Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 | 07:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

SOLARIUM SOLARIUM
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ALOHA SOLARIUM - ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ

  Ινστιτούτο τεχνητού μαυρίσματος στο Περιστέρι

  Κατηγορία: SOLARIUM

  29515
  Στείλτε e-mail
  ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ 23 - Περιστέρι
  2105789447
 • SUN KISS - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - SPRAY TAN - ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΣΠΡΕΥ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ - ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ - ΜΑΣΑΖ - ΕΥΕΞΙΑ - SOLARIUM ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

  Το Sunkiss υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο της ομορφιάς κ της απόλυτης χαλάρωσης’ Αποκτήστε το ένα τροπικό μαύρισμα με μια 5 λεπτή συνεδρία σε ένα από τα υπερσύγχρονα Solarium η επιλέξτε την απόλυτα φυσική μέθοδο του Spray Tan. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα Spa Manicure – Pedicure που θα δώσει χρώμα στα άκρα σας, περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με την αποκλειστική θεραπεία κολλαγόνου με κόκκινο φως η απλά απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ.   Yπηρεσίες solarium θεραπεία κολλαγόνου spray tan μανικιουρ - πεντικιουρ Ονυχοπλαστική μασαζ Αποτρίχωση Αποτρίχωση φρύδι με κλωστή Μακιγιάζ   Μήνας Οκτώβριος - Νοέμβριος: Προσφορά Ημιμόνιμο χέρια στα 6€ ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μηνιαία συνδρομή solarium στα 25€ (απεριόριστες επισκέψεις) έως Φλεβάρη 2017.

  Κατηγορία: SOLARIUM

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΡΟΥΣΒΕΛΤ 2 (3ος όροφος) - Λάρισα
  2410549238
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ - BODY SHINE - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ SOLARIUM

  Τεχνητό μαύρισμα - solarium Franchise Εμπορία μηχανημάτων solarium Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που εξασφαλίζει μια υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της. Οι επενδύσεις σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της Body Shine. Η εξειδίκευση και η εμπειρία τόσο των συνεργατών όσο και του προσωπικού της εταιρίας εγγυώνται την ποιότητα του αποτελέσματος και την προσπάθειά της εταιρείας για μια συνεχή επιτυχημένη και ανοδική πορεία. Η συνεχής επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στην ικανότητα της διεύθυνσης να παρακολουθεί ακούραστα τις πρόσφατες ανάγκες των πελατών της και να τις κάνει πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πελάτες μας: Ξενοδοχεία, γυμνστήρια, ινστιτούτα ομορφιάς και solarium studios.

  Κατηγορία: SOLARIUM

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 67 - Θεσσαλονίκη
  2310277970
 • EXOTIC TAN

  Όσο μεγαλώνουμε τόσο μεγαλώνει και η ανάγκη του σώματός μας για επαρκή επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό .Η βιταμίνη D3 είναι ιδιαίτερα σημαντική χάρη στην ευεργιτική δράση της στα οστά , στην καλή λειτουργία της καρδιάς ,στο αίμα και εν γένει στα ανθρώπινα κύτταρα. Επιπλέον η έκθεση μας στην ηλιακή ακτινοβολία ή υποκατάστατο αυτής (solarium) με επίβλεψη και καθοδήγηση συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχικής και νοητικής υγείας εφόσον βοηθά την έκκριση σεροτονίνης και ενδοφρινών.

  Κατηγορία: SOLARIUM

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 6 - Καλλιθέα
  2109595042