noscript image for google
Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 | 04:40 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΚΟΝΙΤΣΗΣ 21 - Ζωγράφου
  2107481677
  6932482207
  - Επισκευές ψυγείων
  - Επισκευές πλυντηρίων
  - Εγκατάσταση και service κλιματιστικών
  Άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις γύρω περιοχές, εγγυημένη εργασία, άριστα αποτελέσματα!
  Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Καισαριανή, Παπάγου, Αμπελόκηπους
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310666722
  6932306180
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού και λεβήτων φυσικού αερίου, μελέτη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου και κλιματιστικών.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ρούσβελτ 43 - Περιστέρι
  2110129664
  6942770969
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
  Ψυκτικός Αττικής - Κλιματισμός - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες - Φίλτρα Νερού

  Η επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ιδρύθηκε το 2003 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.

  Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Παπάζογλου Ιάκωβος έχοντας εμπειρία 15 χρόνων στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την σωστή μελέτη, την έγκαιρη εγκατάσταση, τη άψογη συντήρηση και την σωστή επισκευή σε παντός είδους κλιματιστικά.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός, μπορεί να σας προτείνει και να σας προμηθεύσει τα ιδανικά κλιματιστικά για το χώρο σας, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

  Ακόμα, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να αναλάβουμε την σωστή τοποθέτηση φίλτρων νερού καθώς και ηλιακών θερμοσίφωνων στην οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων προσφέροντάς σας άψογη εξυπηρέτηση.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό ολες τις υπηρεσίες μας στις πιο λογικές τιμές με ποιότητα εργασίας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα του, αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη για τον κλιματισμό, τους ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και τα φίλτρα νερού της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα σπεύσουμεστο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Τραλλέων 89 - Γαλάτσι
  2111825489
  6973962209
  Η εταιρεία μας παρέχει 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες, κάλυψη για υδραυλικές βλάβες, ηλεκτρολογικές βλάβες, επισκευές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, service και εγκατάσταση κλιματιστικών άμεσα και υπεύθυνα.

  Ειδικευόμαστε σε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών..
  Πιο συγκεκριμένα, καλύπτουμε εργασίες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας που αφορούν:

  Κλιματισμό

  Πλυντήρια (πιάτων ή ρούχων)
  Ψυγεία, Καταψύκτες, Παγομηχανές, επαγγελματικές συσκευές ψύξης
  Κουζίνες, εστίες, φούρνους (και εντοιχισμένες συσκευές)
  Θερμοσίφωνες
  Υδραυλικές επισκευές
  Ηλεκτρολογικές επισκευές

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Πανταζή 17 - Ωρωπός
  2295301008
  6944551997
  Ο ΒασίλειοςΠολυχρόνης είναι ένα έμπειρος ψυκτικός με έδρα τον Ωρωπό Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού Εξυπηρετώντας τον ωρωπό και τις γύρω περιοχές παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.Ε (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  Παράλληλα, αναλαμβάνει το service και την επισκευή συστημάτων air condition αυτοκινήτων όλων των εταιρειών. Κύριος γνώμονας της επιχείρησης είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 47 - Γλυφάδα
  2109767117
  6933005851
  Η INTERIOR CLIMA εδρεύει στη Γλυφάδα και με επικεφαλής τον ψυκτικό Λεωνίδα Καλογερόπουλο δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στη μελέτη, στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού.

  Σε συνέχεια της προσωπικής εμπειρίας του Λεωνίδα Καλογερόπουλου από το 2003 και την εξειδίκευσή του στον τομέα του κλιματισμού, στην INTERIOR CLIMA προσφέρουμε εγγυημένη παροχή υπηρεσιών από το 2014 σε επαγγελματικό και οικιακό κλιματισμό παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνογνωσία.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συσκευών και συστημάτων ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού καλύπτοντας την περιοχή της Γλυφάδας και όλα τα Νότια προάστια Αττικής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  Κωνσταντινουπόλεως 146 - Αθήνα
  6946170737
  6987753013
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων για καταστήματα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

  Προμηθεύουμε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με καινούργια ή μεταχειρισμένα ψυγεία, βιτρίνες παγωτού, inox επαγγελματικά ψυγεία.

  Ακόμη, κατασκευάζουμε στα μέτρα σας ψυκτικούς θαλάμους και άλλες inox κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε την αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. Προμηθεύουμε με ψυγεία παγωτού όλα τα νησιά του Αιγαίου & Ιονίου.

