Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 | 02:41 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • InInsurance - Ιωάννης Νικηφόρος & Συνεργάτες | Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές Ηράκλειο Κρήτης

              InInsurance Ιωάννης Νικηφόρος & Συνεργάτες | Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές Ηράκλειο Κρήτης Η επιχείρησή μας “InInsurance” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρο της ασφάλισης, προσφέροντας εξατομικευμένα και καινοτόμα προγράμματα σε ιδιώτες και επαγγελματίες στο Ηράκλειο, στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και χάρη στην πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο, η επιχείρησή μας, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη, προτείνοντάς του ασφαλιστικά προγράμματα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.                                                   Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής Ιωάννης Νικηφόρος με χρόνια παρουσία στο χώρο και συνεχή επιμόρφωση, είναι πάντα δίπλα σε κάθε πελάτη. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στην IFAAcademy, στα προγράμματα IRMA και BRMA, επιδιώκοντας να σας προσφέρει τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα για την προστασία της επιχείρησής σας από πιθανούς κινδύνους και την δημιουργία ενός ασφαλούς αύριο.                            Είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστεί!           Είτε θέλετε να ασφαλίσετε την οικία, την επιχείρηση ή την περιουσία σας, είτε το προσωπικό της επιχείρησής σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και οι συνεργάτες του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλύσουν τις ανάγκες σας και με βάση τις οικονομική σας δυνατότητα να τις καλύψουν στο μέγιστο βαθμό.           Παρέχουν συνεχή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης, από την κατάλληλη επιλογή προγράμματος ασφάλισης, έως τη σωστή και άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ζημίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες τους και να τους εξασφαλίσουμε ένα αύριο χωρίς άγχος.                           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να κλείσετε ραντεβού, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά ασφαλιστικά προγράμματα.    

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  34778
  Στείλτε e-mail
  Πλ. Κορνάρου 27 - Ηράκλειο
  2810220808
  6977808027
 • SAFE AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ - ΖΩΗΣ - ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  SAFE INSURANCE  (Παπαδόπουλος Δημήτριος Κ.) Ασφαλιστικό Γραφείο Η εταιρία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2016 στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής από τον κ. Παπαδόπουλο Κ. Δημήτριο. Προσφέρει εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες.  ​ Παρέχει, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, ασφαλιστικά προϊόντα γενικού κλάδου (αυτοκινήτου, περιουσίας, αστικής ευθύνης, μεταφορών, πιστώσεων & νομικής προστασίας) και κλάδου ζωής ( ζωής & προσόδων, υγείας, συνταξιοδοτικά, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης & προσωπικών ατυχημάτων).

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Εθνικής Αντιστάσεως 43, Νέα Μουδανιά - Χαλκιδικής
  2373065022
  6947078023
 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΑ - ΧΑΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο της ασφάλισης, η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία μας είναι εγγυημένη. Συνεργαζόμαστε με τις πλέον πιο σοβαρές ασφαλιστικές εταιρείες σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης. - Γενικές ασφάλειες - Ασφάλειες οδικής βοήθειας οχημάτων - Ασφάλειες πυρός και σεισμού - Ασφάλειες κλοπής κατοικιών και καταστημάτων - Ασφάλειες αστικής ευθύνης - Ασφάλειες τεχνικών έργων - Ασφάλειες ζωής / υγείας - Ασφάλειες φωτοβολταϊκών Ειδικές εκπτώσεις σε αγρότες, συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς και αστυνομικούς, πολύτεκνους. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ταχύτατη διεκπεραίωση ζημιών, προσφέροντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις, προσφέροντας παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες με ήθος και συνέπεια.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  16534
  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ 18 - Γρεβενά
  2462084290
  6978896260
 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΥΡΟΣ ΖΩΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΜΑΡΙΑ

  Απο το 2005 "ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑ" δίπλα στον ασφαλιζόμενο με ειλικρίνεια και σεβασμό. Ένα από τα αξιολογότερα πρακτορεία ασφαλειών εδρεύει στο Βόλο και διευθύνεται από μια εξαιρετικά έμπειρη και ικανή ασφαλιστική σύμβουλο. Η κυρία Γεωργαλά Μαρία δραστηριοποιείται στο χώρο με συνέπεια, υπευθυνότητα και το σημαντικότερο όλων, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν την αίσθηση της σιγουριάς και της σταθερότητας κάθε στιγμή. Προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, για ασφάλειες ζωής, πυρός, αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχειρήσεων, σκάφους κ.α. Στόχος της κυρίας Γεωργαλά είναι να προτείνει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες λύσεις, υπεύθυνα, αξιόπιστα και άμεσα. ‘ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑ’. Δίπλα στον ασφαλιζόμενο με ειλικρίνεια και σεβασμό.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  2ΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 101 - Βόλος
  2421037540
  6945233456
 • Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Νέα Ιωνία Αττική - Asfalistra365.gr by Guarantee - ONLINE Ασφάλιση - Ασφάλεια Αυτοκινήτου - Ασφάλεια Μηχανής - Ασφάλεια Φορτηγού - Ασφάλεια Υγείας - Ασφάλεια Ζωής - Ασφάλεια Σκάφους - Ασφάλεια Σπιτιού

  ONLINE Ασφάλιση από τα WWW.ASFALISTA365.GR    Στο site www.asfalistra365.gr μπορείτε σε 1 λεπτό να πάρετε προσφορά για : Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Ασφάλεια Μηχανής, Ασφάλεια Φορτηγού, Ασφάλεια Υγείας, Ασφάλεια Ζωής, Ασφάλεια Σκάφους, Ασφάλεια Σπιτιού.   Το γραφείο μας έχει έδρα στην Νέα Ιωνία Αττικής  ( Νέο Ηράκλειο, Νέα Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση )                                και μέσω του site μας www.asfalistra365.gr παρέχουμε υπηρεσίες ασφάλισης σε όλη την περιφέρεια Αττικής καθώς και σε όλη την Ελλάδα.     Το ASFALISTRA365.GR είναι ONLINE SHOP που δημιουργήθηκε από την GUARANTEE LTD .   Η Guarantee ιδρύθηκε το 2008 από ομάδα επαγγελματιών ασφαλιστών με εμπειρία 25 και πλέον χρόνων και εξειδίκευση στο ασφαλιστικό χώρο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να επιλέξουν το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών, να έχουν προσωπική εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση.  Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους ασφαλιστές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλες της ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν στην χώρα μας μικρές και μεγάλες ώστε να βρίσκουμε πάντα για τον πελάτη μας τα πακέτα ασφάλισης τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες του.  Τώρα μπορείτε εύκολα και άμεσα με ένα κλικ να συγκρίνετε και να βρείτε τα Οικονομικότερα Ασφάλιστρα της αγοράς.   Η GUARANTEE δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των Ασφαλιστικών υπηρεσιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον Ιδιώτη και στον Επιχειρηματία.   Εάν είσαι Ιδιώτης μπορείς να συγκρίνεις όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξεις το πρόγραμμα ασφάλισης: α) την περιουσία σου (αυτοκίνητο, κατοικία, σκάφος κλπ) β) να φροντίσεις  την υγεία σου και της οικογένειας σου γ) να εξασφαλίσεις εσένα και την οικογένεια σου από κάθε κίνδυνο , και να δημιουργήσεις κεφάλαιο για την σύνταξη και τις σπουδές των παιδιών σου.   Φροντίζουμε την επιχείρηση και τον επαγγελματία  κάνουμε έρευνα αγοράς και συγκρίνουμε όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες και δίνουμε λύσεις σε όλα τα ασφαλιστικά του θέματα στηρίζοντας το δύσκολο έργο του γιατί και εμείς είμαστε επιχειρηματίες και κατανοούμε τις απαιτήσεις της και τις ανάγκες της επιχείρησης.   Η εμπειρία μας και η εξειδίκευση μας μπορούν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε : α) για την προστασία της περιουσίας σας (ακίνητα, εμπορεύματα ,εξοπλισμός ,κλπ) β) Καλύπτουμε τη Αστική σας  Ευθύνη έναντι τρίτων γ) Τις μεταφορές σας δ) Ομαδικά συμβόλαια για εσάς και το προσωπικό σας   Μην διστάσετε να μας καλέσετε είμαστε πάντα δίπλα σας!   Στην Guarantee εργαζόμαστε καθημερινά για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, διασφαλίζοντας πάντα τα συμφέροντα σας κερδίζοντας για εσάς κόπο-χρόνο-χρήμα!

