Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 | 11:57 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Logothetis Cranes | Γερανοί - Φορτώσεις - Εκφορτώσεις Πλοίων Χύδη Φορτίων, Εργοταξιακές Υπηρεσίες & Εργασίες Λιμενικών Έργων

    LOGOTHETIS CRANES Γερανοί - Φορτώσεις - Εκφορτώσεις Πλοίων, Εργοταξιακές Υπηρεσίες & Εργασίες Λιμενικών Έργων Η εταιρεία μας “Logothetis Cranes” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των γερανών και με φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων με εξειδίκευση στο χύδην φορτίων. Προσφέρει ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε εργασία που απαιτούνται γερανοί. Διαθέτοντας τον κατάλληλο στόλο που αποτελείται από ερπυστριοφορους γερανούς, εξοπλισμο αυτών και διάφορα οχήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων, εργοταξιακές υπηρεσίες, λιμενικά έργα κ.α. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με αγοραπωλησίες γερανών καθώς και ανταλλακτικά αυτών. Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών μας, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας με πανελλαδική κάλυψη.           ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Χάρη στον κατάλληλο στόλο και την εμπειρία μας μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλων των ειδών τις εργασίες που χρειάζονται γερανούς. Έχοντας ως στόχο την άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας, προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας δίνουν πάντα το κίνητρο ώστε να μην σταματάμε να επενδύουμε σε νεο ανθρώπινο δυναμικό και τον αναγκαίο εξοπλισμό. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των γερανών, τον επαγγελματισμό μας και την εκτέλεση πολύπλοκων έργων με γερανούς, έχουμε καθιερωθεί στον κλάδο μας ως υπεύθυνος και συνεπής συνεργάτης όπου κάθε μεγάλη εταιρεία εμπιστεύεται για μακροχρόνιες συνεργασίες.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Σαλαμίνος 39, Σαλαμινά - Αττική
  6986008885
 • ΓΕΡΑΝΟΙ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΜΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ - ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΡΑΤΕΑ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ - ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ - ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Η εταιρεία ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΜΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των ανυψώσεων και μεταφορών επί 30 συναπτά έτη με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Ο εξοπλισμός μας τυγχάνει άριστης κατάστασης και συντήρησης με τακτικούς ελέγχους και πιστοποιητικά από επίσημους φορείς. Η άψογη οργάνωση μας σε συνάρτηση με την συνέπεια, ασφάλεια, ταχύτητα αλλά και τις τιμές θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας. Κάλυψη σε όλη την Ελλαδα, άμεση εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα και ασφάλεια στην μεταφορά!     Μερικές απο τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ειναι: Ανυψώσεις Φορτοεκφορτώσεις Τοποθετήσεις μηχανημάτων Μεταφορές σκαφών Μεταφορά & ανύψωση φωτοβολταϊκών Χρήση Καλαθοφόρου Καθαρισμοί κτηρίων Κοπή δέντρων Οδική βοήθεια Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, Γ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - Κερατέα
  6977786263
  6976658885
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΧΑΡΝΑΙ - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και των ανυψώσεων από το 1989. Η 22ετής εμπειρία μας, ο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, μας καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Ενδεικτικά, η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με νταλίκες, νταλίκες με γερανό, φορτηγά με γερανό, τηλεσκοπικούς γερανούς, κλαρκ και καλαθοφόρα, ενώ ήδη μετράει σημαντικές συμμετοχές σε τεχνικά έργα, τόσο δημόσια, όσο και ιδιωτικά.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ - Αχαρνές
  6975324215
  6975324215
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΧΑΡΝΑΙ - ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και των ανυψώσεων από το 1989. Η 22ετής εμπειρία μας, ο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, μας καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Ενδεικτικά, η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με νταλίκες, νταλίκες με γερανό, φορτηγά με γερανό, τηλεσκοπικούς γερανούς, κλαρκ και καλαθοφόρα, ενώ ήδη μετράει σημαντικές συμμετοχές σε τεχνικά έργα, τόσο δημόσια, όσο και ιδιωτικά.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ - Αχαρνές
  6975324215
  6975324215
 • Γερανοί Γαλιάτσος - Γερανοί Ασπρόπυργος Αττικής - Ενοικιάσεις Γερανών Ασπρόπυργος Αττικής

        ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ - GALATSIOS CRANES  Γερανοί Ασπρόπυργος Αττικής - Ενοικιάσεις Γερανών Ασπρόπυργος Αττικής Η επιχείρησή μας “Γερανοί Γαλιάτσος” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των γερανών αναλαμβάνοντας την ανύψωση βαρέων αντικειμένων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Έχοντας αναλάβει πλέον η 3η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και ζήλο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των γερανών ενώ δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο και τον εξοπλισμό της προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από τηλεσκοπικούς γερανούς καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για ανύψωση αλλά και εκφόρτωση βαρέων αντικειμένων και παντός είδους φορτίου.             ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας, σας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας σε οποιαδήποτε ανύψωση σκέφτεστε να μας αναθέσετε. Έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αττική αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, έχει αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να μπορεί να φέρει σε πέρας με επιτυχία κάθε εργασία με γερανό. Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ” στον Ασπρόπυργο Αττικής.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ασπρόπυργο, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Μεγαρίδος, Έναντι Κοιμητηρίου - Ασπρόπυργος
  2105577470
  6944514786
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ | Ανυψώσεις, Τηλεσκοπικοί Γερανοί Αχαρνές Αττική

  ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ  Ανυψώσεις, Τηλεσκοπικοί Γερανοί Αχαρνές Αττική Η εταιρία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, ιδρύθηκε το 2000 και από τότε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των ανυψώσεων - γερανών. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό ανυψώσεων με τηλεσκοπικούς γερανούς σε όλη την Αττική και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των πιο απαιτητικών πελατών τις χάρη στην άψογη και άμεση εξυπηρέτηση. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο που περιλαμβάνει τηλεσκοπικούς γερανούς, με πιστοποιητικά ελέγχου, άρτιας λειτουργίας και ασφάλειας, οι οποίοι εγγυώνται ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστούν για την ασφαλή πρόσδεση των προς ανύψωση αντικειμένων. Ακόμα, διαθέτουμε προς ενοικίαση Κλαρκ, άριστα συντηρημένα, για οποιαδήποτε εργασία θελήσετε να πραγματοποιήσετε.    Έχοντας εμπειρία στον χώρο της ανύψωσης αναλαμβάνουμε και εκτελούμε με απόλυτη επιτυχία, από μικρές έως μεγάλες και επικίνδυνες ανυψώσεις, σε ογκώδη και πολύ βαριά φορτία, εξυπηρετώντας άμεσα τις Αχαρνές, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και όλη την Αττική.    Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας που του έχει ανατεθεί.   Οι βελτιώσεις και οι συντηρήσεις που πραγματοποιούμε καθημερινά και η άριστη λειτουργία του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε αποτελούν για εμάς βασικό παράγοντα, ώστε να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όλες οι εργασίες που προσφέρουμε, γίνονται  πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την υπευθυνότητα. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε θέση να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες ειδικές ανυψώσεις, με ταχύτητα και αξιοπιστία, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.    ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ Διαθέτουμε τηλεσκοπικούς γερανούς, έμπειρους χειριστές και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανύψωσης, χάρη στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία...    Πειρισσότερα... ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΛΑΡΚ Διαθέτουμε προς ενοικίαση ένα μεγάλο στόλο από Κλαρκ ανυψωτικής ικανότητας από 1 έως 10 τόνους, άριστα συντηρημένα και πάντα έτοιμα για να έρθουν στο χώρο σας...   Πειρισσότερα...   Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και είναι σίγουρο ότι θα προστεθείτε κι εσείς στη λίστα των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών μας.  

