Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 | 05:47 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • 7ΧΡΩΜΟ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

  Σας καλοσωρίζουμε στην καινούργια ιστοσελίδα 7χρωμο Εκτυπώσεις. Αναλαμβάνουμε: Ψηφιακές εκτυπώσεις σε: Αυτοκόλλητο Μουσαμά Αμμοβολή Φωτογραφικό χαρτί Διάτρητο (One way) Καμβά και τελάρωμα Εκτύπωση και περιμετρική κοπή Εκτύπωση δαπέδου και τοίχων Εφαρμογή σε: Ξύλο Αλουμίνιο Kapa PVC Plexi glass Σταντ - κατασκευές Αυτοκίνητο Βιτρίνα Με ένα email η ιδέα σας στο χώρο σας. Εξυπηρετούμε Κάτω Πατήσια, Άνω Πατήσια, Κηφισό, Σεπόλια, Αχαρναί, Κυψελη, Αττική.

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΛΑΡΗ 42 - Πατήσια
  2114062876
 • Akida - Επιγραφές Καταστημάτων - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Κατασκευές Plexyglass - Επιγραφές Φαρμακείων - Βοτανικός Αθήνα

    AKIDA | ADVERTISING CONSTRUCTIONS Διαφημιστικές Επιγραφές - Ψηφιακές Εκτυπώσεις Αθήνα   Η εταιρεία AKIDA βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου από το 1981 δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων. Σε έναν σύγχρονο χώρο 2000m² δημιουργούμε σύγχρονες εφαρμογές διαφημιστικής σήμανσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων διαθέτοντας κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου. Οι συνεργασίες μας με πολυάριθμες ελληνικές εταιρείες και επιχειρήσεις, μας έχουν καταστήσει μια δυναμική εταιρεία στον τομέα των δημιουργικών κατασκευών, έχοντας στο δυναμικό μας έργα σε ολόκληρη την Αττική.   Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μας. Λειτουργούμε με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και πάντα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Ζώνης 10 - Βοτανικός
  2103451911
 • ALPHA GRAPHICS

  ALPHA GRAPHICS Ψηφιακές εκτυπώσεις & Επιγραφές Κυψέλη ______ σχετικά με εμάς   Η επιχείρηση μας ALPHA GRAPHICS με υπεύθυνο τον κ. Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και έδρα τη Κυψέλη, είναι μια καινοτόμος ιδέα η όποια απευθύνεται στον χώρο της επιγραφής και της διαφημιστικής κατασκευής. Προσπαθεί με τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετήσει ιδιώτες αλλά και όλους τους επαγγελματίες. Στο περιβάλλον της επιχείρησης μας έχουν εξαιρετική σημασία η καινοτομία και η δημιουργικότητα. Το προσωπικό δέχεται κάθε σκέψη  του πελάτη και προσπαθεί να την υλοποιήσει και είναι πάντα έτοιμο να κάνει κάτι με αυτήν. Προσφέρει μόνιμα χαμηλές τιμές και σήμερα και αύριο και μεθαύριο ώστε η πελάτες της να μένουν ευχαριστημένοι. Δεσμεύεται ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι αξιόπιστα και παρέχει επίγνωση της ευθύνης που της αναλογεί. Αναλαμβάνει την σχεδίαση της μακέτας, την κατασκευή της επιγραφής της επιλογής σας, την τοποθέτηση της αλλά και την συντήρηση εάν τυχόν υπάρξει κάποια βλάβη. Αναλυτικά αναλαμβάνουμε: επιγραφές neon & led, 3D ανάγλυφα γράμματα φωτιζόμενα, ψηφιακές εκτυπώσεις, σημαίες, μεταξοτυπία, κάρτες και φυλλάδια κ.α. Σας προτείνει λοιπόν να την εμπιστευτείτε και να μοιραστείτε τις ιδέες μαζί της ώστε να βγουν οι σκέψεις τους μυαλού σας πραγματικότητα!        

