Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 | 01:48 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΑΡΑ - ΕΛΑΙΟΤΥΠΙΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΓΚΡΑΒΟΥΡΕΣ - ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΕΣ - ΚΟΡΝΙΖΕΣ

  Έργα τέχνης, ελαιοτυπίες, γκραβούρες, μεταξοτυπίες, εμπόριο κορνιζών.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  25118
  Στείλτε e-mail
  ΑΥΛΩΝΟΣ 52 - Σεπόλια
  2105127438
 • ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΣ - ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ

  Αναλαμβάνω διακοσμήσεις και ζωγραφική εσωτερικών και εξωτερικών χώρων , πατίνες , trompe loeil, απομιμήσεις υλικών. Ασχολούμαι με την δημιουργία έργων ζωγραφικής δικών μου και μετά από παραγγελία,με έργα δυναμικά είτε τελείως πρωτότυπα είτε αντίγραφα Το αρχείο με διακοσμήσεις που χρησιμοποιώ περιέχει πάνω από 20.000 φωτογραφίες με απίστευτη ποικιλία από όλο τον κόσμο , και αποτελεί ένα από τα πιο εκτενή αρχεία που υπάρχουν. Πίνακες ζωγραφικής μέσα από ένα πλούσιο θεματολόγιο. Αγιογραφίες σε φορητές εικόνες και ψηφιδωτά, τοιχογραφίες σε Ιερούς Ναούς και παρεκκλήσια. Ειδικότερα έχω αναλάβει τη διακόσμηση σε μεγάλα ξενοδοχεία που αναβαθμιστήκανε κυριολεκτικά στους χώρους υποδοχής , δωμάτια , εστιατόρια , σουίτες , δάπεδα σε ιδιωτικούς χώρους σε κατοικιές. Συνεργασία με αρχιτέκτονες μπορεί να γίνει όπως και με όποιον αναθέτει την εργασία με προτάσεις μετά από έλεγχο του χώρου και ακόμα και μακέτες με πρόταση και ιδέες για την συνολική διακόσμηση του χώρου , χωρίς επιβάρυνση για τις περιοχές εντός της Ελλάδας. Συντήρηση , αποκατάσταση έργων και νεοκλασικών κτηρίων. ___ Βιογραφικό σημείωμα ___ Ο Γκολφινόπουλος Χαράλαμπος γεννήθηκε το 1963. Αποφοίτησε από τη Λεόντειο Σχολή και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής. Αποφοίτησε από το Ελεύθερο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού το 1989. Παρακολούθησε στο εργαστήρι της ΑΣΚΤ τις παραδόσεις μαθημάτων Αγιογραφίας του Κου Ξυνόπουλου . Συνεργάστηκε με πολλούς συναδέλφους σε εργασίες από κοινού. Παρακολούθησε εργαστήρια αγιογραφίας και ψηφιδωτού σε μονές του Αγίου Όρους. Συμμετείχε στην 1η Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών το 1997 με εικόνες και ψηφιδωτά.. Συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Κον Γιατζουζάκη Δημήτριο για τη δημιουργία όλων των εικόνων στη βραβευμένη ταινία η Φανουρόπιτα Είσοδος στο Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος το 1999. Tο 2012 εκλέχθηκε γραμματέας στο τμήμα Διακοσμητικής του ΕΕΤΕ. Το όνομα του βρίσκεται στην λίστα των εγκεκριμένων από την Αρχιεπισκοπή Αγιογράφων όπου και κρατείται έργο του σαν δείγμα . Εκτελεσθείσες εργασίες δικών του τοιχογραφιών βρίσκονται στους παρακάτω Ιερούς Ναούς: 1. Παρεκκλήσι Αγίων Θεοδώρων Μυκόνου (ιδιωτικό παρεκκλήσι) 2. Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Κορακοβουνίου (πλησίον του Άστρους Κυνουρίας) 3. Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου 4. Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου (ιδιωτικό παρεκκλήσι) 5. Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Βριλήσσια Αθήνας) 6. Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων (Τζάνειο Πειραιά ) (μερικά) 7. Ιερός Ναός Παναγίας Γιάτρισσας Λούτσας Αρτέμιδος Αττικής Ιερός Ναός Αγίου Φανουρίου και Κοίμησεως Λούτσα Αρτέμιδας Αττικής 8. Ιερός Ναός Κοίμησεως Αρι Μεσσηνίας 9. Ιερός Ναός Αγίας Αγάθης Άμμου Μεσσηνίας 10. Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στη Μύκονο. Συνεργασία με πολλούς συναδέλφους σε εργασίες από κοινού,συμμετοχή σε συνεργεία αποκατάστασης σε νεοκλασσικά κτήρια, διατηρητέα με συντηρητές. Ζει και εργάζεται στη Λούτσα Αρτέμιδος , ασχολούμενος με την τοιχογραφία Ιερών Ναών την εκτέλεση φορητών εικόνων και ψηφιδωτών αλλά και την εκτέλεση διακοσμήσεων σε αστικούς χώρους.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Στείλτε e-mail
  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 26 ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ - Λουτσα
  2294080200
 • ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΛΥΠΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  Ζωγράφος - Γλύπτης στην Λιβαδειά. Γεννήθηκα το 1964 στη Λιβαδειά, όπου και διαμένω. Η καταγωγή μου είναι από το χωριό Λούτσι. Αμέσως μετά το Δημοτικό άρχισα να εργάζομαι στο χώρο της αμαξοποιίας. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. Με την ζωγραφική ασχολούμαι από 12 ετών ενώ με την γλυπτική τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτοδίδακτος και χωρίς καμία θεωρητική υποστήριξη, προσπαθώ να δημιουργώ έργα διαφορετικών τεχνοτροπιών. Χρησιμοποιώ ετερόκλητα έως και πρωτότυπα υλικά, προκειμένου να συνθέσω το έργο όπως το έχω φανταστεί ή εν τέλει να επιτευχθεί ο σκοπός της δημιουργίας του. Έχω στο ενεργητικό μου μια ατομική έκθεση (Λιβαδειά - Απρίλιος 2011) και συμμετοχή σε 3 ομαδικές. Έργα μου βρίσκονται σε κατοικίες, καταστήματα και τουριστικές μονάδες.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Στείλτε e-mail
  ΑΙΣΧΥΛΟΥ 28 - Λιβαδειά
  2261089844
  6948087809
 • ΠΕΦΤΟΥΛΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ - ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ

  Το ART SHOP της gallery είναι ένας χώρος ευχάριστος με αντικείμενα τέχνης υψηλής αισθητικής, κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο, χαρτί, πηλό και γυαλί. Τα επώνυμα και ενυπόγραφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σημαντικών καλλιτεχνών συνοδεύονται από πιστοποιητικά γνησιότητας και αποτελούν πολύ καλές επιλογές για ιδιαίτερα προσωπικά και επαγγελματικά δώρα σε προσιτές τιμές. Είναι μια ιδιαίτερη πρόταση για ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους και στους άλλους ένα ποιοτικό και καλαίσθητο αντικείμενο. - Πίνακες - Ζωγραφική - Γλυπτική - Χαρακτική

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  ΣΚΡΑ 2 - 4 - Αλεξανδρούπολη
  2551081220
 • Τσιακίρης Αλέξανδρος | Μαθήματα Ζωγραφικής & Αγιογραφίας Θεσσαλονίκη

    Τσιακίρης Αλέξανδρος Μαθήματα Αγιογραφίας - Ζωγραφικής - Σχεδίου Θεσσαλονίκη Εδώ και αρκετά χρόνια το εργαστήρι μας “Τσιακίρης Αλέξανδρος” το οποίο εδρεύει Ανθεμούντος 5, Άνω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη, παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής, σχεδίου και αγιογραφίας με στόχο την προώθηση των καλών τεχνών, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων στις εικαστικές τέχνες, την ευαισθητοποίηση των νέων και των μεγαλυτέρων στις καλές τέχνες για να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.    Τα μαθήματα ζωγραφικής, σχεδίου και αγιογραφίας που πραγματοποιούνται στο εργαστήριο μας απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο σε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. Σε όσους είναι αρχάριοι και σε όσους είναι προχωρημένοι. Σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν ένα ευχάριστο χόμπι και σε  αυτούς που θέλουν να εργαστούν επαγγελματικά.     Το να μην έχει κάποιος κλήση στη ζωγραφική δεν πρέπει να είναι λόγος που θα τον  αποτρέψει από το να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην τέχνη, να δημιουργήσει και να χαρεί γι' αυτό που δημιούργησε.   Στο εργαστήρι πραγματοποιούμε μαθήματα:  Ζωγραφικής  Αγιογραφίας  Σχεδίου  Βυζαντινή Αγιογραφία  Κρητική - Μακεδονική  Βυζαντινό Σχέδιο  Ελεύθερη Ζωγραφική  Νεκρή Φύση - Τοπίο  Ελεύθερο Σχέδιο Εγγύηση μας η αγάπη μας στην τέχνη και η πείρα μας σε αυτό που κάνουμε. Για εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας. Ανθεμούντος 5, Άνω Τούμπα / Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310942446 Κιν: 6992043702 E-mail: a.tsiakiris@hotmail.gr Ακολουθήστε μας στο Facebook:  

