Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 | 09:49 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ANTIPEST SOLUTIONS

  Η antipest solutions είναι μία επιχείρηση, η οποία έχει σαν κύριο αντικείμενο την υγειονομική κάλυψη χώρων και πιο συγκεκριμένα τη καταπολέμηση διαφόρων παρασίτων (έντομα ιπτάμενα και έρποντα), τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι), μικροοργανισμών (π.χ. βακτήρια, μύκητες), όπως επίσης την αντιμετώπιση και απώθηση ερπετών και πτηνών. Αποτελείται από δύο έμπειρους τεχνολόγους γεωπόνους, οι οποίοι είναι ειδικευμένοι στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών και στην ασφάλεια τροφίμων. Η antipest solutions, για την ποιοτικότερη παροχή των υπηρεσιών της, έχει συγκροτήσει, οργανώσει και εφαρμόσει ένα σύστημα ποιότητας βασισμένο στο πρότυπο ISO 9001:2008. Όλες οι καταγεγραμμένες διαδικασίες τεκμηριώνονται μέσω διατήρησης αρχείων. Για την πιστοποίηση της ορθής εφαρμογής του προτύπου, η εταιρεία τίθεται υπό την κρίση του πιστοποιητικού φορέα Lloyd’s registers. Στην προσπάθεια της η antipest solutions να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σχετιζόμενες με την υγιεινή των τροφίμων αλλά και των εργαζομένων στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, έχει εντάξει στην γκάμα των υπηρεσιών της, την εμπορία χημικών απολυμαντικών για το προσωπικό αλλά και τον κτιριακό εξοπλισμό. Εκτός, από τα χημικά απολυμαντικά, η antipest solutions είναι σε θέση να προμηθεύσει τους πελάτες της με: Μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων (γάντια, σκουφιά, ποδιές, κλπ). Μέσα καθαρισμού των εγκαταστάσεων (σκούπες, στεγνωτήρια, κλπ, καθώς και με ανταλλακτικά εξαρτήματα των μέσων καθαρισμού. Μέσα διαχείρισης τροφίμων (πλαστικές παλέτες, πλαστικά κιβώτια κλπ). Ηλεκτρικές παγίδες σύλληψης ιπταμένων εντόμων ακτινοβολίας UV, με κολλώδη επιφάνεια. Όλες οι εφαρμογές καταπολέμησης των παρασίτων διενεργούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με χημικά ή μη σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι ακίνδυνα προς τον άνθρωπο. Στους πελάτες μας παρέχουμε Πιστοποιητικό Παρασιτοκτονίας, καθώς και πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με σκοπό την πλήρη τεκμηρίωση των εργασιών που διενεργούνται στον εκάστοτε χώρο εργασίας. web: www.antipest.gr e-mail: info@antipest.gr Για την antipest solutions Καχριμάνης Χ. Γεώργιος Γεωπόνος Τ.Ε.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Κορίνθου 87, ΑΡΓΟΣ - Αργολίδα
  2751063228
  6936 324107
 • Aντι-PEST - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Καταπολέμιση Τρωκτικών - Απεντομώσεις Δημοσίων Κτιρίων - Λάρισα

