Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 | 12:56 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Αναστασιάδης Αλέξανδρος - Γεωτρήσεις - Εδαφοτεχνικές Μελέτες - Γεωθερμία - Αρδευτικά - Ποτιστικά - Πότισμα - Κατερίνη Πιερία

    Γεωτρήσεις Αναστασιάδης Εδαφοτεχνικές Μελέτες - Γεωθερμία - Αρδευτικά - Ποτιστικά - Πότισμα - Κατερίνη   Τα τελευταία σαράντα χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο τον γεωτρήσεων. Η κύρια περιοχή δράσης μας είναι η ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης. Στους πρόποδες του Ολύμπου, εκεί που η κάθε πλαγιά κρύβει και νέες προκλήσεις "τρυπάμε" τα βουνά και ολοκληρώνουμε κάθε αποστολή που μας αναθέτετε. Διαθέτοντας τα κατάλληλα ιδιόκτητα μηχανήματα, την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία χρόνων, καμία εργασία δεν είναι αδύνατη για εμάς. Ξέρουμε πώς και πού να "χτυπήσουμε" ώστε να υπάρχει η επιθυμητή ποσότητα νερού αλλά και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή καθαρότητα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων το νερό που αντλούμε είναι 100% πόσιμο. Πελάτες μας έχουν υπάρξει ακόμη και εταιρείες εμφιάλωσης νερού. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, αλλά και στους περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλονίκης.               

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Κωστή Παλαμά 6 - Κατερίνη
  2351400964
  6932155527
 • ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ - ΑΔΕΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ - ΦΑΧΑΜ ΜΙΧΑΗΛ

