Κυριακή 03 Μαρτίου 2024 | 02:30 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
σε: Βοιωτίας, Θήβα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΓΑΘΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΗΒΑ ΑΤΤΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑ - K. ΚΑΙ Π. ΑΓΑΘΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ REHAU - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ COMPLAN

  Η εταιρεία "Αγάθης Κωνσταντίνος και Παναγιώτης Ο.Ε." ,αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία ετών στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικών PVC, υαλοπετασμάτων, αίθριων και άλλων ειδικών εφαρμογών με τα κορυφαία συστήματα EUROPA, ETEM & BALKAN όπως και με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου . Η προσωπική εμπειρία και η τεχνογνωσία στο τομέα των κατασκευών αλουμινίου και συνθετικών αποτελούν εγγύηση για οποιαδήποτε έργο.   Οι εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μηχανήματα CNC απόλυτης ακρίβειας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται υψηλών προδιαγραφών ποιοτικές κατασκευές πάντα με σεβασμό στον πελάτη και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση. Οι διαδικασίες πώλησης και παραγωγής της εταιρείας είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.   Με την πλήρη γκάμα των συστημάτων η εταιρεία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη θερμομόνωση και ηχομόνωση για όλο το σπίτι καλύπτοντας έτσι όλες τις σύγχρονες ενεργειακά απαιτήσεις.   Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των κουφωμάτων ,η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης ,η αξιοπιστία και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.    Η εταιρεία "Αγάθης Κωνσταντίνος και Παναγιώτης Ο.Ε."εξειδικεύεται σε: πόρτες παράθυρα ρολά κουρμπαριστά σίτες κάγκελα υαλοπετάσματα ειδικές κατασκευές εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες γκαραζόπορτες σκέπαστρα κ.α.        

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΚΟΥΡΤΑ ΘΗΒΩΝ - Θήβα
  2263031788
  6944460016, 6944269619
 • Αλουμίνια - Συστήματα Κουφωμάτων - Σιδηροκατασκευές - Πέργκολες - Παράθυρα - Ρολά - Θήβα - Βοιωτία

  Alu ΔΗΜΟΥ // Αλουμινοκατασκευές // Σιδηροκατασκευές στη Θήβα   ΠΡΟΪΟΝΤΑ Αλουμινοκατασκευές Πόρτες ασφαλείας Θωρακίστε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο με πόρτες ασφαλείας! Επιλέξτε ανάμεσα σε ποικίλα σχέδια και επενδύσεις και επωφεληθείτε απ’ όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης. Κουφώματα Τα Ανοιγόμενα Κουφώματα και μπαλκονόπορτες αποτελούν την ιδανική λυση για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες αλλά και σύχρονα κτίρια καθώς καλύπτουν ολες τις απαιτήσεις και αναγκες πουπροκύπτουν στον κατασκευαστικό κλαδο και προσφέρουν υψηλή μόνωση, ασφάλεια και αισθητική.     Κάγκελα ΙΝΟΧ Ιδανικά για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους Η εικόνα του ανοξείδωτου δίνει ασφάλεια κι ομορφιά στον χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μπορούμε να κατασκεύασουμε οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί με την υψηλή ποιότητα των ανοξείδωτων κατασκευών της εταιρίας μας   Γκαραζόπορτες Συρόμενες / Ανοιγόμενες / Πολύσπαστες κ.α. Ο υψηλός βαθμός ασφάλειας σε συνδυασμό με τις άφθονες αρχιτεκτονικές επιλογές αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των γκαραζόπορτων. Κατασκευάζονται στις επιθυμητές διαστάσεις, σχέδια, και χρωματισμούς του πελάτη. Είναι ο πλέον διαδεδομένος και λειτουργικός τρόπος προστασίας των ακάλυπτων χώρων.   Σιδηροκατασκευές Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής σιδηρουργικές εργασίες, σιδηροκατασκευές, κάγκελα μπαλκονιών - περίφραξης, σκάλες, πόρτες αυλής, κλπ.        

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Βάγια - Θήβα
  2262061088
  6937002254
 • ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΘΗΒΩΝ

  Κατασκευές Αλουμινίου - Συστήματα Ασφαλείας. Η εταιρεια μας ασχολειται με κατασκευες σε οτι αφορα αλουμινιο και σιδερο π.χ πορτες-μπαλκονοπορτες-αιθρια-πορτες ασφαλειας-σιτες-ρολλα αλουμινιου και ρολλα σιδερενια βιομηχανικου τυπου επισης καγκελα περγολες Επισης θα σας δωσουμε τις καλυτερες λυσεις σε οτι αφορα συστηματα ασφαλειας συναγερμους καμερες acces control περιμετρικους συναγερμους για να αισθανεσται παντα ασφαλεις

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ - Θήβα
  2268031785,2102796103
  6972322694
 • ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Η επιχείρησή μας ολοκληρώνει την εικόνα του κτιρίου σας με κουφώματα αλουμινίου τα οποία έχουν ασφάλιση σε 16 σημεία. Με την εμπειρία που μας διακατέχει κατασκευάζουμε για το χώρο σας οτιδήποτε σας ευχαριστεί βάση των δικών σας αναγκών και αισθητικών επιλογών, σας προτείνουμε την καλύτερη αισθητική λύση για το χώρο σας.

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΑΚΡΑΙΦΜΙΟΥ 12 - Θήβα
  2262022003
  6937090664