Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 | 10:56 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Athena's Gift | Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο Ελαιολάδου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.

  Athena's Gift Ελαιοτριβείο - Τυποποιητήριο Ελαιολάδου ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. Το ελαιοτριβείο μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο του ελαιολάδου. Στηριζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια σε αρχές και αξίες, παράγουμε με μεράκι και σας προσφέρουμε με συνέπεια, αγνό και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αποκλειστικά και μόνο από την Κορωνέικη ποικιλία. Η κορωνέικη είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες λαδολιάς. Το λάδι της έχει έντονο το άρωμα του φρέσκου καρπού και η γεύση είναι πλούσια, φρουτώδης και ξεχωριστή. Το κορωνέικο λάδι είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά που προασπίζουν τη λειτουργία της καρδιάς και δρουν ευεργετικά στον οργανισμό μας. Τα κτήματά μας, το σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, καθώς και η σύγχρονη μονάδα τυποποίησης του ελαιολάδου μας βρίσκονται στο χωριό Σολάκι, στην περιοχή της άνω Μεσσηνίας, στον δήμο Οιχαλίας που εδώ και τέσσερις γενιές δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή ελαιολάδου.   Επιλέγουμε τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες μας, τον ελαιοποιούμε στο δικό μας λιοτρίβι, το οποίο λειτουργεί από το έτος 1930 και με υπερηφάνεια σας προσφέρουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας. Η διαδικασία ελαιοποίησης γίνεται «εν ψυχρώ», σε θερμοκρασία μικρότερη από 27oC, με σκοπό τη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ελαιόλαδο να έχει πολύ χαμηλή οξύτητα, και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να χαρακτηρίζεται ως "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας". Το άριστης ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε και εμπορευόμαστε προέρχεται αποκλειστικά από την ποικιλία Κορωνέϊκη με οξύτητα που ξεκινάει από 0,2. Το παραγόμενο προϊόν αποθηκεύεται μέχρι την τυποποίησή του σε κατάλληλες ανοξείδωτες δεξαμενές, σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και φωτισμού. Όλα τα προϊόντα μας είναι ανωτέρας ποιότητας. Ειδικά το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ» είναι πιστοποιημένο από τη ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε., εγκεκριμένο Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.     Σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης ποιότητας ISO 220000: 2005. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ανωτέρας ποιότητας αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να εξάγουμε το ελαιόλαδό μας στο εξωτερικό, κυρίως σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Καναδά συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση της φήμης της εξαιρετικής ποιότητας του Μεσσηνιακού ελαιόλαδου.           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να μας δώσετε τις παραγγελίες σας.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Ελαιοτριβείο: Σολάκι - Μεσσηνίας
  +302724041302
  +30 6978146029, +30 6976557819
 • Bovis Family Greek Groves - Παραγωγή & Εμπορία Βιολογικού Ελαιολάδου & Ελιών Καλαμών Προστατευμένης Ονομασίας Βαλύρα Μεσσηνίας

  Bovis Family Greek Groves Το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο των κτημάτων Μπόβη, είναι ένα οικογενειακό προϊόν. Καλλιεργούμε με τις μεθόδους της βιολογικής καλλιέργειας από το 2007. Ο ελαιώνας μας βρίσκεται σε ένα χωριό με το όνομα Βαλύρα, έδρα του Δήμου Ιθώμης στην Μεσσηνία. Η περιοχή της Ιθώμης προσφέρει ένα ιδανικό μικρο-κλίμα για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου. Ο στόχος μας δεν είναι η μεγάλη παραγωγή, αλλά η διάθεση ενός γευστικού προϊόντος, πλούσιου σε αντιοξειδωτικά και άλλες υγιεινές ιδιότητες, με φρουτώδη γεύση και μοναδικό πλούσιο άρωμα που έχει αιχμαλωτίσει τις μυρωδιές των γύρω βοτάνων.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Βαλύρα Μεσσηνίας - Μεσσηνίας
  2724071671
  6974078736
 • EΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΥΛΟΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Πώληση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, στο Χανδρινό Πύλου Μεσσηνίας. Πώληση χονδρική - λιανική. Ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής. Το Ελαιοτριβείο μας έχει προχωρήσει στη δημιουργία ομάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης ελαιολάδου!Στόχος της είναι να παράγει ανώτερης ποιότητας ελαιόλαδο με το μικρότερο κόστος, τι μικρότερη δυνατή επίδραση, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τον ίδιο τον παραγωγό και τον τελικό καταναλωτή. Για εγγραφές στην ομάδα και περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ - Πύλος
  2723051433
  6948373596
 • NIKOLAOU FAMILY - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕΓΑΡΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΣΟΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ - ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ