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΑΦΝΙΔΟΣ 26 - Κυψέλη
  2155457180
 • Astron Signs | Επιγραφές & Ταμπέλες Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη

      Η επιχείρηση ASTRON SIGNS εδρεύει στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών. Με πολυετή παρουσία στο χώρο, με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει καθημερινά σχεδιασμό, δημιουργία, κατασκευή, τοποθέτηση & συντήρηση φωτεινών επιγραφών και ψηφιακών εκτυπώσεων.Παράλληλα, η επιχείρηση αναλαμβάνει κατασκευή επιγραφών LED, κατασκευές plexiglass & μεταλλικών γραμμάτων.   Ηλεκτρονικές Επιγραφές Φωτεινές επιγραφές Πινακίδες Ταμπέλες LED Ψηφιακές Εκτυπώσεις Διαφημιστικά banner 3D Γράμματα Επιγραφές νέον Μεταλλικά γράμματα   Με αξιοπιστία και προσήλωση στο αποτέλεσμα, η καλύτερη διαφήμιση για την εταιρεία Astron Signs είναι οι συνεργάτες της.   Βρισκόμαστε Θερμαϊκού 35 στη Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310692975  |  Κινητό: 6975606570      

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 35 - Θεσσαλονίκη
  2310692975
  6975606570
 • Auto & Shop Design - Κατασκευαστική Επιγραφών - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη

    Auto & Shop Design Κατασκευαστική Επιγραφών - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Θεσσαλονίκη Από το 1990 έως σήμερα Ξεκινώντας το 1990 με μόνο εφόδιο τις λίγες τεχνικές γνώσεις και την καλλιτεχνική "φλέβα" όπου έρεε η όρεξη για δημιουργία, με ένα πιστόλι βαφής, έναν αερογράφο, ένα κοπίδι και λίγα εργαλεία, καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να εδραιωθούμε στον χώρο της επιγραφοποιίας. Στα προηγούμενα χρόνια ο χώρος αυτός ήταν φυσικά πιο ξεκάθαρος όσον αφορά την τέχνη που είχε ο κάθε επιγραφοποιός. Τότε η Auto & Shop Design είχε διακριθεί στην "Επιγραφή με αερογράφο",όπου πελάτες και συνάδερφοι, που διακρίνονταν σε άλλους τομείς επιγραφοποϊας, μας ανέθεταν τις ανάγκες τους σε ζωγραφισμένες παραστάσεις-επιγραφές. Και αυτό γιατί κατά κύριο λόγο η παραπάνω μέθοδος ήταν η μοναδική λύση αποτύπωσης διαφόρων θεμάτων σε plexiglass, σε αυτοκίνητα,σε μεταλλικές ή άλλες επιφάνειες. Και αυτό με την σειρά του ήταν κάτι που χρειαζόταν ζωγράφο, να γνωρίζει χειρισμό πιστολιού και αερογράφου αλλά και τεχνίτη επιγραφοποιό.                 Τεχνολογία, Όραμα και Φιλοδοξίες Από τότε μέχρι σήμερα, καθώς η τεχνολογία με τα computers και και μια σειρά άλλων μηχανημάτων είχε ραγδαία άνοδο, συνέβαλλε στην κάλυψη και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας σε όλους τους τομείς της επιγραφοποιίας. Με αυτήν την εξέλιξη και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό που αποκτήσαμε μπορούμε πλέον και ανταπεξερχόμαστε στις νέες προκλήσεις, παρέχοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας έχοντας πάντα για εφόδια την εμπειρία και την σημερινή μας υποδομή. 'Όλα αυτά μας καθιστούν ανταγωνίσιμους σε ότι κάνουμε. Τα αποτελέσματα σήμερα είναι θεαματικά σε όλους τους τομείς της επιγραφοποιίας αλλά και των υπολοίπων δραστηριοτήτων μας, αφού ο κύριος γνώμονας μας είναι να είμαστε πάντα συνεπείς και να εργαζόμαστε με υπευθυνότητα προς όφελος του πελάτη.                   Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε, από το 1990, προσφέροντας στους επαγγελματίες ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και διαφήμισης.              

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  63952
  Στείλτε e-mail
  Παπάφη 149 - Θεσσαλονίκη
  2310471502
  6944441557
 • Craftware - Φωτεινές Επιγραφές Καλλιθέα Αττική - Επιγραφές Led - Neon Επιγραφές - Ψηφιακές Εκτυπώσεις Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ταύρος,  Αττική

