Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 | 10:25 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
σε: Ρεθύμνου, Ρέθυμνο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΠΑΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟ - RENT A CAR RETHIMNO - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟ - JEEP - CABRIO

  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, rent a car, Jeep, Cabrio, ενοικιάσεις όλων των τύπων, στο Ρέθυμνο Κρήτης. Επιλέξτε τον τύπο του αυτοκινήτου που θέλετε, στον προορισμό που επιθυμείτε. Προσιτές τιμές, άψογη εξυπηρέτηση.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΠΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (HOTEL ROYAL BLUE RESORT) - Ρέθυμνο
  2834094444
  6977980199, 6936000002
 • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ - RENT A CAR - ΦΘΗΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  Έχουμε την εμπειρία 22 χρόνων στην τοπική αγορά. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, παρέχοντας την επιλογή του οχήματός σας στο αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού είναι βολικό για εσάς. Συντήρηση, ορυκτέλαια και λιπαντικά. Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης. Ζώνες ασφαλείας σε όλα τα αυτοκίνητα. Οδικός χάρτης κατόπιν αιτήματος. Παιδικό κάθισμα κατόπιν αιτήματος. Ασφαλιστική κάλυψη εξής: Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών, προστασία των τρίτων ασφάλισης, κλοπής και πυρκαγιάς και οδική βοήθεια. Φόροι: Τοπικός φόρος - ΦΠΑ 23% Δεχόμαστε ευρωεπιταγές και όλες τις πιστωτικές κάρτες. Όροι μίσθωσης: Ηλικία οδηγού: Ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 23 ετών, αλλά αυτό μειώθηκε σε 21 έτη για τους κατόχους πιστωτικών καρτών. Άδεια οδήγησης: Ελληνική ή Διεθνής που τουλάχιστον ενός έτους. Πρόστιμα: Όλα τα πρόστιμα και τα έξοδα προη-γουμένων χρήσεων κατά την περίοδο της μίσθωσης είναι ευθύνη του μισθωτή. Βενζίνη: Πληρώνεται από τον πελάτη. Ακτοπλοϊκή μεταφορά του αυτοκινήτου: Η εκ των προτέρων γραπτή έγκριση από το γραφείο μας είναι απαραίτητη. Ασφάλειες: Οι τιμές που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν: Πλήρη ασφάλιση μέχρι 500.000 ευρώ για τη ζημία και 500.000 ευρώ για τις υλικές ζημιές. Σημείωση: Η ασφάλιση καλύπτει μόνο τις ζημιές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της κανονικής συμφωνηθεί χρήσης του οχήματος. Η ασφάλιση δεν θα πληρώσει εάν: ένα ατύχημα προκύπτει από την κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών, ζημίες προκύπτουν από κακόβουλο ή εκ βαρείας αμελείας ενέργειες, ιδίως από βανδαλισμούς ή οποιονδήποτε άλλον εκτός από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο ενοικιαζόμενο όχημα το αυτοκίνητο της σύμβασης.

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 143 - Ρέθυμνο
  2831054445
  6977509793
 • Στείλτε e-mail
  ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70 - Ρέθυμνο
  2831050646
  6947375040
 • STAR GALAXY

  Μέσα από την πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκίνητων.Θα βρείτε ποικιλία σε μάρκες και τιμές ανάλογα με το δικό σας προσωπικό και στο περιβάλλον.Η οδήγηση σε εμάς γίνεται απόλαυση!

  Κατηγορία: ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 - Ρέθυμνο
  2831035420