Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 | 03:58 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
σε: Ημαθίας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΒΙΟΚΑΛ OE ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑ

  ΒΙΟΚΑΛ ΟΕ - ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Το εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων « ΒΙΟΚΑΛ ΟΕ - ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ » είναι παρόν στην ελληνική αγορά εδώ και 92 χρόνια. Η μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, η υψηλή ποιότητά τους και η πλήρης τεχνική βοήθεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας, αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της δυναμικότητας και της επαγγελματικής σοβαρότητας στις οποίες βασίζεται η συνεχής και σταθερή ανάπτυξη του εργοστασίου μας. H ευελιξία και η προσαρμοστικότητα στον τρόπο παραγωγής των γεωργικών μηχανημάτων σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας χρησιμοποιούμενα υλικά και τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων σε κάθε στάδιο της κατασκευής τους, αποβλέπουν στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας κι έχουν καθιερώσει τα προϊόντα μας στην ελληνική αγορά. Η επιχείρησή μας συνεχίζει και θα συνεχίσει την παρουσία της στον χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων, προσφέροντας την πολυετή της πείρα και υπευθυνότητα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα αγρότη. Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας και είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Εκ μέρους της διοίκησης

  Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Ημαθίας
  2332041107
  6953041107
 • ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕΛΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑ - AGROSYSTEM - ΛΑΓΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  καταστροφέας καταστροφέας χορτων καταστροφέας κλαδιων τιμες καταστροφέα σπαστήρας σπαστήρας καταστροφέα σπαστήρας χόρτων σπαστήρας κλαδιών υδραυλική σκαλα αερόσκαλα υδραυλική πλατφόρμα  σκάλα μαζέματος σκάλα συγκομηδής πτυσσόμενη σκαλα βυτιο 2000lt νεφελωψεκαστήρας αεροτουρμπίνα τουρμπίνα ψεκαστικό κλαδευτικό αναρτώμενο κλαδευτικό   Γεωργικά μηχανήματα Από το 1969 και στα πλαίσια της δικής μας συμβολής στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των αγροτών δημιουργήσαμε και στελεχώσαμε μια επιχείρηση με την επωνυμία AGROSYSTEM κατασκευές και εμπορία γεωργικών μηχανημάτων με εξειδίκευση στην κατασκευή διάφορων τύπων πλατφορμών, καταστροφης ψεκαστικών και μηχανημάτων επεξεργασίας εδάφους. Με βάση τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας, υποσχόμαστε άριστα αποτελέσματα. Η υπόσχεση αυτή απορρέει από τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας και την τεχνογνωσία την οποία κατέχουμε και αποκτήθηκε με την παρέλευση μακροχρόνιας έρευνας σε ότι αφορά τις ανάγκες των σύγχρονωναγροτών και πιστοποιήθηκε με την δυνατότητα να διαθέτουμε στους πελάτες/συνεργάτες μας «εγγύηση για όλα τα γεωργικά μηχανήματα» & «CE» με βάση τους όρους κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός της εταιρίας AGROSYSTEM είναι η κατασκευή σύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων που θα αποφέρουν στο αγρότη εξοικονόμηση ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

  Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΜΕΛΙΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΜΕΛΙΚΗ - Ημαθίας
  2331092077
  6972072444
 • ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑ - ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ - ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ - ΣΤΕΛΕΧΟΚΟΠΤΕΣ - ΚΡΟΣΚΕΡ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ - ΜΑΥΡΙΔΗΣ

