Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 07:02 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
σε: Λάρισας, Λάρισα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Colours Design | Ελαιοχρωματισμοί & Ανυψωτικές Εργασίες Λάρισα

        COLOURS DESIGN Δαρδιώτης - Γκουντής | Ελαιοχρωματισμοί & Ανυψωτικές Εργασίες Λάρισα Η επιχείρησή μας “Colours Design” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων και τον ελαιοχρωματισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.  Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, παρέχοντάς σας τις ιδανικές λύσεις για τον ελαιοχρωματισμό ή την τεχνοτροπία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας. Είτε επιθυμείτε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού σας στα χρώματα που έχετε ονειρευτεί, είτε επιθυμείτε να ανακαινίσετε το κατάστημά σας δίνοντάς του μιά νέα πνοή, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τις απαιτούμενες εργασίες και να σας προσφέρουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.                     Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία της χρωματουργίας και των τεχνοτροπιών είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για το βάψιμο και την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρο. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που μας επιτρέπουν να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία κάθε εργασία, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Επίσης διαθέτουμε καλαθοφόρο όχημα - γερανό, με δυνατότητα ανύψωσης έως 18 μέτρα. Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε εργασίες σε ψηλά σημεία και ελαιοχρωματισμούς προσόψεων ψηλών κτιρίων. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου ώστε να επιτύχουμε έτσι την άψογη εξυπηρέτησή σας.               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον ελαιοχρωματισμό ή την τεχνοτροπία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτόν.    

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Υψηλάντου 12, Κέντρο Λάρισα - Λάρισα
  2495051962
  6973370357 Δαρδιώτης & 6977982498 Γκουντής
 • Masterpaint Masouras | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Πατητή Τσιμεντοκονία Λάρισα

        MASTERPAINT MASOURAS Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Πατητή Τσιμεντοκονία Λάρισα H “Masterpaint Masouras” η οποία βρίσκεται στη Λάρισα, ιδρύθηκε το 2006 με την αρχική επωνυμία Ελαιοχρωματισμοί Σπιτιού & Επιχειρήσεων Μασούρας Απόστολος. Μετά από μετασχηματισμό το 2018, λειτουργει με την σημερινή της (νομική) μορφή ως Master Paint Masouras. H Masterpaint Masouras είναι συνεργείο ελαιοχρωματισμού που αποτελείται από επαγγελματίες για βάψιμο σπιτιού ή άλλου χώρου, άμεσα και οικονομικά. Κορυφαίο service, αξιοπιστία και αμεσότητα. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Η διατήρηση, η βελτίωση και η αύξηση της θέσης μας στην αγορά και η δυναμική επέκταση σε άλλες πόλεις καθώς και η ενίσχυση της έρευνας προς την κατεύθυνση και άλλων οικολογικών, καθώς και νέας τεχνολογίας, προϊόντων.                     ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ  Ο ΠΕΛΑΤΗΣ & Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Μέλημά μας, ο πελάτης να πάρει κάτι παραπάνω από ότι περίμενε μέσα από τη συνέπεια, την ευγένεια, το σεβασμό προς τον ίδιον αλλά και προς το έργο που μας έχει αναθέσει. Αυτό θα επιτευχθεί με την ποιότητα εργασίας που παρέχουμε, αλλά και από την ποιότητα των υλικών που εμπιστευόμαστε και χρησιμοποιούμε από τις μεγαλύτερες εταιρείες, για τη δημιουργία και ανανέωση των χώρων του. Όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν με το σεβασμό μας προς το πελάτη και την τσέπη του, αυτά τα δύσκολα χρόνια που η οικονομική κρίση μαστίζει την Ελλάδα και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά.               ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Αφού μελετήσουμε το χώρο και τις ανάγκες σας, θα σας δώσουμε την προσφορά μας περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Εξυπηρετούμε άμεσα τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές.             

