Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 06:03 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • IFM ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ - ΣΙΔΗΡΩΝ - SCRAP - ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

  Ανακύκλωση μετάλλων, scrap και παλιαών αντικειμένων στην Κόρινθο. Αγοράζουμε τα παλιά σας μεταλλικά αντικείμενα, χαλασμένες παλιές ηλεκτρικές συσκευές.

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  ΔΕΛΤΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Κόρινθος
  2741020923
  6909450146
 • METAL SCRAP ΜΟΥΚΑΝΗΣ | Αποξηλώσεις - Αγορά παλαιών αντικειμένων & αυτοκινήτων - Παλαιοπωλείο - Ανακύκλωση Λάρισα

  METAL SCRAP ΜΟΥΚΑΝΗΣ | ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ _____ λίγα λόγια για εμάς   Η METAL SCRAP ΜΟΥΚΑΝΗΣ, δραστηροποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης & των σιδηρικών εδώ και χρόνια. Η έδρα μας είναι στη Λάρισα & μερικές από τις υπηρεσίες μας είναι η αγορά παλιών αντικειμένων, μηχανημάτων, αυτοκινήτων, τρακτέρ κ.α. αλλά και η αποξήλωση παλιών εργοστασίων & λατομείων.   Τι αγοράζουμε; Αγορά παντός τύπου οχήματα | αγορά μετάλλων | αγορά χαλκού | αγορά μπρούντζου | αγορά σιδήρου | αγορά scrap | αγορά μπαταριών | αγορά παλιών μηχανημάτων | αγορά αγροτικών μηχανημάτων | αγορά παλαιών αντικειμένων | αγορά τοις μετρητοίς Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να τον αδειάσουμε και να τον καθαρίσουμε από οτι δεν χρειάζεστε.   Εμπιστευτείτε το όνομα και την εμπειρία μας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακύκλωσης σε μικρούς και μεγάλους χώρους.   ______ Βρισκόμαστε στο 4ο χμλ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης στη Λάρισα (πριν τον κόμβο Συκουρίου) & εξυπηρετούμε άμεσα όλη τη Θεσσαλία! Νίκος 6907921520, Γιώργος 6907573466      

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  4ο χμλ. Λάρισας-Θεσσαλονίκης (πριν τον κόμβο Συκουρίου) - Λάρισα
  6907921520
 • SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων & Πλαστικού Καλοχώρι Ημαθία

            SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ   Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων & Πλαστικού Καλοχώρι Ημαθία Η επιχείρησή μας “SCRAP METAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στο Καλοχώρι, δραστηριοποιείται από το 1990 με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων, μετάλλων και πλαστικού, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα. Το 2004 εντάχθηκε στην ομάδα και η 2η γενιά, ενώ το 2010 πήρε τα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζοντας με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική συμβολή της επιχείρησης στην ανακύκλωση και στην προστασία του περιβάλλοντος.                                   Αγοράζουμε τοις μετρητοίς Διαθέτοντας οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, αγοράζει scrap σιδήρου, χαλκού, μπρούντζου, αλουμινίου, καλώδια, μπαταρίες, παλιά φορτηγά καθώς και πλαστικά, πληρώνοντας την αξία τους απολύτως τοις μετρητοίς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έρχεται άμεσα στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση και μπορεί να αναλάβει την παραλαβή του scrap σας από το χώρο σας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών. Επενδύοντας διαρκώς σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η επιχείρησή μας, σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα.                   Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και πάνω από όλα το περιβάλλον.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.      

