noscript image for google
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 | 06:51 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ – VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 33 - Παλαιό Φάληρο
  2109830378
  6944305000
  Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό. "Εμείς δεν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αφήνουμε εσάς να το πείτε. Δοκιμάστε μας και αν μείνετε ευχαριστημένοι πείτε το στους φίλους σας, αν όχι πείτε το σε εμάς, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!"

  Έχουμε μεταφέρει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας, με εχεμύθεια και ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε είναι αλεξίσφαιρα Mercedes, με οδηγό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 - Πειραιάς
  2104114144
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις
  Εισαγωγές
  Εξαγωγές
  Αποθηκέυσεις
  Logistics

  Η εταιρία POINT OF TRUST ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τη διανομή-μεταφορά και μετακόμιση. Το 2003 και συνεχώς αναπτυσσόμενη πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία την διαμεταφορά.
  Από το 2007 και πάντα με σταθερά ανοδική πορεία εισήχθη στον ευαίσθητο τομέα των logistics και 3PL υπηρεσιών.
  Σήμερα και με 12ετή πλέον εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ένα στόλο φορτηγών Δ.Χ. όλων των τύπων (Εθνικών και Νομαρχιακών Μεταφορών) καθώς και οχημάτων van,δικύκλων και μηχανημάτων ανύψωσης, φόρτωσης - εκφόρτωσης, τρέιλερ ειδικών μεταφορών, διακινούμε τα προϊόντα σας Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς τόσο η εμπειρία όσο και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Ηλία Βενέζη 1 - Αγρίνιο
  6932234082,6973985859
  MEDEON TRANS
  Διεθνείς Μεταφορές Αυτοκινήτων Αγρίνιο

  Η εταιρεία μας “Medeon Trans Samantas Group” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, τροχοφόρων οχημάτων και μικρών φορτηγών από το 1994, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και χάρη στην μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτοκίνητα από Ευρωπαϊκές χώρες προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και από όλη την Ελλάδα προς διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και μεριμνά για τη μεταφορά των οχημάτων σας, με την μέγιστη ασφάλεια και συνέπεια, γι αυτό και οι αυτοκινητάμαξές μας πληρούν σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εμπόρων σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπη. Μας εμπιστεύονται επίσης ιδιώτες, μεταφέροντας τα αυτοκίνητά τους για επαγγελματικούς ή και τουριστικούς σκοπούς.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με διεθνείς μεταφορές αυτοκινήτων, η εταιρεία μας, προσβλέπει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της και στέκεται αρωγός στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

  Στόχος μας είναι η βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας οικονομικά, αξιόπιστα και με συνέπεια. Και αυτό το επιτυγχάνουμε με την ασφαλή αλλά ταυτόχρονα γρήγορη μεταφορά των αυτοκινήτων τόσο από το εξωτερικό προς την Ελλάδα όσο και από την μια ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναλάβουμε την άμεση και σωστή μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο Αγρίνιο, σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ταύρου 35 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2103462605
  6948786992
  Υποκατάστημα: Παραλιακός Δρόμος Φηρών - Οίας Σαντορίνη
  Η μεταφορική εταιρεία Volcano Εξπρές ΙΜΕ ΕΠΕ. δημιουργήθηκε το 2005 με έδρα στο νησί της Σαντορίνης και υποκατάστημα στην Αθήνα και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη του Ρέντη. Σύντομα εδραιώθηκε ως μια από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες της Σαντορίνης, εκτελώντας καθημερινά δρομολόγια Αθήνα - Σαντορίνη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε: μεταφορές, μετακομίσεις, ψυγειομεταφορές από την Αθήνα προς και από την Σαντορίνη αλλά και προς και από όλη την Ελλάδα. Επίσης, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

  Στόχος μας είναι η ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο ακριβείς μεταφορά των πολύτιμων εμπορευμάτων σας, διατηρώντας παράλληλα τις τιμές μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα. Προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας αλλά και την ποιότητα τους.

  Όλοι εμείς στην Volcano Εξπρές σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουμε τις πληρέστερες μεταφορικές υπηρεσίες.

  Η οικογένεια της Volcano Εξπρές ΙΜΕ ΕΠΕ.

  Μεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Μετακομίσεις Σαντορίνη - Αθήνα, Ψυγειομεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Μεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Μετακομίσεις Σαντορίνη - Αθήνα, Οικονομικές Ψυγειομεταφορές Σαντορίνη - Αθήνα, Μεταφορές Εμπορευμάτων Σαντορίνη - Αθήνα
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Κέφαλος - Κως
  6945771756
  Η επιχείρησή μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ” εδρεύει στην Κω, στην περιοχή του Κεφάλου και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις χωματουργικές εργασίες παντός τύπου.

