noscript image for google
Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 03:15 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

 • Κατηγορία: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ
  Σκρά 50 - Καλλιθέα
  2114186780
  6943080808
  www.apofraxeiskallithea.gr

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ Η ON TIME SERVICE εστιάζει στο χώρο των γενικών αποφράξεων. Η επιχείρηση δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της εντός και εκτός Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας αλλά και το έμπειρο δυναμικό μας αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Έρχεται κοντά σας όλο το 24ωρο μόνο με ένα τηλεφώνημα σε 30’ λεπτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, κεντρικά φρεάτια, άντληση υδάτων, σιφόνι δαπέδου και πάντως τύπου καθαρισμό και απόφραξη. Επίσης έλεγχος με ειδική κάμερα σωληνώσεων αποχετεύσεων. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ Το σύστημα της κάμερας είναι εύκολο και γρήγορα με μικρό κόστος μπορεί να λύσει οποιαδήποτε ζημιά και χωρίς κόπο να αναγνωρίζει την αιτία οποιουδήποτε προβλήματος. ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εργασία της πολυκατοικίας του διαμερίσματος και του επαγγελματικού χώρου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΛΕΚΑΝΗ 47,60€ ΝΙΠΤΗΡΑΣ 29,75€ ΜΠΑΝΙΕΡΑ 29,75€ ΣΙΦΟΝΙ ΜΠΑΝΙΟΥ 35,70€ ΥΔΡΟΡΡΟΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ 35,70€ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 35,70€ ΚΑΘΕΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΩΝ 71,40€ ΚΑΘΕΤΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ 71,40€ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΕΑΤΙΟ 71,40€ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ 17,85€ Οι τιμές που αφορούν κεντρικές αποφράξεις είναι ως 50 (πενήντα) διαμερίσματα. Κυριακές, Αργίες, Εορτές και μετά τις 22:00 νυκτός θα επιβαρύνεστε κατόπιν συνεννόησης. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την συντήρηση της αποχέτευσης ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  ΚΟΝΙΤΣΗΣ 21 - Ζωγράφου
  2107481677
  6932482207
  - Επισκευές ψυγείων
  - Επισκευές πλυντηρίων
  - Εγκατάσταση και service κλιματιστικών
  Άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις γύρω περιοχές, εγγυημένη εργασία, άριστα αποτελέσματα!
  Ζωγράφου, Ιλίσια, Παγκράτι, Βύρωνας, Καισαριανή, Παπάγου, Αμπελόκηπους
  Toggle
 • Κατηγορία: ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35, ΠΟΛΙΧΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310666722
  6932306180
  Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Η εταιρεία αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κλιματισμού και λεβήτων φυσικού αερίου, μελέτη για εγκαταστάσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο, συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου και κλιματιστικών.

  Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες, παρέχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  Η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Φισκάρδο - Κεφαλονιά
  6992395443
  Στον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό του Φισκάρδου στην Κεφαλονιά βρίσκεται ο Ψυκτικός Ζαμπέλη Διονύσης, ένας επαγγελματίας που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή και δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στον χώρο του κλιματισμού και των ψυκτικών εγκαταστάσεων.

  Ο Ψυκτικός Ζαμπέλη Διονύσης καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στον κλάδο του κλιματισμού και της ψυκτικής τεχνολογίας. Με έδρα το Φισκάρδο, έχει καθιερώσει το όνομά του ως σύμβολο αξιοπιστίας και αριστείας στην περιοχή.

  Οι βασικές δραστηριότητες του Ψυκτικού Ζαμπέλη Διονύση καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών:

  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις: Ο εξειδικευμένος τεχνικός προσφέρει εγκαταστάσεις σύγχρονων και αποδοτικών ψυκτικών συστημάτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις εκάστοτε συνθήκες.

  Εμπόριο Κλιματιστικών Μηχανημάτων: Προσφέρει μια εκτενή γκάμα κλιματιστικών μηχανημάτων, επιλεγμένων με προσοχή για την αξιοπιστία, την απόδοση και την ενεργειακή απόδοση.

