Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 | 06:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • CELEBRITY PICTURES HELLAS - VIDEO PRODUCTIONS – PHOTOGRAPHY - WEDDINGS EVENTS VIDEOS

  H Celebrity Pictures Hellas είναι η πιο οργανωμένη εταιρία παραγωγής βίντεο και φωτογραφήσεων γαμήλιων τελετών και εκδηλώσεων με μία μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διαφήμισης. Θ’αναλάβουμε να αποτυπώσουμε κάθε πλάνο εκείνης της μοναδικής ημέρας, διεκπεραιώνοντας μία επαγγελματική παραγωγή που θ’αποκαλύψει τον πιο λαμπερό εαυτό σας! Έμπειροι φωτογράφοι, εικονολήπτες και φωτιστές άρτια εξοπλισμένοι, θ’αποτυπώσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας με τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που τους αξίζει. Μία πολύ δημιουργική γραφιστική ομάδα και μοντέρ που εργάζονται και στη διαφήμιση χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας θα επεξεργαστούν τα βίντεο και τις φωτογραφιες σας. Θα δημιουργήσουν ένα DVD υπερπαραγωγή - γυρισμένο με επαγγελματικές κάμερες και φωτισμό - με πολλά εφέ και ένα καταπληκτικό μενού, video clip, πόστερ, συνθέσεις αλμπουμ και ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε! H Celebrity Pictures Hellas είναι η ασφαλέστερη επιλογή για την ομορφότερη εικόνα σας. Η Celebrity Pictures Hellas κάνει μία super προσφορά για τα μυστήρια του Ιουνίου. Κλείστε τώρα και κερδίστε έκπτωση 30% στην αξία του πακέτου που θα επιλέξετε! Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες διαθέσιμες ημερομηνίες και περιορισμένο αριθμό μυστηρίων. Καλέστε τώρα στο 210 6853332 και κλείστε συνεργείο για το γάμο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς ακόμη κι απ’το τηλέφωνο.

  Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Μαρούσι
  2106853332
  69362675519
 • EQVUS

  Παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων, ντοκιμαντέρ, ταινιών, διαφημιστικών σποτ. Εικονοληψία, 3d graphics, ηχητικός σχεδιασμός, μοντάζ.

  Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΗΠΕΙΡΟΥ 1 - Νέα Ιωνία
  2102714460
 • EX PRODUCTION

  -Παραγωγές για τηλεοπτικά προγράμματα -Διαφημιστικά κλιπ -Εταιρικά video -Μουσικά κλιπ -Κάλυψη φεστιβάλ και εκδηλώσεων -E.N.G. (Electronic news gathering) Οι υπεύθυνοι της παραγωγής είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιοδήποτε project μπορούν να σας συμβουλέψουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας με τον ποιο οικονομικό τρόπο.

  Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  - - Αθήνα
  2105128280
  6937319092
 • XYZ PRODUCTIONS

  Η xyz productions είναι μια ευέλικτη και ανταγωνιστική εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού. Δραστηριοποιείται τόσο στις τηλεοπτικές παραγωγές με εξειδίκευση στα ντοκιμαντέρ όσο και στις εταιρικές εφαρμογές. Διαθέτει δημιουργικό καθώς και εκτελεστικό τμήμα παραγωγής με ιδιόκτητο εξοπλισμό λήψης και επεξεργασίας εικόνας.

  Κατηγορία: ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  ΣΑΒΑΓΗΝΩΝ 124 - Αθήνα
  2102589816