  Neon Επιγραφές Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ταύρος  Εδικές κατασκευές επιγραφών Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Ταύρος Η εταιρεία Craftware εδρεύει στην Καλλιθέα και διαθέτει μια πολυετή εμπειρία στις επιγραφές, όχι μόνο των επιχειρήσεων αλλά και όλων των επαγγελματιών. Εξυπηρετεί καθημερινά και τους όμορους δήμους της Νέας  Σμύρνης και του Ταύρου. Το σύγχρονο  ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητά σας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση ποιότητας – τιμής, οι επιγραφές της εταιρείας μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Επιγραφές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη Η Craftware, κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, παρέχει στους πελάτες της παντός τύπου επιγραφές. Μερικά από τα βασικότερα είδη επιγραφών που σας παρέχουμε είναι:  Φωτεινές επιγραφές μονής και διπλής όψης, Μεταλλικά γράμματα, Ταμπέλες κάθε μεγέθους, Πυλώνες, Επιγραφές αλουμινίου, Neon επιγραφές, Ειδικές κατασκευές επιγραφών (σταθερές ή με κυλιόμενα μηνύματα), Χάραξη και κοπή Laser. Βασικός στόχος μας να προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την δική σας επωνυμία. Οι επιγραφές επιχειρήσεων αποτελούν άλλωστε την πρώτη και σημαντικότερη μορφή του branding της εταιρείας σας. Το πρώτο και βασικότερο μέσο για να ενημερώσετε τους πελάτες σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα και να τους προσελκύσετε ώστε να μετατραπούν σε πελάτες σας. Είναι μια επένδυση που πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να συμβάλει στην καλύτερη διάδοση της επωνυμίας σας.  Με εκτίμηση: Craftware.

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λασκαρίδου 60 - Καλλιθέα
  2109587599
 • Ctrl+V | Εκτυπώσεις - Επιγραφές - Αυτοκόλλητα τζαμαρίας - Ψηφιακές εκτυπώσεις Ιωνία Θεσσαλονίκη

                    Ctrl + V Εκτυπώσεις Ιωνία Θεσσαλονίκη Η επιχείρηση CTRL+V , με έδρα της την Θεσσαλονίκη αποτελεί μια νέα τεχνική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2022 από τον Ιωάννη Βλαχονικόλα ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε παντός είδους ψηφιακές εκτυπώσεις, ειδικές κατασκευές και επιγραφές, με εφαρμογές σε οχήματα, χώρους και αντικείμενα. Κύρια αντικείμενα ενασχόλησης της εταιρίας μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση διάφορων events καθώς και η κατασκευή επαγγελματικών χώρων, εκθεσιακών περιπτέρων, επιγραφών, προωθητικών stand και η ψηφιακή εκτύπωση αυτοκόλλητων για εσωτερικούς - εξωτερικούς χώρους και για φιλοτέχνηση οχημάτων.                       Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CTRL+V Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναλυτικότερα, η εταιρία μας αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα.                     Το τμήμα εκτύπωσης και χάραξης ...                 Την ομάδα τοποθέτησης ...                 Το τμήμα κατασκευής ...                   Το τμήμα σχεδιασμού ...                 Το τμήμα του βαφείου ...                           Συνέπεια & επαγγελματισμός Εξυπηρετούμε επαγγελματίες και ιδιώτες αναλαμβάνοντας το progect σας από τη σύλληψη του, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προτείνοντας καλαίσθητες και λειτουργικές λύσεις πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                         ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Προτεραιότητά μας είναι η απόκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, εστιάζοντας τόσο στις ανάγκες τους όσο και στο ζητούμενο που μας θέτεται. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                             CTRL+V Η έδρα μας είναι στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά.                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2316025804            

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Παράπλευρη οδός Α2 (κοντά στο ΕΚΟ, δίπλα στα διόδια Ωραιοκάστρου), Ιωνία - Θεσσαλονίκη
  2316025804
  6986107068
 • DESIGN - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΡΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΤΑΜΠΕΛΕΣ - ΠΥΛΩΝΕΣ - ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Η επιχείρηση  DESIGN ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ εδρεύει στην ΑΡΤΑ  ΗΠΕΙΡΟΥ και δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο των επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε, μας καθιστά υπεύθυνους και ικανούς να αναλάβουμε κάθε είδους κατασκευή. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Δίνουμε λύσεις στο πελάτη για οποιοδήποτε είδος κατασκευής με εγγυήση την άριστη ποιότητα και τον επαγγελματισμό, προσφρέροντας ξεχωριστό Design ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Επιγραφές - Φωτεινές επιγραφές - Κυλιόμενες επιγραφές - Πυλώνες - Ξύλινες επιγραφές (κοπή υλικών με CNC ρούτερ) - Κάλυψη αυτοκινήτων - Ψηφιακές εκτυπώσεις - Μεταλλικά γράμματα - Μελέτη – κατασκευή – τοποθέτηση Η εμπειρία μας δίνει μορφή σε οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε. Τηλεφωνήστε μας κι εμείς δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με εκτίμηση Ανδρούτσος Κωνσταντίνος  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΖΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 75 - Αρτας
  2681071963
  6977299581
 • Dikikos - Επιγραφές - Ταμπέλες - Ανάγλυφα Γράμματα - Επιγραφές Led - Κατασκευές Plexiglass - Θεσσαλονίκη