  Ψυκτικές Εργασίες: Εκτελεί ψυκτικές εργασίες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία των συστημάτων.

  Εξαερισμός: Παρέχει υπηρεσίες εξαερισμού για επιχειρήσεις και οικιακούς χώρους, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και άνετο περιβάλλον.

  Τοποθετήσεις Κλιματιστικών: Με εξειδικευμένο προσωπικό, πραγματοποιεί εγκαταστάσεις κλιματιστικών με ασφάλεια και ακρίβεια.

  Service: Παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε κλιματιστικά συστήματα, εξασφαλίζοντας μακροζωία και απόδοση.

  Επισκευές Κλιματιστικών: Οργανώνει γρήγορες και αποτελεσματικές επισκευές, εξασφαλίζοντας την άμεση επαναφορά της λειτουργίας των κλιματιστικών.

  Ο Ψυκτικός Ζαμπέλη Διονύσης αντιπροσωπεύει την ακρίβεια, την επαγγελματική δεοντολογία και τη δέσμευση στην ποιότητα. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, συμβάλλει στη δημιουργία άνετων και αποδοτικών περιβαλλόντων στην περιοχή του Φισκάρδου και πέρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
  Τέρμα Αγωνιστών Εθνικής Αντιστάσεως, Σίνδος - Θεσσαλονίκη
  2314060920
  6978655458 (Viber & WhatsApp)
  Η Pagetos είναι μια καινοτόμος επιχείρηση με έδρα τη Σίνδο και αντικείμενο την κατασκευή και επισκευή μονώσεων βαν και ψυκτικών θαλάμων αυτοκινήτων.

  Με εργαλεία τις σύγχρονες τεχνικές αυτοματισμού και σχεδίασης, το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας και προπάντων την υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις κατασκευές, σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με συνέπεια και αξιοπιστία!

  Η κατασκευή των θαλάμων και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι με βάση τις προδιαγραφές που διέπουν την μεταφορά τροφίμων εξασφαλίζοντας κατάλληλες θερμοκρασίες μεταφοράς (συντήρησης ή κατάψυξης).

  Η διαμόρφωση του αμαξώματος γίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις αναγκες του πελάτη προσφέροντας μεταξύ των άλλων επιλογές όπως:

  - Πλευρικές ή/και οπίσθιες πόρτες σε διαστάσεις και τύπο της επιλογής σας, κατάλληλα διαμορφωμένες υδραυλικής ή συρόμενης λειτουργίας

  - Τοποθέτηση πλευρικών ραφιών ή ραγών πρόσδεσης και ασφάλισης φορτίων

  - Ειδικές κατασκευές ψυγείων για την αποθήκευση και τοποθέτηση κάθε είδους προϊόντων

  - Πάτωμα πολυεστερικό ή αλουμινίου ακόμη και αντιολισθητικής κατασκευής

  - Συστήματα διαχωριστικών για τη συνδυασμένη μεταφορά προϊόντων κάτω από διαφορετικές θερμοκρασίες.

  Οι κατασκευες μας είναι από ανοξείδωτα υλικά για να πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και της καθαριότητας μέσα στον θάλαμο.

  Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων αυτοκινήτων εξασφαλίζει άριστη ποιότητα κατασκευής.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ
  Επισκοπή - Ρέθυμνο
  6982759086
  Καλώς ήρθατε στην κορυφαία εταιρεία εγκατάστασης κλιματιστικών μας, όπου ειδικευόμαστε στην παροχή λύσεων ψύξης κορυφαίας βαθμίδας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς σας χώρους. Στην εταιρεία μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή απαράμιλλης τεχνογνωσίας και υπηρεσιών, διασφαλίζοντας ότι το εσωτερικό σας περιβάλλον παραμένει άνετο και ευνοεί την παραγωγικότητα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

  Οι Υπηρεσίες μας:

  Εξειδικευμένη εγκατάσταση: Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι ικανοί στην εγκατάσταση μιας μεγάλης γκάμας συστημάτων κλιματισμού, από τυπικές μονάδες έως πιο περίπλοκα κεντρικά συστήματα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, εγγυόμαστε μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαδικασία εγκατάστασης που ικανοποιεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις ψύξης σας.

