noscript image for google
Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 | 02:34 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310889172
  6944355797
  Γερανοί ΘεσσαλονίκηCranes Thessaloniki Πανταζής Δημήτριος 6944355797

  * εκμετάλλευση ενοικιάσεις τηλεσκοπικών γερανών μηχανημάτων έργου και μεταφορά με γερανό

  * ενοικίαση καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα έργου και μεταφορά με γερανό

  * εργασίες με καλάθι

  * κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό κλάδεμα στο Πανόραμα ρετζίκι Χαλκιδική και στις γυρω περιοχες
  διαθέτουμε εμεπειρο συνεργείο κλαδέματος

  * γερανοί μεταφορές τοποθετήσεις μηχανημάτων γερανομεταφορές Θεσσαλονίκης

  * CRANES THESSALONIKI CRANES GREECE USED CRANES FOR RENTAL CRANE HIRE

  Γερανοφόρα μηχανήματα φορτοεκφορτώσεις γερανών ενοικιάσεις

  μεταφορές τοποθετήσεις γερανοι θεσσαλονικης ανύψωση κλιματιστικά με γερανό

  μεταφορές προκάτ μεταφορές τοποθετήσεις μεταφορές γερανοί

  γερανοφόρα τηλεσκοπικά αυτοκινούμενα προς ενοικίαση και μεταφορά πιάνου

  http://facebook.com/Geranoi.thessalonikis

  http://www.geranoi-pantazis.gr

  γερανοί

  μεταφορές προκάτ

  Κοπή και κλάδεμα δέντρων με γερανό

  κλάδεμα Χαλκιδική κοπή δέντρου Πανόραμα

  CRANES

  Thessaloniki

  cranes thessaloniki

  Cranes Greece

  γερανοί μεταφορές

  φορτοεκφορτώσεις

  κοπή δέντρου

  τοποθετήσεις μηχανημάτων
  μηχανήματα έργου

  γερανών ενοικιάσεις

  ανύψωση
  Toggle
 • Κατηγορία: ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ – VIP ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 33 - Παλαιό Φάληρο
  2109830378
  6944305000
  Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό. "Εμείς δεν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αφήνουμε εσάς να το πείτε. Δοκιμάστε μας και αν μείνετε ευχαριστημένοι πείτε το στους φίλους σας, αν όχι πείτε το σε εμάς, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!"

  Έχουμε μεταφέρει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της χώρας, με εχεμύθεια και ασφάλεια. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε είναι αλεξίσφαιρα Mercedes, με οδηγό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΦΑΙΔΩΝΟΣ 8 - Πάτρα
  6979589599
  6982318258 What’s Up
  Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕΜΕΤΑΦΟΡΕΣΚΑΙΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑΑΘΗΝΑ ΑΧΑΙΑ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΑΣ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ -50%ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Χρήστος Παπαδημητρόπουλος 6979589599 6982318258 Η μεταφορικη πατρα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τιμες οικονομικες με ανυψωτικο μηχανημα και ειδικες τιμες σε ευπαθεις ομαδες και σε ανεργους επινοικιαση φορτηγου μονο για μεταφορες. ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Παράδοση Αυθημερόν στο σπίτι σας με ασφαλή και εγγυημένη μεταφορά. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.metaforikipatra.gr (Δείτε σχόλια πελατών) οικονομικες ΤΙΜΕΣ!! Αμπαλάρισμα, Συσκευασία Υαλικών και επίπλων και πιανου. ΟΜΑΔΙΚΕΣ. Μετακομίσεις φοιτητών (εκτός Πατρών) κατόπιν συνενοήσεως. ΕΚΠΤΩΣΗ εως 50% ΔΩΡΕΑΝ Αποσύνδεση - σύνδεση επίπλων, ηλ. συσκευών, φωτιστικών. Καινούργιες κούτες - σακούλες για στρώματα.ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Υαλικά - φωτιστικά - μεταφορα πιάνα - ευθραυστα αντικείμενα ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ!

  Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 38 - Περιστέρι
  2111103535
  6932718180
  Ακόμη και σε αυτή την εποχή του ΚΜΣ (Κάντο-Μόνος-Σου), πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων προκειμένου να μετακομίσουν προς ένα νέο σπίτι ή γραφείο.

  Είτε μεταφέρετε τα υπάρχοντα ενός διαμερίσματος από τη μια πόλη στην άλλη, είτε μεταφέρετε τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης σε καινούρια γραφεία ή εγκαταστάσεις, υπάρχει η Platis Group για να ανταποκριθεί σε όλες σας τις ανάγκες.

  Εμπιστευτείτε τη φήμη της Platis Group Μετακομίσεις και επιλέξτε τους πλέον ειδικούς στον χώρο. Οι συστάσεις των εκατοντάδων ικανοποιημένων πελατών μας μπορεί να είναι εξίσου ένας πολύτιμος παράγοντας στην επιλογή σας.

  Μην ξεχνάτε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα απαιτούν ειδική αντιμετώπιση, την οποία η Platis Group μπορεί να σας προσφέρει με αξιοπιστία. Εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, μεγάλα μουσικά όργανα και άλλα πολύτιμα ή εξειδικευμένα αντικείμενα απαιτούν προσεκτική συσκευασία και μεταφορά από ειδικούς. Με την Platis Group αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά, από τη στιγμή που τα υλικά αλλά και η ίδια η συσκευασία ακολουθούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές, κάνοντας έτσι την μετακόμισή σας αξιόπιστη και υπεύθυνη.

  Ένα βασικό στοιχείο για μια επιτυχημένη μετακόμιση είναι τα οικιακά αγαθά να συσκευάζονται αποτελεσματικά, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και μέσα στο φορτηγό μεταφοράς. Χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Platis Group διατηρείτε το κόστος της μετακόμισής σας σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, διασφαλίζετε την ασφαλή μεταφορά σε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και έχετε εγγύηση για την προσεκτική παράδοση των οικοσκευών ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

  Καλέστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την μετακόμισή σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς στις μετακομίσεις!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΙΚΟΝΙΟΥ 240 - Νίκαια
  2104940270,2104901269
  6944500749
  Η εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων σε συνδυασμό με την διαρκή ανανέωση των φορτηγών και των ανυψωτικών μηχανημάτων καθώς επίσης και το ειδικευμένο προσωπικό μας, δίνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας έτσι ώστε να είμαστε συνεχώς αντάξιοι των προσδοκιών σας.
  Η Εταιρία γενικών μεταφορών Ευσταθιάδης συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι οι δυνατότητες της στον τομέα των μετακομίσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία και απαίτηση σας στα εξής θέματα.

  Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της μετακόμισης χωρίς να χρειαστεί ούτε στο ελάχιστο να ασχοληθεί ο πελάτης. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μετακόμιση με το να συσκευάζουμε τα αντικείμενα με τα καταλληλότερα υλικά συσκευασίας. Χωρίς καμιά υποχρέωση σας επισκεπτόμαστε έτσι ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας. Γιατί η μετακόμιση έχει πλέον όνομα. Οι μετακομίσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα με οργάνωση και συντονισμό, σύγχρονο στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων ως 30 μέτρα. Στην μετακόμιση περιλαμβάνεται αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Μετακόμιση με ταχύτητα και ασφάλεια. Η μετακομίσεις γίνονται με ασφάλεια, εγγύηση, πολυετής πείρα και ειδικευμένο προσωπικό.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 30 - Βύρωνας
  2107667987,2107664784
  6948072669 , 6974047441
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  *Μετακομίσεις οικοσκευών-Επαγγελματικών χώρων
  *Συσκευές επίπλων-Γυαλικών-Ρούχων
  *Αποθηκεύσεις εμπορευμάτων-Φυλάξεις επίπλων
  *Μεταφορές πιάνων & Έργων τέχνης
  *Μεταφορές
  ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 53 - Αρτας
  2681022815
  6945765385
  H δρομολόγηση των παραγγελιών και η διανομή μέχρι τελικό παραλήπτη, γίνονται με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προκειμένου η ίδια η εταιρεία να εξασφαλίσει χαμηλότερο κόστος και να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ηλεκτρονική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας µε την αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Οι πελάτες ζητούν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με τα εμπορεύματα τους. Οι τεχνολογίες που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την εφαρμογή κατάλληλων λογισμικών για logistics, όπως ERP, WMS, TMS, POD, RFID έχουν δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα διαχείρισης της εφοδιαστικής τους αλυσίδας με το πιο βέλτιστο τρόπο. Οχήματα νέας τεχνολογίας με χαμηλή εκπομπή CO2. Οργάνωση δικτύων διανομής με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση της χωρητικότητας των οχημάτων μεταφοράς και λιγότερες δυνατές μετακινήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 στην Άρτα, από τον κύριο Παπαγεωργίου Πέτρο ο οποίος εργάζεται στον χώρο των μεταφορών έως σήμερα, κατέχοντας σύγχρονα μεταφορικά μέσα δημοσιάς χρήσης. Ο κύριος Παπαγεωργίου ξεκίνησε ιδρύοντας την προσωπική του μεταφορική εταιρεία, έχοντας αντιληφθεί την σημαντικότητα του κλάδου των μεταφορών για την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, αφού η Άρτα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Στην συνέχεια, το 2009 θα αναλάβει την σκυτάλη της επιχείρησης η νεότερη γενιά όπου αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υποδομές, αναπτύσσει νέες υπηρεσίες μεταφορικού έργου και αναλαμβάνει να δημιουργήσει εμπορευματικό κέντρο για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών logistics. Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους στις μεταφορές και στα Logistics. Υπηρεσίες που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων αφού η ικανοποίηση του πελάτη είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας. Ο κύριος στόχος της PTL είναι να συντονίζει τις δραστηριότητες logistics που αναλαμβάνει κατά τρόπο που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη με το ελάχιστο κόστος. Δείχνοντας σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη το εξωτερικό κόστος των logistics που συνδέεται κυρίως με την αλλαγή του κλίματος, την ατμοσφαιρική ρύπανση, το θόρυβο και τα ατυχήματα. H πρόταση της εταιρείας μας είναι η εφαρμογή ενός μοντέλου μεταφοράς που θα συμβάλει στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ισορροπίας μεταξύ των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων (Green Logistics).
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917
  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΑΒΕΡΩΦ 84 - Αργυρούπολη
  2109613782
  6932762112 ,6932220963
  Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση. Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα σας απαντήσουμε άμεσα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 35 - Ελληνικό
  2109626130,2109626054
  Η μεταφορική εταιρία Μπενετάτος έχει ενεργή δραστηριότητα στην συσκευασία και μεταφορά οικιακού εξοπλισμού και επαγγελματικών χώρων καθώς και μεταφορές βαρέος τύπου όπως πιάνα,χρηματοκιβώτια και μηχανήματα εντός Ελλάδος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Μαραθώνος 25 - Πυλαία - Θεσσαλονίκη
  6944770923
  6948594758
  Το ταξιδιωτικό γραφείο Vlachoudi Travel εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και είναι εδώ για να κάνει πραγματικότητα τις χειμερινές αλλά και τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

  Διαθέτουμε mini bus 20 και 8 θέσεων και αναλαμβάνουμε ασφαλείς μεταφορές σε αρχαιολογικούς χώρους, τουριστικές εκδρομές, θρησκευτικό προορισμό.

  Πολυτέλεια και πείρα στις μετακινήσεις μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  Καρτεράδος - Σαντορίνη
  2286024014
  6944625475
  Μεταφορές, μετακομίσεις, Σαντορίνη.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Ευελπίδων και Τζουμαγιάς 7 - Κυψέλη
  2108838100,2114142970
  6955400843, 6953086665, 6937436546
  Αετός ® Μεταφορική | Ζάμπουρας Δημήτριος & Αθανάσιος
  Μεταφορές - μετακομίσεις, διανομές εμπορευμάτων πανελλαδικά, συσκευασία αμπαλάζ οικοσυσκευών, εταιρειών, γραφείων και καταστημάτων, ανυψωτικό μηχάνημα, γερανοί.

