Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 | 11:36 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
σε: Ιωαννίνων, Ιωάννινα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  Με Στόχο την εφαρμογή της επιστήμης κα της νέας τεχνολογίας στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας, δημιουργήσαμε στα Ιωάννινα το 1982 το εργαστήριο οπου μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις σε άτομα που η ζωή τους στέρησε προσωρινά ένα μέλος του σώματός τους και που με την δική μας βοήθεια θα ξαναγίνουν ενεργοί και αυτόνομοι. Με την άρτια εκπαίδευση μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (OTTO BOCK Γερμανία) και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας είμαστε σε θέση να μελετήσουμε - σχεδιάσουμε να κατασκευάσουμε και να εφαρμόσουμε κάθε βοήθημα που χρειάζεται ενα άτομο. Επίσης θα εκπαιδεύσουμε το άτομο στη σωστή χρήση του βοηθήματος και θα το ενημερώνουμε τακτικά για κάθε τι νέο σχετικό με την αποκατάστασή του. Στο εμπορικό τμήμα μας διαθέτουμε μια πλήρη σειρά προιόντων όπως αναπηρικά χειροκίνητα και ηλεκτρονικά αμαξίδια, ζώνες διαφόρων παθήσεων, προιόντα κιρσών και φλεβίτιδος, βασιστικά και αποκατάστασης, αθλητιατρικά, ορθοπεδικά υποδήματα και πέλματα, είδη μαστεκτομής, αδυνατίσματος, κατακλίσεων και υγιεινής ασθενών (αεροστρώματα επιθέματα υποσέντονα κλπ) είδη νοσοκομειακού εξοπλισμού και πολλά άλλα. Ο Κώστας Καρβούνης σας ευχαριστεί που επισκευθήκατε τον δικτυακό του τόπο και σας προτρέπει όποιο και αν είναι το πρόβλημα σας να επικοινωνήσετε μαζί του. Η Ζωή είναι δική σας! Υπηρεσίες Μέσα απο μία αναλυτική επιστημονική μελέτη προτείνουμε την καλύτερη αλλα και συμφέρουσα λύση για το βοήθημα που χρειάζεται ο πελάτης μας. Με στοχο αλλά και γνώμονα την φιλική και σοβαρή αντιμετώτηση του πελάτη μας έχουμε καθιερωθεί απο το 1982 σαν μία απο τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο. Προσπαθούμε μεσα απο την συνεχή μας ενημέρωση να δίνουμε μια σαφή εικόνα στον πελάτη μας για τα νέα προιόντα τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Επίσης δίνουμε κάθε σχετική πληροφορία για τις παροχές των ταμείων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας που θα επισκευθούν απο μακρυά, με κάθε αγορά τους απο την Εταιρεία μας άνω των 1000 Ευρώ δωρεάν διαμονή σε κοντινό ξενοδοχείο για τις μέρες που θα διαρκέσει η κατασκευή του βοηθήματος τους. Στον τομέα που Service παρέχουμε δωρεάν τακτικό έλεγχο στα επι παραγγελία προιόντα. Δίνουμε γραπτή εγγύηση για τα προιόντα μας , τα οποία συνοδεύονται και με την διεθνή πιστοποίηση ποιότητας CE.

  Κατηγορία: ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Στείλτε e-mail
  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 34 - Ιωάννινα
  2651073662
  6944856361
 • Ορθοπεδική Μέριμνα - Δήμα Φλωρένια και Σια ΕΕ - Ιατρικά και Ορθοπεδικά Είδη Ιωάννινα

  "Στηριχτείτε πάνω μας" Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2009 και από το 2012 συνεχίζει με την επωνυμία Φ.ΔΗΜΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ». Δραστηριοποιείται στην προμήθεια προϊόντων - βοηθημάτων, που απευθύνονται σε αρρώστους, ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία και άτομα με περιορισμένη κινητική ικανότητα. Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ μεγάλη και η χρήση τους διευκολύνει την ευεξία, ταχεία ανάρρωση και καλύτερη διαβίωση των ανθρώπων, που τα χρησιμοποιούν. Αν και τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν τη δαπάνη τους, οι ανταγωνιστικές τιμές τους επιτρέπουν σε όλους να τα προμηθευτούν. Σκοπός και φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εμπορεύεται μικρής αξίας αλλά ταυτόχρονα δυσεύρετα προϊόντα έτσι ώστε να μένει πιστή στο μότο της «Στηριχτείτε πάνω μας».   Είμαστε Συμβεβλημένοι με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.   24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ.

  Κατηγορία: ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 49 - Ιωάννινα
  2651037339
  6973434334
 • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ - ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΚΥΦΩΣΗΣ

  Ορθοπεδικός οίκος Στεργιόπουλος Εργαστήριο ορθωτικών και προθετικών ειδών. Τεχνητά μέλη, κηδεμόνες σκολίωσης και κύφωσης, ορθοπαιδικές ζώνες κα.

  Κατηγορία: ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

  ΚΟΡΑΗ 2 - Ιωάννινα
  2651027014