Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 09:44 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AIR BUSINESS INTERNATIONAL (ABI)

  Ως ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, η εταιρεία οργανώνει την συγκέντρωση οικονομικών και τεχνικών δεδομένων προκειμένου να γίνει σωστή επιλογή του κατάλληλου αεροσκάφους ή ελικοπτέρου. Η εταιρεία χρησιμοποιείται από οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες για την ανάλυση και αξιολόγηση προσφορών, την διενέργεια τεχνικών αξιολογήσεων και την παροχή συμβουλών για θέματα που αφορούν την διεθνή αεροπορική αγορά.

  Κατηγορία: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 602Α - Αργυρούπολη
  2109967870
 • INTERJET

  Καλώς ορίσατε στον κόσμο της INTERJET ! Στόχος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις ζωής με εσάς τους Πελάτες μας. Όλοι εμείς στην INTERJET, προσπαθούμε να σας εξυπηρετούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Εργαζόμαστε με ευθύνη και ευχαρίστηση με στόχο το όφελος των πελατών μας. Αποστολή όλων μας είναι καθημερινά να επιβεβαιώνεται ότι: INTERJET σημαίνει άψογη εξυπηρέτηση, ασφάλεια, διακριτικότητα και καινοτομία.

  Κατηγορία: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  40,2 ΧΛΜ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Σ.Ε.Α. 1, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - Παιανία
  2122123500
 • LIFE LINE AVIATION

  Η Life Line Aviation ιδρύθηκε με την πρόθεση να προσφέρει στο σύγχρονο επιχειρηματία και ταξιδιώτη εξατομικευμένες υπηρεσίες charter καθώς και ιατρικές υπηρεσίες στον προορισμό της αρεσκείας τους. Η αφοσίωση της Life Line Aviation στην εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση των πελατών της καθώς και στην ασφάλειά τους, αντανακλάται στο στόλο της, αποτελούμενο από δικινητήρια αεροσκάφη και πιλότους με κατάρτιση πιστοποιημένη από την EASA, μηχανικούς και έμπειρη διοικητική ομάδα.

  Κατηγορία: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΔΟΥΚΙΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 3 - Χαλάνδρι
  2106740651
 • ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ - UAV - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ - ALTUS LSA - ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΕΝΑΕΡΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

  H ALTUS LSA είναι μια Ελληνική εταιρεία που εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων του συστήματος άμυνας και καινοτόμων προγραμμάτων τεχνολογίας. Μέσα από μια ποικιλία στρατηγικών συνεργασιών και συνεργιών σε όλο τον κόσμο, η ALTUS LSA στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ευρωπαϊκού κέντρου αριστείας στον τομέα των υπηρεσιών παροχής με τα UAV, Target Drones και ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας. Μέσω του προσωπικού της, το οποίο αποτελείται από ένα διαφοροποιημένο τομέα της εμπειρογνωμοσύνης, συσσωρεύεται περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας στον τομέα του σχεδιασμού, την ανάπτυξη και τις υπηρεσίες των μη επανδρωμένων εναέριων και επιφανειακών συστημάτων (UAV & USVs), καθώς και επιχειρήσεις με Drone Target συστημάτων κατά την εγκατάσταση πυραύλων καύσης του ΝΑΤΟ (ΠΒΚ) και άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην πόλη των Χανίων, στο νησί της Κρήτης.

  Κατηγορία: ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΡΕΝΙΕΡΗ 9 - Χανιά
  2821044492