  Προσαρμοσμένες λύσεις: Κατανοούμε ότι κάθε χώρος έχει μοναδικές ανάγκες ψύξης, γι' αυτό προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα κλιματισμού σας ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοκτησία σας. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να αξιολογήσει το χώρο σας, να προτείνει τις πιο κατάλληλες επιλογές και να εφαρμόσει μια προσαρμοσμένη λύση που μεγιστοποιεί την άνεση και την ενεργειακή απόδοση.

  Συντήρηση και επισκευή: Πέρα από την εγκατάσταση, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της μακροζωίας του συστήματος κλιματισμού σας. Οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τακτικές επιθεωρήσεις, εκτελούν τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αντιμετωπίζουν άμεσα τυχόν προβλήματα για να διατηρήσουν το σύστημά σας σε καλύτερη δυνατή λειτουργία όλο το χρόνο.

  Γιατί να μας επιλέξετε:

  Επαγγελματική Εξειδίκευση: Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στον κλάδο του κλιματισμού. Είμαστε περήφανοι για την τεχνική επάρκειά μας και την αφοσίωσή μας στο να παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ψύξης, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

  Ικανοποίηση πελατών: Δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών και προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Από τις αρχικές διαβουλεύσεις έως την υποστήριξη μετά την εγκατάσταση, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία που αντανακλά την αφοσίωσή μας στην άνεση και την ευκολία σας.

  Αξιόπιστη εξυπηρέτηση: Η δέσμευσή μας για αξιοπιστία είναι εμφανής στους άμεσους χρόνους απόκρισης και στην αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς ότι θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις και έγκαιρη βοήθεια για την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών ή προβλημάτων με το σύστημα κλιματισμού σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα:

  Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει την τέλεια λύση ψύξης που εξασφαλίζει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ιαλυσού 104 - Ρόδος
  2241092806
  6947907551
  INTERCLIMA
  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός | Ρόδος

  Η εταιρεία Interclima έχει έδρα στη Ρόδο με κύρια αντικείμενα δραστηριότητάς της την επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη και τον κλιματισμό.

  Με πολύχρονη εμπειρία και γνώση αναλαμβάνουμε εργασίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης ψυκτικών θαλάμων, παγομηχανών, κλιματισμού και κεντρικών μονάδων ψύξης.

  Εξυπηρετούμε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη τη Ρόδο με συνέπεια, άμεση ανταπόκριση και ανταγωνιστικές τιμές, μένοντας συνεχώς ενημερωμένοι σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα μας.

  Στόχος της Interclima είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων και του κλιματισμού, έχοντας ως κίνητρο τη συνεχή ανάπτυξη και την προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών της.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Αθηνών 135Α - Καλαμάτα
  6986016641
  Konstantopoulos Refrigeration Service
  Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης - Ψυκτικός Καλαμάτα Μεσσηνία

  Η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται δυναμικά με ψυκτικούς θαλάμους, οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό, καθώς και με την επαγγελματική ψύξη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

  Ο έμπειρος ψυκτικός Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης και η ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες αλλά και για να εξασφαλίσουν για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  την μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κλιματιστικών μονάδων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας την άνεση και την κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε χώρο.

  Επιπλέον, η εξειδίκευσή μας στην επαγγελματική ψύξη και στην τεχνολογία τροφίμων μας καθιστά ιδανική επιλογή για βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων και για επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή, την συντήρηση και την επισκευή ψυκτικών θαλάμων καθώς και επαγγελματικών ψυγείων παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένης ποιότητας υπηρεσίες.

  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τα νέα προϊόντα στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία, τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και για βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων και επιχειρήσεις εστίασης.

  ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΨΥΚΤΙΚΟ;
  Αν λοιπόν αναζητάτε έναν έμπειρο ψυκτικό με εξειδίκευση στον τομέα των ψυκτικών θαλάμων, του κλιματισμού και της επαγγελματικής ψύξης, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
  είναι αφενός να προσφέρουμε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  6986016641

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Εσπερίδων 119 - Αθήνα
  2114251890
  6936711872
  Κλιματισμός - Συντήρηση - Εγκατάσταση | Καλλιθέα Αθήνα

  Η εταιρεία μας METACLIMA που εδρεύει στη Καλλιθέα Αθήνας, λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της αναλαμβάνοντας εγκαταστάσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών, σε οικίες και καταστήματα, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία έως και σήμερα τη κάθε συνεργασία μας.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, με τεχνογνωσία κι επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενοι με αμεσότητα, γνωρίζοντας ότι η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών συσκευών είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη και καλύτερη απόδοση της λειτουργίας τους, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι η μελέτη του χώρου είναι σημαντική για την καλύτερη απόδοσή τους.

  Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

  Στην εταιρεία μας METACLIMA, που όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο της ψύξης, ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες, μέσω της παροχής ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και νοικοκυρεμένων λύσεων κι εργασιών σε ότι αφορά συντηρήσεις κι εγκαταστάσεις κλιματιστικών στη Καλλιθέα και σ’ όλη την Αθήνα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για συντήρηση ή εγκατάσταση και θα επισκεφτούμε άμεσα το χώρο σας
  για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση σε σχέση ποιότητας και τιμής!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Σκαμαγκά 7 - Χανιά
  6975061443
  ΧΩΡΑΦΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  Επαγγελματική ψύξη | Χανιά Κρήτη

  Η εταιρεία μας Χωραφάκης Εμμανουήλ με έδρα τα Χανιάδραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης με μεγάλη εμπειρία, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2019 ωστόσο ο ιδιοκτήτης Χωραφάκης Εμμανουήλ είναι στον χώρο απο το 2006 και αναλαμβάνει πωλήσεις, εγκαταστάσεις κατα κύριο λόγο σε ξενοδοχεία, super market, εργοστάσια, και διάφορες άλλες επιχειρήσεις.

  Στόχος μας

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε όλες τις δουλειές σεβόμενοι πάντα την κάθε επιχείρηση και τις ανάγκες της και παραδίδουμε την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε στον συμφωνηθέντα χρόνο.

  Παραδίδουμε τα έργα χωρίς προβλήματα εγγυώμενοι την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων χωρίς δυσλειτουργίες. Η εμπειρία μας και το προσωπικό μας εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω σε νέες τεχνολογίες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Μάνδρα Αβδήρων - Ξάνθη
  6976802119
  Clima Service Valadis
  Ψυκτικός - Εμπορία & Συντήρηση Κλιματιστικών | Ξάνθη

  Η επιχείρηση Clima Service Valadis, με επικεφαλής το Βαλάντη Χατζηπαπαδόπουλο, έχει έδρα στην Ξάνθη και δραστηριοποιείται στους τομείς την ψύξης και του κλιματισμού προσφέροντας υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και εμπορίας κλιματισιτκών μονάδων.

  Ο Βαλάντης Χατζηπαπαδόπουλος είναι πιστοποιημένος ψυκτικός με επαγγελματική δραστηριότητα από το 1998 και 12ετή εμπειρία ως ψυκτικός σε βιομηχανία γάλακτος.

  Πρόκειται για πρωτοπόρο στον τομέα της συντήρησης κλιματιστικών, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει το σύστημα Elephant, που διατίθεται σε επαγγελματίες του κλάδου του κλιματισμού και στοχεύει στην αποτελεσματικότερη συντήρηση κλιματιστικών μονάδων.

