Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 | 12:03 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
σε: Δωδεκανήσου, Κως
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΠΠΑ ΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας το ΓΡΑΦΕΙΟ TΕΛΕΤΩΝ ΚΑΠΠΑ στέκεται δίπλα σας και αναλαμβάνει με την παραμικρή λεπτομέρεια και σεβασμό κηδείες, μνημόσυνα, ανθοστολισμούς εκκλησιών, σε όλα τα Δωδεκάνησα με προσιτές τιμές.Επαναπατρισμοί σορών σε Ελλάδα και Εξωτερικό,σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής της Ευρωπαικής Ενωσης. Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στόν χώρο,μπορούμε να διοργανώσουμε κάθε κηδεία ή μνημόσυνο σύμφωνα με τις επιθυμίες των συγγενών ώστε να τιμήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο όπως του αρμόζει.Στόχος μας κάθε φορά η διοργάνωση μίας τελετής και  κάθε μνημόσυνου να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό, συνέπεια και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.Θεωρούμε υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλεια σας,και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου. Μπορείτε να μας δείτε και στην σελίδα μας στο Facebook γράφωντας Τελεταί Κάππα Ειρήνη.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ - Κως
  2242025500
  6944393913, 6944393914
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΠΠΑ ΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας το γραφείο μας "ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΠΠΑ" στέκεται δίπλα σας και αναλαμβάνει με την παραμικρή λεπτομέρεια και σεβασμό κηδείες, μνημόσυνα, ανθοστολισμούς εκκλησιών, σε όλα τα Δωδεκάνησα με προσιτές τιμές.   Αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση κάθε διαδικασίας για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος, με την αναγκαία συνέπεια και τον πρέποντα επαγγελματισμό.   Επαναπατρισμοί σορών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής της Ευρωπαικής Ενωσης.   Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στόν χώρο,μπορούμε να διοργανώσουμε κάθε κηδεία ή μνημόσυνο σύμφωνα με τις επιθυμίες των συγγενών ώστε να τιμήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο όπως του αρμόζει.   Στόχος μας κάθε φορά η διοργάνωση μίας τελετής και  κάθε μνημόσυνου να χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό, συνέπεια και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Θεωρούμε υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλεια σας,και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου.   Μπορείτε να μας δείτε και στην σελίδα μας στο Facebook γράφωντας Τελεταί Κάππα Ειρήνη.   Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή.      

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  4ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ - Κως
  2242025500
  6944393914,69443393913
 • ΝΕΛ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΩΣ - ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΤΕΛΕΤΕΣ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΦΑΝΑ - ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ Ν. ΚΑΙ ΧΑΔΟΥΛΗΣ Π. ΟΕ

  Η εταιρεία μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο. Κοντά σας στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας είμαστε με σοβαρότητα συνέπεια και υπευθηνότητα πάντα δίπλα σας. Αναλαμβάνουμε τελετές, μνημόσυνα, ανθοστολισμούς εκκλησιών, μεταφορές σορών, επαναπατρισμούς, αποτεφρώσεις, εκταφές. Πάντα με σεβασμό και κατανόηση για την απώλεια των προσφιλών σας προσώπων. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και τη μεταφορά σορών στο εξωτερικό με υπευθυνότητα με όλες τις υγειονομικές συστάσεις που επικρατούν στην Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

  1ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΩ - Κως
  2242029151,2242029222
  6945545423, 6944204140