  (Ψυγεία Παγωτου Κως, Ψυγειο Παγωτου Χιος, Ψυγεία Παγωτού Κρήτη, Ψυγεία Παγωτου Ρόδος, Ψυγειο Παγωτού Κερκυρα, Ψυγεία για Παγωτο Μυκονος, Ψυγεία Παγωτών Σαντορίνη, Ψυγείο Παγωτών Ζάκυνθος)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιβίσκου 5 - Πόρτο Ράφτη
  6932528851
  Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και εξυπηρετούμε άμεσα: Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Παλλήνη, Κορωπί, Παιανία, Γέρακα, Σπάτα, Ραφήνα, Βάρη, Λαύριο, Καλύβια, Λούτσα κ.α.

  Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας, προσφέρουμε εγγυημένη εργασία στις καλύτερες τιμές !

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επισκευή & συντήρηση του κλιματιστικού σας αλλά και συστήματα επαγγελματικής ψύξης. Ψυκτικοί θάλαμοι, παγομηχανές, εξοπλισμός καταστημάτων - ψυγεία.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  2ας Νοεμβρίου 71 - Βόλος
  2421037222
  6977683028
  ΨΥΚΤΙΚΗ
  Ψυκτικός Βόλος - Πενταράκης Γεώργιος

  Η επιχείρησή μας "ΨΥΚΤΙΚΗ" η οποία εδρεύει στο Βόλο, δραστηριοποιείται από το1982 στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού καθώς και με επισκευές ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Ο ψυκτικός μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την σωστή εγκατάσταση κλιματιστικών, την συντήρηση αλλά και την επισκευή του καθώς και το service - επισκευή οικιακών συσκευών στο Βόλο και σε όλο το νομό Μαγνησίας.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο κλιματιστικό, το πλυντήριο, την κουζίνα αλλά και κάθε οικιακή και επαγγελματική συσκευή που έχει παρουσιάσει βλάβη. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά ως τη σωστότερη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίζετε με τις συσκευές σας.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Βόλο και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε βλάβη. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να επιδιορθώσουμε και την πιό δύσκολη βλάβη.

  Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι τόσο από την αποτελεσματικότητα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την επικοινωνία μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλο το νομό Μαγνησίας κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Σκάλα - Πάτμος
  2247031997
  6973567480
  Ψυκτικές εργασίες Πάτμος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μακεδονίας 20 - Δράμας
  2521400342
  6944805273
  Χατζηκωνσταντινίδης Παντελής
  κλιματισμός / θέρμανση / ηλιακά συστήματα

  Η εταιρεία Χατζηκωνσταντινίδης με έδρα την Δράμα δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, και ηλιακών συστημάτων.

  Στόχος της εταιρείας μας, από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι η προμήθεια των πελατών μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, όπως:

  DAIKIN, MIDEA, BOSCH, VAILLANT

  Η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κύριο γνώρισμα μας. Η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την μεγάλη εμπειρία των τεχνικών της εταιρείας, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και στα πλέον δύσκολα προβλήματα, έχουν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών, καταστημάτων και τεχνικών εταιριών.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  Βρισκόμαστε Μακεδονίας 20 στη Δράμα
  Τηλέφωνο: 2521400342, Κινητό: 6944805273

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΒΙ.ΠΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ - Λάρισα
  2410541251
  6977262471
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ –ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ-ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ-ΥΠΟΣΤΕΓΑ
  ΣΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ-ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
  ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ιδρύθηκε το 1972 από τον Λάμπρου Χρήστο και από το 1982 έχει μπει στην επιχείρηση ο υιός του Κωνσταντίνος και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο.

  Εδρεύει στην ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με μεγάλη επιτυχία.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα, ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη, προτείνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους .

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής, με κύριο υλικό το σίδερο .

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Μεταλλικές κατασκευές ΛΑΡΙΣΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Μεταλλικά κτίρια ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Σιδηροκατασκευές ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Κατασκευές σιδήρου ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Στέγαστρα-Υπόστεγα
  Παραδοσιακά κάγκελα, ταρατσών, περίφραξης
  Σιδηροκατασκευές για πυλώνες
  Μεταλλικές πόρτες συρόμενες-ανοιγόμενες
  Μεταλλικές σκάλες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικά πατάρια καταστημάτων
  Στατικές μελέτες μεταλλικών κτιρίων
  Έκδοση αδειών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Σύμμικτες κατασκευές
  Ψυκτικοί θάλαμοι

  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά τεχνικά έργα, αναπαλαιώσεις κατοικιών και καταστημάτων, παντός τύπου σιδηροκατασκευές .

  Προτείνουμε και παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό και σε όλη την Ελλάδα.

  Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ….ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  Με εκτίμηση,
  Λάμπρου Κωνσταντίνος
  Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΙΩΝΙΑΣ 122 - Κοζάνης
  2461022992
  6946126946
  ψυκτικες εργασιες κοζανη
  ψυκτικος κοζανη
  εγκατασταση κλιματιστικου κοζανη
  τοποθετηση κλιματιστικου κοζανη
  συντηρηση κλιματιστικου κοζανη
  επισκευη κλιματιστικου κοζανη
  κλιματισμος επαγγελματικων χωρων κοζανη
  επισκευη οικιακων συσκευων κοζανη
  επισκευη μικροσυσκευων κοζανη
  εγκατασταση air condition κοζανη
  ψυξη κοζανη

  ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός Μπαλίτσας Κυριάκος με έδρα την Κοζάνη,

  αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση αλλά και επισκευή του κλιματιστικού σας.

  Με διαρκή ενημέρωση πάνω στον τομέα της ψύξης αλλά και θέρμανσης εγγυάται την άριστη απόδοση του κλιματισμού σας

  τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

  Καλέστε τον ψυκτικό της Κοζάνης , για να τον συμβουλευτείτε για την καλύτερη επιλογή κλιματιστικού για τον χώρο σας αλλά και για την συντήρηση και επισκευή του παλιού σας air condition για να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοσή του.

  Η σωστή τοποθέτηση κλιματιστικού αποτελεί σημαντική παράμετρο για την μακροβιότητα της συσκευής κλιματισμού σας, γι αυτό και ο έμπειρος και εξειδικευμένος ψυκτικός Μπαλίτσας Κυριάκος αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε ότι αφορά τον κλιματισμό.

  Επίσης αναλαμβάνει υπεύθυνα να επισκευάσει τις οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές σας.

  Επισκευάζει:

  πλυντήρια ρούχων
  ψυγεία
  κουζίνες
  πλυντήρια πιάτων

  Μπαλίτσας Κυριάκος
  6946126946
  ψυκτικος Κοζάνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ 6 - Κατερίνη
  6977321911
  Ψυκτικός στην Κατερίνη.

  Τοποθέτηση κλιμαστιστικών
  Επισκευή - συντήρηση κλιματιστικού
  Βιομηχανική ψύξη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Τσικαλαριά - Χανιά
  2821097968
  6946793919, 6983017112
  CoolTech
  Ενεργειακά Συστήματα| ΤσικαλαριάΧανιά

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 στα Χανιά με στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης.

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια μας οδήγησε σήμερα να είμαστε μια από τις ηγετικές εταιρείες τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο. Οι μηχανολόγοι και οι καταρτισμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας δίνουν λύσεις με χαμηλό οικονομικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του έργου.

  Η εταιρεία είναι ο αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών μηχανημάτων κρύας αγοράς και ψυγείων σε όλη την δυτική Κρήτη. Καθημερινά οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε κάθε μεριά του νησιού με στόχο είτε την εγκατάσταση είτε την αποκατάσταση βλαβών σε ψυγεία και ψυκτικά συγκροτήματα.

  Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέους κλάδους και προϊόντα με γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε άμεσα λύση στις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 58 - Αχαΐας
  2693772282
  6972434015
  Ψυκτικός με έδρα την Κάτω Αχαΐα Πατρών.

  Εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κλιματιστικών
  Εγκαταστάσεις ψύξης - θέρμανσης
  Κλιματιστικές μονάδες καταστημάτων
  Επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Χώρα - Νάξος
  2285026307
  6937196513
  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  Ψυκτικός της Νάξου

  Η επιχείρηση ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΨΥΚΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων και του κλιματισμού, και της επαγγελματικής ψύξης ψυκτικών μηχανημάτων καθώς και στην παραγωγή και εμπορία παραγωγής πάγου, παγάκια και τριμμένου πάγου.
  Διατηρεί την εδρα του στην Χώρα Νάξου.
  Δραστηριοποιείται στους τομείς της εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης προιόντων ψύξης-κλιματισμού
  Ειμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι ψυκτικοί εγκαταστάτες. Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία και η συνέπεια εργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι τα ατού της επιχείρισής μας σε ολο το νησί της Νάξου.
  Αναλαμβάνουμε το service σε όλα τα κλιματιστικά παντός τύπου, είτε πρόκειται για οικιακά κλιματιστικά είτε για επαγγελματικούς χώρους, κεντρικές μονάδες.

  Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - επισκευαστές των κλιματιστικών Gree.