  αντιPEST Απεντομώσεις / Μυοκτονίες στη Λάρισα     Παρέχουμε υπηρεσίες καταπολέμησης τρωκτικών και εντόμων σε ιδιωτικούς χώρους: Σπίτια, Εξοχικά, Διαμερίσματα, πολυκατοικίες Σε χώρους συνάθροισης ανθρώπων: Σχολεία, Κλινικές, νοσοκομεία, μουσεία, ξενοδοχεία Σε επαγγελματικούς χώρους: Ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, εστιατόρια, ταβέρνες, Σούπερ Μάρκετ, Αποθήκες τροφίμων, αποθήκες διακίνησης-αποθήκευσης προϊόντων (logistics) Σε βιοτεχνικού-βιομηχανικούς χώρους: Σφαγεία, τυροκομεία, αλλαντοποιεία, χυμοί-αναψυκτικά, οινοποιεία-ποτοποιεία, αλευροβιομηχανίες, ελαιοτριβεία, τυποποιητήρια τροφίμων, ψυγείων-συσκευαστηρίων, ζωοτροφές, σιλό σποροσυγκέντρωσης Κτηνοτροφικές μονάδες   Καταπολέμηση εντόμων - υποκαπνισμός: σε σιτηρά, όσπρια, ζωοτροφές και ξηρούς καρπούς Απεντομώσεις σε μέσα μεταφοράς: Φορτηγά, λεωφορεία, εμπορευματοκιβώτια (containers) Καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων: σε σπίτια, έπιπλα, έργα τέχνης. Καταπολέμηση τερμιτών. Καταπολέμηση εντόμων και προστασία λαογραφικών αντικειμένων, μάλλινων ρούχων και χαλιών. Απολύμανση χώρων για καταπολέμηση μικροβίων και εξάλειψη δυσάρεστων οσμών.   Διαθέτουμε επίσης και προϊόντα για την απώθηση φιδιών, φωτεινές παγίδες εντόμων και τα αναλώσιμά τους (κολλητικές επιφάνειες παγίδευσης εντόμων για τις φωτεινές παγίδες, λαμπτήρες για τις φωτεινές παγίδες) , σταθμούς δόλωσης για τρωκτικά, κολλητικές επιφάνειες για παγίδευση τρωκτικών.    

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  28ης Oκτωβρίου 2 - Λάρισας
  2410237832
  6947899210, 6945374934
 • ENTOMOSTOP - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΜΑΓΝΗΣΙΑ

    ENTOMOSTOP | ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Απολύμανσεις - Απεντόμωσεις - Μυοκτονίες   Η επιχείρηση ENTOMOSTOP έχει την έδρα της στη Νέα Ιωνία Βόλου και από το 2005 προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των απολυμάνσεων και απεντομώσεων. Με επικεφαλής τον πτυχιούχο γεωπόνο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παρασκευόπουλο Βαρσάμη και μια εξειδικευμένη ομάδα φροντίζουμε για τη διατήρηση της υγιεινής του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.   Προβαίνουμε σε πιστοποιημένες εφαρμογές απολυμάνσεων / απεντομώσεων και μυοκτονιών σε οικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις τροφίμων και μαζικής εστίασης, εμπορίου και υγείας.   Επισκεπτόμαστε το χώρο σας όπου πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος και πραγματοποιούμε άμεση επέμβαση και αντιμετώπισή του. Εγγυώμαστε σίγουρο αποτέλεσμα με υπευθυνότητα και συνέπεια στις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε προϊόντα και μεθόδους εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.   Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.   Εξυπηρετούμε Βόλο, Νέα Ιωνία, Πήλιο, Νέα Αγχίαλο, Αγριά, όπου μας ζητηθεί στο νομό Μαγνησίας και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  15755
  Στείλτε e-mail
  Στρατηγού Μακρυγιάννη 56Β - Βόλος
  2421062646
  6946004149
 • ENTOMOSTOP - ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΑΣΙΘΙ

  Απαλλαγείτε οριστικά από τρωκτικά, έντομα, κατσαρίδες και κάθε είδους παράσιτο. Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα μετά από μελέτη του χώρου και των συνθηκών. Απευθυνόμαστε σε: συσκευαστήρια, ταβέρνες, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, παντός τύπου ιδιωτική & δημόσια επιχείρηση, ινστιτούτα, γυμναστήρια, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία κτλ. Παρέχουμε βεβαιώσεις για το υγειονομικό και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ISO & HACCP!