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Στείλτε e-mail
  Ανθεμούντος 5 (Στάση Ορφανοτροφείο) Άνω Τούμπα - Θεσσαλονίκη
  2310942446
  6992043702
 • GOLD GALLERY

  Αυθεντικά έργα με ευκολίες πληρωμής, GOLD GALLERY

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Στείλτε e-mail
  ΦΙΛΟΚΤΗΤΟΥ 87 - Ιλιον
  2102627696
 • ``ΖΥΓΟΣ``

  monternoi k klasikoi pinakes zwgrafikis kai kataskeyi kornizwn

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 - Αλεξανδρούπολη
  2551022156
 • ΟΜΗΡΟΥ 17-19 - Χαλάνδρι
  2107752950
  6978112116
 • ΖΩΓΡΑΦΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΑΝΗΣ

  Ιδιαίτερης σημασίας γεγονός για το καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας αποτελεί η μόνιμος εγκατάσταση στη Σαλαμίνα του Σταύρου Μπουρανη, οποίος ανήκει εις τους εκλεκτούς ζωγράφους της νεωτέρας εποχής ευφήμως γνωστού από έργα του τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικού.Λίγοι θα ξέρουν ότι ο Μπουράνης είναι από μητέρα Σαλαμινιά (το γένος Λένη) κι αυτό αποτελεί τιμή για τον τόπο. Το ταλέντο του εκδηλώθηκε από νεαρής ηλικίας και επιβλήθηκε για την ποιότητα, τόσο της μορφής όσο και του περιεχομένου του. Η καλλιτεχνική πορεία του ξεκινά από την επίδραση της τελευταίας φάσεως της σχολής του Μοναχού έως και του γαλλικού ιμπεριαλισμού. Όμως τα έργα του έχουν και την ιδιαίτερη προσωπική σφραγίδα της δημιουργίας. Τα διακρίνει κυρίως η αρμονία του χρώματος, η φωτεινότητα ενώ στην απόδοση των μορφών βλέπει κανείς στην έκφραση και την κίνηση τον ψυχικό κόσμο των εικονιζόμενων, πχ ο παλιάτσος. Αλλού πάλι ευλύγιστες γυναικείες μορφές έχουν μια αέρινη σύνθεση, κινούνται στο χώρο και δένουν σε αρμονικό σύνολο με όλο το περιβάλλον είτε αυτό αφορά συγκεκριμένη τοποθεσία πχ μέσα σε σπίτι είτε δίνονται μέσα στη φύση όπου ο ζωγράφος έχει την ευκαιρία να κάνει συναρπαστικούς συνδυασμούς που παρασύρουν τον παρατηρητή και ζει το μεγαλείο της φύσεως είτε είναι η οργιαστική άνοιξη είτε είναι μια μελαγχολική υγρή μέσα του φθινοπώρου πχ Ομπρέλες. Τα γυμνά του ειδικώς δίνουν το ρωμαλέο ανδρικό σώμα και το εύπλαστο και ντελικάτο της γυναίκας της ανατομίας του ανθρώπου όπως παρουσιάζεται σε συγκεκριμένες στιγμές και στάσεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν παρασύρεται από τις υπερβολές και τη θολούρα των σύγχρονων ρευμάτων όπου η πλήρης αφαίρεσις φέρει την διάλυση, το σπάσιμο των μορφών και του περιβάλλοντος και γενικά το ακατανόητο του περιεχομένου που θυμίζουν εκείνοι που θέλουν να λέγονται κριτικοί της τέχνης. Ο Μπουράνης δεν είναι στατικός ζωγράφος.Δεν αποτυπώνει εκείνο που βλέπει αλλά με βάση τα ερεθίσματα εξωτερικεύει τα δικά του δημιουργού σε μια μοναδική σύνδεση του καλλιτέχνη με το εικονιζόμενο. Δέχεται επιρροές και από άλλα ρεύματα αλλά κρατά τις αποστάσεις χωρίς να παρασύρεται από τον εξωφρενισμό της εποχής μας.Ο ζωγράφος μας έχει το εργαστήρι και την έκθεση του στη Λ.Σαλαμίνος 94 όπου καθημερινά τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα μπορεί να τον επισκεφθεί όποιος θέλει να θαυμάσει τον πλούτο των εκθεμάτων και τη θεματολογία του και να αγοράσει διότι η έκθεση ικανοποιεί όλα τα γούστα σε πολύ καλές τιμές.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Φωτογραφίες [10]
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 94 - Σαλαμινα
  2104673915
  6973728378
 • ΚΟΜΙΝΟΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ο Γιάννης Κομινόζογλου γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήρι του Μιχάλη Βελουδάκη με δασκάλους τους Θεόδωρο Πάντο, Σπύρο Κουκουλομάτη, Πέτρο Κουφοβασίλη. Διδάχτηκε ιστορία της τέχνης από τον Θεόδωρο Πάντο. Το 1983 γίνεται μέλος της εικαστικής ομάδας ΣΥΝ. (αντίλογος στον Πολιτιστικό Μονόλογο) Από το 1983 ζει και εργάζεται στη Σάμο. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και στις 5 Ηπείρους