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Καλοχώρι - Ημαθίας
  2333305417
  6979593611
 • SCRAP PAPADOPOULOS | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων, Κομοτηνή

      SCRAP PAPADOPOULOS Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων, Μετάλλων, Κομοτηνή Η εταιρεία "SCRAP PAPADOPOULOS", που εδρεύει στην Κομοτηνή, έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων. Με συνέπεια, επαγγελματισμό και αγάπη για το περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συλλογή μετάλλων scrap όπως αλουμίνιο, σίδηρο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, μόλυβδο, inox και άλλων μετάλλων, παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.       ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Με σεβασμό προς το περιβάλλον, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες ανακύκλωσης και εμπορίας παλαιών μετάλλων με συνέπεια, αξιοπιστία και διαφάνεια, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Επιπλέον, για μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών, η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει την παραλαβή, εάν βρίσκεστε εντός του νομού.  Μεγάλες οικιακές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια κλπ.  Μικρές οικιακές συσκευές  Εξοπλισμός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών  Καταναλωτικά είδη και φωτοβολταϊκά πλαίσια (panels)  Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εργαλεία  Παιχνίδια και εξοπλισμός ψυχαγωγίας και αθλητισμού  Όργανα παρακολούθησης και ελέγχου  Συσκευές αυτόματης διανομής.         01. Σύγχρονος εξοπλισμός Διαθέτουμε σύγχρονο και άριστο εξοπλισμό για την περισυλλογή και ανακύκλωση όλων των υλικών, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   02. Έμπειρο προσωπικό Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις με επαγγελματισμό και ακρίβεια.   03. Άριστη εξυπηρέτηση Η φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.   04. Μηδενική επιβάρυνση Ερχόμαστε στον χώρο σας και κάνουμε καταμέτρηση, ζύγισμα και περισυλλογή χωρίς κάποιο κρυφό κόστος για εσάς σε πολύ μικρό διάστημα.                      Καλέστε μας σήμερα να αγοράσουμε τοις μετρητοίς τα παλιά σας μέταλλα!   6974462710    

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Tέρμα Αναπαύσεως - Κομοτηνή
  2531020622
  6974462710
 • SCRAP. PAITERIS | Ανακύκλωση Σιδήρων & Μετάλλων Βόλος

          SCRAP. PAITERIS Ανακύκλωση Σιδήρων & Μετάλλων Βόλος Η επιχείρησή μας “SCRAP. PAITERIS” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο της ανακύκλωσης και είναι αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και στην άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και λειτουργεί εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.                                           ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ     αγοράζουμε και ανακυκλώνουμε παλιά σίδερα και μέταλλα, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αναλαμβάνουμε και την αγορά και απόσυρση οχημάτων, εξυπηρετώντας άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αναλαμβανουμε αποξηλώσεις κτιρίων, αποθηκών, εργαστηρίων και γραφείων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες λύσεις για την ασφαλή, αποτελεσματική και βιώσιμη απομάκρυνση των παλαιών σιδήρων και μετάλλων.                                   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο και όλη την Ελλάδα.                  ΒΟΛΟΣ: 2421009098 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 2310752246                           ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες άδειες περισυλλογής και μεταφοράς στερεών επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων, σύγχρονα οχήματα και εργαζόμαστε με αφοσίωση προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο.                 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΡΙΟ Με την προσήλωσή μας στην πράσινη επιχειρηματικότητα, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνία και στην μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν οι ανθρώπινες δραστηριότητες στον πλανήτη μας.                                       Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας  όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε για τον διαρκή εκσυγχρονισμό μας και την σωστή συνεργασία μαζί σας που θα μας εξασφαλίσει ένα πιο πράσινο μέλλον.                     