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Σουλίου 15 - Αχαρνές
  2102448593
  6974927586
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΛΑΡΚ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΕΡΑΝΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΒΑΡΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Μεταφορές μηχανημάτων - Ενοικίαση γερανών - Κλαρκ Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των γερανών προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ό,τι αφορά γερανούς και ανυψωτικά μηχανήματα. Διαθέτουμε και καλάθι.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  ΣΥΡΟΥ 7 - Αγιος Δημήτριος
  2109854337
  6944583555
 • Γερανοί Ρωπαΐτης | Γερανοί Αχαρνές Αττική

          ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ Γερανοί Αχαρνές Αττική 2102433650   6932728807               Εμπειρία & επαγγελματισμός Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, αποτελεί μία εταιρεία η οποία έχει κύριο μέλημα την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της. Δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των γερανών και ανυψώσεων αναλαμβάνοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε εργασία με γερανό και στοχεύοντας πάντα στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας γερανούς και μηχανήματα διαφόρων τύπων, σε άριστη κατάσταση, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση, σωστή και κυρίως ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά και ανύψωση παντός είδους φορτίου στις Αχαρνές και όλη την Αττική.                   Σύγχρονοι γερανοί Η εταιρεία μας φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει και να ανανεώνει τα ανυψωτικά μηχανήματα και όλο τον εξοπλισμό της προκειμένου να μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της. Έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, η εταιρεία μας, έχει αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό δύσκολες και σύνθετες εργασίες. Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με την εταιρεία “ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ” στις Αχαρνές Αττική.  Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να προτείνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία με γερανό έχετε για εμάς.                   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.    

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Καστελλόριζου 12 - Αχαρνές
  2102433650
  6932728807
 • Γερανοί Φάνης Ιωάννινα - Υπηρεσίες Μεταφοράς με Γερανοφόρα Οχήματα Ιωάννινα - Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Ιωάννινα - Ενοικιάσεις Γερανών Ιωάννινα

  Η επιχείρηση ΦΑΝΗΣ Παππάς εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ εδώ και πολλά χρόνια και δραστηριοποιείται στο χώρο των γερανών-ανυψώσεων και μεταφορών. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και ο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς. Αναλαμβάνουμε τη φόρτωση, τη μεταφορά και τοποθέτηση μηχανημάτων, βερέων αντικειμένων, εμπορευμάτων και οικοδομικών υλικών κ.α.     Ο εξοπλισμός μας είναι σε άριστη κατάσταση, με τακτικούς ελέγχους συντήρηση. Η άψογη οργάνωση μας σε συνάρτηση με την ασφάλεια, την ταχύτητα και τις προσιτές τιμές, εξασφαλίζουν μια σωστή συνεργασία.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γερανοί ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ Ανυψώσεις ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ Κλάρκ Φορτηγό με γερανό Καλαθορόρο Ανυψωτικό μηχάνημα Κοπή δένδρων Η άψογη οργάνωση μας σε συνάρτηση με την ασφάλεια, την ταχύτητα και τις προσιτές τιμές, εξασφαλίζουν μια σωστή συνεργασία. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. Με εκτίμηση, Φάνης Γερανοί Ιωάννινα, Υπηρεσίες Μεταφοράς με Γερανοφόρο Οχήματα Ιωάννινα, Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Ιωάννινα, Ενοικιάσεις Γερανών Ιωάννινα, Υπηρεσίες Μεταφοράς με Γερανοφόρο Οχήματα Ιωάννινα, Ρυμούλκηση Βαρέων Οχημάτων Ιωάννινα, Ενοικιάσεις Γερανών με χειριστή Ιωάννινα, Κλάδεμα Επικίνδυνων Δέντρων Ιωάννινα, Ενοικιάσεις Κλαρκ Ιωάννινα,     

