις σπιτιών, Ανακαινίσεις κτιρίων

  Στόχος μας είναι η ποιοτική εργασία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αισθητική του χώρου σας και θα προσδώσουν το στυλ και την λάμψη που του αρμόζει.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

  Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κέρκυρα

  Με εκτίμηση
  Γαούτσης Χρήστος
  6943596270
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Αργοστόλι - Κεφαλληνίας
  6934764000
  ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – 6934764000
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΑΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
  ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

  Για ποιοτικές και άμεσες Γενικές Ανακαινίσεις κατοικιών και κτιρίων σε όλο το Νομό Κεφαλληνίας !!!
  Η επιχείρηση οικοδομικών εργολαβιών ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με έδρα της το Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γενικές ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες.
  Εξυπηρετούμε και Αναλαμβάνουμε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα με γνώμονα τη συνέπεια και την ποιότητα των εργασιών μας.
  Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και χρησιμοποιούμε τα πιο καλά υλικά επώνυμων και πιστοποιημένων εταιρειών, ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να αντέχουν στον χρόνο και να μην παρουσιάζουν προβλήματα και κακοτεχνίες.

  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ:
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων
  Μερεμέτια, Χτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα),
  Ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων,
  Βαψίματα, μονώσεις, θερμοπροσόψεις,
  Κουφώματα, Ειδικές Κατασκευές,
  Μεταλλικές κατασκευές

  Με εκτίμηση
  Βιτωράτος Θεόδωρος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Νικήτη - Χαλκιδικής
  6995203078
  ALMETA ARJAN – 6995203078 – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΤΟΥΒΛΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΣΚΕΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Τα πάντα για τις οικοδομικές ανακαινίσεις κτιρίων σε όλο το Νομό Χαλκιδικής!!!!!!!!

  Ο υπεργολάβος οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων ALMETA ARJAN με έδρα τη Νικήτη Χαλκιδικής, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των οικοδομικών εργασιών μέχρι και σήμερα, με επιτυχημένη και ανοδική πορεία.

  Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις, ανακαινίζουμε, ανακατασκευάζουμε και επισκευάζουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ( κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, κτίρια).

  Οι υπηρεσίες μας:
  Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες παντός τύπου,

  Ανακαινίσεις και διαμορφώσεις κτιρίων και όλων των επαγγελματικών χώρων

  Κτισίματα, Επιχρίσματα(σοβατίσματα)

  Τοποθετήσεις πλακιδίων σε δάπεδα, τοίχους σε μπαλκόνια με περίτεχνα σχέδια - Πατητή τσιμεντοκονία προετοιμασία πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων και χρωματιστές πατητές τσιμεντοκονίες που εφαρμόζονται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α.

  Ελαιοχρωματισμούς και βαψίματα κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά

  Φρεσκαρίσματα, Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα, Λάκκες, καθαρή δουλειά

  Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων

  Γύψινες ανακαινίσεις, γυψοσανίδες, ψευδοροφές χωρίσματα, κρυφοί φωτισμοί, θόλους, ροζέτες γύψινες ανακαινίσεις καταστημάτων, βιτρίνες, ράφια

  Γύψινες κατασκευές, τσιμεντοσανίδες

  Θερμομονώσεις για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και οικονομία στα καύσιμα.

  Κεραμοσκεπές και επισκευές κεραμοσκεπών πάσης φύσεως , με κεραμίδια ανάλογα του ύφους της οικοδομής και των επιθυμιών των πελατών μας.

  Στέγες ξύλινες, σκεπές παντός τύπου

  Εμπιστευθείτε το συνεργείο μας και σας εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Στόχος μας οι ευχαριστημένοι πελάτες και οι μακροχρόνιες συνεργασίες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Καντάνου 42 - Χανίων
  6994817800
  Αναλαμβάνω ανακαινίσεις - αναπαλαιώσεις κτηρίων στα Χανιά, όλο το νομό Χανίων, την Κρήτη και όλη την Ελλάδα !

  Ειδικότητά μου τα πέτρινα σπίτια, πέτρινες κατασκευές και επενδύσεις πέτρας σε κάθε επιφάνεια !
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Ταυρωπού 9 - Αχαρνές
  2102469029
  6944642853
  Ο κύριος Τσίντζας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τις Αχαρνές και πιο συγκεκριμένα από την οδό Ταυρωπού 9, καλύπτοντας ένα εύρος περιοχών και εργασιών.

