Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 08:40 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ
σε: Ηρακλείου, Ηράκλειο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

  Ενεχυροδανειστήριο στο Ηράκλειο, Κρήτης. Αγορά χρυσού, νομίσματα, μεταχειρισμένα και καινούργια κοσμήματα, ασημένια σκεύη. Νέα διάσταση στην αγορά πολύτιμων αντικειμένων. Πέρα από τα καθιερωμένα, σε εμάς θα βρείτε αμεσότητα, σεβασμό και απόλυτη εχεμύθεια. Αγοράζουμε οποιοδήποτε χρυσό αντικείμενο σε οποιαδήποτε κατάσταση, κοσμήματα, νομίσματα, ασημένια σκεύη. Δωρεάν εκτίμηση. Όλες οι συναλλαγές γίνονται άμεσα τοις μετρητοίς.

  Κατηγορία: ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

  ΛΕΩΦΟΡΟΣ 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 34 - Ηράκλειο
  2810255520
  6980866698
 • ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  2ο Κατάστημα: Χρυσοστόμου 4, Ηράκλειο Αγορά χρυσού-Κοσμήματα-Χρυσές λίρες-Ασημικά σκέυη-Σπασμένα κοσμήματα-Παλιά κοσμήματα-Νομίσματα-Ωρολόγια επώνυμα-Ασημένια κοσμήματα-Δωρεάν εκτίμηση.    

  Κατηγορία: ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Δικαιοσύνης 51 (Ημιόροφος) - Ηράκλειο
  2810283788,2810281508
  6943127559
 • ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

  Ενεχυροδανειστήριο, ενέχυρα και αγορά κοσμημάτων, χρυσαφικών, χρυσές λίρες, ωρολογίων.

  Κατηγορία: ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

  34666
  Στείλτε e-mail
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 4 - Ηράκλειο
  2810281508
 • Χρυσομινωική | Ενεχυροδανειστήρια & Εργαστήριο Κοσμημάτων Ηράκλειο Κρήτης

                  ΧΡΥΣΟΜΙΝΩΙΚΗ Ενεχυροδανειστήρια & Εργαστήριο Κοσμημάτων Ηράκλειο Κρήτης Τα ενεχυροδανειστήρια μας “Χρυσομινωική” τα οποία βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, με υπευθυνότητα, συνέπεια και απόλυτη εχεμύθεια αγοράζουν τα χρυσά και ασημένια σας κοσμήματα και αντικείμενα με τη μέγιστη αντικειμενική τους αξία. Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από άμεσα μετρητά, αλλά δεν θέλετε να χάσετε το αγαπημένο σας αντικείμενο, εμείς στα ενεχυροδανειστήρια μας, σας δίνουμε την δυνατότητα της ενεχυρίασης. Με αυτό τον τρόπο και μέσα στα πλαίσια μιας σοβαρής και μακροχρόνιας συνεργασίας μπορείτε να βρίσκετε διέξοδο σε οποιαδήποτε δύσκολη για εσάς στιγμή.                       Τα πολύτιμα αντικείμενά σας, στα ενεχυροδανειστήρια μας, φυλάσσονται με προσοχή και ασφάλεια για όσο διάστημα επιθυμείτε, ώστε μόλις βγείτε από την δύσκολη συγκυρία να το αποκτήσετε και πάλι. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε ως προτεραιότητα την διακριτικότητα και την απόλυτη εχεμύθεια μας. Για αυτό και μπορούμε να έρθουμε εμείς στο χώρο σας και να σας κάνουμε εκεί την εκτίμηση των κοσμημάτων σας, απλά μόνο με ένα τηλεφώνημα σας. Μετατρέψτε τα παλιά κοσμήματα σας σε μετρητά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και καλύψτε άμεσες ανάγκες σας χωρίς να δανειστείτε. Τα ενεχυροδανειστήρια μας στο Ηράκλειο Κρήτης, λειτουργούν με κρατική άδεια και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ώστε να διαφυλαχτεί στο ακέραιο η ασφάλεια των κοσμημάτων σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Για μας η καλύτερη εξυπηρέτηση σας και ικανοποίηση είναι το πρώτο μας μέλημα. Επισκεφτείτε ένα από τα ενεχυροδανειστήρια μας στο Ηράκλειο της Κρήτης για μια φιλική εξυπηρέτηση με πλήρη εχεμύθεια, νομιμότητα σε ένα απολύτως ασφαλές χώρο για συναλλαγές.                

  Κατηγορία: ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μονής Οδηγήτριας 16 - Ηράκλειο
  2810341018