  Μπορούμε να παρέχουμε
  Υλικά και μηχανήματα διεθνών προδιαγραφών συνοδευόμενων των απαραίτητων δικαιολογητικών τους (ISO , CE κλπ.)
  Δωρεάν ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδίαση εγκατάστασης για κάθε χώρο .
  Επισκευές ψυκτικών βλαβών αμεσα
  Ποιοτική συντήρηση των κλιματιστικών σας.
  Διασφάλιση της καλής και μακροχρόνιας λειτουργίας των ψυκτικών μηχανημάτων και κλιματιστικών μονάδων

  Οι Υπηρεσιες μας

  Ψυκτικός στην Νάξο
  Ψυκτικές εγκαταστάσεις και ψυκτικές εργασίες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία)
  Μελέτη - Εγκατάσταση κλιματιστικών και κεντρικών μονάδων.
  Συντήρηση - Επισκευή - Service κλιματιστικών – air condition
  Επισκευές - Service Επαγγελματικών και Οικιακών Ψυγείων
  Επισκευές - Service Παγομηχανών
  Μελέτη και Εγκατάσταση Ψυκτικών Θαλάμων
  Βιομηχανική ψύξη - επαγγελματική ψύξη
  Service - Επισκευή Ψυκτικών Θαλάμων
  Μελέτη και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων
  Παραγωγή και εμπορία Πάγου – Παγάκια και τριμμένο πάγο στη Νάξο
  Η επιχείρισή μας παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγοκύβους (παγάκια) καθημερινά για εσάς ice cubes, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Χώρα της Νάξου, λειτουργούμε μια σειρά από σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης, ιδανικές με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
  Τα παγάκια παρασκευάζονται από νερό, που έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό με ειδικά φίλτρα. Ο πάγος συσκευάζεται σε σακούλες που τηρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσής του, κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων. Η αποθήκευση και συντήρηση, γίνεται σε ειδικούς σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους.
  Το παγότριμμα είναι τριμμένος πάγος ιδανικός για παγωμένους καφέδες όπως Freddo, coctail
  Η διανομή του πάγου γίνεται καθημερινά από εμάς ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας γίνεται πώληση χονδρική και λιανική
  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ποιότητα εργασίας, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές .

  Με εκτίμηση
  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΝΑΞΟΣ
  ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΞΟΣ
  ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΝΑΞΟΣ
  SERVICEΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΝΑΞΟΣ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ –ΠΑΓΑΚΙΑ ΝΑΞΟΣICE NAXOS –ICECUBSNAXOS

  Ψυκτικός Νάξος, Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Νάξος, Πώληση Πάγου Νάξος, Παγάκια Νάξος Νάξος, Κλιματισμός Νάξος, Τοποθετήσεις Κλιματιστικών Νάξος, Επισκευές Κλιματιστικών Νάξος, Επισκευές Συντηρήσεις Επαγγελματικών Ψυγείων Νάξος, Ψυκτικοί Θάλαμοι Νάξος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΚΑΝΔΗΛΑ, ΑΛΥΖΙΑΣ - Αιτωλοακαρνανία
  2646051457
  6945081571
  ψυξη - κλιματισμος αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  οικιακη - επαγγελματικη ψυξη αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  οικιακος - επαγγελματικος κλιματισμος αστακος, μυτικας, αιτωλοακαρνανια
  εγκατασταση επαγγελματικου κλιματισμου αστακος, μυτικας, κανδηλα
  πωληση κλιματιστικων αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  εγκατασταση - επισκευη ψυκτικων θαλαμων αστακος, μυτικας, κανδηλα
  συντηρηση - επισκευη κλιματιστικων αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια

  Ο πιστοποιημένος αδειούχος ψυκτικός στον δήμο Αλυζίας, Κεραμίδας Γιώργος, τοποθετεί, συντηρεί και επισκευάζει συστήματα και μηχανήματα ψύξης και κλιματισμού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

  Δραστηριοποιείται στις ψυκτικές εφαρμογές και εξυπηρετεί καθημερινά την Κανδήλα, τον Μύτικα και τις γύρω περιοχές, αναλαμβάνοντας ψυκτικές εγκαταστάσεις και εργασίες, ψυκτικούς θαλάμους, service κλιματιστικών, εγκαταστάσεις κλιματιστικών και βιομηχανικούς ψυκτικούς θαλάμους.

  Μελετά τα σχέδια και τις προδιαγραφές των μηχανημάτων, σημειώνει τις θέσεις όπου θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα και οι συσκευές, πριν κάνει μια εγκατάσταση, παρέχοντας εγγύηση για το σωστό αποτέλεσμα..