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές - μετακομίσεις εξυπηρετώντας την περιοχή της Κυψέλης και οπουδήποτε μας ζητηθεί στην Αθήνα.

  Το εργατικό δυναμικό είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο στις μετακομίσεις, αρκετά έμπειρο και θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή.

  Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ασφάλεια αποφεύγοντας φθορές στα αντικείμενα σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  7ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκη
  2310755915
  6953094636
  Η μεταφορική εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ EXPRESS-ADN δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998 και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων με ασφάλεια, υπευθυνότητα και συνέπεια.

  Η μοναδική μεταφορική εταιρεία με καθημερινά δρομολόγια στη Νιγρίτα Σερρών και σε όλα τα γύρω χωριά.

  Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα με συνεργάτες.

  Η συνέπεια, η σοβαρότητα, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και μεγάλη μας πείρα, μας καθιστούν πρότυπο στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Πέτρου Ράλλη 2 - Αθήνα
  2104831635,2114073274
  6932254700
  Η εταιρεία“ΠΑΓΙΔΑΣ EXPRESS” έχοντας μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια τη μετακόμιση του σπιτιού σας, του εξοχικού σας ή του επαγγελματικού χώρου σας.
  Μεταφέρουμε με ασφάλεια και οικονομικά οικιακές συσκευές και έπιπλα κ.α. από τη Σύρο προς την Αθήνα και από την Αθήνα προς τη Σύρο.

  Ο στόλος μας και το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για τη μετακόμισή σας από τη Σύρο προς Αθήνα και Αθήνα προς τη Σύρο.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
  Βλαχερνα - Κανόνι - Κέρκυρα
  6946485117
  Στην πεζογέφυρα της Βλαχέρνας, βρίσκονται καθημερινά οι βαρκάρηδες με τα καΐκια τους, που εδώ και χρόνια μεταφέρουν τους επισκέπτες στο Ποντικονήσι. Τα τρία καραβάκια τους, η “Σοφία”, ή “Παναγία” και “Το Ποντικονήσι” ξεκινούν τα δρομολόγιά τους από τις 8:30 το πρωί και συνεχίζονται κάθε λίγα λεπτά μέχρι τις 22:30 το βράδυ.

  Η απόσταση μεταξύ της αποβάθρας που βρίσκεται στο μοναστήρι της Βλαχέρνας και εκείνης στο Ποντικονήσι, είναι μόλις 3 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 2,50€ με επιστροφή.

  Οι επισκέπτες αποβιβάζονται στο Ποντικονήσι και μπορούν να επισκεφθούν την εκκλησία και να περιηγηθούν στο νησάκι, να δροσιστούν στο μικρό αναψυκτήριο που λειτουργεί στο νησί όλη μέρα και να αγοράσουν εκκλησιαστικά είδη και αναμνηστικά δώρα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
  Λεωφόρος Κηφισού 8 - Αθήνα
  2103428033,2103475678
  6944719483
  Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΞΠΡΕΣ - ΑΦΟΙ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, αναλαμβάνει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

  Ο ιδιόκτητος στόλος μας παραλαμβάνει από τον χώρο σας με συνέπεια & εχεμύθεια.

  Από την παραλαβή μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης , υπάρχει προσωπική ευθύνη και προσοχή των εμπορευμάτων σας .

  Κατόπιν ολοκλήρωσης των αποστολών όλα τα συνοδευτικά έγγραφα , επιστρέφουν πίσω στο αρμόδιο τμήμα , με υπογραφή παραλαβής από τον υπεύθυνο παράδοσης.