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  2200
  Στείλτε e-mail
  Α' Βι.Πε. Βόλου - Βόλος
  2421009098
  6980404471, 6946185871
 • Tatarakis Metal Scrap Trading LTD | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Scrap Κόρινθος

        Tatarakis Metal Scrap Trading LTD Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Scrap Κόρινθος Η εταιρία μας “Tatarakis Metal Scrap Trading LTD” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, δραστηριοποιείται από το 1992 στον τομέα της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και λειτουργεί εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης, σύμφωνες με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.                           Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει αποξηλώσεις εργοστασίων, κοπες μηχανημάτων βαρέων τύπου και ελαφρού τύπου καθώς και αποξηλώσεις μεταλλικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Επίσης, αναλαμβάνει εκποιήσεις βιομηχανικών προϊόντων δημοσίων ή άλλων οργανισμών, παραλαβές μεταλλικών υπολειμμάτων παραγωγικής διαδικασίας βιομηχανιών, τοποθέτηση κάδων περισυλλογής μεταλλικών αντικειμένων σε συνεργεία, βιομηχανίες και δήμους, ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων, διάλυση παλαιών εργοστασίων αλλά και οποιαδήποτε υπηρεσία σχετίζεται με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων.                 Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας  για μια δωρεάν εκτίμηση αναλαμβάνοντας να παραλάβουμε από τις εγκαταστάσεις σας το σκραπ άμεσα και υπεύθυνα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών από τον χώρο σας.                 Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.       Κύριος σκοπός της εταιρίας μας είναι η ουσιαστική συμβολή της όλο και περισσότερο στην ανακύκλωση ανταποκρινόμενη κατά αυτό τον τρόπο, στο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.              ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ       ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων. Εξυπηρετούμε την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Λούτσα Παππά κυρά βρύση - Κόρινθος
  2741038188
  6941614949, 6951926192
 • VERGINA | Εμπορία Παλιών Μετάλλων - Ανακύκλωση Μετάλλων - Ανακύκλωση Χαλκού & Αλουμινίου Ημαθία

    ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "VERGINA"   ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "VERGINA" δραστηριοποιείται απο το 2007 στον χώρο της περισυλλογής και ανακύκλωσης σιδήρων και μετάλλων, έχοντας αναπτύξει ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα πλήρως εξελιγμένα μεταφορικά μέσα που διαθέτει, υποστηρίζουν τη συλλογή και ανακύκλωση μετάλλων. Έως και σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρία συλλογής και ανακύκλωσης μετάλλων στην Ελλάδα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των συνεργατών της.     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η εταιρία  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "VERGINA" έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της περισυλλογής, εμπορίας και εξαγωγής μετάλλων σε scrap. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εκατοντάδες συνεργάτες κατασκευαστές από τους οποίους προμηθεύεται το scrap που τους απομένει από την επαγγελματική τους δραστηριότητα.   ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας διαθέτει οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα με σύγχρονα μηχανήματα και μεταφορικά μέσα, ερχόμαστε στον χώρο σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδος βρίσκεστε, με τις καλύτερες τιμές και μετρητής.       ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ? Η εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "VERGINA" είναι μια από της κορυφαίες στο χώρο της ανακύκλωσης με πολυετή εμπειρία, άρτια οργάνωση και μεγάλο στόλο οχημάτων. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που μας διακρίνουν είναι:   Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό.   Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την ασφάλεια και την σωστή αποσυναρμολόγηση.   Πελάτες μας είναι αρκετές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.   Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν απορρίπτουμε οποιαδήποτε επιβλαβή ουσία σε αυτό εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.   Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για την αποσυναρμολόγηση και περισυλλογή των προς ανακύκλωση υλικών.   Για τις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε ειδικά οχήματα κατάλληλα για κάθε περίσταση.   Αγοράζουμε τα παλιά σας μέταλλα πληρώνοντας τοις μετρητοίς. ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΜΕΣΑ.       Κεντρικό: 1ο χλμ. Αλεξάνδρειας - Γιαννιτσών Υποκατάστημα: Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 28ης Οκτωβρίου 120  

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Κεντρικό : 1ο χλμ. Αλεξάνδρειας - Γιαννιτσων, Υποκατάστημα : Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 28ης Οκτωβρίου 120 - Ημαθίας
  2333023220
  6932290680
 • Ανακύκλωση - Εμπόριο Σιδήρων & Μετάλλων Βοιωτία | ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP

                      ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP Ανακύκλωση - Εμπόριο Σιδήρων & Μετάλλων Βοιωτία Η επιχείρησή μας “ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ SCRAP” η οποία βρίσκεται στην Αλίαρτο Βοιωτίας, αποτελεί μια σύγχρονη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πέντε χρόνια με την ανακύκλωση - εμπόριο σιδήρων και μετάλλων.  Διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, σύγχρονα φορτηγά και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την συλλογή, την μεταφορά και την ανακύκλωση μιας μεγάλης γκάμας ανακυκλώσιμων υλικών όπως είναι ο σίδηρος, το αλουμίνιο, ο χαλκός αλλά και κάθε είδους μέταλλο.                               ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Εάν έχετε παλιά σίδερα ή μέταλλα που δεν χρειάζεστε πιά, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να τα εκτιμήσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.                                       Αναλαμβάνουμε την αγορά σιδήρων, αλουμινίου, χαλκού, μπρούντζου, scrap, παλιών αυτοκινήτων, φορτηγών, τρακτέρ και όλων των τύπων βαρέων οχημάτων. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό και κοπή μηχανημάτων εργοστασίων καθώς και αποξήλωση κτιρίων στην Βοιωτία και σε όλη την Ελλάδα. Με την εμπειρία μας και τον εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για εσάς ώστε να αξιολογήσει τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που διαθέτετε και να προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.                         ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Παράλληλα, μεριμνούμε διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής μας, προκειμένου να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να μας ζητήσετε να έρθουμε να εκτιμήσουμε τα σίδερα και τα μέταλλα που θέλετε να πουλήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Βοιωτία και όλη την Ελλάδα.           ΚΙΝ: 6957650841 6945503049             ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ        

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Αθηνών, Στάση Πύργος, Αλίαρτος - Βοιωτίας
  6957650841
  6957650841, 6945503049
 • Ανακύκλωση SCRAP - Παπαδάκης Αναστάσιος - Χονδρικό Εμπόριο Παλαιών - Σκραπ Μετάλλων - Σιδήρου - Χαλκού - Αλουμινίου - Αποκήλωση Εργοστασίων και Καταστημάτων Περιστέρι Αθήνα - Αττική

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΡΑΠ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ & ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ: - Σίδηρο - Χαλκό - Αλουμίνιο - Μπρούτζο - Καλώδια - Ανοξείδωτα - Παλαιά σίδερα - Κλιματιστικά - Παλαιά Μηχανήματα - Μπαταρίες ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ. ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΑΣ; ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!! Αναλαμβάνουμε την αποξήλωση και το άδεισμα εργοστασίων, καταστημάτων, αποθηκών, κτιρίων, σπιτιών και αγοράζουμε παντός είδους μέταλλα, μηχανήματα, ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες κ.α. Όλες οι αγορές γίνονται της μετρητής!! Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και Πληρωμή στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δωρεάν παραλαβή από το χώρο σας με δικά μας μέσα!!

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Τριφυλίας 14 - Περιστέρι
  6942619847
  6937336703
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ SCRAP ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΡΤΟΥ - ΠΑΧΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Ανακύκλωση scrap πλαστικών και χάρτου στην Κομοτηνή Ροδόπης, αποκομιδή, επεξεργασία, εμπόριο πλαστικού και χαρτιού scrap, βιοτεχνία χάρτου. Προϊόντα παραγωγής: scrap, κόκκος, PELD, PEHD, PEMD, PC-PA66-PP-PS-ABS-PVCh-PVCs, EPMD, RUBBER κ.α. Εισαγωγές - εξαγωγές.

