noscript image for google
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | 12:54 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ – VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 33 - Παλαιό Φάληρο
  2109830378
  6944305000
  Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό. "Εμείς δεν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αφήνουμε εσάς να το πείτε. Δοκιμάστε μας και αν μείνετε ευχαριστημένοι πείτε το στους φίλους σας, αν όχι πείτε το σε εμάς, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!"

  Έχουμε μεταφέρει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας, με εχεμύθεια και ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε είναι αλεξίσφαιρα Mercedes, με οδηγό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 - Πειραιάς
  2104114144
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις
  Εισαγωγές
  Εξαγωγές
  Αποθηκέυσεις
  Logistics

  Η εταιρία POINT OF TRUST ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τη διανομή-μεταφορά και μετακόμιση. Το 2003 και συνεχώς αναπτυσσόμενη πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία την διαμεταφορά.
  Από το 2007 και πάντα με σταθερά ανοδική πορεία εισήχθη στον ευαίσθητο τομέα των logistics και 3PL υπηρεσιών.
  Σήμερα και με 12ετή πλέον εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ένα στόλο φορτηγών Δ.Χ. όλων των τύπων (Εθνικών και Νομαρχιακών Μεταφορών) καθώς και οχημάτων van,δικύκλων και μηχανημάτων ανύψωσης, φόρτωσης - εκφόρτωσης, τρέιλερ ειδικών μεταφορών, διακινούμε τα προϊόντα σας Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς τόσο η εμπειρία όσο και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Καπανδρίτι - Αττική
  6987701086
  Η επιχείρησή μας ΤΑΞΙ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙΒΕΡΒΕΡΗΣ η οποία βρίσκεται στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ αποτελεί μία αξιόπιστη επιχείρηση ταξί που μπορεί να σας μεταφέρει με άνεση, ασφάλεια και συνέπεια σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

  Μπορούμε να μεταφέρουμε ντόπιους και τουρίστες σε οπουδήποτε επιθυμούν έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την προσφορά μιας ευχάριστης μετακίνησης στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

  Τα ταξί μας είναι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και τις αργίες ώστε να σας μεταφέρουν με ασφάλεια σε λιμάνια, σταθμούς λεωφορείων, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα και σε όποιον προορισμό στην Θάσο επιθυμείτε.

  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
  Καπανδρίτι Αττικής, Πολυδένδρι Αττικής, Βαρνάβας Αττικής, Αφίδνες Αττικής, Κάλαμος Αττικής, Άνοιξη Αττικής, Άγιος Στέφανος Αττικής

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Με πιστωτική κάρτα: Mastercard, Visa
  Χρεωστικές Κάρτες
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Ωρωπός - Αττική
  6977204036
  Με έδρα τον Ωρωπό το γραφείο μετακομίσεων - μεταφορών SPEED SAFE εξυπηρετεί όχι μόνο ολόκληρη την Αττική, αλλά παρέχει πανελλαδική κάλυψη για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας.

  Με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα μας αναλαμβάνουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ την μετακόμιση νοικοκυριών ή γραφείων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε όλον τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό όπως κλειστά φορτηγά και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδος κτιρίου και την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

  Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό και σε προσιτές τιμές!!

  Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά κλειστού τύπου ή ανοιχτού με μουσαμά, εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα και παραδίδουμε και σε πρακτορεία..

  Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμισης σας από το παλιό σπίτι σας στο καινούργιο με φροντίδα και με έμπειρο προσωπικό χωρίς να κουραστείτε

  Αλλάζετε την έδρα της επιχείρησής σας ή της διαμονής σας? Η μετακόμιση δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Οποιαδήποτε μεταφορά ή μικρο μεταφορά γίνεται πλέον άμεσα, γρήγορα, με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος.