  Το γραφείο μας από το 1988 δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο χώρο του γεωπεριβάλλοντος, και κυρίως στον τομέα της έρευνας και της αξιοποίησης των υπογείων και επιφανειακών υδάτων, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες συμβούλου προς Ιδιώτες, Ιδιωτικές επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς. Από το 1992 έχοντας σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής σε σχέση με το κόστος και το συμφέρον του πελάτη, η δράση του γραφείου μας επεκτάθηκε και στην κατασκευή γεωτρήσεων νερού, διαθέτοντας έμπειρο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο ιδιόκτητο γεωτρητικό εξοπλισμό και στην εγκατάσταση αντλιτικών συγκροτημάτων βαθέων φρεάτων. Σήμερα στον τομέα της έρευνας η ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ έχει ως κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση γεωλογικών & υδρογεωλογικών μελετών για την κατασκευή Υδρογεωτρήσεων και Μ.Υ.Ε (Μικρά Υδρουλεκτρικά Έργα), την εκπόνηση Γεωτεχνικών Ερευνών & Μελετών Γεωλογικής Καταλληλότητας για την ανέγερση κτιρίων και ίδρυση οικισμών καθώς και Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αδειοδότηση έργων αξιοποίησης και χρήσης υδατικών πόρων. Παράλληλα στο τομέα των κατασκευών ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν το γεωπεριβάλλον και σε συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες - μηχανολόγους μηχανικούς - το γραφείο μας έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στην κατασκευή έργων εκμετάλλευσης της ήπιας μορφής γεωθερμίας (αβαθής γεωθερμία), για την θέρμανση και ψύξη κατοικιών, ξενοδοχείων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων, κτηνοτροφικών μονάδων και θερμοκηπίων.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθήνα - Αττική
  2105025698
  6944507830
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ & ΠΗΓΑΔΙΑ ΙΡΑΚ - ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  Σας καλωσορίζουμε στην επιχείρηση γεωτρήσεις Σαλαμαλίκης. Η 35 ετής εμπειρία μας στο χώρο της γεώτρησης μας έχει καταξιώσει και αναδείξει στους καλύτερους. Οι τεχνικές γνώσεις, ο άριστος και ολοκληρωμένος εξοπλισμός μας προσφέρουν αξιόπιστο και εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε από: την άδεια της γεώτρησης και όποιες διαδικασίες σχετίζονται με αυτή, τη γεώτρηση του εδάφους με τον κατάλληλο και πλέον σύγχρονο-πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, την σωλήνωση με υλικά πρώτης ποιότητας και μεγάλης αντοχής στο χρόνο, την χαλίκωση με ειδικό ποταμίσιο βότσαλο για την εξασφάλιση τέλειου γιλτραρίσματος του νερού. Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ.... Η εταιρεία "ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ" εδώ και 35 χρόνια ... αποτελεσματικά. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που διαθέτουμε μηχανήματα περιορισμένου χώρου για αυλές και κήπους καθώς και μηχανήματα τελευταίου τύπου για μεγάλο βάθος και διαμετρήματα εκτελόντας την εργασία μας είτε με αερόσφυρα είτε με πυραντλία, ανάλογα με τη σκληρότητα του εδάφους. - ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ - ΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ & ΑΔΕΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ Η εταιρεία "ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ" για την καλύτερη εξυπητέρηση σας έχει στη διάθεσή σας μηχανήματα δύο κατηγοριών: Α) Μεγάλο γεωτρήπανο: μεγάλο βάθος και διαμέτρημα. ___Μέγιστο βάθος που μας έχουν ζητήσει είναι 480 μέτρα. ___Μέγιστο διαμέτρημα που μας έχουν ζητήσει είναι 25 ίντσες και εκτελέστικε με ποσοστό επιτυχίας 90%. Β) Μικρό γεωτρήπανο για βάθος έως 120 μέτρα. - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ & ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΝΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΙΡΑΚ - Αχαΐας
  07700808814
  6972351868, 6973015888
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ - ΕΞΩΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της εξόρυξης και διάθεσης πετρωμάτων καθώς και στην διάνοιξη γεωτρήσεων. Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής η προσωπικης προσπάθειας σας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις. Το υψηλό γνωσιακό επίπεδο καθιστά την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN 1341 : 2001 και ΕΝ 12058 : 2004 για τα πετρώματά της, η εταιρεια μας επιβεβαιώνει εμπράκτως την πολιτική της, την ικανοποίηση των πελατών της.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙ - Αρτας
  2681085157,2681085265
  6972099860
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΣ - ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ - ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ - ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 από τον Κων/νο Μηλιώνη με έδρα την "Ευξεινούπολη Αλμυρού Μαγνησίας", με αντικείμενο τις "Υδρογεωτρήσεις", μετά ασχοληθήκαμε και με την άντληση του νερού από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90. Μαζί με υπόλοιπα αντικείμενα ασχοληθήκαμε επίσης με πασαλομπηξεις και τσιμεντοενέσεις κοντά σε διάφορες τεχνικές εταιρίες σε έργα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε μία γκάμα από γεωτρύπανα για μικρούς χώρους μέχρι και μεγάλα έργα σε βάθος και διάμετρο γερανούς για αντλιοστάσια, γεννήτριες, αεροσυμπιεστές κ.α. Με τεχνογνωσία, εξοπλισμό και προπάντων καλή διάθεση πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να στεκόμαστε με αξιοπρέπεια πάνω στο αντικείμενο των παρεχώμενων υπηρεσιών και στο εμπορικό κομμάτι όλων των παρακάτω: ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: 1) Γεωτρήσεις νερού. 2) Δειγματοληψίες. 3) Εργασίες στήριξης. 4) Δοκιμαστικές αντλήσεις νερού. 5) Αντλήσεις αποστραγγιστικές. 6) Επισκευή πάσης φύσεως αντλητικών συγκροτημάτων. 7) Στήσιμο αντλιοστασίων. 8) Τοποθετήσεις αντλητικών συγκροτημάτων. 9) Αυτοματισμοί. 10) Υπόγειοι αγωγοί. 11) Γεωθερμία. 12) Γεννήτριες. ΕΜΠΟΡΙΟ: 1) Υποβρυχείων αντλιών. 2) Αξονικών συγκροτημάτων. 3) Αντλειών επιφάνειας. 4) ακάθαρτων λυμάτων. 5) Σωλήνες γεώτρησεων. 6) Σωλήνες αντλητικών. 7) Ηλεκτρικοί πίνακες. 8) Επεξεργασία νερού. 9) Αναλύσεις νερού. Επίσης αναλαμβάνουμε γεωλογικές, μηχανολογικές, περιβαλλοντικές μελέτες και άδειες γεωτρήσεων. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Αττικατ ΑΤΕ, Σύραγγες Πλαταμώνα, Σανιδάς ΑΤΕΕ, Φράγμα Αλονήσου, Τακούδης Gardening, Ψυγεία Λαμπρούλη ΑΕ, ΙΑΣΩ ΑΕ, Παγωτά "ΠΗΛΙΟ", ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, "ΕΒΟΛ" Βιομηχανία γάλακτος, "ΚΥΜΑΤΑ"Hotel Πλαταμώνας, Σκιάθος palace, Αερολιμένας Σκιάθου,''KIVO'' Hotel,Mandraki Ηotel, Σκιάθος club Ηotel, ΔΕΥΑ Αλμυρού, ΔΕΥΑ Ν. Αγχιάλου, ΔΕΥΑ Δημος.Φερρών, Δήμος Λάρισας, Δήμος Σκιάθου, Δήμος Αγριάς κ.α.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΛΜΥΡΟΣ - Αλμυρός
  2422021411
  6972235160, 6978556960
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η επιχείρηση "Γεωτρήσεις" του Δημήτριου Κουτσουβάνου έχει έδρα τα Μέγαρα Αττικής στην οδό Μυκηνών 57. Με την εμπειρία των 40 χρόνων ενεργής παρουσίας μας στην αγορά και στον χώρο των γεωτρήσεων αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό κι άρτια τεχνογνωσία: Υδρογεωτρήσεις όλων των διαμέτρων Γεωτρήσεις γεωθερμίας Τοποθέτηση αντλιών ενώ παράλλημα με τις γεωτρήσεις οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και σε εργασίες οπου απαιτείται χρήση γεωτρυπάνου για μικρούς χώρους καθώς και στην τοποθέτηση αντλιών - πομονών. Ενώ υπάρχει διαθέσιμος γερανός για τις υποβρύχιες αντλίες. Η επιχείρηση μπορεί ακόμα να αναλάβει έκδοση αδειών Γεωτρήσεων Γεωτρήσεων γεωθερμίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει: άμεση πανελλαδική εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί με συνέπεια στην παράδοση του έργου ποιότητα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς   Εξυπηρετούμε Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα.   Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Με εκτίμηση  ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΥΚΗΝΩΝ 57 - Μέγαρα
  2296025416
  6932383037
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΕΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΚΑΛΑΘΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Εργασίες γεωτρύπανου - γεωτρύσεων (για ανεύρεση ύδατος). Γεωθερμίες. Εδαφοτεχνικές γεωτρήσεις. Γεωτρύπανα χαμηλού ύψους.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΗΣΙΟΔΟΥ 3 - Βόλος
  2421080363
  6972021950
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΕΣ ΔΙΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ - ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΥΔΑΤΟΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  Ο κύριος Καλαθάς Αντώνιος αναλαμβάνει γεωτρήσεις, γεωθερμίες, ανεύρεση ύδατος δια γεωτρυπάνου, στις περιοχές: Βόλος, Μαγνησία, Λάρισα, κεντρική Ελλάδα, Πιερία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Ήπειρος, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΗΣΙΟΔΟΥ 3 - Βόλος
  2421080363
  6972021950
 • Γεωτρήσεις Γαλάτσι Αθήνα - Τσιμεντενέσεις - Πασσαλώσεις - Άδειες Γεωτρήσεων - Σκούρα Κυριακούλα

