Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 | 02:29 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΡΟΛΑ - ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ - ΖΑΠΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Κατασκευές αλουμινίου, σιδερένιες πόρτες, κουφώματα αλουμινίου, μεταλλικά έπιπλα, επισκευές ρολλών, αντικουνουπικά συστήματα, θερμοδιακοπή αλουμινίων, ενεργειακά τζάμια, θωρακισμένες πόρτες. Η πολύχρονη πείρα και η τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας μας, εγγυώνται σιγουριά και αξιοπιστία στις ειδικές κατασκευές κουφωμάτων, καθώς και σε οποιαδήποτε κατασκευαστική απαίτηση των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην άριστη λειτουργικότητα και την άψογη εμφάνιση των κατασκευών μας. Θα είναι χαρά μας να δώσουμε λύσεις σε κάθε κατασκευαστική επιθυμία σας.

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

  24808
  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ - ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310698891
  6986820771
 • ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ - Εξαρτήματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη - Ρολά Θεσσαλονίκη - Σίτες - Κάγκελα Θεσσαλονίκη

    ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ Εξαρτήματα Αλουμινίου Θεσσαλονίκη   Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2004, ασχολείται με τη χονδρική και λιανική πώληση και δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου. Η έδρα της είναι στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στην οδό Σωκράτους 5 (περιοχή Κηφισιάς).   Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που εξαιτίας της δυναμικής της στην αγορά, έχει δημιουργήσει πολύ σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων αλουμινίου στην Ελλάδα, όπως ALUMIL, G.U., FAPIM, DOMUS, SITAL, BIOPANEL, VIOMAL, THIRAL, ΤΕΧΝΗ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, GIESSE, ALUMINCO, RAGNI, CAL, BEST, κ.α.   Η εμπορική δραστηριότητα της επιχείρησης εκτείνεται από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, όπως είναι η Ρουμανία και η Βουλγαρία.   Η προτεραιότητα που δίνεται στον πελάτη αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων συνθέτουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του κλάδου και εγγυώνται την άψογη συνεργασία.    

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

  250442
  Στείλτε e-mail
  Σωκράτους 5 - Θεσσαλονίκη
  2310805416
 • Νταντάρης Ευάγγελος - Αλουμίνια Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκη - Κουφώματα Αλουμινίου - Κουφώματα Συνθετικά - Κάγκελα Αλουμινίου Inox - Γκαραζόπορτες Μικρή Βόλβη - Ρολά

  Κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα συνθετικά, κάγκελα αλουμινίου και inox, γκαραζόπορτες, ρολά, σίτες, Μικρή Βόλβη, Θεσσαλονίκη. Σε μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων RAP, POLINTROX και χρώμα ξύλου, σε λογικές τιμές.

  Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μικρή Βόλβη - Θεσσαλονίκη
  2397051035
  6938076719