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Ντεβέ Τσαίρ, Ανατολή - Ιωάννινα
  6945901244
  6945901244
 • Γερανοί – Ανυψωτικά Μηχανήματα – Κλαρκ – Οδική Βοήθεια, Τασιόπουλος Ξενοφών, Ιωάννινα

  Η επιχείρηση ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ εδρεύει στα Ιωάννινα από το 2001 και δραστηριοποιείται στο χώρο των γερανών – ανυψώσεων. Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια και ο άρτιος εξοπλισμός, είναι αυτά που μας κάνουν πρώτους στο είδος μας και πάντα ανταγωνιστικούς . Επιδιώκουμε την άψογη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, οικονομικά και γρήγορα με τα τεχνολογικά μέσα μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.                        ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γερανοί Ανυψώσεις Ανυψωτικό μηχάνημα Κλάρκ Φορτηγό με γερανό Ενοικιάσεις γερανών Ανυψωτικές εργασίες Οδική βοήθεια Αναλαμβάνουμε παντός είδους ανυψωτικών εργασιών, καθώς επίσης μεταφέρουμε και τοποθετούμε μηχανήματα η βαρέα αντικείμενα, σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και εκεί που δεν μπορεί να βοηθήσει το ανυψωτικό μηχάνημα. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, οικονομικά και γρήγορα 24ώρες το 24ωρο. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με εκτίμηση Τασιόπουλος Ξενοφών 10ο χλμ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, Ιωάννινα Τηλέφωνο: 2651062437 Κινητό: 6977584921 E-mail: tasiopoulosfontas@gmail.com Υπεύθυνος: ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  10ο χλμ Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας - Ιωάννινα
  2651062437
  6977584921
 • Γερανομεταφορές Λάρισα - Μεταφορές - Γερανοί Λάρισα - ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ - Μεταφορές Λάρισα - Ανυψωτικά Μηχανήματα Λάρισα

  ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Γερανοί Λάρισα - Μεταφορές Λάρισα - Γερανομεταφορές Λάρισα  Η επιχείρησή μας “ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με γερανομεταφορές και μεταφορές στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές. Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς καθώς και ανυψωτικά μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε παντός είδους γερανομεταφορές, ανυψωτικές εργασίες καθώς και μεταφορές μηχανημάτων και βαρέων αντικειμένων. Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να προτείνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία με γερανό επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Λάρισα και στις γύρω περιοχές. πικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την εργασίαπου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και τις γύρω περιοχές.   Γερανομεταφορές Λάρισα, Γερανοί Λάρισα, Μεταφορές Λάρισα, Ανυψωτικά Μηχανήματα Λάρισα, Γερανομεταφορές Λάρισα, Μεταφορά Μηχανημάτων Λάρισα, Τοποθετήσεις Μηχανημάτων Λάρισα, Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων Λάρισα, Μεταφορά & Ανύψωση Οικοδομικών υλικών Λάρισα, Μεταφορά container Λάρισα, Φορτοεκφορτώσεις Λάρισα,  

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Πλάτωνος 62 - Λάρισα
  6977698263
 • ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΛΑΡΚ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ - ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΑΦΩΝ

  Η επιχείρηση ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΤΖΙΜΗΣ εδρεύει στην ΚΟΡΙΝΘΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των γερανών - ανυψώσεων. Η πολυετής εμπειρία, η άρτια κατάρτιση μας και ο σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμός εγγυούνται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε την φόρτωση, την μεταφορά και τοποθέτηση εμπορευμάτων, μηχανημάτων, βαρέων αντικειμένων, οικοδομικών υλικών κ.α Ο εξοπλισμός μας είναι σε άριστη κατάσταση, με τακτικούς ελέγχους. Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, που εγγυάται το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχοπυμε. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γερανοί ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ανυψώσεις ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ Φορτηγά με γερανό Φορτηγά με παπαγαλάκι Μεταφορά εμπορευμάτων με γερανό Καλαθοφόρο Ανυψωτικό μηχάνημα Κλαρκ Μεταφορά σκαφών Γερανομεταφορές Κοπή -  κλάδεμα δένδρων κ.α Βασική μας προτεραιότητα είναι οι πολύ καλές τιμές και η ασφάλεια των εμπορευμάτων σας. Κάθε μεταφορά προγραμματίζεται και συντονίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ  ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Με εκτίμηση, Ευσταθίου Δημήτριος