  Είμαστε στο χώρο των χωματουργικών έργων όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε ιδιαίτερες και απαιτητικές εργασίες, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες σε όλη την Κω:

  Εκσκαφές
  Εκβραχισμοί
  Εκχερσώσεις
  Μπαζώματα
  Κατεδαφίσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Διαμορφώσεις χώρων
  Διαμόρφωση Κήπων
  Επιχωματώσεις
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Μεταφορά μπαζών

  Εξόρυξη - μεταφορά οικοδομικών και αδρανών υλικών
  Πέτρα Οικοδομής

  Αποστολές σε όλη την Κω με ιδιόκτητα φορτηγά.

  Επικοινωνήστε μαζί μας.
  Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.
  Φιλικά: Αντώνης Καματερός.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Φαρσάλων 121 - Λάρισα
  2414000010
  6946514155, 6907751280
  Η επιχείρηση "Πόρτα Porta...thessaly" η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δημιουργήθηκε με σκοπό την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρήσεων και των συμπολιτών μας, τόσο στην ΔΙΕΚΠΕΡΑΊΩΣΗ ΕΝΤΟΛΏΝ σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε υπηρεσίες ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΏΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Έχοντας αναπτύξει ένα γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Ταχυμεταφορών και ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΏΣΕΩΝ, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς!

  Έτσι σας παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης στην ΠΑΡΑΛΑΒΉ - ΜΕΤΑΦΟΡΆ - ΑΠΟΣΤΟΛΉ - ΠΑΡΆΔΟΣΗ εγγράφων και αντικειμένων , καθώς και στην ΔΙΕΚΠΕΡΑΊΩΣΗ δικών σας εντολών, από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

  Γιατί Προτεραιότητα μας, είστε ΕΣΕΙΣ !!!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  Μαράθι - Μύκονος
  2289029115
  6932649127, 6936703004
  Γ.ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ -
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - ΠΕΤΡΑ - ΑΜΜΟΣ - ΧΑΛΙΚΙ ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ

  Η επιχείρηση Γ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, εδρεύει στην ΜΥΚΟΝΟ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών δομικών υλικών και μεταφορών με μεγάλη επιτυχία.

  ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  Με το έμπειρο προσωπικό μας εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας.
  ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη, η άμεση και σωστή περάτωση του εκάστοτε έργου, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.

  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  Σ’ εμάς θα βρείτε τα καλύτερα υλικά οικοδομής.
  Προσπαθούμε καθημερινά να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, βοηθώντας έτσι τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Αναλαμβάνουμε επίσης μεταφορές με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα , με πλήρες φορτίο από
  Μύκονο σε Αθήνα και αντιστρόφως.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Χωματουργικές εργασίες
  Οικοδομικά - Δομικά υλικά
  Μεταφορές
  Εμπόριο δομικών υλικών
  Εκσκαφές
  Χωματουργικά έργα
  Τεχνικά χωματουργικά έργα
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Εκχιονισμοί
  Διαμορφώσεις χώρων
  Καθαρισμοί οικοπέδων - χωραφιών
  Διανοίξεις καναλιών - δρόμων
  Εκχερσώσεις
  Άμμος, Χαλίκι

  Επικοινωνήστε μαζί μας και είναι βέβαιο ότι θα αντιληφθείτε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό μας.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

  Με εκτίμηση,
  Σαντοριναίος Ο.Ε
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  Αγίου Νικολάου 1 - Ευκαρπία (Οικισμός Φιλοθέης) - Θεσσαλονίκη
  6977643155
  Η ανυψωτική εταιρεία “Χορτοκονίδης Τάσος” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Ευκαρπία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον τομέα των ανυψώσεων με γερανούς. Αναλαμβάνουμε γερανομεταφορές, μεταφορές αντικειμένων, μεταφορές βαρέων αντικειμένων, μεταφορές οχημάτων, ανυψώσεις και κάθε εργασία με γερανούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκη, σε όλη την Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο που περιλαμβάνει από σύγχρονους γερανούς, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούν για την ασφαλή πρόσδεση των προς ανύψωση αντικειμένων.

  Έχοντας εμπειρία στον χώρο της ανύψωσης αναλαμβάνουμε και εκτελούμε με απόλυτη επιτυχία, από μικρές έως μεγάλες και επικίνδυνες ανυψώσεις, σε ογκώδη και πολύ βαριά φορτία.

  Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό ανυψώσεων με γερανούς σε όλη την Θεσσαλονίκη αλλά και Πανελλαδικά. Έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και των πιο απαιτητικών πελατών της χάρη στην άψογη και άμεση εξυπηρέτηση.

  Γερανομεταφορές Ευκαρπία Θεσσαλονίκη | Χορτοκονίδης Τάσος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Σκρά 10 - Καλλιθέα
  2109589231
  6987404146, 6909295044
  Η SAFE TRANSPORT είναι μια νέα εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών τον τελευταίο χρόνο, η οποία έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη των πελατών της.

  Στην SAFE TRANSPORT αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε, να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε την οποιαδήποτε αποστολή σας, είτε αυτή αφορά ένα φάκελο είτε μεγάλα κιβώτια, με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα, εντός λεκανοπεδίου Αττικής, επαρχία αλλά και εξωτερικό, ικανοποιώντας τις προσωπικές σας ανάγκες ή της επιχείρησής σας.

  Οι άνθρωποι της SAFE TRANSPORT αποτελούν τον πυλώνα της εταιρείας. Επενδύουμε σε ανθρώπους εξιδεικευμένους, με υψηλή τη συναίσθηση της ευθύνης.

  Στόχος της SAFE TRANSPORT είναι να καθιερωθεί ως ο πιο συνεπής πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προσαρμόσουμε την προσφορά μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ
  Διμήνι - Βόλος
  2421087425
  6972266598, 6932260052
  ΖΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

  | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Άμεση παράδοση & άριστη ποιότητα χάρις στην πολύχρονη εμπεριά!

  Η φάρμα μας είναι εγκατεστημένη στο Διμήνι Βόλου.
  Εκτρέφουμε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τα μοσχάρια μας, χρησιμοποιώντας ζωοτροφές που παράγονται από εταιρείες που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια.

  Εγγυόμαστε την τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και υγιεινής. Όλη μας η παραγωγική διαδικασία είναι βασισμένη στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των προϊόντων σε όλα τα στάδια, από την εκτροφή των ζώων μέχρι και την πωληση έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι πλήρως συνδεδεμένο με την αλυσίδα παραγωγής.

  Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και με οδηγό την πολυετή εμπειρία στο χώρο του κρέατος, σας προσφέρουμε αγνά και ποιοτικά κρέατα κάθε μέρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  19ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος - Παλλήνη
  2106038262
  6976374879
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 30€
  Η οδική βοήθεια οχημάτων “Κάκαρης” η οποία βρίσκεται στην Παλλήνη Αττική είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, με άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στην Παλλήνη και σε όλη την Αττική.

  Στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματός σας, η οδική βοήθεια μας σπεύδει άμεσα κοντά σας με ένα τηλεφώνημα για να σας εξυπηρετήσει.

  Μεταφόρουμε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μικρά επαγγελματικά οχήματα & φορτηγά.

  Ο σύγχρονα εξοπλισμένος στόλος της οδικής βοήθειας, η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια σε όλη την Αττική.

  Όλα αυτα τα χρόνια η οδική βοήθεια μας στην Παλλήνη Αττική αποτελεί μία από τις πιο αναπτυσσόμενες οδικές βοήθειες σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Ψάρι, Νεμέα - Κόρινθος
  2747022208
  6974336684
  Η εταιρεία Γατσιόπουλος Αθανάσιος & ΣΙΑ ΟΕ βρίσκεται στη Νεμέα Κορίνθου & δραστηριοποιείται στον χώρο των οικοδομικών υλικών & των χωματουργικών εργασιών εδώ και χρόνια.

  Διαθέτει μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή και την επισκευή του σπιτιού και όλων των δομικών κατασκευών. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής οικοδομικών υλικών για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των πελατών.

  Στόχος της επιχείρησής μας είναι μέσα από τη μεγάλη γκάμα των προιόντων, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Η εταιρεία μας δεν σταματά ποτέ να αναζητά νέες συνεργασίες για πρωτοποριακά προϊόντα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  ΤΕΡΜΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ - Καλαμάτα
  2721085353
  6934753229
  Από το 1984 η εταιρεία Κωνσταντίνος Φιλανδριανός και ΣΙΑ Ο.Ε. προχωρά πρωτοπόρα στην εξέλιξη των οικοδομικών υλικών. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Φιλανδριανός και εν συνεχεία οι υιοί του Βαγγέλης και Γιώργος Φιλανδριανός συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Η εταιρεία σας καλύπτει σε ότι έχει σχέση με τα οικοδομικά υλικά αλλά και τις χωματουργικές εργασίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Εκτός από οικοδομικά υλικά μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα σε πέτρες κτισίματος, πλάκες δαπέδου, χώμα κήπου και διάφορα δομικά υλικά που βοηθούν στην κατασκευή σπιτιού και κήπου.

