Κυριακή 07 Μαρτίου 2021 | 04:45 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
σε: Χαλκιδικής
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΔΙΑ ΤΡΟΦΗΝ DELICATESSEN - ΓΚΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

  Παντοπωλείο "Delicatessen", εκλεκτά τυροκομικά-αλλαντικά-τρόφιμα-ποτά. Το δια τροφήν delicatessen, είναι μία επιχείρηση που βρίσκεται στον Πολύγυρο, πρωτεύουσα του νομού Χαλκιδικής. Είναι ένα παντοπωλείο φτιαγμένο με πολύ μεράκι, το οποίο έχει καταφέρει να δώσει άλλη διάσταση στην μέχρι τώρα τοπική αγορά. Με μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά, εκλεκτά τρόφιμα, μαρμελάδες, ζυμαρικά, όσπρια, προϊόντα  από κάθε γωνιά της Ελλάδος, προσπαθούμε να αναδείξουμε την ομορφιά και την υπεροχή των ελληνικών προϊοντων! Περάστε μία βόλτα από το κατάστημά μας, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, Μακεδονίας 2 Θα  χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε!

  Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 5, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - Χαλκιδικής
  2371024420
 • Φέτα Καραγιάννη - Τυροκομικά Προϊόντα Αρναία Χαλκιδική - Γαλακτοκομικά Αρναία Χαλκιδική - Κατσικίσιο Τυρί Αρναία Χαλκιδική

  Φέτα Καραγιάννη Τυροκομικά Προϊόντα Αρναία Χαλκιδική  Η εταιρία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. αποτελεί μία από τις σύγχρονες ελληνικές μονάδες παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών προϊόντων, η οποία αναπτύσσεται στις βόρειες παρυφές του όρους Χολομώντας, στη Χαλκιδική. Ιδρύθηκε το έτος 2000 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση και μετέπειτα, το 2005, μετεγκαταστάθηκε στο χώρο των σημερινών σύγχρονων εγκαταστάσεών της στα βόρεια της Αρναίας. Η εταιρεία μας με σεβασμό στην παράδοση, εμπιστοσύνη στην τοπική παραγωγή και πάθος για την ποιότητα παράγει παραδοσιακά προϊόντα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής. Τα προϊόντα αυτά ξεχωρίζουν για τη γεύση, την υφή και το άρωμα τους! Σήμερα η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Ε. ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών αυξάνει συνεχώς την παραγωγή της και επεκτείνει τις πωλήσεις της σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητά καθημερινά σταθερή ποιότητα από τα προϊόντα, που αγοράζει.  

  Κατηγορία: ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αρναία - Χαλκιδικής
  2372022443