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γόννοι - Λάρισα
  6986895873
 • ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ | Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

              ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα   Η εταιρία μας, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών εδώ και δύο δεκαετίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ελαιοχρωματισμούς κάθε είδους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι εγγύηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.                                   Το εξειδικευμένο μας προσωπικό           είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο να αναλάβει οποιονδήποτε ελαιοχρωματισμό, μερεμέτη ή επισκευή επιθυμείτε. Πέραν από τις βασικές υπηρεσίες, είμαστε εδώ για να προτείνουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Η δέσμευσή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.                           Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6948835814                       Δίνουμε χρώμα στη ζωή σας, με ποιότητα που διαρκεί και επαγγελματισμό που ξεχωρίζει.                     Σεβασμός στον πελάτη Η αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ικανοποίησή σας.                     ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και στοχεύει στην άψογη, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.           ΚΟΜΨΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό.                

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  4262
  Στείλτε e-mail
  Αμπελώνας - Λάρισα
  6948835814
 • Ελαιοχρωματισμοί Βαψίματα Λάρισα - Αφοί Σούμπαση - Εργολαβίες Ελαιοχρωματισμών Λάρισα Θεσσαλία - Ελαιοχρωματισμοι - Θερμοπροσόψεις Λάρισα - Ανακαινίσεις Ελαιοχρωματισμών Λάρισα - Βαψίματα Κατοικιών Κτιρίων Λάρισα - Μονώσεις Ταρατσών Λάρισα

  ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ- ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ -ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ  ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ  ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΘΗΝΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΤΗΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ -ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  Βάλτε χρώμα και μεταμορφώστε τον χώρο σας  !!!!! τα πάντα για τους ελαιοχρωματισμούς και τις  θερμοπροσόψεις στην Λάρισα και σε ολη την Θεσσαλία Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ  με εδρα στην Λάρισα είναι ένα σύγχρονο συνεργείο ελαιοχρωματιστών που ιδρύθηκε από το 1992 δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων με εξιδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς και τις μονώσεις ταρατσών,  και θερμοπροσόψεις. Η  πολυετής εμπειρία,η συνεχής ενημέρωση μας  γύρω από τις σύγχρονες τεχνικές που αφορούν στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, της διακόσμησης σε μοντέρνες αλλά και κλασσικές τεχνοτροπίες, η τεχνογνωσία μας και ο σύγχρονος μηχανικός εξοπλισμός, ( σκαλωσιές, για μεγάλα υψη κτριρίων, τριβεία μηχανήματα ailess για μεγάλες επιφάνειες) σε συνδυασμό μετα  υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής επώνυμων εταιριών, προσφέρει στους πελάτες εργολαβίες ελαιοχρωματισμών,  που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και εναρμονίζονται ανάλογα με τον δικό σας χώρο. Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια καθαριότητα και το design, γι' αυτό και εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της ανακαίνισης των ελαιοχρωματισμών που μας ανατίθεται. Το  συνεργείο μας αποτελείται από  Ελληνες εμπειρους ελαιοχρωματιστές (μπογιατζήδες) που μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες μας αμεσα από οπου μας ζητηθεί στην Λάρισα, Τύρναβο, Φάρσαλα, Ελασσόνα, Αγιόκαμπο σε ολο το νομό Λάρισας αλλά και στον Βόλο και κατ' επέκταση σε ολη την Θεσσαλία. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ: Ανακαινίσεις ελαιοχρωματισμών    Ελαιοχρωματισμούς και φρεσκαρίσματα παντός τύπου εσωτερικά και εξωτερικά, σε  κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εξοχικές κατοικίες, εργοστάσια  επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων). Προτείνουμε  ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων  κατάλληλους για τον δικό σας χώρο αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των  πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, και στον ελληνικό ηλιο. Διακόσμηση τοίχων με ειδικές τεχνοτροπίες, (στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, απομιμήσεις, κρακελέ, κουρασανίτ). Στοκαρίσματα Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το  βάψιμο Λάκκες Καθαρή δουλειά και επιμελημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια Μονώσεις ταρατσών  - στεγανοποιήσεις ταρατσών υπογείων, δεξαμενών - χωρίς υγρασίες και μούχλα Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και  θερμοπροσόψεις,( kelyfos) σε ταράτσες,και δώματα. Άριστα θερμομονωτικά υλικά  κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση. Αν θέλετε, ένα σπίτι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι και εξοικονομώντας χρήματα από την οικονομία στα καύσιμα και ενεργειακή αναβάθμιση της οικοδομής σας τότε  εμπιστευθείτε σε εμάς τη λύση για το πρόβλημα υγρασίας που αντιμετωπίζετε Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και  θερμοπροσόψεις,( kelyfos) σε ταράτσες, δώματα, Με τα πιο σύγχρονα υλικά και τις πιο μοντέρνες τεχνικές, σας εγγυόμαστε ότι θα ξενοιάσετε μια για πάντα από την υγρασία. Για την θερμική ισσοροπία των κτιρίων ζεστό χώρο τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.  Πατητή τσιμεντοκονία Η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοσθεί πάνω σε οποιαδήποτε υλικό ( ξύλο, μπετόν, πλακάκια, σοβά κτλ) , χωρίς να χρειάζεται να αποξηλωθεί η προηγούμενη επιφάνεια. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος αλλά και χρήμα, καθιστώντας την μια ιδανική λύση για κάθε ανακαίνιση. Εκτός από τα πατώματα, η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοσθεί και στους τοίχους, μπάνιο, σκάλες, ταράτσες. Στόχος μας είναι η  δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες που επι επιζητούν την ποιότητα στον χώρο των ανακαινίσεωνκατασκευών και η εταιρεία μας,  να αποτελέσει πρότυπο και σημείο αναφοράς στον τομέα μας Ευχαριστούμε για την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Οι ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ εργολάβοι ελαιοχρωματιστές  στην Λάρισα προσφέρουν  άψογη εργασία. Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το καλύτερο! Οι οικονομικές μας τιμές, σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα χαράζουν το μονόδρομο επιλογής για μας . με εκτίμηση ΑΦΟΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ εργολάβοι ελαιοχρωματιστές στην Λάρισα

