Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 | 02:17 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Deco Art Flooring Τοποθέτηση & Συντήρηση Δαπέδων Αθήνα

  Deco Art Flooring  Τοποθέτηση & Συντήρηση Δαπέδων Αθήνα Η εταιρεία μας “Deco “Art Flooring” η οποία εδρεύει στην Αθήνα, δραστηριοποιείτε εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο της τοποθέτησης και συντήρησης δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.    Διαθέτοντας έμπειρο, εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό το οποίο ενημερώνετε συνεχώς για τις εξελίξεις των προϊόντων στην οικοδομή, και με το μεράκι που μας διακρίνει, μπορούμε να σας προτείνουμε, να μελετήσουμε και κατασκευάσουμε το ιδανικό πάτωμα για το χώρο σας.   Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Υλοποιούμε υπεύθυνα και αξιόπιστα σύγχρονες ιδέες, προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις, ιδανικές για κάθε χώρο, στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.   Η αδιάκοπη επίβλεψη των εργασιών και η επιμονή στην λεπτομέρεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, εγγυάται το σίγουρο και ποιοτικό αποτέλεσμα που αποζητάτε.         Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε δάπεδα άψογης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας, επιλέγοντας πάντα ποιοτικά υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης, και πάντα στις πιο οικονομικές τιμές.  Εμείς οι άνθρωποι της εταιρίας “Deco “Art Flooring” είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο υλικό για το δάπεδο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.  Deco Art Flooring Τοποθέτηση & Συντήρηση Δαπέδων Διεύθ: Αθήνα Τηλ: 6996869110

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  Αθήνα - Αθήνα
  6996869110
 • GK EDILTEK - ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΛΟΥΣΤΡΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑ

  Η εταιρεία μας μέσω των άρτια ειδικευμένων τεχνιτών της και το ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών ειδικεύεται και αναλαμβάνει την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων στο νομό Αττικής αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης η εταιρεία μας συνεργάζεται με εργολάβους από όλο το φάσμα της οικοδομικής δραστηριότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της οικοδομής (θεμελιώσεις, σκυροδετήσεις, μονώσεις, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων κλπ). Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί σας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΣΜΥΡΝΗΣ 28 - Ηράκλειο
  6946649502
  6946649502
 • GNS ESTRICH BOYS - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Βιομηχανικά δάπεδα, τσιμεντοειδή δάπεδα, Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα, εμποτισμοί τσιμεντοειδών δαπέδων, εποξειδικά δάπεδα, εποξειδικές βαφές. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας και αδιαφιλονίκητης εμπειρίας στον δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα των βιομηχανικών, εποξειδικών, τσιμεντοειδών δαπέδων και τις εποξειδικές βαφές, ο κύριος Κοντογιάννης Ιωάννης, παρέχει υπηρεσίες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Εξειδικεύεται στη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας υλικά και προϊόντα εξαιρετικά μεγάλης αντοχής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για επιφάνειες με υψηλές απαιτήσεις όπως εργαστήρια, βιοτεχνίες, αποθήκες, γκαράζ, εκθεσιακούς χώρους, ξενοδοχεία, γραφεία κα. Για τη διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας και αντοχής στο δάπεδο σας, η επιλογή είναι μία: Κοντογιάννης Ιωάννης. Οικονομικές, ‘αδιαπέραστες’ και αξεπέραστες λύσεις.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  ΑΓΝΑΝΤΙΑ - Καλαμπάκα
  2432076923
  6977615330
 • STONECRETE - ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΗΛΕΙΑ - ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Δάπεδα, πατώματα, λούστρα, πλακάκια. Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. Η πολυετής πείρα μας και οι τεχνικές μας γνώσεις αποτελούν εγγύηση για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Άμεση εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα, συνέπεια.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ - ΒΑΡΔΑ - Ηλείας
  2623400821
  6945466245
 • ΓάΤΣΙΝΟΣ | Ξύλινα Πατώματα - Σκάλες Καλαμάτα

          ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ               ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Είμαστε υπερήφανοι, που είμαστε μια οικογενειακή επιχειρηση! Η εταιρία μας “ΓάΤΣΙΝΟΣ_ΠΑΤΩΜΑ_ΣΚΑΛΑ” η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα, σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης, συντήρησης, επιδιόρθωσης και πώλησης σε ξύλινα πατώματα και ξύλινες σκάλες για περισσότερα από 40 χρόνια. Η εμπειρία η οποία έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, σας εγγυάται το σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, ενώ η ποιότητα της δουλειάς μας, θα δώσει αξία στο χώρο σας, κάνοντάς τον να δείχνει ομορφότερος, καινούριος και πιο ‘ζεστός’. Είμαστε πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή την επισκευή του πατώματος. Δουλεύουμε γρήγορα, καθαρά και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, αντιμετωπίζεται συνολικά, από την επιλογή του κατάλληλου υλικού, τη σωστή κατασκευή του μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Γι’αυτό, είτε ψάχνετε τεχνίτες για νέο πάτωμα ή σκάλα, είτε για την ανακατασκευή του παλιού χωρίς ρίσκο για το αποτέλεσμα και την επένδυση σας απευθυνθείτε σε εμάς. Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.             ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ         ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ           Δωρεάν κατ’ οίκον εκτίμηση! Καλέστε μας, για να βρεθούμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε επιτόπου τι σκέφτεστε, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, Δωρεάν!      

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  Μαυρομιχάλη 29 - Καλαμάτα
  2721089415
  6977503705, 6977472262
 • Γκατζιανίδης | Τρίψιμο - Γυάλισμα Μαρμάρου & Μωσαϊκού Αττική

          ΓΚΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ Τρίψιμο - Γυάλισμα Μαρμάρου & Μωσαϊκού Αττική Η επιχείρησή μας “ΓΚΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 1990 με το τρίψιμο - γυάλισμα αλλά και με την επαναφορά μαρμάρου και μωσαϊκού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει άμεσα την λείανση, το γυάλισμα, την αδιαβροχοποίηση και την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκών προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες. Παράλληλα, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τριβής, με διαμάντια, μπορούμε να καταφέρουμε τη μέγιστη απόδοση γυαλίσματος, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ. Ακόμα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους επισκευή και επιδιόρθωση ξύλινου δαπέδου, χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς και με εγγυημένα αποτελέσματα.                       Ακολουθώντας νέες αποτελεσµατικές µεθόδους στη διαδικασία λείανσης µαρµάρου, µπορούµε να επαναφέρουµε το µάρµαρό σας στην αρχική του κατάσταση και να το γυαλίσουμε, αναδεικνύοντας µε αυτόν τον τρόπο το φυσικό του χρώµα, ενώ παράλληλα παρατείνουµε τη διάρκεια ζωής του. Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής και προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς, κρατάμε τις τιμές χαμηλά, διατηρώντας όμως την ποιότητα και την αξιοπιστία μας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το τρίψιμο - γυάλισμα μαρμάρου και μωσαϊκού, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, χάρη στην συνέπεια αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουμε καταφέρει οι πελάτες μας να μας προτιμούν και να μας προτίνουν. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.               Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για την ανακαίνιση, την προστασία και την συντήρηση του μαρμάρου και μωσαϊκού σας. Σε εμάς θα βρείτε πρόθυμους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη τεχνική που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.    

