Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 | 11:32 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • NAXOS MINI SOCCER CLUB - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  ΑΚΑΔΗΜΙΑ  Λειτουργεί από το 2000 ακαδημία ποδοσφαίρου με παιδιά από πέντα έως δεκαπέντε ετών που διδάσκονται από έμπειρους γυμναστές, με σύγχρονες μεθόδους τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Καλλιεργούμε ην ευγενή άμιλλα και διαμορφώνουμε ηθικοπλαστικά το χαρακτήρα των παιδιών σας. Οι ομάδες της ακαδημίας συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και σε πανελλήνια τουρνουά με πολλές και σημαντικές διακρίσεις. ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ  Σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον με ασφαλή παιχνίδια και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν τα παιδιά σας να απολάυσουν δημιουργικά το παιχνίδι καθώς εσείς χαλαρώνετε στο αναψηκτήριο, παρακολουθείτε ή συμμετέχετε στους αγώνες ή ασχολείστε με τις εργασίες σας. Ο χώρος προσφέρεται και για παιδικές εκδηλώσεις (πάρτυ κ.λ.π.). ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Διαθέτουμε δύο γήπεδα 5χ5, που μετατρέπονται σε ένα 8χ8 με: - χλοοτάπητα τέταρτης γενιάς Γερμανικής προέλευσης που απορροφά τους κραδασμούς και δίνει την αίσθηση του φυσικού χόρτου. - άπλετο φωτισμό τις νυχτερινές ώρες απο δώδεκα προβολείς. Σύγχρονα αποδυτήρια που πληρούν και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής. Άνετος parking. Αναψυκτήριο με πανοραμική θέα του γηπέδου.   

  Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΩΡΑ - Νάξος
  2285026798
  6974771943
 • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝ – DINA’S TENNIS CLUB

  O αθλητικός σύλλογος αντισφαίρισης - ακαδημίας ποδοσφαίρου DINA'S TENNIS CLUB βρίσκεται σ' ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον πνιγμένο στο πράσινο. Αποτελεί σημείο συνάντησης των ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου που αγαπούν το τένις. Το Dina's Club ξεκίνησε σ' ένα χώρο που ανακαινίσαμε με πολύ κόπο και μεράκι. Εκεί δημιουργήσαμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες μας. Η εκτίμηση στους πελάτες μας και η φιλική σχέση που δημιουργήθηκε με την πάροδο των χρόνων έκανε επιτακτική την ανάγκη για δημιουργία ενός μεγαλύτερου και πληρέστερα καταρτισμένου χώρου. Η πολυετής εμπειρία στον τομέα αθλητικών δραστηριοτήτων αποτελεί εγγύηση για την άριστη κάλυψη και των πιο υψηλών απαιτήσεων.    

  Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - Αγρίνιο
  2641023698
  6977152995
 • Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας | Αθλητικός Σύλλογος Tεννις - Ππροπαιδικά - Παιδικά - Αγωνιστικά Τμήματα Βέροια

  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας ιδρύθηκε το 2008 και η έδρα του βρίσκεται στη Ραχιά του Νομού Ημαθίας.   Είναι μέλος της Γ-Ένωσης Σωματίων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.   Σκοπός του Ομίλου είναι η προαγωγή, η ανάπτυξη και μαζική διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης καθώς και η άθληση και η ψυχαγωγία των μελών του και η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών, αθλητριών και των ομάδων του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.   Ο Όμιλος διαθέτει ένα ιδιόκτητο σκεπαστό γήπεδο, καθώς και δύο ακόμη τα οποία παραχωρούνται από τον Δήμο και βρίσκονται στη Ραχιά Ημαθίας (πίσω από το Δημοτικό Σχολείο Ράχης).

  Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ραχιά (Περιοχή Καβάκια) - Ημαθίας
  6978154532
 • Προπονητική | Αλέξανδρος Ορφανίδης Άλιμος Αττική - Ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλεϋ, Αθλητικός εξοπλισμός

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Προπονητική | Άθληση | Υγεία & Ευεξία   ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ • Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Προπονητική Ποδοσφαίρου και Μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής, Ιατρική Σχολή στον τομέα "Άθληση και Υγεία". • Είναι γυμναστής αποκατάστασης και απόδοσης στο κέντρο αποκατάστασης ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ Πειραιά. • Είναι πιστοποιημένος Personal και TRX Trainer. • Έχει τελέσει γυμναστής στην αλυσίδα γυμναστηρίων Social Arenas, Gym instructor & Animator σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα Elounda Bay και προπονητής ποδοσφαίρου για παιδιά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, στο Αθλητικό Πάρκο Φωκιανού και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. και Ερασιτεχνικές. • Τέλος έχει συμμετάσχει σε μία σειρά αθλητικών κάμπ, όπου στόχος είναι μέσω των αθλητικών δράσεων η προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας όπως και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά και την κοινωνικοποίηση των παιδιών. Ενδεικτικά στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ που σχεδιάζεται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας και χρηματοδοτούμενα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ SUMMER CAMP, Αθλητικά και Πολιτιστικά Κάμπ των Δήμων.   ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η σελίδα proponitiki.gr έχει δομηθεί από τον Αλέξανδρο Ορφανίδη, πιστοποιημένο Personal και TRX Trainer και πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με εξειδίκευση στον τομέα "Άθληση και Υγεία". Στόχος της σελίδας της ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ είναι η δημιουργία ενός ενημερωτικού - συμβουλευτικού ιστότοπου σχετικά με την υγεία και την άθληση, καθώς και με διάφορα ζητήματα που αφορούν στον τομέα της προπονητικής διαφόρων αθλημάτων.    Η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων είναι πολύτιμη, για το λόγο αυτό οι σκέψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες. Στη σελίδα μας θα βρείτε επίσης προτεινόμενα προϊόντα και αξεσουάρ άθλησης.  

  Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΑΦΝΗ - Δάφνη
  2109901426
  6985777029
 • ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΩΤΗ

  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ 5x5 - 7x7 - 11x11 ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  Κατηγορία: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΤΕΝΝΙΣ

  Αμαζώνος 4 - Παλλήνη
  2106032998