Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 04:52 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CANDIA ΧΑΡΤ - ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΙ - ΤΣΑΝΤΕΣ ΝΑΥΛΟΝ - ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ - ΧΑΡΤΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Βιοτεχνία παραγωγής χαρτιού - Οικολογικό χαρτί - Συσκευασίες - Ανακυκλώμενο χαρτί - Συσκευασίες κρεάτων - Συσκευασία κρεάτων. H επιχείρηση Candia ΧΑΡΤ δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής Χαρτιού με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Γινεται παραγωγή - επεξεργασία χαρτιού και ανακύκλωμένου χαρτιού. Η επιχείρηση Candia ΧΑΡΤ παράγει ανακυκλωμένο χαρτί με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση. Παράγουμε κυρίως χαρτιά συσκευασίας, συσκευασίας κρεάτων, κρεοπωλείου, σουβλατζίδικου αλλά διαθέτουμε και όλα τα είδη συσκευασίας όπως τσάντες νάυλον, χάρτινα σακουλάκια κ.λ.π. Λίγα λόγια για το χαρτί: Το χαρτί, ανάλογα με τον τρόπο δημιουργίας του και τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, ταξινομείται σε επτά κατηγορίες. Από κατηγορία σε κατηγορία διαφέρουν πολλά στοιχεία όπως η τιμή, το πάχος, η ποιότητα, η ευελιξία, η εμφάνιση κ.α. Οι κατηγορίες του χαρτιού είναι οι εξής: - Το δημοσιογραφικό χαρτί, που παράγεται με ανάμειξη μηχανικού και χημικού πολτού σε αναλογία 9 προς 1. - Το χαρτί εκτυπώσεων, στο οποίο ο μηχανικός πολτός περιέχεται σε περιορισμένη κλίμακα. - Το χαρτί γραφής, το οποίο παράγεται από πολτούς καλής ποιότητας και γίνεται αντικείμενο επιφανειακής επεξεργασίας έτσι ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για να γράφουμε με το χέρι. - Το χαρτί συσκευασίας, που κατασκευάζεται κυρίως από θειικό πολτό και μετά ακολουθεί η επεξεργασία του για ειδικές χρήσεις (αδιάβροχο, λαδόχαρτο, γλασέ κ.λ.π.) - Τα χαρτιά οικιακής χρήσεως (υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα) που παράγονται από μίγμα μηχανικού και χημικού πολτού. - Τα χαρτιά περιτύλιξης, τα οποία έχουν καλές μηχανικές ιδιότητες, συνήθως παράγονται από θειικό πολτό. - Τα χαρτόνια ή χοντρά χαρτιά με μικρή ευελιξία, που παράγονται με πολλαπλές στρώσεις ινών, χρησιμεύουν κυρίως στις συσκευασίες βαρύτερων αντικειμένων. Οι κύριες χρήσεις του χαρτιού σήμερα είναι οι εξής: 46% χρησιμοποιείται για ενημέρωση (δηλαδή για εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, τετράδια, κλπ) 37% χρησιμοποιείται για συσκευασίες (χαρτί για συσκευασία, χαρτοκιβώτια, κλπ) 9% για χαρτόνια 3% για βιομηχανικό χαρτί (φίλτρα, κλπ) 5% για tissues (χαρτί τουαλέτας, κουζίνας, χαρτομάντιλα, χαρτοπετσέτες)

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 71 - Ηράκλειο
  2810543643
  6944530942
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΧΑΝΙΑ - SILK PAPER ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Η Βιοτεχνία ιδρύθηκε το 1992 από τον Ταμπακάκη Εμμανουήλ, με αποκλειστική δραστηριότητα την επεξεργασία και τη συσκευασία χαρτικών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Από το 2000 λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Ποτιστήρια του δήμου Χανίων στην Κρήτη. Τα Προϊόντα που παράγει είναι: - Χαρτί υγείας, από καθαρά και επιλεγμένα ανακυκλωμένα χαρτιά, σε διάφορες συσκευασίες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των καταλανωτών. - Χαρτοπετσέτες, από καθαρό χαρτί, σεδιάφορα χρώματα, διαστάσεων 24χ24, 28χ28 και 33χ33. - Χαρτιά (ρολά) κουζίνας, από καθαρό και ανακυκλωμένο χαρτί, από 1Kgr εως 5Kgr - Χειροπετσέτες - Ιατρικά Ρολά Τα προϊόντα μας, με το εμπορικό σήμα Silk Paper, απευθύνονται τόσο σε εμπόρους όσο και σε άλλους επαγγελματίες με την καλύτερη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ - Χανιά
  2821033951
 • VIOHAL - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΚΕΥΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ

  Αλουμινόχαρτο κομμωτηρίου, Αττική. Αντικολλητικό χαρτί, Αττική. Διαφανής μεμβράνη, Αττική. Λαδόκολα ψησίματος, Αττική. Παλετοφίλμ, Αττική. Χαρτοπετσέτες, Αττική. Χαρτί κουζίνας, Αττική. Χαρτομάντηλα, Αττική. Αλουμινόφυλλα, Αττική. Stretch film, Αττική.   Η εταιρία ΒΙΟΧΑΛ ΑΡΑΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΕ είναι η συνέχεια της επιχείρησης ΑΡΑΠΟΣ Ι. ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΕΕ που από το 1981 παράγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως Αλουμινόχαρτο, Μεμβράνη Τροφίμων και Αντικολλητικό Χαρτί Ψησίματος.   Το 1992 η εταιρία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παραγωγή χαρτικών ειδών tissue επαγγελματικής και οικιακής χρήσης όπως: Χαρτοπετσέτες, Χαρτομάντιλα, Χαρτίa Υγείας, Χαρτιά Κουζίνας, Είδη Καθαρισμού κ.α.   Και από το 1994, ασχολείται επίσης με την εισαγωγή, συσκευασία και εμπορία, Σκευών Αλουμινίου Μιας Χρήσης και Πλαστικών Σκευών Pet.   Τα προϊόντα της εταιρίας μας κυκλοφορούν στην αγορά με τις εμπορικές ονομασίες Primo foil, Venus foil, Allu forms, Evita, Vanda, Family, Sunny, Μιld Soft, Tifany, Roseta, Nova.   Η εταιρία μας παράγει και διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα με την συνεργασία αντιπροσώπων και ειδικών συνεργατών. Όλες οι Πρώτες Ύλες που χρησιμοποιούνται, είναι εφοδιασμένες με πιστοποιητικά καταλληλότητας για χρήση σε τρόφιμα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Ε.Ε.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 5 - Ιλιον
  2105766669
 • ΠΑΤΡΑΣ BAGS - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΙΚΩΝ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Στην βιοτεχνία μας κατασκευάζουμε χάρτινες χειροποίητες τσάντες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών, χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων. Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές στο πιο γρήγορο χρόνο παράδοσης. Σε μας θα βρείτε τσάντες μεταλλοποιημένες, πλαστικοποιημένες ή χάρτινες σε σχήμα κώνου, ειδικές συσκευασίες για ποτά και λαμπάδες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας μεσω e-mail ή fax ή τηλεφώνου. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

  Κατηγορία: ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΡΤΙΚΩΝ – ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΖΗΤΟΥ 17 - ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ - Πάτρα
  2610330937
  6946282919