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  Αθήνα - Αττική
  6972850184
 • ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΡΑΜΑ - ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΡΑΜΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΡΑΜΑ

  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=UsMuh5BuqYM   ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ   ΜΑΡΜΑΡΟΓΥΑΛΙΣΤΙΚΗ   ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΚΡΥΣΤΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΒΑΛΑ ΞΑΝΘΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ     Η επιχείριση ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εδρεύει στην Χωριστή Δράμας και δραστηριοποιείται στον τομέα του γυαλίσματος των μαρμάρων και στους καθαρισμούς των φοτοβολταϊκών.   Η γνώση, η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας κάνουν ικανούς να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και να δημιουργήσουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες. Χρησιμοποιούμε την υψηλότερη ποιότητα μηχανών και υλικών, για να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθει   Στην Δράμα Κιλκίς Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Σέρρες Καβάλα Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη και πανελλαδικά Μόνο για σοβαρές προτάσεις    Ανανεώνουμε όλα τα παλιά μάρμαρα και τα δίνουμε λάμψη και ζωντάνια  στα χρώματά τους, γυαλίζουμε Οικίες - Γραφεία - Καταστήματα - Πολυκατοικίες - Ιερούς Ναούς – Ξενοδοχεία και ολους τους επαγγελματικούς χώρους.    Αναλαμβάνουμε την Λείανση, Στοκάρισμα, Τρίψιμο Σκαλοπάτια –  Τρίψιμο κλιμακοστάσια,  Δάπεδα , πάγκους κουζίνας, γυάλσμα με νερό, χωρίς πρόβλημα σκόνης και λέρωμα στους τοίχους.   Γυάλισμα, Αδιαβροχοποίηση, Κρυσταλλοποίηση   Σε μάρμαρο, γρανίτη, μαρμάρινες κατασκευές.   Η επιχείριση ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εχει σαν δεύτερο αντικείμενο εργασίας  τους  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Η εταιρία καθαρισμού Φωτοβολταικών  συστημάτων ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ διαθέτει εξοπλισμό,τα μέσα και την τεχνογνωσία,για να κάνει το φωτοβολταικό σας πάρκο να λάμπει και να παράγει περισσότερο.Με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα και έμπειρους συνεργάτες,μπορούμε να καθαρίσουμε υπεύθυνα και επαγγελματικά το πάρκος σας όπου και αν βρίσκεται.Σε στέγες,σε σταθερά πλαίσια ή σε trackers ανεξαρτήτως ύψους.Όσο για το κόστος,οι υπηρεσίες μας δεν σας κοστίζουν σχεδόν τίποτα,αντίθετα αξίζουν πολλά καθώς απορροφούν μόνο ένα μικρό τμήμα απο τα επιπλέον έξοδα σας....Όλοι οι καθαρισμοί μας,εκτελούνται με απιονισμένο νερό που παράγεται με περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο.Πρόκειτε για 100% αγνό,ακίνδυνο και καθαρό νερό που έχει απίστευτη ισχύ καθαρισμού.Το νερό που παράγουμε για τις εγκαταστάσεις σας είναι ελεύθερο από κάθε είδους άλατα,μεταλλικά στοιχεία,μικροσωματίδια,ιχνοστοιχεία η ηλεκτρολύτες...   Οι οικονομικές μας τιμές σε συνδυασμό με την επαγγελματική δουλεια μας θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.   Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με ένα τηλεφώνημα.           Με εκτίμηση    ΡΑΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΧΩΡΙΣΤΗ - Δράμα
  2521042283
  6936624714
 • ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΩΣΑΪΚΩΝ

  ΤΡΙΨΙΜΟ-ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ-ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΚΡΥΣΤΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ-ΜΩΣΑΙΚΩΝ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ&ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΕΡΝΙΚΙΑ. ΤΡΙΨΙΜΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΥΠΩΝ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΩΣΑΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ & ΛΕΙΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΜΠΕΤΑ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΚΛΠ. Άμεση εξυπηρέτηση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμός στις πιο προσιτές τιμές για όλη την Αττική. TΗΛ 6972091686-2109852798 ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΛΥΣΙΚΡΑΤΟΥΣ 30 - Αλιμος
  2109852798
  6972091686
 • ΔΕΛΗΜΠΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