  Ανάμεσα στις εργασίες που μπορεί να αναλάβει ο κος Τσίντζας είναι τα συστήματα γυψοσανίδας, η εφαρμογή θερμοπροσόψεων, οι ελαιοχρωματισμοί, η επίχριση κονιαμάτων σε κτίρια και η ενοικίαση σκαλωσιών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε τις εργασίες που χρειάζεστε και να βρούμε από κοινού μια λύση.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΙ
  Γρυπάρη 27 - Κερατσίνι
  2104311812
  6944144979
  ΚΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΝΑΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΦΟΡΗΤΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΝΑΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓ ΙΟ ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΡΗΤΗ ΙΟΝΙΟ ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΕΜΠΛΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓ ΙΟ ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΡΗΤΗ ΙΟΝΙΟ ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓ ΙΟ ΟΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΡΗΤΗ ΙΟΝΙΟ ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΜΦΙΑΛΗ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑ ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Ο Αγιογράφος από παράδοση ΚΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ από το 1984 εως και σήμερα εργάστηκε σε πλήθος ναών και αγιογράφησε φορητές εικόνες για τέμπλα και ιδιώτες. Το εργαστήριο του βρίσκεται στο Κερατσίνι του Πειραιά και μπορεί να εξυπηρετήσει από οπου μας ζητηθεί στο Κερατσίνι στον Πειραιά, Αθήνα, Αττική αλλά Πανελλαδικά.

  Αυτό που χαρακτηρίζει τον Αγιογράφο ΚΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ σαν καλλιτέχνη και εχει αφήσει το στίγμα του στην αγιογραφία, είναι ότι παραμένοντας πιστός στη βυζαντινή παράδοση, μπορεί εμπνεόμενος από τα εκκλησιαστικά κείμενα, να συνθέτει νέες παραστάσεις και σκηνές βασιζόμενος στους βίους και τα μαρτύρια των αγίων.

  Η γνώση παραδοσιακών υλικών και τεχνικών, ο σεβασμός στην βυζαντινή παράδοση, σε θεολογικά θέματα, η πολυετής εμπειρία και η συνεχή ενημέρωση στην σύγχρονη τεχνολογία είναι ο συνδυασμός που εγγυάται ποιότητα υψηλού επιπέδου, με σεβασμό και συνέπεια.

  ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
  Αγιογραφίες τοιχογραφίες ναών μοναστηριών
  Καθαρισμός και συντηρήσεις ολων των αγιογραφιών, τοιχογραφιών και εικόνων ναών
  Χειροποιήτες φορητές βυζαντινές εικόνες σε τέμπλα ναών
  Αναπαλαιώσεις κατοικιών και κτιρίων
  Αμμοβολές Κτιρίων
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους ( κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα)

  Χρησιμοποιούμε οικολογικά , πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη και μεγάλες επιφάνειες (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Καθαρή και προσεγμένη δουλειά με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

  Να παραδίδουμε το χώρο όπως τον παραλάβαμε, καθαρό και επιμελημένο

  Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας,και αισθητικής.
  Να είμαστε συνεπείς σε κάθε έργο.
  Και μετά την αποπεράτωση των εργων είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε

  Με εκτίμηση
  ΚΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 10 το βράδυ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Τζαβέλλα 20 - Σέρρες
  6946997355
  ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ LAMINATE ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΣΕΡΡΕΣ -ΣΕΡΡΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Για ποιοτικές και αμεσες Γενικές Ανακαινίσεις και Ελαιοχρωματισμούς κατοικιών και κτιρίων στις Σέρρες!!!!!!

  Καλώς ηλθατε στην σελίδα μας !!!!!!
  Η επιχείριση ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ που εδρεύει στις Σέρρες δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα των γενικών ανακαινίσεων και οικοδομικών εργασιών με επιτυχημένη και ανοδική πορεία μέχρι και σήμερα.

  Το συνεργείο μας αποτελείται από Ελληνες εμπειρους ελαιοχρωματιστές και τεχνίτες που παρέχουν αμεσα τις υπηρεσίες μας από οπου μας ζητηθεί στις Σέρρες σε ολο το νομό Σερρών αλλά και στην Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

  Εξιδικευόμαστε στους ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψεις. Διακρινόμαστε για την επιμελημένη εργασία, την τεχνογνωσία, την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή οργάνωση, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

  Μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας. Διαθέτουμε ολον τον τεχνολογικό εξοπλισμό και μπορούμε να βάψουμε κτίρια και πολυκατοικίες με μεγάλα υψη.

  Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως :
  Μερεμέτια πάσης φύσεως
  Ελαιοχρωματισμούς βαψίματα φρεσκαρίσματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  Ελαιοχρωματισμοί βάψιμο κατοικιών βάψιμο κτιρίων - ξενοδοχείων στις Σέρρες στο Σιδηρόκαστρο στην Βυρώνεια Νέα Ζίχνη Νιγρίτα Ροδόπολη στην Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική
  Τεχνοτροπίες Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία, με σφουγγάρι, στούκο βενετσιάνο, κουρασανίτ, κρακελέ, απομιμήσεις ξύλου μαρμάρου.

  Χρησιμοποιώντας τα πιο μοντέρνα υλικά και μηχανήματα, δημιουργούμε άριστα αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Με μοντέρνες τεχνικές βρίσκουμε πάντα την κατάλληλη λύση για κάθε ανάγκη και επιθυμία των πελατών μας.
  Σπατουλαριστά, Λάκκες, Στοκαρίσματα, φρεσκαρίσματα
  Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά, πλαστικά οικολογικά ανθεκτικά μονωτικά η ακρυλικά.
  Αναλαμβάνουμε το βάψιμο των κατοικιών,το βάψιμο των κτιρίων, των πολυκατοικιών, ελαιοχρωματισμούς τεχνοτροπίες σε προσόψεις κτιρίων, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βίλες, ξενοδοχεία, μαιζονέτες, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, κλιμακοστάσια και κάθε επαγγελματικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε και να αναδείξετε.
  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας
  Προφυλάσσουμε το χώρο σας και καλύπτουμε τα επιπλα ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός χωρίς μερεμέτια και ζημιές
  Οικοδομικά μερεμέτια, όπως στοκαρίσματα, σοβατίσματα
  Μονώσεις Θερμομονώσεις Θερμοπροσόψεις
  Θερμομόνωση κατοικιών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50% Ενεργειακή
  αναβάθμιση του κτιρίου σας
  Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
  Λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
  Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
  Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και
  στη χρήση.
  Στεγανοποιήσεις
  Θερμομονώσεις Ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
  Στεγανοποιήσεις Υπογείων
  Στεγανοποιήσεις Δεξαμενών
  Εξωτερική θερμομόνωση Θερμοπροσόψεις κατοικιών, κτιρίων, ξενοδοχείων,με
  συστήματα πολλαπλών στρώσεων, που προσφέρουν στο κτίριό σας μόνωση, αλλά και
  αισθητική
  Τοποθετήσεις δαπέδων LAMINATE και Δάπεδα ΒΙΝΥΛΙΚΑ

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εχουμε ανακαινίσει και αποπερατώσει πολλές εργολαβίες, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

  Η επιχείριση μας μελετά κάθε ανάγκη σας, βρίσκοντας την ιδανικότερη κατασκευαστική λύση με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος, φροντίζοντας επίσης την συνεχή επίβλεψη του έργου

  Με ένα τηλεφώνημα σας, θα έρθουμε δωρεάν, για μια επιτόπια εκτίμηση, ώστε να σας δοθεί άμεσα, γραπτή προσφορά όπου θα αναφέρονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση και τον πιο συμφέροντα διακανονισμό για κάθε περίπτωση, ενώ η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με ασφάλεια και χωρίς σκοτούρες.

  Καλέστε μας και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε αμεσα!!!!!
  Φιλικά
  ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Ο εργολάβος ανακαινίσεων και ελαιοχρωματισμών στις Σέρρες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΕΧΝΙΚΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ
  Σωκράτους 71 - Αχαρνές
  2114107338
  6979356491
  ERION LASHI RONY- (ΕΡΙΟΝ ΛΑΣΗ )
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΑΣ - ΠΛΑΚΑΔΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ - ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ- ΣΟΒΑΔΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ -ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΕΤΡΑΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ
  ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ - ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΛΙΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΙΛΙΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Για οικοδομικές εργολαβίες και γενικές ανακαινίσειςμε αξιοπιστία και συνέπεια στις Αχαρνές !!!!!!!!!