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ 12 - Ιεράπετρα
  2842028573
  6939564188
 • EXPRESS ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

  Απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απεντομώσεις στη Λειβαδιά.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  39850
  Στείλτε e-mail
  ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ Ν. 42 - Λιβαδειά
  2261026392
  6973666156
 • Exterminator - Απολυμάνσεις Λάρισα - Απεντομώσεις Λάρισα - Μυοκτονίες Λάρισα

  Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Exterminator, Λάρισα, Θεσσαλία. Η επιχείρηση του κυρίου Δήμου Δημητρίου ασχολείται με απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καθαρισμούς κτιρίων (σπίτια, πολυκατοικίες, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους) παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με επιτυχή αποτελέσματα, λύνοντας μια για πάντα τα προβλήματά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε μια λύση για κάθε σας πρόβλημα. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στο νομό Λαρίσης αλλά έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και εκτός του νομού. Με εκτίμηση, ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Αεροδρομίου 8 - Λάρισας
  2410282184
  6973233106, 6989295689-whats up
 • Gravanis Group - Καθαρισμοί Κτιρίων - Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Κοινόχρηστα - Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων - Ηλιούπολη

  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας, με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο εκάστοτε διαχειριστής του κτιρίου, ο οποίος έχει και την ευθύνη με το συμφωνητικό θα απαλλάσσεται Ι.Κ.Α. - Δώρα - Άδειες και Υλικά καθαρισμού, τα οποία θα επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Η πολυκατοικία δεν θα δεσμεύεται με χρονικό διάστημα συνεργασίας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό ακατοίκητων διαμερισμάτων και τον καθαρισμό γραφείων.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ελευθερίου Βενιζέλου 212 - 214 - Ηλιούπολη
  2109940373
  6977233308
 • GREEN AND HEALTH - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΥΨΕΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, έργα πρασίνου, Κυψέλη, Αθήνα, Αττική. Η ΙΣΤΟΡΙΑ Αγαπητοί φίλοι, η ιστορία ξεκινά πριν από 20 χρόνια όταν ο υπογραφών ανέλαβε να ιδρύσει και να λειτουργήσει Γεωπονικό Τμήμα σε μια δυναμική και πρωτοπόρα εταιρεία επαγγελματικού καθαρισμόυ κτιρίων. Δημιουργήσαμε ένα τμήμα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από εξειδικευμένες Εταιρείες Πρασίνου και Απεντομώσεων – Μυοκτονιών, από τη μία, αλλά από την άλλη να συνεργάζεται αρμονικά με τα άλλα τμήματα, ώστε ο πελάτης να παίρνει ένα πακέτο υπηρεσιών συντήρησης υψηλής ποιότητας. Είχαμε κάθετη οργάνωση, μακροχρόνιες συνεργασίες, με απαιτητικούς και μεγάλους πελάτες, εφαρμόζαμε συστήματα διαχείρισης ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Μετά ήρθε η συγχώνευση με πολυεθνική εταιρία facility services, στα πλαίσια της προσπάθειάς της να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η λειτουργία του τμήματος απέκτησε άλλες δυνατότητες. Σε ένα τόσο ευρύ πλαίσιο λειτουργείας οι ωφέλειες ήταν πολλές. Δίπλα μας είχαμε και δεκάδες αδελφά τμήματα από τις αδελφές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το knowledge forum, τα best practices και η στενή συνεργασία με ανθρώπους, που στον τομέα τους μπορεί να ήταν και οι καλύτεροι στον κόσμο, έκαναν τη δουλειά μας να μοιάζει με μεταπτυχιακές σπουδές. ΣΗΜΕΡΑ Η νέα εποχή, 20 και πλέον χρόνια μετά, μας οδηγεί στην Green And Health. Διαλέγουμε από τα παλιά τα καλύτερα: Εμπειρία από εκατοντάδες πελάτες από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων. Νοσοκομεία, Βιομηχανίες Τροφίμων, Δημόσια Έργα, Ξενοδοχεία, Γραφεία, Πολυτελείς Κατοικίες... Αρχές για Συνέπεια, Ποιότητα, Αμεσότητα, Πρωτοβουλία, Σεβασμός στον Πελάτη, τον Εργαζόμενο, το Νόμο, το Περιβάλλον... Συνεργασίες δοκιμασμένες στον χρόνο και τις δυσκολίες... Με πίστη στην Ολοκληρωμένη Παροχή Υπηρεσιών αλλά με οργανωτική και οικονομική αυτοτέλεια. Με τις διαδικασίες να μη γίνονται γραφειοκρατία και το management να μην υπερτερεί της επιστήμης και της τέχνης μας. Παρά τις δυσκολίες των καιρών, προχωρούμε με τη ζωντάνια του νέου και τη σιγουριά του παλιού. Γνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη και τον τρόπο να τις ικανοποιήσουμε. Σε όποιον μας εμπιστευτεί είμαστε βέβαιοι ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του. Για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών έχουμε εγκαταστήσει και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 : 2008 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΛΕΤΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΗΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ και άλλων έργων πρασίνου ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ / ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΚΛΑΔΕΜΑ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ κατοικημένων χώρων ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΞΥΛΟΦΑΓΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΤΟΜΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ Επικοινωνείστε μαζί μας για ότι από τα παραπάνω σας ενδιαφέρει. Μια συνάντηση μαζί μας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα είναι χρήσιμη και για τους δυο μας. Ειδικός Επιστήμονας θα σας επισκευτεί, χωρίς επιβάρυνσή σας, θα καταγράψει τα δεδομένα ώστε να σας υποβάλουμε την πιο συμφέρουσα για εσάς πρόταση. Με εκτίμηση, Βλάσης Μπισμπίκης

