noscript image for google
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 | 12:46 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 307 - Καλλιθέα
  2109521000,2109525252
  6934989898, 6949521000
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΚΟΝΙΤΣΗΣ 21 - Ζωγράφου
  2107481677
  6932482207
  - Επισκευές ψυγείων
  - Επισκευές πλυντηρίων
  - Εγκατάσταση και service κλιματιστικών
  Άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις γύρω περιοχές, εγγυημένη εργασία, άριστα αποτελέσματα!
  Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Καισαριανή, Παπάγου, Αμπελόκηπους
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310666722
  6932306180
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού και λεβήτων φυσικού αερίου, μελέτη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου και κλιματιστικών.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μενελάου 41 - Πειραιάς
  6988279305
  ΛΑΛΑΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  Ψυκτικός Εγκαταστάσεων & Κλιματισμού Πειραιάς

  Ο ψυκτικός “ΛΑΛΑΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

  Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα και κατέχοντας μακροχρόνια εμπειρία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, τον χημικό καθαρισμό κλιματιστικών, την συντήρηση και την επισκευή κλιματιστικών αλλά και να σας προτείνει το ιδανικό κλιματιστικό για τον χώρο σας.

  Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση - εγκατάσταση κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και την απεγκατάσταση κλιματιστικών. Τέλος, αναλαμβάνουμε το service ηλιακών.

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και να βρίσκεστε στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Σχολείων 23 - Θεσσαλονίκη
  2392115191,6972196164
  Ref Technogenetiki
  Ειδικές Ψυκτικές Εφαρμογές | Θεσσαλονίκη

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΚΑΙ ΩΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη λειτουργία μας στο χώρο των επαγγελματικών, ημιβιομηχανικών και βιομηχανικών μηχανημάτων ψύξεως.

  Η πολυετήςμας πείρα στο χώρο αυτό καθώς και η ευρεία εκπαίδευση μας και στο εξωτερικό αλλά και στον ελλαδικό χώρο, μας καθιστά σε θέση να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε πρόβλημα στον τομέα μας.

  Η πρόληψη και όχι η παράβλεψη των αναγκών των ψυκτικών μηχανημάτων, η εποχιακή ("service") συντήρηση καθώς και η μηνιαία επίσκεψη του συντηρητή του ψυκτικού μηχανήματος, έχουν προλάβει αμέτρητες βλάβες που ειδικά το καλοκαίρι έχουν κριθεί από πελάτες μας ως σωτήριο μέτρο της ομαλής λειτουργίας των μηχανημάτων τους.

  Με την υπογραφή της σύμβασης ανεξάρτητων υπηρεσιών με την εταιρία μας, εξασφαλίζετε την μηνιαία επίσκεψη μας καθώς και μια εποχιακή συντήρηση ("service") υψηλών προδιαγραφών που συμπεριλαμβάνει έλεγχο των πιέσεων λειτουργίας, και την θερμομέτρηση του ψυκτικού μηχανήματος:
  1) καταθλίψεως, 2) απορροφήσεως, 3) αισθητήριο εκτονωτικής βαλβίδας, 4) εισόδου και εξόδου εξατμιστού, 5) εισόδου και εξόδου συμπυκνωτή, 6) εισόδου και εξόδου συμπιεστή, 7) την αναγκαία αλλαγή φίλτρου ψυκτικού ρευστού και λαδιών κάθε δυο χρόνια, 8) έλεγχο της ποιότητας ψυκτικού ρευστούς και την ποσότητα και ποιότητα του λαδιού στων συμπιεστή, 9) έλεγχο υγρασίας, λειτουργίας και χώρου με τα ειδικά μηχανήματα που παρέχουμε για τον έλεγχο αυτών, 10) φύσημα με πίεση αέρος η καθάρισμα συμπυκνωτών με πεπιεσμένο νερό και χημικά η και τα δυο, όπου αυτά είναι εφικτά, 11) έλεγχο των ηλεκτρικών επαφών στον πινάκια λειτουργίας 12) έλεγχο των ηλεκτρικών ανταλλακτικών , 13) αμπερομέτρηση των μηχανών ψύξεως, 14) ρύθμιση της σωστής λειτουργίας των ανταλλακτικών και μηχανημάτων ψύξεως, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο για την αποτελεσματικότητα της αποδόσεως του συνόλου του ψυκτικού μηχανήματος με σκοπό την ομαλή και ισορροπημένη λειτουργία του, μηχανικά και ηλεκτρικά. Πάντα με την υπογραφή σας στα διπλότυπα έντυπα της εταιρίας μας, θα ελέγχουμε την συντήρηση ("service") και επίσκεψη των τεχνικών μας.
  Σας τονίζουμε ότι ο προληπτικός μηνιαίος έλεγχος και η προληπτική εποχιακή συντήρηση ("service") μας, αποβλέπει στην σωστή και καλή (αποδοτική ικανότητα με την σωστή αποτελεσματικότητα) λειτουργία των ψυκτικών μηχανών και των ανταλλακτικών έτσι ώστε να πετύχουμε των μέγιστο επιτρεπόμενο όριο «ζωής» που έχει καθορίσει ο κάθε κατασκευαστής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες λειτουργίας τους.

  Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη σας που διαβάσατε αυτό το κείμενο και ευχόμαστε μια καλή μελλοντική συνεργασία.

  Ζητήστε προσφορά

  Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Χαλκερό - Καβάλα
  2511104043
  6993230501
  ΨΥΚΤΟSERVICE ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΒΑΛΑ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΛΩΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑ
  ΨΥΚΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΨΥΚΤΩΝ
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΨΥΞΗΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  Η εταιρεία μας ΨΥΚΤΟSERVICE με έδρα το Χαλκερο Καβαλάς έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης – κατάψυξης – βαθιάς κατάψυξης και κλιματιζόμενων χώρων βιομηχανιών τροφίμων, των οποίων τα προϊόντα και η επεξεργασία απαιτούν ιδιαίτερες θερμοκρασίες.

  H εταιρεία μας ασχολείται και με τον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης.

  Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ψύξης η εταιρεία μας υιοθετεί νέες τεχνικές αλλάζοντας τα δεδομένα στις ψυκτικές εφαρμογές και ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

  Σκοπός μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η κάλυψη των αναγκών τους και η συνεχείς ενημέρωσή τους πάνω στις νέες τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν την εργασιακή καθημερινότητά τους ευκολότερη.

  Η εταιρία ΨΥΚΤΟSERVICE μέσα στα λίγα μόλις χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να καθιερωθεί ως μία από της πιο αξιόλογες και αξιόπιστες του χώρου.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ευρωπός - Κιλκίς
  6974737531
  Καραμποδούρης Ιωάννης | Ψυκτικός
  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις & Επισκευές - Ευρωπός Κιλκίς

  Ονομάζομαι Καραμποδούρης Ιωάννης και είμαι Ψυκτικός εγκαταστάσεων με έδρα τον Ευρωπό Κιλκίς. Από τις αρχές του 2000 εργάστηκα στην εταιρεία Pantherm συμμετέχοντας στη συναρμολόγηση και κατασκευή μηχανημάτων κλιματισμού και εγκαταστάσεων ψυκτικών μονάδων.

  Το 2012 εργάστηκα ως ψυκτικός στην γαλακτοβιομηχανία ΚΟΛΙΟΣ.

  Από το 2014, πλέον ως ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιούμαι σε γαλακτοβιομηχανίες και μικρά τυροκομεία στην περιοχή της Μακεδονίας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους τομείς των ψυκτικών θαλάμων, ωριμαντηρίων, ψύκτες παστερίωσης, παγολεκάνες και πολλές ψυκτικές κατασκευές στις απαιτήσεις του πελάτη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μαρίας Χατζηκυριάκου 37 - Πειραιάς
  2104287927
  6932427723
  Ψυκτικός Πειραιάς - Αττική | Μαρκόνης Σταύρος
  Επαγγελματική Ψύξη - Ψυκτικός Σκαφών - Ψυκτικοί Θάλαμοι - Κλιματισμός

  Ο Σταύρος Μαρκόνης δραστηριοποιείται στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων από το 1982, εξυπηρετώντας τον Πειραιά και όλη την Αττική. Η επιχείρησή μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της κατασκευής και συντήρησης ψυκτικών εγκαταστάσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Ειδίκευσή μας αποτελούν οι ψυκτικές εφαρμογές σε σκάφη αναψυχής, καθώς και η επαγγελματική ψύξη. Πραγματοποιούμε μελέτες, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε, ελέγχουμε και συντηρούμε πάσης φύσεως ψυκτικές μονάδες και μονάδες εξαερισμού σε κάθε χώρο. Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε ψυκτικούς θαλάμους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα διατηρώντας την ποιότητα της εργασίας μας ψηλά και τις τιμές μας σε προσιτά επίπεδα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ρούσβελτ 43 - Περιστέρι
  2110129664
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
  Ψυκτικός Αττικής - Κλιματισμός - Ηλιακοί Θερμοσίφωνες - Φίλτρα Νερού

  Η επιχείρηση μας “Κλιματισμός Παπάζογλου” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ιδρύθηκε το 2003 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο του κλιματισμού, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Περιστέρι και σε όλη την Αττική.

  Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Παπάζογλου Ιάκωβος έχοντας εμπειρία 15 χρόνων στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν την σωστή μελέτη, την έγκαιρη εγκατάσταση, τη άψογη συντήρηση και την σωστή επισκευή σε παντός είδους κλιματιστικά.

  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός, μπορεί να σας προτείνει και να σας προμηθεύσει τα ιδανικά κλιματιστικά για το χώρο σας, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

  Ακόμα, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να αναλάβουμε την σωστή τοποθέτηση φίλτρων νερού καθώς και ηλιακών θερμοσίφωνων στην οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουμε και την επισκευή ηλιακών θερμοσιφώνων προσφέροντάς σας άψογη εξυπηρέτηση.

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό ολες τις υπηρεσίες μας στις πιο λογικές τιμές με ποιότητα εργασίας.

  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, ο ψυκτικός και η έμπειρη ομάδα του, αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη για τον κλιματισμό, τους ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και τα φίλτρα νερού της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και εμείς θα σπεύσουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι και όλη την Αττική.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Πανταζή 17 - Ωρωπός
  2295301008
  6944551997
  Ο ΒασίλειοςΠολυχρόνης είναι ένα έμπειρος ψυκτικός με έδρα τον Ωρωπό Αττικής και δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού Εξυπηρετώντας τον ωρωπό και τις γύρω περιοχές παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.Ε (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  Παράλληλα, αναλαμβάνει το service και την επισκευή συστημάτων air condition αυτοκινήτων όλων των εταιρειών. Κύριος γνώμονας της επιχείρησης είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με συνέπεια και επαγγελματισμό, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιωαννίνων 47 - Γλυφάδα
  2109767117
  6933005851
  Η INTERIOR CLIMA εδρεύει στη Γλυφάδα και με επικεφαλής τον ψυκτικό Λεωνίδα Καλογερόπουλο δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, στη μελέτη, στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού.

  Σε συνέχεια της προσωπικής εμπειρίας του Λεωνίδα Καλογερόπουλου από το 2003 και την εξειδίκευσή του στον τομέα του κλιματισμού, στην INTERIOR CLIMA προσφέρουμε εγγυημένη παροχή υπηρεσιών από το 2014 σε επαγγελματικό και οικιακό κλιματισμό παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνογνωσία.

  Αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συσκευών και συστημάτων ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού καλύπτοντας την περιοχή της Γλυφάδας και όλα τα Νότια προάστια Αττικής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  Κωνσταντινουπόλεως 146 - Αθήνα
  6946170737
  6987753013
  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων για καταστήματα, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

  Προμηθεύουμε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος με καινούργια ή μεταχειρισμένα ψυγεία, βιτρίνες παγωτού, inox επαγγελματικά ψυγεία.

  Ακόμη, κατασκευάζουμε στα μέτρα σας ψυκτικούς θαλάμους και άλλες inox κατασκευές.

  Αναλαμβάνουμε την αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. Προμηθεύουμε με ψυγεία παγωτού όλα τα νησιά του Αιγαίου & Ιονίου.

  (Ψυγεία Παγωτου Κως, Ψυγειο Παγωτου Χιος, Ψυγεία Παγωτού Κρήτη, Ψυγεία Παγωτου Ρόδος, Ψυγειο Παγωτού Κερκυρα, Ψυγεία για Παγωτο Μυκονος, Ψυγεία Παγωτών Σαντορίνη, Ψυγείο Παγωτών Ζάκυνθος)
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιβίσκου 8 - Πόρτο Ράφτη
  6932528851
  Ο έμπειρος ψυκτικός Φαραντάτος Αλέξανδρος, είναι πάντα κοντά σας για να αναλάβει την άμεση επισκευή των οικιακών αλλά και των επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών με συνέπεια και αξιοπιστία.

  Δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής και βιομηχανικής ψύξης με έδρα τον Πόρτο Ράφτη Αττικής και εξυπηρετεί καθημερινά την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, άμεσα: Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Παλλήνη, Κορωπί, Παιανία, Γέρακα, Σπάτα, Ραφήνα, Βάρη, Λαύριο, Καλύβια, Λούτσα κ.α.

  Ειδικεύεται στον τομέα των ψυκτικών μηχανημάτων, καθώς και στα συστήματα αυτοματισμού, ελέγχου και παρακολούθησης ψυκτικών εγκαταστάσεων.