  Επιγραφές DIKIKOS δίπλα σας από το 1989   Υπηρεσίες - Προϊόντα Επιγραφές Led Ο φωτισμός της εποχής μας με πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ιδανικός για πολύ δύσκολα σημεία, είτε εσωτερικά σε γράμματα και επιγραφές είτε φανερά όπως σε σταυρούς φαρμακείων και διακοσμητικά σχέδια. Αυτοκόλλητα γράμματα & σήματα Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε κάθε είδους αυτοκόλλητα σε επιγραφές, αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, σε όλα τα χρώματα καθώς και διακοσμητικά φίλμ αμμοβολής. Ψηφιακές εκτυπώσεις Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε εκτυπώσεις σε καταστήματα, αυτοκίνητα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευές πλεξιγκλάς Διάφορες κατασκευές πλεξιγκλάς όπως κάλπες, μπρελόκ, θήκες για διαφημιστικά έντυπα, φωτιστικά κ.α.   Επιγραφές Νέον Οι μαγικοί φωτεινοί σωλήνες παίρνουν ό,τι σχήμα θέλουμε και μας χαρίζουν το φως τους, σε επιγραφές και κρυφό φωτισμό, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή. Επιγραφές Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε επιγραφές κάθε είδους και σχεδίου από προφίλ αλουμινίου, από μια μικρή επιγραφή εισόδου μέχρι επιγραφές σε ταράτσες και πυλώνες. Ειδικές κατασκευές επιγραφών Ανάγλυφα γράμματα Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ανάγλυφα γράμματα σε όλα τα υλικά όπως πλεξιγκλάς, ανοξείδωτα, αλουμινίου, γαλβανιζέ κ.α. Καθώς και σχήματα λογότυπα εταιριών φωτεινά και μη.    

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αλεξάνδρειας 112 - Θεσσαλονίκη
  2310412892
  6932308059
 • Epigrafon - Ιωαννίδης Ηρωδιών, Εταιρεία Επιγραφών, Ταμπέλες, Επιγραφές, Ηλεκτρονικές Επιγραφές, Ταμπέλες LED

  Epigrafon Eκτυπώσεις - Kοπές - Kατασκευές Πάτρα   Σχετικά μ'εμάς: Η εταιρεία Epigrafon δραστηριοποιείται στην Πάτρα, Αγ. Ιωάννου Πράτσικα 143, στο χώρο της επαγγελματικής προβολής επί 20 έτη. Είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην περιοχή που δραστηριοποιήθηκαν στην ψηφιοποίηση των εργασιών της (εκτυπώσεις – κοπές – κατασκευές. Δραστηριοποιείται σε εφαρμογές ψηφιακών εκτυπώσεων, κοπές και δημιουργίες σε διάφορα υλικά με φαντασία και εμπειρία. Οι τεχνικές γνώσεις και η ανάπτυξη των μέσων, μας επέτρεψαν να εξελιχθούμε στις κατασκευές φωτεινών επιγραφών, πυλώνων επιχειρήσεων, ανάγλυφων φωτεινών γραμμάτων, ειδικών κατασκευών κ.α. με την χρήση σύγχρονων υλικών όπως Etalbond, μετάλλων, plexiglass, polycarbonate κτλ. Επίσης εκτυπώνουμε σε πλήθη υλικών XL format αρχείων και αναλαμβάνουμε καλύψεις επαγγελματικών ή ιδιωτικών αυτοκινήτων – φορτηγών και λεωφορείων.   Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. 2610310288 | Κιν. 6939868886 Email: mythosfm@gmail.com  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Ιωάννου Πράτσικα 143 - Πάτρα
  2610310288
  6939868886
 • K - SIGNS - ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - LED ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ- STANDS - ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