  Δάπεδα βοτσαλωτά και ψηφιδωτό πάτωμα. Αντιολισθητικά δάπεδα εξωτερικού χώρου, στην Θεσσαλονίκη. Άμεση πανελλαδική εξυπηρέτηση, εξειδικευμένο προσωπικό, πολυετής εμπειρία. Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός. Εξυπηρετούμε Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Σίφνος, Σύρος, Τήνος, Σαντορίνη, Μύκονος, Ίος, Νάξος, Πάρος, Μήλος, Κύθνος, Σέριφος, Φολέγναδρος, Δονούσα, Μυτιλήνη, Χίος, Λέσβος, Λήμνος, Ρόδος, Σίκινος, Χάλκη, Καστελόριζο, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Ρόδος, Κως, Πάτμος, Σάμος, Κάσος, Αστυπάλαια, Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Κύθηρα    

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΘΗΣΕΩΣ 60 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Θεσσαλονίκη
  6977561946
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΩΣ - STAMPOTEXNIKI - ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -

  Αναλαμβάνουμε κατασκευές και διακοσμήσεις εξωτερικού χώρου όπως: ΣΤΑΜΠΟΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΚΙΟΣΚΙΑ ΓΚΑΖΟΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΒΡΑΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  7ο χλμ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΖΗΠΑΡΙ - Κως
  2242068750
  6948084311
 • ΚΑΒΕΤΣΟΣ Ι & ΥΙΟΣ ΟΕ - ΤΟΙΧΟΔΑΠΕΔΙΚΗ - ΔΑΠΕΔΑ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΛΟΥΣΤΡΑ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΑΘΗΝΑ

  ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΡΚΕΤΩΝ ΚΑΡΦΩΤΩΝ 22mm(ΔΡΥΣ,DOUSSIE,IROKO,κτλ.) ΚΟΛΛΗΤΩΝ 10mm&15mm ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ 10mm,14mm&15mm LAMINATE 6mm,7mm&8mm ΚΟΛΛΕΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ,ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ,ΟΥΠΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΡΦΩΤΩΝ-ΚΟΛΛΗΤΩΝ-ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ-LAMINATE-ΣΚΑΛΕΣ-ΣΧΕΔΙΑ-ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ "ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ" "ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ" "ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ"

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 54 - Πολύγωνο
  2106438963
  6948369657
 • ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΗΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΟΥΛΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Ιδρύσαμε την επιχείρησή μας το 1999 στη Νέα Ιωνία στην Αττική με στόχο να σας προσφέρουμε καλόγουστα ξύλινα δάπεδα με απαράμιλλη ποιότητα που θα τα χαίρεστε για μια ζωή! Ειδικότητά μας είναι: • Η κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων • βαφές πατωμάτων • λούστρα • κατασκευή σκάλας & deck Στην σελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα ξύλινα δάπεδα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επίσης μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς μας στο μενού «Φωτογραφίες». Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε και να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε δάπεδα σας ταιριάζουν!

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΔΕΜΙΡΔΕΣΙΟΥ 4-6 - Νέα Ιωνία
  2105023496
  6973181827
 • Καίσαρης Δημήτριος - Τρίψιμο Πατωμάτων - Βερνίκωμα Ξύλινων Δαπέδων Αθήνα Αττική - Γυάλισμα & Συντηρήσεις Παρκέ - Τοποθετήσεις Laminate Αθήνα Αττική - Ξύλινες Σκάλες