  Εγκαθιστά επαγγελματικά ψυγεία, κλιματιστικές συσκευές, παγομηχανές και συνδέει τα διάφορα τμήματα των σωληνώσεων.

  Άμεση εξυπηρέτηση για service air condition, επισκευή ψυγείων, βλάβη air condition, επιδιόρθωση βλαβών στα συστήματα ψύξης.

  Επίσης στο κατάστημα που διατηρεί, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα επιδαπέδιων και επιτοίχιων κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική ψύξη - θέρμανση.

  Με συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταγωνιστικές τιμές!!

  Με εκτίμηση: Κεραμίδας Γιώργος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Κνωσσού 212 - Ηράκλειο
  6942952257,6942015460
  Αντωνάκος Κατασκευαστική | Μεταλλικές Κατασκευές | Μεταλλικά Κτίρια | Ψυκτικοί Θάλαμοι | Ηράκλειο - Κρήτης

  Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή μεταλλικών κατασκευών, μεταλλικών κτιρίων και ψυκτικών θαλάμων. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας μας επεκτείνεται από το Ηράκλειο της Κρήτης σε όλη την Ελλάδα, και διαθέτει πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην επεξεργασία και παραγωγή μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου. Με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

  Σήμερα, έχοντας πολυετή πείρα στο αντικείμενο αυτό, με εξειδικευμένο προσωπικό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και μεταλλικών κατασκευών. Οι αξίες και τα ΄΄πιστεύω΄΄ της εταιρίας συνίστανται από τις βασικές ηθικές επιχειρηματικές αρχές και πεποιθήσεις του ιδρυτή της. Η πλήρης υπευθυνότητα και η ειδικευμένη τεχνολογία που αναβαθμίζεται συνεχώς στην εταιρεία μας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, αμεσότητα στις ανάγκες του πελάτη, άμεση σχέση ποιότητας- κόστους- αποτελεσματικότητας, πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

  Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας μια ειλικρινή και άμεση επικοινωνία από την προσφορά ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

  Η Εταιρεία μας

  Η Αντωνάκος Κατασκευαστική που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών εδώ και πολλά χρόνια και έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στον συγκεκριμένο κλάδο.

  Το Όραμά μας

  Στόχος της εταιρείας είναι τα σταθερά βήματα στον χώρο των μεταλλικών κτιρίων και μεταλλικών κατασκευών κερδίζοντας όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη της αγοράς με την αξιοπιστία των έργων της.

  Η Αποστολή μας

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις από και την στατική μελέτη μέχρι και το τελικό στάδιο της παράδοσης του έργου.

  Ποιοι Είμαστε

  Τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεταλλικές κατασκευές και μεταλλικά κτίρια αλλά και ο άρτιος εξοπλισμός της, εγγυώνται την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων τη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Ιωάννινα
  6936806533
  ψυκτικος ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  ψυκτικες εφαρμογες ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  επαγγελματικη ψυξη ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  service air condition ioannina, hpeiros, metsovo
  εγκατασταση επαγγελματικου κλιματισμου ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  τοποθετηση κλιματιστικων ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  βλαβη στο αιρ κοντισιον ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  επισκευη κλιματιστικων ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  Ο πιστοποιημένος αδειούχος ψυκτικός με έδρα στα Ιωάννινα, Τσαπραλής Χρήστος, με αρ. αδείας, δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού, εξυπηρετώντας όλο το νομό Ιωαννίνων και κατόπιν συνεννόησης και τους γύρω νομούς, σε παντός τύπου ψυκτικές εργασίες και εγκαταστάσεις.

  Ψύξη - Θέρμανση - Επαγγελματική Ψύξη

  Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις - Επισκευές

  Air Condition - Επαγγελματικά Ψυγεία - Ψυκτικοί Θάλαμοι

  Παγομηχανές - Παγωτομηχανές - Ψύκτες Νερού

  Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνει, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση απ' όπου του ζητηθεί, τον έχουν κάνει περιζήτητο.

  Αναλαμβάνει τοποθέτηση, συντήρηση, βλάβες, επισκευές, εγκαταστάσεις παντός τύπου κλιματιστικών, τοποθετήσεις κεντρικού κλιματισμού αλλά και οικιακών κλιματιστικών συστημάτων των περισσότερων εταιρειών κλιματισμού.

  Εξυπηρετεί οικίες, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες.

  Στόχος του είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του, γι' αυτό προτείνει την ιδανική λύση για τον χώρο σας, βάσει των απαιτήσεων σας.. και εξασφαλίζοντάς σας, το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα στις πλέον ανταγωνιστικές τιµές.

