Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 04:02 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Παναγιώτοβ - Ακρυλικές Επιφάνειες Ίλιον - Ακρυλικοί Πάγκοι Ίλιον - Corian Πετρούπολη - Περιστέρι - Προϊόντα Corian Δυτική Αττική - Εμπόριο & Επεξεργασία Corian Αττική - Staron - Hanex - Franke

  TOP QUALITY ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ CORIAN - STARON - FRANKE - HANEX - CORIAN ΑΤΤΙΚΗ - ΠΑΓΚΟΙ - ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ - ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ CORIAN ΑΤΤΙΚΗ   Η εταιρεία ''TOP QUALITY'', ιδρύθηκε το 2006 από τον κύριο Παναγιώτοβ Νικόλαο και δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας ακρυλικών φύλλων. Εδρεύουμε στο Ίλιον Αττικής και είμαστε μια επιχείρηση με εξειδικευμένο προσωπικό και εμπειρία στο αντικείμενο μας. Μελετάμε - Κατασκευάζουμε προϊόντα με ποιότητα και Δημιουργούμε Ακρυλικές Επιφάνειες που ξεχωρίζουν.   Το CΟRIAN είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα υλικά στην σημερινή αγορά. Οι καταναλωτές από όλο τον κόσμο, ανακαλύπτουν ότι είναι ένα υλικό με πολλές δυνατότητες, συνδυάζει υψηλές προδιαγραφές, ελαστικότητα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και επιφάνεια με σκληρή αφή που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Κύρια πλεονεκτήματα του Corian είναι: Χωρίς αρμούς και ενώσεις επιφάνειες, που δίνουν ομοιογένεια στην εφαρμογή και η εξαιρετική ανθεκτικότητα του. Είναι υλικό με πορώδες, ελαφρύ (θερμοσχηματίζεται). Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υψηλής αντοχής - Αναλλοίωτης στο χρόνο. Είναι 100% αντιβακτηριδιακό. Επίσης πιστοποιημένο για υψηλές απαιτήσεις υγιεινής είναι κατάλληλο για δημόσιους χώρους (σχολεία, νοσοκομεία, εστιατόρια) και δεν χρειάζεται ειδικά καθαριστικά. Είναι φιλικό στην αφή, με βελουδένια αίσθηση. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στην οποία διατίθενται το καθιστούν ιδανικό για την κατασκευή πάγκων, επενδύσεις τοίχων νοσοκομείων, επίπλων μπάνιου και κουζίνας, κατασκευές σε πλοία, κότερα καθώς και για πλήθος άλλων εφαρμογών.   Πολλαπλές και προσιτές λύσεις για το σπίτι, τη δουλειά, το εξοχικό. Η εταιρεία μας ''TOP QUALITY'' αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την κατασκευή των προϊόντων με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα κατασκευής. Η πολύχρονη πείρα μας και το ευρύ πελατολόγιό μας είναι και η εγγύηση της ποιότητας. Επίσης, η εταιρεία μας μεταπουλά φύλλα (panels) σε ακατέργαστη μορφή για μονάδες επεξεργασίας και ακόμα επεξεργασμένα προϊόντα που απευθύνονται σε μεταποιητές - εκθέτες, οι οποίοι δεν διαθέτουν το ανάλογο τμήμα μεταποίησης στις επιχειρήσεις τους.   Επειδή σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε - απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις και προϊόντα στα μέτρα σας Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210.26.93.497 & 6973.017.241 E-mail: solidtop@otenet.gr. Υπηρεσίες - Προϊόντα: Εμπόριο και επεξεργασία ακρυλικών φύλλων Ακρυλικές επιφάνειες Πάγκοι corian Νεροχύτες  corian Corian Staron Franke Hanex Hi - Macs Εξυπηρετούμε:  Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους, Αχαρναί και όλο το νομό Αττικής.   Με εκτίμηση: Παναγιώτοβ Νίκος - ''TOP QUALITY''.  

  Κατηγορία: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Οσίου Λουκά 35 - Ιλιον
  2102693497
  6973017241
 • PLEXI ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PLEXIGLASS-ΞΥΛΟ-ΜΕΤΑΛΛΟ

  Κατηγορία: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - Ασπρόπυργος
  2105578642,2105578643
 • PLEXITECH

  Ειδικές ακρυλικές κατασκευές.

  Κατηγορία: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

  Φωτογραφίες [2]
  Στείλτε e-mail
  ΑΝΑΚΟΥΣ 109 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102517271
 • VKF RENZEL ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ

  Το 2004 η Εταιρεία VKF-Renzel δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κατερίνη. Η VKF-Renzel ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με 3 εργαζόμενους σε ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Το 2005 μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Σβορώνου, 5 χλμ από το κέντρο. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν τμήματα παραγωγής & αποθήκευσης με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της Εταιρείας. Πλέον η εταιρεία απασχολεί 12 άτομα. Με τη δημιουργία τμημάτων παραγωγής & αποθήκευσης συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες Εταιρείες στην Ελλάδα, όσον αφορά ακρυλικά προϊόντα – σταντ προβολής – θήκες φυλλαδίων – συστήματα τιμολόγησης & ανάρτησης – είδη προβολής – διαφημιστικά δώρα, έχοντας πάντα στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας όσον αφορά το προφίλ & την προώθηση των προϊόντων τους. Έως σήμερα, συνεχίζουμε να είμαστε ο συνεργάτης σας από τη σύλληψη έως την ανάπτυξη και πραγματοποίηση των ιδεών σας, προσφέροντας περισσότερη από 20ετή πείρα και μία ευρεία γκάμα προϊόντων προβολής και προώθησης. Σας ευχόμαστε επιτυχία και ευελπιστούμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

  Κατηγορία: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  5ο ΧΛΜ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Κατερίνη
  2351047910,12,13,14