  Η εταιρεία «Γεωτρήσεις Σκούρα» στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωτρήσεων από το 1992 όταν και εισήγαγε από τις Η.Π.Α το πρώτο σύγχρονο περιστροφικό υδρογεωτρύπανο για μεγάλα βάθη, μάρκας INGERSOLL RAND. Έκτοτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκε στην πρώτη θέση στο χώρο της, χάρη στην άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η «ΓΕΩΤΡΗΣΗ», δηλαδή η διάτρηση του εδάφους για οποιοδήποτε σκοπό, και ότι την αφορά. Ειδικεύεται δε στις γεωτρήσεις νερού και γεωθερμίας. Σήμερα ο ιδιόκτητος εξοπλισμός απαρτίζεται από δύο υδρογεωτρύπανα για μεγάλα βάθη με τα φορτηγά που φέρουν τον διατρητικό εξοπλισμό, δύο μικρά γεωτρύπανα μεγάλων δυνατοτήτων για μικρούς και κλειστούς χώρους, γερανό αντλήσεων, δύο υψηλοπίεσους καθησυχασμένους αεροσυμπιεστές τελευταίας τεχνολογίας ATLASCOPCO, γεννήτριες τελευταίου τύπου PRAMAC, αντλίες επιφανείας και υποβρύχιες, κεντρόφυγγες. Επίσης διαθέτει κοπτικά τρίκωνα, κοπίδια, αερόσφυρες και διευρυντήρες σε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη.   Ο άρτιος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση, μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Κουντουριώτου 27 - Γαλάτσι
  2102920096
  6932737451, 6932737452
 • Γεωτρήσεις Γιαννιτσά Πέλλα - Τανούσης Ευστάθιος & Γεώργιος - Γεωτρήσεις Νερού - Γεωτρήσεις Γεωθερμίας - Γεωτεχνικά Έργα - Γεωτρήσεις Βόρεια Μακεδονία

    ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑΝΟΥΣΗΣ Ε. & Γ. Γεωτεχνικά Έργα - Γεωτρήσεις Νερού & Γεωθερμίας | Γιαννιτσά Πέλλα   Η τεχνική εταιρεία ΤΑΝΟΥΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 40 χρόνια στον τομέα των γεωτρήσεων, με έδρα το Δροσερό στα Γιαννιτσά Πέλλας. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία εξυπηρετεί Πανελλαδικά και τη Βόρεια Μακεδονία σε παντός τύπου γεωτρήσεις και γεωτεχνικά έργα. Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό η εταιρεία μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες κάθε εδάφους και ειδικών συνθηκών, ακολουθώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας. Ο σωστός σχεδιασμός και η τεχνική αρτιότητα της εκάστοτε κατασκευής αποτελούν βασικούς παράγοντες για την επιτυχή έκβαση κάθε έργου. Η εταιρεία γεωτρήσεων ΤΑΝΟΥΣΗΣ αποτελεί εγγύηση στον τομέα των γεωτρήσεων σε όλη την Ελλάδα.     Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.  

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Δροσερό - Γιαννιτσά
  6982896783,6946539466
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΑΛΑΣ - ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΕΣΕΙΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΔΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  Γεωτρήσεις - τσιμεντενέσεις στην Λέσβο. Υδρογεωτρήσεις. Φωτοβολταϊκά. Διαθέτουμε μικρό γεωτρύπανο για γεωτρήσεις με περιορισμένους χώρους, άδειες γεωτρήσεων, τρύπες φωτοβολταϊκών, εδαφολογικές εργασίες.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  5ο ΧΛΜ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Μυτιλήνη
  2251020403
  6976674260
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΘΕΜΕΛΙΑ - ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΝΕΣΕΙΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΑΝΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗ - ΒΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

