Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 | 03:38 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
σε: Αττικής, Αθήνα, Γλυφάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - GHP SERVICE - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

  Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες, Αττική. Έκδοση κοινοχρήστων, Αττική. Πετρέλαιο θέρμανσης, Αττική. Διαχείριση κτιρίων, Αττική. Η GHPservice ιδρύθηκε το 1997 με έδρα την Αθήνα. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της διανομής πετρελαίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ από το 2001 επεκτάθηκε στις υπηρεσίες διαχείρισης των κτιρίων, τις απολυμάνσεις και τον καθαρισμό κτιρίων ακολουθώντας ανοδική πορεία και επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με τα ιδιόκτητα βυτιοφόρα μας, αναλαμβάνουμε την διανομή πετρελαίου θέρμανσης, τη μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών, τη διαχείριση και τον καθαρισμό των κτιρίων, τις αποφράξεις- τον καθαρισμό αποχετεύσεων των κτιρίων, την συντήρηση των καυστήρων, τις απεντομώσεις-μυοκτονίες, τον καθαρισμό των δεξαμενών πετρελαίου, την πώληση-συντήρηση πυροσβεστήρων, την συντήρηση air-condition των κτιρίων. Μέσα από το δικτυακό μας τόπο θα ενημερωθείτε και θα γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας, που σκοπό έχουν τη φιλική και γρήγορη εξυπηρέτησή σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε!

  Κατηγορία: ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 19 - Γλυφάδα
  2109637000,8011120300
 • ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ - TRUST OIL ΕΠΕ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  Οι θυγατρικές εταιρείες της ALPHA MARINE GROUP είναι πρωτοπόρες στην πώληση καυσίμων για θαλαμιγούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προμηθεύουμε καύσιμα πλοίων στους πελάτες μας απευθείαςαπό τα διυλιστήρια καθώς και κάθε είδους λιπαντικά σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδας και της Μεσογείου. Προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα προϊόντων, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ποικίλες προδιαγραφέςόπως φαίνεται ακολούθως: - Diesel 10pm & Αμόλυβδη βενζίνη. - Marine gas oil (max 0,2% Sulphur). - Όλους τους τύπος IFO. - Duty paid και duty free καύσιμα. - Δείγματα των καυσίμων που παρέχονται σε ΟΛΕΣ τις πετρελεύσεις. Η προμήθεια των καυσίμων από το διυλιστήριο θα πραγματοποιείται με φορτηγίδες ή με φορτηγά αυτοκίνητα.

  Κατηγορία: ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 18 - Γλυφάδα
  2108983590