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  13ο ΧΛΜ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ - Κομοτηνή
  2531081349
  6945388001
 • Ανακύκλωση Βόλου Δημόπουλος - Viometal Scrap - Ανακύκλωση Μετάλλων - Βόλος - Μαγνησία - Scrap - Μέταλλα

  Viometal Scrap Ανακύκλωση & Διαχείριση Απορριμάτων   Η εταιρεία μας Η εταιρεία μας Viometal Scrap, ξεκίνησε πριν 15 χρόνια την λειτουργία της στην ΒΙ.ΠΕ. της πόλης του Βόλου με αντικείμενο την Ανακύκλωση παντός τύπου προϊόντων. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας μας, την κατατάσει στις πρώτες επιλογές σε ότι έχει να κάνει με την ανακύκλωση, την αποξήλωση και τις καθαιρέσεις, ενώ η σύναψη συμβάσεων με εταιρείες όπως η Δ.Ε.Η., ο Ο.Τ.Ε. και η αποξήλωση πλοίων, αποδεικνύει την ποιότητα των παρεχώμενων υπηρεσιών μας.   Η ανακύκλωση: Ανακύκλωση απορριμμάτων είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και το οποίο στην μορφή που είναι δεν αποτελεί πλέον αγαθό για τον άνθρωπο. Στην διαδικασία αυτή συνήθως τα απορρίμματα μετατρέπονται σε πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται νέα αγαθά. Μέρος της διαδικασίας της ανακύκλωσης είναι και η μετατροπή βλαβερών για το περιβάλλον υλικών σε λιγότερο ή και καθόλου βλαβερά. Με τον τρόπο αυτό γίνεται ομαλότερα η επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον το οποίο ουσιαστικά ολοκληρώνει την διαδικασία της ανακύκλωσης με φυσικό τρόπο. Παράδειγμα μιας τέτοιας περίπτωσης είναι η μετατροπή οικιακών λυμάτων σε τέτοια μορφή ώστε να είναι λιγότερο βλαβερά σε αντίθεση με την κατευθείαν εναπόθεσή τους π.χ. στην θαλασσα. Οι Υπηρεσίες μας   Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. 2421095641 | Κιν. 6982473198 Email: viometalscrap@gmail.com

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Α ΒΙΠΕ - Εθνική Οδός Βόλου - Λάρισας - Βόλος
  2421095641
  6982473198
 • Ανακύκλωση Ιωάννινα - Ανακύκλωση μετάλλων - Ανακύκλωση Πλαστικών - Ανακύκλωση Χαρτιού - Ανακύκλωση Μπαταρίας - Κουτρολός Ιωάννης

    Κουτρολός Ιωάννης  Ανακύκλωση μετάλλων  -  Ιωάννινα - Αγρίνιο   Η εταιρεία μας «ΚΟΥΤΡΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.» η οποία εδρεύει στον Κατσικά Ιωαννίνων (θέση Φτέρη πίσω από την Δομή Φιλοξενίας) δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων έχοντας πολυετή εμπειρία στη συλλογή και το εμπόριο των ανακυκλώσιμων υλικών (Scrap).     Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε τη συλλογή σιδηρούχων και μη απορριμμάτων καθώς και τη παραλαβή τους από το χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα χωρίς καμία επιβάρυνση και με άμεση πληρωμή.         Επίσης αναλαμβάνουμε την αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών και βιοτεχνικών χώρων καθώς και άλλων κτηριακών εγκαταστάσεων.  Σκοπός μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας, άμεσα με συνέπεια και αξιοπιστία. Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλα τα ανακυκλώσιμα είδη. Με την ανακύκλωση μετάλλων η εταιρεία μας συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος διαθέτοντας όλες τις προβλεπόμενες περιβαλλοντικές άδειες συλλογής και αποθήκευσης των ανακυκλώσιμων υλικών.         Επικοινωνήστε μαζί μας        2651093084     

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  9579
  Κατσικάς (θέση Φτέρη) - Ιωαννίνων
  2651093084
  6909507909
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Κοζάνη

        ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Κοζάνη Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ” δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λάρισα ενώ από το 2018 διαθέτει και υποκατάστημα στην Κοζάνη, ενώ εργάζεται εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας σχετικούς με την ανακύκλωση μετάλλων και παλαιών σιδήρων.                         Αγοράζουμε τοις μετρητοίς παντός τύπου οχήματα, μέταλλα, χαλκό, μπρούντζο, σίδερα, παλιά μηχανήματα, αγροτικά μηχανήματα, λάστιχα ποτίσματος κ.α.                           Με συνέπεια & επαγγελματισμό ερχόμαστε στο χώρο σας για να εξετάσουμε τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που δεν χρειάζεστε πια, να τα ζυγίσουμε και να προχωρήσουμε στην αγορά τους τοις μετρητοίς. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας λύσει την όποια απορία σας. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.                                 Παράλληλα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε λαμαρίνες, κοιλοδοκούς, πάνελ Α΄& Β΄ διαλογής, στραντζαριστά (καινούρια και μεταχειρισμένα) καθώς και καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ δραστηροποιούμαστε και με την εμπορία αυτοκινήτων.     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα, την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.        

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  2ο χλμ. Κοζάνης - Λάρισας - Κοζάνης
  2461401804
  6906908750, 6994068203
 • Ανακύκλωση Κορωπίου | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων Κορωπί - Αττική

          ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων Κορωπί - Αττική Η εταιρεία μας "Ανακύκλωση Κορωπίου" η οποία εδρεύει στο Κορωπί, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων εδώ και αρκετά χρόνια, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.  Στεγάζεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί της Αττικής και λειτουργεί τηρώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, πάντα, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.         Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και πραγματοποιώντας συνεχής επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες, η εταιρεία μας, μπορεί να υποστηρίξει την συλλογή, μεταφορά και ανακύκλωση μιας μεγάλης γκάμας ανακυκλούμενων υλικών όπως είναι το σίδερο, το αλουμίνιο, ηλεκτρικές συσκευές αλλά και κάθε είδους μέταλλο.  Αγοράζουμε παλαιά σίδερα και μέταλλα από επαγγελματίες ή ιδιώτες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την παραλαβή από το χώρο σας με δικά μας φορτηγά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με άμεση πληρωμή. Ακόμα, αναλαμβανουμε αποξηλώσεις κτιρίων και την ολική τους κατεδάφιση χρησιμοποιώντας συνεργεία άρτια καταρτισμένα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε εκατοντάδες συνεργάτες αλλά και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.           Σύγχρονος Εξοπλισμός Οι συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα, η εμπειρία και η εκμάθηση των ανθρώπων μας με τις νέες απαιτήσεις της δουλειάς, είναι η βάση για την επίτευξη των στόχων μας.                 Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οτιδήποτε χρειαστείτε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Κορωπί, Μαρκόπουλο, Παιανία, Παλλήνη, Σπάτα, Άνοιξη, Γλυκά Νερά, Αθήνα, Ανατολική Αττική και όλη την Αττική.       

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Μπότα, Κλωσσάρι - Κορωπί
  2106627096
  6943441365 Βασίλης, 6973795321 Χρήστος
 • Ανακύκλωση Μετάλλων Αχαρνές - Ταύρος Αττική - Scrap Προϊόντων Χυτηρίων Αχαρνές - Ταύρος Αττική - Αποξήλωση Εργοστασίων Αχαρνές - Ταύρος Αττική - ΓΑΛΑΝΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1966 απο τον ΓΑΛΑΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ και δραστηριοποιήται στην ανακύκλωση μετάλλων (χυτήριο μετάλλων) και ως το 2000. Το 2000 με την επωνυμία ΓΑΛΑΝΟΣ ΑΝΤ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ και με νέα πλέον διεύθυνση επεκτείνει τις δραστηριότητες της. Δραστηριοποιήται στη: - συλλογή στερέων αποβλήτων (ΣΚΡΑΠ μετάλλων,σίδηρο,αλουμίνιο προφίλ, σκληρό,μαλακό,μπρούτζο,χαλκό,καλώδια,ηλεκτρικές,ηλεκτρονικές συσκευες) - εμπορία μετάλλων, προϊόντων μετάλλου  - αποξηλώσεις κτιρίων και εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε οχήματα συλλογής και μεταφοράς παλαιών μετάλλων, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό στην αποξήλωση κτιρίων, εγκαταστάσεων, εργοστασίων και μηχανολογικών εγκαταστάσεων καθώς και διάθεση κάδων, κοντεϊνερς και πρες-κοντέινερς.

