Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 05:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ASAF FARM - ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΣΣΑΦ - PROVATA ASSAF - ΓΙΔΙΑ ΜΟΥΡΘΙΑ

  Πρόβατα ΑΣΣΑΦ, Λάρισα. Πρόβατα ASSAF provata assaf.asaf ασαφ. Γιδια μουρθια Με την μακροχρονια εμπειρια μασ στον κλαδο τησ κτηνοτροφιασ διαπιστοσαμε πωσ ο σκοποσ του κτηνοτροφου για να εχει υψηλο κερδοσ με λιγοτερο κοπο ειναι στην αναβαθμιση τησ μοναδασ. Αυτο επιτυγχανετε πρωτον με την βελτιωση τησ φυλησ η οποια εχει τα χαρακτιριστικα γνωρισματα που θα ικανοποιουν τισ προσδοκιεσ του κτηνοτροφου οπωσ υψηλη γαλακτοπαραγωγη φτανοντασ σε πολυ καλη παραγωγη του προβατου ασαφ. Αυτα τα χαρακτιριστικα μασ δινει η ισπανικη φυλη ασσαφ,δευτερον η διατροφη των ζωων ειναι σημαντικο κοματι που πρεπει να δινετε βαρυτητα για να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα ετσι ωστε να περνουμε την μεγιστη αποδοση των ζωων. Τριτο σημαντικο κοματι ειναι οι σταβλικεσ εγκαταστασεισ που θα πρεπει να πληρουν τισ προδιαγραφεσ. Τελευταιο και σημαντικο κοματι ειναι η δουλεια και ο κοποσ του κτηνοτροφου που καταβαλει σε καθεμερινη βαση να εχει το επιθυμητο αποτελεσμα. Συμφωνα με τα παραπανω ολα μπορουν να ανταμοιφθουν μα αποκτηση και εκτροφη των προβατων τησ φυλησ ασσαφ,ειναι τα πλεον διαδεδομενα στον ελλαδικο χωρο, με πολυ καλεσ αποδοσεισ και πολυ καλεσ κριτικεσ απο ανθρωπουσ που τα εχουν δουλεψει,ανθρωπουσ με μερακι και αγαπη για την κτηνοτροφια που εχουν οραμα και ανοιχτο μυαλο για νεουσ οριζοντεσ και εκσυγχρονισμο του κλαδου με σκοπο το μεγαλυτερο δυνατο κερδοσ. Σασ περιμενουμε!

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΑΡΙΣΑ - Λάρισα
  6973681426
 • DI GRECO ATTIKIS - ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑ - ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ - ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Εκτροφείο κυνηγετικών σκύλων στο Ακραίφνιο Βοιωτίας. Επίσης αναλαμβάνουμε και την εκπαίδευση του σκύλου σας.   

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ - Δ. ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - Βοιωτίας
  6982998115
  6932520272
 • IRISLAND | Εκτροφείο Λάμπραντορ Ριτρίβερ και Γκόλντεν Ριτρίβερ - Εκτροφέας Κατοικιδίων Αττική