  Βόγκας Χρήστος, γεωτρήσεις, τσιμεντοενέσεις, φωτοβολταϊκά, γεωτρήσεις νερού, εδάφους, Ηράκλειο, Κρήτη. Το γραφείο μας είναι απο τα πιο εξειδικευμένα και με πολυετή εμπειρία στον τομέα των γεωτρήσεων αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Απασχολούμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, τσιμεντοενέσεων, πασαλώσεων, αποστραγγίσεων και λοιπών γεωτεχνικών έργων εδώ και 40 χρόνια, σε πλήθος περιοχών. Στόχος μας είναι χάρη στην άριστη γνώση της νομοθεσίας, την τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία μας να προσφέρουμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικά δυνατή λύση για τον πελάτη, με αξιοπιστία και σεβασμό στο περιβάλλον. Στελέχωση: Συνεργαζόμαστε με γεωλόγους, πολιτικούς μηχανικούς, περιβαλλοντολόγους για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών κάθε έργου. Εξοπλισμός: Σας προσφέρουμε τη βέλτιστη επιλογή γεωτρητικού εξοπλισμού, για την κάλυψη όλων των αναγκών, ανάλογα με το έδαφος και τη διαθεσιμότητα χώρου! Πάντα στη διάθεσή σας. Φιλικά ΒΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  50841
  6ο ΧΛΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΙΡΩΝ - Ηράκλειο
  2810542720
  6977925793
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ ΗΛΕΙΑΣ - ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΗΛΕΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΗΓΑΔΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ - ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΕΣΕΙΣ ΠΑΣΑΛΟΜΠΙΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ ΗΛΕΙΑΣ - ΕΔΑΦΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

  Η εταιρία Γεωργόπουλος Πανταζής του Κωνσταντίνου ιδρύθηκε το 1970 από τον κ. Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, πρώην γεωτρυπανιστής της εταιρίας (κατασκευές γεωτρήσεων παντός τύπου) και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της στην Ελλάδα. Η εταιρία διένυσε τα τελευταία χρόνια μία εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Βασισμένη πάνω στα θεμέλια μίας παραδοσιακής οικογενειακής εταιρίας με πείρα δεκαετιών. Η εταιρία διαθέτει άριστο και σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό για την κατασκευή των έργων που αναλαμβάνει. Το ολοκληρωμένο κατασκευαστικό και λειτουργικό μέρος της εταιρίας μας αποτελείται από: Το τμήμα κατασκευής γεωτρήσεων παντός τύπου. Δηλαδή, γεωτρύπανο για μικρούς χώρους σε κήπους, βίλλες και υπόγεια για μικρά βάθη και για μεγάλα βάθη διαθέτουμε τελευταίας γενιάς γεωτρύπανο υδραυλικό και αερόσφυρα. Με την πιο μεγαλύτερη διατομή τρύπας δηλαδή ο κυκώτης και το πιο μεγαλύτερο βάθος έως και 600 μέτρα. Γεωθερμία – πασσαλομπήξεις – γεωτεχνικές μελέτες και δειγματοληπτικές γεωτρήσεις. Εργολάβο δημοσίων έργων Ε.Δ.Ε. εμπειροτέχνης. Το τμήμα επισκευών αντλιών (υποβρύχιες) Το τμήμα κατασκευής πηγαδιών και καθαρισμός πηγαδιών, κατασκευές χειροκίνητων γεωτρήσεων (αρτεσιανών) Το συνεργείο μηχανικών – υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων Η εταιρία έχει επίσης την δυνατότητα προμήθειας και εγκατάστασης των κάτωθι υλικών: Αντλίες υποβρύχιες έως 600 m3/h Αντλίες βαθέων φρεατίων πομόνες έως 3.500 m3/h Υδραυλικό υλικό και οτιδήποτε άλλο Όλα τα ανωτέρω καθώς και το υπεύθυνο εγγυημένο έργο εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Και πάνω από όλα συμφέρουσες τιμές. Εξυπηρετούμε όλη τη Πελοπόννησο, Ηλεία, Πύργο, Μεσσηνία, Καλαμάτα, Λακωνία, Σπάρτη, Αχαια, Πάτρα, Αργολίδα, Άργος, Κορινθία, Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη. Γεωτρήσεις Ηλεία Γεωθερμία Ηλεία Τσιμεντενέσεις πασσαλομπήξεις Εδαφοτεχνικές έρευνες Ηλεία Κόρινθος Πάτρα Άργος Τρίπολη Σπάρτη