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Άννης 10 - Ταύρος
  2102477840
  6937100830
 • Ανακύκλωση Μετάλλων Βόλος Μαγνησία - ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Ανακύκλωση Χαλκού Βόλος Μαγνησία - Ανακυκλώσεις Σιδήρου Βόλος Μαγνησία - Ανακυκλώσεις Αυτοκινήτων Βόλος Μαγνησία - Ανακύκλωση Μπαταριών Αυτοκινήτων Βόλος Μαγνησία

  Η Εταιρία Ανακύκλωσης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - VOLOS METAL RECYCLING εξειδικεύεται στην ανακύκλωση μετάλλων και βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, στη θέση Σγουρομανδριά.   Διαθέτοντας μια υπερσύγχρονη μονάδα ανακύκλωσης, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό, παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών ανακύκλωσης όχι μόνο στον Βόλο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας, αλλα και σε όλη την Ελλάδα!   Η εταιρία μας αποτελεί μία από τις κορυφαίες μονάδες ανακύκλωσης οχημάτων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εργοστασιακό εξοπλισμό, μπορεί να εγγυηθεί την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών της.   Η ανακύκλωση μετάλλων είναι μία από τις πρώτες και πιο σημαντικές δραστηριότητες της εταιρίας μας.   Ανακύκλωση και scrap: Με τον όρο σκραπ εννοούνται ανακυκλώσιμα υλικά, απόβλητα της βιομηχανικής παραγωγής και της κατανάλωσης, όπως τμήματα αυτοκινήτων, αεροσκαφών και οικοδομικά υλικά. Το σκραπ μετάλλων υφίσταται χειροδιαλογή ή μηχανική επεξεργασία, ανάλογα με την κατηγορία και την προέλευσή του, προκειμένου να αυξηθεί η καθαρότητα και το μεταλλικό περιεχόμενό του.   Συλλογή συσσωρευτών: Ανακυκλώνουμε μπαταρίες αυτοκινήτων και προστατεύουμε τον πλανήτη μας από τα επικίνδυνα απόβλητα.   Με σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τα καλώδια, ανάλογα με τον τύπο τους (τηλεπικοινωνιακά, υψηλής τάσης κ.ά.), περιέχουν χαλκό, αλουμίνιο, σίδηρο, μόλυβδο, PVC και PE, βασικά υλικά με πολλές εφαρμογές.   Η συμβολή των συνεργατών της εταιρίας μας στην πραγματοποίηση της ανακύκλωσης και στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων είναι καθοριστική. Η εταιρία μας συνεργάζεται με ένα δυναμικό δίκτυο αλυσίδων λιανικής και ανεξάρτητων καταστημάτων.  