  H K-signs είναι σε θέση να προτείνει και να υλοποιήσει μία τεράστια γκάμα εφαρμογών και ολοκληρωμένων προτάσεων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και αισθητικού αποτελέσματος. Φωτεινές επιγραφές Επιγραφές LED Ψηφιακές εκτυπώσεις Stands Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων Ηλεκτρονικές επιγραφές Εκθεσιακά περίπτερα

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 13 - Καματερό
  2102323826
  6972408287
 • LED ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΝ LED ΑΘΗΝΑ - NAKOS NEOS AND LED APPLICATIONS

  NAKOS LED AND NEON APPLICATIONS.    Επιγραφές ΝΕΟΝ και LED, Αθήνα. Led display, Αθήνα. Led cross, Αθήνα. ΝΕΟΝ signs, Αθήνα. Spots - λάμπες, Αθήνα. Led trip, Αθήνα. ΝΕΟΝ γράμματα, Αθήνα.

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  53939
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 285 - Σεπόλια
  2105155606
 • LED ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

  Κατασκευή και εμπορία επιγραφών, Αθήνα. Κατασκευή και εμπορία τεντών, Αθήνα. Επιγραφές Led, Αττική. Επιγραφές, Αθήνα. Τέντες, Αττική. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός είδους επιγραφές (όλων των τύπων) και συστήματα σκίασης (τέντες). Η τεχνογνωσία μας και η υπεύθυνη εργασία μας, σάς εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα στις χαμηλότερες τιμές.

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 48 - Καματερό
  2105764861
  6932323993
 • Oasi - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Φεργαδιώτης Γιώργος - Διαφημιστικό Γραφείο - Επιγραφές - Διαφημιστικά Είδη - Μύρινα Λήμνος

    Oasi Διαφημιστικό Γραφείο Φεργαδιώτης Γιώργος - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Επιγραφές - Διαφημιστικά Είδη - Μύρινα Λήμνος   Με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1988, το γραφείο OASI στην Μύρινα της Λήμνου, δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης. Με σύγχρονο εξοπλισμό και πάνω απο 30 χρόνια στο χώρο, σε συνδιασμό με νέα  μηχανάματα (γερανοφόρο – καλαθοφόρο όχημα, κοπτικά και εκτυπωτικά μηχανήματα), αναλαμβάνουμε την σωστή προβολή της επιχείρησής σας. Στο γραφείο μας, κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, που θα κάνει τα προϊόντα του και πάντα στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Στο διαφημιστικό γραφείο μας η κάθε σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά. Η γκάμα των υπηρεσιών είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητη και καλύπτει μια πληθώρα διαφημιστικών παροχών για όλες τις επιχειρήσεις.                     Από το 1988, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, στην Λήμνο & όχι μόνο, εμπιστεύονται το διαφημιστικό γραφείο μας. Εξοπλισμός ξενοδοχειακών μονάδων (αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια κ.α.). Εξοπλισμός καταστημάτων εστίασης και καφετεριών (υγρά ατομικά μαντηλάκια, μπισκότα, ξηροί καρποί ατομικοί, ποδιές και ρούχα εργασίας) με το λογότυπο της επιχείρησής. Κατασκευή και τοποθετήσεις φωτεινών επιγραφών inox, plexiglass, σήματα Κ.Ο.Κ.. Ψηφιακές εκτυπώσεις (αφίσες, banner, flyer, αυτοκόλλητα βινύλια, ημερολόγια, βιβλιοδεσίες, κατάλογοι, επαγγελματικές κάρτες κ.α.). Είδη δώρων (κούπες, μπρελόκ, κάδρα, καμβάδες, καπέλα, T-shirt, φούτερ) με τύπωμα ή φωτογραφία. Επαγγελματική ένδυση (γιλέκα, μπουφάν, παντελόνια, φόρμες εργασίας) με τύπωση ή λογότυπο της επιχείρησής σας.   Από το λογότυπο σας ως μια καταχώρηση, από μια επαγγελματική κάρτα ως ενα φυλλάδιο, καταλόγους,  επιγραφές, offset ή ψηφιακή εκτύπωση, μονόφυλλα ή πολυσέλιδα έντυπα, σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες, για πανό, αφίσες, banner ή διαφημιστικές κατασκευές, χαμηλού ή μη κόστους, επιδίωξή μας είναι να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.                    

