Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 | 10:23 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Χαλάνδρι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, και εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής. Πλαισιώνεται από έμπειρο προσωπικό και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: Ενεργειακά πιστοποιητικά - Ταυτότητα κτιρίου - Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων - Μελέτες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις - Βεβαιώσεις μη αυθαιρέτων Κάθε έργο αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες, τις επιθυμίες αλλά και τις αισθητικές αναζητήσεις του κάθε πελάτη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε και διατηρούμε στενή επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καστελλόριζου 10 - Χαλάνδρι
  2106820062
  6974426559
 • ΚΑΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Το αρχιτεκτονικό γραφείο του κυρίου Καζάνη Δημήτριου, αναλαμβάνει μελέτες κτιρίων, κατασκευές και σχεδιασμό και παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις, με πλήρη συνέπεια.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΖΑΝ ΜΩΡΕΑ 48 - Χαλάνδρι
  2106712096
  6932300204
 • MUTINY ARCHITECTURE AND DESIGN - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - INTERIOR DESIGN

  Η ομάδα MUTINY architecture & design έχει έδρα στην Αθήνα και απαρτίζεται από αρχιτέκτονες (ελεύθερους επαγγελματίες) με εμπειρία στο σχεδιασμό οικιστικών και εμπορικών έργων, στις ανακαινίσεις, στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και στο βιομηχανικό σχεδιασμό, που απέκτησαν ύστερα από πολύχρονες συνεργασίες με αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες. Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο σαν μία πρόκληση για τη δημιουργία μοναδικών χώρων με αρχιτεκτονική ποιότητα. Η δυναμική του σχήματος μας βασίζεται στην ανεξάντλητη φαντασία, στην εξειδίκευση στο σχεδιασμό, στους πειραματισμούς με τη θεωρία, στη νοσταλγία για τα ακατέργαστα υλικά και σε έναν διαρκή διάλογο με τον μινιμαλισμό. Πιστεύουμε πως η πραγματικότητα είναι πολύ ζωηρή για να βιώνεται σε ανιαρούς ή αντικοινωνικούς χώρους. Το ρητό μας είναι ότι ο σχεδιασμός πρέπει να προηγείται της δημιουργίας κάθε κατασκευασμένου χώρου ή αντικειμένου αλλά και να ενυπάρχει σε αυτά, αποτελώντας το DNA της εκάστοτε δομής. Ο σχεδιασμός δεν συνιστά μόνο μια θεωρητική ραχοκοκαλιά αλλά αποτελεί τη θεμελιώδη διαδικασία της μετάφρασης του φανταστικού σε κάτι υπαρκτό, της μεταμόρφωσης εννοιών σε σχέδια, της μεταφοράς ιδεών από δημιουργικά πεδία στα αυστηρά πλαίσια του χαρτιού. Η ύπαρξη του σχεδιασμού υποδηλώνει μια βαθιά κατανόηση των ανθρώπων, του χώρου και της αλληλεπίδρασης τους με αυτόν.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  Παπαρρηγοπούλου 3 - Χαλάνδρι
  2106835367
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Αρχιτεκτονικό γραφείο μελετών και κατασκευών, διακοσμήσεις, ανακαινίσεις, φωτοβολταϊκά. Από το 2001 το Aρχιτεκτονικό Γραφείο id (iNNOVATIVE dESIGN) απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς & αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου. Δραστηριοποιείται στη μελέτη-σχεδιασμό, αδειοδότηση και κατασκευή διαφόρων μορφών & στυλ αρχιτεκτονικών έργων. Παραδίδει με πλήρη συνέπεια και πιστότητα στις ανάγκες του πελάτη, ολοκληρωμένες λύσεις. Βασική επιδίωξη της ομάδας είναι η ποιότητα του σχεδιασμού, η κατασκευαστική αρτιότητα και η τήρηση των προδιαγεγραμμένων χρόνων παράδοσης στα πλαίσια του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

  Κατηγορία: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 47 - Χαλάνδρι
  2106898165,2117004628
  6976786196