Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 06:45 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CHROMET GOGOPOULOS - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ - ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

  Γαλβανιστήρια, ηλεκτροστατικές βαφές μετάλλων. Η χρήση του σιδήρου και του χάλυβα είναι ευρύτατα διαδεδομένη στις ανθρώπινες κατασκευές. Δυστυχώς οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, το οξυγόνο, η υγρασία και οι διάφορες θερμοκρασίες στην ύπαιθρο διαβρώνουν τις κατασκευές, με αποτέλεσμα η παγκόσμια ετήσια ζημία να υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά σε χώρες που περιβάλλονται από θάλασσες όπως π.χ. η πατρίδα μας, οι άνεμοι μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες υγρασίας η οποία περιέχει άλατα που εντείνουν το φαινόμενο της διάβρωσης ακόμη και μακριά από τις ακτές. Η προστασία των σιδήρων και χαλύβδινων κατασκευών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ολοκληρώνεται με ηλεκτρολυτικό γαλβάνισμα ψευδάργυρου, και με μια δεύτερη επικάλυψη ηλεκτροστατικής βαφής πολυεστερικής πούδρας συνολικού πάχους 110 μικρών. Με την παραπάνω επεξεργασία επιτυγχάνουμε άριστα την προστασία των μετάλλων από την διάβρωσή τους και ταυτόχρονα την τέλεια αισθητική με τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων βαφής (Η.Β). Η εταιρία Chromet Γκογκόπουλος Ι. & Υιός Ο.Ε. απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Με Εκτίμηση Γκογκόπουλος Ιωάννης

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  2o ΧΛΜ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Κατερίνη
  2351063136
 • ΔΘ - ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΧΑΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - INDUSTRIAL GROUP THEMELIS

  Ο "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δ.ΘΕΜΕΛΗΣ" στην Θεσσαλονίκη, έχει παρουσία 40 χρόνων στην επεξεργασία και κατασκευή μεταλλικών προιόντων και έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά. Το 1970 ο Δημήτριος Θεμελής ίδρυσε την πρώτη επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Το 1971 ανέπτυξε τμήμα μελέτης και ανάπτυξης στην κατασκευή φορμαριστικών και κοπτικών καλουπιών μετάλλου. Το 1972 κατασκεύασε την πρώτη γραμμή διάτρητης λαμαρίνας. Το 1977 κατασκεύασε γραμμή παραγωγής μορφοποίησης χαλυβδοταινίας. Το 1982 δημιούργησε μονάδα παραγωγής σωλήνων - φίλτρων γεωτρήσεων και μεταλλικών κατασκευών. Το 1996 επέκτεινε τις δραστηριότητές του με την εγκατάσταση υπερσύγχρονου θερμού γαλβανιστηρίου, κεραμικού μπάνιου προδιαγραφών E.O.K. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη ηλεκτρολυτικό ψευδάργυρο ποιότητας high grade, πέτυχε το άριστο αποτέλεσμα στο γαλβάνισμα σε μεταλλικά προιόντα και κατασκευές σύμφωνα με DIN 50976. Το 1999 ο Δ. Θεμελής ίδρυσε Την “Διάτρητα Θεμελή Α.Ε”με νέα επένδυσή του στη B.I.Π.E Κομοτηνής. Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, καινοτομεί στην παραγωγή διάτρητων μεταλλικών φύλλων με τις υψηλότερες προδιαγραφές και την απόλυτη ποιότητα. Προϊόντα ομίλου: Διάτρητες λαμαρίνες, σχάρες μεταλλικές, σχάρες αποροής ομβρίων υδάτων, σχάρες ηλεκτροπρεσσαριστές, λαμαρινες διακοσμητικής χρήσης, λαμαρίνες βιομηχανικής χρήσης, μεταλλικό αντιολισθητικό μαδέρι, ιστοί οδικού φωτισμού, μεταλλικοί ιστοί φωτισμού, σωλήνες γεωτρήσεως, φίλτρα γεωτρήσεως, προϊόντα χάλυβα και πολλά ακόμη είδη μεταλλικών προϊόντων και προϊόντων χάλυβα.

