noscript image for google
Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 | 11:57 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ – VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 33 - Παλαιό Φάληρο
  2109830378
  6944305000
  Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό. "Εμείς δεν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αφήνουμε εσάς να το πείτε. Δοκιμάστε μας και αν μείνετε ευχαριστημένοι πείτε το στους φίλους σας, αν όχι πείτε το σε εμάς, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!"

  Έχουμε μεταφέρει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας, με εχεμύθεια και ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε είναι αλεξίσφαιρα Mercedes, με οδηγό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 - Πειραιάς
  2104114144
  Μεταφορές
  Μετακομίσεις
  Εισαγωγές
  Εξαγωγές
  Αποθηκέυσεις
  Logistics

  Η εταιρία POINT OF TRUST ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δραστηριότητα τη διανομή-μεταφορά και μετακόμιση. Το 2003 και συνεχώς αναπτυσσόμενη πρόσθεσε μια νέα υπηρεσία την διαμεταφορά.
  Από το 2007 και πάντα με σταθερά ανοδική πορεία εισήχθη στον ευαίσθητο τομέα των logistics και 3PL υπηρεσιών.
  Σήμερα και με 12ετή πλέον εμπειρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με ένα στόλο φορτηγών Δ.Χ. όλων των τύπων (Εθνικών και Νομαρχιακών Μεταφορών) καθώς και οχημάτων van,δικύκλων και μηχανημάτων ανύψωσης, φόρτωσης - εκφόρτωσης, τρέιλερ ειδικών μεταφορών, διακινούμε τα προϊόντα σας Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς τόσο η εμπειρία όσο και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες στην Ελληνική αγορά.
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Πόντου - Πυλαία Θεσσαλονίκης
  2310785172
  6972312286
  Η μεταφορική εταιρεία του Ευάγγελου Τζιουβάρα έχει έδρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας εθνικές και διεθνείς μεταφορές. Διαθέτουμε σύγχρονα και ιδιόκτητα φορτηγά μεγάλης χωρητικότητας για ποικίλα είδη φορτίων, καθώς και έξυπνο λογισμικό οργάνωσης μεταφορών και φορτίων.

  Όταν υπάρχει η ανάγκη για ολοκληρωμένη ή άμεση οδική μεταφορά, οι ειδικοί μας είναι σε θέση να μεταφέρουν τα αγαθά σας. Ο χρόνος μεταφοράς και η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ορίζεται ανάλογα με τον προορισμό, την περιγραφή του φορτίου, καθώς και το βάρος και τον όγκο αυτού.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες και γρήγορες λύσεις.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
  Καββαδάδες - Κέρκυρα
  2663051897
  6975580110
  Η επιχείρηση μεταφορών με ιδιωτικά λεωφορεία XS TRAVEL έχει την έδρα της στους Καββαδάδες Κέρκυρας εξυπηρετώντας εδώ και χρόνια το νησί με ποικίλες υπηρεσίες μεταφορών. Με ένα στόλο σύγχρονων και αξιόπιστων πούλμαν, καθώς και έμπειρους οδηγούς οργανώνουμε εκδρομές και μεταφορές στο νησί της Κέρκυρας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές γκρουπ από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας εξυπηρετώντας με πούλμαν και mini buses. Οργανώνουμε εκδρομές σχολείων, συλλόγων, εταιρειών και μεταφορές ομάδων και μαθητών σε οποιοδήποτε προορισμό.
  Τους καλοκαιρινούς μήνες, εξυπηρετούμε με μεταφορά ατόμων για μπάνια σε διάφορες παραλίες του νησιού.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις εκδρομές και τα δρομολόγια.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Σάμη - Κεφαλονιά
  6980074311
  Η Επιχειρηση TAXI SAMI η οποία εδρεύει στην ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών με ταξί, έχοντας πάντα ως βασική αξία τις επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων και ασυνόδευτων στην ΣΑΜΗκαι σε όλη την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της μεταφοράς με ταξί και έχουμε μεταφέρει μέχρι σήμερα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες, ντόπιους και τουρίστες.

  Τα σύγχρονα ταξί μας και οι επαγγελματίες οδηγοί μας, είναι στην διάθεσή σας για να σας μεταφέρουν άμεσα, με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό που επιθυμείτε στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Τα ταξί μας είναι πάντα καθαρά, διαθέτουν άνετα καθίσματα και κλιματισμό, ενώ οι ευγενικοί, φιλικοί και πρόθυμοι οδηγοί μας, που μιλούν και αγγλικά, θα φροντίσουν ώστε η μεταφορά σας με τα ταξί μας να είναι για εσάς μία ευχάριστη εμπειρία.

