Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 09:51 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ACOUSTIC HELLAS

  Η εταιρία ACOUSTIC HELLAS εξειδικεύεται στον έλεγχο θορύβου, δονήσεων και αντισεισμική προστασία, προσφέροντας ακουστικά υλικά, ηχόμετρα, αναλυτές και λογισμικά προγράμματα περιβαλλοντικού σχεδιασμού

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ & ΔΙΑΓΟΡΑ - Σπάτα
  2106630333
 • ACOUSTIC SCIENCE

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο πεδίο της ακουστικής με αντικείμενα την καταπολέμηση του θορύβου και των δονήσεων αλλά και την επίτευξη της βέλτιστης ακουστικής σε εσωτερικούς χώρους με απαιτήσεις. Με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά και εμπειρία από μεγάλα έργα και απαιτητικό πελατολόγιο, η εταιρία υποστηρίζει το σύνολο των θεμάτων που αφορούν: Ηχομόνωση κτιρίων - αιθουσών - χώρων, ακουστική αιθουσών, βιομηχανική ηχομόνωση - ακουστική, αντικραδασμική φροντίδα χώρων, εγκαταστάσεων ή μηχανών και περιβαλλοντική ακουστική.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΟΥΝΑΡΗ 48 - Μαρούσι
  2108053121
 • dBXPL

  Ηχομόνωση-Ακουστική μελέτη Ηλεκτρακουστική μελέτη-Ηχομέτρηση. Σχεδιασμός και εγκατάστάσεις ηχητικών συστημάτων, προσαρμογές χώρου, περιβαλλοντικές μελέτες, ηχοβολισμός, ηχομετρήσεις. Mixing-mastering-post production PA engineering-συντονισμός ηχητικου project Δωρεάν εκτίμηση κόστους- Τριετή συντήρηση & εγγύηση

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΡΟΣΤΟΒΙΟΥ 10 - Ελληνορώσων
  2111192480
  6972778549
 • DYNADUCT

  Δομικά ακουστικά στοιχεία-Panel Ηχοπετάσματα, ακουστικές οροφές, ακουστικοί κλώβοι, επενδύσεις τοίχων, έλεγχος μηχανολογικού θορύβου

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ 4 - Αχαρνές
  2102405832
 • MONOSTAR

  Η Monostar?Α.Ε. ειδικεύεται στη μελέτη και στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μονωτικών υλικών, εισαγόμενων και ελληνικών, παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  ΚΕΔΡΗΝΟΥ 15 & ΕΦΕΣΟΥ 1 - Αμπελόκηποι
  8011111180,2106442888
 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ AMDS