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ηρακλείου 283 Νέα Ιωνία - Αττική
  2102725234-2102725248
  6941592551
 • ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος Αττική. Ασφαλιστής Interamerican ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ. Το γραφείο μας με συνεχή παρουσία πολλών χρόνων στην καρδιά της Αθήνας, βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες των πελατών του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη.    Ξεχωρίζουμε γιατί έχουμε:    1) κορυφαίος ασφαλιστικός-επενδυτικός σύμβουλος "interamerican" 2) Πανεπιστημιακή κατάρτιση  3) Εμπειρία  4) Πελατοκεντρική αντίληψη και άμεση εξυπηρέτηση    Επικοινωνήστε μαζί μας για ασφαλίσεις:    - Αυτοκινήτων   - Κατοικιών (και ενυπόθηκων)  - Επαγγελματικών χώρων  - Σκαφών  - Αστικής ευθύνης  - Νοσοκομειακής περίθαλψης  - Σύνταξης    Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, όπως και οι ανάγκες του.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΟΡΜΟΥ 119 - Αμπελόκηποι
  2106609717
  6933104966
 • Σταμπουλίδης Πάρης – Φθηνές Ασφάλειες – Αιγάλεω, Αθήνα

  Η εταιρεία μας Καλώς ήρθατε στις Ασφάλειες Σταμπουλίδη Κων. Πάρης & Συνεργάτες. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα, ασφαλιστικές υπηρεσίες, χαμηλά ασφάλιστρα, καθώς & για οτιδήποτε αφορά στην ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής, στην ασφάλιση κατοικίας (πυρός, σεισμού κλπ.), ζωής, νοσηλείας στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς με τα οικονομικότερα πακέτα.   Το γραφείο μας συνεργάζετε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να μπορεί να σας παρέχει πάντα την πιο συμφέρουσα τιμή που υπάρχει στην αγορά για την ασφάλιση της περιουσίας σας...     6 λόγοι που μετατρέπουν την επιλογή που θα κάνετε για ασφάλιση στο γραφείο μας σε εξασφάλιση της περιουσίας σας: 1) 24ώρη δυνατότητα επικοινωνίας με το καταρτισμένο προσωπικό μας σε τηλέφωνο ανάγκης για την επιλυση οποιουδήποτε προβλήματος. 2) Αναλαμβάνουμε τον διακανονισμό της ζημιάς σας με τις ασφαλιστικές εταιρείες φέρνοντας την αποζημίωση στο χώρο σας απαλάσοντας σας από την γραφειοκρατεία και τον χαμένο χρόνο που θα σπαταλάγατε μόνοι σας. 3) Δυνατότητα επιλογής συμβεβλημένων συνεργείων σε περίπτωση ζημιάς που σας βαρένει η ευθύνη με κέρδος την μείωση του κόστους αποκατάστασης της ή και την ελαχιστοποίηση της εως 50%. 4) Παραδίδουμε χωρίς χρέωση το συμβόλαιο στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. 5) Δυνατότητα πληρωμής του συμβολαίου σας με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.  6) Η επιλογή ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες σας εξασφαλίζει την μείωση της τιμής της ασφάλειας σας χωρίς όμως να μειώνετε και η ποιότητα των υπηρεσιών του γραφείου μας προς εσάς. Το ασφαλιστικό μας γραφείο με το καταρτισμένο προσωπικό του που αποτελείτε από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους είναι στην διάθεση του ασφαλισμένου 24ώρες την μέρα είτε για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών είτε για την επίλυση προβλημάτων ή ζημιών που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της ασφάλισης του... έτσι η επιλογή συνεργασίας με το γραφείο μας δεν οδηγεί τον ασφαλισμένο απλά στην ασφάλιση της περιουσίας του αλλά στην εξασφάλιση της. Για μας προτεραιότητα έχει ο ασφαλισμένος και οι ανάγκες του, έτσι οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και οι ίδιοι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του γραφείου μας που στηρίζει τον πελάτη με ειλικρινή σεβασμό και κατανόηση.   ΠΡΟΣΦΟΡΑ ~Οικογενειακό πρόγραμμα νοσηλείας~ 2 ενήλικες + 2 παιδιά 100% απεριόριστο 80 ευρώ τον μήνα   Επικοινωνήστε μαζί μας!   Θα μας βρείτε :   στη Νίκαια, Ελλησπόντου 33 Τ: 210 490 1010 , Φαξ: 210 490 1011, ΤΚ: 18451 στο Αιγάλεω, Μεγάλου Αλεξάνδρου 11 Τ: 2105319903 ,  Κινητό: 6947123512, Φαξ: 2105319903, ΤΚ: 12244   Έταιρος Διαχειριστής:  ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κεφαλαιακές Εισφορές: 3000€ Έδρα: Ελλησπόντου 33 / Νίκαια Αττικής Αντικείμενο Εργασιών: Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Μεγάλου Αλεξάνδρου 13 - Αιγάλεω
  2105319903
  6947123512
 • ONLINE SOLUTIONS - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΟΛΟΣ

  Ασφάλειες, προγράμματα υγείας, τραπεζικά προϊόντα, επενδύσεις, real estate, χρηματιστήριο, επιχορηγήσεις. Η ON LINE SOLUTIONS A.E. εδρεύει στο Βόλο και ιδρύθηκε από καταξιωμένους επαγγελματίες Ασφαλιστές, που ένωσαν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους έχοντας κοινό στόχο να υπηρετήσουν τον ασφαλιστικό θεσμό με σοβαρότητα, ευπρέπεια και συνέπεια. Στόχος μας είναι να αποτελούμε μία σοβαρή, ακέραιη και φερέγγυα επιχείρηση, η οποία με εργαλεία την προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα ασφαλιστικών εταιρειών και τραπεζών να προσφέρει τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη σχέση αξίας προς κόστος (value for money), καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της οικογένειάς σας, της περιουσίας σας και της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας σας ενημερώνουν, με ποιο τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε τα μεγαλύτερα οφέλη και να καλύψετε τις ασφαλιστικές ή τις χρηματοοικονομικές σας ανάγκες, προσφέροντας σας ποικιλία επιλογών και ταχύτητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις σας. Η φιλοσοφία μας κινείται σε δύο βασικούς άξονες: 1Ακούμε και ανταποκρινόμαστε με σεβασμό και αληθινό ενδιαφέρον σε κάθε προσδοκία για ασφάλεια 2Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας κάθε μέρα, και κυρίως τη στιγμή που μας χρειάζονται με προϊόντα που καλύπτουν πραγματικά τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων μας. Η πολυετής μας πείρα στον Ασφαλιστικό τομέα, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά τμήματα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας * Τμήμα διαχείρισης οχημάτων * Τμήμα διαχείρισης Ατυχημάτων - Αποζημιώσεων * Τμήμα Ασφαλειών Ζωής * Τμήμα Γενικών Κλάδων - Ειδικών Κινδύνων * Τμήμα Τραπεζικών Προϊόντων * Τμήμα Επενδύσεων * Τμήμα Real Estate * Τμήμα Λογιστηρίου Εισπράξεων Αποστολή μας να παρέχουμε τις ασφαλιστικές λύσεις του μέλλοντος σήμερα και ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το πετύχουμε * Με ανταγωνιστικές τιμές. * Με απλές διαδικασίες έκδοσης των συμβολαίων σας * Με άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση * Με αντικειμενική εκτίμηση και γρήγορη διεκπεραίωση των ζημιών. Είμαστε στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή να συζητήσουμε την ιδανική λύση για εσάς

