Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 | 04:46 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Χαλάνδρι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, και εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής. Πλαισιώνεται από έμπειρο προσωπικό και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: Ενεργειακά πιστοποιητικά - Ταυτότητα κτιρίου - Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων - Μελέτες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις - Βεβαιώσεις μη αυθαιρέτων Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες, τις επιθυμίες αλλά και τις αισθητικές αναζητήσεις του κάθε πελάτη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε και διατηρούμε στενή επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καστελλόριζου 10 - Χαλάνδρι
  2106820062
  6974426559
 • ΚΑΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Το αρχιτεκτονικό γραφείο του κυρίου Καζάνη Δημήτριου, αναλαμβάνει μελέτες κτιρίων, κατασκευές και σχεδιασμό και παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις, με πλήρη συνέπεια.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΖΑΝ ΜΩΡΕΑ 48 - Χαλάνδρι
  2106712096
  6932300204
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Αρχιτεκτονικό γραφείο μελετών και κατασκευών, διακοσμήσεις, ανακαινίσεις, φωτοβολταϊκά. Από το 2001 το Aρχιτεκτονικό Γραφείο id (iNNOVATIVE dESIGN) απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς & αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου. Δραστηριοποιείται στη μελέτη-σχεδιασμό, αδειοδότηση και κατασκευή διαφόρων μορφών & στυλ αρχιτεκτονικών έργων. Παραδίδει με πλήρη συνέπεια και πιστότητα στις ανάγκες του πελάτη, ολοκληρωμένες λύσεις. Βασική επιδίωξη της ομάδας είναι η ποιότητα του σχεδιασμού, η κατασκευαστική αρτιότητα και η τήρηση των προδιαγεγραμμένων χρόνων παράδοσης στα πλαίσια του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 47 - Χαλάνδρι
  2106898165,2117004628
  6976786196
 • ΠΑΖΙΩΤΟΥ ΑΡΕΤΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΘΗΝΑ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  - Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα και ζήστε μέσα σε αυτό !!! Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε , να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε αυτό που θα μας ζητήσετε. Είτε πρόκειται για νέο κτήριο, είτε για ανακατασκευή, ανακαίνιση, αλλαγή χρήσης , μετατροπή ή διαμόρφωση υπάρχοντος χώρου. Οι προτάσεις είναι ολοκληρωμένες και περιλαμβάνουν, εαν επιθυμείτε και διαμόρφωση υπαίθριου χώρου, μελέτη κήπου, διακόσμηση και σχεδιασμό επίπλου. Ολα αυτά υλοποιούνται σε συνεργασία με στατικούς, μηχανολόγους, κηποτέχνες και συνεργεία έμπειρα σε πολυτελείς κατασκευές. Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή θέλετε πριν ξεκινήσετε το έργο σας. Να ξέρετε οτι - Το ποιοτικό δεν είναι απαραίτητα ακριβό !!! Αρχιτέκτονας, ανακαινίσεις, μελέτη χώρων, στην Αθήνα.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Φωτογραφίες [20]
  Στείλτε e-mail
  ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ 7 - Χαλάνδρι
  2102792984
  6944991492