  Καλώς ήλθατε στο Iris Land, εκτροφέιο σκύλων Labrador & Golden Retriever ! Βρισκόμαστε στα Καλύβια Θορικού, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Πάντα αγαπούσαμε και είχαμε σκύλους, αλλά οι έξυπνοι, παιχνιδιάρικοι και υπέροχοι Retrievers μας, Labrador και Golden, έχουν κερδίσει τις καρδιές μας περισσότερο από τις άλλες φυλές. Στόχος μας αποτελεί η αναπαραγωγή ποιοτικών κουταβιών (ιδιοσυγκρασία, υγεία και μορφολογία). Συμβάλλουμε στις γένες με επιτυχία και θέλουμε πάντα τα κουτάβια μας να βρίσκουν υπεύθυνους ιδιοκτήτες & ένα ζεστό σπιτικό.   Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα κουτάβι από εμάς, μεταβείτε στην καρτέλα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" για να έρθετε σε επαφή μαζί μας.   ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ   Πώς θα αναζητήσετε το σωστό σκυλί / κουτάβι;   Πώς θα αναζητήσετε το σωστό σκυλί / κουτάβι και τι κάνουμε;   Πριν αποφασίσετε να πάρετε ένα σκυλί, πάρτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη φυλή. Θα το βρείτε στην επαγγελματική βιβλιογραφία και σε πολλά φόρουμ Διαδικτύου. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ Αληθινό.     Τι κάνει το εκτροφείο Iris Land;   Τι κάνει το εκτροφείο Iris Land; Αναπαράγουμε κουτάβια γιατί είναι η αγάπη και το πάθος μας και Δίνουμε ΜΟΝΟ σκύλους σε ανθρώπους ή οικογένειες που θέλουν να δώσουν πολλή φροντίδα και αγάπη στο κουτάβι / σκύλο και θα τον αντιμετωπίσουμε ως πλήρες μέλος της οικογένειας. Θέλουμε να παρέχουμε στα κουτάβια μας τέλεια έναρξη στη ζωή και την ευτυχία μεταξύ των σωστών ανθρώπων. Παρέχουμε τέλεια συνθήκες ανάπτυξης στα κουτάβια μας. Από την αρχή ζουν μαζί μας στο σπίτι, τους δίνουμε πλήρη εμβόλια (εκτός από τα κουνέλια) και απαλλαγούμε από σκουλήκια επίσης, από νεαρή ηλικία. Τους εκπαιδεύουμε με το λουρί και κοινωνικοποιούμε με άλλα σκυλιά. Μένουν με τους μητέρα να μάθει συμπεριφορά μέχρι να είναι τουλάχιστον 60 ημερών. Τρέφονται τέλεια με τη σωστή τροφή για κουτάβια. Δίνουμε στα κουτάβια μας όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά τη νέα τους ζωή ... Εάν το κουτάβι είναι για εκθέσεις, δίνουμε συμβουλές και βοήθεια .. Βοηθάμε πάντα όλους τους αγαπημένους μας ιδιοκτήτες κουταβιών με βοήθεια και συμβουλές, εφόσον το χρειάζονται.   Ενδιαφέρεστε για σκυλί/ κουτάβι;   Όσοι πρόκειται να επικοινωνήσουν μαζί μας, παρακαλούνται να μας στείλουν κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό τους.   - πού μένεις; (και πού θα ζήσει ο σκύλος;) - ποια είναι η εμπειρία σου με τα σκυλιά; - αποδέχεται η οικογένειά σας την επιλογή σας; - ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση (άγαμος, παιδιά - ποια ηλικία;); - δουλεύεις? - πόσο καιρό (πόσες ώρες) πρέπει να μείνει ο σκύλος στο σπίτι μόνος του; - ποια είναι τα σχέδιά σας για παραστάσεις σκυλιών - γιατί σας ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη φυλή;   Λόγω του γεγονότος ότι κανείς δεν ξέρει τα κουτάβια μας καλύτερα από εμάς, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού Λαμπραντόρ ή του Golden Retriever για εσάς.              

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καλύβια Θορικού - Αττική
  +302299771105
  +306942402166, +306949044303
 • Pigland | Χοιροτροφική Μονάδα Θήβα - Κτηνοτροφική Νεοχωρακίου IKE

        PIGLAND Χοιροτροφική Μονάδα Θήβα Η χοιροτροφική Μονάδα μας "PIGLAND" η οποία εδρεύει στην Θήβα, δραστηριοποιείται από το 2007 με την παραγωγή, αναπαραγωγή και εμπορία χοίρων προσφέροντας υγιείς χοίρους σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις πιο νεόδμητες αναπαραγωγικές μονάδες της Ευρώπης και η πιο σύγχρονη στα Βαλκάνια, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Θήβα είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μέσα ώστε να συμβάλλουν στην υγεία και ευζωία των χοίρων, αλλά και να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες. Έτσι, καθημερινά με αγάπη και μεράκι εκτρέφουμε χοίρους σεβόμενοι απόλυτα τους νόμους της φύσης.               Η προσωπική φροντίδα, η 24ωρη παρακολούθηση της υγείας των ζώων, η υψηλή ποιότητα ζωοτροφών και οι άριστες συνθήκες διαβίωσης είναι οι αρχές της χοιροτροφικής μονάδα μας για να επιτύχουμε τον σκοπό μας. Η χοιροτροφική μονάδα μας δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται με την βοήθεια πάντα ειδικών επιστημόνων και με στόχο την παροχή όλο και καλύτερης ποιότητας προϊόντων. Χάρη στην πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, την επιμονή μας στην ποιότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε η καλύτερη χοιροτροφική μονάδα σε όλη την Ελλάδα. Βασικός σκοπός μας είναι η παραγωγή ελληνικού χοιρινού κρέατος. Με σεβασμό στον καταναλωτή εκτρέφουμε τα ζώα μας στο φυσικό τους περιβάλλον με φυτικές τροφές τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες που όρισε η φύση.               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετική με την εκτροφή των χοίρων αλλά και για τις παραγγελίες σας.    