  Με εκτίμηση: Τσαπραλής Χρήστος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 27 - Ιωάννινα
  6972882927
  ψυκτικός, ψυκτικοι ιωαννινα, ηπειρος - βιομηχανικη ψυξη ιωαννινα, ηπειρος - επαγγελματικη ψυξη ιωαννινα, ηπειρος
  επισκευη επαγγελματικων ψυγειων ιωαννινα, ηπειρος - ψυκτικοι θαλαμοιιωαννινα, ηπειρος
  κλιματιστικα ιωαννινα, ηπειρος - τοποθετηση κλιματιστικου ιωαννινα, ηπειρος
  οικιακος & επαγγελματικος κλιματισμοςιωαννινα, ηπειρος - service air condition ioannina
  εμποριο κλιματισμου ιωαννινα, ηπειρος - τοποθετησεις - συντηρησεις - επισκευες

  Η επιχείρηση του ψυκτικού Σαρρέα Θάνου στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο εμπόριο κλιματισμού και ειδών ψύξης, οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων .

  Αντικείμενο της επιχείρησης μας είναι η μελέτη και η εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες δροσισμού του εκάστοτε χώρου.

  Με την πολυετή εμπειρία που έχουμε, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για παντός τύπου ψυκτικές εργασίες που αφορούν στην εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή κλιματισμού και εγκαταστάσεις, συντηρήσεις, επισκευές επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων.

  Στο κατάστημα που διατηρούμε μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα κλιματιστικών όλων των εταιρειών, που θα καλύψουν τις όποιες ανάγκες σας.

  Εγγυόμαστε άμμεση εξυπηρέτηση και σωστή εγκατάσταση ή επισκευή κλιματιστικών μηχανημάτων χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένα υλικά και χημικά, στις πιο προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Υπηρεσίες:

  Κλιματισμός ,Επαγγελματική - Βιομηχανική ψύξη

  Ψυκτικές εγκαταστάσεις

  Εμπόριο Κλιματισμού - ψύξης
  Εγκατάσταση κλιματιστικών - ψυκτικών μηχανημάτων
  Πώληση κλιματιστικού
  Επισκευή κλιματιστικών
  Service Air Condition
  Απεγκατάσταση - Αποξήλωση - Μεταφορά κλιματιστικού

  Πώληση ειδών ψύξης (παγομηχανές, ψύκτες κ.α)
  Εγκαταστάσεις ψυκτικών θαλάμων
  Συντηρήσεις ψυκτικών θαλάμων
  Επισκευές επαγγελματικών συσκευών

  Με εκτίμηση: Σαρρέας Θάνος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Ζωοδόχου Πηγής 5 - Τρίκαλα
  2431303050
  6984642438
  HARRIS TSANTILAS
  Μεταλλικές Κατασκευές & Μεταλλικά Κτίρια Τρίκαλα Θεσσαλία

  Η επιχείρησή μας “Harris Tsantilas” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με εξειδικευμένες μεταλλικές κατασκευές καθώς και με την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων προσφέροντας ποιοτικές κατασκευές σε ιδιώτες και επαγγελματίες στα Τρίκαλα, σε όλη την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

  Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μας επιτρέπουν να μπορούμε να σας δώσουμε έγκυρες κατασκευαστικές λύσεις και να κάνουμε προτάσεις ακόμα και σε δύσκολες κατασκευαστικές εφαρμογές.

  Αναλαμβάνουμε την επιτυχή αποπεράτωση από την πιό απλή μεταλλική κατασκευή έως τις πιο σύνθετες κατασκευες όπως μεταλλικά βιομηχανικά κτίρια, επεκτάσεις μεταλλικών κτιρίων, καθώς και σύγχρονων απαιτητικών μεταλλικών κατοικιών.

  Η πολυετή πείρα μας στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, σε συνδυασμό με την πολύ καλή γνώση και τη διαρκή ενημέρωσή μας γύρω από την εξελισσόμενη τεχνολογία των κατασκευών, μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη σας για βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια, ψυκτικούς θαλάμους, επενδύσεις κτιρίων με πάνελ αλλά και οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τις μεταλλικές κατασκευές, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Τρίκαλα και σε διάφορα μέρη της Θεσσαλία αλλά και όλης της Ελλάδας, που συχνά χαρακτηρίζονταν από αξιοσημείωτο βαθμό τεχνικής δυσκολίας.

