Κυριακή 31 Μαΐου 2020 | 06:33 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
σε: Καστοριάς
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΗΔΕΙΕΣ - ΤΕΛΕΤΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΟΡΩΝ - ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΝΑΩΝ

  Κηδείες από 400€ ! Το γραφείο τελετών Καρακατσάνης στην Καστοριά δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης τελετών, μνημόσυνων, στολισμών, αποτεφρώσεων και επαναπατρισμών από το 1957 μέχρι και σήμερα με σεβασμό απέναντι στο θλιβερό γεγονός του θανάτου και με γνώμονα τον άνθρωπο που καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Οι υπηρεσίες μας είναι ποικίλες και βασικός σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και κατανοούμε τη βαρύτητα που έχει η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.  

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Γράμμου 13 (Δίπλα στην Αστυνομία) - Καστοριάς
  2467082768,2467082767
  6932283361
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΑΛΗΝΗ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ - ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΕΚΤΑΦΕΣ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  γραφειο τελετων καστορια - μνημοσυνα καστορια - κηδειες καστορια   αποτεφρωσεις - επαναπατρισμοι - μεταφορα σορου καστορια   ανθοστολισμοι εκκλησιων - ταφες εκταφες καστορια - καυσεις νεκρων   Το γραφείο τελετών Λεβέντης Ιερεμίας στην Καστοριά, δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης τελετών και μνημοσύνων από το 2005, με την απαιτούμενη σοβαρότητα και με άψογο επαγγελματισμό.   Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τα πάντα, όσον αφορά στη νεκρώσιμη τελετή, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και το στολισμό, με διακριτικότητα, για να σας διευκολύνει και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.    Αναλαμβάνουμε μεταφορά της σορού, επαναπατρισμό, αλλά και μεταφορές σε οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός Ελλάδος.    Αναλαμβάνουμε, επίσης, αποτεφρώσεις και τελετές, ανάλογα με τις θρησκευτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις του εκλιπόντος και της οικογένειάς του.    Δεσμευόμαστε για την άψογη τέλεση των υπηρεσιών μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ - Καστοριάς
  2467505462
  6984655444
 • ΥΒΟΝΗ ΜΠΟΡΑΒΟΥ

  - Σεβασμός και προσφορά στις δύσκολες στιγμές - Κηδείες συμβεβλημένες με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία - Οργάνωση μνημόσυνων Το γραφείο τελετών .... ειδικεύεται στην διεκπεραίωση τελετών όλων των κατηγοριών διαθέτοντας τα απαραίτητα μέσα και το μοναδικό εξοπλισμό, ούτως ώστε να ικανοποιήσουν τον πελάτη. Λένε πως η ψυχή κάνει ένα ταξίδι, διανύει τον Αχέρωντα ποταμό με ένα τελικό προορισμό. Εμείς φροντίζουμε το ταξίδι αυτό να προσφέρει υψηλή ποιότητα και διακριτική πολυτέλεια. Για αυτό το σκοπό διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα φερέτρων και προσφέρουμε το σεβασμό που αρμόζει στην τελετή αναχώρησης της κάθε ψυχής.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 133 - Καστοριάς
  2467026690
  6974308482