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Βόλος - Μαγνησία
  2421060033-32
  6976533559
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΙΔΗΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ SCRAP - TAGINIS - ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ OΠΟΙOYΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ - ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ SCRAP ΣΙΔΗΡΩΝ ΧΑΛΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ - ΑΝΤΙΚΕΣ - ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  Ανακύκλωση μετάλλων, σιδήρου, αλουμινίου, ορειχαλκού και οχημάτων στο νομό Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ "SCRAP TAGINIS" με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της περισυλλογής, εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων, σιδήρου, χαλκού κ.α. Επενδύοντας τα τελευταία χρόνια σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, αλλά και σε καταρτισμένο δυναμικό, η εταιρεία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης αναλαμβάνουμε την αποξήλωση βιοτεχνικών, αποθηκευτικών και βιομηχανικών  χώρων οποιουδήποτε μεγεθούς. Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από τον άψογο επαγγελματισμό μας... ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΑΓΚΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 118 - ΚΟΡΔΕΛΙΟ - Θεσσαλονίκη
  6987606032
  6985724817
 • Ανακύκλωση Μετάλλων Καρδίτσα - ΤΣΙΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Εμπόριο Μετάλλων Καρδίτσα - Ανακύκλωση Χαλκού Καρδίτσα - Εμπόριο Χαλκού Καρδίτσα - Ανακύκλωση Αυτοκινήτων Καρδίτσα - Ανακύκλωση Μπαταριών Καρδίτσα

  Μετατρέψτε τα παλιοσίδερα, τα παλια μεταλλα και τα παλιά αυτοκίνητά σας σε μετρητά, ενώ παράλληλα έχετε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον με τις αξιόπιστες υπηρεσίες ανακύκλωσης που προσφερει η επιχειρηση μας. Στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσής μας, δεσμευόμαστε για βιωσιμότητα και υπεύθυνη διαχείριση απορριμμάτων. Προσφέρουμε την καλυτερη και αποτελεσματικοτερη λύση για την απόρριψη των ανεπιθύμητων μεταλλικών αντικειμένων σας, με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί προηγμένες διαδικασίες ανακύκλωσης για να εξασφαλίσει τη μέγιστη ανάκτηση πολύτιμων μετάλλων από τα ανακυκλωμενα υλικα σας. Είτε έχετε αλουμίνιο, χαλκό, ορειχαλκο, μολυβι, χάλυβα ή άλλα μέταλλα, έχουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την αποτελεσματική ταξινόμηση, επεξεργασία και ανακύκλωσή τους. Όχι μόνο δίνουμε προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, αλλά προσφέρουμε επίσης ανταγωνιστικές τιμές για τα παλιοσίδερα, τα μεταλλα και τα παλιά αυτοκίνητά σας. Η διαφανής και δίκαιη τιμολόγησή μας διασφαλίζει ότι λαμβάνετε την καλύτερη αξία για τα ανακυκλώσιμα υλικά σας. Παρέχουμε την δυνατότητα παραλαβής ή ακόμα και αποξήλωσης από το χώρο των πελατων μας. Επίσης ανακυκλώνουμε κάποιες κατηγορίες πλαστικών (λάστιχα, ποτίσματος,τελάρα)   Με εκτίμηση ΤΣΙΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.  

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Προάστιο - Καρδίτσα
  2441051529
  6989293579
 • Ανακύκλωση Μετάλλων Ψαχνά Χαλκίδος Εύβοια-Scrap-Power Metal Scrap-Ελιζόπουλος Χαρίλαος

    Η POWER METAL SCRAP είναι οικογενειακή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί από το 2013.   Θα μας βρείτε στους Αγίους Αποστόλους Ψαχνών, δέκα μέτρα μετά τα φανάρια που βρίσκονται στο άγαλμα του Αγγελή Γοβιού δίπλα στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η.   Η επιχείρησή μας ασχολείται με την ανακύκλωση παντός τύπου SCRAP (σίδερα,μέταλλα, παλιά μηχανήματα, αυτοκίνητα,...) Αναλαμβάνουμε την κοπή παλαιών μηχανημάτων-φορτηγών κ.λ.π.   Αναλαμβάνουμε πλήρης αποξήλωση εργοστασίων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στους παρακάτω αριθμούς : 6980234003 - 6971547212 - 2228025047.  

  Κατηγορία: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ - Ψαχνά
  2228025047
  6980234003, 6908638822
Σελίδα 1 από 2