Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 | 04:37 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ - Π. ΛΑΓΑΤΟΡΑΣ - Α. ΤΖΑΝΑΒΑΡΗΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗ

  Διαθέτουμε ενα ιδιόκτητο ηλεκτρολογείο αυτοκίνητων απο το 1975 με ζήλο και χαρά για την δουλειά μας. Έχουμε μια πλήρη γκάμα απο ανταλλακτικά και αξεσουάρ καινούργια και μεταχειρισμένα, οτιδήποτε αφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του αυτοκίνητου σας. Αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό του αυτοκίνητου σας, πλήρη επισκευή εγκέφαλου, service air condition, πληρωση φρεον, μπαταρίες αυτοκίνητου, δυναμό και γενικά οτι αφορά τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητου σας είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα με 36 χρόνια εμπειρία σε πάρα πολύ καλές τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση... Θα χαρούμε να μας τηλεφωνήσετε για οποιοδήποτε ανταλλακτικό ενδιαφέρεστε, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα και ποικιλία!

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67 - Βύρωνας
  2107653738
  6979117793
 • I SPARK SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΥΚΗ ΜΑΡΟΥΣΙ - ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι Ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εργασίες αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Μπαταρίες, λάδια, μίζες, δυναμό, κάρτα καυσαερίων, Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Ρύθμιση φώτων, Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Κλιματισμός αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Αμορτισέρ Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι Service air condition Νέο Ηράκλειο Νέα Ιωνία Μαρούσι. Λογικές τιμές, πολυετής εμπειρία, υπευθυνότητα, ποιότητα εργασίας. Προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Πλαπούτα 45 & Σολωμού Διονυσίου 1 - Νέο Ηράκλειο
  2102848601
  6972445869
 • ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ηλεκτρολογείο - Υγραεριοκίνηση.

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  15418
  ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ - Θεσσαλονίκη
  2310722760
  6955589955
 • Ασμέλης Ευάγγελος - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων - Συναγερμοί - Μπαταρίες Αυτοκινήτων - Βόλος

  | ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ |   Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στο Βόλο. Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του ΑΣΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια στo Πεδίο του Άρεως στο Βόλο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην επισκευή και συντήρηση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου. Αποσκοπώντας στην άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, σε ανταγωνιστικές τιμές,παρέχει γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες του, με αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για κάθε πρόβλημα. Πρωτοπόροι της εποχής, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στόλο οχημάτων και λύση σε κάθε είδους βλάβης με διαγνωστικούς εγκεφάλους για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και ηλεκτρονικούς καταλόγους επισκευής για κάθε όχημα ώστε να εφαρμόζεται ακριβώς το πρόγραμμα εργοστασιακών ελέγχων, service και επισκευών.​   Επισκεφθείτε το συνεργείο - ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του ΑΣΜΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, για άψογη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.      

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Θεοχάρη 1 - Βόλος
  2421107274
  6945996348
 • Γιαννάκας Χρήστος | Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νέα Σμύρνη Αττική

      ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νέα Σμύρνη Αττική Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “Γιαννάκας Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 20 χρόνια παρέχοντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά το αυτοκίνητό σας. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων το οποίο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής διάγνωσης, εξειδικευμένο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκύψει στο όχημά σας.         ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Στόχος του ηλεκτρολογείου μας είναι να προσφέρει υπεύθυνη εξυπηρέτηση και αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που αφορά στο όχημά σας, για το λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέα και πρωτοποριακή τεχνολογία καθώς και στην εκπαιδευση του προσωπικού μας. Με την εμπειρία άνω των 20 ετών είμαστε έτοιμοι να λύσουμε γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα σας ή να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Φροντίζουμε ώστε να επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.     Χάρη στη μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου, τη συνέπεια μας και το σεβασμός σε κάθε πελάτη μας, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή και άμεση επισκευή του αυτοκινήτου σας σε ανταγωνιστικές τιμές.               ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Νέα Σμύρνη Αττικής ώστε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία των ηλεκτρολογικών αυτοκινήτου σας.  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κιουπετζόγλου 25 & Ακροπόλεως - Νέα Σμύρνη
  2109750343
  6977287231
 • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ - ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΩΤ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Αποσκοπώντας στην άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουμε γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας, με αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για κάθε πρόβλημα. ​Επισκεφθείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του Γεωργάκη Γεώργιου, στον Πύργο Ηλίας, για άψογη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.   Βασικό μέλημα της επιχείρησης είναι η παροχή άριστης εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες, μέσω της χρήσης του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού και της ικανότητας παροχής εναλλακτικών τρόπων επισκευής και διαχείρισης προβλημάτων.  Για το λόγο αυτό, η φήμη της επιχείρησης έχει διαδοθεί κυρίως «από στόμα σε στόμα», αφού σκοπός είναι, πάντα, ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης.   Το ηλεκτρολογείο του Γεωργάκη Γεώργιου, στον Πύργο Ηλίας, έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πρώτες ύλες και προμήθειες, γι’ αυτό και μπορεί να εγγυηθεί γρήγορη  εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση του τελικού προϊόντος. Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία μας διασφαλίζουν την ικανότητα ανταπόκρισής μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει το όχημά σας, ακόμα και στα πλέον σύνθετα.   Εκτός από τα παραπάνω όμως, ο ιδιοκτήτης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση (after sales service), χτίζοντας με τον τρόπο αυτό σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες.  Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που απολαμβάνετε! Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, Πύργος. Μπαταρίες αυτοκινήτων, Πύργος. Εισαγωγές μπαταριών, Πύργος. Μπαταρίες αυτοκινήτων όλων των τύπων, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και μηχανών. Εισαγωγές μπαταριών.  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10 - Πυργος
  2621026782,2621036460
  6983360615
 • ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΕΡΙΕΛΙΞΕΙΣ ΜΟΤΕΡ