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ 13 - Αθήνα
  2108673426
 • Green Control - Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες & Fumigation Κόρινθο

    Green Control Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις, Μυοκτονίες & Fumigation Κόρινθο Η εταιρεία μας “Green Control” η οποία εδρεύει στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται από το 2010 με απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και furmigation σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κόρινθο. Λειτουργεί με βάση την «πράσινη φιλοσοφία» και ασπάζεται την αντίληψη της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM).  Με ευθύνη, συνέπεια, ευαισθησία και διαρκή επιστημονική ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα κοντά σας ώστε να σας ενημερώσει και να σας προτείνει την αποτελεσματικότερη μέθοδο που απαιτείται για κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο χώρο σας. Η καταπολέμηση των επιβλαβών αρθροπόδων για τη Δημόσια Υγεία, που προτείνουμε, στηρίζεται αποκλειστικά στις οδηγίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WORLD HEALTH ORGANIZATION), η οποία καθορίζει το πλαίσιο καταπολέμησης σε παγκόσμιο επίπεδο.             Ξεκινάμε με τη σχεδίαση αποτελεσματικού προγράμματος IPM για κάθε μεμονωμένη περίπτωση απολύμανσης, απεντόμωσης κ.λπ., ύστερα από επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις, εφαρμόζουμε το σχέδιο δράσης με τη χρήση κατάλληλων χημικών για την καταπολέμηση των παρασίτων και των προσβολών, σας δίνουμε αναφορές προόδου εργασιών και συνεχίζουμε την παρακολούθηση. Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι όλα υγειονομικής σημασίας ώστε να σας εξασφαλίσουμε μία σωστή και ασφαλή απεντόμωση, μυοκτονία ή απολύμανση. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και σας παρέχουμε στρατηγική ανάλυση καταπολέμησης για κάθε είδος παρασίτου. Με τον τρόπο αυτό μετατρέπουμε την απλή καταπολέμηση σε εγγυημένη πρόληψη. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα και τρωκτικά.            Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ελευθερίου Βενιζέλου 13, Ζευγολατιό - Κορινθίας
  2741051887
  6977671537,6974091477
 • Hunters - Φιδοαπώθηση Κορωπί - Κουνουποκτονία Κορωπί - Απολυμάνσεις Κορωπί - Τεχνικά Έργα Πρασίνου Κορωπί - Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες

  Η εταιρία HUNTER έχει δημιουργηθεί από καταρτισμένους επιστήμονες με εμπειρία από το 1990 σε θέματα ελέγχου εντόμων, τρωκτικών και παρασίτων, με στόχο την άμεση και απόλυτη καταπολέμηση του προβλήματος. Κατέχοντας την άδεια 118988/2-6-06 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και παρέχοντας εγγύηση για αποζημίωση αστικής ευθύνης η HUNTER εντοπίζει τα υπαρκτά προβλήματα και προσδιορίζει τα δυνητικά που μπορεί να προκύψουν τόσο από τις εσωτερικές διεργασίες όσο και από εξωγενείς παράγοντες και δίνει την ... χαριστική βολή στο πρόβλημά σας! Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Ανάλογα με το πρόβλημα μπορούν να λάβουν χώρα εξειδικευμένες εργασίες από τη HUNTER όπως: Kαταπολέμηση ψύλλων, τσιμπουριών, μυρμηγκιών, απώθηση πτηνών κ.α. Ζιζανιοκτονίες με ψεκαστικό μηχάνημα. Μικροβιοκτονία σε υγειονομικά ευαίσθητους χώρους για καταπολέμηση μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και αδρανοποίηση ιών με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Απεντομώσεις με ψεκαστικό μηχάνημα σε εξωτερικούς χώρους, φιδοκτονίες, φιδοαπωθήσεις Θα μας βρείτε επίσης: www.hunterssgreen.gr www.hunterssapolimanseis.gr

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφ. Αθηνών Λαυρίου - Θέση Αιματόριζα - Κορωπί
  2299061194
  6976783402
 • MEGA SERVICE - KΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ - ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Εξυπηρετούμε το Κερατσίνι και όλη την Αττική άμεσα, 24ώρες το 24ωρο. Η εταιρεία μας “MEGA SERVICE” η οποία εδρεύει στο Κερατσίνι, ιδρύθηκε το 1999. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα σας και σας εξυπηρετούμε όπου και αν βρίσκεστε στην σε όλη την Αττική. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας αναφέρουμε πως μετά από 15 χρόνια ενεργής δραστηριότητας η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής μας. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η συνεχής παρακολούθηση της εξέλιξης του τομέα μας και κυρίως η διατήρηση της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μας έχουν βοηθήσει να αυξήσουμε κατακόρυφα το πελατολόγιο μας και να το διατηρήσουμε. Επειδή μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και την δική σας εμπιστοσύνη σας αναφέρουμε ενδεικτικά τις υπηρεσίες που διαθέτει και αναλαμβάνει η εταιρεία μας. Αποφράξεις Απολυμάνσεις Εκδόσεις Κοινοχρήστων Διαχείριση Κτιρίων Καθαρισμοί Κτιρίων Πυροσβεστήρες Διανομές Πετρελαίου Συντηρήσεις Καυστήρων Υδραυλικά Αντλήσεις Υδάτων Ηλεκτρολογικά Φυσικό Αέριο (Τοποθέτηση Συντήρηση) Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική άμεσα, 24ώρες το 24ωρο. Σε 30'-45' λεπτά από την κλήση σας το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στον χώρο σας με τα πιο άρτια μηχανήματα για το πρόβλημα σας. Διαθέτουμε πιεστικά μηχανήματα (ΥΔΡΟΒΟΛΗ), που πλένουν τους σωλήνες και τους φέρνουν στην αρχική τους μορφή, ξηλώνοντας λίπη-ρίζες ώστε να αποφεύγονται τα συχνά βουλώματα. Αποφράξεις σε σιφώνια, τουαλέτες, νιπτήρες, νεροχύτες και σε ότι αφορά το αποχετευτικό δίκτυο χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ζημιά στους σωλήνες σας.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Πέτρου Ράλλη 468 - Νίκαια
  2104014666,2104627777
  6974439909
 • MS ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ - ΣΑΛΠΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ - ΧΑΡΤΙΚΑ & ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

  MS ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Αποτελεσματικές υπηρεσίες, ​Υψηλής ποιότητας! Η εταιρεία μας από το 2005 δραστηριοποιείται επιτυχώς στις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις με έδρα την Πάτρα και υποκατάστημα στο νομό Μεσσηνίας. Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας, εγγυόμαστε για την παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων αποτελεσμάτων, σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. Απολύμανση οικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων και εφαρμογή ολοκληρωμένης υγειονομικής προστασίας από έντομα, μικρόβια και τρωκτικά. Οι μέθοδοι που επιλέγουμε είναι πλήρως εναρμονισμένες με συστήματα ποιότητας ISO/HACCP. Όλα αυτά, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην αποτελεσματικότητα των εργασιών μας!