  Στόχος του είναι η συνεχής εξέλιξη στο αντικείμενο εργασίας, μέσα από σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις και συνεχή παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών, εργαζόμενος με συνέπεια, καθαριότητα και αποτελεσματικότητα σε καθετί που αναλαμβάνει.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα ψύξης και κλιματισμού, εξυπηρετώντας άμεσα την Ξάνθη, αλλά και την Κομοτηνή, την Καβάλα και τη Θάσο, κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
  Τέρμα Λαρίσης - Βόλος
  6948625768
  RN CONSTRUCTIONS
  Ρούσος Νικόλαος | Μεταλλικές - Βιομηχανικές Κατασκευές - Προκατασκευασμένα Σπίτια - Ψυκτικοί Θάλαμοι Βόλος

  Η επιχείρησή μας “RN CONSTRUCTIONS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, δραστηριοποιείται από το 2000 στις μεταλλικές κατασκευές, παρέχοντας σύγχρονες, κομψές ποιοτικές λύσεις, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

  Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους μεταλλικές και βιομηχανικές κατασκευές, μεταλλικά κτίρια, προκατασκευασμένα σπίτια, μεταφερόμενους οικίσκους καθώς και επεκτάσεις δωματίων με πάνελ.

  Παράλληλα, κατασκευάζει ψυκτικούς θαλάμους και κιόσκια, ενώ μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας και αλλαγές σκεπών με πάνελ.

  Το έμπειρο προσωπικό μας

  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια και φέρνουμε στο τραπέζι προτάσεις που απαντούν σε κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη.

  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σύγχρονες και κομψές κατασκευές που θα ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την μοναδική λειτουργικότητά τους.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
  Δοϊράνης 24 - Ασπρόπυργος
  2111177897
  6989764953
  Ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ψύξη, θέρμανση | Γεράσιμος Χέλμης Ασπρόπυργος Αττικής

  Η επιχείρηση HELMENERGY εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής και από το 2003 αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις για ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και ψυκτικές εργασίες, σε οικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους, συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία έως και σήμερα τη κάθε συνεργασία μας.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, με τεχνογνωσία κι επαγγελματισμό, ανταποκρινόμενοι με αμεσότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό ή υδραυλικό έργο.

  Ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ψύξη, θέρμανση | Γεράσιμος Χέλμης Ασπρόπυργος Αττικής

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας σας σύγχρονες κι ασφαλείς κατασκευές, με αντοχή στο χρόνο και σε τιμές πάντα ανταγωνιστικές, εξυπηρετώντας εκτός από τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα ή τα Μέγαρα και όλες τις γύρω περιοχές της Δυτικής Αττικής καθώς και όλη την Αττική.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  για να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να βρούμε μαζί την ιδανική λύση σε όποιο πρόβλημα ψύξης ή θέρμανσης αντιμετωπίζετε.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ελαιώνας, Αίγιο - Πάτρα
  6977650277
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Δρόμος Χανίου - Μέγαρα
  6909406764
  Ρίκας Ιωάννης
  Ψυκτικός - Ψυκτικές Εργασίες - Πώληση - Τοποθέτηση - Service - Μέγαρα Αττική

  Ο ψυκτικός Ρίκας Ιωάννης δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του κλιματισμού και της επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών. Με έδρα του τα Μέγαρα Αττικής και πολύχρονη εμπειρία, σας εγγυάται ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση και καλές τιμές σε οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στις συσκευές σας. Σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση όλο το χρόνο με την σωστή τεχνογνωσία, ευγένεια και ποιότητα.
  Ο ψυκτικός Ρίκας Ιωάννης είναι πάντα δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα, έτοιμος να διορθώσει κάθε βλάβη και εξυπηρετεί τις περιοχές: Μέγαρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αλεποχώρι και όλη την Δυτική Αττική.
  Στο κατάστημα μας θα βρείτε και μεταχειρισμένες οικιακές συσκευές όπως: πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία και καταψύκτες.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Γρίβα Διγενή 40 - Άγιος Δημήτριος
  6986263635
  Polisclima
  Ψυκτικές εργασίες - Επισκευές ψυγείων - Εγκατάσταση Κλιματιστικών - Άγιος Δημήτριος Αττική

