Κατάλογος Επιχειρήσεων
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
-
Cotopolis Chicken Delicatessen - Κοτοπωλείο Γέρακας Αττική - Βιολογικά παραδοσιακά προϊόντα Αττική
Στα πολλά χρόνια από τη λειτουργία της , η εταιρία μας κατέχει ήδη μια κυρίαρχη θέση στο χώρο της Τυποποίησης και Εμπορίας Κρέατος με Σύστημα Διασφάλισης της Υγιεινής των τροφίμων και μόνιμη παρακολούθηση Κτηνιάτρου για την εγγύηση των προϊόντων της. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο τεχνικός εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, εξασφαλίζουν την συνεχόμενη άριστη ποιότητα των προϊόντων και μας δείχνουν ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα είναι μια ιστορία επιτυχίας. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας έχουν μελετηθεί και κατασκευασθεί με βάσει τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, που ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΟΚ, επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή των σταδίων παραγωγής με ταυτόχρονο απόλυτο έλεγχο. Η ποιότητα ακολουθούσε κάθε μας συζήτηση, κάθε μας βήμα, κάθε μας όνειρο. Σε μια εποχή που το πρόχειρο φαγητό και τα κατεψυγμένα προϊόντα έχουν γίνει συνήθεια στην καθημερινή μας διατροφή, σε μια εποχή που δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά που ταΐζουμε τα παιδιά μας, με διατροφικά σκάνδαλα των μεγάλων εταιριών να ξεσπούν συνεχώς, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου πως μπορούμε κι εμείς να συμβάλλουμε έτσι ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Εσείς δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε!Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [9] 20097 -
Αλλαντικά Καλύβια Αττικής - ΤΡΙΚΑΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - Βιοτεχνία Αλλαντικών Καλύβια Αττικής - Αλλαντοποιία Αττική
ΤΡΙΚΑΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Βιοτεχνία Αλλαντικών Καλύβια Αττικής Η βιοτεχνία αλλαντικών “ΤΡΙΚΑΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καλύβια, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και διάθεση αλλαντικών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα, άμεση εξυπηρέτηση καθώς και ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε με την βιοτεχνία αλλαντικών στα Καλύβια Αττικής για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [5] 6348 -
Βιοτεχνία Αλλαντικών Παλαμιώτικο - Παλαμάς Καρδίτσας - Οικογένεια Σακελλαρίου - Χωριάτικο Λουκάνικο Παλαμιώτικο
Χωριάτικο Λουκάνικο "Παλαμιώτικο" Βιοτεχνία Αλλαντικών Σακελλαρίου | Παλαμάς Καρδίτσας Η βιοτεχνία χωριάτικου λουκάνικου "Παλαμιώτικο" είναι μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας του παραδοσιακού προϊόντος, χωριάτικο λουκάνικο, με έδρα τον Παλαμά Καρδίτσας. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1958 από τον παππού του σημερινού ιδιοκτήτη Ιωάννη Σακελλαρίου. Η επιχείρηση εδρεύει σε ιδιόκτητο σύγχρονο βιομηχανικό χώρο στο Παλαμά Καρδίτσας. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας καλύπτει με ευκολία παραγωγής της τάξης των 4 τόνων χωριάτικου λουκάνικου την εβδομάδα, ενώ η εποχιακή διακύμανση του προϊόντος το χειμώνα φτάνει τους 7 τόνους τελικού προϊόντος την εβδομάδα. Η βιοτεχνία πιστεύει ότι η επιτυχής πορεία της προέρχεται από τον αρμονικό συνδυασμό τριών βασικών βασικών στοιχείων: ► Την επιλογή ανωτέρας ποιότητας πρώτων υλών ► Την χρόνια πείρας που διαθέτει πάνω στον χώρο του χωριάτικου λουκάνικου στην Ελλάδα ► Τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και εξοπλισμό παραγωγής που χρησιμοποιεί και συνεχώς ανανεώνει Η φιλοσοφία της βιοτεχνίας στηρίζεται στην παραγωγή προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας. Συνδυάζοντας δε την αρμονική εφαρμογή μοντέρνων τεχνολογιών και παραδοσιακών τεχνικών, στοχεύει στην συνεχή ανάπτυξη και διείσδυση της σε νέες αγορές. Συνεχίζουμε πιστοί στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση. Εφαρμόζουμε σύστημα HACCP GR IMP 238 ECΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [8] 62542 -
ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΜΠΟΡΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
Η Εταιρεία Μπόρας Σήμερα Η επιχειρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών, σε έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. Σήμερα βασική αγορά διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας είναι η Αθήνα και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα διατίθενται κυρίως σε καταστήματα delicatessen και σε υψηλής ποιότητας εστιατόρια. Η εταιρεία μας συμμετέχει κάθε χρόνο στο φεστιβάλ γαστρονομίας και σε διάφορες εκθέσεις τροφίμων. Ιστορική διαδρομή της επιχείρησης Η επιχείρηση του Ζέλιου Μπόρα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται με την εμπορία χοιρινού κυρίως ντόπιου κρέατος από μία μικρή κτηνοτροφική μονάδα στη Λιβάδια Σερρών. Εν έτει 1987, σε ένα κρεοπωλείο μόλις 18τμ. διακινούνταν μικρές ποσότητες χοιρινού από την ιδιόκτητη μονάδα δυναμικότητας 50 χοιρομητέρων που είχε ετήσια παραγωγή περίπου 1.000 ζώων. Η κτηνοτροφική μονάδα επεκτάθηκε την ίδια εποχή στην καθετοποίηση της παραγωγής και τα προϊόντα της άρχισαν σιγά - σιγά να εδραιώνονται στις συνειδήσεις των κατοίκων της περιοχής. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1993, το κρεοπωλείο του Μπόρα «μετακόμισε» σε άλλο χώρο 60τμ., στην ίδια όμως περιοχή, Βλέποντας την πορεία των εργασιών να έχει αυξητικές τάσεις, μοντέλο της διακίνησης ντόπιου χοιρινού κρέατος πήγαινε καλά, κερδίζοντας τους καταναλωτές με τη σταθερή ποιότητα του, οπότε, είχε έρθει η ώρα για την επέκταση στο μοσχάρι. Το κρεοπωλείο διακινούσε πλέον και μοσχαρίσιο κρέας, από συγκεκριμένους παραγωγούς της περιοχής, ώστε να διατηρηθεί ως επί το πλείστον, η σταθερή ποιότητα. Εκεί στα μέσα της "δεκαετίας του 1990, η επιχείρηση επενδύει στην επέκταση των εγκαταστάσεων του κρεοπωλείου και αποκτά τον δικό της ιδιόκτητο χώρο 180τμ., διατηρώντας παράλληλα ένα μικρό εργαστήριο - τυποποιητήριο. Το 2001 έμελλε να είναι καθοριστικό για την επιχείρηση, καθώς τότε «έσκασε» σαν βόμβα το σκάνδαλο με τις διοξίνες. Η κατάσταση που προκλήθηκε από το διατροφικό σκάνδαλο έσπρωξε τους καταναλωτές στο ντόπιο κρέας, καθώς τα ξένα δεν θεωρούνταν πλέον ασφαλή. Μέχρι τότε, όπως είπε στην Agrenda ο Ζέλιος Μπόρας, οι καταναλωτές επέλεγαν κρέατα κυρίως Βάσει της τιμής, ενώ η ποιότητα δεν τους ενδιέφερε και τόσο. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν άρδην και οι καταναλωτές στράφηκαν στα ντόπια κρέατα, γεγονός που ωφέλησε σημαντικά την επιχείρηση. Η κατανάλωση μοσχαρίσιου κρέατος μέσα σε έναν χρόνο, τριπλασιάστηκε. Εκείνη ακριβώς την εποχή, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου σκέφτηκε να κάνει ένα Βήμα παραπέρα και να δοκιμάσει την τύχη του με το Βουβαλίσιο κρέας. Ο κ. Ζέλιος Μπόρας είναι ένας από τους πρώτους κρεοπώλες που αποφάσισε να προσφέρει στο μαγαζί του κρέας βουβαλιού. Το 1999 όταν Ζέλιος Μπόρας στη Λιβαδιά Σερρών, κρέμασε την πινακίδα στο κρεοπωλείο του «πωλείται βουβαλίσιο κρέας» οι περισσότεροι κρεοπώλες της περιοχής και οι συγχωριανοί του κάγχασαν. «Θες να το κλείσεις το μαγαζί;», του έλεγαν. Αρχικά, μάλιστα, τα πράγματα δεν ήταν ενθαρρυντικά για το εγχείρημα αυτό, καθώς οι καταναλωτές δεν προτιμούσαν το Βουβαλίσιο κρέας, γιατί δεν τηρούσε βασικούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Προκειμένου να . βελτιωθεί περαιτέρω η ποιότητα του κρέατος, τα ζώα λίγο καιρό πριν τη σφαγή μεταφέρονταν έξω από το νερό της λίμνης. Από την πρώτη δοκιμή προέκυψε ένα ποιοτικό κρέας, όμως η αμφιβολία παρέμενε. Η ανάγκη να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος ώστε να διατεθεί το προϊόν στην αγορά ήταν επιτακτική. Η λύση ήρθε με ένα έτοιμο προϊόν, νωπό κρέας μετατράπηκε σε καβουρμά που διατηρούνταν αναλλοίωτος για αρκετό καιρό, πείραμα πέτυχε και ο καβουρμάς άρχισε να αποκτά «θαυμαστές». Στην Agrotica του 2004, έγινε ακόμα ένα Βήμα για την εδραίωση του έτοιμου προϊόντος. Ακολούθησαν και άλλες εκθέσεις, στην πορεία, και το σερραϊκό προϊόν επεκτάθηκε πέρα από τα σύνορα της πόλης. Μελλοντικά Σχέδια Στα σχέδια της εταιρείας είναι η παραγωγή νέων προϊόντων, όπως το καπνιστό βουβαλίσιο κρέας, καθώς και επέκταση του δικτύου πωλήσεών της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [9] 32274 -