  Εμπορία και εγκαταστάσεις αντλητικών συγκροτημάτων Κόρινθος, αντλίες λυμάτων Κόρινθος, περιελίξεις μοτέρ Κόρινθος, βιομηχανικοί αυτοματισμοί Κόρινθος, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (σπίτια, μαγαζιά, βιομηχανίες) Κόρινθος, πιστοποιητικά ΔΕΗ Κόρινθος, συστήματα ασφαλείας Κόρινθος, ανίχνευση Κόρινθος, πυρασφάλεια Κόρινθος, σε όλο το νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.   ΕΜΠΟΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ   ΤΡΥΠΑΝΙΑ – ΤΡΟΧΟΙ – ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ  INVERTER – ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ  ΚΟΡΙΝΘΟΣ.   Επιλέγουμε το αντλητικό συγκρότημα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δοκιμαστικής άντλησης και τις ανάγκες του πελάτη.   Το αντλητικό συγκρότημα αποτελείται από:    Υποβρύχια αντλία Κόρινθος, πανελλαδικά   Υποβρύχιο κινητήρα Κόρινθος, πανελλαδικά   Ηλεκτρικό πίνακα με όλα τα με όλες τις προστασίες και αυτοματισμούς Κόρινθος, πανελλαδικά   Καλώδια Κόρινθος, πανελλαδικά   Σωλήνες - Υδραυλικά Κόρινθος, πανελλαδικά   Η σωστή επιλογή και η τοποθέτηση από έμπειρο συνεργείο, δίνει μεγάλη διάρκεια ζωής στο αντλητικό συγκρότημα με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.   Ο χρόνος περάτωσης του έργου εξαρτάται από το βάθος και τη διάμετρο της γεώτρησης , το βαθμό δυσκολίας τη σκληρότητα του υπεδάφους κ.α.   Υπηρεσίες   Εκτός από την εμπορία και εγκατάσταση αντλιών και αντλητικών  συγκροτημάτων προσφέρουμε και τα ακόλουθα:   Συντήρηση αντλιών υποβρυχίων και επιφανείας Κόρινθος, πανελλαδικά   Συντήρηση στροβιλοφόρων αντλιών όλων των τύπων Κόρινθος, πανελλαδικά   Συντήρηση - ανακατασκευή ηλεκτρικών πινάκων Κόρινθος, πανελλαδικά   Δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων Κόρινθος, πανελλαδικά   Εγκαταστάσεις παντός τύπου αντλητικού μηχανήματος Κόρινθος, πανελλαδικά   Τοποθέτηση και εξαγωγή υποβρυχίων - στροβιλοφόρων αντλιών με ειδικό γερανοφόρο όχημα και με έμπειρο προσωπικό    Αντλίες λυμάτων Κόρινθος, πανελλαδικά   Περιελίξεις – μοτέρ Κόρινθος, πανελλαδικά   Υποβρύχια Κόρινθος, πανελλαδικά   ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ   Με πολυετή εμπειρία στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα εκτελέσουμε, με τον καλύτερο τρόπο όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική εγκατάσταση γρήγορα και σωστά, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά και αισθητική σας απαίτηση, σε οικίες , επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες, βιοτεχνίες.   Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας για αυτοψία, έλεγχο γειώσεων, καλωδιώσεις, δομημένη καλωδίωση , ηλεκτρικό πίνακα, διακόπτες και μπρίζες.   Συναγερμοί Κόρινθος, πανελλαδικά   Κάθε οικιακός και επαγγελματικός χώρος χρειάζεται προστασία από διαφόρους κινδύνους που παραμονεύουν και μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές ...   Κάμερες Κόρινθος, πανελλαδικά   Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση παντός είδους καμερών (εσωτερικές, εξωτερικές, κρυφές, ειδικές) για την παρακολούθηση εξωτερικών η εσωτερικών χώρων, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς ...   Πυρανίχνευση Κόρινθος, πανελλαδικά   Τα συστήματα πυρανίχνευσης είναι μια ομάδα από συσκευές που σκοπό έχουν να ανιχνεύσουν μια εστία φωτιάς και να δώσουν το σήμα κίνδυνου με ηχητικά οπτικά, η αλλά μέσα ..   Τα πιστοποιητικά ΔΕΗ αναλαμβάνει να εκδώσει ο ηλεκτρολόγος και συγκεκριμένα εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος. Εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας για αυτοψία, έλεγχο γειώσεων, πίνακα, διακόπτες και μπρίζες.   Τα πιστοποιητικά ΔΕΗ είναι αρκετά σημαντικά και απαραίτητα δια νόμου εδώ και λίγα χρόνια,   - Για απλές κατοικίες (διαμερίσματα, μονοκατοικίες κλπ) απαιτούνται πιστοποιητικά ΔΕΗ κάθε 14 χρόνια   - Για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους (χωρίς εύφλεκτα υλικά) απαιτούνται πιστοποιητικά ΔΕΗ κάθε 7 χρόνια   - Για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους με εύφλεκτα υλικά απαιτούνται πιστοποιητικά ΔΕΗ κάθε 2 χρόνια       Αν και εσείς ψάχνετε πιστοποιητικά ΔΕΗ έχετε υπόψη πως σύμφωνα με τη νομοθεσία τα πιστοποιητικά  ΔΕΗ που εκδίδει ένας ηλεκτρολόγος με πιστοποιημένα μηχανήματα, πρέπει να αποτελούνται από:   Μετρήσεις γειώσεων Κόρινθος, πανελλαδικά   Υπεύθυνη δήλωση από αδειούχο ηλεκτρολόγο Κόρινθος, πανελλαδικά   Έκθεση παράδοσης ηλεκτρικής εγκατάστασης Κόρινθος, πανελλαδικά   Πρωτόκολλο ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384 ή κατα ΚΕΗΕ Κόρινθος, πανελλαδικά   Σχέδια κάτοψης ηλεκτρικής εγκατάστασης και ηλεκτρικού πίνακα Κόρινθος, πανελλαδικά   Σχέδιο μονογραμμικό του ηλεκτρικού πίνακα της εγκατάστασης Κόρινθος, πανελλαδικά.   ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Κόρινθος, πανελλαδικά   Καλύπτουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που διασφαλίζουν την επιτυχημένη & ολοκληρωμένη αποπεράτωση ενός βιομηχανικού έργου καθώς και μεμονωμένων λύσεων / προϊόντων.   ·  Μελέτη του συστήματος αυτοματισμού, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Ανάλυση απαιτήσεων, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Κατασκευή πίνακα αυτοματισμού, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Ανάπτυξη προγραμμάτων, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Δοκιμές ολοκληρωμένου συστήματος, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Τεκμηρίωση - Εγχειρίδια, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Εγκατάσταση στον τελικό χρήστη, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Εκπαίδευση προσωπικού χειρισμού-συντήρησης, Κόρινθος, πανελλαδικά   ·  Τεχνική υποστήριξη, Κόρινθος, πανελλαδικά

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΟΤΑΡΑ 53 - Κόρινθος
  2741084583
  6977597134
 • Ηλεκτροδυναμική Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κατερίνη

  Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων και Γεωργικών μηχανημάτων. Μπαταρίες - Εμπρός και Πίσω Φώτα - Μίζες - Δυναμό - Επισκευές καλοριφερ και air condition - Συναγιαρμοί και Τηλεχειρισμoi - Επισκευές και τοποθετήσεις Κεντρικού κλειδώματος και Ηλεκτρικων Παράθυρών στην Κατερίνη Πιερίας. Διαθέτουμε μία υγιέστατη ιδιόκτητη επιχείρηση από το 1960 στην οποία η αγάπη και η αφοσίωση για την δουλειά μας,μας έχει κάνει να έχουμε ένα τεράστιο πελατολόγιο,με εκατοντάδες ευχαριστημένου μόνιμους πλέον πελάτες. Η βασική μας δουλειά είναι να διαγνώσουμε και να επισκευάσουμε βλάβες στα περιφερειακά ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστηματα του αυτοκινήτου σας και να σας δώσουμε άμεση και οικονομικότατη λύση επιλύνοντας αμέσως το πρόβλημα χωρίς χρονοτριβές, ηλεκτρονικός έλεγχος αλλαγή μπαταρίας, Επισκευή ή αλλαγή  Μίζας, Δυναμό αλλαγή ηλεκτρικών παραθύρων αλλαγή ηλεκτρικών καθρεπτών service air condition πλήρωση φρέον αλλαγή καμμένων ασφαλειών αλλαγή-αντικατάσταση λαμπών (δυνατότητα για led επιλογής σας) είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.. μεγάλη γκάμα από μπαταρίες όλων των τύπων σε χαμηλές τιμές. Όλες οι εργασίες μας και τα ανταλλακτικά μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας σε τιμές κρίσης. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε και να σας κάνουμε την οδήγηση πιο ασφαλής..  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  28ης Οκτωβρίου 38 - Κατερίνη
  2351022007
  6948049929
 • Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων - Αρβανίτης Δημήτρης - Διαγνωστικό Κέντρο - Injection - Service AC - Ηχοσυστήματα - Συναγερμοί - Μπαταρίες - Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

  Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Αρβανίτης Δημήτρης   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Το "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ" με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει την αλλαγή λαδιών και λιπαντικών, την επισκευή ή αντικατάσταση του air condition, της μίζας, του δυναμό, της μπαταρίας, τον προγραμματισμό του εγκεφάλου, το immobilizer οργάνων, τα φώτα xenon, τον συναγερμό, τα ηλεκτρικά παράθυρα καθώς και τις κλειδαριές και πλήθος άλλων εξειδικευμένων εργασιών. Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την επισκευή των παρακάτω: Διάγνωση και επισκευή Ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού αυτοκινήτων. ABS airbag AIRBAG σημαίνη ασφάλεια-προστασία, γι'αυτό θα είναι ωφέλιμο για εσάς και το όχημα σας να εμπιστέυεστε τους είδικους Immobilizer BSI Η εταιρεία μας έχει στην διάθεση της τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μπορέσει να δώσει άμεση λύση στο μπλοκαρισμένο απο immobilizer οχημά σας Comfort service   Ηχοσύστημα Έλεγχος και επισκευή ηχοσυστήματος για κάθε τύπο οχήματος. Air Condition Επισκευή και συντήρηση του κλιματισμού στο όχημα σας. Ανταλλακτικά Έλεγχος / Αντικατάσταση μπαταριών μπαταρίας, μίζας, δυναμό Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά διαγνωστικά και εργαλεία με τα οποία είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε και να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη του αυτοκινήτου σας. Φώτα Xenon Αντικαθιστούμε τον παλιό φωτισμό του αυτοκινήτου σας με τα σύγχρονα συστήματα φωτισμού τύπου XENON.       Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη σε προσιτές τιμές.  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καραόλη και Δημητρίου 93 - Έυοσμος
  2310605075
  6945331104
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ε. ΚΑΙ ΥΙΟΣ

  Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών αυτοκινήτου, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισής μας καθώς και ο πλήρης σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να παρέχουμε στο αυτοκίνητό σας τις ποιοτικότερες επισκευές και προγραμματισμούς στις καλύτερες τιμές. Ειδικευόμαστε: • Ρυθμίσεις – Αλλαγές χιλιομέτρων Σε παντός τύπου αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, από όλες τις μνήμες. Σε πολλές περιπτώσεις (ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου), ο προγραμματισμός πραγματοποιείται από το έμπειρο προσωπικό μας στο χώρο σας! • Επισκευές κοντέρ Επισκευάζουμε παντός είδους βλάβες: Κακή λειτουργία δεικτών καυσίμου-ταχυμέτρου-στροφομέτρου-θερμοκρασίας, εξασθένιση φωτισμού, αλλοίωση γραμμάτων-αριθμών στο display. • Επισκευές εγκεφάλων (ECUs) Επισκευάζουμε παντός είδους εγκεφάλους, είτε έχουν καεί είτε έχουν μπλοκάρει. • Αναβαθμίσεις – Προγράμματα εγκεφάλων (ECUs) Αύξηση της ιπποδύναμης δίχως επέμβαση τα μηχανικά συστήματα του κινητήρα. • Διαγνώσεις βλαβών με τα πιο εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα. Χάρη στα σύγχρονα γνήσια διαγνωστικά μας μηχανήματα είμαστε σε θέση να εντοπίζουμε και να επισκευάζουμε άμεσα τις βλάβες. • Ξεκλείδωμα – Προγραμματισμός immobilizer Σε περιπτώσεις απώλειας κλειδιών ή αντικατάστασης της ECU, το immobilizer δεν επιτρέπει την έναρξη λειτουργίας του κινητήρα. Εμείς επαναπρογραμματίζουμε το immobilizer, και το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά δίχως κανένα πρόβλημα. • Επισκευές – Service κλιματισμού A/C Επισκευάζουμε παντός είδους βλάβης στο σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας. • Επισκευές καλωδιώσεων 3ης γενιάς (CAN BUS systems) • Επισκευές μιζών (starters) και δυναμό (alternators) Επισκευάζουμε παντός τύπου μίζες και δυναμό με γνήσια ανταλλακτικά. • Επισκευές ηλεκτρικών παραθύρων Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-9952514 ή μέσω e-mail: daskpower@yahoo.gr.

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  159509
  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 34 - Αργυρούπολη
  2109952514
 • Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα - Ηλεκτρολογείο Μοτοσυκλετών Σκαφών Φορτηγών Λεωφορείων Κέρκυρα - ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ε.Ε.

  ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ε.Ε. Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του κ. ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΣΠΥΡΟΥ στεγάζεται σε άνετες εγκαταστάσεις επί της οδού 3ο χλμ. Εθνικής Λευκίμμης στην Τσάρου - Κέρκυρα και εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έχοντας σκοπό την ικανοποίηση των πελατών ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες εξελίξεις σε επιπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία αφορά τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου, του σκάφους, του φορτηγού ή του λεωφορείου σας. Επισκεφτείτε το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στην Κέρκυρα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.   Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Κέρκυρα, Ηλεκτρολογείο Μοτοσυκλετών Κέρκυρα, Ηλεκτρολογείο Σκαφών Κέρκυρα, Ηλεκτρολογείο Φορτηγών  Κέρκυρα, Ηλεκτρολογείο Λεωφορείων Κέρκυρα  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ Εθνικής Οδού Λευκίμμης - Τσάρου - Κέρκυρα
  2661102919
  6945773904, 6986609784
 • Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νάξος - ΦΑΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Νάξος - Μπαταρίες Αυτοκινήτων Νάξος - Μίζες - Δυναμό Αυτοκινήτων Νάξος

  ΦΑΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νάξος - Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Νάξος Στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων “ΦΑΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Νάξο, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σε εμάς θα βρείτε ακόμα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μίζες, μπαταρίες αυτοκινήτων καθώς και δυναμό για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου σας. Επισκεφτείτε σήμερα το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας στην Νάξο και να είστε σίγουροι για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.   Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Νάξος, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Νάξος, Μπαταρίες Αυτοκινήτων Νάξος, Μίζες Αυτοκινήτων Νάξος, Δυναμό Αυτοκινήτων Νάξος  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νάξος - Κόκκινα Σπίτια - Νάξος
  2285022004
  6975269446
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ELECTRO CLIMA HI FI - ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων στον Πειραιά. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σε ότι αφορά το ηχοσύστημά σας, τον συναγερμό σας, τις μπαταρίες και τους συναγερμούς σας. Λογικές τιμές και ταχεία εξυπηρέτηση.

