Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 | 11:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ FIAT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ALFA ROMEO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ LANCIA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Καινούργια ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Θεσσαλονίκη. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Θεσσαλονίκη. Ανταλλακτικα fiat Θεσσαλονίκη Ανταλλακτικά lancia Θεσσαλονίκη Ανταλλακτικά alfa romeo Θεσσαλονίκη Γνήσια,imitasion ανταλλακτικα fiat,lancia,alfa romeo Θεσσαλονικη   Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1977 ως «Βελγοελληνική ΕΠΕ» και είχε ως αντικείμενο εργασίας την εισαγωγη και εμπορια μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και εκλεισε τον κύκλο της το 1979 οπου και ονομαστηκε « Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρώντας το ιδιο αντικείμενο εως το 2011 με μόνη διαφοροποίηση την εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του ομίλου FIAT (Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Επαγγελματικά Οχήματα και Abarth). Σήμερα συνεχίζουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση με την επωνυμία « Α. & Ε. Παπανικολάου Ο.Ε.».   Ο σκοπός για τον οποίο έγινε αυτο το site ειναι για να ερθει πιο κοντα ο τελικός αποδέκτης του ανταλλακτικού με εμας που το παρέχουμε. Με τον τροπο αυτο μπορεί ο πελάτης να εξοικονομήσει χρηματα και χρόνο χωρίς μεσαζοντες που κάνουν την επισκευή του αυτοκινήτου του πιο ακριβή.   Όλα τα ανταλλακτικά μας εισάγονται απο την Ιταλία και η επιλογή τους γίνεται προσωπικά ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε καποιας μορφης ποιοτικού ελέγχου ακομη και αν μιλάμε για μεταχειρισμένα αναταλλακτικά. Όλα τα αυτοκίνητα πριν αποσυναρμολογηθουν ελέγχονται για την καλή τους λειτουργία τοσο οσο αφορά κινητήρες και ηλεκτρικά και εαν προέρχονται απο ατυχημα τα κατεστραμμενα μερη η αυτα τα οποια ενδεχομένως να εχουν επηρρεασθει απλά δεν έχουν θέση στα ράφια μας.   Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε ενα αρκετά μεγάλο στοκ ανταλλακτικών όλων των αυτοκινήτων του ομίλου FIAT από αυτοκίνητα αρκετών ετών εως και των τελευταίων μοντέλων και μεγαλο αποθεμα σε ανταλλακτικά επαγγελματικών αυτοκινήτων(π.χ. Grande Punto EVO, Alfa Romeo Giulietta, Fiat 500 0.9 Multiair 2 κυλινδρο, Fiat Doblo 2011 κ.α.). Αυτο σημαίνει αμέση παρακαταθήκη και διαθεσιμότητα και φυσικά άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΝΑΡΗ 19 - Θεσσαλονίκη
  2310927693
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου - Αξεσουάρ. Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα από μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά παντός τύπου αυτοκινήτου.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  20ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2310466607,2392073733,2392071779
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ OPEL ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ - ΑΦΟΙ ΒΑΡΕΛΑ

  Ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη, ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη, ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη, ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη, ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη, ανταλλακτικά OPEL Θεσσαλονίκη. Μια εξαίρετη επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, της ηγέτιδας στον χώρο της αυτοκίνησης, της διαχρονικής OPEL, πρωτοπορεί για περισσότερα από 35 χρόνια, έχοντας την επαγγελματική της έδρα στη Θεσσαλονίκη και πελατειακό εύρος που εκτείνεται σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Η επιχείρηση των Αφών Βαρέλα στεγάζεται σε δυο άρτια οργανωμένους ιδιόκτητους χώρους, 2000 και 470 τετραγωνικών μέτρων στην ανατολική Θεσσαλονίκη προσφέροντας σε ιδιώτες και επαγγελματίες τεράστια γκάμα, καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι Αφοί Βαρέλα, δραστηριοποιούνται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στις εισαγωγές καινούργιων ανταλλακτικών των καλύτερων εργοστάσιων του εξωτερικού, καθώς και άριστης ποιότητας μεταχειρισμένων, προσεκτικά επιλεγμένων από τη Γερμανία, την Ιταλία, και την Ελβετία. Όλα τα προϊόντα παραδίδονται με χρονική εγγύηση καλής λειτουργίας, εξασφαλίζοντας για τον πελάτη την σιγουριά της απρόσκοπτης λειτουργίας του οχήματος του, και κατά συνέπεια την οδική του ασφάλεια. Για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών, η επιχείρηση Αφοί Βαρέλα πραγματοποιεί αυθημερόν αποστολές των προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αφοί Βαρέλα. Το άλλο όνομα των ανταλλακτικών OPEL.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  1ο ΧΛΜ ΧΑΡΙΛΑΟΥ-ΘΕΡΜΗΣ (ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 17) - Θεσσαλονίκη
  2310327136
  6944575180, 6971881570
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΤΖΙΚΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καινούργια, μεταχειρισμένα, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά, μηχανικά, αναλώσιμα.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΣΤΕΛ. ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗΣ - Θεσσαλονίκη
  2310520554,2310519262
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΦΑΝΑΡΙΑ - ΦΛΑΣ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ - ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 4Χ4 - ΣΑΣΜΑΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ 4Χ4

