Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 | 02:29 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
σε: Αιτωλοακαρνανία
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - LAB ESPRESSO BAR - ΚΑΦΕΣ - ΓΛΥΚΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

  Το πιο μοντέρνο μέρος για απολαύσετε μοναδικά, φρέσκα γλυκά, παγωτά, εξαιρετικό καφέ και ποτό, είναι το καφέ - ζαχαροπλαστείο "Lab espresso bar". Το "Lab espresso bar" είναι ένας πολύ άνετος και φωτεινός χώρος, με μοντέρνα διακόσμηση. Σας περιμένουμε!  

  Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μύτικας - Αιτωλοακαρνανία
  2646081036
  6988035511
 • ZOOMSERIE - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - CATERING - ΞΥΘΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  Η βιομηχανία γλυκού - παγωτού Ντάσιος Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Ντάσιο το 1982. Από τότε, η πορεία της εταιρείας είναι σταθερά ανοδική. Αυξάνοντας την ποικιλία των προϊόντων και βελτιώνοντας τους τρόπους εκτέλεσης των συνταγών, κατόρθωσε να παράγει μοναδικά προϊόντα σταθερής ποιότητας. Αυτό αναγνωρίστηκε γρήγορα από πολλούς φανατικούς (και όχι μόνο) των γλυκών και παγωτών και οδήγησε την εταιρεία στην εισαγωγή της στον χώρο του franchise το 1996.Σήμερα η εταιρεία έχει αναπτύξει τη μεγαλύτερη franchise αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στην Ελλάδα με 36 καταστήματα, με το διακριτικό τίτλο: "Zoomserie Το σπίτι του γλυκού". Τα γλυκά και παγωτά που παράγει η εταιρεία, καλύπτουν πολύ μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών συνταγών αλλά και νέων γεύσεων, σε αντίστοιχα μεγάλη ποικιλία τιμών. Με 550 διαφορετικά είδη καλύπτει μεγάλο φάσμα των προτιμήσεων των καταναλωτών σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Όλα τα είδη παράγονται στους ιδιόκτητους χώρους της εταιρείας, ώστε να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος σε όλα τα στάδια παραγωγής, με σκοπό να προσφέρονται στους πελάτες ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Το Zoomserie Αγρινίου ανήκει στην παραπάνω αλυσίδα καταστημάτων και από τις 11 Αυγούστου 2011 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Με τη μεγάλη ποικιλία ειδών και γεύσεων, αναλαμβάνουμε να γλυκάνουμε κάθε περίσταση και ειδικά τις μοναδικές στιγμές ενός γάμου, μιας βάπτισης, γενεθλίων ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης.

  Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 7 - Αγρίνιο
  2641052855
 • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΨΩΜΙ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ

  Αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, Θερμο, Αιτωλοακαρνανία. Βουτήματα, αρτοσκευάσματα, γλυκά, σφολιατοειδή, τυρόπιτες. Αναλαμβάνουμε μνημόσυνα.

  Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

  Φωτογραφίες [5]
  ΘΕΡΜΟ - Αιτωλοακαρνανία
  2644022618
  6973005577
 • ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

  Ζαχαροπλαστείο, Ναύπακτος Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Ναύπακτος Γλυκά, Ναύπακτος Τούρτες, Ναύπακτος Τούρτες γάμου, Ναύπακτος Τούρτες γενεθλίων, Ναύπακτος Τούρτες με ζαχαρόπαστα, Ναύπακτος Γλυκά κεράσματα, Ναύπακτος Γλυκά βάπτισης, Ναύπακτος Γλυκά Χριστουγέννων, Ναύπακτος  

  Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΘ. ΝΟΒΑ 65 - Ναύπακτος
  2634027546
  6942646965
 • ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

  Ζαχαροπλαστείο, Ναύπακτος  Εργαστήριο ζαχαροπλατικής, Ναύπακτος  Παραδοσιακό γλυκό κουταλιού - καρυδάκι, Ναύπακτος  Σπιτικά λικέρ, Ναύπακτος  Παραδοσιακά λικέρ, Ναύπακτος  Τούρτες, Ναύπακτος  Σιροπιαστά γλυκά, Ναύπακτος  Τούρτες γάμων, Ναύπακτος  2ο κατάστημα: "ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΝΙΣΤΗ", Αθηνών 28, Ναύπακτος

  Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ - ΓΡΙΜΠΟΒΟ - Ναύπακτος
  2634038458
  6947073990