  Η οικογενειακή επιχείρηση έχει τις ρίζες της στον προπερασμένο αιώνα. Το 1833 ξεκινά τη λειτουργία της η οικογενειακή επιχείρηση. Απ΄το 1875 εκδίδεται και η πρώτη άδεια λειτουργίας. Το μικρό τότε ελαιοτριβείο παρήγαγε ελαιόλαδο από τις ελιές της περιοχής και δημιούργησε τη δική του παράδοση αυτά τα δύσκολα χρόνια. Το λιοτρίβι περνούσε από γενιά σε γενιά ,από τον πατέρα στον γιο του, αρκεί να το αγαπούσες, να μάθαινες για τις ελιές και τη συγκομιδή τους, να εκτιμούσες το άρωμα του φρέσκου καρπού, την ευωδιά του πρώτου λαδιού. Τα χρόνια πέρασαν και η οικογένειά μας έμεινε σταθερή στην παράδοση, στις αξίες που κληρονόμησε από τους προγόνους , μα κυρίως στον στόχο της , που είναι να παράγει με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο αυτό που μας χαρίζει η Αττική γη απλόχερα , αιώνες τώρα. To ελαιόλαδο ! ------ Στις μέρες μας , από ανάγκη για αγνά και παραδοσιακά προϊόντα και αφού παράγουμε λάδι εξαιρετικής ποιότητας , αναζητήσαμε και νέους τρόπους παρασκευής σαπουνιού ( κρύα μέθοδος )εκτός απ’το παραδοσιακό το βραστό και χρησιμοποιώντας την φαντασία μας , προσθέσαμε στα σαπουνάκια μας αιθέρια έλαια, λεβάντα , ξύσματα λεμονιών και πορτοκαλιών , μέλι, χαμομήλι , κ.α.. Nikolaou family - Από το σιλό ελαιοκάρπου που ξεκινάει η διαδρομή της ελιάς, σε συνεργασία και με τους ίδιους τους παραγωγούς ,γίνεται ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα σακιά και όλα τα τελάρα ,ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του λαδιού που θα παραχθεί. Ο φρέσκος ελαιόκαρπος καθορίζει την οξύτητα του ελαιολάδου, την γεύση, και το άρωμά του. -Στο πλυντήριο ελαιοκάρπου τρέχει συνεχώς καθαρό νερό (ΕΥΔΑΠ) και ανάλογα με τις παρτίδες γίνεται εξ’αρχής ανανέωση του νερού τουλάχιστον τρεις έως πέντε φορές ημερησίως. - Στη συνέχεια γίνεται ηλεκτρονική ζύγιση και πολτοποίηση του ελαιοκάρπου στο σπαστήρα. ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ - Έπειτα ο πολτός μαλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 27º C (ΨΥΧΡΗ ΕΚΘΛΙΨΗ) για να μην καταστραφούν τα φυσικά αντιοξειδωτικά του καρπού (πολυφενόλες) , η γεύση, καθώς και το πλούσιο άρωμά του. Πρόκειται για πολύ καθοριστική διαδικασία που αφορά την ποιότητα του παραγομένου ελαιολάδου. - Ο διαχωρισμός γίνεται στα DECANTER χωρίς προσθήκη νερού, δηλαδή γίνεται καθαρή αποχύμωση του πολτού της ελιάς. Αυτό σημαίνει πως διασφαλίζεται η ποιότητα του παραγομένου ελαιολάδου, διατηρείται το άρωμα και η γεύση του .(Παλαιάς τεχνολογίας πιεστήρια , δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προσθήκη βραστού νερού έως 60º C , παρασύροντας και καίγοντας (κυριολεκτικά) όλα τα ωφέλιμα συστατικά και φυσικά αντιοξειδωτικά του λαδιού καταστρέφοντας εν τέλει τη γεύση και το άρωμά του . - Στη συνέχεια το ελαιόλαδο περνά ποιοτικό έλεγχο στο χημικό εργαστήριο του ελαιοτριβείου και τοποθετείται στις ανοξείδωτες ελαιοδεξαμενές ανά οξύτητα και ποικιλία .

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1η ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ 39o χλμ - Μέγαρα
  2296082711
  6948892695
 • Olives Press - Εμπόριο Ελαιολάδου Ζάκυνθος - Τυποποίηση Ελαιολάδου Ζάκυνθος - Ελαιόλαδο Ζάκυνθος - Ελαιοτριβείο Βολίμες Ζάκυνθος

  Olives Press Ελαιοτριβείο Βολίμες Ζάκυνθος Το ελαιοτριβείο Ελιές είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελαιόλαδου από το 1976. Βρισκόμαστε στην τοποθεσία Ελιές της Ορεινής Ζακύνθου, κοντά στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου. Η περιοχή μας, Ελιές, πήρε το όνομα της από τα εκατοντάδες αρχαία ελαιόδεντρα ηλικίας από 1.000 εως 3.000 ετών που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο του ελαιοτριβείου μας, σε μια Φύση σπάνιας ομορφιάς. Το Elies Premium είναι ένα 100% εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας κορονέικο το οποίο συλλέγεται και παράγεται από μικρούς παραγωγούς, συγχωριανούς μας, με σεβασμό προς αυτούς και με περίσσεια αγάπη προς το φυσικό πλούτο του τόπου μας. Το πλούσιο άρωμα και η μοναδική του γεύση οφείλονται στην ιδανική γεωγραφική θέση της περιοχής μας, στο βραχώδες έδαφος, στη θάλασσα που βρίσκεται ολόγυρα και τέλος στο εύκρατο κλίμα του τόπου μας με τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Βολίμες - Ζακύνθου
  6983913535
 • Αγροτικός - Σταφιδικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Σητείας - Ελαιοτριβείο Λασίθι Κρήτης

  Αγροτικός - Σταφιδικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Σητείας Ελαιοτριβείο Λασίθι Κρήτης Στον Αγροτικός - Σταφιδικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Σητείας στο Λασίθι της Κρήτης, παράγουμε και σας προσφέρουμε ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, σε οικονομικές τιμές. Το ελαιόλαδό μας ξεχωρίζει για την μοναδική γεύση του και την ξεχωριστή ποιότητά του. Επισκεφτείτε το ελαιοτριβείο μας στο Λασίθι της Κρήτης ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σητεία - Κολονέλος - Λασιθίου
  2843028800
 • Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Αχλαδίων - Εμπόριο Ελαιολάδου - Ελαιοτριβείο Αχλάδια Σητεία Κρήτη

  Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Αχλαδίων Ελαιοτριβείο - Εμπόριο Ελαιολάδου Αχλάδια Σητεία Κρήτη                                                  O Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Αχλαδίων είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο που καθημερινά παράγει με αγάπη και μεράκι μοναδικής ποιότητας και γεύσης ελαιόλαδο το οποίο σας το προσφέρει σε οικονομικές τιμές. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα αλλά και ο διαρκείς εκσυγχρονισμός μας.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αχλάδια - Σητεία
  2843029387,2843071122
  6977787135
 • Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Κουτσουνάρι Λασιθίου - Άγιος Ιωάννης - Ελαιόλαδο Κουτσουνάρι Λασιθίου - Ελαιοτριβείο Κουτσουνάρι Λασιθίου - Ελαιουργεία Κουτσουνάρι Λασιθίου - Κουτσουνάρι - Λασιθίου

  Ο συνεταιρισμός μας Άγιος Ιωάννης με βάση το Κουτσουνάρι στο Λασίθι ειδικεύεται στον τομέα του λαδιού εδώ και χρόνια βελτιώνοντας την λειτουργία του καθημερινά.   Σκοπός μας είναι η παραγωγή άρτιας ποιότητας λαδιού έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που σας αξίζει.   Η ικανοποίηση σας είναι ένας από τους παράγοντες για τους οποίους βελτιώνουμε την εργασία και τα μηχανήματα μας καθημερινά.    

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κουτσουνάρι - Λασιθίου
  2842061207
  6976775680
 • Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας

    ΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Παλαιόχωρας ιδρύθηκε το 1934, ενώ το έτος 2008 αναβαθμίστηκε πλήρως σε ένα σύγχρονο χώρο επεξεργασίας του ελαιοκάρπου. Με τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 22000/2005 (TUV Austria) παράγονται έλαια με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το ελαιουργείο μας το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στην Παλαιοχώρα, αποτελεί ένα σύγχρονο ελαιοτριβείο το οποίο στεγάζεται σε ένα κτίριο που σας εξασφαλίζει την άνεση, την απόλυτη καθαριότητα και την άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς πολύωρες καθυστερήσεις. Έτσι, ο κάθε παραγωγός, μπορεί να φέρει τους καρπούς των ελαιοδέντρων και να πάρει άμεσα το ελαιόλαδό του. Ακόμα, το ελαιουργείο μας αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο, καθώς και την αγορά και φύλαξη του ελαιόλαδου σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Διαθέτουμε οχήματα για την μεταφορά του ελαιοκάρπου και χρησιμοποιούμε αεριζόμενα παλετοκιβώτια.         Στις εγκαταστάσεις του ελαιουργείου μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καταφέρνουμε να παράγουμε ελαιόλαδο μέσα σε αυστηρά ελεγχόμενες υγιεινές συνθήκες. Όλα αυτά τα χρόνια, το ελαιουργείο μας δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται έχοντας ως κύριο στόχο την παραγωγή ελαιόλαδου άριστης ποιότητας αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ελαιοπαραγωγών που εμπιστεύονται σε εμάς τις ελιές τους για την παραγωγή του ελαιολάδου τους. Σκοπός του ελαιουργείου μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προφύλαξης και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ή περάστε από το ελαιοτριβείο μας στην Παλαιοχώρα για να δοκιμάσετε το ελαιόλαδό μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Παλαιόχωρα - Χανιά
  2823041346
  6974990213
 • ΑΦΟΙ ΚΑΝΑΚΑΚΟΥ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΛΕΣΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ Αναμφισβήτητα το πολυτιμότερο αγαθό της ελληνικής φύσης, η κορωνίδα της ελληνικής διατροφής. Εδώ και αιώνες η Λακωνικη γη παράγει αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Η συγκομιδή του ελαιοκάρπου ήταν μια επίπονη αλλά ευχάριστη διαδικασία, την οποία οι αρχαίοι πρόγονοι μας πραγματοποιούσαν με συνέπεια και μεθοδικότητα. Ήδη από τα μυκηναϊκά χρόνια το ελαιόλαδο ήταν πολύτιμο αγαθό όχι μόνο διατροφικά αλλά και οικονομικά και πολιτιστικά. Ο καρπός και το λάδι της ελιάς συλλέγονταν σε μεγάλους πίθους και αποθηκεύονταν στις μεγάλες αποθήκες των ανακτόρων, στον ίδιο χώρο όπου έκρυβαν τους πολύτιμους λίθους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των ανασκαφών συχνά συναντάμε μέσα στους πίθους απομεινάρια του περιεχομένου τους. Από την άλλη πλευρά η οικονομική αξία του ελαιοκάρπου ήταν σημαντική στα προϊστορικά χρόνια και ήδη από την 3η χιλιετία π.Χ αποτελούσε αγαθό-βαρόμετρο για το εμπόριο. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Το ελληνικό ελαιόλαδο εξαγόταν στη Μεσόγειο και την Ανατολή και η εξαιρετική ποιότητα του πάντα αναγνωριζόταν από τους αγοραστές του. Ως εμπορεύσιμο προϊόν δεν έπαψε ουσιαστικά ποτέ να διακινείται. Οι Έλληνες συνέχισαν να το εμπορεύονται αμείωτα και κατά τα κλασικά, τα ρωμαϊκά και τα ελληνιστικά χρόνια. Παράλληλα το ελαιόλαδο θεωρείτο αγαθό ευλογημένο από τους Θεούς και γι αυτό το χρησιμοποιούσαν σχεδόν σε όλες τις τελετουργίες τους. Η θεά Δήμητρα είχε ευλογήσει τον καρπό της ελιάς για να καρποφορεί το χειμώνα. Η θεά Αθηνά στον αγώνα της με τον Ποσειδώνα για την κυριαρχία στην Αθήνα χρησιμοποίησε την ελιά απέναντι στο νερό και αφού νίκησε και πήρε την πόλη υπό την προστασία της, έκανε την ελιά αιώνιο σύμβολο της. Ας μην ξεχνάμε ακόμα ότι η ελιά συνδέεται και με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο κότινος, το έπαθλο των Ολυμπιονικών, ήταν στεφάνι φτιαγμένο από αγριελιά. Η αντικειμενική του αξία ήταν μικρή, η δόξα όμως που πρόσφερε στον Ολυμπιονίκη ήταν αιώνια και ανυπέρβλητη. Αργότερα, όταν οι Έλληνες θυσίασαν τους αρχαίους θεούς τους στο βωμό της νέας θρησκείας του Χριστιανισμού, το ελαιόλαδο καθιερώθηκε εκ νέου ευλογημένο αγαθό. « Τον έλαιον, τον οίνον και τον σίτον ευλόγησον» αναφέρει η θρησκεία μας και το λάδι της ελιάς πρωτοστατεί στα χριστιανικά τελετουργικά, όπως στη βάπτιση, στις μεγάλες εορτές, στο καντήλι της Παναγιάς. Η ελιά ως δέντρο θεωρείται ευλογημένο από τον ίδιο τον Χριστό. Πόσες φορές δεν δίδαξε κάτω από τον ίσκιο της και ήταν η ελιά που δέχτηκε στις ρίζες της τα δάκρυα της τελευταίας προσευχής Του στο όρος των ελαιών. Σήμερα στη Λακωνικη γη τα ελαιόδεντρα συνεχίζουν να προσφέρουν τον εξαιρετικής ποιότητας καρπό τους, χαρίζοντάς μας ένα διατροφικό θησαυρό υγείας και μακροζωίας. Ελευθερία Σαμούρη Ιστορικός - Αρχαιολόγος ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ Το ελαιοτριβείο «Αφοί Κανακάκου» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1922. To 2009 εγκατασταθήκαμε σε νέο κτιριακό συγκρότημα, σύμφωνο με τα πρότυπα HACCP και ISO, που βρίσκεται μέσα στον Λακωνικο ελαιόκαμπο με 580 tm κτιριακων εγκαταστασεων σε μια εκταση 7 στρεμματων , 25tm αίθουσα αναμονής πελατών , W.C , καφέ bar. Όλα αυτά λοιπόν σε συνδυασμό με την καλοπροαίρετη διάθεση του προσωπικού αλλά και των ιδιοκτητών μεταμορφώνουν την παραμονή στο ελαιοτριβείο μας σε ένα ευχάριστο διάλειμμα για καφεδάκι και καλή κουβεντούλα Τα μηχανήματα επεξεργασίας και οι δεξαμενές αποθήκευσης του ελαιολάδου , είναι όλα INOX . ΑΠΟΧΥΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Από το σιλό ελαιοκάρπου που ξεκινάει η διαδρομή της ελιάς, σε συνεργασία και με τους ίδιους τους παραγωγούς ,γίνεται ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα σακιά και όλα τα τελάρα ,ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του λαδιού που θα παραχθεί. Ο φρέσκος ελαιόκαρπος καθορίζει την οξύτητα του ελαιολάδου, την γεύση, και το άρωμά του. Στο πλυντήριο ελαιοκάρπου τρέχει συνεχώς καθαρό νερό (ΔΕΥΑΣ) και ανάλογα με τις παρτίδες γίνεται εξ’αρχής ανανέωση του νερού τουλάχιστον τρείς έως πέντε φορές ημερησίως. Στη συνέχεια γίνεται ηλεκτρονική ζύγιση και πολτοποίηση του ελαιοκάρπου στο σπαστήρα. ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΠΟΛΤΟΥ ΕΛΙΑΣ Ο πολτός μαλάσσεται σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 32 C για να μην καταστραφούν τα φυσικά αντιοξειδωτικά του καρπού (πολυφενόλες) , η γεύση, καθώς και το πλούσιο άρωμά του. Πρόκειται για πολύ καθοριστική διαδικασία που αφορά την ποιότητα του παραγομένου ελαιολάδου. ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ο διαχωρισμός γίνεται στο DECANTER (δυο φασεων) χωρίς προσθήκη νερού, δηλαδή γίνεται καθαρή αποχύμωση του πολτού της ελιάς. Αυτό σημαίνει πως διασφαλίζεται η ποιότητα του παραγομένου ελαιολάδου, διατηρείται το άρωμα και η γεύση του. (Παλαιάς τεχνολογίας πιεστήρια , δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προσθήκη βραστού νερού έως 60 C , παρασύροντας και καίγοντας (κυριολεκτικά) όλα τα ωφέλιμα συστατικά και φυσικά αντιοξειδωτικά του λαδιού καταστρέφοντας εν τέλει τη γεύση και το άρωμά του. ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΣ Στη συνέχεια το ελαιόλαδο περνά ποιοτικό έλεγχο και τοποθετείται στις ανοξείδωτες ελαιοδεξαμενές ανά οξύτητα και ποικιλία . ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ 2 ΦΑΣΕΩΝ Σύγχρονη τεχνολογία - προδιαγραφές HACCP & ISO. Στο ελαιοτριβείο μας τώρα πλέον μπορείτε να βγάζετε το λάδι σας, σε ένα κτίριο που σας εξασφαλίζει την άνεση και την απόλυτη καθαριότητα, με προδιαγραφές ISO & HACCP και μηχανήματα τελευταίας γενιάς, υψηλής δυναμικότητας που σας εξυπηρετούν άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΦΑΣΙΚΩΝ ΝΤΕΚΑΝΤΕΡ: Τα πλεονεκτήματα των διφασικών ΝΤΕΚΑΝΤΕΡ ενδεικτικά είναι: Περιορίζουν αισθητά το πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλλοντος, γι αυτό και είναι γνωστά ως ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ. Το παραγόμενο ελαιόλαδο περιέχει περισσότερες φαινολικές ουσίες και για το λόγο αυτό είναι πιο ανθεκτικό στην οξείδωση. Επιτυγχάνεται η μέγιστη εξάντληση του καρπού σε λάδι και η διατήρηση περισσότερων αρωματικών συστατικών.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΕΣΙΑ - Σπαρτη
  2731021774
  6946393279, 6972223802
 • ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΤΖΗ - ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

