Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 | 11:32 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
σε: Βοιωτίας, Θήβα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ CONTAINERS ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ SCRAP ΣΩΛΗΝΩΝ

  Η Μεταφορική εταιρεία ΝΕΟΣ ΚΑΔΜΟΣ Ι.Μ.Ε. Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1997. Στα 14 χρόνια λειτουργίας έχουν εισαχθεί στην εταιρεία οχήματα – φορτηγά , που την καθιστούν σήμερα την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο στην περιοχή της Θήβας. Έχοντας στην διάθεση της 40 οχήματα – φορτηγά πραγματοποιεί μεταφορές σε ολόκληρη την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια η μεταφορική εταιρεία , έχει δραστηριοποιηθεί και σε μεταφορές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα, στις χώρες των Βαλκανίων.   Η φήμη της ΝΕΟΣ ΚΑΔΜΟΣ Ι.Μ.Ε.  Ε.Π.Ε. είναι βασισμένη στην πολυετή εμπειρία και στην άριστη γνώση του χώρου της μεταφοράς. Η εταιρείας μας ,με μεγάλη διαθεσιμότητα οχημάτων – φορτηγών ,εγγυάται: - άμεση εξυπηρέτηση, - συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, - αξιοπιστία προς την εκτέλεση του μεταφορικού έργου, - ανταγωνιστικά κόμιστρα - πλήρη ασφαλιστική κάλυψη φορτίου. Μεταφορικές   Υπηρεσίες  Η ΝΕΟΣ ΚΑΔΜΟΣ Ι.Μ.Ε Ε.Π.Ε. έχει στην διάθεση της : · Μεγάλο στόλο οχημάτων – 40 οχήματα με ανατροπές, 10 επικαθήμενες κουρτίνες, πλατφόρμες, 25 επικαθήμενες μεταφοράς containers, 4 επικαθήμενες ανατροπής για χύμα προϊόντα σε containers. · Μάντρα 14.000 τμ. με δυνατότητα αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων και οχημάτων. · Οχήματα ειδικών μεταφορών εως 25 μέτρα. · Κλαρκ παλετοφόρας με δυνατότητα φορτοεκφόρτωσης και αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων.  · Ειδικευμένο προσωπικό (οδηγοί, λογιστές, υπεύθυνοι επικοινωνίας) που εναρμονίζετε στις ανάγκες της μεταφοράς με συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια.

  Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

  Στείλτε e-mail
  Καναπίτσα - Θήβα
  2262081062(κα.Κόλλια),2262026942
  6979778556 (Τμ. Marketing)
 • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ ΕΠΕ

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 1 : ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΑΣ ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΕΖΑ ΤΗΛ. 2221031144 FAX. 2221032990 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ   :      ΕΞΩ     ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ     ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210 44797, ΚΙΝ.: 6970990261. Ανακύκλωση βιομηχανικών αποβλήτων, Εύβοια. Ολική δαιχείρηση ανακύκλωσης, Χαλκίδα. Αποξηλώσεις εργοστασίων, Εύβοια. Χυτοπρεσσαριστά προιόντα, Χαλκίδα. Απόσυρση αυτοκινήτων, Εύβοια. Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε το 1974 από τον Αριστοτέλη Γλύκα και το 1992 μεταφέρθηκε στην περιοχή της Θήβας και ασχολήθηκε με το χυτήριο και τα χυτοπρεσσαριστά προϊόντα και το εμπόριο μη σιδηρούχων μετάλλων. Επεκτάθηκε αργότερα από τα τέσσερα αδέλφια Νικόλαο,Ιωακείμ, Ιωάννη και Αλέξανδρο σε αξιοποίηση σιδήρου σκραπ και διαχείριση στερεών αποβλήτων. Στην Βοιωτία έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από κτίρια και 13 στρέμματα χρήσης γης με σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπου λειτουργεί χυτήριο-χυτοπιεστήριο-πρεσσοψάλιδο 650 τόννων και στόλο από φορτηγά -αρπάγες-φορτωτές-ηλεκτρονικούς γερανούς-αποφλοίωση καλωδίων-πρέσσες χαρτιού και παραλαβή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής. Οι αδελφοί Γλύκα το 2005 επεκτάθηκαν και στην Εύβοια αγοράζοντας 25 στρέμματα γης, φτιάχνοντας μια από τις μεγαλύτερες μονάδες ανακύκλωσης στην Ελλάδα. Τα σύγχρονα βιομηχανικά κτίρια-γραφεία και μηχανήματα καθιστούν την εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ μοναδική στο είδος της.Διαθέτει το μεγαλύτερο καινούριο πρεσσοψάλιδο 1200 τόννων παραγωγής 50 τόννους σκραπ την ώρα. Το συγκρότημα αποβλήτων διαχωρίζει 20 τόννους την ώρα στερεών αποβλήτων. Διαθέτει τα μεγαλύτερα μηχανήματα, γερανούς, πρέσσες,κοπτικά,αλεστικά καταστροφής, συσκευασίας. Έχει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απορρύπανσης αυτοκινήτων. Διαθέτει κάδους απορριμάτων condeiners press condeiners, πρέσσες χαρτιού, πλαστικών και αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες αποξηλώσεις καθαρισμού χώρων, διαλύσεις πλοίων, εργοστασίων. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία Γλύκας να έχει τις καλύτερες τιμές στην Στερεά Ελλάδα στο σκραπ στις ενοικιάσεις condeiner και μηχανημάτων. Η αξιοπιστία της και το κύρος της που έχει επιδείξει στα 17 χρόνια τής λειτουργίας της, την κάνει να είναι η πρώτη στην συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις.

  Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο ΧΛΜ ΘΗΒΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Θήβα
  2262021991,2221031144
 • GNOSYS

  Καλώς ήρθατε στο GNOSYS Το επιχείρημα μας είναι μια προσπάθεια υποστήριξης διάφορων τομέων της πληροφορικής και τις τεχνολογίας μέσα από τις υπηρεσίες μας πώλησης συστημάτων Η/Υ και περιφερειακών συσκευών , προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν αρκεί να αγοράσεις κάτι αλλά πρέπει να το προσαρμόσεις και στα μέτρα σου. Η ειδίκευση στην τεχνική υποστήριξη σε θέματα PC δικτύων φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει , έτσι είμαστε κοντά σας σε ότι αφορά την μετά αγορά (AFTER SALES ) παροχή υπηρεσιών , η ακόμα και στην πλήρη υποστήριξη η αναβάθμιση παλαιοτέρων υπολογιστικών συστημάτων. Επίσης διατίθεται μεγάλη γκάμα σε αναλώσιμα Η/Υ και των περιφερειακών τους , τα οποία προσπαθούμε να τα προσαρμόζουμε στις καλύτερες για εσάς τιμές πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

  Κατηγορία: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΦΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ - Θήβα
  2262080397