Κατάλογος Επιχειρήσεων
σε: Όλη την Ελλάδα
-
Βιοχημικά Εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ Ε.Ε. | Γαλήνη Λάρισα
Βιοχημικές Εξετάσεις Τροφίμων - Σύστημα HACCP - Μελέτη - Εγκατάσταση - Συντήρηση - Απολυμαντικά - Καθαριστικά - Καλλιέργειες Τυριών - Πυτιά - Εγκατάσταση Συστημάτων Ελέγχου - Κατασκευή Τυροκομείων ΠΑΡΜΑΚΛΗ | Γαλήνη Λάρισα Τα Βιοχημικά Εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ στη Λάρισα, δραστηριοποιούνται δυναμικά στον τομέα της τεχνολογίας γάλακτος και τυροκομίας, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν από τη μικρή οικιακή παραγωγή έως τη βιομηχανική μονάδα γαλακτοκομικών προϊόντων. Με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την επιστημονική εγκυρότητα, το εργαστήριό μας υποστηρίζει επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής, στην τήρηση διεθνών προτύπων και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που ξεχωρίζουν στην αγορά. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ενιαία προσέγγιση που συνδυάζει επιστημονική γνώση, τεχνική εξειδίκευση και πρακτική εμπειρία, έτσι ώστε μαζί να μπορέσουμε να αναδείξουμε τη γνώση, την τεχνολογία και την ποιότητα ως τα ισχυρότερα εργαλεία επιτυχίας της επιχείρησής σας. Από τη μελέτη και την εκπαίδευση, έως τη συνεχή υποστήριξη και προμήθεια εξοπλισμού, αποτελούμε τον αξιόπιστο συνεργάτη κάθε επιχείρησης στον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων, αντιμετωπίζοντας κάθε συνεργασία ως μια σχέση εμπιστοσύνης, που επενδύει στη διαφάνεια, την ακρίβεια και τη σταθερή τεχνική υποστήριξη, παρέχοντας 1. Επιστημονική & τεχνολογική υποστήριξη τυροκομείων Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους βιοχημικούς, τεχνολόγους τροφίμων και συμβούλους ποιότητας, οι οποίοι παρέχουν προσωποποιημένες επιστημονικές υπηρεσίες σε κάθε στάδιο της παραγωγής γάλακτος και τυριού. Προσφέρουμε: - Ανάλυση πρώτων υλών και τελικών προϊόντων - Εντοπισμό και επίλυση τεχνολογικών προβλημάτων (π.χ. προβλήματα ωρίμανσης, υφής, οξύτητας) - Καθοδήγηση για τη σωστή επιλογή καλλιεργειών, πυτιάς και παραμέτρων επεξεργασίας - Τεχνολογικές προτάσεις για τη βελτίωση ποιότητας και απόδοσης Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα και ασφάλεια προϊόντων, με βάση τη σύγχρονη επιστημονική γνώση και τη νομοθεσία τροφίμων. 2. Συστήματα HACCP - ISO - BRC & IFS Επειδή η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων αποτελεί βασικό άξονα λειτουργίας κάθε επιχείρησης του κλάδου, τα εργαστήριά μας ασχολούνται με ιδιαίτερη επιτυχία με τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος HACCP, καθώς είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τροφίμων. Αναλαμβάνουμε επίσης τη μελέτη και την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO της σειράς ISO 22000, BRC και IFS, όπως και την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων στις απαιτήσεις του συστήματος, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί νόμιμα, τεκμηριωμένα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητά σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: - Εκπόνηση μελέτης και εγχειριδίων συστήματος - Εκπαίδευση προσωπικού στην εφαρμογή των διαδικασιών - Εσωτερικούς ελέγχους και προετοιμασία για πιστοποίηση από διαπιστευμένους φορείς - Ετήσια ανασκόπηση και ανανέωση συστημάτων 3. Εμπορία προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης Ως συνεργάτες της MINERAL σε απολυμαντικά και καθαριστικά, έχουμε οργανώσει ειδικά προγράμματα απολύμανσης και καθαρισμού για την αποτελεσματική καταπολέμηση βακτηρίων και μικροβίων, πάντα με την υποστήριξη του πλέον εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού μας. Με έδρα τη Λάρισα, εξυπηρετούμε όλο τον Ελλαδικό χώρο, μέσω του δικτύου συνεργατών μας. 4. Εμπορία καλλιεργειών & πυτιάς Έπειτα από χρόνια δοκιμών στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια τυροκομική αγορά, διαθέτουμε κορυφαίες καλλιέργειες για φέτα, ημίσκληρα, σκληρά τυριά καθώς και πυτιά ζωική και μικροβιακή, συνεισφέροντας στη ποιότητα και σταθερότητα της παραγωγής τυριών. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και συνοδεύονται από τεχνικά δελτία, οδηγίες χρήσης και επιστημονική υποστήριξη. 5. Συστήματα Ελέγχου & Καταγραφής Θερμοκρασιών Η συνεχής παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων παραγωγής (όπως θερμοκρασίες παστερίωσης, ψύξης και ωρίμανσης) ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης ιχνηλασιμότητα και συμμόρφωση με τα πρότυπα HACCP, αποτελεί βασικό στοιχείο ασφάλειας τροφίμων. Κατανοώντας τις ανάγκες που προκύπτουν από ελέγχους των υπηρεσιών σε μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, τα εργαστήρια ΠΑΡΜΑΚΛΗ έχουν εγκαταστήσει περισσότερα από 100 συστήματα ελέγχου και καταγραφής θερμοκρασιών και κρίσιμων σημείων. Εγκαθιστούμε πλήρη και ολοκληρωμένα συστήματα, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης όλων των παραμέτρων που αφορούν την καθημερινή παραγωγή και παρέχουν τη δυνατότητα αναδρομής στο χρόνο και επεξεργασίας των δεδομένων, με τη μορφή διαγράμματος και τιμών, όπου τα δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται αυτόματα σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Προσφέρουμε: - Συστήματα αυτόματης καταγραφής θερμοκρασιών και υγρασίας - Εξοπλισμό παρακολούθησης κρίσιμων σημείων (CCPs) - Λογισμικό αποθήκευσης και ανάλυσης δεδομένων - Εκπαίδευση στη χρήση και συντήρηση συστημάτων 6. Μελέτη & κατασκευή τυροκομείων Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την κατασκευή τυροκομείων, από τον έλεγχο για την αδειοδότηση έως την κατασκευή τους, με γνώμονα την αποδοτικότητα, την εργονομία και τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία. Σας παρέχουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας για τη συνολική προμήθεια του εξοπλισμού της μονάδας σας, καθώς και τη μεταφορά τεχνογνωσίας που χρειάζεστε, για να ξεκινήσετε με τα σωστά εφόδια. Η ομάδα μας αναλαμβάνει: - Τεχνικές μελέτες και έλεγχο για αδειοδότηση - Σχεδιασμό παραγωγικών ροών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων - Επιλογή εξοπλισμού, εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία - Παράδοση «με το κλειδί στο χέρι» και τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση 7. Εκπαίδευση προσωπικού Γνωρίζουμε σε βάθος ότι η επιτυχία κάθε τυροκομείου βασίζεται στη γνώση, την τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού. Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που συνδυάζουν επιστημονική θεωρία με πρακτική εφαρμογή, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε τυροκομικής επιχείρησης. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης, ενώ η ομάδα μας συνεχίζει να προσφέρει τεχνική καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη. Με στόχο να ενισχύσουμε τη γνώση, την αποδοτικότητα και την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας, προσφέρουμε: - Θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε όλα τα στάδια παραγωγής τυριών - Τεχνικές επιλογής πρώτης ύλης, πήξης, ωρίμανσης και συντήρησης - Εφαρμογή συστημάτων HACCP, ISO 22000, BRC & IFS - Εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ μέσω μηνύματος συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε στα 2410571640 & 6932617415 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή για να σχεδιάσουμε μαζί τη βέλτιστη λύση για τη δική σας επιχείρηση! επικοινωνία κανόνα λήψης απόφασης εργαστηρίου πιστοποιητικό διαπίστευσηςΚατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
2944 -
Κέντρο Βιοχημικών Αναλύσεων Μελετών & Έρευνας ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε. | Λάρισα
Αναλύσεις (Οινολογικές - Χημικές - Βιοχημικές - Μικροβιολογικές – Εδαφολογικές) - RnD Έρευνα (Νέα & Καινοφανή Τρόφιμα, Πατέντες, Ερευνητικές Εργασίες, Χρόνος Ζωής & Διαθρεπτική Αξία Τροφίμων, Νομική Υποστήριξη) - Μελέτες - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων - Υπηρεσίες Οινολόγου & Υγιεινολόγου | Λάρισα Με 33 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα, το Κέντρο Βιοχημικών Αναλύσεων Μελετών & Έρευνας (ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε.) αποτελεί έναν από τους πλέον καταξιωμένους φορείς στον χώρο, μια διαφορά που το καθιστά μοναδικό έναντι του ανταγωνισμού. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Ιδρυτής του είναι ο Δρ. Β. Κωνσταντίνος Κακάβας, Χημικός – Οινολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με εξειδίκευση στην ποιότητα του περιβάλλοντος και πολυετή εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό τομέα, ως Διευθυντής Ποιότητας, όσο και στον ακαδημαϊκό χώρο, με πρωτότυπη και καινοτόμο ερευνητική δραστηριότητα. Οι εργασίες του παρατίθενται στον παρακάτω σύνδεσμο. ερευνητικές εργασίες ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Το Κέντρο Βιοχημικών Αναλύσεων, Μελετών & Έρευνας (ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε.) στελεχώνεται από μία έμπειρη ομάδα εννέα εξειδικευμένων επιστημόνων, οι οποίοι, με επίκεντρο την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο διεπιστημονικότητας. Οι περισσότεροι διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, καθώς και σημαντική επαγγελματική εμπειρία, στοιχεία που εγγυώνται την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Μέλη της βασικής ομάδας είναι, μεταξύ άλλων: • ο κ. Κακάβας Κωνσταντίνος, • ο κ. Σπανός Σωτήριος, Χημικός MSc, • ο κ. Κακάβας Βασίλειος, φοιτητής Γεωπονίας, καθώς και ένας έμπειρος Χημικός Μηχανικός ως εξωτερικός συνεργάτης. Η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών του εργαστηρίου αποτελεί βασική προτεραιότητα, με στόχο την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και την προώθηση της καινοτομίας, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία. Στο Κέντρο Βιοχημικών Αναλύσεων Μελετών & Έρευνας (ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε.) απασχολούνται: ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ & ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΙΝΟΛΟΓΟΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΕΡΓΩΝ Στα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε διαχειριστεί με επιτυχία μεγάλο εύρος ιδιωτικών και δημόσιων έργων και μελετών, με χαρακτηριστικά παραδείγματα να παρουσιάζονται παρακάτω. Παρακολουθήσεις Οινοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα Παροχή οινολογικών συμβουλών σε Οινοποιεία μικρής και μεγάλης δυναμικότητας με την επίβλεψη – καθοδήγηση για την παραγωγή καινοτόμων, αρωματικών και πρωτοποριακών οίνων με τη δυνατότητα ανάδειξής τους σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού σε όλη την υφήλιο. Ποιοτικός έλεγχος νερών και προστασία της δημόσιας υγείας Με βάση το ΦΕΚ 3525/2023 περί «Ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης σε συμμόρφωση προς τις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/2184 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Δεκεμβρίου 2020 (L435/1, 23.12.2020)» απαιτείται η συνεχής χημική και μικροβιολογική παρακολούθηση του πόσιμου νερού των δήμων. Το Κέντρο Βιοχημικών Αναλύσεων Μελετών & Έρευνας παρείχε τις υπηρεσίες του σε πολλούς δήμους όπως στο Δήμο Λαρισαίων, στο Δήμο Κιλελέρ, στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, στο Δήμο Ευρυμενών και πολλούς άλλους σε όλη της Ελλάδα. Σύνταξη εδαφολογικών μελετών Αντικείμενό της αποτελεί η χαρτογράφηση της γονιμότητας του εδάφους και της θρέψης των φυτών. Μια τέτοια μελέτη έγινε σε μια περιοχή περίπου χιλίων στρεμμάτων στην περιοχή της Καρδιτσομαγούλας στην Καρδίτσα, με ιδιωτική χρηματοδότηση από τον κ. Χατζή Δημήτριο - Γεωπόνο. Σύμβουλοι σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες Βιομηχανίες τροφίμων, αλουμινίου, οίνου, μπύρας, αποσταγμάτων. Ομιλίες σε αγροτικές και περιβαλλοντικές δράσεις Συμμετοχή σε συνέδρια, workshops, εκθέσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού για αγροτικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις. Συγγραφή πολλών ερευνητικών εργασιών https://www.researchgate.net/profile/Konstantinos-Kakavas?ev=prf_overview Σπανός Σωτήρης Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή επιθυμείτε να προγραμματίσετε κάποια ανάλυση επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή στα τηλέφωνα 2410550705 & 6937711777 και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό! μήνυμα ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευτέρα: 8:30 - 14:30 & 18:00 - 20:45 Τρίτη: 8:30 - 14:30 Τετάρτη: 8:30 - 14:30 & 18:00 - 20:45 Πέμπτη: 8:30 - 14:30 Παρασκευή: 8:30 - 14:30 & 18:00 - 20:45 Σάββατο: Με ραντεβού Κυριακή: ΚλειστάΚατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Φωτογραφίες [27] 2116 -
ΟΙΝΟ Analysis | Οινολογικό Εργαστήριο Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης
ΟΙΝΟ Analysis Οινολογικό Εργαστήριο | Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης Το Οινολογικό Εργαστήριο - Χημείο "ΟΙΝΟΣ Analysis" βρίσκεται στο Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης και αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για επαγγελματίες και ιδιώτες που ασχολούνται με την παραγωγή κρασιού. Εξειδικεύεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες οινολογίας και προσφέρει ποικιλία αναλύσεων που σχετίζονται με την ποιότητα του κρασιού, καλύπτοντας τις ανάγκες οινοποιείων σε όλη την περιοχή. Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονική τεχνογνωσία, το εργαστήριο βοηθά τους παραγωγούς να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ποιότητας. Αναλύσεις & Συμβουλευτική Οινοποιίας Στο "ΟΙΝΟΣ Analysis" παρέχονται επίσης ολοκληρωμένες χημικές αναλύσεις που αφορούν κάθε στάδιο της οινοποίησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες επίβλεψης οινοποιείων, παρακολουθώντας τη διαδικασία παραγωγής και διασφαλίζοντας την εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών. Οι αναλύσεις περιλαμβάνουν τον έλεγχο της σύστασης του κρασιού, την ανίχνευση πιθανών ελαττωμάτων, και την αξιολόγηση της ωρίμανσης, συμβάλλοντας στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Επικοινωνήστε μαζί μας για εξειδικευμένες οινολογικές υπηρεσίες και αναλύσεις στο "ΟΙΝΟΣ Analysis" στο Βενεράτο Ηρακλείου Κρήτης. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία! ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2810792279 ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Το Οινολογικό Εργαστήριο - Χημείο "ΟΙΝΟΣ Analysis" προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών και ιδιωτών στον τομέα της οινοποίησης. Παρέχουμε συμβουλευτική σε οινοποιεία, προσφέροντας καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της παραγωγής κρασιού, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την τελική εμφιάλωση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει εξειδίκευση και πολυετή γνώση στον τομέα της οινολογίας, εξασφαλίζοντας επαγγελματική καθοδήγηση σε κάθε στάδιο παραγωγής κρασιού. ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Χρησιμοποιούμε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να παρέχουμε ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στις χημικές αναλύσεις, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων σας.Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
3329 -
Χημικό Εργαστήριο Α.Μανούρας Ε.Π.Ε. - Ανάλυση Νερού - Ανάλυση Αποβλήτων - Ανάλυση Κρασιού - Έλεγχος Ελαιολάδου - Έλεγχος Εδάφους - Τρίκαλα
Χημικό Εργαστήριο Α.Μανούρας Ανάλυση Νερού - Ανάλυση Κρασιού - Έλεγχος για Φυτοφάρμακα - Ανάλυση Τροφίμων - Τρίκαλα Το «Χημικό Εργαστήριο Α. Μανούρας ΕΠΕ» λειτουργεί στη πόλη των Τρικάλων στην οδό Ιακωβάκη 13 από το 1999. Είναι διαπιστευμένο κατά ISO/IEC 17025 από το ΕΣΥΔ, αρ. πιστοπ. 503-4, επίσης αναγνωρισμένο ως εργαστήριο αυτοελέγχου γάλακτος και προϊόντων γάλακτος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος, κωδ. 00210 και τέλος ως Οινολογικό Εργαστήριο από την ΝΑ Τρικάλων και το Γενικό Χημείο του Κράτους. Σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17025, σελ 6, Εισαγωγή «Το παρόν έγγραφο περιέχει απαιτήσεις για εργαστήρια που τα επιτρέπει να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν με επάρκεια και έχουν την ικανότητα να παράγουν έγκυρα αποτελέσματα. Τα εργαστήρια που συμμορφώνονται με το παρόν έγγραφο λειτουργούν επίσης εν γένει σύμφωνα με τις αρχές του ISO 9001». Επίσης το Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζει το εργαστήριο σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο, καθορίζει: • γενικές απαιτήσεις όπως ‘αμεροληψία’ και ‘εμπιστευτικότητα’, • απαιτήσεις δομής και οργάνωσης, • απαιτήσεις σε πόρους, όπως προσωπικό, το οποίο πρέπει να διασφαλίζεται ότι έχει την επαγγελματική επάρκεια να εκτελεί εργαστηριακές δραστηριότητες και να αξιολογεί την σημαντικότητα των αποκλίσεων, • απαιτήσεις σε εγκαταστάσεις