  Η έμφαση τόσο στο συνολικό αποτέλεσμα, όσο και στις λεπτομέρειες, η χρήση νέων και καινοτόμων μεθόδων, η συνέπεια, οι οικονομικές τιμές μας και ο απαραίτητος επαγγελματισμός αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας, μας προτιμούν και μας προτείνουν.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 72 - Καρδίτσα
  2441073028
  6989430161
  ψυκτικος καρδιτσα 6989430161 - ψυκτικες εργασιες καρδιτσα
  service & επισκευες κλιματισμου καρδιτσα
  επισκευες οικιακων συσκευων καρδιτσα
  service ηλεκτρικων συσκευων καρδιτσα

  service air condition karditsa

  Ο ψυκτικός στην Καρδίτσα, Κοντός Σταύρος, παρέχει επαγγελματικές λύσεις τοποθέτησης και επισκευής κλιματισμού και ψύξης από το 1997, σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

  Η πολύχρονη εμπειρία του και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στον τομέα της επισκευής κλιματιστικών μηχανημάτων και οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, σας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα.

  Πολυετής εμπειρία, τεχνογνωσία και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση Κοντός Σταύρος στην τοπική αγορά της Καρδίτσας.

  Αναλαμβάνει ψυκτικές εργασίες, επισκευές, service κλιματιστικών παντός τύπου.
  Mε ένα τηλεφώνημα είναι κοντά σας, με υπεύθυνη δουλειά και πολύ προσιτές τιμές.

  - Συντήρηση και service κλιματιστικών
  - Επισκευές κλιματισμού
  - Επισκευή οικιακών συσκευών
  - Επισκευές πλυντηρίων πιάτων καρδίτσα
  - Επισκευή ψυγείου καρδίτσα
  - Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας καρδίτσα
  - Επισκευή πλυντηρίου καρδίτσα

  Με εκτίμηση: Κοντός Σταύρος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΕΛΙΚΩΝΟΣ 33 - Κυψέλη
  6937792163
  κλιματισμος - εξαερισμος γαλατσι, κυψελη, αττικη
  πωληση κλιματιστικων γαλατσι, κυψελη, αττικη
  εγκατασταση - συντηρηση κλιματιστικων γαλατσι, κυψελη, αττικη
  εγκατασταση εξαερισμου γαλατσι, κυψελη, αττικη

  βλαβη - επισκευη παγομηχανης γαλατσι, κυψελη, αττικη
  service παγομηχανων γαλατσι, κυψελη, αττικη
  βλαβες - επισκευες επαγγελματικων ψυγειων γαλατσι, κυψελη, αττικη
  επισκευες ψυκτικων θαλαμων γαλατσι, κυψελη, αττικη

  Για αξιόπιστες λύσεις σε επίπεδο εγκατάστασης, επισκευής, συντήρησης ψυκτικών εγκαταστάσεων και τεχνικής υποστήριξης 24 ώρες 365 μέρες, επικοινωνείστε στο τηλ. 6937792163.

  Ο ψυκτικός Κιάκος Γιώργος με έδρα του στην Αθήνα δραστηριοποιείται στον τομέα της οικιακής και επαγγελματικής ψύξης και εξαερισμού, από το 1998 και σας εξυπηρετεί άμεσα.

  Στο κατάστημα που διατηρεί στην Κυψέλη ΕΛΙΚΩΝΟΣ 33, υπάρχει μεγάλη γκάμα κλιματιστικών (επιτοίχιων και επιδαπέδιων) και σίγουρα θα βρείτε το συγκεκριμένο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες δροσισμού του κτιρίου σας.

  Ο ψυκτικός Κιάκος Γιώργος σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, εξαερισμού, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και την εγκατάσταση.

  Η εμπειρία του από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχει κάνει στο συγκεκριμένο τομέα, εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

  Επίσης αναλαμβάνει επισκευές παγομηχανών, επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων.

  Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η συνέπεια του, η άμεση εξυπηρέτηση, το service, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιεί, και οι ασυναγώνιστες τιμές, είναι τα χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει στο επάγγελμά του!!

  Εξυπηρετεί καθημερινά ιδιώτες και επαγγελματίες στην Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, στο Γαλάτσι, Κυψέλη, Περιστέρι, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Χαλάνδρι....

  - Εγκαταστασεις κλιματισμου
  - Επισκευες - συντηρησεις κλιματιστικων
  - Εγκατασταση εξαερισμου
  - Επισκευη - συντηρηση εξαερισμου
  - Επισκευες οικιακων - επαγγελματικων ψυγειων
  - Επισκευη παγομηχανης
  - Eπισκευη ψυκτικων θαλαμων

  Με εκτίμηση: Κιάκος Γιώργος.