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Καλλίκωμο - Ηλείας
  6945626324
  6946228044
 • Γεωτρήσεις Κορωπί Αττική - Δήμας - Γεωτρήσεις Μικρών Χώρων - Γεωτρήσεις Μεγάλου Βάθους - Γεωτρήσεις Γεωθερμίας - Αντλίες Νερού

  H εταιρεία μας ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και πενήντα χρόνια στο χώρο των γεωτρήσεων με έδρα στο κορωπί Αττικής.  Τα τελευταία χρόνια οι γεωτρήσεις έχουν γίνει όλο και πιο απαραίτητες λόγω της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης εκμετάλλευσης των υπογείων υδάτων. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, με το νερό να αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό πάνω στη γη, η ανόρυξη μιας γεώτρησης με τη χρήση μέσων προηγμένης τεχνολογίας αποτελεί ένα σχετικά εύκολο και οικονομικό τρόπο ύδρευσης. Έχοντας αυτά σαν γνώμονα, η εταιρεία γεωτρήσεων ΔΗΜΑΣ έχει κατορθώσει να καταξιωθεί στο χώρο αυτό σαν μία από τις σοβαρότερες και εμπειρότερες εταιρείες. Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως γεωτρύπανα μεγάλου βάθους αλλά και περιορισμένων επιφανειών, αεροσυμπιεστές, αντλίες, κοπίδια, οδηγούς, αερόσφυρες κλπ., κατασκευασμένους σε εξειδικευμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Ο εξοπλισμός αυτός, τον οποίο χειρίζεται ειδικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό κατευθυνόμενο από καταξιωμένους επιστήμονες γεωλόγους, έχουν δώσει στην εταιρεία μας το κύρος και την αξιοπιστία που χρειάζονται για την κατάταξή μας ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες γεωτρήσεων.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Θησέως 43 - Κορωπί
  2106624114
  6944624949, 6946171451
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΕΣΕΙΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ - ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΛΙΩΝ - ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ

  ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ - Άρτια οργάνωση εξοπλισμού και προσωπικού γεωτρήσεων με πτυχιούχους χειριστές και εμπειροτεχνίτες. - Διάτρηση, γεώτρηση σε λίγες μόνο ώρες. - Άμεση σωλήνωση της γεώτρησης - Απομόνωση των ανωτέρων στρωμάτων με περιφραγματικό σωλήνα. - Μέτρηση της ποσότητας του νερού. - Υπολογισμός της απαιτούμενης αντλίας. - Συμβουλές για την σωστή λειτουργία γεώτρησης. - Διαθέτουμε ευέλικτα μηχανήματα για μικρούς και μεγάλους χώρους. - Επισκευές τοποθετήσεις αντλιών. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 10 - Κορωπί
  2106623410,2282072165
  6944596951
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ - ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΡΗΤΗ - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΡΗΤΗ - ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ - ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

  ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ - ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ  ΕΔΕ       ΜΕΛΟΣ ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ. 852/85   Geotechnical & Water Drilling Crete Geologist   Ειδικός Γεωλόγος – Υδρογεωλόγος – Κατασκευαστής    Δραστηριοποιούμαστε ως επί το πλείστον στη Κρήτη και σε μεγάλα έργα στην υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά.   Εκτελούμε έργα του ευρύτερου δημόσιου τομέα, Δήμους, Κατασκευαστικές Εταιρείες και Ιδιωτικά.   ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ :   - Γεωτρήσεων και υδρογεωτρήσεων - Γεωτεχνικές εργασίες και δειγματοληψίες  - Πάσσαλοι & μικροπάσσαλοι – Θεμελιώσεις - Εδαφοτεχνικά έργα - Γεωτρήσεις γεωθερμίας - κλιματισμού - Αποστραγγιστικά  - Δυναμικός εμπλουτισμός υδροφορέων - Αποκατάσταση παλαιών & άλλων γεωτρήσεων με προβλήματα   ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:   Έχουμε κατασκευάσει μεγάλο αριθμό έργων του ευρύτερου δημόσιου τομέα όπως επίσης και εκατοντάδες ιδιωτικά και όλα αυτά με την πείρα 30 ετών στο αντικείμενο και την εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση στην έρευνα εδάφους και υπεδάφους. Με αφετηρία την ειδικότητα μας σχεδιάζομε και εκτελούμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα γεωλογικά και γεωτεχνικά προβλήματα με τις πιο συμφέρουσες τεχνικά και οικονομικά   προτάσεις.   ΜΕΛΕΤΕΣ – ΑΝΑΓΝΩΡIΣΕΙΣ:   • Εκπόνηση σχεδιασμός και εκτέλεση: Γεωλογικών υδρογεωλογικών – γεωτεχνικών και γεωφυσικών μελετών. • Αναγνωρίσεις επικινδυνότητας και βελτιστοποίηση εδαφών κατά την ανέγερση κατοικιών, ξενοδοχείων  και λοιπών οικοδομικών έργων.   • Γεωλογική και γεωφυσική έρευνα εδάφους – υπεδάφους για την πιο ορθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος ανεύρεσης νερού. • Εκδόσεις νέων αδειών χρήσης νερού και ανανεώσεις παλαιών ή ληγμένων, επίσης εκδόσεις αδειών σε γεωτρήσεις ή πηγάδια που δε διαθέτουν άδειοδότηση έως σήμερα.     ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:   Σχεδιασμός εργασιών με γεωλογική επιστημονική καθοδήγηση, πλήρης εξοπλισμός για κάθε εργασία με έμπειρους συνεργάτες, θωρακίσεις γεωτρήσεων με τα καλύτερα υλικά και αξιόπιστους σωλήνες (ISO), με  βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης και απόδοσης. Για όλες τις εκτελούμενες εργασίες: συνεχής παρακολούθηση και τεχνικές πληροφορίες.  Διαθέτουμε πλήρες Γεωλογικό και Τεχνικό αρχείο με άπειρα και συγκρίσιμα γεωλογικά και τεχνικά στοιχεία, στη περιφέρεια μας.   ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ – (Υποβρύχια αντλητικά συγκροτήματα)   Η επιλογή αντλητικού συγκροτήματος σε συνάρτηση με τη μακροβιότητα αυτού και την καλύτερη απόδοση, θεωρείται μεγάλης σπουδαιότητας και εμείς μπορούμε !! Θα πρέπει να γνωρίζεις καλά την γεωλογία (πετρώματα) της περιοχής ανόρυξης, την ποιότητα των υδάτων και τη δίαιτα (κίνηση) αυτών, καθώς επίσης και τον τρόπο ανόρυξης με όλες τις παρατηρήσεις και γεωλογικά συμπεράσματα (Γεωλογική τομή γεώτρησης) Πλήρης ηλεκτρολογική θωράκιση με πίνακες που περιέχουν υλικά αυτοματισμών για χρήση τελευταίας τεχνολογίας. Πλήρης αυτοματοποίηση για πρόβλεψη ζημιών από κακούς χειρισμούς και άλλους εξωγενείς παράγοντες.  Διαθέτουμε τα καλύτερα αντλητικά συγκροτήματα και υλικά με το σωστό συνδυασμό και σχέδιο, καθώς και την άριστη τοποθέτηση από έμπειρο προσωπικό.           ειδικος γεωλογος κρητη, χανια, λασιθι, υδρογεωλογος κρητη, ρεθυμνο, ηρακλειο, γεωτρησεις κρητη, πανελλαδικα, υδρογεωτρησεις κρητη, γεωτεχνικες εργασιες κρητη, ρεθυμνο, πανελλαδικα, υποβρυχια αντλητικα συγροτηματα κρητη, γεωλογικη ερευνα εδαφους κρητη, γεωφυσικη ερευνα εδαφους κρητη, ρεθυμνο, πανελλαδικα, αδειες γεωτρησεων πηγαδιων κρητη,           