  Η βιοτεχνία γεωργικών μηχανημάτων ΜΑΥΡΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1977 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας με επικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή και εμπορία των γεωργικών μηχανημάτων, όπως πλατφόρμες, ψεκαστικά, ρίπερ κρόσερ, καλλιεργητές και χορτοκοπτικά. Χαρη στην πολυετή πείρα , η βιοτεχνία μας προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τις , έτσι ώστε να υπάρχει γι' αυτούς ευκολότερη χρήση των μηχανημάτων στο μικρότερο κόστος. Επίσης η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας βοηθά ώστε να μπορούμε να επιδιορθώνουμε και να συντηρούμε όλα τα μηχανήματα ακόμη και των συναδέρφων . Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία ΜΑΥΡΙΔΗΣ σας εγγυάτε για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων , καθώς όλα τα μηχνήματα πληρούν τους κανόνες και τις προδιαγραφές που απετούνται απο τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς οδηγίες. Η βιοτεχνία μας απευθείνετε κυρίως σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό. Ακόμη απευθείνετε σε όλους τους κατασκευαστές που δεν φτιάχνουν τα δικά τους μηχανήματα. SERVICE Εδώ και χρόνια σε όλα τα μηχανήματα μας κάνουμε τακτικό service ώστε μα μην δημιουργείτε πρόβλημα την ώρα εργασίας του μηχανηματός. Σε περίπτωση μηχανικού πρόβληματος , υπάρχει το κατάλληλο συνεργείο με έμπειρο προσωπικό που βρίσκει και επισκευάζει την βλάβη. Πλατφόρμες Ψεκαστικά Καλλιεργητές Στελεχοκόπτες Κρόσκερ Υδραυλική Πτυσσόμενη Σκάλα ΠΛΗΡΩΜΗ Η πληρωμή των μηχανημάτων γίνετε με ευκολία προς τον πελάτη. Για την πληρωμή οποιοδήποτε μηχανήματος , χρειάζεται το 1/3 τις αξίας του σε προκαταβολή και εξόφληση σε 4 μήνες. Για αγορές τοις μετροιτίς οι τιμές είναι χαμηλότερες . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου.

  Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 122 - Αλεξάνδρεια
  2333022629
  6976135386
 • AGROMA - ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Καινοτομία, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία. Αυτοί είναι οι τρεις κύριοι άξονες στους οποίους βασίζεται η AGROMA, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κατασκευής και εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων. Από το πρώτο κίολας έτος ίδρυσής της, το 1977, η AGROMA έχει θέσει ως βασικό της στόχο τη δημιουργία καινοτόμων μηχανημάτων φιλικών προς το περιβάλλον, που προσφέρουν άρτια αποτελέσματα με εξαιρετική οικονομία στην κατανάλωση.   Η εταιρεία εδρεύει στη Βέροια, τον τόπο καταγωγής του ιδρυτή της Στέργιου Πέτκου και στεγάζεται σε ιδιόκτητες και αυτόνομες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 7000 τ.μ. Η επιτυχημένη πορεία της βασίζεται στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο απαρτίζεται κυρίως από μέλη της εγχώριας κοινότητας, σε μια προσπάθεια στήριξης της ελληνικής οικονομίας και βιομηχανίας, αλλά και στις πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και τη λειτουργία των μηχανημάτων.   Στην AGROMA η Γη αποτελεί πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη, έχοντας ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μηχανημάτων που λειτουργούν σε αρμονία με τη φύση και χωρίς να προκαλούν επιπλέον επιβάρυνση στο περιβάλλον με τοξικούς ρύπους. Ενσωματώνοντας στην κατασκευή τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και πληρώντας τους κανόνες CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις προδιαγραφές ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2011, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση κατά τη λειτουργία των ψεκαστικών μηχανημάτων, δημιουργώντας τα πλέον αποδοτικά και οικονομικά μηχανήματα.   Με πορεία που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά και χάρη στην αφοσίωση στο αντικείμενο, στην επένδυση σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και στην κάθετη γραμμή παραγωγής της, η AGROMA δημιουργεί ισχυρές συνεργασίες με τους πολύτιμους πελάτες της και αναδεικνύεται σε μια πρότυπη επιχείρηση του κλάδου, καταφέρνοντας να ικανοποιεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

  Κατηγορία: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ Ν.Ε.Ο ΒΕΡΟΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Βέροια
  2331027100
  6974422230