Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 | 06:41 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΙΠΛΑ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Mabo - Έπιπλα Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκη - Έπιπλα Μπάνιου Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκη - Νιπτήρες Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκη - Φωτιστικά - Ειδικές Κατασκευές

  Στη σύγχρονη εποχή της πληροφόρησης και του μοντέρνου σχεδιασμού, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η εξειδίκευση έχει προσφέρει πολλά στην ποιοτική αναβάθμιση του νευραλγικότερου χώρου του σπιτιού: του μπάνιου. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε εξειδικευμένες εταιρείες για να οργανώσουν σωστά και να μορφoποιήσουν αισθητικά τον συγκεκριμένο χώρο. Μια από τις πιο ονομαστές εταιρίες του είδους είναι η Mabo. Από το 1988 – έτος ίδρυσης της – η εταιρεία Mabo επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στον τομέα κατασκευής επίπλων μπάνιου. Οι απόλυτα ποιοτικές και λειτουργικές δημιουργίες που διοχετεύει στην αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την αναγνώριση και την καταξίωση της στην πορεία του χρόνου. Τα κύρια χαρακτηριστικό των επίπλων Mabo είναι τα άριστα υλικά από μασίφ ξύλο και κόντρα πλακέ θαλάσσης: κατασκευές που εγγυώνται την αντοχή τους στο χρόνο, υπό τις ιδιαίτερες πάντα συνθήκες υγρασίας που επικρατούν στον συγκεκριμένο χώρο του μπάνιου. Σήμερα η εταιρεία Mabo σε νέες εγκαταστάσεις με τον πιο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η όποια ιδέα με απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια. Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας ανανεώνει συνεχώς και ανελλιπώς την μεγάλη γκάμα των μοντέλων παραγωγής, ώστε τα προϊόντα που διοχετεύονται στην αγορά να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις – λειτουργικές και αισθητικές – του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού. Στοχεύοντας πάντα στην κορυφή, οι υπεύθυνοι της εταιρείας, με επικεφαλής τον ιδρυτή Ευάγγελο Νικολουδάκη σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και στοιχειοθετούν την πορεία του μέλλοντος, μια πορεία που υπόσχεται πολλά για να πραγματώσει ακόμη περισσότερα.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  23ης Ιουλίου 100 - Κορδελιό - Θεσσαλονίκη
  2310757021
  6972312687
 • VIOSALON - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ -ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Από το 1990 μέσα σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά επίπλων, η εταιρία «VIOSALON» με επίμονη προσπάθεια κατάφερε να κάνει το όνομα της συνόνημο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και εγγύησης. Οι συνεχείς επενδύσεις σε υποδομή και οργάνωση, ο διαρκής εμπλουτισμός προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το ευέλικτο οργανωτικό σχήμα και η υψηλή τεχνογνωσία των ιδικών μας ανέδειξαν στην κορυφή του χώρου των σαλονιών. Επιπλέον, στις βασικές αρχές μας είναι και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και προτάσεων στους πελάτες μας για την καλύτερη τεχνικά και πιο συμφέρουσα λύση. Η εταιρεία VIOSALON μπορεί και κατασκευάζει: σαλόνια, γωνιακά σαλόνια, δερμάτινα σαλόνια, έπιπλα γραφείου, καναπέδες, κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, πολυθρόνες, καρέκλες, παιδικά κρεβάτια, καθρέπτες. Ακόμη έχουμε μία τεράστια ποικιλία που αφορά έπιπλα ξενοδοχείων, μικροέπιπλα ξενοδοχείων, μπουφέδες, υφάσματα κουρτίνας, υφάσματα επίπλων, μεταλλικές τραπεζαρίες. Κατασκευάζουμε κατά παραγγελία τα έπιπλα που θέλετε και έχετε ονειρευτεί για το σπίτι σας.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  17ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2394072209
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΚΡΕΑΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ - ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ - ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