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 48 - Πειραιάς
  2104637097
 • Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Πετράλωνα Θησείο - Βογιατζής Θεόδωρος - Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες Αυτοκινήτων - Διαγνωστικός Έλεγχος

  Στο ηλεκτρολογείο του Βογιατζή Θεόδωρου που υπάρχει εδώ και χρόνια στα Πετράλωνα θα βρείτε έναν επαγγελματία του είδους, που η αγάπη και η αφοσίωση για την δουλειά του, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο εξοπλισμός που υπάρχει στο ηλεκτρολογείο και η τεχνογνωσία του, του επιτρέπει να καλύπτει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.  Έχει στόχο την ικανοποίηση των πελατών του, ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.  Η εμπειρία του σε συνδυασμό με την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης της δουλειάς του, τον κάνουν περιζήτητο.  Επισκευές: μπαταρίες, δυναμό, μίζες, ηλεκτρικά παράθυρα, γρύλοι παραθύρων και κλειδαριές, φρέον - service air condition Τοποθετήσεις: συστήματα πλοήγησης (gps), φώτα xenon, ραδιοκασετόφωνα, ηχοσυστήματα, αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμοί αυτοκινήτων       ηλεκτρολογειο πετραλωνα, ταυρος, καλλιθεα, θησειο, αττικη  συνεργειο αυτοκινητων πετραλωνα, ταυρος, καλλιθεα, θησειο, αττικη ηλεκτρονικος - διαγνωστικος ελεγχος  πετραλωνα, ταυρος, καλλιθεα, θησειο, αττικη μπαταριες αυτοκινητων πετραλωνα, ταυρος, καλλιθεα, θησειο service air condition αυτοκινητων πετραλωνα, ταυρος, καλλιθεα, θησειο, αττικη αλλαγη λαδιων πετραλωνα, θησειο, καλλιθεα, ταυρος, αττικη

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αλκμήνης 50 - Πετραλωνα
  2103459681
  6932326989,6931192661
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ - ΔΟΥΡΓΟΥΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων τρακτέρ στην Κομοτηνή. 

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  ΞΥΛΑΓΑΝΗ - Κομοτηνή
  2533022875
  6937665096
 • Ηλεκτρολογείο Επισκευής Αυτοκινήτων - Τοποθέτηση ήχου - Επισκευή βλαβών - Διαγνωστικός έλεγχος - Νταμπαλέτσιος Αστέριος - Λάρισα

  Ηλεκτρολογείο Επισκευής Αυτοκινήτων και Φορτηγών παντός τύπου ΝΤΑΜΠΑΛΕΤΣΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ. Ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία της εταιρείας μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς.    Έχοντας σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την συνέπεια δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την εξυπηρέτησή σας.   Η πολυετή εμπειρία και η άριστη γνώση μας για το αυτοκίνητο αποτελούν εγγύηση για υπεύθυνο και αξιόπιστο επίπεδο εργασιών οι οποίες διενεργούνται στο κατάστημά μας.     Η εξυπηρέτηση των πελατών μας επιτυγχάνεται μέσω της διαρκής επιμόρφωσής μας σε επίπεδο υπηρεσιών αλλά και προϊόντων.   Το κατάστημά μας εκτός από τις επισκευές, ασχολείται και με τις ανακατασκευές ηλεκτρολογικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων  μίζες (starters), εναλλακτήρες (alternators) και δυναμό (dynamos) για κάθε μάρκα, τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου.   Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχουμε είναι οι εξής: Συντήρηση και επισκευή σε μίζες και δυναμό. Συντήρηση και επισκευή Air condition. Έλεγχος και αντικατάσταση μπαταριών. Τοποθέτηση ηχοσυστημάτων Radio - Cd - HiFi. Διαγνωστικό έλεγχο. Τοποθέτηση οργάνων-φώτων Led-Xenon. Διαγνωστικός έλεγχος για όλους τους τύπους φορτηγών και ιχ αυτοκινήτων. Γύαλισμα και καθαρισμός φαναριών. Παροχή υπηρεσιών και στο χώρο σας. Παρέχουμε εγγύηση 2 ετών για τις μπαταρίες.  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  5 χλμ ΠΕΟ Λάρισας Βόλου - Λάρισα
  2410571166
  6992821428
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΙΧ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η επιχείρηση μας δέχεται όλους τους τύπους και μάρκες αυτοκινήτων και φορτηγών,αναλαμβάνει την επισκευή των γεωργικών σας μηχανημάτων και σας παρέχει μία πλούσια γκάμα απο ανταλλακτικά όλων των ειδών στις καλύτερες πάντα τιμές.   Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:   ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΙΧ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ-ΦΟΡΤΗΓΩΝ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος SERVICE AIR CONDITION-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΕΛΕΓΧΟΣ Κ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ Κ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ BOSCH-MAGNETI MARRELI-VALEO-HUGO-MOBILETRON  MΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΦΟΡΤΗΓΩΝ  Τρίπολη,Ναύπλιο,Άργος,Καλαμάτα,Σπαρτη,Πελοπόννησος    