Δαβούτης Μαυριδόπουλος Α.Ε - Εμπόριο νωπών κρεάτων - Πουλερικά - Αλλαντικά Ιωάννινα - Κρέατα Ήπειρος
Η εταιρεία μας, με έδρα στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, δραστηριοποιείται από το 1996 στη Βορειοδυτική Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό. Με αντικείμενο την εμπορία- επεξεργασία- τυποποίηση νωπού και κατεψυγμένου κρέατος και παρασκευασμάτων, η ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ θέτει ως στόχο την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος μας εδώ και χρόνια είναι η συνεχής βελτίωση, αναζητώντας καινούριους τρόπους εξέλιξης στον τομέα των τροφίμων! Η διασφάλιση της παραγωγικής διαδικασίας, αποτελεί το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, όχι μόνο σε επίπεδο διαδικασιών παραγωγής αλλά και σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας. Μπορείτε να μας βρείτε και στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Κέρκυρα και Αγρίνιο : Μ. ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αλεπού Κέρκυρας, ΤΚ 49100 τηλ. 26610-24938, 46541 fax 26610-46541 email: mavridopoulosm@gmail.com ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ Μεγάλη Χώρα Νεάπολης, Αγρίνιο ΤΚ 30100 τηλ. 26410-28051, 53553 fax 26410-53993 Δαβούτης Μαυριδόπουλος Α.Ε. Επεξεργασία κρέατος , ΙωάννιναΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
31883 -
Ερευνητικό Κέντρο Ελέγχου Υδάτων και Τροφών
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ (E.K.E.Y.T.) Σκοπός του ΕΚΕΥΤ είναι: - Η Δειγματοληψία σε δείγματα τροφίμων, ζωοτροφών, υδάτων, ποτών, σε περιβαλλοντικά δείγματα και σε βιολογικά δείγματα ζώων και πτηνών και διενέργεια εργαστηριακών αναλύσεων αυτών. - Η Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εργαστήρια αναλύσεων και εταιρίες του χώρου παραγωγής τροφίμων, υδάτων και ποτών στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. - Η διενέργεια κτηνιατρικών μελετών και μελετών συστημάτων ποιότητας. - Η διενέργεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Η παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών. - Η ανάπτυξη νέων προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, υδάτων και ποτών. - Περιβαλλοντικές μελέτες και μελέτες κατασκευής εγκαταστάσεων επιχειρήσεων τροφίμων, υδάτων και ποτών. Το ΕΚΕΥΤ ως εργαστήριο δοκιμών είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) με Αριθμό Πιστοποιητικού Διαπίστευσης: 216 Θα μας βρείτε: Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 46, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310456226 Κινητό: 6972053388Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [11] 61460 -
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ | Βιοτεχνία επεξεργασίας κρέατος - Κρεοπωλείο Άργος Αργολίδα
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ λίγα λόγια για εμάς Με αίσθημα ευθύνης και άριστη αντίλληψητης σύγχρονης πραγματικότητας, η επιχείρηση ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ'' παραμένει πιστή στην ιδέα που την γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2003. Επεξεργασία Κρέατος Παραγωγή και Εμπορία Κρεάτων Νωπά Κρέατα Αγορά - Εμπόριο Απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή, άριστη ποιότητα, ποικιλία κρεάτων & παρασκευασμάτων που πάντα συνοδεύονται από την εγγύηση τιμής. Ξεκινώντας από το κατάστημα ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ'' που βρίσκεται Ασκληπιού & Τσιλικανίδου 1, επεκτάθηκε και σε νέα καταστήματα : ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΡΓΟΥΣ 1'' (Κορίνθου 212) ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΚΙΟΣ'' (Ελευθερίας 14 - Πλατεία Νέα Κίου) ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΡΓΟΥΣ 2'' (Τριπόλεως 36) ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ'' (Μιδέας 6 - έναντι ταχυδρομείου) ''ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΡΓΟΥΣ 3'' (Καποδιστρίου 5) & κεντρικό κατάστημα Επεξεργασίας & Εμπορίας Κρέατος (θέση Κιόσκια Δ.