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΙΑΣΟΝΟΣ 77 - Βόλος
  2421025000
 • ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ασφάλειες ζωής, ασφάλειες νοσοκομειακής περίθαλψης, εξωνοσοκομειακές εξετάσεις, ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση επιχείρησης, ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια moto, ασφάλεια φωτοβολταϊκών, οικογενειακή ασφάλεια. Φθηνές ασφάλειες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειας εισοδήματος από ασθένεια ή ατύχημα, νομική προστασία, οδική βοήθεια.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - Αρκαδία
  2755029111
  6944450460
 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΑΧΑ ΒΟΛΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Medi +   Τα προγράμματα ασφάλειας υγείας Medi συν, καλύπτουν τις ανάγκες φροντίδας της υγείας σας, είτε πρόκειται για έναν έλεγχο ρουτίνας είτε για μία νοσηλεία. Η ασφάλεια υγείας της ΑΧΑ παρέχει μέσω μεγάλων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων νοσηλευτηρίων και ιατρικών κέντρων, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες σε εσάς και στην οικογένειά σας. Εάν, τώρα εξερευνείτε τις επιλογές ασφάλειας υγείας που είναι διαθέσιμες, η ΑΧΑ Ασφαλιστική σας βοηθά να συγκρίνετε καλύψεις, πλεονεκτήματα και να υπολογίσετε το κόστος των ασφαλίστρων και να βρείτε, έτσι, το πλάνο υγείας που σας ταιριάζει. Χαρακτηριστικά Νοσοκομειακή κάλυψη Καλύπτουμε το 100% της δαπάνης νοσηλείας (έως του ποσού που αναφέρεται στην περιγραφή του προγράμματός σας) σε περίπτωση νοσηλείας στην Ελλάδα, σε λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελβετία. Επιπλέον, καλύπτουμε  το 80% για νοσηλεία σε Αμερική, Καναδά και στον υπόλοιπο κόσμο.  Σε περίπτωση νοσηλείας, σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη των αναγνωρισμένων εξόδων νοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών ιατρών.   Αναλαμβάνουμε την απευθείας εξόφληση των αναγνωρισμένων εξόδων νοσηλείας σας, εάν επιλέξετε να νοσηλευθείτε σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο (περισσότερα από 20 συμβεβλημένα νοσηλευτήρια).   Επιπλέον, όποιο πρόγραμμα και εάν επιλέξετε, σας παρέχουμε: Κάλυψη αμοιβών χειρουργού και αναισθησιολόγου Πλήρη κάλυψη στη μονάδα εντατικής θεραπείας Κάλυψη αποκλειστικής νοσοκόμας Κάλυψη συνοδείας γονέα Έξοδα επείγουσας αερομεταφοράς Έξοδα μεταφοράς με ασθενοφόρο 24ωρη Γραμμή Υγείας Εξωνοσοκομειακές παροχές Μπορείτε να επεκτείνετε το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας Medi συν που θα επιλέξετε, με την προσθήκη κάλυψης δαπανών εξωνοσοκομειακών παροχών για εσάς και την οικογένειά σας. Έτσι, με προσιτό κόστος ασφαλίστρων μπορείτε να έχετε τις καλύψεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης που σας παρέχουν τα προγράμματα "Mediσυν Care" και "Εξωνοσοκομειακή Φροντίδα" Πλεονεκτήματα Δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος υγείας που έχετε, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες σας, κάθε χρόνο. Δυνατότητα επιλογής κάλυψης αποπληρωμής ασφαλίστρων, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας σας για εργασία. Εκπτώσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. 24ωρη Γραμμή Υγείας για παροχή ιατρικών συμβουλών και καθοδήγησης αναφορικά με τις καλύψεις σας.   Mediσυν Care Εξασφαλίστε την Υγεία της οικογένειάς σας (*) με μόλις 1,3 € / ημέρα   H ΑΧΑ Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Mediσυν Care σας θωρακίζει με ένα μεγάλο εύρος εξωνοσοκομειακών παροχών, στα νοσηλευτήρια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών αλλά και στα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο διαγνωστικά κέντρα και γιατρούς σε όλη την Ελλάδα.   Χαρακτηριστικά     Διαγνωστικές εξετάσεις, με ένα απλό παραπεμπτικό του προσωπικού σας γιατρού,  μέχρι του ποσού των 4.000 € το χρόνο χωρίς συμμετοχή σας στη δαπάνη εάν το παραπεμπτικό προέρχεται από Δημόσιο Ασφαλιστικό Φορέα ή με 10% συμμετοχή σας στη δαπάνη εάν το παραπεμπτικό προέρχεται από το γιατρό σας.     Δωρεάν ετήσιο πλήρες check-up ή προγεννητικό έλεγχο.  Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει.     Απεριόριστες δωρεάν -ή- με μικρή συμμετοχή, ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων νοσηλευτηρίων και στα ιατρεία των συνεργαζόμενων γιατρών,     Κάλυψη κάθε έκτακτου περιστατικού που τυχόν προκύψει (Αττική και Θεσσαλονίκη),     Κάλυψη μεταφοράς προς τις κλινικές του Ομίλου με ασθενοφόρο.   Πλεονεκτήματα Είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι τα 70 έτη χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας. Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε αυτόνομα, χωρίς νοσοκομειακό πρόγραμμα, είτε σε συνδυασμό με τα νοσοκομειακά προγράμματα Mediσυν Μηνιαίος τρόπος πληρωμής ασφαλίστρων. Εγγύηση διαθεσιμότητας των βασικών ειδικοτήτων και διαγνωστικών κέντρων. Πρόσβαση σε υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5 - Βόλος
  2421021146
  6944641434
 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ - GK INSURANCE - ΚΟΛΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προϊόντα. Αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για ασφάλιση αυτοκινήτου, σκάφους, πυρός, επιχειρήσεων και κατοικίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΑΓΚΛΗ 14 - Αγρίνιο
  2641024721
  6944612340
 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - INSURANCE MOUSTAKA - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΣΚΑΦΟΥΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