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Χορευτού 16 - Λάρισα
  6938497438,6938178512-ΓΙΑΝΝΗΣ,6934576613-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,6937294816-ΛΟΥΚΑΣ
 • Ελαιοχρωματισμοί Κέντρο Λάρισα - ΒΑΛΩΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Τεχνοτροπίες - Θερμοπροσόψεις - Πατητή Τσιμεντοκονία - Στεγάνωση Ταρατσών - Γιαννούλη - Λάρισα

  Το βάψιμο ενός σπιτιού μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη διαφορά στο οπτικό μέγεθος του δωματίου στο φώς ακόμα και σε τι διάθεση σε βάζει. Για αυτούς του λόγους θεωρείται ένα από τα πιό σημαντικά κομμάτια μιας διακόσμησης στο σπίτι.   Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ΒΑΛΩΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με αγάπη και μεράκι για το επάγγελμα είναι δίπλα διαθέσιμο για κάθε τύπου ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες που μπορεί να χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα στο σπίτι σας .   Μαζί με την εμπειρία τις γνώσεις και τους καλα εκπαιδευμένους μας υπαλλήλους σας εγγυόμαστε μόνο της καλύτερης ποιότητας εργασίες και ανθεκτικά μακροχρόνια αποτελέσματα

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γιαννούλη - Λάρισα
  6984483331
 • Ελαιοχρωματισμοί Λάρισα - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Βάψιμο Σπιτιού - Βάψιμο Επαγγελματικών Χώρων - Φρεσκαρίσματα - Τοιχογραφίες - Τεχνοτροπίες - 3D Σχέδια - Βάψιμο Εσωτερικών Χώρων - Βάψιμο Εξωτερικών Χώρων - Βαψίματα - Λάρισα