  Ακόμα, η εταιρία διαθέτει τα πιο εξελιγμένα γερανοφόρα οχήματα και χωματουργικά μηχανήματα για τις πιο δύσκολες εργασίες στην οικοδομή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Παλαγία, έναντι γηπέδου Καππαδοκίας - Αλεξανδρούπολη
  2551026511,2551028841
  ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ
  ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΣΙΦΑ ΕΒΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων. Έχοντας ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών και σύγχρονη σκέψη, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμισης που θα της ανατεθεί.

  Διαθέτουμε υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών σε όλο το νομό Έβρου. Έτσι, με τα καθημερινά δρομολόγια από και προς όλο τον Έβρο και την Θεσσαλονίκη, η μεταφορική μας εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για άμεσες μεταφορές ή μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε όλο τον κόσμο.

  Ακόμα, πραγματοποιούμε μεταφορές πόρτα - πόρτα καθώς και φορτοταξί για μεταφορές αντικειμένων εντός πόλης.

  Σύγχρονος στόλος οχημάτων

  Ο στόλος τον οχημάτων μας αποτελείται από 12 σύγχρονα ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως τα οποία μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τις οικοσκευές σας, τα εμπορεύματά σας ή οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφέρετε. Επίσης διαθέτουμε κλάρκ για την εύκολη φόρτωση των εμπορευμάτων σας καθώς και έμπειρους χειριστές.

  Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχει ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς.

  Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάθε κάτοικος του νομού Έβρου και όχι μόνο.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα γρήγορες, οικονομικές και ασφαλής μεταφορές ή μετακομίσεις πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα βρούμε την ιδανική προσφορά για την μεταφορά ή την μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε τον νομό Έβρου όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΝΕΛΚΥΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ
  Ποσειδώνος 6 & Βρυούλων - Παλαιά Φώκαια
  2291036257
  6973251360
  Αλέξανδρος Special boat Transport
  Ανέλκυσεις & Καθέλκυσεις

  Η εταιρεία ιδρύθηκε τό 1997 απο τον "Ιωάννη Μαμουνή'' Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία επισκευής και συντήρησης σκαφών.

  Τα σκάφοι μεταφέρονται με τα τελευταία ποιοτικά μέσα που υπάρχουν στον κόσμο. Η ολλανδική εταιρεία "Roodberg" όπου είναι πιο κορυφαία στον κόσμο στο είδος της θαλάσσιας ανέλκυση & Καθέλκυσης και μεταφορά σκάφους.

  Το ρυμουλκούμενο Roodberg Hydraulic Boat Trailer έχει σχεδιαστεί για να εκτοξεύει και να εκτοξεύει σκάφη σε μια γέφυρα, για τη μεταφορά των σκαφών πάνω από τη γη και για την στάθμευση τους στην περιοχή αποθήκευσης. Ή Όλλανδικη εταιρεία Roodberg έχει αναλάβει να μας κατασκευάσει ένα τρέιλερ σκαφών το οποίο αφορά την μέγιστη ασφαλής μεταφορά τού σκάφους που υπάρχει στον κόσμο τού είδους αυτού. Σε λίγους μήνες τό Roodberg RBT30 SDHDEL τρέιλερ σκαφών θα βρίσκεται στον χώρο μάς στό Λαύριο.

  Μεγάλη θεμελιώδης βάση είναι ή ασφαλείς μεταφορά τού σκάφους καθώς παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων. Τα σκάφοι τα οποία μπορούμε να μεταφέρουμε είναι διαφόρων μήκους και διαστάσεων και συνολικού βάρους.

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση που μας δείχνετε.
  Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την μεταφορά τού σκάφους σάς

  Οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να μας ρώτησε, μην διστάσετε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ρήγα Φεραίου 140, Συκιές - Θεσσαλονίκη
  6945540176
  Μετακομίσεις "Εδουάρδος" Λυρης Παναγιωτης

  Καλώς ήρθατε!
  Θέλεις μετακομιση?
  Η λύση στην μετακομιση σας και αναλαμβάνουμε τα πάντα με το εξειδικευμένο ευγενικό προσωπικό, συσκευασία επίπλων ρούχων, υαλικών, βιβλίων με αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, με πολύχρονη πείρα στην μετακομίσεις έδρα μας η Θεσσαλονίκη.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 45 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