  Εμπόριο επίπλων στην Θεσσαλονίκη. Η εμπειρία και ο δυναμισμός τόσων χρόνων, γίνονται ένα όνομα, προορισμένο να κατακτήσει την αγορά στον τομέα του επίπλου, ΕΠΙΠΛΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ. Από την πρώτη στιγμή το κατάστημα έγινε σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη. Η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής, κάνουν τη διαφορά. Σε εμάς θα βρείτε έπιπλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων που ικανοποιεί κάθε γούστο και καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης αισθητικής. Κρεβατοκάμαρες σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια, καναπέδες συρόμενοι, σαλόνια μοντέρνα γωνιακά ή κλασσικά διαχρονικά, συνθέσεις και τραπεζαρίες για όλους τους χώρους, βιτρίνες και μικροέπιπλα που θα σας ξετρελάνουν.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  ΕΓΝΑΤΙΑΣ 12 - Θεσσαλονίκη
  2310536165
  6973806310
 • ΕΠΙΠΛΑ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΕΠΙΠΛΩΝ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία επίπλων Τριανταφυλλίδης Μιχάλης έχει χρόνια στο χώρο των επίπλων στην πόλη της Θεσσαλονίκης Μαυρομιχάλη 27 και Μακεδονίας 124. Η εταιρεία μας είναι ηγέτης στο εμπόριο και την αλλαγή ταπετσαρίας επίπλων. Τα έπιπλά μας είναι χαρακτηριστικά πολύ καλή ποιότητα που γίνεται όλο και καλύτερη καθώς συνεχώς ενημερωνόμαστε για τα νέα υλικά και σχέδια. Έχουμε άριστη συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές υλικών επιπλοποιίας και επίπλων. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υφάσματα για τις μεταποιήσεις και αλλαγές που αναλαμβάνουμε με μοντέρνα και κλασικά σχέδια για όλα τα γούστα. Το κατάστημά μας διαθέτει μια πλήρη και ευρύτατη συλλογή που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμές έχουμε εξέχουσα θέση στην αγορά του επίπλου. Σε εμάς θα βρείτε ότι ψάχνεται για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμη και αν δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι καινούργιο το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει λύση με την μεταποίηση και αλλαγή ταπετσαρίας στα παλιά σας έπιπλα. Η αλλαγή ταπετσαρίας μπορεί να δώσει νέα ζωή στα παλιά σας έπιπλα τόσο όσο ένα νέο σχέδιο όσο μια αλλαγή σε ένα φθαρμένο υλικό. Σε εμάς θα βρείτε φινέτσα και λειτουργικότητα σε μια οικονομική λύση. Η εταιρεία παρέχει βιολογικό καθαρισμό σε στρώματα και σαλόνι. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας…  

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  Μαυρομιχάλη 27 και Μακεδονίας 124 - Θεσσαλονίκη
  2310311451,2310318030
 • ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ERGO - Α. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

  Η ERGO έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών καθώς και την ανανέωση των προϊόντων, ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standard ποιότητας και εργονομίας τα οποία χαρακτηρίζουν την εταιρεία. H διαρκής ανάπτυξη και ανανέωση των προϊόντων επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: Μέσω των μονάδων παραγωγής στην Ελλάδα, όσο και μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 24 - Θεσσαλονίκη
  2310950731
  6977202393
 • ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΕΠΙΠΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ - ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η επιχείρηση ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ με τα 40 χρόνια και πλέον στο χώρο του επίπλου από το 1969 όταν ο πατέρας ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ έκτιζε την επιχείρηση στη περαια θεσ/νικης και στη πορεία την ανέλαβε ο γιος σας εγγυάται γερμανική ποιότητα και αντοχή σε συνδυασμό με ιταλική φινέτσα στα έπιπλα σας. Η επιχείρηση μας εδρεύει στην Περαία Θεσσαλονίκης και σας παρέχει γρήγορη αλλά και ποιοτική δουλεία για το σπίτι το μαγαζί και οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία. Ερχόμαστε στο χώρο σας, μελετάμε μαζί σας τα έπιπλα η την ξύλινη κατασκευή που θέλετε να φτιάξετε, τη σχεδιάζουμε και σας παραδίδουμε γρήγορα και υπεύθυνα την εργασία που μας αναθέσατε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και σας εγγυούμαστε έπιπλα για μια ζωή. Με εκτίμηση ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΥΠΡΟΥ 21 - Θεσσαλονίκη
  2392301814
  6976800917
 • ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