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Πανεπιστημίου Κρήτης 31 (Περιοχή Ατσιπόπουλο) - Ρεθύμνου
  2831027880
  6932382171
 • Γεωτρήσεις Κως - Εκβαθύνσεις - Καθαρισμοί Πηγαδιών - Κεφαλιανός Ιωάννης

    Ιωάννης Κεφαλιανός  Γεωτρήσεις Κως Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ με 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο, ασχολείται με το αντικείμενο των γεωτρήσεων, τσιμεντενέσεων, εκβαθύνσεων. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση η οποία συνεργάζεται με όλη την Κω και τα γύρω νησιά, αλλά και με άλλες περιοχές της Ελλάδας κατόπιν συννενοήσεως. Η εταιρεία εδρεύει σε άρτια εξοπλισμένες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιοδήποτε έργο, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, με συνέπεια, επαγγελματισμό και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Δεσμευόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και ποιοτικό. Είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη υπεύθυνα και οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ποιοτικές λύσεις σε ότι αφορά γεωτρήσεις, τσιμεντενέσεις, αντλητικά συγκροτήματα, καθαρισμούς γεωτρήσεων και την τοποθέτηση αντλητικών συγκροτημάτων. Άμεση εξυπηρέτηση.    

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΖΗΠΑΡΙ - Κως
  2242068823
  6974824094, 6942450925
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΩΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΕΣΕΙΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ - ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΣ

  Γεωτρήσεις και τσιμεντενέσεις σε όλα τα Δωδεκάνησα. Πωλήσεις μηχανημάτων και αντλητικών συγκροτημάτων.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ - Κως
  2242068430
  6972204513
 • ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΡΑ - Α. ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

  Εμπόριο - Γεωτρήσεις Η EURODRILL δραστηριοποιείται από το 1978 στον τομέα των υδρογεωτρήσεων. Σε αυτή την πολυετή πορεία έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας γεωτρητικά έργα όλων των ειδών. Στο στόλο των μηχανημάτων μας, εκτός από μεγάλα υδρογεωτρύπανα, περιέχονται υδρογεωτρύπανα μικρών διαστάσεων, για να καλύπτονται οι ανάγκες κυρίως σε δουλειές, όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη (αυλές σπιτιών, γκαράζ, υπόγεια, ανελκυστήρες κ.α.) Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση άδειας για την γεώτρηση, την ανόρυξη της καθώς και το αντλητικό συγκρότημα που θα χρειαστεί να τοποθετηθεί. Είμαστε πρόθυμοι για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  34 ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΒΛΥΧΑΔΑ (ΚΟΜΒΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ) - Μέγαρα
  2296035767
  6973987491
 • Γεωτρήσεις Μεταξάς Χαλκιδική - Βόρεια Ελλάδα - Γεωτρήσεις Παντός Τύπου - Καθαρισμός & Συντήρηση Γεωτρήσεων - Ισχυρό Γεωτρύπανο - Γεωτρήσεις Νερού - Μελέτη Γεωτρήσεων

  Η εταιρεία γεωτρήσεων με επικεφαλής τον Αριστοτέλη Μεταξά έχει έδρα στη Νικήτη Χαλκιδικής, όπου από το 1981 αναλαμβάνει γεωτρήσεις παντός τύπου με συνέπεια και αξιοπιστία.  Εδώ και δεκαετίες προσφέρουμε την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τον άρτιο εξοπλισμό μας και τους εξειδικευμένου επαγγελματίες της ομάδας μας αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε μικρούς και μεγάλους χώρους. Διαθέτουμε γεωτρύπανο Τ4 DH αμερικανικής προέλευσης και γεωτρύπανο ερπυστριοφόρο KMB, τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε πολυάριθμες γεωτρήσεις. Εξυπηρετούμε τη Χαλκιδική και όπου μας ζητηθεί στη Βόρεια Ελλάδα άμεσα και υπεύθυνα.

  Κατηγορία: ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Νικήτη - Χαλκιδικής
  6977539102
Σελίδα 1 από 3