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νεοχωράκι - Θήβα
  6986388797
  6980242122
 • VON ALEX HAUS - ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ JACK RUSSELL TERRIER

  Η σχέση του Αλέξανδρου Τζανίδη με τα σκυλιά ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια το 1970, όταν του χάρισαν ένα μικρόσωμο σκυλάκι Πίντσερ, την Knopka. Η σχέση του παιδιού με το κουτάβι ήταν καταλυτική και έμελλε να εξελιχθεί σε πάθος για τα σκυλιά και το πάθος σε επάγγελμα.   Μεγαλώνοντας ο Αλέξανδρος Τζανίδης αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκτροφή σκύλων. Μετά την απόλυση από το στρατό αγόρασε ένα θηλυκό κουτάβι γερμανικό ποιμενικό Saphir Santa. Το 1991 μετακόμισε από τη Γεωργία στην Ελλάδα μαζί με το κουτάβι. Το 1994 λόγω δουλειάς πήγε στην Ουκρανία και έφερε μαζί του ένα θηλυκό κουτάβι ντόμπερμανν την Panda de Juventus. Η Panda de Juventus συμμετείχε σε πανελλήνιες εκθέσεις καθαρόαιμων σκύλων και έλαβε 3 φορές την 1η θέση, το 1995 και 1996. Το 1997 ταξίδεψε στο Μιλάνο για να ζευγαρώσει με τον πρωταθλητή της ιταλιας Falco di Campovalano, γιό του Πρωταθλητή Κόσμου τον Gamon di Campovalano. Το 1998 από τη Μόσχα αγόρασε ένα ακόμη θηλυκό κουτάβι ντόμπερμαν, την Victoria Irinland εγγονή πρωταθλητή του κόσμου Irinus de Ferignis. Το 1999 μετακόμισε στη Γερμανία με την οικογένεια του. Το 2001 αποκτησε την κόρη του Πρωταθλητή Κόσμου 2000, 2001, Jasko von Farbenspiel, την Evita von der Fichtenspitze. Το 2005 στη Γερμανία επίσημα έλαβε την “Αδεια Εκτροφέα με επωνυμία”Von Alex Haus".    Η πρώτη γέννα της Evita von der Fichtenspize, έγινε με τον Giovanni von Kapellenberg. Από αυτό το ζευγάρωμα γεννήθηκαν πάρα πολύ ωραία κουτάβια, ένα από αυτά τα κουτάβια, είναι ο Rocky von Haus Kalia ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα. Το τρίτο ζευγάρωμα έγινε με τον Baru Haus Yu και γεννήθηκαν 7 αρσενικά κουτάβια. Αυτά είναι ο Argos, Apollo, Arko, Amigo, Alf,Alex von Alex Haus. Παράλληλα, ένα από τα αδέρφια του, ο Arko von Alex Haus βρίσκεται στην Αμερική και τα υπόλοιπα στη Γερμανία. Το 2009 ο Αλέξανδρος Τζανίδης και η οικογένεια του, επέστρεψαν στην Ελλάδα και έφεραν μαζί τους ακόμη δυο θηλυκές την Branka von Holtkamperhof και την Quelle von Zisawinckel.   Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Τζανίδης εκτός από γερμανικά ποιμενικά εκτρέφει και μικρόσωμα σκυλάκια Jack Russel Terrier Tricolor.

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ - Κατερίνη
  2351051098
  6975912785
 • ΑΛ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Εμπόριο Σαλιγκαριών - Εκτροφείο Σαλιγκαριών ΠΥΡΓΟΣ Κορινθίας - Κόρινθος