  Η έδρα μας βρίσκετε στη Λ. Δημοκρατίας 361, Περαμα. Μπορειτε να επιικοινωνήστε μάζι μας στο τηλέφωνο-fax 210-4414439 καθώς και στο e.mail insurance.moustaka@yahoo.gr για άμεση τιμολόγηση.   Σας υπενθυμίζουμε οτι η η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηροποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο της ασφάλισης, εγγυούνται την καλύτερη προσφορά απόδοσης-τιμής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη φθηνη ασφαλεια αυτοκινήτου , μοτοσυκλέτας , οικίας κτλ που ψάχνετε.   Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook: https://www.facebook.com/Asfaleies.AnnaMoustaka Άννα Μουστάκα - Φθηνες ασφαλειες αυτοκινήτου και όλων των κλάδων   Σας ευχαριστούμε.   Ο ανταγωνισμός στην ασφαλιστική αγορά εχει επιφέρει μεγάλες μειώσεις στα ασφάλιστρα όλων των κλάδων. Εμείς φέρνουμε κοντά σας αυτα τα προϊόντα διότι ερευνούμε διαρκώς και εκμεταλευόμαστε αυτες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιριών. Πλέον μπορείτε να καθορίσετε εσείς το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε για την ασφάλιση του οχήματός σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.    Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη σωστή ασφάλιση.   Οι πιο κάτω συμβουλές -που δίνονται από επαγγελματίες συμβούλους της ελληνικής αγοράς,  μπορούν να μας εξασφαλίσουν το μέγιστο οικονομικό και ασφαλιστικό όφελος, ενώ ταυτόχρονα να μας προστατέψουν από τυχόν μελλοντικά προβλήματα.   • Τα πλήρη πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν και προαιρετικές καλύψεις, συνήθως είναι πιο συμφέροντα οικονομικά, από το να προσθέσουμε ορισμένες extra υπηρεσίες στο συμβόλαιο μας, καθώς στο σύνολο των χρεώσεων παρέχεται μεγάλη έκπτωση.   • Θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας την κοστολόγηση και χρέωση των προαιρετικών καλύψεων, καθώς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στις προσφερόμενες παροχές και κάθε εταιρεία επιλέγει να «πριμοδοτήσει» κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες.   • Επιπλέον καλύψεις, όπως Οδική Βοήθεια, Θραύση Κρυστάλλων, Φροντίδα Ατυχήματος είναι παροχές που μπορούν να φανούν χρήσιμες και να μας βοηθήσουν σημαντικά σε «δυσάρεστες» περιπτώσεις.   • Η νομική υπηρεσία είναι μια προαιρετική κάλυψη που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις εμπλοκής μας σε τροχαίο ατύχημα και να επιλύσει δύσκολες περιπτώσεις.   • Οι αυξήσεις τιμών στα ασφαλιστήρια συμβόλαια είναι ελεύθερες, αλλά υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, γεγονός που μας προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών και φυσικά προνομιακές τιμές, αρκεί να κάνουμε τη σωστή έρευνα αγοράς.   • Η πιο φθηνη ασφαλεια δεν είναι απαραίτητα και η καλύτερη λύση. Κάποιες φορές, μια φθηνη ασφαλεια μπορεί να «κρύβει» μια αναξιόπιστη εταιρεία, η οποία δεν θα φανεί αντάξια, όταν τη χρειαστούμε.   • Η «βιτρίνα» μιας ασφαλιστικής δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για τη φερεγγυότητα της εταιρείας.   • Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτηση για την ασφαλιστική μας εταιρεία μπορεί να επιλυθεί από το υπουργείο Εργασίας ή τον Συνήγορο του Πολίτη.   • Αν αγοράσουμε μεταχειρισμένο όχημα θα πρέπει να αλλάξουμε και ασφαλιστήριο συμβόλαιο, καθώς δεν θα ισχύει το υπάρχον.   • Τέλος, να θυμόμαστε ότι ένας μεθυσμένος οδηγός, θεωρείται ανασφάλιστος από τις εταιρείες και δεν καλύπτεται.  