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Δημοκρατίας 11, Μύρινα - Λήμνος
  2254110050
  6932342023
 • PRINT AND COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

  Το 1993 ο Παναγιώτης Κωστούρος ξεκινάει την επιχείρηση "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" με αντικείμενο εργασιών αποκλειστικά τις φωτοτυπικές υπηρεσίες, σε ένα μικρό, αλλά ζεστό και φιλικό χώρο 20τ.μ. στην Καλλιθέα -Καλυψούς 111- κι έχοντας ως εφόδια την 8ετή πείρα του στο χώρο, το μεράκι και την όρεξη για σκληρή δουλειά.   Αντιλαμβανόμενος άμεσα τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς, επενδύει συνεχώς στην άριστη γνώση και χρήση της νέας τεχνολογίας κι επανδρώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό.   Το 1997 επεκτείνεται σε νέες εγκαταστάσεις 100τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 58- και δημιουργεί ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οργανώνει και αναπτύσσει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες και αναβαθμίζει τον εξοπλισμό, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καιρών και απαιτήσεις των πελατών, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.      Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό, υπεύθυνη εργασία, επιμονή στην τελειότητα, συνέπεια στην παράδοση, φιλική διάθεση για συνεργασία και ανταγωνιστικές τιμές, θέτει τις βάσεις για μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες-συνεργάτες, καθιερώνοντας το σύνθημα "δεν αντιγράφουμε την ποιότητα - δίνουμε ποιότητα στο αντίγραφο". Παράλληλα στρέφεται στον ιδιαίτερα απαιτητικό και ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο των γραφικών τεχνών, επενδύοντας σε εξειδικευμένο προσωπικό και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας.   Το καλοκαίρι του 2004 η "COPY CENTER ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ" μεταφέρεται σε νέο ενιαίο χώρο 160τ.μ. -Ελ. Βενιζέλου 62- σε μια προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον και μετονομάζεται σε "PRINT & COPY CENTER".   Μένοντας πιστοί στο τρίπτυχο "ποιότητα-ταχύτητα-τιμή" κι έχοντας πάντα σαν στόχο την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη-συνεργάτη, συνεχίζουμε τις αναζητήσεις σε νέους χώρους παροχής υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.   Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08.30 - 17.00 Σαββάτο: 09.00 - 14.00 Υπηρεσίες: Ψηφιακές Εκτυπώσεις Αφίσες Σχέδια Σκανάρισμα - Ψηφιοποίηση Φωτοαντίγραφα Φινίρισμα Άλλες Υπηρεσίες - Προϊόντα  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62 (ΘΗΣΕΩΣ) - Καλλιθέα
  2109577378
 • XL Επιγραφές - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Κατασκευή Επιγραφών - Διαφημιστικά Είδη - Χαλκιδική

    Η επιχείρησή ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ XL στην Χαλκιδική, δραστηριοποιείται στις επιγραφές, την κατασκευή και  τοποθέτηση τους, στις ψηφιακές εκτυπώσεις και στην επιδιόρθωση επιγραφών. Η εταιρεία ασχολείται εδώ και χρόνια με τις επιγραφές και τις ψηφιακές εκτυπώσεις και διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για τους πελάτες μας. Φροντίδα μας είναι να έχουμε πάντα ικανοποιημένους επαγγελματίες και ιδιώτες πελάτες και να φροντίζουμε για την καλύτερη ποιότητα στην πιο οικονομική τιμή.   Επιγραφές & Ψηφιακές Εκτυπώσεις Παρεχόμενες Υπηρεσίες Κατασκευή, τοποθέτηση και επιδιόρθωση επιγραφών.   Η προηγμένη τεχνολογία, ο εξοπλισμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα στην συνεργασία μας.Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε το έντυπο εργαλείο για την δουλειά σας, τότε η ψηφιακή εκτύπωση σας δίνει την λύση.              Βρισκόμαστε στους Ελαιώνες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής Τηλέφωνο: 2373021433, 2373061417    |    Κινητό: 6948080166  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ελαιώνες, Νέα Μουδανιά - Χαλκιδικής
  2373021433,2373061417
  6948080166
 • ΓΙΟΥΒΡΗΣ - ΣΟΥΦΛΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η Βιοτεχνία ΓΙΟΥΒΡΗΣ Ι – ΣΟΥΦΛΙΑ Ε ΟΕ εδρεύει στα ΤΡΙΚΑΛΑ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ και από το 1997 δραστηριοποιείται στο χώρο της  κατασκευής φωτεινών επιγραφών και υλικών.   Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής επενδύσαμε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για να παράγουμε προϊόντα καλής ποιότητας και αισθητικής.   Το έμπειρο προσωπικό υλοποιεί:   1. Μελέτη 2. Σχεδίαση 3. Κατασκευή 4. Τοποθέτηση   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΙΟΝΤΑ     Βιοτεχνία κατασκευών επιγραφών:    · Επιγραφές · Φωτεινές επιγραφές · Ταμπέλες · Κάλυψη αυτοκινήτων · Ψηφιακές εκτυπώσεις   · Υλικά κ.α   Επειδή καλή επιγραφή σημαίνει σωστή προβολή της επιχείρησης σας, εμείς συνδυάζουμε την πολύχρονη εμπειρία μας με την τέχνη και επιτυγχάνουμε άριστο αποτέλεσμα.   Με εκτίμηση  Σουφλιά Ευαγγελία  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  3ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - Τρίκαλα
  2431028477,2431079744
 • Δαίδαλος - Επιγραφές Led Θεσσαλονίκη - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Αυτοκόλλητα Ρολλά