  Αναλαμβάνει την κατασκευή, συναρμολόγηση και εγκατάσταση ψυκτικών μονάδων και των ηλεκτρομηχανολογικών εξαρτημάτων τους, εξυπηρετώντας όλη την Ανατολική Αττική.

  Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, επισκευή & συντήρηση του κλιματιστικού σας αλλά και συστήματα επαγγελματικής ψύξης.

  Ψυκτικοί θάλαμοι, παγομηχανές, εξοπλισμός καταστημάτων - ψυγεία.

  Ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης και κατασκευής για ψυγεία και εγκαταστάσεις super market και χώρων εστίασης, ψυκτικών θαλάμων, ενώ αναλαμβάνει και τη συντήρηση και το service πάσης φύσεως ψυκτικών εγκαταστάσεων.

  Επικοινωνήστε μαζί του στο κινητό 6932528851, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του.

  Ψυκτικός Πόρτο Ράφτη, Ψύξη Πόρτο Ράφτη, Κλιματισμός Πόρτο Ράφτη, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Πόρτο Ράφτη, Ψυκτικοί Θάλαμοι Πόρτο Ράφτη, Παγομηχανές Πόρτο Ράφτη,

  Ψυκτικός Μαρκόπουλο, Ψύξη Μαρκόπουλο, Κλιματισμός Μαρκόπουλο, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Μαρκόπουλο, Ψυκτικοί Θάλαμοι Μαρκόπουλο, Παγομηχανές Μαρκόπουλο,

  Ψυκτικός Παλλήνη, Ψύξη Παλλήνη, Κλιματισμός Παλλήνη, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Παλλήνη, Ψυκτικοί Θάλαμοι Παλλήνη, Παγομηχανές Παλλήνη,

  Ψυκτικός Κορωπί, Ψύξη Κορωπί, Κλιματισμός Κορωπί, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Κορωπί, Ψυκτικοί Θάλαμοι Κορωπί, Παγομηχανές Κορωπί,

  Ψυκτικός Παιανία, Ψύξη Παιανία, Κλιματισμός Παιανία, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Παιανία, Ψυκτικοί Θάλαμοι Παιανία, Παγομηχανές Παιανία,

  Ψυκτικός Γέρακα, Ψύξη Κλιματισμός Συντηρήσεις Κλιματιστικών Ψυκτικοί Θάλαμοι Παγομηχανές

  Ψυκτικός Σπάτα, Ψύξη Κλιματισμός Σπάτα, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Σπάτα, Ψυκτικοί Θάλαμοι Σπάτα, Παγομηχανές Σπάτα,

  Ψυκτικός Ραφήνα, Ψύξη Κλιματισμός Ραφήνα, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Ραφήνα, Ψυκτικοί Θάλαμοι Παγομηχανές Ραφήνα,

  Ψυκτικός Βάρη, Ψύξη Κλιματισμός Βάρη, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Βάρη, Ψυκτικοί Θάλαμοι Βάρη, Παγομηχανές Βάρη,

  Ψυκτικός Λαύριο, Ψύξη Λαύριο, Κλιματισμός Συντηρήσεις Κλιματιστικών Λαύριο, Ψυκτικοί Θάλαμοι Παγομηχανές Λαύριο,

  Ψυκτικός Καλύβια, Ψύξη Καλύβια, Κλιματισμός Καλύβια, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Καλύβια, Ψυκτικοί Θάλαμοι Καλύβια, Παγομηχανές Καλύβια,

  Ψυκτικός Λούτσα, Ψύξη Λούτσα, Κλιματισμός Λούτσα, Συντηρήσεις Κλιματιστικών Λούτσα, Ψυκτικοί Θάλαμοι Λούτσα, Παγομηχανές Λούτσα,

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  2ας Νοεμβρίου 71 - Βόλος
  2421037222
  6977683028
  ΨΥΚΤΙΚΗ
  Ψυκτικός Βόλος - Πενταράκης Γεώργιος

  Η επιχείρησή μας "ΨΥΚΤΙΚΗ" η οποία εδρεύει στο Βόλο, δραστηριοποιείται από το1982 στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού καθώς και με επισκευές ηλεκτρικών συσκευών προσφέροντας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, εγγυημένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Ο ψυκτικός μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβουν την σωστή εγκατάσταση κλιματιστικών, την συντήρηση αλλά και την επισκευή του καθώς και το service - επισκευή οικιακών συσκευών στο Βόλο και σε όλο το νομό Μαγνησίας.

  Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο κλιματιστικό, το πλυντήριο, την κουζίνα αλλά και κάθε οικιακή και επαγγελματική συσκευή που έχει παρουσιάσει βλάβη. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά ως τη σωστότερη επιλογή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος αντιμετωπίζετε με τις συσκευές σας.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Βόλο και έχουμε έρθει αντιμέτωποι με κάθε βλάβη. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να επιδιορθώσουμε και την πιό δύσκολη βλάβη.

  Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Στόχος μας είναι να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι τόσο από την αποτελεσματικότητα και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την επικοινωνία μας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και όλο το νομό Μαγνησίας κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Σκάλα - Πάτμος
  2247031997
  6973567480
  Ψυκτικές εργασίες Πάτμος.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μακεδονίας 20 - Δράμας
  2521400342
  6944805273
  Χατζηκωνσταντινίδης Παντελής
  κλιματισμός / θέρμανση / ηλιακά συστήματα

  Η εταιρεία Χατζηκωνσταντινίδης με έδρα την Δράμα δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, και ηλιακών συστημάτων.

  Στόχος της εταιρείας μας, από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι η προμήθεια των πελατών μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, όπως:

  DAIKIN, MIDEA, BOSCH, VAILLANT

  Η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κύριο γνώρισμα μας. Η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την μεγάλη εμπειρία των τεχνικών της εταιρείας, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και στα πλέον δύσκολα προβλήματα, έχουν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών, καταστημάτων και τεχνικών εταιριών.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  Βρισκόμαστε Μακεδονίας 20 στη Δράμα
  Τηλέφωνο: 2521400342, Κινητό: 6944805273

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΒΙ.ΠΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ - Λάρισα
  2410541251
  6977262471
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ –ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  ΚΑΓΚΕΛΑ-ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ-ΥΠΟΣΤΕΓΑ
  ΣΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ-ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ
  ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η ΒΙΟΜΕΤΑΛΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ιδρύθηκε το 1972 από τον Λάμπρου Χρήστο και από το 1982 έχει μπει στην επιχείρηση ο υιός του Κωνσταντίνος και συνεχίζει έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο.

  Εδρεύει στην ΛΑΡΙΣΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με μεγάλη επιτυχία.

  Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα, ώστε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη, προτείνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις.

  Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία.

  Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση.

  Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους .

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής, με κύριο υλικό το σίδερο .

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Μεταλλικές κατασκευές ΛΑΡΙΣΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Μεταλλικά κτίρια ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Σιδηροκατασκευές ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Κατασκευές σιδήρου ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
  Στέγαστρα-Υπόστεγα
  Παραδοσιακά κάγκελα, ταρατσών, περίφραξης
  Σιδηροκατασκευές για πυλώνες
  Μεταλλικές πόρτες συρόμενες-ανοιγόμενες
  Μεταλλικές σκάλες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  Γκαραζόπορτες
  Μεταλλικά πατάρια καταστημάτων
  Στατικές μελέτες μεταλλικών κτιρίων
  Έκδοση αδειών
  Ειδικές κατασκευές σιδήρου
  Σύμμικτες κατασκευές
  Ψυκτικοί θάλαμοι

  Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά τεχνικά έργα, αναπαλαιώσεις κατοικιών και καταστημάτων, παντός τύπου σιδηροκατασκευές .

  Προτείνουμε και παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό και σε όλη την Ελλάδα.

  Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ….ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

  Με εκτίμηση,
  Λάμπρου Κωνσταντίνος
  Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΙΩΝΙΑΣ 122 - Κοζάνης
  2461022992
  6946126946
  ψυκτικες εργασιες κοζανη
  ψυκτικος κοζανη
  εγκατασταση κλιματιστικου κοζανη
  τοποθετηση κλιματιστικου κοζανη
  συντηρηση κλιματιστικου κοζανη
  επισκευη κλιματιστικου κοζανη
  κλιματισμος επαγγελματικων χωρων κοζανη
  επισκευη οικιακων συσκευων κοζανη
  επισκευη μικροσυσκευων κοζανη
  εγκατασταση air condition κοζανη
  ψυξη κοζανη

  ΜΠΑΛΙΤΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κλιματισμού, ο ψυκτικός Μπαλίτσας Κυριάκος με έδρα την Κοζάνη,

  αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση αλλά και επισκευή του κλιματιστικού σας.

  Με διαρκή ενημέρωση πάνω στον τομέα της ψύξης αλλά και θέρμανσης εγγυάται την άριστη απόδοση του κλιματισμού σας

  τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

  Καλέστε τον ψυκτικό της Κοζάνης , για να τον συμβουλευτείτε για την καλύτερη επιλογή κλιματιστικού για τον χώρο σας αλλά και για την συντήρηση και επισκευή του παλιού σας air condition για να εξασφαλίσετε την μέγιστη απόδοσή του.