  Τα ξύλινα δάπεδα είναι ζεστά, όμορφα και εύκολα στη συντήρηση. Είναι ιδανικά για άτομα με αλλεργίες. Το πλεονέκτημα τους είναι η ανθεκτικότητα τους καθώς μπορούν να τριφτούν και να γυαλιστούν έως 7 φορές, το οποίο σημαίνει ότι έχουν μέσο όρο ζωής πάνω από 100 χρόνια. Με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Αττική καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Τρίψιμο & γυάλισμα πατώματος παρκέ με βερνίκι διαρκείας  Βερνικωμα πατωματων Τρίψιμο & γυάλισμα πατώματος παρκε με οικολογικά  βερνίκια  Γυάλισμα ξύλινου πατώματος παρκέ με άοσμα οικολογικά βερνίκια νερού Τοποθετησεις λαμινειτ Επισκευή ξύλινων πατωμάτων  Εργασίες συντήρησης ξύλινων πατωμάτων , παρκέ . Η πολυετής εμπειρία, σε ιδιωτικές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, και τα υψηλής ποιότητας υλικά εγγυούνται για το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα των εργασιών. Το ξύλινο πάτωμα μετά από κάποια χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει σημεία φθοράς. Σε περίπτωση που έχουν ήδη εμφανιστεί τα μαύρα σημάδια το ξύλινο πάτωμα χρειάζεται άμεσα συντήρηση δηλ. τρίψιμο και γυάλισμα. Η προστασία του ξύλινου πατώματος είναι το βερνίκι. Όταν έχει φθαρεί το βερνίκι το παρκέ μας είναι εκτεθειμένο σε βρωμιές που πιθανόν να έχουν τα παπούτσια μας, στο νερό από το σφουγγάρισμα κ.α.Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο δάπεδο, το παρκέ με τη συντήρηση - τρίψιμο και γυάλισμα στην ώρα του γίνεται πάλι σαν καινούριο.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Πανδρόσου 43 - Παλαιό Φάληρο
  6974497060
 • ΚΟΥΦΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΔΑΠΕΔΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΩΣΑΪΚΑ ΜΑΡΙΤΣΑ ΡΟΔΟΣ

  Δάπεδα και πλακάκια και μωσαϊκά Κουφαλάκης Γιώργος στην Ρόδο. Η εμπειρία είναι το πλεονέκτημά μας. Άμεση παράδοση της εργασίας σε πολύ λογικές τιμές

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  34967
  ΜΑΡΙΤΣΑ - Ρόδος
  2241047464
  6945207116
 • ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΩΣΑΙΚΩΝ NIKAIA - ΜΑΡΜΑΡA NIKAIA - ΛΟΥΣΤΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΩΣΑΙΚΩΝ ΝΙΚΑΙΑ - ΤΡΙΨΙΜΟ - ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ - ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Προσφορά 5€ / τ.μ.: γυάλισμα, τρίψιμο σε μωσαϊκά - μάρμαρα και σκάλες πολυκατοικιών - ξενοδοχείων Αθήνα - Πειραιά και  σε όλη την Ελλάδα!! COSMOTE : 6980159373 WIND: 6992962021 - 6907178565 VODAFONE : 6947528656 Η επιχείρησή μας είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει κορυφαία επίπεδα εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας είναι το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας τώρα και στο μέλλον. Eνοικιάζονται μηχανές μαρμάρων μωσαικών 30ευρώ και πωλούνται 700ευρώ. Γυάλισμα, τρίψιμο, φρεσκάρισμα, κρυσταλλοποίηση διαρκείας μωσαϊκά, μάρμαρα, σκάλες, χωρίς πρόβλημα σκόνης. 