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΛΑΡΙΣΑ Το συνεργείο μας  με πολύχρονη εμπειρία δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και αναλαμβάνει παντός τύπου βαψίματα και τεχνοτροπίες στην Λάρισα. Με συνεχή ενημέρωση για όλα τα νέα υλικά και τις εφαρμογές τους αναλαμβάνουμε το εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο του κτιρίου σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Επιλέγουμε μόνο υλικά  απο επώνυμες εταιρείες που εγγυούνται την ποιότητα και την απόδοση των υλικών τους και εφαρμόζουμε με ιδιαίτερη επιμέλεια όλα τα υλικά. Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες πριν τον ελαιοχρωματισμό με όλες τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται ώστε να εφαρμόσει σωστά το χρώμα που θα τις καλύψουμε αλλά και να πετύχουμε την αντοχή του ελαιοχρωματισμού σε βάθος χρόνου. Ανανεώστε τον χώρο σας με υψηλής αισθητικής τεχνοτροπίες που θα δώσουν άλλον αέρα στον χώρο σας και ξεχωρίστε για το γούστο και το στύλ . Το συνεργείο μας με αγάπη και μεράκι αποτυπώνει στις επιφάνειες του χώρου σας 3D σχέδια που θα σας εντυπωσιάσουν αλλά και τοιχογραφίες της επιλογής σας που θα ξετρελλλανουν τα παιδιά σας και όχι μόνο. Ακόμη αναλαμβάνουμε την στεγανοποίηση της ταράτσας του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου με άριστα μονωτικά υλικά ώστε να διασφαλίσουμε την μόνωση του κτιρίου σας . Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε: - ελαιοχρωματισμοί κτιρίων - βάψιμο σπιτιού - βάψιμο καταστημάτων - τεχνοτροπίες - φρεσκαρίσματα  - σπατουλαρίσματα - βάψιμο εσωτερικών χώρων - βάψιμο εξωτερικών χώρων - τοιχογραφίες - 3D σχέδια - μόνωση ταρατσών - ειδικές βαφές Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα όλων των εργασιών μας σε αναγωνιστικές τιμές. Με εκτίμηση Αλέξανδρος ελαιοχρωματισμοι λαρισα- ελαιοχρωματισμοι κτιριων λαρισα - ελαιοχρωματιστης λαρισα - μπογιατζης λαρισα βαψιμο σπιτιου λαρισα - βαψιμο καταστηματων λαρισα - παντος τυπου βαψιματα λαρισα- τοιχογραφιες λαρισα 3D σχεδια λαρισα - μονωση ταρατσας λαρισα - τεχνοτροπιες λαρισα - φρεσκαρισματα λαρισα - βαψιματα λαρισα βαψιμο εσωτερικων χωρων λαρισα - βαψιμο εξωτερικων χωρων λαρισα - σπατουλαρισματα λαρισα  

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λάρισα - Λάρισα
  6971698439
  6971698439
 • ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 6 - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - Λάρισα
  2492033148
  6977318356
 • ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ  ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ  ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ   Βάλτε χρώμα και  μεταμορφώστε  το σπίτι η τον επαγγελματικό σας χώρο ! Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην  Λάρισα  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, με χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο εργασίας του, σας προσφέρει ιδανικές λύσεις, επιμελημένη και καθαρή εργασία, σε επιθυμητό κόστος, για οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού και βάψιμο χρειαστείτε για τον ιδιωτικό και επαγγελματικό σας χώρο. Με έδρα του την Λάρισα,  και με συνεργείο ελληνικό που αποτελείται από εμπειρους ελαιοχρωματιστές εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του νομού Λάρισας Τύρναβο, Φάρσαλα, Ελασσόνα και στα Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλο αλλά και σε ολη την Θεσσαλία. Με διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στους  ελαιοχρωματισμούς, αναλαμβάνουμε Οι υπηρεσιες μας: Ανακαινίσεις  ελαιοχρωματισμών    Ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου σε  κατοικίες διαμερίσματα,σε προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, εξοχικές κατοικίες, εργοστάσια  επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, γραφείων, νεόδμητων και υφιστάμενων οικοδομών (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων). Ελαιοχρωματισμούς φρεσκαρίσματα , προτείνουμε  ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και χρώματα ακρυλικά , πλαστικά των  πιο επώνυμων εταιρειών με ποιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Διακόσμηση τοίχων με ταπετσαρίες και ειδικές τεχνοτροπίες, (στούκο βενετσιάνο, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, απομιμήσεις, κρακελέ, κουρασανίτ). Στοκαρίσματα Μερεμέτια και προετοιμασία πρίν από το  βάψιμο Λάκκες Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό  και  συστήματα βαφής airless,για μεγάλες επιφάνειες,  πιστόλι, τριβεία απορρόφησης σκόνης, σκαλωσιές και μπορούμε να βάψουμε κτίρια με μεγάλα υψη. Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην ανανέωση και το φρεσκάρισμα του χώρου σας, με προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας. Το πλήθος των εργολαβιών στους ελαιοχρωματισμούς που εχουμε αποπερατώσει στην Λάρισα αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας, για την συνέπια στον προκαθορισμένο χρόνο  και για την αμεση εξυπηρέτηση.   Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. Θα σας δώσουμε άμεσα,  προσφορά περιγράφοντας αναλυτικά όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν. Πιστέψτε μας, Στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς! Φιλικά Ο εργολάβος ελαιοχρωματιστής στην Λάρισα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Αρβανιτοπούλου 10 - Λάρισα
  2410236567
  6945921838
 • Ελαιοχρωματιστές Λάρισας Πουρτσίδης Ηλίας, Ελαιοχρωματισμοί Λάρισα, Βαψίματα Κατοικιών & Κτιρίων, Εργολάβος Ελαιοχρωματιστής, Εργολαβίες Ελαιοχρωματισμών, Μπογιατζήδες, Οικονομικά Βαψίματα Κατοικιών Κτιρίων Λάρισα

  ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ – ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ – ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ  ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΦΘΗΝΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οι δυνατότητες μας φτάνουν πέρα από τις προσδοκίες σας...ότι έχει σχέση με το χρώμα είναι η εξιδίκευσή μας!!!!!! Ο ελαιοχρωματιστής στη Λάρισα ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ   δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των ελαιοχρωματισμών με υπευθυνότητα τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια, γι’ αυτό εμείς λαμβάνουμε μέριμνα από την αρχή μέχρι το τέλος της εργολαβίας που μας  ανατίθεται. Το συνεργείο μας αποτελείται από  Ελληνες εμπειρους ελαιοχρωματιστές (μπογιατζήδες) που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας απο οπου μας ζητηθεί στη  Λάρισα  στον Τύρναβο, στα Φάρσαλα, Ελασσόνα, και σε ολη την Θεσσαλία.            Οι υπηρεσιες μας : Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, βαψίματα, φρεσκαρίσματα, παντός τύπου.   Ανακαινίσεις και εργολαβίες ελαιοχρωματισμών στη Λάρισα  σε ολο το νομό της Λάρισας αλλά και σε ολη την Θεσσαλία Προτείνουμε  ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά  χρώματα πλαστικά ακρυλικά των πιο επώνυμων εταιρειών. Η άριστη ποιότητα εργασίας και η συνεχής ενημέρωση για νέες τεχνολογίες- υλικά - εξοπλισμό, αποτελούν σφραγίδα της δουλειάς μας προσδίδοντας αξία στο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Προσφέρουμε εργασίες χρωματισμού και φρεσκαρίσματος για οποιοδήποτε χώρο (  κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εξοχικές κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία)   Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό:  Συστήματα βαφής airless Πρέσσα στόκου Πιστόλια Αέρος Τριβεία με απορρόφηση σκόνης Σκαλωσιές Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και εξωτερικά σημεία των Κτιρίων  Ελαιοχρωματισμούς με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάρια κρακελέ, πατίνες, κουρασανίτ, απομιμήσεις, στούκο)  Φρεσκαρίσματα, Σπατουλαρίσματα, Στοκαρίσματα Λάκκες καθαρή δουλειά Βάψιμο εσωτερικών κουφωμάτων Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε τεχνοτροπία ελαιοχρωματισμών  και να σας συμβουλέψουμε τόσο για το σχέδιο, όσο και για την απόχρωση, αλλά και να σας δείξουμε συνδυασμούς που έχουν ήδη εφαρμοστεί, και που αρμόζουν στο δικό σας περιβάλλον. Ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές   Η φιλοσοφία μας στα πολλά χρόνια εμπειρίας μας είναι: Να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Να είμαστε συνεπείς σε κάθε έργο. Να παραδίδουμε το χώρο όπως τον παραλάβαμε  καθαρό χωρίς κακοτεχνίες. Μετά την αποπεράτωση των εργασιών είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.   Καλέστε μας και ζητήστε την προσφορά μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα Εγγύηση  για την δουλειά μας  το πλήθος των πελατών που συνεργάζονται μαζί μας   Με εκτίμηση Ο ελαιοχρωματιστής της Λάρισας ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γεράσιμου Σκλάβου 23 - Λάρισα
  6974821399
 • ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΛΑΡΙΣΑ - ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΑΨΙΜΟ ΚΤΙΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

  ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΠΗ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ   Δώστε χρώμα στο σπίτι σας και αλλάξτε διάθεση χωρίς να ξοδεύεται μια περιουσία  Έχοντας πολύχρονη εμπειρία η επιχείριση ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ που εδρεύει στο Συκούριο της Λάρισας δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαιοχρωματισμών και στα καλαθοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα (ενοικιάσεις καλαθοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων στη Λάρισα). Είμαστε σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου να φέρουμε εις πέρας κάθε εργο που θα μας ανατεθεί. Με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να ολοκληρώσουμε κάθε σας επιθυμία, προκειμένου να κάνουμε εσάς να αισθάνεστε όσο πιο ευχάριστα και άνετα γίνεται στον χώρο που αγαπάτε   Ελαιοχρωματισμούς πάσης φύσεως    Άμεση εξυπηρέτηση αξιόπιστα και οικονομικά! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας  παρέχει τις πιο οικονομικές λύσεις.   Η σύγχρονη εξέλιξη των μεθόδων μας στον τομέα των ελαιοχρωματισμών, της διακόσμησης καθώς και η ανάπτυξη τεχνικών σε νέες, μοντέρνες αλλά και κλασσικές τεχνοτροπίες, εγγυάται την σίγουρη ικανοποίηση σας στην ποιότητα αλλά και άμεση εξυπηρέτηση σας!    Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και προϊόντα. Ενοικιάσεις καλαθοφόρου οχήματος για κοπή ψηλών δέντρων, για τοποθέτηση πινακίδων σε κτίρια, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, κλάδεμα δέντρων, κλάδεμα φοινίκων. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, καλαθοφόρα  μηχανήματα, τριβεία. προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.   Συνεργαζόμαστε με τις πιο επώνυμες εταιρείες χρωμάτων    Ελαιοχρωματισμοί (γραφείων, κατοικιών, κτηρίων, καταστήματα, ξενοδοχεία και κάθε επαγγελματικός χώρος)  Μερεμέτια  Σοβατίσματα, επισκευές ρωγμών, βαψίματα, γενική περιποίηση, καλλωπισμός εντός και εκτός του χώρου σας  Φρεσκαρίσματα Πλαστικά σπατουλαριστά  Πλαστικά επί τοίχου Ακρυλικά επί τοίχου Υδροχρώματα Κάγκελα  Τεχνοτροπιες    Οι τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν παντού. Εκεί που αναδεικνύουν τη δύναμη της αισθητικής τους είναι στο σαλόνι, στο τζάκι και στα υπνοδωμάτια. Οι τεχνοτροπίες είναι ακριβότερες από τα απλά χρώματα και χρειάζονται ειδικές τεχνικές γνώσεις για να εφαρμοστούν.  Μια τεχνοτροπία μπορεί να είναι απλός συνδυασμός χρωμάτων, ένα εφέ όπως ντεγκραντέ, ξεθώριασμα, λάμψη, σκοτείνιασμα ή ένα ανάγλυφο σχέδιο. γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμόζονται από επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές. Απομίμηση Μαρμάρου η Spatula Stuhhi, το Swahili και τα εφέ με ειδικά σφουγγάρια. Κρακελέ Στούκο βενετσιάνο   Διακόσμηση σε τζάκι   Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα μας. Εργαζόμαστε τακτικά, καθαρά και συμμαζεύουμε και απομακρύνουμε τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε με το πέρας των εργασιών.    Ελαιοχρωματισμοί που αντέχουν στον χρόνο ποιότητα εργασίας συνέπεια και επαγγελματισμός    Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας    Με εκτίμηση   ΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                       Καλαθοφόρα Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Λάρισα Ενοικιάσεις καλαθοφόρων Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα λάρισα Ανυψωτικά μηχανήματα Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Λάρισα Ελαιοχρωματισμοί Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμών Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Μερεμέτια Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα  Λάκκες  συκούριοΣυκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Βάψιμο κατοικιών Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα  Βάψιμο κτηρίων Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Ελαιοχρωματιστής της Λαρισας Συκούριο Τυρναβος Εργολάβος ελαιοχρωματισμών Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Μπογιατζής  στο Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα Χρώματα και διακοσμήσεις Συκούριο Τυρναβος Φάρσαλα ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ    ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΜΑΤΑ   ΛΑΚΚΕΣ    

  Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΥΚΟΥΡΙΟ - Λάρισα
  2495051195
  6974828531