  Ανταλλακτικά Ωραιόκαστρο,Έυοσμος, Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα, Πελοπόνησσος Κινητήρες Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Φανάρια,φλας Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος group,διαφορικά Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Καμπίνες Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Καρότσες Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Μηχανικά μέρη Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Πόρτες,φτερά,καπό Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Προφυλακτήρες Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Σούστες Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Ζαντολάστιχα Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος Σασμάν Ωραιόκαστρο,Έυοσμος,Αμπελόκηποι,Θεσσαλονίκη,Αθήνα,Πάτρα,Πελοπόνησσος   Η εμπορική εταιρία club4x4kostas εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις  που βρίσκονται στο 4ο χλμ. Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Η επιχείρηση μετρά 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται συνεχώς ανοδική. Στον αποθηκευτικό της χώρο συνολικού εμβαδού 10 στρεμμάτων μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν ανταλλακτικά αυτοκινήτων 4x4 σε μια μεγάλη γκάμα. Τα προϊόντα της επιχείρησης απευθύνονται αρχικά σε επαγγελματίες χωρίς να αποκλείονται οι λιανικοί αγοραστές όπως ιδιώτες. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας , η συνέπεια , η υπευθυνότητα αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει δώσει το προβάδισμα στην πώληση των εμπορευμάτων αυτού του είδους. Η συνεχής ανανέωση των εμπορευμάτων μας από την Διεθνή και εγχώρια αγορά και η αναζήτηση προσιτών τιμών αποτελούν πλεονέκτημα της εταιρίας μας που μπορεί να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  4ο ΧΛΜ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310668109
  6984709072
 • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - IVECO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - TRUCK CENTER

  Ανταλλακτικά φορτηγών, ανταλλακτικά αυτοκινήτ, Θεσσαλονίκη. Η εταιρία TRUCK CENTER είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1968 από τον πατέρα μας Θεοδόσιο Τοπουζίδη και από τότε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών. Η εταιρία στεγάζεται στο 11o χλμ. Θεσσαλονίκης-Βέροιας δίπλα στην Σιδενόρ (Βιοχάλκο).Στους χώρους αυτούς εκτός από τα επαγγελματικά οχήματα υπάρχουν γερανοί καινούριοι μάρκας RFerrari, καινούριες κόφες, καρότσες, ανατροπές, υδραυλικές πόρτες, θάλαμοι, ψυγεία, ρυμούλκες όπως επίσης και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών IVECO. Χαράζοντας λοιπόν μία αξιοπρεπή πορεία 41 ετών συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αξιοπιστία και η δεύτερη γενιά διατηρώντας όμως πάντα ως γνώμονα της, την συνέπεια και τον σεβασμό προς τους πελάτες.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  11ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΙΩΝΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310722105
 • Γκοτζούδης – Καρασαββίδης | Συνεργείο – Ανταλλακτικά – Εμπορία Sprinter – Vito – Atego Θεσσαλονίκη