5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Προσωπικό : Όλο το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στο σπίτι, και είναι εξοικειωμένο με τα υλικά τόσο διαφορετικά όσο ο γρανίτης, και μάρμαρο, μωσαϊκού και σύνθετα.Oι εκτιμητές μας είναι έμπειροι και μπορούν να συμβουλεύουν σχετικά με τον τύπο του φινιρίσματος που ταιριάζει καλύτερα το περιβάλλον σας, καθώς και για την απαιτούμενη συντήρηση για να κρατήσει το προϊόν σας τη φυσική λάμψη του σε άριστη κατάσταση. Μπορούμε επίσης να παρέχoυμε συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα καθαρισμού για τον χωρο σας. ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ Εξειδικευόμαστε στο γυάλισμα και την επιδιόρθωση όλων των ειδών των μαρμάρων,μωσαϊκών,μαρμαρίνων και γρανιτών , με ειδικές τεχνικές και υλικά ώστε να σας εγγυόμαστε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα. ΤΕΤΡΑΜΕΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ 25 ΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ . Μάρμαρο = Μάρμαρος αχρ: δηλαδή λαμπερός λίθος. Είναι ένα μεταμορφωμένο ιζηματογενή πέτρωμα το οποίο δημιουργείται μετά από απότομη θέρμανση και ταυτόχρονη ψύξη του ασβεστόλιθου σε συνθήκες πίεσης. Είναι λευκού χρώματος σκληρό και κρυσταλλικό .Λόγο της σύστασης του μπορεί να λειανθεί και να γυαλιστεί δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα ομορφιάς στο χώρο . Γρανίτης είναι όξινο φυσικό πέτρωμα με μεγάλη σκληρότητα που σχηματίστηκε από ηφαιστειακό μάγμα. Ανήκει στα εκρηξιγενή πετρώματα και δημιουργήθηκε από την πήξη και κρυσταλλοποίηση του μάγματος. Ο γρανίτης αποτελείται από αλκαλιούχους αστρίους, πλαγιόκλαστο, μικροκλινή, ορθόκλαστο,μαρμαρυγίες, χαλαζία και, σε πολύ μικρότερα ποσοστά, άλλα ορυκτά. Η σύστασή του καθορίζει και το χρώμα του. Χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό υλικό σε κτήρια ,πάγκους κουζίνας, , σε δάπεδα κ.λ.π. Δεν έχει πρόβλημα υγρασίας αλλά ούτε εάν πέσουν οξέα πάνω στην επιφάνεια του ,λεμονί ,ξύδι ,χλωρίνες κλπ. Αδιαβροχοποίηση είναι μια διαδικασία εμποτισμού των φυσικών πετρωμάτων και συμβάλλει στη μείωση της απορροφητικότητάς τους. Δεν περνάνε τα υγρά στο εσωτερικό. Έτσι είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός τους από λεκέδες όπως καφές, λάδι ,χυμούς ,γάλα, κτλ καθώς είναι πια "αδιάβροχα". Ελαιοχρωματισμοί οικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, πολυκατοικιών κ.λπ. Άριστη εργασία, φιλικές τιμές !