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  10ο ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΔΙΑΒΑΤΑ - Θεσσαλονίκη
  2310781069,2310781045
 • Χατζηελένης Χρήστος - Ελληνικά Γαλβανιστήρια Χατζηελένη Α.Β.Ε.Ε. Μάνδρα Αττική

  Η εταιρεία μας ασχολείται επιτυχημένα εδώ και 35 χρόνια με το θερμό γαλβάνισμα. Το θερμό γαλβάνισμα, είναι ένα μέσο για την προστασία σιδηρών αντικειμένων από την οξείδωση (σκουριά) για πολλά χρόνια. Πιο αναλυτικά, αφού γίνει ένας βαθύς καθαρισμός στα σίδερα με χημικά ή τεχνικά μέσα ή και τα δύο, βυθίζονται σε δεξαμενή με ρευστό ψευδάργυρο θερμοκρασίας 460°C με σκοπό να σχηματιστεί μια επικάλυψη ψευδαργύρου, που είναι μεταλλουργικά συνδεδεμένη με την επιφάνεια των σιδήρων. Το θερμό γαλβάνισμα, είναι προσαρμόσιμο σε όλους σχεδόν τους τύπους κατασκευασμένων ή μη σιδηρών αντικειμένων όπως σύρμα, σωληνώσεις όλων των ειδών, δεξαμενές, μεγάλες και μικρές κατασκευές με τα εξαρτήματά τους, καθώς και πολλά άλλα. ΘΕΡΜΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ Η διαδικασία του θερμού γαλβανίσματος είναι η εξής: 1. Συρμάτωμα (εάν απαιτείται) 2. Απολίπανση (εάν απαιτείται) 3. Βούτηγμα στην δεξαμενή υδροχλωρικού οξέως, ανασήκωμα και βούτηγμα 2 έως 3 φορές. 4. Βούτηγμα στη δεξαμενή νερού 5. Μεταφορά και βούτηγμα στην δεξαμενή FLUX για ετοιμασία των επιφανειών. 6. Στέγνωμα υλικών με θερμό ρεύμα προπανίου. 7. Εμβάπτιση στο τήγμα ψευδαργύρου. 8. Αποσυρμάτωση - καθαρισμός τεφρών και σταξιμάτων. 9. Επιθεώρηση πρόσφυσης στρώματος ψευδαργύρου σύμφωνα με την προδιαγραφή ASTM Α-153 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ. Το περιστροφικό γαλβάνισμα χρησιμοποιείται και στα δύο είδη γαλβανίσματος, με τη διαφορά ότι τα εξαρτήματα μπαίνουν σε ειδικά διάτρητα καλαθάκια για την εμβάπτισή τους στο τήγμα ψευδαργύρου και κατόπιν, όσο αφορά το θερμό γαλβανισμό, τοποθετούνται σε φυγοκεντρικό δοχείο με αποτέλεσμα να αποβάλλεται ο επιπλέον ψευδάργυρος (βίδες και άλλα μικροεξαρτήματα), ενώ στο ηλεκτρολυτικό γαλβάνισμα επιτυγχάνεται γρήγορο στέγνωμα των υλικών. Η εταιρεία μας έχοντας εξασφαλίσει έως τώρα μια σίγουρη και ανοδική πορεία στο χώρο του γαλβανίσματος με σταθερούς όσο και ισχυρούς πελάτες και προμηθευτές, κοιτάζει πλέον το μέλλον και βέβαια την εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Τσόκα 20 - Μάνδρα
  2105557777,2105551209,2105556482
  6981891187
 • ΓΑΛΒΑΝΟΔΟΜΗ - ΤΣΑΝΑΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

  "Σύγχρονα Γαλβανιστήρια με ευρωπαϊκές προδιαγραφές σταθερών - περιστροφικών μεταλλικών αντικειμένων."