  Είμαστε πανέτοιμοι και θα χαρούμε να σας μεταφέρουμε σε λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων, λεωφορείων και σε όποιον προορισμό επιθυμείτε, καθώς και να σας ξεναγήσουμε με τα ταξί μας στα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

  ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ MINIBUS MERCENDES

  Ταξί Σάμη Κεφαλονιάς, Minibus Σάμη Κεφαλονιάς, Τουριστικές Εκδρομές Σάμη Κεφαλονιάς, VIP Περιηγήσεις Σάμη Κεφαλονιάς, Μεταφορές από και προς λιμάνι Σάμη Κεφαλονιάς, Μεταφορές από και προς ξενοδοχεία Σάμη Κεφαλονιάς, Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο Σάμη Κεφαλονιάς, Τουριστικές Εκδρομές Σάμη Κεφαλονιάς,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
  Νέα Ποτίδαια (65ο χλμ Θεσσαλονίκης-Κασσάνδρας) - Χαλκιδικής
  2373041118
  6934805200, 6986664396
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  Λεωφόρος Κύμης, Αλιβέρι - Κοκκινόγεια - Αλιβέρι
  2223024606
  6976516835
  Ταμυναϊκή Ανυψωτική
  Ανυψωτικές Εργασίες - Γερανοί - Καλαθοφόρα Μηχανήματα Αλιβέρι Ευβοίας

  Η επιχείρησή μας “Ταμυναϊκή Ανυψωτική” η οποία βρίσκεται στο Αλιβέρι Ευβοίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με ανυψωτικές εργασίες και αρδευτικές εγκαταστάσεις σε όλη την Αλιβέρι Ευβοίας.

  Έχοντας ως κύριο σκοπό την ανύψωση ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της αιολικής ενέργειας καθώς και σε βιομηχανίες με τη χρήση καλαθοφόρου μηχανήματος, η επιχείρησή μας έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο στόλο μέσα από τον οποίο μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

  Ακόμα, αναλαμβάνουμε την ανύψωση και μεταφορά βαρέων αντικειμένων σε όλη την Ευβοία, με τη χρήση γερανοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

  Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και η άριστη κατάσταση των μηχανημάτων μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, σας εξασφαλίζουν ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Ανυψωτικές Εργασίες Αλιβέρι Ευβοίας, Γερανοί Αλιβέρι Ευβοίας, Μεταφορές Αλιβέρι Ευβοίας, Αρδευτικά Είδη Αλιβέρι Ευβοίας, Αρδευτικές Εγκαταστάσεις Αλιβέρι Ευβοίας, Καλαθοφόρα Μηχανήματα Αλιβέρι Ευβοίας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΞΙ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ – ΦΟΡΤΗΓΑ
  Ιακωβάκη 5 - Τρίκαλα
  6932258995,6978770735
  Το Τaxi Vip Services με έδρα την πόλη των Τρικάλων σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακίνησης με ταξί, με ένα απλό τηλεφώνημα. Εξασφαλίζει την ασφαλή και άνετη μετακίνησή σας διαθέτοντας αυτοκίνητο πολυτελείας Μercedes, για να σας εξυπηρετήσει σε δρομολόγια που επιθυμείτε 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά. Αναλαμβάνει να σας μεταφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, σε σταθμούς λεωφορείων, σε λιμάνια, σε αεροδρόμια, από και προς τα Τρίκαλα καθώς και σε τουριστικές περιηγήσεις στα Μετέωρα για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την φυσική ομορφιά του τόπου. Επιπλέον, συνεργάζεται με ξενοδοχεία για την κατάλληλη εξυπηρέτηση των πελατών τους, εγγυάται τη μεταφορά ασυνόδευτων αντικειμένων – δεμάτων, καθώς δέχεται κατοικίδια ζώα.

  Υπηρεσίες:
  Δρομολόγια κατόπιν τηλεφωνήματος
  Δρομολόγια κατόπιν συνεννόησης
  Μεταφορά αντικειμένων
  Μεταφορά δεμάτων
  Μεταφορά κατοικιδίων
  Εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ
  Τουριστικές περιηγήσεις προς Μετέωρα
  Δρομολόγια από και προς σιδηροδρομικούς σταθμούς
  Δρομολόγια από και προς σταθμούς λεωφορείων
  Δρομολόγια από και προς λιμάνια
  Δρομολόγια από και προς αεροδρόμια
  Πανελλαδικά Δρομολόγια

  Στη διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο!
  Mε εκτίμηση
  Taxi Vip Services

