Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 09:53 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Διονυσόπουλος Ευγένιος - Επιμεταλλώσεις Κοσμημάτων Κέντρο Αθήνα - Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Αθήνα - Electro Plating

  Διονυσόπουλος Ευγένιος Επιμεταλλώσεις Αθήνα Το κατάστημα ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Περικλέους και δραστηριοποιείται στο αντικείμενο των επιμεταλλώσεων εδώ και πολλά χρόνια. Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία και φροντίζει να αναδεικνύει μοναδικά τα κοσμήματά σας. Μας διακρίνει η αγάπη για αυτό που κάνουμε και στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές.     ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 23, Αθήνα - 10563 | 2103236100  

  Κατηγορία: ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 23 - Αθήνα
  2103236100
 • Επιχρυσώσεις - Επιμεταλλώσεις Electroplanting Αθήνα Αττική - Κοντέντος Χαράλαμπος

  Η επιχείρηση Κοτέντος Χαράλαμπος έχει την έδρα της στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα παρέχοντας υπηρεσίες επιμεταλλώσεων πάσης φύσεως. Έχοντας εμπειρία, γνώση ετών και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε ζήτημα επιμετάλλωσης άμεσα και αποτελεσματικά.   Ως επιμετάλλωση χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε μέθοδος επικάλυψης ή επιφανειακής επεξεργασίας η οποία αποβλέπει στην απόθεση ενός στρώματος μετάλλου ή κράματος στην επιφάνεια κάποιου υλικού. Στόχος της υπηρεσίας είναι η προστασία των υλικών από τη διάβρωση με ταυτόχρονη αισθητική βελτίωση της εμφάνισης τους και την αποκατάσταση φθορών.   Απευθυνθείτε στους ειδικούς για επιχρύσωση, επαργύρωση, επιπλατίνωση, επιχάλκωση, νίκελ, διχρωμίες και τριχρωμίες, αποκατάσταση οξειδώσεων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

  Κατηγορία: ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΩΚΙΩΝΟΣ 10 - Αθήνα
  2103211238
  6944511957
 • POLLATSEK - ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

  Pollatsek | Τζωρτζόπουλος Θ. και Σια ΟΕ Η επιχείρησή μας βρίσκεται στο Σύνταγμα. Δραστηριοποιείται στις επιμεταλλώσεις, επιχρυσώσεις και επαργυρώσεις κοσμημάτων.

  Κατηγορία: ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΘΗΣΕΩΣ 7-9 - Σύνταγμα
  2103226791
 • ΝΙΟΛΑΚΗ ΕΜΜ & ΝΙΚ - ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε

  Ηλεκτροστατικη - Βαφή Νίκελ - Χρώμιο - Αμμοβολή. Η πολυετή εμπειρία στις επιμεταλλώσεις, την επεξεργασία και το φινίρισμα παντός είδους μεταλλικής επιφάνειας όπως το ανοξείδωτο, ο χαλκός, ο ορείχαλκος, το σίδερο και το αλουμίνιο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην συνέπεια, την αξιοπιστία και την ολική ποιότητα των υπηρεσιών της.Η επιχείρηση "ΝΙΟΛΑΚΗΣ ΕΜΜ & ΝΙΚ - ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε" είναι μία μικρή οικογενειακή επιμεταλλωτική εταιρεία που ιδρύθηκέ το 1964 και εδρεύει στον Βύρωνα με υπ/μα στον Άγιο Δημήτριο. Η επιχείρηση απασχολεί προσωπικό με πολυετή εμπειρία. Τόσο το γεωμετρικό της στίγμα(200 μέτρα απο το τερμα του μετρό στονΆγιο Δημήτριο) που την φέρνει κοντά στην αγορά των φωτιστικών, όσο η ποιότητα και η ταχύτητα που την χαρακτηρίζουν την τοποθετούν πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών της. Η επιχείρηση είναι μορφής υπηρεσιών φασόν και συνεργάζεται με κατασκευαστές αλουμινίου και εργοστάσια μετάλλων. Γενικότερα οτι επιδέχεται Ηλεκτροστατικη - Βαφή Νίκελ - Χρώμιο - Αμμοβολή.

  Κατηγορία: ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 270 - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αθήνα
  2109707239-2117151102-2107628569,