Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 04:41 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ISSUE PRINT | Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις - Ψηφιακές Εκτυπώσεις Θεσσαλονίκη

  ISSUE PRINT Δημιουργούμε Υλοποιούμε Κάνουμε τις ιδέες σας πράξη! Έτσι για την ιστορία... Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών εδώ και 10 χρόνια κι έχει καταστεί από τις πιο αξιόπιστες της πόλης μας. Στόχος όλων των συναφών επιχειρήσεων ως επί το πλείστον είναι το χαμηλό κόστος, με αποτέλεσμα η ποιότητα συνεχώς να μειώνεται. Δικός μας στόχος όμως, είναι η διατήρηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και να είστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε και στον οικονομικό τομέα. Όμως δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα! Εμμένουμε στις αξίες μας και γι’ αυτό το λόγο έχουμε πιστούς πελάτες. Δε χάνετε τίποτα να μας δοκιμάσετε και θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Υπηρεσίες… Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, επεξεργασίας και επιμέλειας σε όλα τα στάδια της εκτύπωσης. Αναλαμβάνουμε την προβολή, διαφήμιση και πολλές σύνθετες εφαρμογές, καθώς και σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, σχεδίαση εντύπων και flyer. Συνεχίζουμε και στα υπόλοιπα μέσα προβολής της εταιρίας σας, όπως τις επιγραφές, την κάλυψη των επαγγελματικών σας αυτοκινήτων, την επένδυση των τζαμαριών και άλλων επιφανειών. Εσείς σκεφτείτε τι θέλετε και ελάτε να το συζητήσουμε μαζί! Ποιος ξέρει; Ίσως σας προτείνουμε κάτι παραπάνω! Πελατολόγιο… ελάτε κι εσείς στην παρέα μας! Αμερικανική Γεωργική Σχολή, AUTOVISION Ι. ΚΤΕΟ, Δήμος Θέρμης, ΔΥΚΑΤΕ ΑΤΕ, DIMAND A.E., ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΙΑΓΕ, LIDL HELLAS, Mαντουλίδη Α.Ε., Μασούτης Α.Ε., Namco International A.E., ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α.Ε., Π.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΚΕΤΑ, Έργο 3, Εστία Σύμβουλοι και Μηχανικοί, Ιντερσαλόνικα Α.Ε., Όμιλος Πάπιστα, Σύνθεσις Α.Ε., ΑΚΤΩΡ, Φορέας ΑΤΕΒΕ, Φυτώρια Βασιλειάδη, Ι. Μονή Κουτλουμουσίου, Mediterranean Cosmos, Τεχνόπολις, Κ. Μαλαμίδης Zakoma A.E.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Στενημάχου 4Α - Θέρμη - Θεσσαλονίκη
  2310465660
  6948379481
 • ON GRAPHICS | ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΖΥΓΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

              ON GRAPHICS Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις Λάρισα Μετά από δεκαπενταετή ενασχόληση με το χώρο των γραφικών τεχνών και της τυπογραφίας, δημιουργήσαμε το 2013 τον δικό μας χώρο, την On-graphics. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πρωτότυπες, ποιοτικές αλλά και ανταγωνιστικές ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία και τον σύγχρονο ψηφιακό εκτυπωτικό εξοπλισμό μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μαζί με εσάς και τους συνεργάτες μας θα είμαστε εδώ να προσπαθούμε για το καλύτερο. Με εκτίμηση, Ζυγουλάκης Σπύρος           ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ        

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νικηφόρου Φωκά 41 - Λάρισα
  2413010282
 • D STREAM

  Πρότυπο δημιουργικό γραφείο στον τομέα παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικής και έντυπης εταιρικής επικοινωνίας.Εξειδικέυμένες λύσεις σχεδιασμού και εφαρμογών, δημιουργικές λύσεις βασισμένες στην τελευταία λέξη του design. Γραφείο και: Τσακάλωφ 24, Κολωνάκι, τηλ 2103645897

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 43 - Αλιμος
  2109915796
 • VITASART

  Η Δυναμική, άρτια καταρτισμένη ομάδα της VitasArt αποτελούμενη από κειμενογράφους, διορθωτές, γραφίστες , τεχνικούς εκτύπωσης και βιβλιοδέτες αναλαμβάνει την δαχτυλογράφηση, το δημιουργικό - ηλεκτρονική σελιδοποίηση, την μακέτα, το ηλεκτρονικό μοντάζ - φιλμ, εκτύπωση εφημερίδας - περιοδικού και βιβλιοδεσία, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μέσα και φυσικά την εμπειρία, τις γνώσεις και το κέφι για δημιουργία.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ 181 - Περιστέρι
  2105736331
 • WEBSOLUTIONS

  Η εταιρεία WebSolutions ιδρύθηκε το 2003 με υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων.Μέσα σε 2 μόνο χρόνια εξυπηρέτησε πάνω απο 200 επιχειρήσεις και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών και ιστοσελίδων, με στόχο να καλύψει την αυξημένη ανάγκη ποιοτικής προβολής και επιτυχημένων τεχνικών προώθησης. Το 2004 η WebSolutions επέκτεινε το πεδίο δράσης της και κατάφερε να μπεί δυναμικά στον χώρο των έντυπων διαφημίσεων και της κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό να αυξήσει τους τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Ταυτόχρονα προχώρησε στην δημιουργία και άλλων δικτυακών τόπων, χαράζοντας τον δρόμο για ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ιστοσελίδων, το οποίο θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας. Η κατασκευή ιστοσελίδων, το E-Marketing,το SmS marketing, η ονοματοδοσία στο διαδίκτυο και οι υπηρεσίες έντυπης διαφήμισης είναι μόνο ένα μέρος των υπηρεσιών μας.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΩΝΟΣ 7 - Χαλάνδρι
  2120006151
 • ΖΑΛΟΓΓΟΥ 41-43 - Κορυδαλλός
  2104957920
 • ΑΓΑΘΙΟΥ 13 - Εξαρχεια
  6946132459
 • ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. - POP ART

  Γραφικές Τέχνες Η POP ART είναι ένα δημιουργικό γραφείο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μελέτης και σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας.

  Κατηγορία: ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΚΥΠΡΟΥ 31 - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Λασιθίου
  2842026286
  6949472716