  Η σωστή τοποθέτηση κλιματιστικού αποτελεί σημαντική παράμετρο για την μακροβιότητα της συσκευής κλιματισμού σας, γι αυτό και ο έμπειρος και εξειδικευμένος ψυκτικός Μπαλίτσας Κυριάκος αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε ότι αφορά τον κλιματισμό.

  Επίσης αναλαμβάνει υπεύθυνα να επισκευάσει τις οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές σας.

  Επισκευάζει:

  πλυντήρια ρούχων
  ψυγεία
  κουζίνες
  πλυντήρια πιάτων

  Μπαλίτσας Κυριάκος
  6946126946
  ψυκτικος Κοζάνη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ 6 - Κατερίνη
  6977321911
  Ψυκτικός στην Κατερίνη.

  Τοποθέτηση κλιμαστιστικών
  Επισκευή - συντήρηση κλιματιστικού
  Βιομηχανική ψύξη
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Τσικαλαριά - Χανιά
  2821097968
  6946793919, 6983017112
  CoolTech
  Ενεργειακά Συστήματα| ΤσικαλαριάΧανιά

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 στα Χανιά με στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών άριστης ποιότητας στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης.

  Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια μας οδήγησε σήμερα να είμαστε μια από τις ηγετικές εταιρείες τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο. Οι μηχανολόγοι και οι καταρτισμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας δίνουν λύσεις με χαμηλό οικονομικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του έργου.

  Η εταιρεία είναι ο αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών μηχανημάτων κρύας αγοράς και ψυγείων σε όλη την δυτική Κρήτη. Καθημερινά οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε κάθε μεριά του νησιού με στόχο είτε την εγκατάσταση είτε την αποκατάσταση βλαβών σε ψυγεία και ψυκτικά συγκροτήματα.

  Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέους κλάδους και προϊόντα με γνώμονα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε άμεσα λύση στις ανάγκες σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 58 - Αχαΐας
  2693772282
  6972434015
  Ψυκτικός με έδρα την Κάτω Αχαΐα Πατρών.

  Εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κλιματιστικών
  Εγκαταστάσεις ψύξης - θέρμανσης
  Κλιματιστικές μονάδες καταστημάτων
  Επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Χώρα - Νάξος
  2285026307
  6937196513
  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  Ψυκτικός της Νάξου

  Η επιχείρηση ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΨΥΚΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων και του κλιματισμού, και της επαγγελματικής ψύξης ψυκτικών μηχανημάτων καθώς και στην παραγωγή και εμπορία παραγωγής πάγου, παγάκια και τριμμένου πάγου.
  Διατηρεί την εδρα του στην Χώρα Νάξου.
  Δραστηριοποιείται στους τομείς της εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης προιόντων ψύξης-κλιματισμού
  Ειμαστε αδειούχοι πιστοποιημένοι ψυκτικοί εγκαταστάτες. Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία και η συνέπεια εργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση, είναι τα ατού της επιχείρισής μας σε ολο το νησί της Νάξου.
  Αναλαμβάνουμε το service σε όλα τα κλιματιστικά παντός τύπου, είτε πρόκειται για οικιακά κλιματιστικά είτε για επαγγελματικούς χώρους, κεντρικές μονάδες.

  Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι - επισκευαστές των κλιματιστικών Gree.

  Μπορούμε να παρέχουμε
  Υλικά και μηχανήματα διεθνών προδιαγραφών συνοδευόμενων των απαραίτητων δικαιολογητικών τους (ISO , CE κλπ.)
  Δωρεάν ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδίαση εγκατάστασης για κάθε χώρο .
  Επισκευές ψυκτικών βλαβών αμεσα
  Ποιοτική συντήρηση των κλιματιστικών σας.
  Διασφάλιση της καλής και μακροχρόνιας λειτουργίας των ψυκτικών μηχανημάτων και κλιματιστικών μονάδων