    Το ελαιοτριβείο ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΤΖΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ είναι οικογενειακή επιχείρηση, με υπεραυτόματα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Εδώ και τρεις γενιές συνεχίζει το ελαιοτριβείο μας να παρέχει τις υπηρεσίες του, σε όλο το νομό Κορίνθου. Η οικογένεια ΑΦΩΝ ΜΠΑΡΤΖΗ είναι και παραγωγή παρθένου βιολογικού ελαιόλαδου. Η τεχνολογία και η πολυετής εμπειρία, μας επιτρέπουν άριστα αποτελέσματα, ποιότητα ελαιόλαδου. Γίνεται πώληση ελαιόλαδου χονδρική και λιανική σε όλη την Πελοπόννησο. Ελαιοτριβείο Κόρινθος Ελαιόλαδο Κόρινθος Εμπόριο ελαιόλαδου Κόρινθος Βιολογικό ελαιόλαδο Κόρινθος

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Ζευγολατειό - Κόρινθος
  2741054300
  6944586786
 • ΑΧΑΪΚΗ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ - ΔΥΜΑΙΟΝ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΧΑΪΑ - ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ - ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΠΑΤΡΑ

  Η πορεία κάθε επιχείρησης φαίνεται τα πρώτα 5 χρόνια. Αν έχει επιτυχία συνεχίζει ανεβάζοντας τις πωλήσεις και τις προσδοκίες της, με πρώτο γνώμονα την ποιότητα του προϊόντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η δική μας οικογενειακή επιχείρηση ‘’ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΔΥΜΑΙΟΝ’’ από το 1980 μέχρι σήμερα, περνώντας από γενιά σε γενιά είναι σταθερά δίπλα στο πελάτη με συνεχείς κόπους και πολλή δουλειά για να μένετε ικανοποιημένοι από τα  προϊόντα, την συνεργασία και τις υπηρεσίες μας. Σήμερα με νέες ιδέες και καινοτομίες πάνω στο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο ΔΥΜΑΙΟΝ, και τη δημιουργία ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ, ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ μαζί με το Αγνό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο  είμαστε κοντά σας και περιμένουμε τη δική σας ανταπόκριση και τις παραγγελίες σας. Οι διάφορες γεύσεις που δημιουργήσαμε με προσωπικό μεράκι στοχεύουν στην εμπλούτιση της γεύσης για τα διάφορα πιάτα της μοναδικής Μεσογειακής διατροφής και με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε στο να γίνει το ελαιόλαδο ΔΥΜΑΙΟΝ ένα κόσμημα στο τραπέζι σας. ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 250ml, 500ml, 750ml γυάλινο marasca μπουκάλι, 1 λίτρο πλαστικό, 4 λίτρα μεταλλικό και 17 λίτρα μεταλλικό. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 200ML  γυάλινο συλλεκτικό μπουκάλι. 10 διαφορετικές και μοναδικές γεύσεις: ΚΑΝΕΛΛΑ - ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΔΟΞΥΔΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΡΤΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ. ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 106γρ και 200γρ  γυάλινο βαζάκι. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Αεροστεγώς κλεισμένες σε πλαστική σακούλα των 200γρ & 400γρ και σε γυάλινο βάζο των 250γρ & 500γρ.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καλαμάκι, Κάτω - Αχαΐας
  2693052227
  6985815627
 • ΒΑΓΙΑΝΝΗΣ OLIVES | Εμπόριο ελιών - Επεξεργασία & τυποποίηση ελιών Χαλκιδική