  Ο εργολάβος ανακαινίσεων ERION LASHI - RONY με εδρα της δουλειάς του στις Αχαρνές της Αττικής, από το 1996 εως και σήμερα , με πολυετή εμπειρία συνέπεια και επαγγελματισμό δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων (κατοικιών και καταστημάτων ξενοδοχείων
  και κάθε επαγγελματικού χώρου). Με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς,τοποθετήσεις πλακιδίων, μονώσεις και θερμομονώσεις αλλά και στα κτισίματα, σοβατίσματα και στο κτίσιμο πετρόκτιστων κατοικιών, και πέτρινων κατασκευών.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από εμπειρους οικοδόμους (ελαιοχρωματιστές, πλακάδες, μαρμαράδες, κτίστες, πετράδες,σοβατζήδες ) και παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στις Αχαρνές, Λιόσια, Ιλιον, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Εκάλη, σε όλα τα βόρεια προάστια στην Αθήνα, Πειραιά και σε ολη την Αττική

  Με ποιότητα εργασίας και υψηλών προδιαγραφών αισθητική, προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις, μελετάμε το χώρο σας και μαζί σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του χώρου σας.

  Οι υπηρεσιες μας
  Οικοδομικές εργασίες πάσης φύσεως και επισκευές κατοικιών και κτιρίων
  Γκρεμίσματα
  Μερεμέτια
  Κτισίματα με τούβλα και πέτρα
  Επιχρίσματα (σοβατίσματα)
  Ελαιοχρωματισμούς εσωτερικούς και εξωτερικούς με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα των πιο επώνυμων εταιρειών για ποιότητα και αισθητική και αντοχή στον χρόνο.
  Βαψίματα - φρεσκαρίσματα με συνδυσμούς χρωμάτων που αναδεικνύουν και μεταμορφώνουν τον χώρο σας και τεχνοτροπίες ελαιχρωματισμών κατάλληλες και αρμονικές για τον δικό σας χώρο.
  Τεχνοτροπίες για διακόσμηση τοίχων (σφουγγάρια, κρακελέ, κουρασανίτ, στούκο)
  Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για ελαιοχρωματισμούς κτιρίων με μεγάλα υψη (πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)
  Λάκκες , σπατουλαρίσματα, στοκαρίσματα
  Βάψιμο κουφωμάτων, χαγιάτια, κιόσκια
  Τοποθετήσεις πλακιδίων, ανακαινίσεις μπάνιου, ανακαινίσεις κουζίνας, (ξήλωμα παλαιών πλακιδίων, τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, πάγκους κουζίνας)
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων Δαπέδου, σε τοίχους, στα μπαλκόνια με ποικιλία σχεδίων.
  Ξήλωμα μπάνιων - ανακαινίσεις
  Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων Κουζίνας
  Μαρμαρικές εργασίες
  Τρίψιμο μαρμάρων
  Επενδύσεις μαρμάρου η πέτρας, σε τζάκια
  Λούστρα
  Σκάλες πλατύσκαλα
  Μαρμαροποδιές
  Πατητή Τσιμεντοκονία προετοιμασία πριν από την τοποθέτιση πλακιδίων η
  δαπέδων
  Γεμίσματα
  Επενδύσεις πέτρας σε τοίχους σε τζάκια διακόσμηση χώρων
  Κτίσιμο κατοικιών με πέτρα, κτίσιμο μπάρμπεκιου, κολώνες καμάρες
  Πλακοστρώσεις αυλών,κήπων , πεζοδρομίων,πλατειών
  Μονώσες ταρατσών , στεγανοποιήσεις υπογείων χωρίς υγρασίες και μούχλες

  Όλα τα μονωτικά υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυούνται την ποιότητα και την αντοχή στον χρόνο με αποτέλεσμα ολων των εργασιών που εκτελούμαι να μην παρουσιάζουν προβλήματα και κακοτεχνίες.

  Θερμομονώσεις και θερμοπροσόψεις για σπίτια ζεστά τον χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι με οικονομία στα καύσιμα και ενεργειακή αναβάθμιση των οικοδομών.

  Το συνεργείο μας εξιδικεύεται στις αναπαλαιώσεις με ειδικές εργασίες και τεχνικές χαρίζει και πάλι στα κτίρια και σε ολα τα πέτρινα σπίτια την παλαιά τους αιγλη χωρίς παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική τους και αισθητική.

  Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για το ονομά μας και την δουλειά που παρέχουμε

  Στόχος μας ειναι να εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

  Εγγυόμαστε για το άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα

  Και μετά το πέρας των εργασιών μας ειμαστε δίπλα σας

  Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα με υπευθυνότητα συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς

  Με εκτίμηση
  ο εργολάβος οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στις Αχαρνές
  ERION LASHI - RONY
  Toggle
προηγούμενη 1 από 28 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