  Ηχομόνωση-Ηχοπροστασία-Ακουστική χώρων Το γραφείο μας ασχολείται με μελέτες ηχομόνωσης, ηχοπροστασίας, ακουστικής χώρων, θέματα αντιμετώπισης θορύβου και ακουστικού σχεδιασμού. Πελάτες μας είναι αρχιτέκτονες, μηχανολόγοι, εργολήπτες κατασκευαστές και ιδιώτες, που χρειάζονται μία ακουστική μελέτη κατά τον σχεδιασμό ενός έργου ή όταν σε ήδη περατωμένα έργα υπάρχουν προβλήματα θορύβου και ανάγκη βελτίωσης της ακουστικής.   Το ανθρώπινο δυναμικό της μελετητικής μας ομάδας διαθέτει την κατάλληλη επιστημονική εκπαίδευση και 20ετή εμπειρία σε θέματα ακουστικής, ηχομόνωσης και ηχοπροστασίας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με συνέπεια και αξιοπιστία σε οποιοδήποτε ζήτηση σας. Συνεργαζόμαστε επίσης με πεπειραμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορούν να συνεισφέρουν με τις υπηρεσίες τους, αν το έργο το απαιτεί. Ο τρόπος εργασίας μας είναι έγκυρος, γιατί βασίζεται πάντα σε ισχύοντα ακουστικά πρότυπα (DIN, EN, ISO) και τεχνικές οδηγίες (VDI, ASHRAE).   Πιστεύουμε, οτι την σημερινή εποχή, με τον θόρυβο και τις συνθήκες ζωής μέσα στην πόλη να μας αναγκάζουν μεταξύ άλλων:   να ζούμε και να εργαζόμαστε σε κτίρια και πολυκατοικίες, με ελλιπή ή ανύπαρκτη ηχομόνωση και που βρίσκονται σε όλο και πιο μικρή απόσταση μεταξύ τους να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερες θορυβώδεις μηχανολογικές εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσουμε τον αναγκαίο εξαερισμό και τον κλιματισμό να βλέπουμε ότι η ηχορύπανση από συγκοινωνιακά μέσα αυξάνεται ασταμάτητα, γιατί θέλουμε να χρησιμοποιούμε όλο και περισσότερα μηχανοκίνητα μέσα μεταφοράς, όπως αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες να ζούμε δίπλα σε επιχειρήσεις, εστιατόρια, bar, κέντρα διασκέδασης κ.α., που για να λειτουργήσουν κάνουν όλο και περισσότερο θόρυβο η ανάγκη για σωστή και επαρκή ηχομόνωση των χώρων διαμονής και εργασίας γίνεται όλο και πιο επιτακτική.   Ποιά είναι όμως η "σωστή ηχομόνωση";   Σε αυτό το ερώτημα σας μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι, γιατί εμείς γνωρίζουμε τις ειδικές κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν, για να επιτευχθεί ένα άρτιο ακουστικό αποτέλεσμα. Προστατεύουμε τα συμφέροντα των πελατών μας, είτε είναι κύριοι του έργου είτε ανάδοχοι κατασκευαστές, γιατί ελέγχουμε με μη καταστροφικές μεθόδους αν τηρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις περί ηχομόνωσης και ηχοπροστασίας, αν έχουν γίνει οι σωστές επιλογές υλικών και αν οι εργασίες έχουν γίνει όπως πρέπει. Οι ακουστικές μετρήσεις ελέγχου μπορούν να γίνουν κατά την διάρκεια ή μετά την κατασκευή του έργου και με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο πελάτης μας να είναι σίγουρος ότι παίρνει όντως αυτό που πληρώνει.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  Βενιζέλου Ελευθερίου 13 - Νέο Φάληρο
  2104835785
  6944843065
 • ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

  Ηχομόνωση Μελέτες Ακουστικής Ακουστικά πλαίσια Ηχοαπορρόφηση Προϊόντα VIBRO Προϊόντα ALPHAcoustic

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 73 - Χαλάνδρι
  2106779875
 • ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Α.Κ

  ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ Στεγανοποιήσεις, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, ταράτσες, υπόγεια, τοιχία θεμελίωσης, δεξαμενές Γεμίσματα δαπέδων με αφρομπετό Έργα στέγης, προστασίας και συντήρησης κτιρίων. Βιομηχανικά- εποξειδικά δάπεδα και ράμπες

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 195 - Κερατσίνι
  2104322922
 • ΕΡΓΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

  Η ΕΡΓΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ προσφέρει εξειδικευμένς υπηρεσίες και προϊόντα στον τομέα του ελέγχου των θορύβων και των δονήσεων. Η ΕΡΓΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ καταπολεμά το θόρυβο και τις δονήσεις με συνολικό τρόπο: από τον εντοπισμό και την μέτρηση του προβλήματος μέχρι την ανάλυση, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση αντί-θορυβικών και αντί-δονητικών διατάξεων.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΟΡΜΟΥ 71-73 - Αθήνα
  2106980601,2106912306
 • ΗΧΟΔΟΜΙΚΗ ΠΛΙΑΚΑΣ

  Η εταιρεία Ηχοδομική Ε.Π.Ε. ειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή λύσεων στον τομέα της ηχητικής και ηχομόνωσης. Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές τεχνικές, αποτέλεσμα της εξειδίκευσής μας, της συνεχιζόμενης και επαναλαμβανόμενης πειραματικής εξάσκησής μας καθώς και της εμπειρίας μας επί 15 συνεχόμενα έτη. Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη δυνατότητα να εμποδίζουμε τη διαφυγή του ήχου (ηχομόνωση) και να βελτιστοποιούμε την ακουστική του χώρου (ηχητική). Με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων ηχοαπορροφητικών και ηχομονωτικών υλικών,καθώς και μηχανημάτων μέτρησης υψηλής τεχνολογίας, παρεμβαίνουμε στην υπάρχουσα κτιριακή ηχομονωτική - ηχητική κατάσταση, αλλά και στην επέκταση της, βελτιστοποιώντας το ηχητικό αποτέλεσμα. Με εργαλεία την πρόσθετη επένδυση, τη σωστή μεγαφωνική μελέτη και τη χρησιμοποίηση των ανάλογων ηχοδιαθλαστών, ο χώρος σας αποκτά ξεχωριστές ηχητικές δυνατότητες.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΝ ΑΜΕΔΑΙΟΥ 27 - Ψυχικό
  2109243543
  6977303003, 6944338644
 • ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