  Ο χρόνος ολοκλήρωσης των αποστολών σας , ανάλογα την περιοχή κατόπιν συμφωνίας μπορεί να είναι:

  Αυθημερόν
  Εντός 24 ωρών από την παραλαβή
  Εντός 48 ωρών από την παραλαβή
  ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό της μεταφοράς σας .
  Κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της εταιρίας σας θα οργανώσουμε και θαπραγματοποιήσουμε την μετεγκατάσταση σας με τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο!
  Toggle
 • Κατηγορία: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
  Επιδαύρου 8 - Ρόδος
  6934170700
  6932352847
  Η ομάδα των έμπειρων οδηγών μας, οι οποίοι μιλούν άπταιστα αγγλικά, σας παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι την ημέρα που φτάνετε στην Ρόδο και εάν το επιθυμείτε, αναλαμβάνει τις μεταφορές σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νησί.

  Ελπίζουμε να επιλέξετε την ταξιδιωτική μας εταιρεία, ως τον τρόπο μεταφοράς σας, ενώ θα κάνετε τις διακοπές σας στο όμορφο νησί της Ρόδου.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  Λεωφόρος Καραμανλή 197 - Αχαρνές
  2102400581
  6972023200, 6987752872
  Η εταιρεία Ν. & Κ. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ δημιουργήθηκε το 2004 με στόχο υπηρεσίες μεταφοράς αυτοκινήτων και οδικές μεταφορές εμπορευμάτων.

  Η μεταφορική Δαμιανίδης σας μεταφέρει το αυτοκίνητο, μηχανή, τρέιλερ, τροχόσπιτό σας και κάθε είδος οχήματος, άμεσα και υπεύθνα.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 26 - Βόνιτσα
  2643023827(Βόνιτσα),2682304089(Πρέβεζα)
  6977506419, 6977614805 (Ειρήνη)
  ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΕΛΗΝΙΚΟΛΗ
  Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
  ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΡΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ ΣΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  FUNERAL OFFICE FUNERAL SERVICE VONITSA PREVEZA

  ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://www.facebook.com/pg/Γραφείο-Τελετών-Ο-Αχρείαστος-16380248448873

  Το γραφείο τελετών μας, Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ της ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΤΕΛΗΝΙΚΟΛΗ με εδρα την Βόνιτσα της Αιτωλοακαρνανίας λειτουργεί το κεντρικό μας κατάστημα και το υποκατάστημα στην Πρέβεζα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 46 ,βρίσκεται στο πλευρό σας στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, οργανώνοντας πανελλαδικά την κάθε είδους κηδεία( τελετή) που επιθυμείτε τιμώντας τη μνήμη των δικών σας ανθρώπων.
  Διαθέτουμε άρτια οργανωμένο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό που καλύπτει όλες τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης τελετής.
  Η εμπειρία μας είναι δεδομένη όλα αυτά τα χρόνια, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι τα όπλα μας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο, από οπου μας ζητηθεί.
  Αναλαμβάνομαι Τελετές κηδείας στην Βόνιτσα στην Πρέβεζα στο Αγρίνιο σε ολη την Αιτωλοακαρνανία και σε ολο το νομό Πρέβεζας αλλά και πανελλαδικά
  Ανθοστολισμοί κηδειών Βόνιτσα Πρέβεζα Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία και σε ολο το νομό Πρέβεζας
  Εκταφές Βόνιτσα Πρέβεζα Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία και σε ολο το νομό Πρέβεζας
  Αποτεφρώσεις
  Επαναπατριαμοί νεκρών και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και ολη την ΕΥΡΩΠΗ)
  Οργανώνουμε και τελούμε κάθε τύπο μνημοσύνου - 40ήμερα - Ετήσια - Τρίχρονα
  Στεφάνια κηδειών αποστέλλομαι στην Βόνιτσα στην Πρέβεζα στο Αγρίνιο σε ολη την Αιτωλοακαρνανία και σε ολο το νομό Πρέβεζας και πανελλαδικά
  Διεθνείς μεταφορές σορών, από και προς το εξωτερικό.
  Συνεργαζόμαστε με κρεματόρια του εξωτερικού, για την αποτέφρωση των νεκρών.

  Διεκπεραιώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής, αποδεσμεύοντάς σας από κάθε υποχρέωση και γραφειοκρατία.

  Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης,στην Αιτωλοακαρνανία και στην Πρέβεζα.
  Στην σελίδα μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή αποτέφρωσης ή επαναπατρισμού αλλα και βέβαια και για την τέλεση των μνημοσύνων.

  Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Τα γραφεία μας λειτουργούν 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
  Με εκτίμηση
  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  80ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Αθηνών - Κόρινθος
  6985582333
  ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ | ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
  ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ ΤΑΣΟΣ

  Μεταφορές, γερανοί, ανυψώσεις, μηχανημάτων, αντικειμένων, κλάδεμα ψηλών δέντρων με καλαθοφόρο.

  Η επιχείρηση ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ, εδρεύει στη ΚΟΡΙΝΘΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των Γερανών - οδικής βοήθειας και ανυψώσεων, εξαιρετικά επιτυχημένα.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και ο άρτιος εξοπλισμός είναι αυτά που μας έχουν καταξιώσει στον τομέα μας.

  Αναλαμβάνουμε την φόρτωση και τοποθέτηση μηχανημάτων, σκαφών, βαρέων αντικειμένων και ανυψώσεις δομικών υλικών.

  Παρέχουμε επίσης οδική βοήθεια 24 ώρες για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ημιφορτηγά, φορτηγά, τρέϊλερ κλπ.

  Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε το όχημα σας στο μέρος που εσείς επιθυμείτε εάν αυτό έχει υποστεί μηχανική βλάβη, πρόβλημα ανεφοδιασμού, αλλαγή ελαστικών, ή ακινητοποίηση του.

  Σκοπός και στόχος μας είναι η ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την ΚΟΡΙΝΘΙΑ και τους όμορους νομούς.

  Βρισκόμαστε στο 80ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Αθηνών στη Κόρινθο.
  Τηλέφωνο: 6985582333

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, οικονομικά και γρήγορα όλο το 24ΩΡΟ.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  Λευτέρη Σκεπέτζη 25 - Ηράκλειο
  2810324330
  6977808799, 6974660706
  Chronakis Bros
  National & International Liquids Transportations

  Η Chronakis Bros National & International Liquids Transportations επικεντρώνεται στην διεθνή μεταφορά υγρών τροφίμων με επικαθύμενα βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων.

  Με την παροχή κορυφαίων λύσεων μεταφοράς, η εταιρεία μας εδώ και χρόνια ικανοποιεί τις ανάγκες και επιλύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες μας καθημερινά στη διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού.

  Οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας είναι ειδικοί στην διαχείριση και αποστολή εμπορευμάτων και παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην μεταφορά χύμα υγρών φορτίων σε βυτία.
  Δεδομένου ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, με την αποδοχή της παραγγελίας σας για την μεταφορά του φορτίου σας, διασφαλίζουμε την σωστή διαδρομή και τρόπο μεταφοράς που θα ακολουθηθεί, από την παραλαβή μέχρι την παράδοση του.

  24 ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

  Toggle
 • Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 474 - Αγιοι Ανάργυροι
  6976833346
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους χωματουργικές εργασίες & διαθέτουμε προς ενοικίαση κάδους για μπάζα και χωνιά.

  Κατεδαφίσεις
  Εκσκαφές
  Χαντάκια
  Βόθροι
  Μπαζώματα
  Κηπόχωμα
  Ενοικιάσεις χωνιών
  Αποκομηδή μπαζών
  Toggle
 • Κατηγορία: ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  ΖΑΧΑΡΩ - Ηλείας
  6977139372
  6977687198
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες και δημόσια έργα στο Νομό Ηλείας.

  Χωματουργικά
  Οικοδομικές εργασίες
  Εκσκαφές
  Οικοδομικά υλικά
  Γενικές & ειδικές μεταφορές στη Ζαχάρω και όλο το Νομό Ηλείας
  Toggle
 • Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ
  ΝΗΡΗΙΔΩΝ 27 - Ρόδος
  2241094656
  6972708403, 6945257255
  Γερανοί, ανυψώσεις, μεταφορές, Ρόδος.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 44 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