  Η επιχείρηση Φωτεινών Επιγραφών ΔΑΙΔΑΛΟΣ, με τη συνεχή της παρουσία στο χώρο των διαφημιστικών επιγραφών και κατασκευών απο το 1986 εώς και σήμερα, παρέχει τις εξής υπηρεσίες υψηλού επιπέδου: 1. Ψηφιακές εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα ρολλά για εφαρμογή σε αυτοκίνητα - φορτηγά - λεωφορεία-τζαμαρίες-φωτεινές επιγραφές. 2. Φανάρια μονής ή διπλής όψεως σε όλα τα σχήματα και χρώματα με πρεσσαριριστά ή μη πλαστικά. 3. Μεταλλικά - ανοξείδωτα - πλαστικά γράμματα Σόκορο με εσωτερικό φωτισμό Νέον ή απλά σκοτεινά. 4. Ειδικές κατασκευές plexi-glass για εκθεσιακούς χώρους και χώρους παρουσιάσεων. 5. Banners διαφημιστικών εκδηλώσεων με ψηφιακές εκτυπώσεις. 6. Γιγαντοαφίσες. 7. Εξωτερικές και εσωτερικές επιγραφές και κατασκευές μοριακές με φωτισμό ή μη. 8. Αμμοβολές άριστης προσομείωσης σε διάφορα σχέδια και χρώματα. 9. Επιγραφές και σταυρούς με φωτισμό απο led. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι γνωστών εταιριών, εγγυημένα για την ανθεκτικότητα τους και το μεγάλο εύρος των εφαρμογών τους. Το έμπειρο προσωπικό μας, με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη, βρίσκεται δίπλα σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Αυτό ισχύει και μετά την πώληση. Είμαστε δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε για οποιαδήποτε αλλαγή θελήσετε στην επιγραφή σας. Επίσης, αν η παλιά σας επιγραφή παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  9ο Χλμ Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά - Θεσσαλονίκη
  2310319880,2310319340
  6944393595
 • ΔΙΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΘΕΡΜΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΠΥΛΩΝΕΣ - ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ - ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία ΔΙΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ιδρύθηκε το 1994 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφημιστικής κατασκευής τα τελευταία 19 χρόνια, με ανταπόκριση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Διαγράφοντας μια συνεχόμενη ανοδική πορεία, το 2005 μεταφερθήκαμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.    Μέσα σε αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε μια κάθετη μονάδα παραγωγής επιγραφών και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών με κύριο γνώμονα την άριστη γνώση του αντικειμένου την ποιότητα και τη συνέπεια, πάντα ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής.   Με ένα τηλεφώνημα βρισκόμαστε στο χώρο σας να μελετήσουμε και να δώσουμε λύσεις για την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας.   Κατασκευάζουμε: Φωτεινες επιγραφες Ψηφιακες εκτυπωσεις Διαφημιστικές επιγραφες Μεταλλικες επιγραφες Πυλωνες Ειδικες κατασκευές επιγραφες LED Γιγαντοεκτυπωσεις Ταμπελες δρομου  

  Κατηγορία: ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

  Στείλτε e-mail
  33ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ - Θέρμη
  2396031331,2310326696
  6974010414
Σελίδα 1 από 5