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Αριστοτέλους 20 - Πάτρα
  2614000595
  6943475072
 • PHARMACHEM - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ - ΑΠΩΘΗΣΗ ΕΡΠΕΤΩΝ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία PharmaChem εξειδικεύεται στην εφαρμογή προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας με σκοπό την πρόληψη, καταπολέμηση και προφύλαξη από κάθε είδους έντομα, τρωκτικά και παθογόνους μικροοργανισμούς. Η φιλοσοφία και η πολιτική της εταιρείας μας καθορίζεται από τους παρακάτω παράγοντες: ι. "Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές". ιι. Για την εταιρεία μας ο κάθε πελάτης είναι και μια ξεχωριστή οντότητα. Για το λόγο αυτό και σχεδιάζεται ανάλογα με την περίπτωση και κατόπιν επιτόπιας μελέτης, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της επιχείρησης μας, το κατάλληλο πρόγραμμα εφαρμογών για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει ο κάθε πελάτης στο χώρο του. ιιι. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εκπαιδεύονται συνεχώς με την καθοδήγηση και εποπτεία του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας (χημικοί και γεωπόνοι) και εγγυώνται την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή των μεθόδων μας.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 29, ΔΙΑΒΑΤΑ - Θεσσαλονίκη
  2310785148
 • Red Top - Απολυμάνσεις Μεσσήνη - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Μυγοπαγίδες Χονδρικό Εμπόριο - Οικονομική Απολύμανση - Προσφορές

  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ RED TOP ΜΕΣΣΗΝΗ – ΠΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ  ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΩΝ Η εταιρεία  διαθέτει πολυετή εμπειρία στις απολυμάνσεις οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Ιδρύθηκε εδώ και πολλά χρόνια και εδρεύει στη ΒΕΛΙΚΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑ.   Με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, έχουμε καταξιωθεί στο χώρο των απολυμάνσεων, σαν μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στην περιοχή μας. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια, χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα εγκεκριμένα από το υπουργείο.                         ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ · Απολυμάνσεις   · Απεντομώσεις  · Μυοκτονίες   · Μυγοπαγίδες · Μυγοπαγίδες οικολογικές · Απώθηση πτηνών · Απώθηση ερπετών   ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ  -  ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ   ΣΕ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ   Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές μας.   Με εκτίμηση, Φράγκος Γεώργιος    

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΛΙΚΑ - Μεσσήνη
  2722098310
  6972441097, 6972441677
 • URBAN SOLUTION GROUP OF SERVICE - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΕΓΑΡΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΦΩΚΙΔΑ ΘΗΒΑ ΜΑΝΔΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ

  Υπηρεσίες: Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απωθήσεις πτηνών Απωθήσεις Ερπετών Αποσμήσεις Χώρων Μελέτες HACCP- ISO 22000 Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών: Σύμβουλοι Υγιεινής Υπηρεσίες Εκπαιδευσης Άδειες Λειτουργίας Πτηνοτροφεία: Dermanyssus gallinae (κόκκινη ψείρα των πτηνών) Απολύμανση Πτηνοτροφίκου Θαλάμου Παράσιτα Τεχνική Υποστήριξη: Νομοθεσία MSDS βιοκτόνων

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΠΕΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 40 - Μέγαρα
  2296152015
  6932485636
 • VET PEST - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

  Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες σε οικιακούς, βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Πολυετής πείρα , εξειδίκευση, εγγυημένο αποτέλεσμα.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  23528
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΚΑΣΗ 81 - Θεσσαλονίκη
  2310921058
  6978949414, 6947898909
 • Α.Μ.Α SERVICE - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Απολυμαντική εταιρεία στα Ιωάννινα. Απεντομώσεις, μυοκτονίες με εξυπηρέτηση σε όλους τους Νομούς Ιωαννίνων, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Πρεβέζης, Άρτας, Λευκάδας με σκευάσματα ακίνδυνα και φιλικά στον περιβάλλον και νέες τεχνολογίες.