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ - Τριπολη
  2710231249
 • Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Άγιος Νικόλαος - Λασίθι - Ηλεκτρογαία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ - Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εργασίες - Ηλεκτρολογικές Βλάβες - Ηλεκτρολογικά Έργα Άγιος Νικόλαος Λασίθι Κρήτη

  Η εταιρεία μας με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία παντός τύπου ηλεκτρολογικά έργα σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.   Με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία παρέχουμε ολοκληρωμένες  ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.   Ανακαινίστε ηλεκτρολογικά των χώρο σας και απολαύστε όλα τα προνόμια που σας παρέχει ένα έξυπνο σπίτι.   Συνδυάστε όλες τις νέες τεχνολογίες και αναβαθμίστε τον προσωπικό σας αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.   Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας με την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας  με προσεκτική μελέτη του χώρου σας.   Ακόμη φροντίζουμε την άμεση εξυπηρέτηση  σας με συνέπεια και επαγγελματισμό στην περίπτωση καθημερινών ηλεκτρολογικών βλαβών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αντικαταστήσει τα φθαρμένα υλικά μόνο με άριστης ποιότητας υλικά που θα σας εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία όλων των ηλεκτρολογικών σας συνδέσεων.   Αναλυτικά αναλαμβάνουμε: - ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - ηλεκτρολογικές εργασίες - ηλεκτρολογικές βλάβες - εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας - εγκατάσταση θυροτηλέφωνου / θυροτηλεόρασης - αντικατάσταση πίνακα - σύνδεση κεντρικής κεραίας - πυρανίχνευση - αυτοματισμοί - ηλεκτρολογική ανακαίνιση σπιτιού - δομημένη καλωδίωση - έξυπνο σπίτι - δίκτυα - μελέτες φωτισμού   Για άμεση και αξιόπιστη εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές.   Με εκτίμηση Ηλεκτρογαία Μονοπρόσωπη ΙΚΕ   ηλεκτρολογος αγιος νικολαος κρητη - ηλεκτρολογος λασιθι - ηλεκτρολογοι αγιος νικολαος - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αγιος νικολαος- ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις λασιθι - ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις αγιος νικολαος κρητη - ηλεκτρολογικες εργασιες αγιος νικολαος - ηλεκτρολογικες εργασιες λασιθι - ηλεκτρολογικες εργασιες αγιος νικολαος κρητη- παντος τυπου ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις λασιθι

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Γλύματα, Άγιος Νικόλαος - Λασιθίου
  2841024880
  6942402829
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Ο ηλεκτρολόγος ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  στη Μονεμβάσια Λακωνίας αναλαμβάνει  με εμπειρία και συνέπεια: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – συντηρήσεις – επισκευές Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Ηλεκτρικές συνδέσεις οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Εγκατάσταση – συντήρηση Φωτοβολταικών  Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις  Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Αποκατάσταση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης  Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Οικιακές Εγκαταστάσεις Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Πιστοποιητικά ΔΕΗ Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Αλλαγή Πίνακα Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Θερμοσίφωνες & Ηλιακές Συσκευές Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Επίγειες ψηφιακές κεραίες   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Θερμοσυσσωρευτές   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Δομημένη Καλωδίωση   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Φωτισμούς Εξωτερικών και Εσωτερικών Χώρων   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Κατασκευές ηλεκτρικών πινάκων προστασίας - ελέγχου - διανομής συστημάτων παραγωγής ενέργειας   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Φωτισμός & Μελέτες Φωτισμού   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα Πυρανίχνευση - φωτισμός ασφαλείας   Μονεμβάσια , Σπάρτη, Λακωνία, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αργολίδα  

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - Μονεμβασιά
  2732061033
  6977661461
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  Ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτοβολταϊκά, στο Παγκράτι.

  Κατηγορία: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΑ

  8016
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΛΙΣΣΟΥ 15-19 - Παγκράτι
  2117151032
  6936824508
Σελίδα 1 από 3