  πωληση κλιματιστικων αθηνα, πωληση κλιματιστικων γαλατσι, πωληση κλιματιστικων κυψελη, πωληση κλιματιστικων κεντρο αθηνας, πωληση κλιματιστικων αττικη, πωληση κλιματιστικων περιστερι, πωληση κλιματιστικων ηρακλειο, πωληση κλιματιστικων χαλανδρι, πωληση κλιματιστικων νεα ιωνια, πωληση κλιματιστικων πευκη, εγκατασταση κλιματιστικου αθηνα, εγκατασταση κλιματιστικου γαλατσι, εγκατασταση κλιματιστικου κυψελη, εγκατασταση κλιματιστικου κεντρο αθηνας, εγκατασταση κλιματιστικου αττικη, εγκατασταση κλιματιστικου περιστερι, εγκατασταση κλιματιστικου ηρακλειο, εγκατασταση κλιματιστικου χαλανδρι, εγκατασταση κλιματιστικου νεα ιωνια, εγκατασταση κλιματιστικου πευκη, συντηρηση κλιματιστικου αθηνα, συντηρηση κλιματιστικου γαλατσι, συντηρηση κλιματιστικου κυψελη, συντηρηση κλιματιστικου κεντρο αθηνας, συντηρηση κλιματιστικου αττικη, συντηρηση κλιματιστικου περιστερι, συντηρηση κλιματιστικου ηρακλειο, συντηρηση κλιματιστικου χαλανδρι, συντηρηση κλιματιστικου νεα ιωνια, συντηρηση κλιματιστικου πευκη, πωληση εξαερισμου αθηνα, πωληση εξαερισμου γαλατσι, πωληση εξαερισμου κυψελη, πωληση εξαερισμου κεντρο αθηνας, πωληση εξαερισμου αττικη, πωληση εξαερισμου περιστερι, πωληση εξαερισμου ηρακλειο, πωληση εξαερισμου χαλανδρι, πωληση εξαερισμου νεα ιωνια, πωληση εξαερισμου πευκη, εγκατασταση εξαερισμου αθηνα, εγκατασταση εξαερισμου γαλατσι, εγκατασταση εξαερισμου κυψελη, εγκατασταση εξαερισμου κεντρο αθηνας, εγκατασταση εξαερισμου αττικη, εγκατασταση εξαερισμου περιστερι, εγκατασταση εξαερισμου ηρακλειο, εγκατασταση εξαερισμου χαλανδρι, εγκατασταση εξαερισμου νεα ιωνια, εγκατασταση εξαερισμου πευκη, service air condition αθηνα, service air condition γαλατσι, service air condition κυψελη, service air condition κεντρο αθηνας, service air condition αττικη, service air condition περιστερι, service air condition ηρακλειο, service air condition χαλανδρι, service air condition νεα ιωνια, service air condition πευκη

  επισκευη παγομηχανης αθηνα, επισκευη παγομηχανης γαλατσι, επισκευη παγομηχανης κυψελη, επισκευη παγομηχανης κεντρο αθηνας, επισκευη παγομηχανης αττικη, επισκευη παγομηχανης περιστερι, επισκευη παγομηχανης ηρακλειο, επισκευη παγομηχανης χαλανδρι, επισκευη παγομηχανης νεα ιωνια, επισκευη παγομηχανης πευκη, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων αθηνα, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων γαλατσι, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων κυψελη, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων κεντρο αθηνας, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων αττικη, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων περιστερι, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων ηρακλειο, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων χαλανδρι, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων νεα ιωνια, επισκευες επαγγελματικων ψυγειων πευκη, επισκευη ψυκτικων θαλαμων αθηνα, επισκευη ψυκτικων θαλαμων γαλατσι, επισκευη ψυκτικων θαλαμων κυψελη, επισκευη ψυκτικων θαλαμων κεντρο αθηνας, επισκευη ψυκτικων θαλαμων αττικη, επισκευη ψυκτικων θαλαμων περιστερι, επισκευη ψυκτικων θαλαμων ηρακλειο, επισκευη ψυκτικων θαλαμων χαλανδρι, επισκευη ψυκτικων θαλαμων νεα ιωνια, επισκευη ψυκτικων θαλαμων πευκη, service παγομηχανων αθηνα, service παγομηχανων γαλατσι, service παγομηχανων κυψελη, service παγομηχανων κεντρο αθηνας, service παγομηχανων αττικη, service παγομηχανων περιστερι, service παγομηχανων ηρακλειο, service παγομηχανων χαλανδρι, service παγομηχανων νεα ιωνια, service παγομηχανων πευκη
  Toggle
προηγούμενη 1 από 12 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