Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 04:59 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • GRECO HOUSE - ΓΡΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

  GRECO HOUSE | ΕΠΙΠΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ | ΛΑΡΙΣΑ   Η GRECO HOUSE αποτελεί μια σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της επίπλωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με έδρα τη Λάρισα. Ως συνέχεια της GRECO STYLE, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, από το 1989, με επικεφαλής τον Αντώνιο Γρέκα.   Οι μοντέρνοι και κλασικοί σχεδιασμοί και η άψογη αισθητική συνδυασμένα με την υψηλή ποιότητα κατασκευής αποτελούν χαρακτηριστικά της δουλειάς μας και της πορείας μας στο χώρο του επίπλου. Αναλαμβάνουμε πλήρεις υπηρεσίες κατασκευής και τοποθέτησης κουζίνας, ντουλάπας, ξύλινων πορτών και επίπλων κήπου και παραλίας. Εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή και σωστή τοποθέτηση σε κάθε διάσταση, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις του χώρου.    Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας στο 9ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Βόλου για να βρούμε μαζί τις πιο λειτουργικές λύσεις για το χώρο σας.         Εξυπηρετούμε όλο το νομό Λαρίσης και όπου αλλού μας ζητηθεί κατόπιν συνεννόησης.   

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  23526
  9ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΟΛΟΥ - Λάρισα
  2410971700
  6950377374
 • ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

  Έπιπλα βεράντας, μεταλλικά έπιπλα, μεταλλικές διακοσμητικές κατασκευές, έπιπλα κήπου, μεταλλικές καρέκλες και κρεβάτια, παγκάκια, φωτιστικά στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη εδώ και 37 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή καλύπτει ευέλικτα και ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες των σύγχρονων χώρων ανεξαρτήτως μεγέθους. Η πολύχρονη πείρα μας, το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η διαρκής εξέλιξη όχι μόνο του τεχνικού εξοπλισμού αλλά και της τεχνογνωσίας μας, σε συνδυασμό με τη συνέπεια και την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε, δημιουργούν στον πελάτη το αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Κάντε λοιπόν κι εσείς τη διαφορά στον χώρο σας και ξεχωρίστε! Είμαστε στη διάθεσή σας και σας περιμένουμε με χαρά στον νέο εκθεσιακό μας χώρο!

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 1 - Θεσσαλονίκη
  2310471300
  6977256139
 • ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CATERING - ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΙΧΑΗΛ ΣΕΡΦΙΩΤΗΣ

  Έπιπλα κήπου, πλαστικά έπιπλα κήπου, έπιπλα βεράντας, βιοτεχνία μεταλλικών επίπλων, μεταλλικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, σκαμπώ, είδη εξωτερικού χώρου, χονδρική πώληση μεταλλικών επίπλων, στον Πειραιά. Η ΜΙΧΑΗΛ Γ. ΣΕΡΦΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1926 με αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών κρεβατιών. Σήμερα και με 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κυρίως επίπλων οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η συνέπεια, η καθετοποιημένη παραγωγή που μας δίνει την δυνατότητα προσαρμογής στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών μας.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 64Α - Πειραιάς
  2104112238,2104112239
  6944687596
 • TSAGAS GARDEN - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ

  Με σεβασμό τόσο στο φυσικό περιβάλλον , όσο  και στην παράδοση  της κατεργασίας του ξύλου η Tsagas Garden συνδυάζει  την ποιότητα με τις σύγχρονες  αρχιτεκτονικές τάσεις.   Πρωτοπορώντας στα μοναδικά υλικά και στις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες , έχει αναπτύξει ένα δυναμικό αγοραστικό κοινό και δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεχή ανάπτυξη.   Η τεχνογνωσία και η εμπειρία  της Tsagas Garden προσφέρει μοντέρνες και έξυπνες λύσεις για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου  , όπως επίσης και για τις ειδικές  κατασκευές  της αρεσκείας  των πελατών της.   Συγχρόνος οι  υπηρεσίες συσκευασίας, μεταφοράς και τοποθέτησης  την καθιέρωσαν στις κορυφαίες εταιρίες  του κλάδου.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΚΟΣ - Πιερίας
  6932748386
  6932748386
 • ΕΠΙΠΛΑ ΒΕΡΑΝΤΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΦΟΙ ΛΙΑΝΟΥ

  ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ!!! Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλες προσφορές σε έπιπλα κήπου και εξωτερικού χώρου. Τραπέζια, καρέκλες, αιώρες, κούνιες, καρέκλες σκηνοθέτη, μπαμπού, ομπρέλες και πολλά ακόμη. Διαθέτουμε ακόμη μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια και μεταλλικά έπιπλα. Πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές!!

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  Φωτογραφίες [9]
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 102 - Γλυφάδα
  2109633654
 • ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΪΑ - PRIMA AGORA CENTER - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΟΥ

  Η εταιρία PRIMA AGORA CENTER SA με διακριτικό τίτλο GV COLLECTION αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες με δραστηριοποίηση στον κλάδο της εμπορίας και διάθεσης επίπλου τόσο στην χονδρική όσο και στην Λιανική πώληση. Με οδηγό την εξειδικευμένη γνώση στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο, προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Στον εκθεσιακό μας χώρο 5,000 τμ!!.θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για την κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, κρεβατοκάμαρα, γραφείο, παιδικό καθώς και έπιπλα εξοχής.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΒΙ.ΠΕ ΠΑΤΡΩΝ - Πάτρα
  2610647520