  Εσεις δεν έχετε να κάνετε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να μας καλέσετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ – ΞΗΡΑΣ
  Λεωφόρος Κηφισίας 166, Μαρούσι - Αττική
  2105765131
  6970358499
  Είμαστε η εταιρεία CARGO ROYAL LOGISTICS διεθνών μεταφορών, με πολλούς συνεργάτες στην Ευρώπη. Διαθέτουμε φορτηγά επικαθήμενα για μεταφορά ξηρούφορτίου, φορτηγά ψυγεία για την μεταφορά φρέσκου ή κατεψυγμένου φορτίου και φορτηγά για την μεταφορά επικίνδυνου φορτίου ADR.

  Στείλτε μας συγκεκριμένες περιοχές παράδοσης και παραλαβής, ώστε να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε αναλυτικά την προσφορά μας.

  Θα ήμασταν ευγνώμονες, αν μας συμπεριλαμβάνετε ανάμεσα στους συνεργάτες σας για τις εισαγωγές ή τις εξαγωγές των προϊόντων σας.

  Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ευβοίας 68 - Χαλκίδα
  6944691659
  Η Μεταφορική Εταιρεία του κου. Βαρτζή με την εμπειρία ετών που διαθέτει, αναλαμβάνει οποιουδήποτε είδουες μεταφορά από την έδρα της στην οδό Ευβοίας 68 στη Χαλκίδα, για όλη την Ελλλάδα.

  Παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη όπως συσκευασία - αμπαλάζ των αντικειμένων σας, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων σας κ.α.

  Τέλος αναλαμβάνουμε ψυγειομεταφορές σε όλη την Ελλάδα με τα φορτηγά - ψυγεία που διαθέτουμε.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.

  μεταφορές, μετακομίσεις, ψυγειοματεφορές, μεταφορική εταιρεία Χαλκίδα, συσκευασία, αμπαλάζ, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων και οικιακών συσκευών Χαλκίδα, μεταφορές στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγιος Κωνσταντίνος - Πύργος
  2621027786
  6995776851
  ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
  Μεταφορές - Μετακομίσεις Πύργος Ηλείας

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στον Πύργο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μεταφορές και μετακομίσεις στον Πύργο και σε όλη την Ηλεία.

  Διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα και οικονομικά μεταφορές οικοσκευών, μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορές αντικειμένων καθώς και οποιαδήποτε μετακόμιση επιθυμείτε στην Ηλεία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των αντικειμένων σας σε σύγχρονες αποθήκες καθώς και διανομές σε όλη την Ηλεία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Εξυπηρετούμε τον Πύργο και όλη την Ηλεία.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Πόρι Σαντορίνης, Παραλιακός Δρόμος Ειρωνείας - Σαντορίνη
  2286023281
  6948786992, 6986861481
  ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
  Μεταφορές - Μετακομίσεις Θήρα Σαντορίνη

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΓΑΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Σαντορίνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μεταφορές, μετακομίσεις και ψυγειομεταφορές από και προς την Σαντορίνη αλλά και από και προς όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία μετακομίσεις, μεταφορές και ψυγειομεταφορές άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Για οποιαδήποτε μεταφορά, μετακόμιση ή ψυγειομεταφορά θέλετε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Παναγιάς Μαλεβή 12 - Ηράκλειο
  2810318621
  6972837342
  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Ανυψώσεις - Γερανοί - Μεταφορές - Κλαρκ & Οδική Βοήθεια
  Ηράκλειο Κρήτης

  Η επιχείρησή μας “ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” η οποία βρίσκεται στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθεια και στις ανυψώσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα και οικονομικά σε όλη την Κρήτη.

  Έχοντας αναλάβει από το 2015 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει με το ίδιο μεράκι ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο της οδικής βοήθειας, των ανυψώσεων καθώς και των μεταφορών βαρέων αντικειμένων και οχημάτων.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο από γερανούς, καλαθοφόρα οχήματα, κλάρκ και λοιπά οχήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για την μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 6972837342 ή 2810318621, οι έμπειροι οδηγοί μας θα σπεύσουν άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε για να μεταφέρουν εσάς και το όχημά σας στο σημείο που επιθυμείτε.