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Αριστοτέλους 61 - Κόρινθος
  2741022457,2741025026
  6947602530, 6973302217
 • ΚΛΑΡΚ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΛΑΡΚ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΑΡΚ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Εμπόριο κλαρκ, επισκευή κλαρκ, επισκευές ανυψωτικών μηχανημάτων, Μοσχάτο. Πολύχρονη πείρα, εγγυημένη εργασία.Χαμηλες τιμες.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Κονδύλη 8Β - Μοσχάτο
  2104820480
  6938033166 , 6977843456
 • ΜΑΣΤΟΡΑΣ LIFT - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΛΑΡΚ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

  Μάστορας Lift Ενοικιάσεις Ανυψωτικών Μηχανημάτων & Κλαρκ, Φορτοεκφορτώσεις | Γλυκά Νερά, Αττική   Η εταιρεία ΜΑΣΤΟΡΑΣ-LIFT συνδυάζει την 25ετή εμπειρία με το δυναμισμό της σύγχρονης εποχής και των σημερινών απαιτήσεων στον τομέα των ανυψωτικών μηχανημάτων και των φορτοεκφορτώσεων. Σκοπός της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και στα καθορισμένα χρονικά πλαίσια. Για το σκοπό αυτό διαθέτει σύγχρονο στόλο από ανυψωτικά μηχανήματα μέχρι και 8 τόνων καθώς και έμπειρους πτυχιούχους χειριστές με μεγάλη πείρα σε κάθε είδους ανυψωτική εργασία, ακόμη και την πιο εξειδικευμένη. Με εκτίμηση Κώστας Μάστορας        Προσφέρουμε ενοικιασεις κλαρκ, ενοικιασεις γερανων, ενοικιασεις γερανογεφυρων, ενοικιασεις ανυψωτικων μηχανηματων, φορτοεκφορτωσεις, μεταφορες με παλετοφορα, ανυψωση και μετακινηση αντικειμενων, μεταφορα ανυψωτικων μηχανηματων στην Αθηνα Αττικη Γλυκα Νερα Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξηπυρετήσουμε, ΜΑΣΤΟΡΑΣ LIFT

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ 54 - Γλυκά Νερά
  2106655890,2106655892
  6984605449
 • Ο Βενιζέλος - Γερανοί Άνω Λιόσια Αττική - Κλαρκ - Ανελκύσεις - Μεταφορές Μετακομίσεις - Καπετανάκης Γεώργιος

  Με πολυετή παρουσία στο χώρο η εταιρεία μας από το 1950 αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφορές - μετακομίσεις, έλξεις και ανελκύσεις, πάντα με συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη. Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας, θα φτάσουν στον προορισμό τους γρήγορα και με ασφάλεια. Άμεση εξυπηρέτηση - ασφαλείς μεταφορές. Ποιότητα - Οικονομία - Αξιοπιστία Εγγύηση μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας που μας προτείνουν και μας ξαναπροτιμούν.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Φυλής 239 - Ανω Λιόσια
  6944373852
  6944373852, 6932530384
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΓΕΡΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ - ΑΨΥΨΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΚΛΑΡΚ - ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ -ΑΝΕΛΚΥΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά και ανύψωση εμπορευμάτων και μεγάλων αντικειμένων. Με ιδιόκτητα οχήματα, γερανοφόρα φορτηγά - κλαρκ, είμαστε στη θέση να φέρουμε εις πέρας και την πιο απαιτητική μεταφορά και ανύψωση που θα μας ζητηθεί. Ρυμουλκήσεις Γερανομεταφορές Ανυψωτικά μηχανήματα Εκφορτώσεις Ανελκύσεις σκαφών Ανυψώσεις - μεταφορές πιάνων κ.α.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ 12 - Ηράκλειο
  2810242976
  6974336359
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΛΕΚΟΣ

  Κλαρκ Γερανοί Μετατοπίσεις Βαρέων Μηχανημάτων Φορτωεκφορτωσεις Πλοιων

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  6ο χλμ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ - Καβάλας
  2510317222
  6932582699
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΜΙΑ - ΚΛΑΡΚ ΛΑΜΙΑ - ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Ι. ΣΙΑ ΟΕ

  ΓΕΡΑΝΟΙ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΧΥΜΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΡΚ.ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 20 - Λαμια
  2231042129
  6936531811
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΒΟΛΟΣ - ΧΑΡΒΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΒΟΛΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΚΛΑΡΚ - ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΝΕΛΚΥΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΒΟΛΟΣ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  γερανοι βολος, μαγνησια - φορτοεκφορτωσεις βολος, μαγνησια μεταφορα με ανυψωτικα μηχανηματα βολος, μαγνησια - μεταφορες σκαφων βολος, μαγνησια Η εταιρεία Χαρβάλας Δημήτρης με έδρα το Βόλο, δραστηριοποιείται στον τομέα της γερανομεταφοράς και εξυπηρετεί κατόπιν συνεννόησης όλο το νομό Μαγνησίας. Αναλαμβάνει παντός είδους εργασίες μηχανημάτων, ανυψωτικές εργασίες, φορτοεκφορτώσεις, καλαθοφόρα. Η εταιρεία Χαρβάλας Δημήτρης ασχολείται ακόμη με την ανέλκυση και καθέλκυση σκαφών παντός τύπου και σκαφών αναψυχής. Οι υπηρεσίες της Γερανοί -Μεταφορές Χαρβάλας Δ.: γερανοι βολος-γερανοι μαγνησια- ανυψωτικα μηχανηματα βολος- ανυψωτικα μηχανηματα μαγνησια- μεταφορες με ανυψωτικα μηχανηματα βολος- μεταφορες με ανυψωτικα μηχανηματα μαγνησια- κλαρκ βολος-κλαρκ μαγνησια- καλαθοφορα μηχανηματα βολος- καλαθοφορα μηχανηματα μαγνησια- φορτωσεις βολος- φορτωσεις μαγνησια- φορτοεκφορτωσεις βολος- φορτοεκφορτωσεις μαγνησια- ανελκυσεις σκαφων βολος- ανελκυσεις σκαφων μαγνησια- μεταφορες σκαφων βολος- μεταφορες σκαφων μαγνησια Στόχος της εταιρείας αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών από το εξειδικευμένο προσωπικό με οικονομικό τρόπο. Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 690.660.4700 και 694.469.9914 για τη δική σας μεταφορά.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Φωτογραφίες [10]
  4ο ΧΛΜ ΒΟΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - Βόλος
  6906604700
  6944699914
 • ΓΕΡΑΝΟΙ ΙΛΙΟΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

  Η εταιρεία μας τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τις ανυψώσεις,μεταφορές παντώς είδους βαρέων και ελαφρών αντικειμένων. Διαθέτουμε 6 γερανούς υπερσύγχρονων προδιαγραφών καθώς και σταθερό καλάθι ανυψωτικού προσωπικού. Επίσης διαθέτουμε και ανακλινόμενες πλατφόρμες για την μεταφορά τροχοφόρων όπως αυτοκινήτων, κλαρκ, bobcat κλπ.

  Κατηγορία: ΓΕΡΑΝΟΙ – ΚΛΑΡΚ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ 21 - Ιλιον
  2102628305,2102464670
  6944350703
Σελίδα 1 από 2