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 57 - Ιωαννίνων
  2651063803
  6945562792
 • ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ - ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΩΝ - ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΚΑΡΕΑ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ  Γεωπόνος M.Sc. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ:ΣΑΡΑΚΙΑ ΤΕΡΜΙΤΕΣ  ΣΑΡΑΚΙΑ: Έντομα που τρέφονται από ξύλα σε κατοικημένους χώρους ,πατώματα, κουφώματα, έπιπλα, πάσης φύσεως έργα τέχνης όπως ξυλόγλυπτα τέμπλα ναών, διακοσμητικά αντικείμενα, ξύλινα σκάφη. Χαρακτηριστικά προσβολής : άνοιγμα στοών γεμάτες με πριονίδι σε σχήμα ,κυκλικό ή οβάλ. Σαράκια Αντιμετώπιση : Υποκαπνισμός με χρήση φωσφίνης. Η ριζικότερη και πιο εγγυημένη αντιμετώπιση του προβλήματος. Εφαρμόζεται από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο( όταν η μέση ατμοσφαιρική θερμοκρασία είναι άνω των 17οC), σε μη κατοικούμενο χώρο επί 7-9ημέρες. ΤΕΡΜΙΤΕΣ: Είναι έντομα κοινωνικά που τρέφονται με ξύλα και άλλα κυτταρινούχα υλικά. Μία αποικία τερμιτών ζει συνεργατικά με ανάμεικτες ομάδες -κάστες. Βασικές μορφές είναι οι εργάτες, που είναι οι πολυπληθέστεροι και ταΐζουν τις άλλες ομάδες. Οι οπλίτες που προστατεύουν τη φωλιά από τους εχθρούς, τα πτερωτά αναπαραγωγικά άτομα και η Βασίλισσα. Η βασίλισσα τρέφετε από τους εργάτες και ζει 10 με12 χρόνια. Η φωλιά της είναι έξω από το χώρο προσβολής και αυτό διαφοροποιεί τους τερμίτες από τα σαράκια στον τρόπο αντιμετώπισης Αντιμετώπιση Τερμιτών με την μέθοδο Τροφάλλαξης T.T.R. (Trap-Treat-release). Ανταλλάσσουν την τροφή και καθαρίζουν ο ένας τον άλλον με το σάλιο τους για να μην στεγνώσουν, έτσι το μεταδίδουν μέσο του στόματος και του σώματος τους. Η μέθοδος αυτή με το ειδικό χημικό σκεύασμα, δεν έχει απωθητικές ιδιότητες και δεν ανιχνεύεται από τους τερμίτες. Δρα αρκετά αργά στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, έτσι ώστε να το μεταδίδουν ο ένας στον άλλον, κι έχει υπολειμματικότητα 10 χρόνια   Εφαρμογή: Κάνουμε drill (τρύπες) περιμετρικά του ξύλινου πατώματος στο σοβατοπί και στα κάτω σημεία των κασωμάτων Προληπτικά μέτρα αντιμετωπίσεις τερμιτών. Σκάβουμε χαντάκι 20-30 πόντους στον κήπο  και εμποτίζουμε ροκανίδι με το ειδικό σκεύασμα που έχει μεγάλη διάρκεια δράσης 10 έτη  Έτσι δημιουργείται ζώνη αποτροπής εισβολής για το μέλλον.       Συμβουλευτικές υπηρεσίες Πανελλαδική Υποστήριξη πελατών για σαράκι τερμίτες         Τel - fax: 2109934214 - Μob.6937625479        info@agelikiroussou.gr  www.ageliki-roussou.gr   ΑΚΑΡΕΑ: Βιο-καθαρισμοί στρωμάτων σαλονιών χωρίς χημικά Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Ειδικές, Απολυμάνσεις, Αποσμήσεις Pest control καταστημάτων υγειονομικής προστασίας Αιμομυζητικά έντομα:(σκνίπα, κουνούπι, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια, ακάρεα περιστεριών) PEST CONTROL Disinfestation Containers  Προϊόντα Δημόσιας Υγείας Τροφικά Δολώματα, Δολωματικοί Σταθμοί, Βιοκτόνα, Απολυμαντικά, Αποσμητικά, Χημικά  Aπωθητικά φιδιών Κολλώδεις επιφάνειες. Παγίδες & Δολώματα για Έρποντα και ιπτάμενα Έντομα, Τel fax: 2109934214 - Μob.6937625479  info@agelikiroussou.gr  www.ageliki-roussou.gr