      Vagiannis olives Επεξεργασία & τυποποίηση ελιών Χαλκιδική   Η οικογένεια Βαγιάννη από τα Σήμαντρα συστήνει εδώ και χρόνια τις ελιές της Χαλκιδικής στις ξένες αγορές με την Vagiannis Olive Products. Ταξιδεύει την ελιά Χαλκιδικής από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ μέχρι το Ντουμπάι και τη Χιλή. Εξαγωγική σε ποσοστό 90% η οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελιών, Vagiannis Olive Products, από τα Σήμαντρα Χαλκιδικής, κυνήγησε από την πρώτη στιγμή τις ξένες αγορές, βλέποντας τη μεγάλη δυναμική και προοπτική του προϊόντος, αλλά και τη σημαντική του θέση στις γευστικές επιλογές των καταναλωτών του εξωτερικού. Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία, στην οποία συνυπάρχουν δύο γενιές, προχώρησε σε rebranding, μπαίνοντας και στη λιανική αγορά με το brand Divine Origins και μια σειρά που απευθύνεται περισσότερο σε ντελικατέσεν, αλλά και στην τουριστική αγορά, ενώ ανοίγει και νέους εξαγωγικούς δρόμους. Παράλληλα, δρομολόγησε και μια επένδυση 3 εκατ.ευρώ για την παραγωγική επέκταση της μονάδας της στα Σήμαντρα, αλλά και για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού της εξοπλισμού, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και κυρίως τη βελτίωση του τρόπου παραγωγής.                       Σήμερα η εταιρεία διαθέτει συνολικά περισσότερους από 300 κωδικούς στη χονδρική και τη λιανική, με τη σειρά Divine Origins να περιλαμβάνει 13 γεύσεις σε τρεις τύπους συσκευασιών και να ανοίγει μια νέα πόρτα για την Vagiannis Olive Products. Το 70% των πωλήσεών της αφορούν εκπυρηνωμένες ελιές, ενώ ξεχωριστή θέση στα προϊόντα της κατέχουν οι γεμιστές ελιές.     Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2007 από τον Δημήτρη Βαγιάννη, ο οποίος πέρασε στην παραγωγή ελιών μετά από μια ενασχόληση δύο δεκαετιών με την καλλιέργεια της τομάτας, υπαίθριας και θερμοκηπιακής. Όταν το πεδίο αυτό άρχισε να φθίνει και με δεδομένο ότι διέθετε και ελαιόδεντρα, ο Δημήτρης Βαγιάννης στράφηκε αποκλειστικά στις ελιές, δημιούργησε μια μονάδα σε έκταση 15 στρεμμάτων έξω από τα Σήμαντρα και μπήκε από την πρώτη στιγμή δυναμικά σε εξαγωγικούς δρόμους, διαπιστώνοντας πως η πράσινη ελιά της Χαλκιδικής έχει μεγαλύτερη τύχη στις ξένες αγορές. Έτσι, σήμερα μόλις το 10% της παραγωγής της εταιρείας κατευθύνεται στην εγχώρια αγορά, αφού το υπόλοιπο 90% φτάνει σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία -οι σημαντικότερες αγορές της στην Ευρώπη- η Σλοβενία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Αυστραλία, η Χιλή, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ντουμπάι και πολλές άλλες.                   Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση της Vagiannis Olive Products έκανε την είσοδο στην επιχείρηση και ο γιος του δημιουργού της, ο 29χρονος σήμερα Νίκος Βαγιάννης, ο οποίος, έχοντας σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων, ήρθε να βάλει τη δική του πινελιά, που έγινε αισθητή στο rebranding και την παρουσία της εταιρείας στη λιανική με το brand Devine Origins. Μέχρι τότε οι συσκευασίες της απευθύνονταν κατά κύριο λόγο στον χώρο της HORECA. Αφουγκραζόμενος τις τάσεις της αγοράς και πειραματιζόμενος σε θέματα αισθητικής, συνέβαλε στην ανανέωση της εικόνας της εταιρείας, που ενίσχυσε περαιτέρω τη δυναμική της και δημιούργησε νέες προοπτικές.   «Πρόκειται για μια οικογενειακή προσπάθεια, αφού όλη η οικογένεια εργάζεται για την επιχείρηση, ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η αδερφή μου κι εγώ» λέει ο Νίκος Βαγιάννης, ο οποίος ήδη από παιδί παρακολουθούσε τις αγωνίες του πατέρα του στην καλλιέργεια της τομάτας, είχε επαφή με τις αγροτικές εργασίες και θέλησε να συμβάλει από την πλευρά του στην εξέλιξή της εταιρείας.                  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ , ΣΗΜΑΝΤΡΑ - Χαλκιδικής
  2373061684
  6974916617
 • ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  Οι Υιοί Βασιλείου Βλάσση συνεχιστές της πολυετούς παράδοσης της οικογένειάς τους από γενιά σε γενιά  παράγουν  ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας. Έναν γνήσιο χυμό ελιάς με φρουτώδες άρωμα  και χρυσοπράσινο χρώμα που μόνο η ελληνική γη μπορεί να προσφέρει. Με έδρα το Σοφικό Κορινθίας οι Υιοί Βλάσση διαθέτουν ένα υπερσύγχρονο  οικολογικό ελαιοτριβείο, πρότυπο για την περιοχή όπου το ελαιόλαδο παράγεται απευθείας και μόνο με μηχανικά μέσα με εξαγωγή εν ψυχρώ. Η πολυετής εμπειρία, ο σεβασμός απέναντι σ’αυτό το θεϊκό δώρο (Ο Όμηρος αποκαλούσε το ελαιόλαδο "χρυσό υγρό" και ο Ιπποκράτης "μεγάλο θεραπευτή")και κατ’ επέκταση απέναντι στον καταναλωτή είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν τη φιλοσοφία της μέχρι τώρα πορείας τους. 2ο email: vlassis_p@hotmail.com

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σοφικό - Κόρινθος
  2741093608,2741093205
  6977892994, 6978136817
 • Γ. ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΣ - ΕΓΚΛΙΑΝΟΣ ΚΟΡΩΝΕΙΚΟ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  H μονάδα παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου του Γ.Καραμπότσου, δραστηριοποιείται στο τομέα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου εδώ και 40 χρόνια. Κρατά την εμπειρία του παρελθόντος και τη συνδυάζει με την τεχνογνωσία και την υποδομή του σήμερα. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, δημιουργούν τις συνθήκες για την παραγωγή προϊόντων αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Η εταιρία μας παράγει, εμπορεύεται και εξάγει εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο. Κύριο μέλημα μας είναι να διασφαλίζουμε την αυθεντικότητα και την ποιότητα των προϊόντων μας. Τηρούμε υψηλές προδιαγραφές παραγωγής και σε συνδυασμό με την αγάπη μας για την ελαιουργία, εξασφαλίζουμε την μοναδική ποιότητα του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ - ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ - Μεσσηνίας
  2763032211
  6977315155
 • ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ

  ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PIERALISI , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Το ελαιοτριβείο   Το ελαιοτριβείο «Γιαννουχίδη» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1997 και ταυτόχρονα μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου που βρίσκεται στο Λευκότοπο Σερρών .    H τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις αυστηρές προδιαγραφές,μας επιτρέπουν άριστα αποτελέσματα.           Η συνέπεια , η σκληρή δουλειά , η συνεργασία και η αξιοπιστία μας τόσα χρόνια μας έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης των ελαιοπαραγωγών των Σερρών.   Αυτό μας έχει δώσει την δυνατότητά να εκσυγχρονίζουμε το μηχανολογικό μας εξοπλισμό πολύ συχνά ( Ιταλικά μηχανήματα PierαLisi) και να έχουμε πάντα για εσάς ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά . Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πάντα η καλύτερη ποιότητα του ‘’εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου’’.  Είμαστε πιστοποιημένοι για βιολογικά προϊόντα από την Δ.Η.Ω.   Ευχαριστούμε που τόσα χρόνια βρισκόμαστε στην καρδιά και στο τραπέζι σας.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΣ - ΔΗΜΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ - Σερρών
  2322051800
  6972444172, 6972444170
 • Έλαια Παπαδόπουλος | Ελαιοτριβείο, Τυποποίηση Ελαιόλαδου, Ελαιόλαδο Ολυμπία - Πύργος Ηλείας

    Έλαια Παπαδόπουλος Ελαιοτριβείο - Τυποποίηση Η εταιρία μας «Παπαδόπουλος Έλαια» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο του ελαιολάδου από το 1989 δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο για την εποχή ελαιοτριβείο.   Μέσα από συνεχή βελτίωση της τεχνογνωσίας αλλά και των εγκαταστάσεών μας καταφέραμε σήμερα το όνομά μας να έχει γίνει συνώνυμο με την ποιότητα και να συνεργαζόμαστε μόνο με παραγωγούς που έχουν την ίδια φιλοσοφία.    Από το 1985 ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου σε ένα παλιό ελαιοτριβείο με πιεστήρια που ανέλαβε. Η δυναμικότητα παραγωγής του ήταν 1000 kg/ώρα.   Το 1989 γίνεται μετεγκατάσταση του ελαιοτριβείου σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων με δυναμικότητα παραγωγής 3000 kg/ώρα.   Το 2006 η επιχείρηση περνά στην επομένη γενιά και συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο υιό του Γιώργου.   Το 2010 πραγματοποιείται νέος εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων αλλά και των εγκαταστάσεων και η παραγωγική δυναμικότητα πλέον ανέρχεται σε 5000 kg/ώρα.    Τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν την ποιότητα και τη γευσιγνωσία του ελαιολάδου αλλά και τη σωστή διαχείριση και λειτουργία των μηχανημάτων του ελαιοτριβείου με σκοπό την παραγωγή ποιοτικότερου ελαιολάδου.   Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας πραγματοποιεί διάφορες έρευνες και δοκιμές για την παραγωγή Αγουρελαίου και Premium Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου. Πλέον είμαστε σε θέση να μπορούμε να ελέγχουμε την ένταση στις γεύσεις (πικρό – πικάντικο) αλλά και του αρώματος (φρουτώδες).   Το 2012 επεκταθήκαμε στη συσκευασία του ελαιολάδου σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και δυναμικότητα παραγωγής 600-1200 φιάλες/ώρα.   Το 2014 καταφέραμε να συνδυάσουμε εμπειρία, τεχνογνωσία και τα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής κλείνοντάς τα σε ένα μπουκάλι. Έτσι δημιουργήθηκε το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Mythocia. Ένα ελαιόλαδο με εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις που σίγουρα θα σαγηνέψουν όποιον το δοκιμάσει.    Η εταιρία μας συνεργάζεται με διαπιστευμένο γεωπόνο για συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους παραγωγούς , με χημικό εργαστήριο πιστοποιημένο απο το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, καθώς και με διαπιστευμένους γευσιγνώστες για τη συνεχή παρακολούθηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των ελαιολάδων που παράγουμε.    Η βασική μας φιλοσοφία είναι η παραγωγή και συσκευασία Premium και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της περιοχής μας.   ΕΛΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ | Ελαιοτριβείο - Τυποποίηση  4ο Χλμ Πύργου Αρχαία Ολυμπίας - Βαρβάσαινα, Πυργος / Ηλείας Τηλ: 2621044588, 2621044589

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  4ο Χλμ Πύργου Αρχαία Ολυμπίας - Βαρβάσαινα - Πυργος
  2621044588,2621044589
 • ΕΛΑΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ | Ελαιοτριβείο - Ελαιουργείου - Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ηράκλειο Κρήτης

      ΕΛΑΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Ελαιοτριβείο - Ελαιουργείο | Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ηράκλειο Κρήτης Στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αποινί του νομού Ηρακλείου, θα βρείτε το ελαιοτριβείο μας “ΕΛΑΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ” το οποίο αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας επιλέγουμε και παράγουμε ελαιόλαδο, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παράδοση αλλά και την εμπειρία με το μεράκι. Έτσι, παράγουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πλούσιες θρεπτικές ουσίες, τέλειο άρωμα και φρουτώδη γεύση από τους φρέσκους και υγιούς καρπού ελιάς.               Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε πάντα δίπλα στον παραγωγό αλλά και στους καταναλωτές προσφέροντάς τους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με στόχο την πλήρη ικανοποίησή τους. Το ελαιοτριβείο μας στεγάζεται σε ένα κτίριο που σας εξασφαλίζει την άνεση, την απόλυτη καθαριότητα και την άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς πολύωρες καθυστερήσεις. Ο κάθε παραγωγός, μπορεί να φέρει τους καρπούς των ελαιοδέντρων και να πάρει άμεσα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξαιρετικής ποιότητας. Σκοπός μας είναι η εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προφύλαξης και συντήρησης του ελαιολάδου ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Το ελαιοτριβείο μας “ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ” είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία. Από τη πρώτη ημέρα λειτουργίας του παράγει και να διαθέτει ποιοτικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αλλα δεν σταματά να  αναπτύσσεται και να βελτιώνεται.                   Επισκεφτείτε μας Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Αποινί στο Ηράκλειο Κρήτης ώστε να δείτε την άριστη ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου μας στην περίοδο παραγωγής ελαιολάδου.  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αποινί - Ηρακλείου
  2893032046
  6972301519
 • ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΜHΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΗΛΕΙΑ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Πιστοποιημένο ελαιόλαδο, εξαιρετικής ποιότητας σε ένα παραδοσιακό ελαιοτριβείο στην Κυλλήνη Ηλείας. Το ελαιόλαδο είναι ένα δώρο της φύσης με μεγάλη βιολογική και φαρμακευτική αξία. Το εξαιρετικό αυτό παρθένο ελαιόλαδο, φημίζεται για την ποιότητα, το έντονο άρωμα φρέσκου καρπού, το βαθύ πράσινο χρώμα και την πλούσια δυνατή γεύση του ελαιόλαδού της. Η εταιρεία μας, μια παραδοσιακά οικογενειακή επιχείρηση, διάλεξε για συνεργάτη στην πορεία της, το ιερό και διαχρονικό αγαθό που μας χαρίζουν οι ελαιώνες, το λάδι. Είναι μια μεταποιητική επιχείρηση με ισχυρή παράδοση και σύγχρονη τεχνολογία και εγκαταστάσεις, που έχει σαν στόχο να συμβάλλει στην παραγωγή ελαιόλαδου με εξωτερικά ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ελαιουργίας εδώ και γενεές, απο το 1990. Επειδή πιστέψαμε οτι η κληρονομιά του παρελθόντος θα μας στηρίξει στο μέλλον, επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας μπαίνοντας στο χώρο της τυποποίησης αποκλειστικά και μόνο "εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου". Στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση και ορθολογική επεξεργασία του ελαιόκαρπου και η διαφύλαξη των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιόλαδου, αφού τα θεωρούμε αναγκαία για την διασφάλιση της ποιότητας του διεθνώς καταξιωμένου Ελληνικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου. Στην εποχή που η ποιότητα αποτελεί καθοριστικό στοιχείο για την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και το καινούργιο πρέπει να το δημιουργήσουμε μόνοι μας, εμείς με υπερηφάνεια μοιραζόμαστε με τον καταναλωτή ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, με μοναδική υφή, γεύση και διατροφική αξία, που συσκευάζεται κάτω απο αυστηρούς ελέγχους κάτι που άλλωστε δικαιούται. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων.

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ - Ηλείας
  2623094433
  6979078454
 • Ελαιοτριβείο - Προϊόντα Ελαίου - Ελαιουργία - Ελιές - Εμπόριο - Εξαγωγή ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ | Πουρνάρι Λάρισα

          Ελαιοτριβείο - Προϊόντα Ελαίου - Ελαιουργία - Ελιές - Εμπόριο - Εξαγωγή | Πουρνάρι Λάρισα Στο οικογενειακό μας ελαιοτριβείο ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ που έχει έδρα στο Πουρνάρι Λάρισας, από το 2015 ασχολούμαστε με την παραγωγή και διάθεση εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου από επιλεγμένους καρπούς ελαιώνων που δεσπόζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη σωστή διαχείριση της ελιάς, ώστε να φτάνει το ελαιόλαδο πάντα αγνό και παρθένο στο τραπέζι σας.             ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η φιλοσοφία μας είναι προσανατολισμένη στην εξασφάλιση της ποιότητας μέσω του εκσυγχρονισμού, της συνεχούς συντήρησης και του ελέγχου των μέσων παραγωγής, καθώς επίσης και μέσω της γνώσης κι εξειδίκευσης που διαθέτουμε, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, της αδιάλειπτης ενημέρωσης, εκπαίδευσης και παρακολούθησης σεμιναρίων. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Οι ελαιοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και όχι μόνο, εμπιστεύονται το ελαιοτριβείο μας γιατί μπορούν να εξασφαλίσουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με άμεση εξυπηρέτηση, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και τη μεγάλη έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα του ελαιοκάρπου, σε συνδυασμό με την ψυχρή έκθλιψη κι επεξεργασία που γίνεται στο οικολογικό λιοτρίβι μας.         ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ! Επειδή γνωρίζουμε ότι η παραγωγή του ελαιολάδου πρέπει να γίνεται με απόλυτη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε όλα τα συστατικά του να παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρας όλων των διαδικασιών, το όραμα μας είναι να μην χάσει ποτέ το Ελληνικό ελαιόλαδο την ταυτότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου κι αυτό το επιτυγχάνουμε δια μέσου των ιδανικότερων και φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων επεξεργασίας. H δραστηριότητα του οικογενειακού μας ελαιοτριβείου ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ, εκτός από την παραγωγή του ελαιολάδου επεκτείνεται και στη προσπάθεια πώλησης και κατ’ επέκταση της διάδοσης σ’ όλο τον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το χρυσάφι της Ελληνικής μας γης, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.             Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο για συνεννόηση σχετικά με τη παράδοση της παραγωγής σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το λιοτρίβι μας!    

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Επαρ. οδ. Λάρισας Ευαγγελισμού, Πουρνάρι - Λάρισας
  2495051020
  6948509285
Σελίδα 1 από 7