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  ΝΙΚΑΙΑ - Νίκαια
  2104931165
  6937966300 - 6907178565
 • Λουστραρίσματα Πάρος - Ηράκλειο Κρήτη Σπανουδάκης Ανδρέας - Λουστραδόρος - Λούστρα Επίπλων - Στιλβώσεις Επίπλων Πάρος - Αναπαλαιώσεις Επίπλων Ηράκλειο Κρήτη - Επισκευές Επίπλων

  ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΥΣΤΡΑΔΟΡΟΣ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΛΟΥΣΤΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΛΒΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΒΑΦΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΒΑΦΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΠΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Μεταμορφώστε τα παλιά σας επιπλα   δώστε τους λάμψη  !! Ο λουστραδόρος ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ που εδρεύει στην Παροικιά της Πάρου και στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1986 στο χώρο των στιλβώσεων, αναπαλαίωσης και επισκευής ολων των επίπλων. Η διαδικασία του λουστραρίσματος, δεν είναι χρονοβόρα όμως απαιτεί τεχνικές γνώσεις και εμπειρία. Μόνο ενας επαγγελματίας λουστραδόρος  μπορεί να τους δώσει και πάλι ζωή πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εργασίες Ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της στίλβωσης, έχοντας ως σκοπό να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά Επαναφέρουμε την ομορφιά των επίπλων σας επιδιορθώνουμε όλα τα παλιά έπιπλά σας χαρίζοντας λάμψη και την παλιά τους αίγλη. Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, σε ολο το νησί της Πάρου  αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης . Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην παράδοση. Οι υπηρεσιες μας: Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις  για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα εκκλησίες τέμπλα) πάντα με συνέπεια στον συμφωνηθέντα  χρόνο, με ποιότητα εργασίας, υψηλή αισθητική. Κάνουμε τα παλιά έπιπλα καινούργια έργα τέχνης  παρέχοντας τις υπηρεσίες μας. Στιλβώσεις, λουστραρίσματα επίπλων Αναπαλαιώσεις επίπλων σε κάθε παλιό επιπλο γιατί το παλιό είναι και διαχρονικό. Με την αναπαλαίωση επαναφέρουμε ένα παλιό έπιπλο σε καινούργιο. Επισκευάζουμε ολες τις φθορές του επίπλου και  στη συνέχεια το έπιπλο βάφεται, ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση ή να του δοθεί νέα λάμψη. Εφαρμόζοντας εξειδικευμένες τεχνικές αναπαλαίωσης, τα έπιπλα μεταμορφώνονται και δίνουν  διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο στο χώρο σας. Οι τεχνικές αναπαλαίωσης που εφαρμόζουμε είναι πολλές, όπως αντικέ, λακοπατίνα, ασημοπατίνες, επιχρυσώσεις με φύλλα χρυσού Προτείνουμε τεχνικές ανάλογα με το υφος των επίπλων ώστε το αποτέλεσμα να αρμόζει στο στυλ του χώρου σας. Όλη μας η δουλειά γίνεται χειροποίητα και αντιμετωπίζουμε το παλιό έπιπλο με αγάπη. Βερνίκια, λάκες  στιλβώσεις επίπλων. Πατίνες, ντεκαπέ Βαφές, υδατοδιαλυτές, φρεσκαρίσματα επίπλων (καρέκλες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, συρταριέρες κεφαλάρια κρεβατοκάμαρας, κομοδίνα, κονσόλες, ανάκλιντρα, σαλόνια). Ερχόμαστε στο χώρο σας και παραλαμβάνουμε  τα επιπλά σας και σας  τα παραδίνουμε εμείς. Γιατί για μας κανένα επιπλο δεν είναι περιττό.    Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας θα ανταποκριθούμε αμεσα με συνέπεια και υπευθυνότητα. Ολα αυτά τα χρόνια, η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας  αποτελεί εγγύηση για  την διατήρηση της επιχείρησης μας και γι’ αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.   Με εκτίμηση ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  Παροικιά - Πάρος
  6977316022
 • ΜΟΚΕΤΕΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ - LAMINATE ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ - XFLOOR

  Η Γ. Χρυσοβιτσιώτης Α.Ε. κάνει εισαγωγές και εμπορεύεται από το 1972 μοκέτες, πλαστικά δάπεδα, laminate πατώματα, linoleum δάπεδα, αθλητικά δάπεδα, συνθετικούς χλοοτάπητες, στόρια και περσίδες. Κατέχοντας ιδιόκτητες αποθήκες στην Καλλιθέα (Αθήνα) 3.000 τετραγωνικών μέτρων, είναι από τους βασικούς προμηθευτές της αγοράς σε μοκέτες και πλαστικά δάπεδα. Μοκέτες και πλαστικά δάπεδα κατάλληλα για επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους, αντιστατικά και βραδύκαυστα, με υψηλές προδιαγραφές από ευρωπαϊκά εργοστάσια.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΛΥΨΟΥΣ 88 - Καλλιθέα
  2109566360
  6972092218
 • Μοσχώνης Ιωάννης, Κατασκευή, Συντήρηση Δάπεδα - Πατώματα, Χαλκίδα