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 361 - Πέραμα
  2104414439
  6939210488
 • Δημητρόπουλος Δημήτριος - Ασφάλειες Κυπαρισσία - Ασφαλιστικό Γραφείο Κυπαρισσία

  Ο Ιωάννης Δημητρόπουλος καινοτομώντας για την εποχή του άνοιξε στη πόλη των Φιλιατρών το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο στη δυτική Μεσσηνία. Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον δε περιοριστικέ στις γενικές ασφάλειες αλλά εξειδικεύτηκε στα νοσοκομειακά και συνταξιοδοτικά προγράμματα προσφέροντας στους κάτοικους της Τριφυλίας τη πρόσβαση στην ιδιωτική υγειά που μέχρι τότε ήταν άγνωστη έννοια για τη περιοχή μας. Συνεργάστηκε στενά με την INTERAMERICAN στα πρώτα της βήματα προσφέροντας στο πελατολόγιο του τα προϊόντα της. Στη πορεία το γραφείο μας σύναψε συνεργασίες με όλες τις μεγάλες κι υγιής ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής επικράτειας προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες τους. Κομβικό σημείο στη πορεία του γραφείου μας ήταν η συμμέτοχη μας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ το 1999. Συμμετέχοντας πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και σε συνδυασμό με τη διοίκηση επιβάλαμε νέα πολιτική στη διαμόρφωση των τιμών των ασφάλιστρων στα αγροτικά οχήματα και μηχανήματα συμβάλλοντας καθαριστικά στα ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα που μέχρι σήμερα απολαμβάνει ο κλάδος των αγροτών στο νομό της Μεσσηνίας. Το 2014 οι υιοί του Ιωάννη Δημητροπούλου Κωνσταντίνος και Δημήτρης αντίθετα στο ρεύμα της εποχής που χαρακτηρίζεται από την απρόσωπη και τυποποιημένη υπηρεσία μέσω διαδικτύου, επενδύουν στον άνθρωπο. Ξεκίνησαν τη λειτουργία 2 νέων γραφείων στις πόλεις της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στον πελάτη. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τις ανάγκες του πελάτη στις εταιρίες, να κάνουμε τις εταιρίες να δουν το καθένα σας ξεχωριστά. Σήμερα καινοτομούμε για μια ακόμη φορά. Δημιουργούμε ένα δίκτυο σύγχρονων ασφαλιστικών γραφείων που παρέχουν αμιγώς ασφαλιστικές υπηρεσίες με εξειδικευμένα στελέχη δίνοντας οντότητα και φυσική παρουσία στο κλάδο των ασφαλειών. Προσφέρουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις ασφάλειες.

  Κατηγορία: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  Μελιού 20 - Κυπαρισσία
  2761024375
  6937086116
 • Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  Βοστάνη Γ. 32 - Μυτιλήνη
  2251025494,2109218100
  6945044993