Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 05:14 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Αεραγωγοί κλιματισμού και εξαερισμού. Μηχανήματα εξαερισμού. Επαγγελματικός κλιματισμός.

  Κατηγορία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 20 - Ηράκλειο
  2810311697
  6946462108
 • Αεραγωγοί Κλιματισμού Ρέντης Αθήνα Αττική - Στόμια Εξαερισμού Αθήνα - Κλιμέτ - Τοποθετήσεις - Ανεμιστήρες - Χονδρική Πώληση - Καμινάδες - Φίλτρα Λίπους - Φίλτρα Αέρος

  Η εταιρεία Klimet ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών απο το 1992. Κατά την πολυετή δράση της έχει παρουσιάσει ένα αξιοσημείωτο σε όγκο και ποιότητα έργο σημειώνοντας σημαντική εξέλιξη.    Η Klimet επίσης εμπορεύεται και τοποθετεί ανεμιστήρες εξαερισμού, στόμια, ηχοπαγίδες, φίλτρα και ότι άλλο έχει σχέση με τον κλιματισμό και τον εξαερισμό.   Εχει πλέον καθιερωθεί στον κλάδο της δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εξέλιξη και στην ανανέωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο της και φροντίζοντας να παρέχει στους πελάτες της με συνέπεια και υπευθυνότητα ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η παγκόσμια παραγωγή.   Λειτουργεί σε εγκαταστάσεις 1.000 m². Απασχολεί εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκριθούν σε κάθε μικρό ή μεγάλο αίτημα.   Συνεργάζεται με πολλές γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού και εξαερισμού, γεγονός που την κάνει απόλυτα ανταγωνιστική και πρωτοπόρα στο χώρο της.   Κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του είδους της, διαγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία και έχοντας πάντα βασικό σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι πάντα δίπλα τους, κάνοντας υπεύθυνη και αξιόπιστη εργασία σε όλες τις καναλάτες εγκαταστάσεις κλιματισμού και εξαερισμού.

  Κατηγορία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Άννης 10 Ταύρος - Αττική
  2104250282
  6932218997
 • Αφοί Γεωργόπουλοι - Κατασκευή Αεραγωγών - Πάτρα - Τοποθέτηση Αεραγωγών - Κατασκευή Και Τοποθέτηση Εξαερισμών - Τοποθέτηση Κλιματισμού - Πάτρα

  Αφοί Γεωργόπουλοι Κατασκευή Αεραγωγών - Πάτρα - Τοποθέτηση Αεραγωγών - Κατασκευή Και Τοποθέτηση Εξαερισμών - Τοποθέτηση Κλιματισμού - Πάτρα   Η  επιχείρηση του Γεωργίου και Νικολάου Γεωργόπουλου που βρίσκεται στη Κτησίππου 4 στη Περιβόλα Πατρών δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών,εξαερισμού και κλιματισμού καθώς και στη διαμόρφωση λαμαρίνας. H τεχνική εταιρεία Αφοί Γεωργόπουλοι ειναι μια κατασκευαστική εταιρεία κλιματισμού, εξαερισμού κι αεραγωγών, η οποία για αρκετά χρόνια είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό και την ποιοτική εργασία.   Με προσεκτική επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού, τεχνογνωσία, ειλικρίνεια και διάθεση για ενημέρωση και προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες και μεθόδους, η εταιρεία Αφοί Γεωργόπουλοι, συσσώρευσε εμπειρίες επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια συνεχή ανοδική πορεία κι ένα ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο.   Σήμερα, διατηρώντας τη θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών κατασκευής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού - θέρμανσης - αερισμού - εξαερισμού, η εταιρεία μας προπορεύεται τεχνολογικά, εργασιακά και επισκευαστικά, εμπνέοντας για χρόνια αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.   Με βαθιά γνώση της αγοράς και στόχο πάντοτε την επίτευξη της καλύτερης σχέσης ποιότητας - κόστους κάθε έργου, παρέχει υπηρεσίες όπως: Μελέτη, Κατασκευή, Εγκατάσταση, Τεχνικό έλεγχο, Service.      

  Κατηγορία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Κτησίππου 4, Περιβόλα - Πάτρα
  2610642405
  6944442763 (ΓΙΩΡΓΟΣ), 6977412871(ΝΙΚΟΣ)
 • Κωστογιάννης | Εγκαταστάσεις & Κατασκευές Αεραγωγών - Εξαερισμός Ρέθυμνο

  ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ | Εγκαταστάσεις & Κατασκευές Αεραγωγών Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας δίνουν προβάδισμα και σημαντικό πλεονέκτημα. Η εταιρεία του κου Κωστογιάννη έχει ως έδρα το Ρέθυμνο και δρστηροποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο των αεραγωγών. Οι υπηρεσίες μας εδώ και χρόνια κάνουν την εταιρεία μας να πρωτοστατεί στους τομείς αερισμού κι εξαερισμού και να φέρει στο ενεργητικό της μια μακροσκελή λίστα με ευχαριστημένους πελάτες αυξημένων προσδοκιών.   Έχουμε πάντα ως βάση τις ανάγκες των πελατών μας, και ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε νέα εξέλιξη στον κλάδο μας.   Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας του κου Κωστογιάννη, είναι στη διάθεσή σας για κάθε εμπορική ή τεχνική πληροφορία που σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Κατηγορία: ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Κόμβος Ατσιπόπουλου - Ρεθύμνου
  2831052687
  6977375669