  Η επιχείρηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε 20/1/2020 και ασχολείται με την εκτροφή και εμπορία νωπών σαλιγκαριών. Οι πελάτες της επιχείρησης είναι τόσο πελάτες λιανικής όσο και πελάτες χονδρικής όπως χονδρέμποροι για εξαγωγή σε Ισπανία και Γαλλία αλλά και εστιατόρια. Η επιχείρηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ έχει αδειοτημένες εγκαταστάσεις στον Πύργο Κορινθίας που αποτελούνται από:     1. Τέσσερα κλειστά θερμοκήπια με δίχτυ συνολικού εμβαδού δύο στρεμμάτων αποτελούμενα από:          a. Κουρτίνες με πάγκους για την ανάπτυξη των σαλιγκαριών          b. Ηλεκτροφόρα περίφραξη για την αποφυγή διαφυγής των σαλιγκαριών.          c. Πλήρες σύστημα υδρονέφωσης.     2. Μηχανοστάσιο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά ζεύγος με μπαταρίες αποθήκευσης ενέργειας με αυτονομία τριών ημερών.     3. Πλήρες σύστημα τροφοδοσίας, αποθήκευσης , επεξεργασίας και διανομής νερού για την υδρονέφωση των σαλιγκαριών. Η παροχή του νερού γίνεται από ιδιόκτητη, αδειοδοτημένη γεώτρηση.     4. Συσκευαστήριο και ψυκτικούς χώρους για την αποθήκευση των νωπών σαλιγκαριών.     5. Μηχανήματα όπως αγροτικό 4Χ4, τρακτέρ 65 hp 4X4 , κλαρκ 1.5 τόνου, 2 κοντέινερ για την αποθήκευση των ζωοτροφών.     6. Πλήρες μετεωρολογικό σταθμό για την παρακολούθηση των παραμέτρων του μικρο- κλίματος καθώς και πλήρες σύστημα συναγερμού με κάμερες στα θερμοκήπια και στον περιβάλλοντα χώρο. Η παραγωγική δυναμικότητα της επιχείρησης είναι 25 τόνοι νωπό σαλιγκάρι ετησίως. Ο κωδικός εκτροφέα είναι: EL15 SNA.8  O κωδικός εμπόρου είναι: EL51-61

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μελίσσι ΤΘΑ10 - Κορινθίας
  2743062051
  6937392780
 • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΝΤΟΓΚΟ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - DOGO ARGENTINO

  Στο αναγνωρισμένο εκτροφείο μας “Las Puertas Calientes” Ντόγκο Αρτζεντίνο, στην Δροσιά Αττικής, στοχεύουμε στην εκτροφή του δυνατού λευκού κυνηγού, στην ανάπτυξη της ευελιξίας του και την σωστή εκπαίδευσή του. Ο Ντόγκο Αρτζεντίνο, διαθέτει μεγάλη δύναμη, αντοχή, γρηγοράδα και επαγρύπνηση. Θα μπορούσε εύκολα κανείς να τον συγκρίνει με ένα κυνηγόσκυλο καθώς διακρίνεται για την γρηγοράδα του. Είναι πιστός φύλακας και αφοσιώνεται πολύ στον κύριό του.

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  ΝΙΚΗΣ 9 - Δροσιά
  6972842222
 • ΑΦΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΟΕ - ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ - ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕΡΡΕΣ - ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ - ΕΚΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΟΙΡΩΝ - ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο εκτροφής χοίρων στην Ηρακλειά Σερρών. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ξεκινώντας από το 1980, βάζοντας κάθε μέρα υψηλότερους στόχους. Τα τελευταία χρόνια ο Μπαρμπούρης Ηλίας επεκτάθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εκσυγχρονίστηκε εκ νέου με την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και αυτόματου συστήματος εκτροφής, καθώς και με νέο εξοπλισμό δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης χοίρων, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στην σωστή διατροφή των χοίρων με δημητριακά ελληνικής προελεύσεως (καλαμπόκι, σιτάρι κ.α.) Η άρτια εξειδίκευση μας στην εκτροφή χοίρων.

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ 4, ΗΡΑΚΛΕΙΑ - Σερρών
  2325023497
  6936603718, 6936603719, 6936603720, 6936603721
 • Βοοτροφικη Μοναδα Γερακας Γεωργιος Κ Υιος | Ταύροι - Μοσχίδες αναπαραγωγής - Αγελάδες ελευθέρας βοσκής Φάρσαλα Λάρισα

  Βοοτροφική Μονάδα Γεράκας Γεώργιος & Υιός __ λίγα λόγια για εμάς   Η ΒΟΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΥΙΟΣ, μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας και τριβής στον χώρο του κρέατος. Στη Βοοτροφική Μονάδα μας θα βρείτε Βοοειδή με γνήσια πιστοποιητικά pedigree, διαλεγμένα από τα λιβάδια της Λιμόζ στη Γαλλία και όχι από παχυντήρια.  Αναλαμβάνουμε την Εισαγωγή στη φάρμα, το Εμπόριο και την Πάχυνση των βοοειδών.   Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η εκτροφή των ζώων σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση του δυναμικού μας, έχει ως αποτέλεσμα η ποιότητα εκτροφής αγελάδων να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο.        