  Παράλληλα, προβαίνουμε σε προγραμματισμένες μεταφορές οχημάτων σε όλη την Κρήτη, μεταφορές βαρέων αντικειμένων και εμπορευμάτων καθώς και σε εργασίες με γερανούς και καλαθοφόρα.

  Η επιχείρησή μας και τα μηχανήματά μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας. Οι έμπειρη χειριστές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διπλώματα και σε όλες τις εργασίες φροντίζουν να τηρούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Στείρι, Δίστομο - Βοιωτίας
  2267021292
  6936492990
  Με έδρα τον δήμο διστόμου - αραχώβης - αντίκυρας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξί για ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις.

  Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής σας εγγυόμαστε άνετες μετακινήσεις από και προς λιμάνι , αεροδρόμιο , σταθμό ΚΤΕΛ και ΟΣΕ.

  Η υπευθυνότητά μας και η οδηγική μας εμπειρία εγγυούνται την αξιόπιστη μεταφορά σας στον τόπο προορισμού στον προκαθορισμένο χρόνο .

  Φροντίζουμε για το άνετο ταξίδι σας με το πολυτελές όχημά μας για να απολαύσετε το ταξίδι σας ξέγνοιαστα.

  Ακόμη ο μεγάλος χώρος αποσκευών θα μεταφέρει με ασφάλεια όλες τις αποσκευές σας.

  Αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά σας σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά και την ιδιωτική σας περιήγηση και ξενάγηση σε τουριστικούς χώρους της επιλογής σας .

  Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε:
  δρομολόγια κατόπιν τηλεφωνήματος και κατόπιν ραντεβού
  δρομολόγια από και προς λιμάνι , αεροδρόμιο και σταθμούς ΚΤΕΛ και ΟΣΕ
  vip μεταφορές προσώπων
  ασυνόδευτα δέματα
  μεταφορά ΑΜΕΑ
  εκδρομές
  ξεναγήσεις
  μεταφορά κατοικίδιων
  μεταφορά σε ξενοδοχείο
  διαδρομές εκτός έδρας
  μεταφορά σε μοναστήρια
  μεταφορά σε αρχαιολογικούς χώρους

  24ώρη εξυπηρέτηση με ανταγωνιστικές τιμές
  Με εκτίμηση
  Κατσούλης Λουκάς

  ταξι διστομο - taxi distomo -ραδιοταξι διστομο - ταξι βοιωτια - ταξι αραχωβα - ταξι στειρι - μεταφορα σε αεροδρομιο διστομο - μεταφορα σε λιμανι διστομο - μεταφορα σε σταθμο τρενων διστομο-
  μεταφορα σε ξενοδοχειο διστομο - ασυνοδευτα δεματα διστομο - μεταφορα αμεα διστομο - μεταφορα αμεα αραχωβα - μεταφορα vip αραχωβα, διστομο - ταξι διστομο αραχωβα -
  ταξι αραχωβα διστομο - ταξι αθηνα διστομο - ταξι αθηνα αραχωβα - ταξι αραχωβα αθηνα -ταξι διστομο αθηνα - ταξι 24 ωρες διστομο - ταξι 24 ωρες αραχωβα - ταξι απο αεροδρομιο διστομο ,αραχωβα -
  ταξι απο λιμανι διστομο ,αραχωβα -ταξι αντικυρα - ταξι δημου αραχωβης
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  1χλμ Αλεξανδρούπολης - Φερών - Αλεξανδρούπολη
  2551087118
  6989855590
  Μεταφορική Έβρου - Καμέας Κωνσταντίνος

  Μεταφορές Αλεξανδρούπολη

  Προφίλ:

  Η μεταφορική εταιρεία Μεταφορική Έβρου Καμέας, δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται η έδρα του, και πιο συγκεκριμένα από το 1χλμ. Αλεξανδρούπολης - Φερών.

