Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
σε: Κυκλάδων, Μύκονος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Euromotokinisi | Ενοικιάσεις μοτοσυκλετών, ATV & Αυτοκινήτων Μύκονος

  Euromotokinisi Ενοικιάσεις μοτοσυκλετών, ATV & Αυτοκινήτων Μύκονος Το γραφείο μας “Euromotokinisi ” το οποίο εδρεύει στην Μύκονο, δραστηριοποιείται από το 2000 με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και atv στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση τουριστών αλλά και ντόπιων που επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποιο όχημα σε οικονομικές τιμές ώστε να μεταφερθούν ή να εξερευνήσουν την Μύκονο.   Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας, μπορούμε να κάνουμε την ενοικίαση του οχήματος που επιθυμείτε μια απλή διαδικασία. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των οχημάτων καθώς και στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον. Ο στόλος μας αποτελείται από μοτοσυκλέτες, atv, μικρά αλλά και οικογενειακά οχήματα. Η ποικιλία των οχημάτων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την σχολαστική συντήρησή τους υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών μας.       Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας είναι εκεί για εσάς, ώστε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, σύμφωνα πάντα με τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει κατά την παραμονή σας στη Μύκονο.   Αναλαμβάνουμε την δωρεάν μετακίνηση σας κατά την άφιξη αλλά και την αναχώρηση από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι ή και οποιοδήποτε ξενοδοχείο στην Μύκονο. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστα και ασφαλή οχήματα σε πολύ καλές τιμές στους πελάτες μας, αφήνοντας τους ικανοποιημένους και κάνοντας τους να μας προτιμήσουν ξανά.             H μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο της ενοικίασης οχημάτων και οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αργύραινα - Μύκονος
  2289026199
 • QUATTRO - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ - ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

  Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα σας δώσει ανεξαρτησία και την ευκαιρία να έχετε απευθείας πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Μυκόνου. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστα και ασφαλή αυτοκίνητα σε πολύ καλές τιμές στους πελάτες μας αφήνοντας τους ικανοποιημένους και κάνοντας τους να μας προτιμήσουν ξανά.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΤΟΥΡΛΟΣ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ - Μύκονος
  2289022675
 • ANEMOS MYKONOS RENT A CAR AND BIKE - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΥΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

  Αν έχετε έρθει έστω και μια φορά στη Μύκονο, αποκλείεται να μην έχετε ακούσει για την πιο έμπιστη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί. Εδώ και 37 χρόνια, η εταιρία Mykonos Rent a Car & Bike Anemos αποτελεί την πρώτη επιλογή των φανατικών επισκεπτών της Μυκόνου και έχει σταθερό πελατολόγιο που ολοένα και αυξάνεται! Το δυνατό της χαρτί είναι ο μεγάλος στόλος αξιόπιστων αυτοκινήτων, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - Μύκονος
  2289028084
 • Στείλτε e-mail
  ΔΡΑΦΑΚΙ - Μύκονος
  2289028493,2289028197
  6909361064
 • ΒΡΥΣΗ - Μύκονος
  2289025914
 • ΦΑΜΠΡΙΚΑ - Μύκονος
  2289022792
 • NORTH CAR RENTAL

  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στην Μύκονο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθείτε στα in αλλά και απόκοσμα σημεία του νησιού. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Μύκονο. Κατά τη διάρκεια δραστηριοποίησης του το NORTH CAR RENTAL εξυπηρετεί με αμεσότητα και συνέπεια ένα πολυπληθές πελατολόγιο σε όλη τη Μύκονο. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες. Η σοβαρότητα και πολύχρονη πείρα μας, αποτελούν εγγύηση ότι οι διακοπές σας στην Μύκονο, θα μείνουν αξέχαστες. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα ασφαλών και άνετων αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών. Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση και παραλαβή των αυτοκινήτων.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Φωτογραφίες [13]
  Στείλτε e-mail
  ΟΡΝΟΣ - Μύκονος
  00302289027826
  00306936672654