Δ. Δαλαμανάρας, Άργος) Με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση!Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [81] 38492 -
ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΧΑΝΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΡΗΤΗ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ
Η εταιρεία μας παράγει αλλαντικά & τυροκομικά. Ακόμη θα βρείτε γαλακτοκομικά, γιαούρτια, σάλτσες, σαλάτες, καταψυγμένες πατάτες , λαχανικά, κρέατα, κρεατοσκευάσματα, μπαχαρικά, ρύζια, όσπρια, κονσερβοειδή, λάδια, ζυμαρικά, κρασιά, αλίπαστα, γλυκά και κομπόστες. Αλλαντικά χανιά Εμπόριο τροφίμων χανιά Διανομές τροφίμων χανιά Αλλαντικά κρήτη Εμπόριο τροφίμων κρήτη Διανομές τροφίμων κρήτηΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [6] 6825 -
Ο ΜΠΙΛΗΣ - ΕΚΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΚΕΡΚΙΝΗ ΣΕΡΡΕΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Εκτροφή βουβαλιών και βουβαλίσια προϊόντα Κερκίνης, Σέρρες. Η Φάρμα Κερκίνης «Ο Μπίλης» που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της λίμνης Κερκίνης, στους πρόποδες του όρους «Κρούσια», είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες διαβίωσης του βουβαλιού και αποτελεί ένα ιδανικό τόπο για την εκτροφή του. Το βουβάλι είναι ένα ζώο που αγαπά το νερό, καθώς είναι ο καλύτερος κολυμβητής στο είδος του. Τα ζώα μας ζουν πλάι στη λίμνη, περνάνε μεγάλο μέρος της ημέρας μέσα στα νερά της λίμνης και τρέφονται με αυτοφυή φυτά της περιοχής βασικό, στοιχείο που συμβάλει στην ποιότητα του κρέατος. Οι βούβαλοι, ή αλλιώς νεροβούβαλοι, αποτελούν μέρος της πανίδας στη λίμνη Κερκίνη και εκτρέφονται, μεγαλώνουν και αναπαράγονται σε φυσικές συνθήκες.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [17] 61877 -
Παραδοσιακά Λουκάνικα Τέμπη - Φωκαΐδης Χαράλαμπος & Σια Ε.Ε. - Βιομηχανία Αλλαντικών - Εμπόριο Κρεάτων - Τέμπη - Λάρισα - Θεσσαλία
Η Τέμπη Φωκαϊδης, με μεράκι και γνώση ετών. Το Ελληνικό Λουκάνικο είναι μια γεύση ιδιαίτερα νόστιμη και αγαπητή. Βέβαια η σύνθεσή του αλλάζει από τόπο σε τόπο, αφού και οι διατροφικές συνήθειες διαφέρουν. Το σημαντικό όμως είναι ή ποιότητα του κρέατος, που πρέπει να έιναι καθαρό και κατάλληλο για επεξεργασία. Στην βιοτεχνία μας "Τέμπη" χρησιμοποιούμε μονο νωπά κρέατα χοιρινού, μοσχαρίσιου, κοτόπουλου και πρόβειου, απόλυτα ελεγμένα και εγγυημένα. Επίσης φυσικά ξηρά κρεμμύδια, φρέσκα πράσα και φνήσια μπαχαρικά. Ακολουθούμε πιστά τις παραδοσικές συνταγές, ενώ η τεχνολογία μας εξασφαλίζει κορυφαίες συνθήκες υγιεινής και συντήρησης των προϊόντων μας έτσι ώστε να φτάνουν πάντα λαχταριστά στο τραπέζι του καταναλωτή. Είναι γεγονός πως κάθε είδος κρέατος έχει τη δική του νοστιμιά και σίγουρα ταιριάζει στις επιλογές του καθενός μας περισσότερο ή λιγότερο. Στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, κάτω από τον ίσκιο του Όλυμπου και Κίσαβου, μια ανάσα από τον Πηνειό, δημιουργήσαμε την υπερσύγχρονη βιοτεχνία παραγωγής λουκάνικων και αλλαντικών "Τέμπη". Στόχος μας η ανάδειξη των παραδοσιακών γεύσεων και η δημιουργία των αυθεντικών λουκάνικων της Θεσσαλικής γης. Βάση της προσπάθειας μας η κορυφαία πρώτη ύλη και η εξασφάλιση της υγιεινής. Στόχος της εταιρείας μας είναι να αξιοποιήσει τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό της και την εμπειρία των συνεργατών της, αναπτύσσοντας την γκάμα της παραγωγής της με προϊόντα ανώτερης ποιότητας που θα τα χαρακτηρίζει το μεράκι και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία μας μερίμνησε ώστε να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για να της απονεμηθούν τα πιστοποιητικά ποιότητας HACCP & ISO 22000.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