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Φάρσαλα - Λάρισας
  6982448920
  6974760468
 • ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΖΩΩΝ - ΒΟΥΒΑΛΙΑ - ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ - ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ

  Εμπόριο βουβαλιών, εκτροφείο ζώων, βουβάλια, βουβαλίσιο κρέας, βουβαλίσιο γάλα, Σέρρες. Τυποποιημένα κρέατα Καβουρμάς Σουτζουκάκια Λουκάνικα Μπιφτέκια Σαλάμια από βουβαλίσιο κρέας Τυρί βουβαλίσιο Γιαούρτι βουβαλίσιο Καζάν ντιπί από βουβαλίσιο γάλα

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ - Σέρρες
  2323031891
  6978559172, 6972054085
 • Εκτροφεία Λάμπραντορ Αττική - CS LIFE TEAM - Εκτροφείο Μαλινουά Αττική - Εκπαίδευση Σκύλων Αμπελόκηποι Αττική - Εκτροφή Λάμπραντορ

  Καλώς ήρθατε στην σελίδα του εκτροφείου μας!!! Ασχολούμαστε με την εκτροφή Λαμπραντόρ και Μαλινουα!!!!!   Πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων ιδιοκτήτης σκύλων οσμών και χειριστής στην πολιτική προστασία!!! Διατροφολόγος, πρώτες βοήθειες ζώων συντροφιάς, δύτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 6939444400.   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τις δυο υπέροχες γέννες λαμπραντορ που έχουμε!!!!!!! - Γεννα 28/04/2023 3 Θυλικα μαύρα, 1 αγόρι μαύρο, 1 θυλικο ξανθό και 1 αγόρι ξανθό!! Πατέρας:Angel Driver  Jantar  Μητέρα:Chenille Palmhill Celebrity      - Γεννα:28/04/2023 3 μαύρα αγόρια, 1 ξανθό αγόρι, 1 σοκολα κορίτσι, 1 μαύρο κορίτσι και 1 ξανθό κορίτσι!!! Πατέρας:Angel Driver Jantar  Μητέρα:Dacota Of Sirividi  Υπάρχουν κάποια διαθέσιμα κουταβάκια και από τις δύο γέννες!! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email!!!!   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Πιστοποιημένος εκπαιδευτής – συμπεριφολόγος – εκτροφέας – διατροφολόγος σκύλων. Ανάληψη πλήρους εκπαίδευσης από την μικρή ηλικία σκύλου , διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς όπως επιθετικότητας , φοβίας κ.α . Τέλος ανάληψης εξειδικευμένης εκπαίδευσης για σκύλους ειδικού σκοπού . Διαμόρφωση διατροφικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες ζώων συντροφιάς Εκτροφή ράτσας σκύλων βέλγικου ποιμενικού Μαλινουά και Λαμπραντόρ ριτρίβερ Μέλος ομίλου Γερμανικού Ποιμενικού Ελλάδος Μέλος του ΚΟΕ (Κυνολογικος όμιλος Ελλάδος) και μέλος του συλλόγου ερασιτεχνών εκτροφέων Μέλος της Ο.ΔΙ.Κ (ομάδα διαχείρισης κρίσεων ) Υπεύθυνος στην ομάδα διαχείρισης σκύλων SAR Μέλος ομίλου Labrador club Ελλάδος   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   01/1997 έως 06/1997 GIOVANNI (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ) Σεμινάριο για υπηρεσιακούς Σκύλους. 09/2008 Veranis K-9 Σεμινάριο για υπηρεσιακούς σκύλους 05/2016 έως 09/2016 Ρωμανίδης Βασίλης Σεμινάριο για υπηρεσιακούς σκύλους – οσμών K-9 11/2017 Star Dogs Positive Training Σεμινάριο για εκπαίδευση κουταβιών και επιθετικότητας σκύλων 12/2017 Σεμινάριο διατροφολογίας Dr Tom Lonsdale 01/2020 Nutritioustos , introduction to pet nutrition 06/2020 Dream team Σεμινάριο Search & rescue με τον Borut Modic 12/2020 Dream team Σεμινάριο 3 μηνών Course - Search & rescue dogs & dogs handlers με τον Borut Modic.. 09/2020 έως 12/2020 Ρωμανίδης Βασίλης Σεμινάριο για υπηρεσιακούς σκύλους. 04/2021 Ελληνικό ινστιτούτο διαχείρισης κρίσεων και καταστροφών εκπαιδευτικό πρόγραμμα η αξία του εθελοντισμού, τα οφέλη του εθελοντισμού και η ευθύνη της εθελοντικής οργάνωσης 04/2021 Ένωση εκπαιδευτικής Ένωσης Αθηνών Παρακολούθηση πρακτικού και θεωρητικού μέρους προγράμματος Βοήθειας στα ζώα συντροφιάς 07/2021 Training Rescue Team Training Rescue Team Course of theory & practice basic life support, BLS/AED με τον Luca Felician. 01/2022 Training Rescue Team All inclusive first aid Course 02/2022 Ομάδα διαχείρισης κρίσεων Search & rescue course 02/2022 Water Actions Specialty Course 2 rescue με τον Λογοθέτη Γιώργο 06/2022 Εκπαιδευτική ένωση Διατροφή και ευζωία ζώων συντροφιάς 07/2022 OZIN K-9 training & services Σεμινάριο Αρχική εκπαίδευση και ανάπτυξης συνεργασίας 12/2022 Ομάδα διαχείρισης κρίσεων εκπαίδευση του 22ου σχολείου διάσωσης 04/2023 OZIN K-9 training & services Σεμινάριο για σκύλους ανίχνευσης 09/2023 MCK9 operational property search & operational tracking 09/2023 MCK9 Security Dog First Aid level 2         Εκτροφείο Λάμπραντορ Αττική Εκτροφεία Λάμπραντορ Αττική Εκτροφείο Μαλινουά Αττική  