  Έπιπλα κουζίνας, κατασκευή επίπλων, κουζίνας, ειδικές παραγγελίες επίπλων, έπιπλα μπάνιου, κουφώματα, ντουλάπες. Η πολυετής πείρα μας , στην κατασκευή επίπλου (από το 1963) σας εγγυάται την άριστη ποιότητα μέσα από μια τεράστια γκάμα σχεδίου. Αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες, κουφώματα εσωτερικά, εξωτερικά, κρεβατοκάμαρες, παιδικά δωμάτια. Εξυπηρετούμε και παραδίδουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Παρέχεται εγγύηση εφ' όρου ζωής. Σας περιμένουμε στον χώρο μας !!!

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΤΡΙΛΟΦΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2392063956
  6947696193
 • ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

  Η εταιρία μας βρίσκεται χρόνια στον χώρο του επίπλου και είμαστε πάντα δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε για τις ανάγκες του σπιτιού σας.  Στον χώρο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα επίπλων και κουφωμάτων για όλων των ειδών τα σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους. Η μεγάλη εμπείρια, η τεχνογνώσια και ο επαγγελματισμός μας έχει ως αποτέλεσμα την συνεργασία μας με πλήθος ιδιωτών και κατασκευαστικών εταιριών. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα παιδικά, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα σαλονιού, έπιπλα μπάνιου, κουφώματα, στη Νεοχωρούδα, Θεσσαλονίκη.    

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ - Θεσσαλονίκη
  2310787252
  6978240423
 • ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΣΚΕΛΕΤΑ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

  Η εταιρεία "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" κατασκευάζει σκελετά σαλονιών εδώ και 30 χρόνια. Ενώ από το 2001 επεκταθήκαμε και στις ειδικές κατασκευές σχεδιάζοντας άριστης ποιότητας μοναδικά και πρωτότυπα έπιπλα σε προσιτές τιμές. Η εξειδίκευση μας στην επένδυση επίπλων με δέρμα μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2310799409
  6972941228
 • ΕΠΙΠΛΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - AMELIE - ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

  Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, εδώ και 7 χρόνια, υπάρχει ένας μικρός και μαγευτικός κόσμος μέσα στον οποίο επικρατεί το άσπρο στοιχείο, «κατεκλυσμένο» με το αγγλικό και γαλλικό αποικιακό στυλ, όπως country style. Στο χώρο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επίπλων με ιδιαίτερο στυλ, φωτιστικά για όλα τα γούστα και διάφορα οικιακά είδη προσαρμοσμένα για όλα τα γούστα. Επιπλέον μπορείτε να αναζητήσετε εκλεπτυσμένα κομμάτια από είδη δώρων, σε ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα. Όλα τα είδη μας κατέχουν τόσο το αγγλικό όσο και το γαλλικό στοιχείο. Σας περιμένουμε να δείτε και να επιλέξετε ανάμεσα στη μεγάλη μας συλλογή.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  82884
  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 33 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310444960
  6971879051
 • ΕΠΙΠΛΟ ΦΩΤΙΑΔΗΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ - ΣΤΡΩΜΑΤΑ MEDIA STROM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  Το έπιπλο "Φωτιάδης" είναι συνώνυμο της κομψότητας και της αισθητικής. Η εταιρεία ξεκίνησε πριν 30 χρόνια περίπου με έδρα τον Εύοσμο. Αργότερα μεταφέρθηκε στα Διαβατά και σήμερα βρίσκεται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης - Εδεσσας κοντά στον Άγιο Αθανάσιο.Στην έδρα της εταιρείας λειτουργεί ανακαινισμένος εκθεσιακός χώρος 3 ορόφων 2000 τ.μ. με ποικιλία επίπλων από τις μεγαλύτερες ιταλικές εταιρείες. Εκεί θα βρείτε τον Μιχάλη και την Ελένη Φωτιάδη με τους συνεργάτες τους, πάντα πρόθυμους να σας βοηθήσουν με διακοσμητικές προτάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συνδυάζοντας την αισθητική και λειτουργικότητα οι πρακτικές προτάσεις της εταιρίας δημιούργησαν ένα ξεχωριστό στιλ που γρήγορα υιοθετήθηκε απότους μέχρι τώρα πελάτες της. Η εταιρία βασίζεται στην τεχνογνωσία κατασκευής επίπλων καθώς και στην επιμέλεια επιλογής επίπλων της ελληνικής και ξένης αγοράς με κρητήριο την λειτουργικότητα του χώρου και τη σωστή οργάνωση. Η εταιρία Fotiadis διαθέτει τμήμα υφασμάτων για την επιλογή σας στα έπιπλα που θα προτιμήσετε.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  15ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - Θεσσαλονίκη
  2310722311,2310722016
 • ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΠΑΡΑΒΑΝ - ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ – ΚΟΝΣΟΛΕΣ-ΣΕΚΡΕΤΕΡ - ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Συλλεκτικά μικροέπιπλα εισαγωγής, κλασσικά και νεοκλασσικά και μεταλλικά έπιπλα , προσφέρονται από ιδιώτη σε τιμή ευκαιρίας.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ - Άνω Τούμπα
  6946776813
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ - ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ

  Η εταιρεία Αφοί Τζουμάνη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 με αντικείμενο την κατασκευή επίπλων. Στην διάρκεια των χρόνων εξειδικεύτηκε σε πολλά είδη επίπλων.   Μετά το 1995  σταδιακά μέχρι σήμερα σταθεροποιήθηκε στην μαζική παράγωγη των μοντέρνων επίπλων κατοικίας, επαγγελματικών χώρων και επίπλων για ξενοδοχειακό εξοπλισμό, που διοχετεύονται χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.   Γνώσεις Τεχνικής Σχολής επιπλοποιίας ‘ΕΥΚΛΕΙΔΗ’ και διακόσμησης ‘ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ’ συμπληρώνουν την πείρα 24 ετών στο αντικείμενο του επίπλου......   .....Βιβλιοθήκες, Βιτρίνες, ¨Επιπλο TV, Κονσόλες, Κρεβατοκάμαρες, Σετ τραπεζαρίας, Συνθέσεις, Συρταριέρα - κομοδίνο, Τραπεζάκια γωνίας, Τραπεζάκια σαλονιού, Τραπέζια.   ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ.......... Ο αρχιτέκτονας είναι ο επιστήμονας μηχανικός που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό του χώρου, εσωτερικού και εξωτερικού. Ο αρχιτέκτονας προτείνει λύσεις που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την οικονομία, την τεχνολογία, την αισθητική, και το περιβάλλον, και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του ανθρώπου.   Ως επιστήμονας που ειδικεύεται στο σχεδιαμό, μπορεί να σχεδιάσει εξατομικευμένες λύσεις, ακόμα και έπιπλα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.    Η εταιρεία Αφοί Τζουμάνη Ο.Ε.  έχει αναπτύξει ένα εσωτερικό τμήμα που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες.   Οι δυνατότητες παραγωγής μας είναι ουσιαστικά απεριόριστες, και σε συνδυασμό με την εμπειρία των σχεδιαστών και των τεχνικών μας, μπορούμε να υλοποιήσουμε τα πιο απαιτητικά και ριζοσπαστικά σχέδια.   *  Ανάλυση του έργου σύμφωνα  με τις προδιαγραφές του αρχιτέκτονα-διακοσμητή και κατασκευαστικές συμβουλές για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.   * Έγκαιρος προϋπολογισμός για την κατασκευή, με βάση το κόστος για τους εμπλεκομένους στο έργο.   *  Ειδικές οικονομικές συμφωνίες ανάλογα με τον όγκο του έργου.   *  Παράδοση του έργου πάντα στον συμφωνηθέντα χρόνο.     - ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. -ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.     Η εταιρεία Αφοί Τζουμάνη Ο.Ε.  γνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που έχει η διακόσμηση στο χώρο του ξενοδοχείου, μελετά για εσάς προσεκτικά τη συνολική εικόνα του κάθε δωματίου και σας προτείνει την ιδανική λύση για τον ξενοδοχειακό σας εξοπλισμό.    Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε έπιπλα μοντέρνα και κλασσικά , και οι ειδικές κατασκευές επίπλων που φτιάχνουμε , για τον  εξοπλισμό του ξενοδοχείου σας, (δωματίων και κοινόχρηστων χώρων) θα ανανεώσει το χώρο σας και θα καλύψει τις ανάγκες για προσιτές και συγχρόνως λειτουργικές λύσεις.   Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε ένα απόλυτα ολοκληρωμένο χώρο με αισθητική και λειτουργικότητα.   ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ   Η εταιρία μας διαθέτει έπιπλα ελληνικής κατασκευής και είναι σε θέση να δεχτεί ειδικές παραγγελίες για κατασκευές επίπλων ,βάση του δικού σας προσωπικού γούστου και στυλ. Επιπλώστε όλο το σπίτι. Κρεβατοκάμαρα, Σαλόνι, Σύνθεση, Τραπεζάκι σαλονιού, Τραπεζαρία Σετ.   Μπορείτε να επισκεφθείτε και τον εργοστασιακό μας χώρο, για να δείτε από την αρχή έως το τέλος την κατασκευή και την δημιουργία των επίπλων σας.     ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ - ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ   Αν είστε ήδη επαγγελματίας ντίλερ ή μάνατζερ στην Ευρώπη , στο χώρο της πώλησης επίπλων, και έχετε το δικό σας group πωλητών , θα μας ενδιέφερε η συνεργασία μαζί σας.   Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τους όρους μιας νέας εξαιρετικά κερδοφόρας συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΡΥΜΟΣ, 17ο ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2394020277
  6977282551
 • ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ - ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΠΙΕΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΔΡΑΜΑ - ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ - ΚΑΡΕΚΛΕΣ - ΕΙΔΗ ΕΞΟΧΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΑ

  Καρέκλες - Πολυθρόνες. Η επιχείρηση ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1975, δίνοντας λύσεις αξιόπιστες και οικονομικές σε ιδιώτες και επιχειρηματίες. Στο χώρο μας θα βρείτε έπιπλα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης και αναψυχής, ξενοδοχεία, ταβέρνες, cafe, με στόχο πάντα το τρίπτυχο: κορυφαία ποιότητα υλικών, εκλεπτυσμένη αισθητική, ανταγωνιστικό κόστος κτήσης. Έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε δυναμικά στην ιδιαιτέρως απαιτητική αγορά, έχοντας δημιουργήσει ένα μακροσκελή και διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο ευχαριστημένων πελατών. Εμπειρία και εξειδίκευση στο πλευρό των πελατών μας. Εξυπηρετούμε πανελλαδικά απο όπου μας ζητηθεί. Αποστολές πανελλαδικά, Έβρο, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ροδόπη, Δράμα, Κιλκίς, Πέλλα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη, Καστοριά, Πιερία, Ημαθία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Τρίκαλα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Πρέβεζα.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ 21 - Θεσσαλονίκη
  2310280716
  6944781432
 • Χαριζάνης - Έπιπλα Πολίχνη Θεσσαλονίκη - Κουζίνες Ντουλάπες Πολίχνη Θεσσαλονίκη

  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει κάθε ανάγκη σας σε έπιπλο, ντουλάπα, κουζίνα, μπάνιο, εσωτερικές πόρτες, τραπεζαρίες, παιδικά δωμάτια, συνθέσεις, ένα ειδικό εξάρτημα ή ολόκληρο το δωμάτιό σας, με μεράκι και αγάπη για την κάθε κατασκευή. Χωρίς καμία χρέωση επισκεπτόμαστε τον χώρο σας για να μελετήοσυμε και να συζητήσουμε μαζί σας επί τόπου την καλύτερη δυνατή λύση: το είδος και τα σχέδια των επίπλων που ταιριάζουν τα υλικά που εξυπηρετούν καλύτερα τα χρώματα που αναδεικνύουν τον χώρο με σεβασμό στο κόστος που επιθυμείτε να διαθέσετε Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, το Έπιπλο Χαριζάνης έρχεται κοντά σας!   Η 20ετής εμπιστοσύνη των ευχαριστημένων πελατών μας είναι η καλύτερη απόδειξη των δεσμών μακράς διάρκειας που δημιουργούμε μαζί τους!

