Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 07:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
σε: Αρτας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΧΑΡΙΣΗΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΡΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΧΑΡΙΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

  Κουφώματα αλουμινίου - Πόρτες ασφαλείας στην Άρτα. Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΧΑΡΙΣΗΣ είναι μια καταξιωμενη στο χώρο της εταιρία, η οποία προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλεγμένων προϊόντων. Κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες, παράθυρα, ρολλά,μεσόπορτες αντικουνουπικές σίτες, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας,κουφώματα αλουμινίου κάγκελα ΙΝΟΧ,μηχανισμους γκαραζ κι ότι έχει σχέση με το αλουμίνιο. Αντικαθιστά αυθημερόν τα παλαιά κουφώματα αλουμινίου με σύγχρονα ηχομονωτικά διαθέτοντας τους κατάλληλους τεχνικούς. Εξυπηρετούμε όλη την Ήπειρο. Επίσης προσφέρει υπηρεσίες όπως ανακαινίσεις γραφείων, οικιών και καταστημάτων με υψηλά standards ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές. Σας επισημαίνουμε πως αγοράζοντας τα προϊόντα μας διασφαλίζετε την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις ασυναγώνιστες τιμές. Θα χαρούμε να σας συμπεριλάβουμε στην εκλεκτή πελατεία μας.

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κρυστάλλη 150 - Αρτας
  2681076965
  6932253594
 • Κουφώματα Λευκάδα Άρτα - ΣΑΚΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ - Αλουμίνια Λευκάδα Άρτα - Αλουμινοκατασκευές Λευκάδα Άρτα - Μεταλλικές Κατασκευές Λευκάδα Άρτα - Κάγκελα Λευκάδα Άρτα - Κατασκευές Αλουμινίου Λευκάδα Άρτα - Συστήματα Αλουμινίου

  Η εταιρεία ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΚΚΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1999 και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και συνθετικών κουφωμάτων.   Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βλαχέρνα Άρτας και το ανανεωμένο της υποκατάστημα στην οδό Βαλαωρίτη 18 στην πόλη της Λευκάδας.   Η εταιρεία μας αποτελεί προτίμηση των πελατών γιατί επιτυγχάνει την ικανοποίησή τους αφού λειτουργεί με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες.   Η επιμονή μας στην ποιότητα, ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή, καθιστούν την προτίμηση της εταιρείας μας ως πρώτη επιλογή.   Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η μακροχρόνια συνεργασία με μεγάλες και επώνυμες εταιρείες για την προμήθεια πρώτων υλών και εξαρτημάτων , η συνεχής ανανέωση αλλά και το ίδιο μεράκι της δημιουργίας αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής τελειότητας των προϊόντων μας.   Η αμεσότητα, η ευελιξία, η συνέπεια καθώς και η ταχύτητα εκτέλεσης και παράδοσης σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη καθιστούν τους ίδιους τους πελάτες μας την πιο ζωντανή διαφήμιση.  

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΛΑΧΕΡΝΑ - Αρτας
  2681082170
  6977620870