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Ροστοβίου 4 - Αμπελόκηποι
  6939444400
 • 24892
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΝΔΡΑΚΙ - Σέρρες
  6932324782
 • ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΑΤΤΙΚΗ – LABRADOR ΑΤΤΙΚΗ

  Το εκτροφείο Angel Driver σας ενημερώνει για οποιαδήποτε πληροφορία για διαθέσιμα κουταβάκια να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε δυο υπέροχες γέννες!!!!! - Γεννα 28/04/2023 Γεννήθηκαν 5 υπέροχα κουταβάκια:2 μαύρα κορίτσια, 1 μαύρο αγόρι, 1 ξανθό κορίτσι, 1 ξανθό αγόρι!!! Πατέρας:Angel Driver Jantar  Μητέρα:Chenille Palmhill Celebrity    - Γεννα 28/04/2023 Γεννήθηκαν 7 υπέροχα κουταβάκια:3 μαύρα αγόρια, 1 ξανθό αγόρι, 1 μαύρο κορίτσι, 1 ξανθό κορίτσι, 1 σοκολα κορίτσι!!!!! Πατέρας:Angel Driver Jantar  Μητέρα:Dacota Of Sirividi  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2295074054 και 6985782402 ή στο email  !!!!

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΥΚΑΜΙΝΟ - Ωρωπός
  2295074054
  6985782402
 • ΕΚΤΡΟΦΗ ΜΟΣΧΑΡΙΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - - ΒΟΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ - ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ - Ι. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - ΠΡΟΒΑΤΑ - ΑΡΝΙΑ - ΚΑΤΣΙΚΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

  Η εταιρεια  Ι ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ με εδρα της Σερρες και γραφεια επι της  ΒΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3 δραστηριοποιειται στην Ελλαδα από το 1991 με την εμπορια προβατοειδων και βοοειδων. Συγκεκριμενα υπαρχουν δυο στεγασμενες  θεσεις εκτροφης των ζωων . Μια θεση αμνοερειφιων σε εκταση 20 στρεματων στην περιοχη ΟΒΑ ΤΣΕΣΜΕ δυτικα της πολης οπου γινεται η εκτροφη των ζωων Ελληνικης και Ρουμανικης προελευσης η θεση της εκτροφης των βοοειδων βρισκεται στο 1 χιλ/τρο Σερρων - Νεοχωριου παραλληλα στην περιφεριακη οδο Σερρων - Δραμας σε στεγασμενη εκταση  10 στρεματα.