  Πραγματοποιούμε καθημερινά μεταφορές και μετακομίσεις επί ελληνικού και διεθνούς εδάφους, με ταχύτητα και ασφάλεια.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού!

  Ωράριο εργασίας:

  Δευτέρα - Σάββατο
  08:00 - 16:00

  Κυριακή
  Κλειστά

  Ταχύτατες Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Ακράτα - Αχαΐας
  6944318457
  Με έδρα την Ακράτα Αχαΐας σας παρέχουμε υπηρεσίες ταξί για παντός τύπου διαδρομές.

  Με πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική οδήγηση αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε γρήγορα και με ασφάλεια στον τόπο προορισμού σας . Το πολυτελές όχημα μας σας προσφέρει άνετη και ξέγνοιαστη μεταφορά για εσάς αλλά και για την παρέα σας . Ακόμη ο μεγάλος χώρος αποσκευών θα σας εξυπηρετήσει σε παντός είδους μετακίνησή σας.

  Με αίσθημα ευθύνης φροντίζουμε τακτικά τον επιμελή καθαρισμό της καμπίνας του αυτοκινήτου για να ταξιδέψετε σε ένα υγιεινό περιβάλλον εσείς και η οικογένειά σας.

  Η ευγένεια και η προσεκτική οδηγική συμπεριφορά μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνει και είναι ο λόγος που οι πελάτες μας μας προτιμούν.

  Με άπταιστη γνώση αγγλικών αναλαμβάνουμε και την ξενάγηση σας σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος.

  Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας είτε με προκαθορισμένο ραντεβού αλλά και με άμεση τηλεφωνική κλήση.

  Στον αριθμό τηλεφώνου 6944318457 μπορείτε να μας καλέσετε για:
  μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
  μεταφορά από και προς λιμάνι
  μεταφορά από και προς σταθμούς ΚΤΕΛ & ΟΣΕ
  μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων
  μεταφορά σε ξενοδοχεία
  μεταφορά μαθητών
  μεταφορά ασθενών
  μεταφορά ΑΜΕΑ
  μεταφορά σε αρχαιολογικούς χώρους
  τουριστικές περιηγήσεις
  μεταφορά σε μοναστήρια
  ξεναγήσεις
  VIP μεταφορές

  Επικοινωνήστε μαζί μας και για πανελλαδικά δρομολόγια.

  Με εκτίμηση
  Νταρζάνος Χαράλαμπος

  ταξι ακρατα - ταξι ακρατα αχαιας - taxi akrata radiotaxi akrata - ραδιοταξι ακρατα - μεταφορα σε λιμανι ακρατα - μεταφορα σε αεροδρομιο ακρατα - μεταφορα σε αρχαιολογικους χωρους ακρατα - μεταφορα σε κτελ ακρατα - μεταφορα σε σταθμο τρενων ακρατα - μεταφορα σε ξενοδοχειο ακρατα - μεταφορα τουριστων ακρατα - taxi to port akrata - taxi to airport akrata -μεταφορα αμεα ακρατα - μεταφορα ασυνοδευτων δεματων ακρατα - μεταφορα κατοικιδιων με ταξι ακρατα - αχαια - vip tourakrata - taxi tour akrata
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Ευάρεστου 8 - Ηράκλειο
  2810251004
  6972423769
  Με εφόδιο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας και έχοντας στόχο την άριστη επίτευξη κάθε έργου, η επιχείρηση μας ΜΑΣΤΡΟΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης σας προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.

  Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα ικανά να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία ακόμα και στις περιπτώσεις που οι διαστάσεις του χώρου είναι μικρές.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Εργασίες για φωτοβολταϊκά
  Μεταφορά Κηποχώματα - Φυτοχώματα
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Επιχωματώσεις
  Διαρρύθμιση Εξωτερικών Χώρων
  Απομάκρυνση Μπαζών
  Εκχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μολάοι - Λακωνίας
  6947384967
  Η εταιρεία μας ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ με διακριτικό τίτλο ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΜΟΛΑΩΝπαρέχει υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών σε επιχειρήσεις και πολίτες.

  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικών εργασιών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα, όπως τεχνικά έργα, οδοποιίες, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, επιχωματώσεις, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, αποχετευτικά έργα, αρδευτικά έργα, αποκομιδή μπάζων, μεταφορά αδρανών υλικών, χώματα για κήπους, διανοίξεις, εκσκαφές θεμελίων και βελτιώσεις εδάφους.

  Σκοπός μας είναι να υλοποιείται η προσφορά των λύσεων, σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του. Επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί θέλουμε να σας ακούσουμε, θέλουμε να σας πούμε για τις προσιτές τιμές μας και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  Η φήμη μας και το όνομά μας είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

  Διαθέτουμε εμπειρία σε εργασίες όπως:
  η αποκομιδή (συλλογή),
  η μεταφορά,
  η επεξεργασία και
  χωματουργικα εργα
  εσκαφες
  κατεδαφισεις
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  5 χλμ. Άργους - Καρυά, Έναντι Αγροτικού Συνεταιρισμού Αεροδρομίου - Άργος
  2751024570
  6947930317
  ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ
  Μεταφορές Μετακομίσεις Άργος

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ” η οποία βρίσκεται στο Άργος, δραστηριοποιείται με μεταφορές και μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στο Άργος και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας σύγχρονα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς, η μεταφορική εταιρεία μας στο Άργος, αναλαμβάνει όλων των ειδών τις μεταφορές και μετακομίσεις καθώς και μετακομίσεις με ανυψωτικά μηχανήματα. Επίσης, διαθέτει αναβατόρια, καλαθοφόρα και γερανούς για την μεταφορά βαρέων αντικειμένων.

  Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας άμεσα το Άργος και όλη την Ελλάδα. Για όλες τις μετακομίσεις αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποσύνδεση και την επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα στο Άργος και όλη την Ελλάδα.

  Μεταφορές Άργος, Μετακομίσεις Άργος, Ανυψωτικά Άργος, Συσκευασία - Αμπαλάζ Άργος, Αποθηκεύσεις Άργος, Μετακομίσεις Οικοσκευών Άργος, Αναβατόριο Άργος, Καλαθοφόρο Άργος, Γερανοί Άργος, Αποσυσκευασία Άργος, Μετακόμιση με ανυψωτικά μηχανήματα Άργος, Δωρεάν Αποσύνδεση - Σύνδεση Συσκευών Άργος

  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ
  Πλάτωνος 62 - Λάρισα
  6977698263
  ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Γερανοί Λάρισα- Μεταφορές Λάρισα - Γερανομεταφορές Λάρισα

  Η επιχείρησή μας “ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με γερανομεταφορές και μεταφορές στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές.

  Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς καθώς και ανυψωτικά μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε παντός είδους γερανομεταφορές, ανυψωτικές εργασίες καθώς και μεταφορές μηχανημάτων και βαρέων αντικειμένων.

  Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να προτείνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές.

  πικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την εργασίαπου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.

  Γερανομεταφορές Λάρισα, Γερανοί Λάρισα, Μεταφορές Λάρισα, Ανυψωτικά Μηχανήματα Λάρισα, Γερανομεταφορές Λάρισα, Μεταφορά Μηχανημάτων Λάρισα, Τοποθετήσεις Μηχανημάτων Λάρισα, Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων Λάρισα, Μεταφορά & Ανύψωση Οικοδομικών υλικών Λάρισα, Μεταφορά container Λάρισα, Φορτοεκφορτώσεις Λάρισα,

  Toggle
προηγούμενη 1 από 47 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