  Δρομολόγια κατόπιν τηλεφωνήματος – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Δρομολόγια κατόπιν συνεννόησης – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Μεταφορά αντικειμένων – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Μεταφορά δεμάτων – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Μεταφορά κατοικιδίων – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Τουριστικές περιηγήσεις προς Μετέωρα – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Δρομολόγια από και προς σιδηροδρομικούς σταθμούς – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Δρομολόγια από και προς σταθμούς λεωφορείων – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Δρομολόγια από και προς λιμάνια – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Δρομολόγια από και προς αεροδρόμια – Τρίκαλα – Πανελλαδικά - Πανελλαδικά Δρομολόγια – Τρίκαλα - Πανελλαδικά
  Toggle
 • Κατηγορία: ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ
  Βεντουράτα - Κεφαλονιά
  2674091094
  6937136379
  Κουλουμπαρίτσης Παναγής
  Υδροφόρες Κεφαλονιά - Γενικές Μεταφορές Κεφαλονιάς - Εμπόριο Ζωοτροφών Κεφαλονιάς

  Η επιχείρησή μας “Κουλουμπαρίτσης Παναγής” η οποία βρίσκεται στην Κεφαλονιά, διαθέτει υδροφόρες και αναλαμβάνει το άδειασμα και το γέμισμα πισίνας, τροφοδοσίες νερού σε δεξαμενές άρδευσης κήπων και δέντρων καθώς και τροφοδοσίες νερού σε γεωτρήσεις σε όλη την Κεφαλονιά.

  Επίσης, διαθέτει φορτηγό δημοσίας χρήσης και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό γενικές μεταφορές, εξυπηρετώντας άμεσα την Κεφαλονιά και τις γύρω περιοχές.

  Τέλος, η επιχείρησή μας στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται και με το εμπόριο παντός είδους ζωοτροφών, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Υδροφόρες Κεφαλονιά, Άδειασμα Πισίνας Κεφαλονιά, Γέμισμα Πισίνας Κεφαλονιάς, Τροφοδοσίες Νερού Κεφαλονιάς, Γενικές Μεταφορές Κεφαλονιάς, Εμπόριο Ζωοτροφών Κεφαλονιάς,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΜΑΤΩΝ
  Μέτρων 14 - Καλαμαριά
  2313000125
  6956610355, 6956610356
  ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Μεταφορική Εταιρεία | Θεσσαλονίκη - Άθως - Άγιο Όρος

  Η εταιρεία ΑΘΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στις αρχές του 2019.

  Αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες για μεταφορά προιόντων, επιστολών και δεμάτων στο Άγιο Όρος με γνώμονα τη συνέπεια, την ασφάλεια, την ταχύτητα, αλλά πάνω από όλα το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που έχει εξυπηρετήσει.

  Διαρκώς προσπαθούμε να παρέχουμε περισσότερα πράγματα στις υπηρεσίες μας με σκοπό το υψηλότερο επίπεδο στις μεταφορές.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας

  Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευτείτε την επόμενη μεταφορά σας στο Άθως. Ρωτήστε μας για το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων σας και θα μείνετε πραγματικά πολύ ικανοποιημένοι από το πακέτο συνεργασίας μας.
  Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε μεταφορικά το Άγιον Όρος στην επικράτειά του.

  Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Αγγίας Άννης 47 - Βοτανικός
  2114089190
  6987098573, 6986305049
  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και ιδιωτών. Καθημερινά παραδίδονται εμπορεύματα, προσωπικά είδη, έγγραφα και μικροδέματα με ασφάλεια και συνέπεια. Διαθέτουμε: 2 σταθμούς σε Αθήνα και Τήνο.

  Καθημερινά με ασφάλεια, συνέπεια και εγγύηση παραδίδονται εμπορεύματα σε:

  Καταστήματα
  Super Markets
  Ιδιώτες

  Επίσης παραδίδονται προσωπικά είδη, έγγραφα και μικροδέματα με ασφάλεια καθώς η εταιρεία μας ασφαλίζει τα εμπορεύματα σας για τυχόν ζημίες.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  2ο χλμ Θηβών - Μουρικίου - Θήβα
  2262102822,2262102248
  6937008344
  Η εταιρεία εδρεύει στη Θήβα Βοιωτίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των οδικών μεταφορών. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών οχημάτων και φορτηγών ψυγείων για κάθε είδους μεταφορά.

  Αναλαμβάνονται εθνικές & διεθνείς οδικές μεταφορές, μεταφορά ευπαθών προϊόντων με ψυγεία, αποθηκεύσεις φορτίων, ειδικές μεταφορές μεγάλου όγκου κ.α.

  Τέλος, εκτελούνται μεταφορές με ADR πιστοποίηση.