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3 - Σέρρες
  2321054678
  6936145443
 • Εμπόριο Εκτροφείο Σαλιγκαριών Επισκοπή Ηράκλειο - MINOAN SNAILS - Χοχλιοί HELIX ASPERSA Επισκοπή Ηράκλειο - Σαλιγκάρια Επισκοπή Ηράκλειο

  Η εταιρεία Minoan Snail ιδρύθηκε το 2011 στο Ηράκλειο Κρήτης , όπου βρίσκονται τα γραφεία και οι αποθηκευτικοί χώροι. Στόχος της είναι να παρέχει προϊόντα γαστρονομίας υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.   Αποτελούμενη από μια ομάδα έμπειρων στελεχών, η εταιρεία διανέμει σαλιγκάρια άριστης ποιότητας τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά. Διαθέτοντας συνεργασία με στόλο σύγχρονων φορτηγών ψυγείων η Minoan Snail εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζει να παραδίδει τα προϊόντα την επόμενη μέρα παραγγελίας.

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Επισκοπή - Ηράκλειο
  6974733634
 • Ζωεμπορική Μαγνησίας ΟΕ - Εκτροφή Μοσχαριών - Εμπορία Κρεάτων - Μεταφορές Ζώντων Ζώων - Μπαζάκας - Διμήνι Βόλος

  ΖΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Άμεση παράδοση & άριστη ποιότητα χάρις στην πολύχρονη εμπεριά!   Η φάρμα μας είναι εγκατεστημένη στο Διμήνι Βόλου. Εκτρέφουμε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τα μοσχάρια μας, χρησιμοποιώντας ζωοτροφές που παράγονται από εταιρείες που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια. Εγγυόμαστε την τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και υγιεινής. Όλη μας η παραγωγική διαδικασία είναι βασισμένη στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των προϊόντων σε όλα τα στάδια, από την εκτροφή των ζώων μέχρι και την πωληση έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι πλήρως συνδεδεμένο με την αλυσίδα παραγωγής.   Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και με οδηγό την πολυετή εμπειρία στο χώρο του κρέατος, σας προσφέρουμε αγνά και ποιοτικά κρέατα κάθε μέρα.    

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Διμήνι - Βόλος
  2421087425
  6972266598, 6932260052
 • ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΑΦΙΔΑ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΗΣ

  Εκτροφή σαλιγκαριών στο Κυρονέρι Κορίνθου, φάρμα σαλιγκαριών, πρότυπη μονάδα εκτροφής σαλιγκαριών, Κρυονέρι, Κόρινθος. Στο όμορφο κεφαλοχώρι του Νομού Κορινθίας το Κρυονέρι, επέλεξε η οικογένεια Δήμου να δημιουργήσει μία από τις πρώτες μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Ανέκαθεν γεωργοί και έχοντας μεγάλη αγάπη για την γη και τα προϊόντα της, αφού εκτός των σαλιγκαριών παράγουμε σταφύλι σουλτανίνα, Κορινθιακή σταφίδα, παρθένο ελαιόλαδο και εξαιρετικής ποιότητας μέλι ελάτης, στήσαμε, με πολύ μεράκι είναι η αλήθεια, την “φάρμα” μας και σας προσκαλούμε όλους να γευτείτε αυτό το υπέροχο έδεσμα με την εξαιρετική γεύση, την μεγάλη διατροφική του αξία, τις αφροδισιακές ιδιότητες και τους πάμπολλους τρόπους μαγειρέματος. Σε ένα ιδιόκτητο αγρόκτημα λοιπόν 10 στεμμάτων σε υψόμετρο 800 μέτρων και με θέα ανατολικά τον Κορινθιακό Κόλπο και δυτικά το όρος Κυλλήνη (Ζήρεια το ονομάζουμε οι ντόπιοι), στον δρόμο που οδηγεί στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου, θα βρείτε την φάρμα μας και θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό της, αλλά και να αγοράσετε σαλιγκάρια. Το σαλιγκάρι είναι μια δουλειά με πολλά ενδιαφέροντα αλλά και πολλά μυστικά. Φανταστείτε ένα “μπιλάκι”, δηλαδή το αυγό να μεταμορφώνεται σε ένα τέλειο σαλιγκάρι μεγάλου μεγέθους με τέλεια χαρακτηριστικά και φυσικά ακόμα καλύτερη γεύση. Το γένος το οποίο εκτρέφουμε ονομάζεται επιστημονικά Helix Aspersa Maxima και είναι αυτό που σερβίρεται στα ακριβά εστιατόρια της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και όχι μόνο. Μην σας τρομάζει το οτι τα σαλιγκάρια μας προσφέρονται σε ακριβά εστιατόρια της Ευρώπης, καθώς όπως θα ανακαλύψετε, η τιμή πώλησης του σαλιγκαριού μας είναι παραπάνω από προσιτή, επειδή θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει και να προσθέσει στο διαιτολόγιό του αυτή την τροφή, ανακαλύπτοντας άγνωστες μέχρι τώρα γευστικές απολαύσεις! Σας περιμένουμε λοιπόν στην φάρμα μας να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε και να δείτε επιτέλους, τι εστί σαλιγκάρι!!!