  Η εταιρεία Polisclima η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των Ψυκτικών Εργασιών. Η Polisclima είναι η δύναμη στον κλιματισμό και αναλαμβάνει: Εγκαταστάσεις ψυκτικών & κλιματιστικών έργων, Συντήρηση & απολύμανση κλιματιστικών μονάδων, Τοποθέτηση & επισκευή κλιματιστικών μονάδων και Επισκευές ψυγείων.
  Η εταιρεία Polisclima ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά και να παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων και μηχανημάτων.Αναλαμβάνει την συντήρηση των μηχανημάτων ψύξης, εξαερισμού, κλιματισμού και την επισκευεί βλαβών κάθε είδους.
  Η Συντήρηση & απολύμανση κλιματιστικών μονάδων είναι ο μόνος τρόπος για την προφύλαξη από τυχόν μύκητες, ιούς και μικρόβια που μπορεί να διοχετευτούν στον αέρα του χώρου σας καθώς και να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία των μηχανημάτων.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Χαριλάου Τρικούπη 41 - Καρπενήσι
  2237024271
  6972915084
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Μπακατσιάς Service Καρπενήσι

  Service Ηλεκτρικών συσκευών - Κλιματισμός - Συστήματα Ψύξης Καρπενήσι

  Το Μπακατσιάς Service ιδρύθηκε το 1980 από τον Αθανάσιο Μπακατσιά. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, διάδοχος της επιχείρησης είναι ο ιός του Ιωάννης Μπακατσιάς ο οποίος αποφοίτησε από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πατρών.

  Είναι πιστοποιημένος ψυκτικός ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην επισκευή επαγγελματικών συσκευών.Σήμερα το Μπακατσιάς Service με εφόδια την πολυετή εμπειρία και την συνεχή επιμόρφωση, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε άψογη εξυπηρέτηση, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και συμφέρουσες τιμές.

  Έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους πιο γνωστούς προμηθευτές διεθνώς, ενώ παρέχεται η σχετική εγγύηση και τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας.Διαχρονικός μας στόχος η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Βενιζέλου Σοφοκλή 147-149 - Αγιοι Ανάργυροι
  6947616610
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Φάρων 78 - Καλαμάτα
  2721087590
  6978129782, 6944246140
  Βετουλάκης Service
  Ψυκτικές Εφαρμογές - Κλιματισμός - Επαγγελματική Ψύξη - Εμπόριο Κλιματιστικών - Καλαμάτα

  Η επιχείρηση Βετουλάκης Service δραστηριοποιείται στον χώρο των ψυκτικών εφαρμογών από το 1989 και αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών, επαγγελματικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, οιάρτια καταρτισμένοι αδειούχοι πιστοποιημένοι ψυκτικοί μας και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε εγγυώνται άριστη λειτουργία σε οποιαδήποτε νέα ή υφιστάμενη εγκατάσταση.

  Επίσης αναλαμβάνουμε την πώληση κλιματιστικών, την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρηση και είμαστε εξουσιοδοτημένο service των εταιρειών:
  Fujitsu, Midea, Comfee, Carrier, Toshiba, Sendo

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Κωνσταντίνου Καβάφη 4, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
  2311821858
  6932283950
  EARTH COOL
  Εφαρμογές ψύξης - θέρμανσης Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
  ___

  προφίλ εταιρείας

  Η εταιρεία EARTH COOL ιδρύθηκε το 2018 και διατηρεί την έδρα της στον Άγιο Ιωάννη Θεσσαλονίκης

  Δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού,στη θέρμανση, στον αερισμό, τα συστήματα κτιριακού ελέγχου και των συστημάτων CLOSE CONTROL κλιματισμού

  Τα ιδρυτικά της στελέχη δραστηριοποιούνται στο χώρο από το 2000 με πλήθος εγκαταστάσεων σε επαγγελματικές, οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.
  Η ειδίκευση των στελεχών προκύπτει από την άρτια πολυετή συνεργασία και τη διαρκή εκπαίδευση από επώνυμους οίκους κλιματισμού και ενεργειακών εφαρμογών όπως MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, DAIKIN, MIDEA, EMMERSON, VERTIV εκ των κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και διαχείρισης ενέργειας.

  Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής προς επαγγελματίες και ιδιώτες που να καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε θέση να καλύπτουμε με συμβόλαια συντήρησης και άμεσης επέμβασης, εγκαταστάσεις κτιριακού κλιματισμού και CLOSE CONTROL συστημάτων.

  Φιλοσοφία μας είναι
  η υπεύθυνη και απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη με σκοπό να πετύχουμε τα άριστα αποτελέσματα απόδοσης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και την τεχνική υποστήριξη.

  Η εταιρία διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τεχνικό τμήμα, επανδρωμένο από έμπειρους τεχνικούς με μεγάλη εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυετή πείρα.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Παλαμά Κωστή 15, Φέρες - Έβρου
  6944363234
  ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Ψυκτικός Φέρες & Αλεξανδρούπολη Έβρος | Ψυκτικές Εφαρμογές - Κλιματισμός - Εξαερισμός

  Η επιχείρηση μας “ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιο συγκεκριμένα στις Φέρες, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ψυκτικές εφαρμογές, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών, παντός είδους, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και να πραγματοποιήσουμε την μελέτη και την εγκατάσταση εξαερισμού στον επαγγελματικό σας χώρο.

  Ακόμα, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση, το service και την επισκευή επαγγελματικών ψυγείων καθώς και ψυκτικών θαλάμων σε καταστήματα και βιομηχανίες σε όλο τον Έβρο.

  ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  Ο ψυκτικός Νεδέλτσος Χρήστος διαθέτοντας 23 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και η εξειδικευμένη ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε.

  ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ

  Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ψύξης, του κλιματισμού και του εξαερισμού, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα ιδανικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί μας.

  ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
  Εξυπηρετούμε άμεσα τις Φέρες, την Αλεξανδρούπολη και όλο τον Έβρο.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Αλ. Παπάγου 43 - Ιεράπετρα
  6977062792
  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  Ψυκτικός Ιεράπετρα

  Η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, δραστηριοποιείται στις ψυκτικές εγκαταστάσεις καθώς και στην επισκευή οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

  Πιο συγκεκριμένα, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, ενώ μπορούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε λευκή συσκευή έχει παρουσιάσει βλάβη.

  Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΨΥΚΤΙΚΟΣ

  διαθέτοντας 10ετή εμπειρία στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησής μας, έχοντας έρθει αντιμέτωποι με χιλιάδες βλάβες, μπορούν να σας προτείνουν τις ιδανικές και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

  Με επίκεντρο τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε έγκαιρα, ουσιαστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές άμεσα και υπεύθυνα.

  Η καθαρή και επαγγελματική εργασία, το εγγυημένο αποτέλεσμα και οι προσιτές τιμές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς και μας βοηθούν ώστε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την αξιοπιστία και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε όσο και από την καλή και αποτελεσματική επικοινωνία μας.

  Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν τόσα χρόνια και δεσμευόμαστε στην παροχή ενός συνολικού πακέτου υπηρεσιών που θα εξασφαλίσει την πλήρη και σωστή κάλυψη των αναγκών σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τις γύρω περιοχές.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ν. Καραγιάννη 8 - Ρόδος
  2241069044
  6944391784
  Diakidis service
  Ψυκτικός Ρόδος

  Ο Βασίλης Διακίδης είναι έμπειρος ψυκτικός με έδρα το νησί της Ρόδου&δραστηριοποιείται στους τομείς του κλιματισμού και της ψύξης. Εξυπηρετώντας όλη τη Ρόδο και τις γύρω περιοχές, κατόπιν συννενόησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης κλιματιστικών μονάδων και συστημάτων ψύξης σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας.