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΥΡΓΕΤΟΥ 14 - Αγιος Δημήτριος
  2109934214,2117152848
  6937080093, 6937625479
 • Αγροδυναμική Ο.Ε. Μιχονίδης - Απεντομώσεις Πολύστυλο Κρηνίδες Καβάλα - Απολυμάνσεις - Γεωργικά Προϊόντα

  Αγροδυναμική Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις Σχετικά μ'εμάς: Η εταιρεία "Αγροδυναμική" του κου. Μιχονίδη Θωμά, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000 στις Κρηνίδες Καβάλας, ενώ από το 2004 δραστηριοποιείται στον χώρο των Απεντομώσεων, Μυοκτονιών και Απολυμάνσεων, διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να σας παρέχουμε τις πλέον υπεύθυνες απαντήσεις και να σας δίνουμε την καλύτερη λύση σε προβλήματα παρασίτων (έντομα, τρωκτικά, μικροοργανισμοί). Φροντίζουμε για την υγεία σας, από το 2004 Οι εφαρμογές γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη ειδικού επιστήμονα  (γεωπόνου, κτηνιάτρου) και τα ειδικά φάρμακα που χρησιποιούνται είναι τα πλέον αποτελεσματικά και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.       Οι Υπηρεσίες μας Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. 2510392530, 2510392529 | Κιν. 6947074444 Email: agrodinamiki@hol.gr

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Πολύστυλο - Κρηνίδες - Καβάλα
  2510392530,2510392529
  6947074444
 • Αντωνού Νικολέτα - Επόπτης Δημόσιας Υγείας Ιεράπετρα Λασίθι - Απολυμάνσεις Κτιρίων Ιεράπετρα Λασίθι - Απεντομώσεις Κτιρίων Ιεράπετρα Λασίθι - Μυοκτονίες Ιεράπετρα Λασίθι - Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Ιεράπετρα Λασίθι

  Αντωνού Νικολέτα Επόπτης Δημόσιας Υγείας Η επιχείρησή μας “Αντωνού Νικολέτα” η οποία βρίσκεται στο Λασίθι και πιό συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών, προσφέροντας εξειδικευμένες υγειονομικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Λασίθι και σε όλη την Κρήτη. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα της απολύμανσης και διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και μηχανήματα. Έτσι, μπορούμε να εφαρμόσουμε επιτυχημένα προγράμματα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας για κάθε κτίριο. ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Άμεση δράση σε οικίες & επαγγελματικούς χώρους Παροχή ειδικών πιστοποιητικών για κάθε υγειονομικό έλεγχο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO & HACCP Χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων ακίνδυνων και άοσμων για παιδιά και κατοικίδια ζώα σύμφωνα με το Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων Παροχή ειδικών συσκευών καταπολέμησης - απώθησης ιπτάμενων εντόμων ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς χωρίς χημικά και ακτινοβολία Απευθυνόμαστε με σεβασμό στους πελάτες μας που αναζητούν λύση για το πρόβλημά τους με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό, το χαμηλότερο δυνατό κόστος και τη συνεχή ανταπόκριση στις απαιτήσεις τους.                                                  Απευθυνθείτε σε εμάς για την απεντόμωση, την απολύμανση, την μυοκτονία καθώς και για τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας ή για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. 

  Κατηγορία: ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Δημοκρατίας 27 - Ιεράπετρα
  2842501968
  6943542367
Σελίδα 1 από 7