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΡΥΟΝΕΡΙ - Κόρινθος
  2742051468
  6944617308
 • Μπινάκας Κωνσταντίνος - Εκτροφείο Μοσχαριών, Χονδρικό Εμπόριο Κρεάτων Τρίκαλα

    Μπινάκας Κωνσταντίνος  Εκτροφή Μοσχαριών Τρίκαλα   Η επιχείρησή μας “Μπινάκας Κωνσταντίνος Εκτροφή Μοσχαριών”, η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία λειτουργεί με ανοδική πορεία από το 2011.    Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από στάβλους ανάπαυσης των ζώων που προορίζονται για σφαγή, συστήματα αναισθητοποίησης των ζώων, χώρους σφαγής, αφαίμαξης, εκσπλαχνισμού και εκδοράς των σφάγιων, και ψυγεία.   Όλη μας η παραγωγική διαδικασία είναι βασισμένη στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των προϊόντων σε όλα τα στάδια, από την εκτροφή των ζώων μέχρι και την τυποποίηση του κρέατος.  Ο έλεγχος γίνεται κατά τη διάρκεια της ζωής των ζώων στις εγκαταστάσεις μας και στη συνέχεια κατά τη σφαγή των ζώων από κτηνιάτρους. Η ποιότητα εξασφαλίζεται από τη σωστή τους επιλογή, την κατάλληλη υγιεινή διατροφή και διαβίωση στην μονάδα μας.   Η επιχείρησή μας αποτελεί πιστοποιημένη μονάδα μοσχαρίσιου κρέατος και ακολουθεί όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει τους απαραίτητους κωδικούς πιστοποίησης και ασφαλείας.            Η διάθεση των κρεάτων γίνεται σε Αθήνα, Λαμία, Τρίκαλα, Άργος, Καλαμάτα, Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.      Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Μπινάκας Κωνσταντίνος Εκτροφή Μοσχαριών Τρίκαλα Τηλ: 6973063276

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΡΙΖΩΜΑ - ΠΑΡΑΛΗΘΙ - Τρίκαλα
  6973063276
 • Ορτύκια Δρόσος - Εκτροφείο Ορτυκιών Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη - Κόκορες Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη - Πέρδικες Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη - Εκτροφείο Θηραμάτων Θεσσαλονίκη - Παραγωγή Αυγών Θεσσαλονίκη - Ανατολική - Δυτική Μακεδονία - Δράμα - Καβάλα - Θράκη

  Ορτύκια Δρόσος Εκτροφείο Ορτυκιών Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη Το εκτροφείο ορτυκιών “Ορτύκια Δρόσος” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στη Νέα Απολλωνία, δημιουργήθηκε το 1978 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την εκτροφή ορτυκιών, ένα είδος που εκτός από τους κυνηγούς λίγοι το γνώριζαν τότε Σήμερα τα Ορτύκια Δρόσος είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση και εφαρμόζει όλους τους κανόνες για τη σωστή εκτροφή των ορτυκιών. Έτσι ξεκινώντας από την παραγωγή του αυγού, προχωράμε στην εκτροφή, μετά στη σφαγή και τέλος στη συσκευασία δίνοντας στον πελάτη ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση. ’Ολη αυτή η διαδικασία γίνεται σε ένα σύγχρονο εκτροφείο με τις απαραίτητες άδειες. Στο εκτροφείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πτηνών όπως ορτύκια, κόκορες, πέρδικες, φασιανούς και μανακια. Θα μας βρείτε στο 55ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην παλαιά εθνική οδό Νέας Απολλωνίας - Θεσσαλονίκης.     Ορτύκια Δρόσος, Εκτροφείο Ορτυκιών Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη, Κόκορες Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη, Πέρδικες Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη, Φασιανοί Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη, Ορτύκια Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκη

  Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Απολλωνία - Θεσσαλονίκη
  2393041485
  6972094666
Σελίδα 1 από 3