  Ακόμη, στο χώρο της εταιρείας διατίθονται παλέτες όλων των ειδών και ποιοτήτων
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΑΞΙ
  Σύμη - Σύμη
  2246072415
  6944801003, 6945045068
  Καλωσήρθατε στην σελίδα μας !
  Θαλάσσιο Ταξί | "ΤΑΧΙ ΒΟΑΤ ΣΥΜΗΣ"

  Μετακινηθείτε γρήγορα & άνετα με το θαλάσσιο ταξί ΣΥΜΗΣ. Γνωρίστε τις ομορφιές της ΣΥΜΗΣ κάνοντας εκδρομές στις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Γνωρίστε μας για να σας ξεναγήσουμε στον παράδεισο.

  Μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις για μπάνιο, βόλτα και μίνι κρουαζιέρες γρήγορα και άνετα!

  Ταξιδέψτε στη ΣΥΜΗ μαζί με την παρέα σας γρήγορα, άνετα και με απόλυτη ασφάλεια. Το θαλάσσιο ταξί ΣΥΜΗΣ ΒΟΑΤ σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές με εξορμήσεις όπου μας ζητήσετε. Ακόμα, έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε πανέμορφες παραλίες οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο απο την θάλασσα.

  Περίοδος Λειτουργίας: ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Ωροπός - Αττικής
  6985982714
  6983722165
  Όπου και αν βρίσκεστε, όπου και να θέλετε να πάτε, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε για να σας μεταφέρουμε με τα ταξί μας στην τοποθεσία που θέλετε να πάτε. Καλέστε Ταξί γρήγορα και εύκολα ή κλείστε το προκαθορισμένο σας ραντεβού χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου.

  Η επιχείρηση μας "Ταξί ΩΡΩΠΟΣ ΜΠΕΚΙΟΣ" δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών με ταξί, έχοντας πάντα ως βασική αξία τις επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων και ασυνόδευτων στon Ωρωπό, Εύβοια και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ – ΤΑΞΙ
  Καφάτου 1, Λενταριανά - Χανίων
  6937788800
  6938816000
  Ονομάζομαι Ιάκωβος Τσουρουνάκης και από το 1997, παρέχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ταξί και μεταφοράς προσώπων. Διαθέτω ένα 8-θέσιο πολυτελές mini van, πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε ασφάλεια, άνεση και απασχόληση των επιβατών κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους.

  Είμαι έμπειρος επαγγελματίας οδηγός - ξεναγός και μπορώ να σας οργανώσω μονοήμερες εκδρομές και περιηγήσεις σε σημαντικά μέρη της Κρήτης. Μιλάω άπταιστα αγγλικά και είμαι διαθέσιμος όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

  Αναλαμβάνω τη μεταφορά προσώπων από και προς το αεροδρόμιο, λιμάνια και σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ). Μεταφορά και εξυπηρέτηση επαγγελματιών από και προς τις εταιρείες τους, χώρους συνεδρίων και οπουδήποτε αλλού ζητηθεί.

  Η μετακίνηση σας με ταξί θα γίνει η πιο ευχάριστη και ασφαλής εμπειρία μετακίνησης που θα έχετε !

  Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου για αναλυτικές διαδρομές, κόστος διαδρομών και όλες τις υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω !
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  Ηλία Βενέζη 1 - Αγρίνιο
  6932234082
  MEDEON TRANS
  Διεθνείς Μεταφορές Αυτοκινήτων Αγρίνιο

  Η εταιρεία μας “Medeon Trans Samantas Group” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, τροχοφόρων οχημάτων και μικρών φορτηγών από το 1994, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και χάρη στην μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των διεθνών μεταφορών αυτοκινήτων, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτοκίνητα από Ευρωπαϊκές χώρες προς όλες τις περιοχές της Ελλάδας, καθώς και από όλη την Ελλάδα προς διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και μεριμνά για τη μεταφορά των οχημάτων σας, με την μέγιστη ασφάλεια και συνέπεια, γι αυτό και οι αυτοκινητάμαξές μας πληρούν σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές.

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εμπόρων σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπη. Μας εμπιστεύονται επίσης ιδιώτες, μεταφέροντας τα αυτοκίνητά τους για επαγγελματικούς ή και τουριστικούς σκοπούς.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με διεθνείς μεταφορές αυτοκινήτων, η εταιρεία μας, προσβλέπει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της και στέκεται αρωγός στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

  Στόχος μας είναι η βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας οικονομικά, αξιόπιστα και με συνέπεια. Και αυτό το επιτυγχάνουμε με την ασφαλή αλλά ταυτόχρονα γρήγορη μεταφορά των αυτοκινήτων τόσο από το εξωτερικό προς την Ελλάδα όσο και από την μια ευρωπαϊκή χώρα στην άλλη.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναλάβουμε την άμεση και σωστή μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο Αγρίνιο, σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 46 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