Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 04:35 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
σε: Ηρακλείου, Ηράκλειο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Διαχειριστική Κρήτης - Διαχείριση Κτιρίων Ηράκλειο Κρήτη - Κοινόχρηστα - Καθαρισμοί

  Επειδή, το πρόγραμμά σας είναι ήδη φορτωμένο ! Επειδή, κάποια θέματα χρειάζονται ειδικούς ! Διαθέτουμε τις κατάλληλες γνώσεις, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα τη διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών ! Γενικό καθαρισμό ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ !! H εταιρεία μας ασχολείται με την διαχείριση κτηρίων στον νομό Ηρακλείου. Στόχος μας η άμεση εξυπηρέτησή σας και η διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την γενική διαχείριση του κτηρίου σας και σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία, σας παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση για οτιδήποτε προκύψει στο κτήριό σας. Μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων, οργάνωση πολυκατοικιών, παραλαβή - παράδοση πετρελαίου, εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερό, είσπραξη από τον χώρο και την ώρα που εσείς επιθυμείτε, πληρωμή των κοινοχρήστων λογαριασμών της πολυκατοικίας, προμήθεια με πετρέλαιο θέρμανσης, τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων, μια φορά τον χρόνο προμήθεια των ενοίκων - ιδιοκτητών με λίστα για τις κοινόχρηστες δαπάνες για την εφορία, τακτικές γενικές συνελεύσεις, εβδομαδιαίως έλεγχος των κοινοχρήστων χώρων (λεβητοστάσιο - αντλιοστάσιο κ.ά.) για αποφυγή ζημιών, καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία σας παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στο κτήριο.

  Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Σμύρνης 29 - Ηράκλειο
  2815008850
 • Πολυδιαχείριση - Διαχείριση Κατοικιών Ηράκλειο Κρήτης - Διαχείριση Κτιρίων - Διαχείριση Γραφείων Ηράκλειο Κρήτης - Διαχείριση Πολυκατοικιών Ηράκλειο Κρήτης

  Έκδοση κοινοχρήστων, Ηράκλειο - Κρήτη. Διαχείριση κτιρίων, Κρήτη. Περιγραφή Επιχείρησης Η εταιρεία μας ασχολείται με τη διαχείριση κτηρίων, κατοικιών και γραφείων, στο Ηράκλειο Κρήτης. Πελάτες μας είναι όλα τα μεγάλα κτήρια γραφείων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων του Ηρακλείου. Είμαστε οι καλύτεροι στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε κτήρια στην πόλη του Ηρακλείου, διότι: • Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη. • Όλες οι χρεώσεις είναι απολύτως διαφανείς και πάντα αιτιολογημένες. • Επενδύουμε συνεχώς σε υψηλή τεχνολογία και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων Οφέλη για τους ιδιοκτήτες του κτηρίου: • Καμιά απασχόληση του ιδιοκτήτη παρά μόνο για ελέγχους της δουλειάς μας αν το επιθυμεί. • Συνεχής εποπτεία του κτηρίου που σημαίνει καλύτερη συντήρηση, πρόληψη ζημιών και οικονομικότερη λειτουργία. • Πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, λόγω της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης (και όχι απλής έκδοσης). • Πλήρες αρχείο τεχνικών στοιχείων του κτηρίου με ιστορικό κάθε στοιχείου, που σημαίνει λεπτομερής παρακολούθηση των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται για ολοκληρωμένο έλεγχο. Έτσι π.χ. γνωρίζετε πότε και για ποιο λόγο επισκευάστηκε κάθε σύστημα και εγκατάσταση του κτηρίου. Οφέλη για τους ενοικιαστές: • Επαγγελματική οργάνωση σημαίνει σωστότερη λειτουργία του κτηρίου. • Οργανωμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης (Help Desk) απαντά και διεκπεραιώνει γρήγορα και αξιόπιστα, ερωτήσεις και αιτήματα των πελατών μας. • Ευέλικτη είσπραξη απ' όπου μας ζητήσει ο πελάτης. • Φιλική εξυπηρέτηση από επαγγελματίες που συνεχώς εκπαιδεύονται ακριβώς στην εξυπηρέτηση πελατών.

  Κατηγορία: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αρχιμήδους 15 - Ηράκλειο
  2810281661