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ - Σάμου
  2273061059
  6944936012
 • ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ - ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

  ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ στο Περιστέρι. Έκθεση ζωγραφικής στο Περιστέρι.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  ΑΘΗΝΑ - Περιστέρι
  2105765601
  6932003124
 • ΜΠΙΣΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

  Γκαλερί-αίθουσα τέχνης.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 26-ΚΑΛΑΜΑΚΙ - Αλιμος
  2109882076
  6945065747
 • ΤΕΧΝΗΛΑΤΟΝ - ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ - ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ

  GALLERY ΤΕΧΝΗΛΑΤΟΝ - ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ - Κορνίζες - Είδη δώρων - Πίνακες - Αφίσες Στη gallery 'ΤΕΧΝΗΛΑΤΟΝ' στο Μαρούσι θα βρείτε μία έκθεση πινάκων που θα σας γοητεύσει! Υπέροχοι πίνακες και είδη δώρων.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  ΠΛΑΤΑΙΩΝ 2 - Μαρούσι
  2108021121
  6932272411
 • CRAZY PAINT

  Ο Κούκος Δημήτρης γεννήθηκε το 1975 στη Δυτική Γερμανία. Σε παιδική ηλικία εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Δεν παρακολούθησε καμιά σχολή ζωγραφικής, αφού θεωρεί ότι ο άνθρωπος γεννιέται με το χάρισμα της ζωγραφικής. Έτσι δηλώνει αυτοδιδασκόμενος. Τα τελευταία 14 χρόνια ασχολείται και πειραματίζεται με διάφορα υλικά και τεχνοτροπίες. Σήμερα μετα απο πολλές διακρίσεις και προυπηρεσία κατάφερε να φτιάξει το δικό του χωρο, το δικό του εργαστήρι. Το ''Crazy Paint'' εδραύει επί της οδού Ζαγόρας 27 με Καραολή κ Δημητρίου, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται κυρίως στις μεταμορφώσεις επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων με ζωγραφική σε τοίχο, σε παιδικούς σταθμούς, παιδικά δωμάτια και δημιουργεί πίνακες ζωγραφικής σε ξυλό. Επίσης δημιουργεί αξιόλογες αερογραφίες σε αυτοκίνητα και μηχανές. Το ενδιαφέρον του είναι να δίνει τη δική του ευχαρίστηση και καλλιτεχνική νότα στο χώρο της διακόσμησης.

  Κατηγορία: ΖΩΓΡΑΦΟΙ – ΓΚΑΛΕΡΙ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 29 - Έυοσμος
  6973576641
  6973576641