  Οι Υπηρεσιες μας

  Ψυκτικός στην Νάξο
  Ψυκτικές εγκαταστάσεις και ψυκτικές εργασίες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία)
  Μελέτη - Εγκατάσταση κλιματιστικών και κεντρικών μονάδων.
  Συντήρηση - Επισκευή - Service κλιματιστικών – air condition
  Επισκευές - Service Επαγγελματικών και Οικιακών Ψυγείων
  Επισκευές - Service Παγομηχανών
  Μελέτη και Εγκατάσταση Ψυκτικών Θαλάμων
  Βιομηχανική ψύξη - επαγγελματική ψύξη
  Service - Επισκευή Ψυκτικών Θαλάμων
  Μελέτη και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων
  Παραγωγή και εμπορία Πάγου – Παγάκια και τριμμένο πάγο στη Νάξο
  Η επιχείρισή μας παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγοκύβους (παγάκια) καθημερινά για εσάς ice cubes, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Χώρα της Νάξου, λειτουργούμε μια σειρά από σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης, ιδανικές με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
  Τα παγάκια παρασκευάζονται από νερό, που έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό με ειδικά φίλτρα. Ο πάγος συσκευάζεται σε σακούλες που τηρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσής του, κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων. Η αποθήκευση και συντήρηση, γίνεται σε ειδικούς σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους.
  Το παγότριμμα είναι τριμμένος πάγος ιδανικός για παγωμένους καφέδες όπως Freddo, coctail
  Η διανομή του πάγου γίνεται καθημερινά από εμάς ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας γίνεται πώληση χονδρική και λιανική
  ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ποιότητα εργασίας, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές .

  Με εκτίμηση
  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΝΑΞΟΣ
  ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑΞΟΣ
  ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑΞΟΣ
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΝΑΞΟΣ
  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΝΑΞΟΣ
  SERVICEΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑΞΟΣ
  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΝΑΞΟΣ
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ –ΠΑΓΑΚΙΑ ΝΑΞΟΣICE NAXOS –ICECUBSNAXOS

  Ψυκτικός Νάξος, Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Νάξος, Πώληση Πάγου Νάξος, Παγάκια Νάξος Νάξος, Κλιματισμός Νάξος, Τοποθετήσεις Κλιματιστικών Νάξος, Επισκευές Κλιματιστικών Νάξος, Επισκευές Συντηρήσεις Επαγγελματικών Ψυγείων Νάξος, Ψυκτικοί Θάλαμοι Νάξος
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κανδήλα, Αλυζίας - Αιτωλοακαρνανία
  2646051457
  6945081571
  Ο πιστοποιημένος αδειούχος ψυκτικός στον δήμο Αλυζίας, Κεραμίδας Γιώργος, τοποθετεί, συντηρεί και επισκευάζει συστήματα και μηχανήματα ψύξης και κλιματισμού σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

  Δραστηριοποιείται στις ψυκτικές εφαρμογές και εξυπηρετεί καθημερινά την Κανδήλα, τον Μύτικα και τις γύρω περιοχές, αναλαμβάνοντας ψυκτικές εγκαταστάσεις και εργασίες, ψυκτικούς θαλάμους, service κλιματιστικών, εγκαταστάσεις κλιματιστικών και βιομηχανικούς ψυκτικούς θαλάμους.

  Μελετά τα σχέδια και τις προδιαγραφές των μηχανημάτων, σημειώνει τις θέσεις όπου θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα και οι συσκευές, πριν κάνει μια εγκατάσταση, παρέχοντας εγγύηση για το σωστό αποτέλεσμα..

  Εγκαθιστά επαγγελματικά ψυγεία, κλιματιστικές συσκευές, παγομηχανές και συνδέει τα διάφορα τμήματα των σωληνώσεων.

  Άμεση εξυπηρέτηση για service air condition, επισκευή ψυγείων, βλάβη air condition, επιδιόρθωση βλαβών στα συστήματα ψύξης.

  Επίσης στο κατάστημα που διατηρεί, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα επιδαπέδιων και επιτοίχιων κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική ψύξη - θέρμανση.

  Με συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταγωνιστικές τιμές!!

  Με εκτίμηση: Κεραμίδας Γιώργος.

  ψυξη - κλιματισμος αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  οικιακη - επαγγελματικη ψυξη αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  οικιακος - επαγγελματικος κλιματισμος αστακος, μυτικας, αιτωλοακαρνανια
  εγκατασταση επαγγελματικου κλιματισμου αστακος, μυτικας, κανδηλα
  πωληση κλιματιστικων αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  εγκατασταση - επισκευη ψυκτικων θαλαμων αστακος, μυτικας, κανδηλα
  συντηρηση - επισκευη κλιματιστικων αστακος, μυτικας, κανδηλα, αιτωλοακαρνανια
  Ψυκτικός Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Πώληση Κλιματιστικών Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Επαγγελματική Ψύξη Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Οικιακή Ψύξη Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Εγκαταστάσεις Κλιματισμού - Επισκευές Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, Service Air Condition Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Πώληση Κλιματιστικών Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Επαγγελματική & Οικιακή Ψύξη Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Εγκατάσταση Κλιματιστικών Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Συντήρηση Κλιματιστικών Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Επιδιόρθωση Κλιματιστικών Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Ψυκτικοί Θάλαμοι Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας, Βιομηχανικοί Ψυκτικοί Θάλαμοι Κανδήλα Αλυζίας Μύτικας,
  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Λεωφόρος Κνωσσού 212 - Ηράκλειο
  6942952257,6942015460
  Αντωνάκος Κατασκευαστική | Μεταλλικές Κατασκευές | Μεταλλικά Κτίρια | Ψυκτικοί Θάλαμοι | Ηράκλειο - Κρήτης

  Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή μεταλλικών κατασκευών, μεταλλικών κτιρίων και ψυκτικών θαλάμων. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας μας επεκτείνεται από το Ηράκλειο της Κρήτης σε όλη την Ελλάδα, και διαθέτει πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην επεξεργασία και παραγωγή μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου. Με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

  Σήμερα, έχοντας πολυετή πείρα στο αντικείμενο αυτό, με εξειδικευμένο προσωπικό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και μεταλλικών κατασκευών. Οι αξίες και τα ΄΄πιστεύω΄΄ της εταιρίας συνίστανται από τις βασικές ηθικές επιχειρηματικές αρχές και πεποιθήσεις του ιδρυτή της. Η πλήρης υπευθυνότητα και η ειδικευμένη τεχνολογία που αναβαθμίζεται συνεχώς στην εταιρεία μας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, αμεσότητα στις ανάγκες του πελάτη, άμεση σχέση ποιότητας- κόστους- αποτελεσματικότητας, πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

  Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας μια ειλικρινή και άμεση επικοινωνία από την προσφορά ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

  Η Εταιρεία μας

  Η Αντωνάκος Κατασκευαστική που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών εδώ και πολλά χρόνια και έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στον συγκεκριμένο κλάδο.

  Το Όραμά μας

  Στόχος της εταιρείας είναι τα σταθερά βήματα στον χώρο των μεταλλικών κτιρίων και μεταλλικών κατασκευών κερδίζοντας όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη της αγοράς με την αξιοπιστία των έργων της.

  Η Αποστολή μας

  Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις από και την στατική μελέτη μέχρι και το τελικό στάδιο της παράδοσης του έργου.

  Ποιοι Είμαστε

  Τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεταλλικές κατασκευές και μεταλλικά κτίρια αλλά και ο άρτιος εξοπλισμός της, εγγυώνται την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων τη

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Ιωάννινα
  6936806533
  ψυκτικος ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  ψυκτικες εφαρμογες ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  επαγγελματικη ψυξη ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  service air condition ioannina, hpeiros, metsovo
  εγκατασταση επαγγελματικου κλιματισμου ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  τοποθετηση κλιματιστικων ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  βλαβη στο αιρ κοντισιον ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος
  επισκευη κλιματιστικων ιωαννινα, μετσοβο, ζαγοροχωρια, ηπειρος

  Ο πιστοποιημένος αδειούχος ψυκτικός με έδρα στα Ιωάννινα, Τσαπραλής Χρήστος, με αρ. αδείας, δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού, εξυπηρετώντας όλο το νομό Ιωαννίνων και κατόπιν συνεννόησης και τους γύρω νομούς, σε παντός τύπου ψυκτικές εργασίες και εγκαταστάσεις.

  Ψύξη - Θέρμανση - Επαγγελματική Ψύξη

  Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις - Επισκευές

  Air Condition - Επαγγελματικά Ψυγεία - Ψυκτικοί Θάλαμοι

  Παγομηχανές - Παγωτομηχανές - Ψύκτες Νερού

  Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που τον διακρίνει, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση απ' όπου του ζητηθεί, τον έχουν κάνει περιζήτητο.

  Αναλαμβάνει τοποθέτηση, συντήρηση, βλάβες, επισκευές, εγκαταστάσεις παντός τύπου κλιματιστικών, τοποθετήσεις κεντρικού κλιματισμού αλλά και οικιακών κλιματιστικών συστημάτων των περισσότερων εταιρειών κλιματισμού.

  Εξυπηρετεί οικίες, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιες υπηρεσίες.

  Στόχος του είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του, γι' αυτό προτείνει την ιδανική λύση για τον χώρο σας, βάσει των απαιτήσεων σας.. και εξασφαλίζοντάς σας, το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσµα στις πλέον ανταγωνιστικές τιµές.

  Με εκτίμηση: Τσαπραλής Χρήστος.
  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