    Γκοτζούδης – Καρασαββίδης Συνεργείο – Ανταλλακτικά – Εμπορία Sprinter – Vito – Atego Θεσσαλονίκη Το συνεργείο μας “Γκοτζούδης – Καρασαββίδης” το οποίο εδρεύει στον Λαγυνά, Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, συστάθηκε το 1986. Δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στις επισκευές επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz, στην πώληση ανταλλακτικών καινούριων και μεταχειρισμένων καθώς και με το εμπόριο επαγγελματικών οχημάτων. Το 1995 μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις μόλις 20’ από το κέντρο της πόλης, στον Λαγυνά Θεσσαλονίκης. Το συνεργείο μας, είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την άμεση και σωστή διάγνωση και επισκευή των οχημάτων σας.    Αναγνωρίζοντας την σημασία της σωστής και υπεύθυνης συντήρησης των επαγγελματικών οχημάτων σας και σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξασφαλίζοντας την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του οχημάτων σας.   Η ομάδα μας, αποτελείτε από έμπειρα και υπεύθυνα άτομα που φροντίζουν πάντα για την σωστή και την άμεση εξυπηρέτησή σας χωρίς πολύωρες καθηστερίσεις.   Με υπεύθυνη και δυναμική παρουσία ετών στο χώρο, είμαστε κοντά σας και σας προσφέρουμε υπηρεσίες service υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.   30 χρόνια τώρα είμαστε δίπλα στις ανάγκες  σας με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και μεράκι.       Εξειδίκευση Mercedes-Benz   Άμεση εξυπηρέτηση  Σύγχρονος Εξοπλισμός  Εγγύηση Εργασιών  Φιλικές Τιμές Στόχος και επίκεντρο της επιχείρησής μας αποτελούν πάντα οι πελάτες μας και για το λόγο αυτό εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των ανταλλακτικών, προσφέρουμε χαμηλές τιμές, ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.  Γκοτζούδης – Καρασαββίδης Συνεργείο – Ανταλλακτικά – Εμπορία Sprinter – Vito – Atego Θεσσαλονίκη 14o Χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Λαγυνά), Λαγκαδάς / Θεσσαλονίκη Τηλ. 2394072840 Κιν. 6948074138  

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  14ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Καβάλας (Λαγυνά) - Λαγκαδάς
  2394072840
  6948074138
 • ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟ - E SHOP - PRODUCED BY AUTOSTAFF

  Εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων, Θεσσαλονίκη. Ανεμοθραύστες, καθρέπτες, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις κ.α.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΩΛΟΥ 1 - Θεσσαλονίκη
  2315310804
  6984913985
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - AUDI SCODA BMW VW SEAT - ΠΑΖΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

  Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, AUDI, SEAT, BMW, SCODA, VW, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  143232
  Στείλτε e-mail
  16ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΕΡΑΙΑ - Περαία
  2310908144
  6932719863
 • ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΣΚΩΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΩΝ - ΦΡΕΝΑ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

  Εμείς   στην  “ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ   &   ΣΙΑ   Ο.Ε.”  δημιουργήσαμε   μια   πρότυπη   βιομηχανία  παραγωγής   & ανακατασκευής ειδών συμπλέκτου  που αποτελεί καινοτομία για τα Ελληνικά δεδομένα. Εμπορία συμπλεκτών παντός τύπου αυτοκινήτων, τρακτέρ, φορτηγών, λεωφορείων, συμπλέκτες, φρένα,ανεμογγενήτριες, βελτιώσεις επισκευές, δίσκος πλατώ, βολάν και ρουλεμάν. Η 24 χρονη διαρκής παρουσία μας στο χώρο του συμπλέκτη, μας οδήγησε στην υλοποίηση αυτού του μακρόχρονου οράματος στον τομέα παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων. Οι υψηλών προδιαγραφών πρώτες  ύλες που  χρησιμοποιούμε  σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, έχουν σαν αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα να καταστήσουν την ποιότητα   των   προϊόντων   μας   εφάμιλλη   των   αυστηρότερων   διεθνών   προδιαγραφών, διασφαλίζοντας έτσι την καταξίωσή μας απέναντι στις εξειδικευμένες απαιτήσεις πελατών, όπως μεγάλες τεχνικές  εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο Ελλαδικό  χώρο,  καθώς και συνεργεία φορτηγών αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων. Η  “ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”  Είναι σε θέση να παρέχει δυναμική αξιοπιστία προς τις σύγχρονες απαιτήσεις, πληρώντας τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΟΝΤΟΥ 40 ΚΑΛΟΧΩΡΙ - Β ΚΤΕΟ - Θεσσαλονίκη
  2310789678
  6974358759
 • ΘΕΟΤΟΚΙΔΗΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΛΑΔΙΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΑΚΑΚΙΑ - ΦΡΕΝΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ανταλλακτικά αυτοκινήτων - γεωργικών μηχανημάτων - Φορτηγών , ανταλλακτικά για τρακτέρ (VAPORMATIC-BEPCO), για γεωργικά μηχανήματα, λιπαντικά,φιλτρα, λάδια, φρένα(Τακάκια Σιαγώνες) ,αντλίες νερόυ,αντλίες υδραυλικού,Συμπλέκτες,Δισκάκια PTO,ιμάντες,Από JOHNDEERE-CASE-NEWHOLLAND-MASSEY FERGUSON-DEUTZ-FENDT-CLAAS-VALMET-FORD-FIATAGRI-RENAULT-ZETOR στα Κουφάλια- Θεσσαλονίκη. Εισαγωγές λιπαντικών unil Βελγίου - Belco Βελγίου και άλλων εξαρτημάτων, πάντα σε προσιτές τιμές. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ MASSEY FERGUSON ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ. ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΥ-ΠΑΡ > 8:15-7:30 ΣΑΒΒΑΤΟ > 8:15-17:30