  Παρεχόμενες υπηρεσίες

  Εγκαταστάσεις ψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων
  Συντηρήσειςψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων
  Επισκευές ψυκτικών, κλιματιστικών, μηχανημάτων

  Ποιότητα, συνέπεια, λογικές τιμές.

  Εξουσιοδοτημένο service σε Toyotomi, Gree, Nakassi, Kero-Sun.

  Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας εδώ

  Η έμπειρη ομάδα μας
  αποτελείται από αδειούχους τεχνικούς με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.
  Κύριο μέλημα μας όλα τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο,είναι ή διατήρηση της ποιότητας εκτέλεσης εργασιών και η ικανοποίηση των πελατών μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Toggle
 • Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Νάουσα - Πάρος
  2284028552
  6986717269
  ΚΑΠΑΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
  Ψυκτικές Εγκαταστάσεις | Πάρος Κυκλάδες

  Ο αδειούχος πιστοποιημένος ψυκτικός Κάπαρης Τάσος, διατηρεί μια επιχείρηση στην Πάρο, προσφέροντας υπηρεσίες ψυκτικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού.

  Με γνώση και εμπειρία ετών, αναλαμβάνουμε εργασίες κατασκευής και συντήρησης για ιδιώτες και επαγγελματίες που αφορούν τη βιομηχανική ψύξη, ψυκτικούς θαλάμους, επαγγελματικά ψυγεία, εγκαταστάσεις κλιματισμού, αντλίες θερμότητας κ.α.

  Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου χρησιμοποιώντας προϊόντα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συμπληρώνουν άρτια τις εγκαταστάσεις μας.

  Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλη την Πάρο, καθώς και η δημιουργία και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Toggle
 • Κατηγορία: ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  Ερμού 105, Κοπανός - Ημαθίας
  2332041614
  6975843203
  Βελιγδένης Σταύρος
  Μελέτη - Συντήρηση - Εγκατάσταση Ψυκτικών Εφαρμογών - Κοπανός Βέροια

  Η επιχείρηση the Best Service δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορικής ψύξης και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω τομείς:

  Επισκευή και συντήρηση ψυκτικών εγκαταστάσεων.
  Σχεδιασμός - Μελέτη - Κατασκευή ψυκτικών εφαρμογών.
  Εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών που καλύπτει όλο το φάσμα εφαρμογών της επαγγελματικής ψύξης.

  Στόχος της επιχείρησης είναι η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στο κομμάτι των ψυκτικών εφαρμογών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας στο έπακρον, επιτυγχάνοντας πάντα τη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, εφαρμόζοντας σύγχρονες λύσεις σε κάθε μας έργο.
  Το παραπάνω επιτυγχάνεται αξιοποιώντας το συνεχώς εκπαιδευόμενο εξειδικευμένο προσωπικό μας, που διακρίνεται για τον υψηλό επαγγελματισμό & τη συνέπειά του.
  Οι κυριότεροι και πλέον αδιαπραγμάτευτοι όροι πάνω στις εργασίες μας είναι η ασφάλεια στην υλοποίηση-λειτουργία μιας ψυκτικής εγκατάστασης και η τήρηση των Ευρωπαϊκών κανονισμών.

  Το πελατολόγιό μας αποτελείται κυρίως από καταστήματα εστίασης, super market, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, ψυγεία φρούτων, ενώ κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε αυτούς είναι:
  Έλεγχος – Συντήρηση - Επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων
  Σχεδιασμός – Επίβλεψη – Κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και εφαρμογών
  Εμπορία επώνυμων ψυκτικών εξαρτημάτων
  Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων-παλαιών μονάδων ψύξης

  Τοποθέτηση συστήματος καταγραφής θερμοκρασιών & δυνατότητα παρακολούθησής τους όλο το 24ωρο.

  Toggle
προηγούμενη 1 από 13 επόμενη
Διαφημιστείτε εδώ