  Ηχοπεριβαλλοντική τεχνική & ακουστική εταιρία. Ηχομετρήσεις, αναλύσεις θορύβου και κραδασμών,. Ηχομονωτικές κατασκευές με υλικά προηγμένης τεχνολογίας μη καρκινογόνα. Ηχοπετάσματα, ηχοπαγίδες, ηχοκαλύμματα, ακουστικές επενδύσεις, ηχομονωτικές πόρτες και παράθυρα, πλωτά δάπεδα. Μελέτες και κατασκευές για studio, bar, εργοστάσια, ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία, σκάφη, θέατρα, bowling και οικίες.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΘΗΝΩΝ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 27 - Αιγάλεω
  2105317450
 • ΗΧΟΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

  Η "ΗΧΟΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" αποτελεί την μοναδική καθετοποιημένη Ελληνική Ακουστική Επιχείρηση Μελετών, Κατασκευών & Συμβούλων εξειδικευμένη σε Βιομηχανική, Αρχιτεκτονική, Περιβαλλοντική & Ναυπηγική Ηχομόνωση. Έχει σχεδόν 20ετή εμπειρία σε μελέτες Ακουστικής χώρων (Ιδιωτικών & Δημόσιων έργων) καθώς και στην παραγωγή υλικών Αντικραδασμικής προστασίας. ΟΛΑ τα προϊόντα που κατασκευάζουμε καθώς και τα έργα που αναλαμβάνουμε γίνονται με υλικά δικού μας σχεδιασμού και κατασκευής. Διαθέτουμε δικά μας μεταφορικά μέσα και συνεργεία τοποθέτησης, παρέχουμε δε πλήρη τεχνική υποστήριξη.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 14 - Νέα Σμύρνη
  2109315435
 • ΗΧΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΩΣΤΑΖΟΣ

  Η "Ηχοπεριβαλλοντική -Ηλίας Γ. Κωστάζος -Τεχνική & Ακουστική Εταιρία" με παρουσία 15 και πλέον ετών στον τομέα της Ακουστικής και του Περιβάλλοντος, διαθέτει την κατάλληλη επιστημονική εμπειρία για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος ακουστικής και θορύβου.. Το τεχνικό τμήμα της με εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς, έχει αναμύξει μια ολοκληρωμένη διαδικασία εντοπισμού και ανάλυσης κάθε ηχητικού και περιβαλλοντικού προβλήματος. Χρησιμοποιεί μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για την πραγματοποίηση ηχοβολισμών, μετρήσεων θορύβου φασματικών αναλύσεων και αντήχηση ς κ.λπ. Υλοποιεί ηχοτεχνικές και περιβαλλοντικές μελέτες, σχεδιάζει και κατασκευάζει: Ηχομονώσεις (εσωτερικού και εξωτερικού χώρου) Ηχοπετάσματα που χρησιμοποιούνται για οδικό κυκλοφοριακό θόρυβο, βιομηχανικούς χώρους, κλιματιστικές μονάδες κλπ. Ηχομονωτικές πόρτες Ηχοπαγίδες - Ηχοκαλύμματα Πλωτά δάπεδα - Τοιχοποιίες Ψευδοροφές

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ 36 - Χαϊδάρι
  2105815390
 • ΜΙΤΑΚΗΣ

  Ηχομονωτικές εργασίες, ηχητική και ακουστική εξισορρόπιση χώρων. Εγκαταστάσεις ηλεκτροακουστικών και οπτικοακουστικών συστημάτων. Διαμορφώσεις, διακοσμήσεις, φωτισμός, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων.

  Κατηγορία: ΗΧΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 95 - Θεσσαλονίκη
  2310818022
  697420938