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 50 - ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2391053584
 • Ιορδανόπουλος Αναστάσιος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Λιπαντικά - Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη

  ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ & ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ι & Α LUBRICANTS SOLUTION Βρισκόμαστε δίπλα σας από το 2014. 4 χρόνια πραγματικής συνεργασίας αλλά και καθημερινής εξέλιξης. Στην εταιρία μας θα βρείτε ότι πραγματικά χρειάζεστε για εσάς και το αυτοκίνητό σας. Γρήγορα δίπλα σας με στόλο 7 αυτοκινήτων και αυθημερόν παράδοση. Η επίσκεψη στο κατάστημά μας, είναι αρκετή για να σας πείσει. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε! Με εκτίμηση, Η ομάδα μας   Λιπαντικά - Λάδια Αυτοκινήτων / Λάδια Γεωργικών Μηχανημάτων Λάδια για εκσκαφείς JCB. Λιπαντικά και Λάδια για Φορτηγά.       LΙQUI MOLY (Made in Germany) GALAXY Dynamic Batteries MAN FILTER WIX KAMOKA BOSCH OPTIBELT X-PRO Batteries NGK HELLA POWER PRO RED Batteries Ειδικά Λιπαντικά και πρόσθετα - βελτιωτικά. Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων. Αξεσουάρ - Αναλώσιμα. Μπαταρίες / Αυτοκινήτων - Μοτοσυκλέτας - Φορτηγών - Γεωργικών Μηχανημάτων Χονδρική πώληση Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην πώληση διάφορων λιπαντικών όπως: Λάδια , βαλβολίνες, γράσα και άλλα. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στην σημερινή αγορά, καθώς κρατάμε τις τιμές μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα για μεγαλύτερη ανταπόδοση στους συνεργάτες μας, παρέχουμε όλα τα προϊόντα της παρόντος ιστοσελίδας σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, ή και για τον κατάλογο χονδρικής.       Τζελίλη Αχιλλέα 10, Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2394020111  /  Κινητό: 6973181862  

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Τζελίλη Αχιλλέα 10, Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  2394020111
  6973181862
 • ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΑΡΔΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 4Χ4

  Η εταιρία μας που δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταχειρισμένων  και καινούργιων καλής ποιότητας ανταλλακτικών αυτοκινήτων έχει ιδρυθεί από τον Κοκκινιδη Κωταντινο το 2012. Από την πρώτη στιγμή εισαγάγαμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από χώρες της Ευρώπης αλλά και καινούργια ανταλλακτικά από την Ταϊλάνδη.  Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που καλύπτουν όλα τα μέρη του αυτοκινήτου (κινητήρες, σασμάν, διαφορικά, αναρτήσεις, καπό, φτερά, πόρτες, μετώπες, μάσκες, φανάρια, καθρέπτες, μηχανές, πίσω άξονες, ημιαξόνιο, αερόσακοι, τιμόνια, κλιματισμός, ψυγεία κ.α.) για το 4χ4 αλλά και το 4χ2 αυτοκίνητο σας. Εγγύηση για το παρόν και το μέλλον της εταιρίας μας είναι οι χιλιάδες πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 45, ΒΑΡΔΑΡΗΣ - Θεσσαλονίκη
  2310522666
  6955499164, 6984183491
 • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων     Είμαστε εξειδικευμένοι στα ανταλλακτικά FORD, OPEL, AUDI, SEAT, SKODA KAI VOLKSWAGEN.  Εάν επιθυμείτε να λάβετε Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν μας μην διστάσετε να Επικοινωνήσετε μαζί μας Τηλεφωνικά ή να συμπληρώσετε την φόρμα Επικοινωνίας μας.    