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  Ανδρέα Παπανδρέου 279 - Θεσσαλονίκη
  2310619643
  6973776868
 • ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Επιπλοποιός, Θεσσαλονίκη. Κατασκευή και εμπορία επίπλων. Εξοπλισμός καταστημάτων, Θεσσαλονίκη. Έπιπλα γραφείου, Θεσσαλονίκη. Έπιπλα κουζίνας, Θεσσαλονίκη. Ειδικές κατασκευές έπιπλων, Θεσσαλονίκη. Η βιοτεχνία επίπλων του Σοφοκλή Σταυρακάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εδρεύει στην περιοχή των Βασιλικών, στο δρόμο προς Περιστερά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Ο Σοφοκλής Σταυρακάκης, πτυχιούχος διακοσμητής και επιπλοποιός δεύτερης γενιάς, παράγει ποιοτικό έπιπλο και ειδικές κατασκευές συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας του Ιωάννης Σταυρακάκης το 1965. Η βιοτεχνία διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και την τεχνογνωσία για την αποπεράτωση κάθε έργου μικρού ή μεγάλου, κλασικού, νεοκλασικού ή μοντέρνου. Στην απόδοση των φινιρισμάτων δημιουργούνται όλες οι τεχνοτροπίες όπως ανάγλυφες επιφάνειες, γυαλιστερά, ντεκαπέ, πατίνες όλων των αποχρώσεων και κάθε είδος εξεζητημένης κατασκευής που εσείς θα ζητήσετε, χρησιμοποιώντας παράλληλα τους κορυφαίους μηχανισμούς και εξαρτήματα επιπλοποιίας της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε για σας μία δωρεάν μελέτη και προσφορά για το χώρο σας χωρίς εσείς να έχετε καμία υποχρέωση. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και υλικών.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  25ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ - Θεσσαλονίκη
  2396023011
  6972266934
 • ΓΚΟΥΜΑΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ - ΣΑΛΟΝΙΑ - ΣΥΝΘΕΤΑ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ

  Η εταιρία ΓΚΟΥΜΑΣ Ο.Ε. έχει ήδη γράψει ιστορία 40 χρόνων στο χώρο του κλασσικού και μοντέρνου επίπλου. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, δεξιοτεχνία στην κατασκευή και διαχρονική ποιότητα, υπογράφει με το ανεξίτηλο design της, την ανώτερη αισθητική του κάθε χώρου. Το εξιδικευμένο προσωπικό μας,θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει λύσεις, που θα μετατρέψουν το χώρο σας, σε άνετο, λειτουργικό, υψηλής αισθητικής, με σεβασμό στις ανάγκες σας. Με καταξιωμένη πορεία στον τομέα του επίπλου έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της, στην μελέτη των εσωτερικών χώρων και την επάνδρωσή τους με ξυλοεπενδύσεις και έπιπλα σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους. Η μηχανολογική υποδομή στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας, εγγυώνται το τελικό αποτέλεσμα. Το μεράκι, η λεπτομέρεια, η ποιότητα και η συνεχής έρευνα για νέα υλικά, σχεδιαστικές λύσεις και τεχνοτροπίες,έχουν καθιερώσει την εταιρία ΓΚΟΥΜΑΣ Ο.Ε., μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Φωτογραφίες [17]
  Στείλτε e-mail
  16ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Θεσσαλονίκη
  2310461623,2392071664
  6978333666, 6978333669
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ - ΚΟΝΣΟΛΕΣ - ΚΟΡΝΙΖΕΣ - ΚΟΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