197968 -
Παρασκευή Κεμπάπ Ταύρος Αθήνα - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΜΠΑΠ & ΣΙΑ ΕΕ - Επεξεργασία Κρεάτων Ταύρος Αθήνα - Εμπόριο Κεμπάπ Ταύρος Αθήνα - Εμπόριο Κρεάτων Ταύρος Αθήνα
Η επιχείρηση μας Μανώλης Κεμπάπ στον Ταύρο ασχολείται με την επεξεργασία και το εμπόριο κρεάτων. Στο εργαστήριο παρασκευής μας αναλαμβάνουμε την τυποποίηση κρεατοσκευασμάτων και την χονδρική πώληση τους. Προϊόντα: Κεμπάπ Πολίτικο Κεμπάπ, Μπιφτέκι Μπιφτέκι Πολίτικο Κεμπάπ Κοτόπουλο Burger Ντονέρ Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μας απο την ποιότητα και γεύση των προιόντων μας, για αυτό χρησημοποιούμε μόνο τα υψηλότερης ποιότητας κρέατα ελεγμένα απο εμάς για την εξασφάληση και εγκύηση του προιόντος Αναλαμβάνουμε το εμπόριο των προιόντων μας σε όλη την Αθήνα και κατόπιν συνενόησης στις γύρω περιοχέςΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [4] 13716 -
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΑΒΒΟΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΑΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΝΙΚΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ & ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ - ΈΤΟΙΜΑ ΚΕΜΠΑΠ - ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ - ΣΕΦΤΑΛΙΑ - ΓΥΡΟΣ ΝΤΟΝΕΡ
Στην κορυφή της επεξεργασίας και τυποποίησης κρεάτων, βρίσκεται η εταιρία Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε, που από το 1990 δραστηριοποιείται στο χώρο. Η εργοστασιακή μονάδα βρίσκεται στην περιοχή της Αυλίδας. Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο και υπερσύγχρονο εργοστάσιο το οποίο λειτουργεί κάτω από τους αυστηρότερους κανόνες και σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HACCP). Η τεχνολογική επάρκεια της μονάδας εξασφαλίζεται από τρεις βασικές αρχές Πρώτον, το συνεχή εξυγχρονισμό του εξοπλισμού παραγωγής και την επιλογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας των μηχανημάτων που αποτελούν την αλυσίδα μεταποίησης και παραγωγής. Δεύτερον τη γνώση και την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού. Τρίτον, τον επιστημονικό ποιοικό έλεγχο από την πρώτη ύλη εώς το τελικό προϊόν. Τα προϊόντα που παράγονται από την εταιρία Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε, έχουν κερδίσει επάξια μια κορυφαία θέση στην αγορά. Όλα μας τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα από εξαιρετικά και τρυφερά κρέατα τα οποία μαζί με έναν συνδυασμό από παραδοσιακές γεύσεις και παραδοσιακά αρώματα, δημιουργούν μοναδικές γεύσεις. Τα προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα που προστίθενται σε σειρά προϊόντων μας, δίνουν μια μοναδική ταυτότητα στα προϊόντα κάνοντάς τα ασυναγώνιστα στην αγορά. Σε καθημερινή βάση γίνεται έλεγχος κατά την διάρκεια όλης της παραγωγικής τους διαδικασίας καθώς επίσης πραγματοποιούνται, ποιοτικοί έλεγχοι σε τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένα μικροβιολογικά εργαστήρια, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η υγιεινή των προϊόντων. Σύμφωνα πάντα με τους κανόνες παραγωγής και συντήρησης όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας καταψύχονται στους -45c εώς -60c βαθμούς, και διατηρούνται στους -18c βαθμούς μέχρι την προώθησή τους στην αγορά. Οι πελάτες οι οποίοι καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της αγοράς (ψητοπωλεία, εστιατόρια, κρεοπωλεία) έχουν αναγνωρίσει στην εταιρία Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα των προϊόντων και τη γνώση των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης. Η κάθε παραγγελία αντιμετωπίζεται ως μοναδική κι ανεξάρτητη, προσαρμόζοντας έτσι τη μονάδα παραγωγής στις ανάγκες του πελάτη, αναλόγως της ποσότητας και του είδους της παραγγελίας. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ/ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: ΒΡΥΣΕΣ ΒΑΡΥΚΟ ΑΥΛΙΔΟΣ,Τ.Κ 34100 ΑΥΛΙΔΑ ΤΗΛ.:2262089805 - 89843 FAX.:22620 89854Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [15] 139539 -
ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑ - ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ - ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΥΡΟΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ
Τα Βλαχάκια Παραγωγή - Επεξεργασία και Συντήρηση κρέατος Η εταιρεία κάνει την εμφάνισή της το 1979 (Αφοί Μαυρομάτη) με κρεοπωλείο στην πλατεία Προσοτσάνης στη Δράμα. Διαθέτει καινούριες εγκαταστάσεις (Δ&Δ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΟΒΕΕ) οι οποίες ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 2004. Εκεί λειτουργούν τα γραφεία διοικήσεως, η παραγωγή, η επεξεργασία,η συντήρηση και η τυποποίηση των κρεάτων. Ο κλάδος που δραστηριοποιείται είναι η παραγωγή-επεξεργασία και συντήρηση κρέατος. Όλα τα χοιρινά κρέατα καθώς και τα αιγοπρόβατα είναι παραγωγής μας. Επιπλέον τα βοoειδή είναι εγχώρια κρέατα. Οι άνθρωποι της Δ&Δ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΟΒΕΕ αποτελούν το μεγαλύτερο ΄΄κεφάλαιο΄΄της. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Σήμερα οι εταιρείες απασχολούν 15 εργαζομένους ΒΙ.ΠΑ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ, Δράμα, 66200 / Δράμας Τηλέφωνο: 2522042555 Φαξ: 2522042557 E-mail: d.dmavromati@gmail.com Υπεύθυνος: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [23] 198193 -
ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΟΧΗ ΞΑΝΘΗ ΘΡΑΚΗ - ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΟΙΡΩΝ - ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΤΗΡΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ - ΥΙΟΙ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΣΑΠΗ ΟΕ
Η πρότυπη χοιροτροφική μονάδα των ΥΙΟΙ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΣΑΠΗ Ο.Ε. με έδρα τη Εξοχη Ξανθης είναι μία νέα επιχείρηση πληρως εξοπλισμένη και κατασκευασμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα για την εκτροφή των χοίρων. Η επιχείρησή μας ασχολείται με την εκτροφή και εμπόριο ζώντων χοιρινών.Ξεκινήσαμε πριν 30 χρόνια με τη χοιροτροφική εκμετάλλευση και συνεχίσαμε με τη σφαγή και την πώληση χοιρινού κρέατος.Από το 1996, η επιχείρηση επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε εκ νέου με την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και αυτόματου συστήματος εκτροφής καθώς και με νέο εξοπλισμό, δημιουργώντας έτσι καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοίρων, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στη σωστή διατροφή των χοίρων με δημητριακά ελληνικής προέλευσης (καλαμπόκι, σιτάρι και κριθάρι). Η χοιροτροφική μονάδα έχει πιστοποιηθεί και καθιέρωθει η εφαρμογή στα ελληνικά τυποποιητήρια κρέατος συγκεκριμένων κανόνων για τον τεμαχισμό, την αποστέωση, την επεξεργασία & τη συσκευασία του χοιρινού κρέατος που να διασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια του παραγόμενου χοιρινού κρέατος. Η επιχείρηση, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP. Κρεοπωλεία στην Ξανθη . Τα κρεοπωλεία μας διαθέτουν ελληνικά, φρέσκα, ντόπια κρέατα . Προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκα ντόπια κρέατα, που τηρούν σε όλους τους υγιειονομικούς ελέγχους, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των πελατών μας με αξιοπιστία. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες για τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την αγωνία για την ενίσχυση του ντόπιου κτηνοτροφείου. Το κρέας που χρησιμοποιούμε σε όλα τα παρασκευάσματα που παράγει η επιχείρησή μας, προέρχεται ειτε απο εμας ειτε από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε χωριά γύρω από τη Ξανθη. Τα ζώα αυτά είναι είτε ελευθέρας βοσκής είτε ενσταβλισμένα, ενώ οι ποσότητες ζωοτροφών που χρησιμοποιούνται (τρίφυλλο, καλαμπόκι σιταρι κλπ), παράγονται από εμας τους ίδιους τους αφου επεκταθηκαμε στη παραγωγη σιτηρων-ζοωτροφων.Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση με υπευθυνότητα και ποιότητα. Στα κατάστηματα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις περιοχη μας όπως μοσχαράκια, χοιρινα ,αρνιά, κοτοπουλα,κατσίκια,ζυγούρια,πρόβατα,γίδες,κοκόρια,λουκάνικα .Τα κατάστημά μας, εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση σε επίπεδο λιανικής πώλησης, αναλαμβάνει την τροφοδοσία καταστημάτων (ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) και κοινωνικών εκδηλώσεων. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΙΟΙ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΣΑΠΗ Ο.Ε.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [14] 113552ΕΞΟΧΗ - Ξάνθη25410221836944846532, 6944737153 -
ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ ΜΑΡΑΒΑ - ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ | ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ – ΣΦΑΓΕΙΑ – ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ
Η επιχείρησή “ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ” ιδρύθηκε στην Φήκη Τρικάλων. Είναι μία από τις καλύτερες και πιο εκσυγχρονισμένες χοιροτροφικές μονάδες της χώρας. Με γνώμονα την αγάπη με όραμα και διορατικότητα κατάφερε να γίνει γνωστή και αγαπητή στον κόσμο των Τρικάλων και ε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλη την Θεσσαλία. Σκοπός της επιχείρησης είναι η παραγωγή και διάθεση χοιρινού ελληνικού κρέατος άριστης ποιότητας. Το 2012 η επιχείρηση έκανε ένα καινούριο βήμα λειτουργώντας ιδιωτικό βιομηχανικό σφαγείο σε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις στην Πύλη Τρικάλων. Το 2013 θέλοντας να αυξήσουν την παραγωγή χοίρων προχωρούν στην αγορά μιας νέας χοιροτροφικής μονάδας στην Φήκη Τρικάλων. Η εταιρεία μας με σεβασμό στον καταναλωτή και στόχο τη διαρκή βελτίωση, θα συνεχίσει και στο μέλλον την πορεία που έκανε το όνομα της συνώνυμο της ασφάλειας και της ποιότητας. Έπειτα, θέλοντας να γίνει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα προχωρά στην επεξεργασία και τυποποίηση χοιρινού κρέατος στην Πιαλεία Τρικάλων, παράλληλα εξελίσσεται και στον χώρο της αλλαντοποιίας με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με τις απαιτητικές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 2200:2005 (σύστημα διαχείρισης τροφίμων).Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [21] 724437 -
MARCEL Α.Ε. - ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΣΕΡΡΕΣ
Μονάδα επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων στις Σέρρες.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [8] -
ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ 1ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ - ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, 23052 ΤΗΛ: 2732053105 FAX: 2732053506 ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΜΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΙΦΤΕΚΙ, ΚΕΜΠΑΠ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ, ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ, HAMBURGER), ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (ΣΥΓΛΙΝΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ), ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, 23070 ΤΗΛ: 2732061407 FAX: 2732061757 ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΚΡΑΣΙΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
ΚΕΡΑΜΩΤΗ - Μονεμβασιά27320531056974487704 -
ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ ΑΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΧΑΤΖΗΜΑΣΟΥΡΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΦΑΓΗΣ ΖΩΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βιοτεχνία επεξεργασίας και εμπορίου κρεάτων "ΣΦΑΓΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΦΟΥΝΤ ΑΕ", 2ο χιλιόμετρο ΠΕΟ Χαλκηδόνας-Βέροιας.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
-
ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ - ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Επεξεργασία κρεάτων Δυτική Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη, Πάτρα, Αθήνα. Τυποποίηση κρεάτων Εμπορία νωπών κρεάτων - Χονδρική πώληση Τροφοδοσία κρεοπωλείων - εστιατορίων Super market – Ξενοδοχείων - Catering Η εταιρεία ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ & ΣΙΑ ΑΒΕΕ με έδρα τη Νεάπολη Αιτωλοακαρνανίας εξειδικεύεται στην επεξεργασία (τεμαχισμό, αποστέωση, τυποποίηση, και συσκευασία) νωπού και κατεψυγμένου κρέατος για χονδρική πώληση. Σε μια πλήρως εξοπλισμένη και ιδιόκτητη μονάδα παράγουμε σουβλάκια(χοιρινό/κοτόπουλο), μπιφτέκια, μπριζόλες, λουκάνικα, γύρο, κεμπάπ κτλ. και μεταφέρουμε άμεσα τα προϊόντα μας με τα ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία που διαθέτουμε. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος και απευθύνεται σε κρεοπωλεία, εστιατόρια, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, super markets, επιχειρήσεις catering, κατασκηνώσεις και ξενοδοχεία. Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, η δυναμική παρουσία και η έντονη δραστηριότητά της στη Δυτική Ελλάδα την καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους του χώρου της. Με αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε παραγγελία και να ικανοποιήσει και την πιο υψηλή απαίτηση για βελτιωμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση. Η μονάδα μας είναι κατασκευασμένη με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει πιστοποίηση TUV HELLAS ISO 22000. Περιοχές που η επιχείρηση εξυπηρετεί • Δυτική Ελλάδα • Αιτωλοακαρνανία • Κεφαλονιά • Ζάκυνθος • Ιθάκη • Αθήνα • ΠάτραΚατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [10] -
ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑ - ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑ - ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΥΡΟΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ - Δ Δ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΟΒΕΕ
Η εταιρεία κάνει την εμφάνισή της το 1979 (Αφοί Μαυρομάτη) με κρεοπωλείο στην πλατεία Προσοτσάνης. Διαθέτει καινούριες εγκαταστάσεις (Δ&Δ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΟΒΕΕ) οι οποίες ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 2004.Εκεί λειτουργούν τα γραφεία διοικήσεως, η παραγωγή, η επεξεργασία,η συντήρηση και η τυποποίηση των κρεάτων. Ο κλάδος που δραστηριοποιείται είναι η παραγωγή-επεξεργασία και συντήρηση κρέατος. Όλα τα χοιρινά κρέατα καθώς και τα αιγοπρόβατα είναι παραγωγής μας. Επιπλέον τα βοoειδή είναι εγχώρια κρέατα. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία, βασίζεται στην αρχή της βέλτιστης εξυπηρέτησης του πελάτη διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα, αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας για όλα τα προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Οι άνθρωποι της Δ&Δ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΟΒΕΕ αποτελούν το μεγαλύτερο ΄΄κεφάλαιο΄΄της. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Σήμερα οι εταιρείες απασχολούν 15 εργαζομένους. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Η Ασφάλεια των Τροφίμων έχει μέγιστη σημασία τόσο για τους Παραγωγούς και Προμηθευτές, όσο και για τους Καταναλωτές. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με HACCP.Το σύστημα HACCP (Ανάλυση Κινδύνων-Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα Ελέγχου για τα τρόφιμα και αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.Κατηγορία: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Φωτογραφίες [15]
Σελίδα 1 από 2
Next