Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 | 01:55 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ON GRAPHICS | ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΖΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

              ON GRAPHICS Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις Λάρισα Μετά από δεκαπενταετή ενασχόληση με το χώρο των γραφικών τεχνών και της τυπογραφίας, δημιουργήσαμε το 2013 τον δικό μας χώρο, την On-graphics. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πρωτότυπες, ποιοτικές αλλά και ανταγωνιστικές ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο ψηφιακό εκτυπωτικό εξοπλισμό μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μαζί με εσάς και τους συνεργάτες μας θα είμαστε εδώ να προσπαθούμε για το καλύτερο. Με εκτίμηση, Ζυγουλάκης Σπύρος           ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ        

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νικηφόρου Φωκά 41 - Λάρισα
  2413010282
 • Μακέτα | Γραφιστικές Υπηρεσίες Κατερίνη - Σχεδιασμός Λογότυπου - Σχεδιασμός Ετικετών - Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας Κατερίνη

  Σχεδιασμός εμπορικού σήματος, ετικέτας, εταιρικής ταυτότητας  Με την πολύχρονη εμπειρία μας στη δημιουργία λογοτύπων, στον σχεδιασμό ετικετών κρασιών, τροφίμων, συσκευασίας και της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης σας γνωρίζουμε πως ο σχεδιασμός πρέπει είναι άρτιος, μοναδικός και εύκολα αναγνωρίσιμος  σε οποιαδήποτε μορφή του.  Η επιτυχία του σχεδιασμού εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο σχεδιασμό από έτοιμα online λογότυπα που μπορεί να θεωρούνται μια εύκολη λύση με ελάχιστο κόστος αλλά σίγουρα δεν είναι η πιο αξιόπιστη. Η πολύχρονη εμπειρία του γραφιστικού τμήματος μας μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε λειτουργικά και αξιόπιστα, με φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας λογότυπο, ετικέτα κτλ.  Το δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει να προσαρμόσει το σήμα σας σε banner για τα social media, σε επαγγελματικές κάρτες, σε διαφημιστικά φυλλάδια, σε εταιρικά έντυπα και company profiles, σε επιστολόχαρτα, φακέλους, καταχωρίσεις, αφίσες, σε εξωτερικές επιγραφές και υπαίθριες διαφημίσεις. Δημιουργία ετικέτας προϊόντος και συσκευασίας.  Αναλαμβάνουμε την  δημιουργία ετικέτας και συσκευασίας των προϊόντων σας και τους δίνουμε την εικόνα που τους αξίζει.  Κάποια από τα είδη που σχεδιάζουμε είναι οι ετικέτες ελαιόλαδου, μελιού, κρασιού, ούζου,  τσίπουρου, ποτά, μπύρες, καλλυντικά, σαμπουάν  και πολλά άλλα Επίσης σχεδιάζουμε συσκευασίες για καφέ, είδη εστίασης, ξενοδοχεία, βιολογικά προϊόντα, βιομηχανικά προϊόντα, είδη καθαρισμού και περιποίησης.   

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Κρέσνας 2 - Κατερίνη
  2351500865
  6980307151
 • D STREAM

  Πρότυπο δημιουργικό γραφείο στον τομέα παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής και έντυπης εταιρικής επικοινωνίας.Εξειδικέυμένες λύσεις σχεδιασμού και εφαρμογών, δημιουργικές λύσεις βασισμένες στην τελευταία λέξη του design. Γραφείο και: Τσακάλωφ 24, Κολωνάκι, τηλ 2103645897

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 43 - Αλιμος
  2109915796
 • ISSUE PRINTS