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ ΠΕΡΙΦ. ΟΔΟΥ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ - Θεσσαλονίκη
  2310759997
  6947723318
 • ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ - Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΤΑΥΛΙΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

  Η επιχείρηση δραστηριοποιείτε στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1996 με αντικείμενό της την τοποθέτηση των αμορτισέρ σε όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα και την ευθυγράμμιση αυτών. Επίσης αναλαμβάνει και το γρήγορο σέρβις των αυτοκινήτων με ποιοτική και αξιόποστη εργασία και επώνυμα προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες που εισάγουν κατευθείαν τα πρϊόντα των αυτοκινήτων, δηλαδή αμορτισέρ, ελατήρια, λάδια κλπ χωρίς μεσάζοντες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις πάρα πολύ καλές τιμές μας και τις κατά καιρούς εξαιρετικές προσφορές σε όλα τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων. Εξυπηρετούμε το νομό Θεσ/νίκης και όλη τη βόρεια Ελλάδα με χονδρική και λιανική πώληση. Αναρτησεις αυτοκινήτων Θεσσαλονικη, αμορτισερ Θεσσαλονίκη. Αναρτησεις Θεσσαλονικη, αμορτισερ Θεσσαλονίκη.Αναρτησεις Θεσσαλονικη, αμορτισερ Θεσσαλονίκη.      

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 15 - ΤΟΥΜΠΑ - Θεσσαλονίκη
  2310951690
 • ΠΑΝΟΥ Ν. - ΜΑΛΛΟΣ Β. Ε.Π.Ε. - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΛΟΣ Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, αξεσουάρ, Μενεμένη, Θεσσαλονίκη.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  32445
  Στείλτε e-mail
  Γ. ΣΕΦΕΡΗ 2 & ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 5 - ΜΕΝΕΜΕΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310512630
  6947043555
 • ΠΑΝΤΖΟΣ CARS - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΙΝΔΟΣ - ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΣΙΝΔΟΣ - ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων επί είκοσι συνεχή χρόνια.   Θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων ,γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, ειδών φανοποιείας και μηχανικών μερών.   H Επιχείρηση Πάντζος cars έχει στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ποιότητα των προιόντων της. Με μια επίσκεψη σας μπορείτε να διαπιστώσετε την τεράστια γκάμα Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Φανοποιίας που διαθέτουμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα ενήμερο για κάθε νέο προϊόν που διαθέτουμε στην αγορά, και ο πελάτης μας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος οτι θα εξυπηρετηθεί με τρόπο άκρως επαγγελματικό και άμεσο. Οι συχνές παραλαβές μας, ανανεώνουν την ήδη τεράστια γκάμα μας σε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Ολα μας τα είδη εχουν τρίμηνη γραπτή εγγύηση, Προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη. ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ Μπορείτε να βρείτε επίσης τα προϊόντα μας στο car.gr   Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Σίνδος. Μηχανές αυτοκινήτων, Σίνδος. Ανταλλακτικά, Σίνδος. Σασμάν, Σίνδος. Ανταλλακτικα αυτοκινήτων πανελλαδικά. Μηχανικά μερη αυτοκινήτου πανελαδικά. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Σινδος. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων πανελλάδικα. Ειδη φανοποιείας Σινδος. Είδη φανοποιείας πανελλαδικά.  

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Μακεδονομάχων 39Α - Θεσσαλονίκη
  2310796002
  6988459950
 • ΠΑΡΛΑΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΡΜΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥ

  Μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων στη Θέρμη. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  24759
  ΒΑΛΤΟΤΟΠΟΣ - ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310365900
  6943104074
 • Σωτηριάδη Σταματάκη Δόμνα - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Σίνδος - Ζάντες Σίνδος Θεσσαλονίκη

  1977-2017. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Εξειδίκευση στα ανταλλακτικά FORD επιβατικά και επαγγελματικά. Στόχος μας να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες, με ποιότητα και προσιτές τιμές! ΕΧΕΙΣ FORD.....?     ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ !

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Περιοχή Α.Τ.Ε.Ι - Σίνδος - Θεσσαλονίκη
  2310543629,2310542204
  6944317713
 • ANΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ECM - AUTOPARTS - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ, ΣΕΤ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ, ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ, ΤΑΚΑΚΙΑ, ΣΕΤ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ, ΑΝΤΛΙΑ ΦΡΕΝΩΝ, ANTΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ, ΚΑΠΩ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ, ΦΤΕΡΑ, ΦΑΝΑΡΙΑ, ΜΕΤΩΠΕΣ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΓΡΥΛΛΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ, ΨΥΓ

  Ανταλλακτικά αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη. Πανελλαδική εξυπηρέτηση. Αγαπητοί Πελάτες Θέλω να σας ενημερώσω για την εταιρεία μας που με την πολυετή πείρα στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινητων σας προσφέρουμε ανταλλακτικά και εξαρτήματα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς , όσον αφορά τα εργοστάσια συνεργασίας είναι όλα επώνυμα εργοστάσια με κορυφαία ποιότητα εφάμιλλη των γνήσιων εργοστασιακών. ALFA ROMEO,AUDI,BMW,CHEVROLET,CHRYSLER,CITROEN,DAIHATSU,DAEWOO,FIAT,FORD, HONDA,HYUNDAI,ISUZU,JEEP,KIA,LANCIA,LAND ROVER,LEXUS,MAZDA,MERCEDES,MINI, MITSUBISHI,NISSAN,OPEL,PEUGEOT,PORSCHE,RENAULT,ROVER,SAAB,SEAT,SKODA,SMART SUBARU,SUZUKI,TOYOTA,VOLVO,VW.   ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΟΣ-ΛΑΔΙΟΥ-ΚΑΥΣΙΜΟΥ-ΚΑΜΠΙΝΑΣ MANN FILTER , AMC , CHAMPION , MULLER , PUROLATOR , FIAMM , TECHNEKO , WIX . ΜΠΟΥΖΙ-ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΕΙΣ NGK , BOSCH , CHAMPION , BERU , DENSO . AMOΡΤΙΣΕΡ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ KAYABA , BILSTEIN , EIBACH , SACHS , ΜΟΝRΟΕ ΑL-KO . ΣΕΤ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ-ΔΙΣΚΟΣ-ΠΛΑΤΩ-ΡΟΥΛΕΜΑΝ-ΒΟΛΑΝ VALEO , SACHS , LUK , DAIKIN , AISIN , ASCO , AD , KM , EXEDY , JAPANPARTS , BLUEPRINT . ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ-ΤΑΚΑΚΙΑ-ΣΙΑΓΩΝΕΣ-ΚΥΛΙΝΔΡΑΚΙΑ-ΑΝΤΛΙΕΣ ΦΡΕΝΩΝ-ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ . ZIMMERMAN , TEXTAR , BREMBO , FERODO , MK , ATE , VECTOR , TRW , DELPHI , BRADI , BRAKE ENG , LPR , CIFAM , AD . ΣΕΤ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΙΜΑΝΤΕΣ-ΤΕΝΤΩΤΗΡΕΣ-ΙΜΑΝΤΕΣ POLY-V-IMANTEΣ ΚΩΝΙΚΟΙ GATES , INA , FAG , CONTITECH , FEBI , SKF . AΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ-ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ SALERI , ΑΙRTEX , NPW , AISIN , ASCO , MOTORAD , BEHR , GMB . ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  SIR , KAVO PARTS , TWINS , JAPKO , TRW , MOOG , MONROE , BLUEPRINT , FEBI , RUVILLE , VECTOR , 555 . ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BOSCH , LUCAS , NGK ,  DENSO , BERU , PIERBURG , BLUEPRINT , HOFFER , SIDAT . ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΡΟΥ-Α/C-ΛΑΔΙΟΥ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ NISSENS , BEHR , NRF , VALEO , BLUEPRINT , FEBI . ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ IMASAF , BOSAL , AS . ΛΙΠΑΝΤΙΚA-AΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ-PARAFLU ENEOS , MOTUL , ELTRAK , SWAG , VALEO . ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ-ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΩ-ΦΤΕΡΑ-ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ-ΜΕΤΩΠΕΣ-ΜΑΣΚΕΣ- ΦΑΝΑΡΙΑ-ΦΛΑΣ-ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ-ΘΟΛΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ-ΓΡΥΛΛΟΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ-ΧΕΡΟΥΛΙΑ-ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΠΩ-ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ .  

  Κατηγορία: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΣΤΑΜΑΤΗ ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ 39, ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310515069
Σελίδα 1 από 3