  Τραπεζάκια σαλονιού, κονσόλες, καθρέπτες, κορνίζες και διακοσμητικά, όλα κατασκευής μας, με χειροποίητα σκαλίσματα, υπέροχους καπλαμάδες, μοναδικές βαφές και ειδικές διακοσμητικές εφαρμογές.   Ο συνδυασμός ξύλου και γυαλιού, οι χειροποίητες χαράξεις, οι απίστευτες βαφές στο ξύλο και στο γυαλί, αποτέλεσμα των 45 χρόνων εμπειρίας στο έπιπλο, είναι η ποιοτική διαφορά που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας.   Δείτε τη συλλογή μας σε έπιπλα, τραπεζάκια, κονσόλες και ειδικά διακοσμητικά και ζητήστε μας μία προσφορά. Μπορούμε να παραδώσουμε σε όλη την Ελλάδα.   Να είστε σίγουροι ότι η πρωτοτυπία των σχεδίων και η ποιότητα της κατασκευής θα ανταπροκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σας!  

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Φωτογραφίες [9]
  3ο ΧΛΜ ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Λαγκαδάς
  2392032450
  6932776200, 6932562128
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ - ΥΛΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Υλικά κουζίνας, υλικά επίπλου, διακοσμητικά προϊόντα κουζίνας, πλαίσια αλουμινίου, πόρτες κουζίνας, σύστημα συρόμενης ντουλάπας, μεντεσέδες, στην Θεσσαλονίκη. Η εμπορική εταιρία Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε. εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ,που βρίσκονται στην Συμμαχική οδό Ιωνίας-Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη. Η επιχείρηση μετρά 18 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται συνεχώς ανοδική. Στον αποθηκευτικό της χώρο συνολικού εμβαδού 8.000 m2 μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιϊας σε μια μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς. Τα προϊόντα της επιχείρησης απευθύνονται αρχικά σε επαγγελματίες κατασκευαστές κάθε είδους επίπλων, κουφωμάτων , διακοσμητές εσωτερικών-εξωτερικών χώρων ,κατασκευαστικές εταιρίες κλπ χωρίς να αποκλείονται οι λιανικοί αγοραστές όπως ιδιώτες και νοικοκυριά. Η γκάμα των πελατών μας εκτείνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο , καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, η συνέπεια, η υπευθυνότητα αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει δώσει το προβάδισμα στην πώληση των αγαθών αυτού του είδους, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές των γειτονικών Βαλκανικών χωρών. Ήδη βάσει μεγεθών και αποτελεσμάτων η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συνεχής ανανέωση των εμπορευμάτων μας από την Διεθνή και Eγχώρια αγορά και η αναζήτηση προσιτών τιμών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας ,που μπορεί έτσι να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις πωλήσεις είμαστε στην διάθεσή σας τόσο στην τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση όσο και στις κατ΄ιδίαν επαφές σας, με το έμπειρο προσωπικό μας. Σας καλωσορίζουμε στην Θεσσαλονίκη, το επίκεντρο των Βαλκανίων και ελπίζουμε στην αρχή αλλά και στην συνέχεια μιας υγειούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310785708,2310785709
 • ΕΠΙΞΥΛΟΝ - ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΒΙΚΤΩΡ

  Η εταιρία  ΕΠΙΞΥΛΟΝ  του κυρίου Ταλιαδούρου Βικτωρ, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Με πολυετή εμπειρία και πνεύμα καινοτομίας μπορεί και συνδυάζει το κλασσικό Ελληνικό έπιπλο με σύγχρονα έπιπλα με άψογο τρόπο και στυλ. Δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, την ποιότητα των προϊόντων μας και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, παρέχοντας εγγύηση. Η εταιρία EPIXILON  διαθέτει τα προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και οραματίζεται την εξάπλωση στο εξωτερικό. Επισκεφτείτε τον ιστοσελίδα μας για να δείτε περισσότερα για τη δουλειά μας. Με εκτίμηση, Βίκτωρ Ταλιαδούρος

  Κατηγορία: ΕΠΙΠΛΑ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2392072033
Σελίδα 1 από 2