Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 07:29 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ - Μ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ Ο.Ε. | Μεταλλικές Κατασκευές - Κατασκευές Θερμοκηπίων Λασίθι

  ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ - Μ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ Ο.Ε. Κατασκευές Θερμοκηπίων Λασίθι | ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ       Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ - Μ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1980 με έδρα την Ιεράπετρα, Κρήτης και δραστηριοποιείται στη κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων. Έχοντας πολυετή πείρα στο αντικείμενο και με την εμπιστοσύνη των πελατών στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση τους.     Τα θερμοκήπια που φτιάχνουμε είναι αμφίρρηκτα πολλαπλά σε διάφορα ύψη με ενδιάμεσο στήλο ή με ψαλίδια.   Με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, η εταιρεία μας δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών κατασκευών τεχνολογικής αρτιότητας, ανταποκρινόμενη σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες.   Εξυπηρετούμε το Λασίθι αλλά και τις γύρω περιοχές! Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε κατασκευή θέλετε να κάνετε.           40 χρόνια εμπειρία στη κατασκευή θερμοκήπιου!  

  Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

  25532
  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ. Ιεράπετρα Γρα Λυγιάς - Λασιθίου
  2842023888
  6976994233
 • ΝΜΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ | Εξοπλισμός Θερμοκηπίου - Κατασκευές θερμοκηπίων Ηράκλειο

    Η εταιρεία θερμοκηπίων ΝΜΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το τυμπακι, ιδρύθηκε από τους γονείς μας και συνεχίζει σήμερα ακολουθώντας το ίδιο πάντα όραμα. Μέσα από την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας έχει εντάξει ένα νέο καινοτόμο προϊόν όπου συμβαδίζει με τις νέες τάσεις της εποχής.   Κατασκευές θερμοκηπίων Αλιευτικά μηχανήματα Εξοπλισμοί θερμοκηπίων Κουρτίνα εξοικονόμησης ενέργειας Πάνελ δροσισμού θερμοκηπίων   Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ. Εθνικής Οδού Τυμπακίου - Μοιρών, Τυμπάκι - Ηράκλειο
  2892091445
  6932102025
 • ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΤΑΛΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΩΝ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΤΑΛΙΑΣ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

  Η επιχείρησή μας "ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΒΡΑΜΗΣ" δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας φυτών,με έδρα ένα από τα ομορφότερα χωριά των Σερρών, το Χαροπό.   Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που παράγει και εμπορεύεται γαρύφαλλα και ντάλιες. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η φροντίδα, το μεράκι και ο ζήλος μας καθιστούν τα φυτά μας ποιοτικώς ξεχωριστά με αποτέλεσμα να κατέχουν την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά.   Με το πέρασμα του χρόνου και τις ανάγκες των πελατών μας η επιχείρηση στράφηκε στο χώρο της διανομής, όπου διανέμει τα φυτά μας πανελλαδικά στις έδρες των συνεργατών μας.    Στα υπερσύγχρονα θερμοκήπιά μας, ακολουθώντας τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους ελεγχόμενης παραγωγής,επιτυγχάνουμε την  άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.   Διαθέτοντας πλήρη επαγγελματική συνείδηση και σεβασμό, επιτυγχάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.   Το 1997 η επιχείρησή μας βραβεύτηκε από το Υπουργείο Γεωργίας για την ορθολογική αξιοποίηση των διαθέσιμων φυσικών πόρων στο γεωργικό τομέα, χάρη στην αξιοποίηση της γεωθερμίας.   Προμηθεύουμε καταστήματα και επιχειρήσεις, και παρέχουμε πανελλαδική κάλυψη και 24ωρη εξυπηρέτηση.   - θερμοκηπια σερρες - πανελλαδικα - παραγωγη γαρυφαλλα σερρες - πανελλαδικα - παραγωγη νταλιας σερρες - πανελλαδικα - εμποριο γαρυφαλλα σερρες - πανελλαδικα - εμποριο νταλιας σερρες - πανελλαδικα - νταλιες σερρες - πανελλαδικα - γαρυφαλλα σερρες - πανελλαδικα

  Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΧΑΡΟΠΟ - Σέρρες
  2323025694
  6973506341
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΗΠΟΙ

  Κατασκευή θερμοκηπίων και εργασία στις οπωροκηπευτικές μονάδες "ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΗΠΟΙ". Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή, εδώ και αρκετό καιρό, αναλαμβάνουμε και καλλιεργούμε με ενοικίαση μεγάλες κτηματικές εκτάσεις. Τις περισσότερες φορές με τη συνεργασία του ιδιοκτήτη, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό, καλλιεργούμε τις εκτάσεις ανάλογα την εποχή και κατασκευάζουμε θερμοκήπια ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας. Ένα κτήμα που μπορεί να είναι ακαλλιέργητο και να μην αποφέρει κέρδος, μπορεί να γίνει γόνιμο και αποδοτικό. Τα προϊόντα που παράγουμε πωλούνται από εμάς τους ίδιους, σε εμπόρους και λαϊκές αγορές, χωρίς να υπάρχει διαμεσολάβηση τρίτων, οπότε το κέρδος είναι καθαρό. Όποιος ενδιαφέρεται για συνεργασία και ενοικίαση, επικοινωνήστε στο παραπάνω τηλέφωνο.

  Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

  Φωτογραφίες [4]
  ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ - Θεσσαλονίκη
  2396041749
  6970919039
 • ΤΣΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΡΗΤΗ

  Η βιομηχανία κατασκευής μεταλλικών θερμοκηπίων Β.Ε.Ε.Ξ. ΤΣΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΠΕ είναι από τις μεγαλύτερες στο χώρο του είδους στην Κρήτη και ιδρύθηκε το 1960 στην Κίσσαμο Χανίων με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων επίπλων και θερμοκηπίων. Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στις εκπληκτικές τιμές της. Η βιομηχανία Β.Ε.Ε.Ξ. ΤΣΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΠΕ απασχολεί έμπειρο εργατικό δυναμικό , στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους και έχει ένα άρτιο και σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό . Η ποιότητα, η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό, τα υλικά κατασκευής, το εξιδικευμένο προσωπικό, οι εκπληκτικές τιμές και η άμεση παράδοση, είναι τα συστατικά της επιτυχίας της βιομηχανίας Β.Ε.Ε.Ξ. ΤΣΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΠΕ, που την κατατάσουν στην πρώτη θέση του είδους στην Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ - Χανιά
  2822023079,2822022202