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  2ας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 11 - Πειραιάς
  2104116714-5
 • ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ METAL SHINE

  "Επιμεταλλώσεις - Γαλβανιστήριο METAL SHINE. τΗΛΕΦΩΝΟ 2310680405

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  5,5 χλμ Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης - Θεσσαλονίκη
  2310680405
 • ΗΛΕΚΤΡΟΓΑΛΒΑΝΙΚΗ - ΧΡΩΜΙΟΓΑΛΒΑΝΙΚΗ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΗΒΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ - LOGISTICS

  Από το 1969, πριν από 38 χρόνια δημιουργείται από τον Στίγκα Ιωάννη μια ιδιωτική επιχείρηση με την ονομασία "Χρωμιογαλβανική" Παρά τις κακουχίες και δυσκολίες της τότε εποχής θα καταφέρει ο ίδιος με πολύ όρεξη και βαθιά εκτίμηση απέναντι στους πελάτες του να αναπτύξει και να κάνει γνωστή την επιχείρησή του… Η έναρξη της εταιρείας μας δημιουργείται στις αρχές του 1969 στο Μενίδι Αττικής με μετέπειτα εγκατάσταση της στα Οινόφυτα Βοιωτίας για να καταλήξει στον Ελαιώνα Θηβών σε δικό της χώρο έξι στρεμμάτων και 1200 τ.μ.. Εξελισσόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο για εμάς αλλά και τους πελάτες μας. Η αξιοπιστία της χρωμιογαλβανικης οφείλεται στην γνώση αλλά και στην εμπειρία του αντικειμένου απο τον ίδιο τον Ιωάννη Στίγκα αλλά και στην καλη συνέχιση του γιού του Στέφανου αλλά και στο καλά καταρτισμένο προσωπικό του. Με θέληση και συνεργασία η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσεται και να αποκτά αξιόλογους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με σκοπό της την γρηγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Όλα αυτά θα πιστοποιηθούν με το iso 9001: 2001. Με την πολύχρονη πείρα τους ο Ιωάννης Στίγκας και ο Στέφανος Στίγκας και φυσικά με την συνεχή τους εκπαίδευση υπόσχονται να κερδίσουν και την δική σας εμπιστοσύνη. Η εταιρία "Χρωμιογαλβανική" που έχει ιδρυθεί από τον Ιωάννη Στίγκα από το 1968 έχει μετονομαστεί σε "Ηλεκτρογαλβανικη" το έτος 2008 για το λόγο ότι η επιχείρηση σταμάτησε την παραγωγή επιμετάλλωσης χρωμίου εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι ο Στέφανος Στίγκας αποφάσισε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου από το 2008 και έπειτα. Η επιχείρησή μας Θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την δραστηριότητα της επιχείρηση μας στον Ελαιώνα θηβών. Η κύρια δραστηριότητα της επιχείρησής μας είναι η ηλεκτρολυτική επιψευδαργύρωση κοινώς γαλβάνισμα σε μεταλλικές επιφάνειες μόνο. Έχουμε μεγάλες δεξαμενές για την επιμετάλλωση μεγάλων αντικειμένων. Οι διαστάσεις των δεξαμενών μας είναι 3,5 μέτρα επί 1,30 μέτρων ύψος. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που κατασκευάζουν μεταλλικά αντικείμενα μετά γίνεται η ηλεκτρόλυση σύμφωνα με την επιθυμία του πελατη μας είτε ιριδίζουσα χρωμάτωση είτε μπλε χρωμάτωση. Το γαλβάνισμα μας είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το εξασθενές χρώμιο. Έχουμε είδη σούπερ μάρκετ και ανταλλακτικά καροτσιών για τροχηλατά καρότσια σούπερ μάρκετ, καρότσια rolls και πολλά άλλα είδη. Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους σιδηροκατασκευή και εξοπλισμό καταστήματος που θα χρειαστείτε. Αν επιθυμείτε τη συνεργασία μας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 22620-71360 ή στείλτε φαξ στο τηλ. 22620-89861. Θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό ότι το γαλβάνισμα μας βάφεται άφοβα μετά την επεξεργασία του χωρίς πρόβλημα όπως κάγκελα, ράφια, έπιπλα μεταλλικά, καρότσια σούπερ μάρκετ. Το γαλβάνισμα μας είναι κατάλληλο για είδη τροφίμων σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκης Ένωσης για τους καταναλωτές. Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά των αντικειμένων γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα.

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ ΕΛΑΙΩΝΑ - Θήβα
  2262071360,2262089860
  6974807222
 • ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ

  Το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο Γαλβανιστήριο στην Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΙΒΕΡΙ - Εύβοιας
  2223023045
  6976688400, 6976688410