και έλεγχο περιβαλλοντικών συνθηκών ώστε να είναι ενδεδειγμένες για τις εργαστηριακές δραστηριότητες και να μην επηρεάζουν την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, • απαιτήσεις σε εξοπλισμό όπως όργανα μέτρησης, υλικά αναφοράς, πρότυπα μέτρησης κτλ. Ο κύριος εξοπλισμός όπως φωτόμετρα, επωαστικοί κλίβανοι, ζυγοί, θάλαμος νηματικής ροής, κλίβανοι αποστείρωσης, διακριβώνονται ετησίως, ενώ άλλα όργανα όπως πεχάμετρα, αγωγιμόμετρα, ρυθμίζονται πριν από κάθε χρήση σύμφωνα με τις μεθόδους αναφοράς, • τέλος το εργαστήριο καθιερώνει και διατηρεί τη μετρολογική ιχνηλασιμότητα των αποτελεσμάτων μέτρησης που παράγει.Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
210927 -
EPIRUS LAB TEST - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΡΑΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Διαπιστευμένο ιδιωτικό εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου έργων από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Έλεγχος υλικών και κατασκευής, μελέτες, έρευνες. - Τμήμα δομικών υλικών και σκυροδέματος: Εργαστηριακοί και εργοταξιακοί έλεγχοι, μελέτες συνθέσεως, έρευνα στα δομικά υλικά, τις κονίες και τα σκυροδέματα. • Ποιοτικός έλεγχος, αδρανών υλικών για την παραγωγή σκυροδέματος. • Μελέτες συνθέσεως σκυροδεμάτων, έρευνα για προσθήκη τέφρας, τεφροκονίας και άλλων προσμίκτων. • Μελέτες και έλεγχος εκτοξευόμενου σκυροδέματος (gunite). • Έλεγχος νωπού και εσκληρισμέονυ σκυροδέματος (δοκίμια, πυρήνες, κρουσιμετρήσεις, δοκιμαστικές φορτίσεις). • Έλεγχος κονιών, συνθέσεις κονιαμάτων • Έλεγχοι δομικών υλικών (κέραμοι, τούβλα, τσιμεντόλιθοι κ.λ.π.). - Τμήμα αδρανών – εδαφών: Εργαστηριακοί και εργοταξιακοί έλεγχοι αδρανών – εδαφών ως κατασκευαστικών υλικών και υλικών θεμελιώσεως, ποιοτικός έλεγχος χωματουργικών έργων, γεωτεχνικές κα εδαφοτεχνικές έρευνες. • Αναγνώριση πηγών λήψεως αδρανών υλικών • Έλεγχος αδρανών υλικών οδοστρωσίας • Έλεγχος αδρανών υλικών για αντιολισθηρές κατασκευές σύμφωνα με το BS 812 (P.S.V- A.A.V- A.I.V- F.I- E.I. κ.λ.π.) • Καταλληλότης αδρανών υλικών για επιχώματα • Έλεγχος καταλληλότητας σκύρων για έρμα σιδηροδρομικών γραμμών (DEVAL, MICRODEVAL κ.λ.π.) • Κατάταξη εδαφών (Casagrade, P.R.A. C.A.A. ΚΜΕ) • Έλεγχος επιχωμάτων με τη δοκιμή φορτιζόμενης πλάκας. - Τμήμα ασφαλτικών και οδοστρωμάτων: Εργαστηριακοί έλεγχοι, δοκιμές, μελέτες και έρευνα στα υλικά οδοστρωμάτων και τις κατασκευές οδοστρωσίας, μελέτες πάχους οδοστρωμάτων. • Μελέτες συνθέσεως ασφαλτομιγμάτων και ασφαλτοσκυροδεμάτων (πυκνής συνθέσεως, ημίκλειστου τύπου, πορωδών, αντιθορυβ/κών και S.M.A.) • Ποιοτικός έλεγχος ασφαλτικών ταπήτων (δείκτης συμπύκνωσης, βάθος επιφανειακής υφής, ολισθηρότητα, ομαλότητα κ.λ.π.) • Ποιοτικός έλεγχος ασφαλτικών υλικών (άσφαλτος, ασφαλτικά γαλακτώματα, ασφαλτικά διαλύματα, πρόσθετα βελτιωτικά υλικά κ.λ.π.) • Έλεγχος αδρανών υλικών για ασφαλτικά σκυροδέματα • Μελέτες πάχους οδοστρωμάτων (μέθοδος AASHTO Asphalt institute ΟΣΜΕΟ, κ.λ.π) • Παρακολούθηση λειτουργίας μονίμων εγκαταστάσεων παραγωγής ασφαλτομίγματος • Έρευνα για τη βελτίωση ασφαλτομιγμάτων σχετικά με την ομοιομορφία παραγωγής τους, την αντιολισθηρότητα, την υδροφιλία.Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Φωτογραφίες [5]7ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΟΜΒΟΣ ΠΕΔΙΝΗΣ - Ιωάννινα26510931126932429531
Ανεβάστε την επιχείρησή σας