  ISSUE PRINT Δημιουργούμε Υλοποιούμε Κάνουμε τις ιδέες σας πράξη! Έτσι για την ιστορία... Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών εδώ και 10 χρόνια κι έχει καταστεί από τις πιο αξιόπιστες της πόλης μας. Στόχος όλων των συναφών επιχειρήσεων ως επί το πλείστον είναι το χαμηλό κόστος, με αποτέλεσμα η ποιότητα συνεχώς να μειώνεται. Δικός μας στόχος όμως, είναι η διατήρηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και να είστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε και στον οικονομικό τομέα. Όμως δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα! Εμμένουμε στις αξίες μας και γι’ αυτό το λόγο έχουμε πιστούς πελάτες. Δε χάνετε τίποτα να μας δοκιμάσετε και θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Υπηρεσίες… Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, επεξεργασίας και επιμέλειας σε όλα τα στάδια της εκτύπωσης. Αναλαμβάνουμε την προβολή, διαφήμιση και πολλές σύνθετες εφαρμογές, καθώς και σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, σχεδίαση εντύπων και flyer. Συνεχίζουμε και στα υπόλοιπα μέσα προβολής της εταιρίας σας, όπως τις επιγραφές, την κάλυψη των επαγγελματικών σας αυτοκινήτων, την επένδυση των τζαμαριών και άλλων επιφανειών. Εσείς σκεφτείτε τι θέλετε και ελάτε να το συζητήσουμε μαζί! Ποιος ξέρει; Ίσως σας προτείνουμε κάτι παραπάνω! ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ONE WAY ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Πελατολόγιο…ελάτε κι εσείς στην παρέα μας! Αμερικανική Γεωργική Σχολή AUTOVISION Ι. ΚΤΕΟ Δήμος Θέρμης ΔΥΚΑΤΕ ΑΤΕ DIMAND A.E. ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΙΑΓΕ LIDL HELLAS Mαντουλίδη Α.Ε. Μασούτης Α.Ε. Namco International A.E. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α.Ε. Π.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας ΕΚΕΤΑ Έργο 3 Εστία Σύμβουλοι και Μηχανικοί Ιντερσαλόνικα Α.Ε. Όμιλος Πάπιστα Σύνθεσις Α.Ε. ΑΚΤΩΡ Φορέας ΑΤΕΒΕ Φυτώρια Βασιλειάδη Ι. Μονή Κουτλουμουσίου Mediterranean Cosmos Τεχνόπολις Κ. Μαλαμίδης Zakoma A.E.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Φωτογραφίες [11]
  Στείλτε e-mail
  ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 4Α-ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310465660
  6948379481
 • VITASART

  Η Δυναμική, άρτια καταρτισμένη ομάδα της VitasArt αποτελούμενη από κειμενογράφους, διορθωτές, γραφίστες , τεχνικούς εκτύπωσης και βιβλιοδέτες αναλαμβάνει την δαχτυλογράφηση, το δημιουργικό - ηλεκτρονική σελιδοποίηση, την μακέτα, το ηλεκτρονικό μοντάζ - φιλμ, εκτύπωση εφημερίδας - περιοδικού και βιβλιοδεσία, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μέσα και φυσικά την εμπειρία, τις γνώσεις και το κέφι για δημιουργία.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 181 - Περιστέρι
  2105736331
 • WEBSOLUTIONS

  Η εταιρεία WebSolutions ιδρύθηκε το 2003 με υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων.Μέσα σε 2 μόνο χρόνια εξυπηρέτησε πάνω απο 200 επιχειρήσεις και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών και ιστοσελίδων, με στόχο να καλύψει την αυξημένη ανάγκη ποιοτικής προβολής και επιτυχημένων τεχνικών προώθησης. Το 2004 η WebSolutions επέκτεινε το πεδίο δράσης της και κατάφερε να μπεί δυναμικά στον χώρο των έντυπων διαφημίσεων και της κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό να αυξήσει τους τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Ταυτόχρονα προχώρησε στην δημιουργία και άλλων δικτυακών τόπων, χαράζοντας τον δρόμο για ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ιστοσελίδων, το οποίο θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Η κατασκευή ιστοσελίδων, το E-Marketing,το SmS marketing, η ονοματοδοσία στο διαδίκτυο και οι υπηρεσίες έντυπης διαφήμισης είναι μόνο ένα μέρος των υπηρεσιών μας.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΩΝΟΣ 7 - Χαλάνδρι
  2120006151
 • ΖΑΛΟΓΓΟΥ 41-43 - Κορυδαλλός
  2104957920
 • ΑΓΑΘΙΟΥ 13 - Εξαρχεια
  6946132459
 • ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. - POP ART

  Γραφικές Τέχνες Η POP ART είναι ένα δημιουργικό γραφείο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μελέτης και σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΚΥΠΡΟΥ 31 - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Λασιθίου
  2842026286
  6949472716