    Στο χώρο μας η εμπειρία μας τόσα χρόνια, μας δίνει την δυνατότητα να δίνουμε λύσεις για κάθε χώρο, με μοναδικότητά, υπευθυνότητα και αγάπη στο ξύλο, σε τιμές ανάλογες με τη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη ποικιλία προτεινόμενων σχεδίων και υλικών, σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία τοποθέτησης αποτελούν την εγγύησή μας. Απευθυνθείτε σε μας για ξεχωριστές λύσεις στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή Ξύλινων Δαπέδων και Σκαλών σε προσιτές τιμές. Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, την αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως: - Τοποθέτηση πάσης φύσεως Ξύλινων Δαπέδων, Καρφωτών, Κολλητών, Πλωτών και Επένσδυση σε Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Ξύλινη Επένδυση σε Σκάλες απο Μπετόν ή Σιδηροκατασκευή - Επισκευές παλαιών Δαπέδων όλων των τύπων - Συντήρηση (τρίψιμο χωρίς σκόνη και γυάλισμα) Παλαιού Ξύλινου Πατώματος ή καινούργιου Αβερνίκωτου - Κατασκευή - Συντήρηση Γηπέδων (Μπάσκετ κλπ) - Τοποθέτηση LAMINATE. Η αρχή, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών, πραγματοποιούνται πάντα στα χρονικά περιθώρια που έχουν προσυμφωνηθεί. Η συνέπεια στην εργασία και την παράδοση του έργου  είναι αυτή που μας αντιπροσωπεύει. Μετά το τέλος των εργασιών, η συνεργασία μας δεν τελειώνει εκεί, αλλά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Ελλάδα!! Στερεά Ελλάδα, Αττική, Μαγνησία, Αταλάντη, Μαλαισίνα, Θεολόγος, Νάυπλιο, Αργολίδα, Αμφίκλεια, Πελοπόννησο, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Αργοσαρωνικού κ.α. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε!!                                                                                                                            Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή και τη Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων  σε Χαλκίδα, Αθήνα, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Μαγνησία, Ναύπλιο. λούστρα χαλκίδα, λούστρα φθιώτιδα, λούστρα βοιωτία, λούστρα φωκίδα, πατώματα χαλκίδα, πατώματα φθιώτιδα, πατώματα φωκίδα, πατώματα βοιωτία, δάπεδα χαλκίδα, δάπεδα φθιώτιδα, δάπεδα βοιωτία, δάπεδα φωκίδα, δάπεδα βοιωτία, γυάλισμα χαλκίδα, γυάλισμα φθιώτιδα, γυάλισμα φωκίδα, γυάλισμα βοιωτία Μαντώ Μαυρογένους 2, Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα Τηλέφωνο: 22210 40101   -    Κινητά: 69461 41832

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Αρτάκη - Χαλκίδα
  2221040101
  6946141832
 • ΜΠΟΡΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΑΠΕΔΑ ΛΟΥΣΤΡΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΚΑΛΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΤΤΙΚΗ

  Οι επενδύσεις δαπέδων από ξύλο, για τους περισσότερους από εμάς, είναι η προτιμότερη επιλογή για χώρους όπως τα υπνοδωμάτια (τουλάχιστον) γιατί προσφέρουν ασύγκριτη ζεστασιά και θαλπωρή.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ 62 - Καματερό
  2102388551
  6937084219, 6944435060
 • ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΛΟΥΣΤΡΑ - ΣΚΑΛΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΙΛΙΟΝ ΖΕΦΥΡΙ ΛΙΟΣΙΑ ΕΚΑΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ - ΜΠΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Η εταιρεία Μπέλος βρίσκεται απο το 1992 στον κλάδο των ξύλινων κατασκευών.Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και υπεύθηνο ώστε να μπορεί να φερει εις πέρας οποιoδήποτε πρόβλημα και να δώσει την κατάλληλη λύση ακομα και στις πιο περίπλοκες κατασκευές. Είναι εφοδιασμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα επεξεργασίας και ποιοτικού ελέγχου του ξύλου, καθώς επίσης και με τα αρτιότερα μηχανήματα τοποθέτησης πατωμάτων. Η εταιρεία Μπέλος αναλαμβάνει ξύλινα πατώματα και σκάλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από την προμήθεια του δαπέδου, μέχρι την τοποθέτηση και την συντήρησή τους. Εξυπηρετούμε Αττική, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα, Εύβοια, Βοιωτία, Αχαΐα, Κορινθία, Λακωνία, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

  Κατηγορία: ΔΑΠΕΔΑ – ΠΑΤΩΜΑΤΑ – ΛΟΥΣΤΡΑ – ΓΥΑΛΙΣΜΑ – ΤΡΙΨΙΜΟ

  Στείλτε e-mail
  ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 27 - Καματερό
  6973886893
Σελίδα 1 από 3