Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 07:34 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΙΑΤΡΟΙ ΙΑΤΡΟΙ
σε: Ιωαννίνων
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Παιδίατρος Ιωάννινα - ΜΠΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - Ομοιοπαθητικός Ιωάννινα - Εμβολιασμοί - Λοιμώξεις - Κλινική Εξέταση Και Συνταγογράφηση - Αντιμετώπιση Προβλημάτων Πρόωρων Νεογνών - Ιωάννινα

  ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ Μπέσης Σωτήρης | Παιδίατρος - Ομοιοπαθητικός Ιωάννινα Το ιατρείο μας το οποίο βρίσκεται στα Ιωάννινα και πιό συγκεκριμένα στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 53, είναι εδώ και αρκετά χρόνια κοντά στους μικρούς μας φίλους φροντίζοντας καθημερινά για την σωστή υγεία και ανάπτυξή τους. Αποτελεί ένας χώρο όμορφα διακοσμημένος και ζεστός, που έχει δημιουργηθεί με αγάπη από τον έμπειρο παιδίατρο Μπέση Σωτήρη και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες των ίδιων των παιδιών. Η αίθουσα αναμονής είναι χαρούμενη και φωτεινή, με σημεία απασχόλησης για τους μικρούς μας επισκέπτες με παιχνίδια και βιβλία ώστε να νιώθουν ευχάριστα και οικία. Ο χώρος εξέτασης έχει χαρούμενα χρώματα και πινελιές παιδικής διακόσμησης, που βοηθούν τα παιδιά να μειώσουν το αίσθημα φόβου που είναι φυσικό να αισθάνονται. Αναγνωρίζοντας ότι ο παιδίατρος δεν είναι μόνο ο ιατρός για τους πυρετούς, τις αντιβιώσεις και τα εμβόλια του παιδιού σας, έχουμε δημιουργήσει μία έμπειρη ομάδα και έχουμε εξοπλίσει κατάλληλα το ιατρείο μας, ώστε να μπορούμε να σας υποστηρίζουμε πλήρως σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το παιδί σας αλλά και να σας ενθαρρύνουμε στο μεγάλωμα των παιδιών σας. Έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την ιδανική εξυπηρέτηση των γονέων και των μικρών ασθενών, ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος αναμονής και να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός υγιών και μη παιδιών. Βασικός στόχος του ιατρείου μας είναι η σωστή ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα στα παιδιά τους.   ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ τον παιδίατρο Μπέση Σωτήρη για την υγεία του παιδιού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

  Κατηγορία: ΙΑΤΡΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Μιχαήλ Αγγέλου 53 - Ιωαννίνων
  2651064640
  6972922828,6972922829
 • ΚΟΛΙΟΥΣΗ ΕΛΛΗ - ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΣΟΥΛΙΟΥ 4 - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ .  ΤΗΛ. 2665306801   Νεφρολόγος, Ιωάννινα - Ηγουμενίτσα. Αντιμετώπιση παθήσεων νεφρών, Ιωάννινα - Ηγουμενίτσα. Παθήσεις νεφρών, Ιωάννινα - Ηγουμενίτσα. Holter 24ωρης καταγραφής αρτηριακής πίεσης. Αρτηριακή υπέρταση ,Ιωάννινα- Ηγουμενίτσα. Χρόνια νεφρική νόσος , Ιωάννινα- Ηγουμενίτσα. Αιματουρία , Ιωάννινα- Ηγουμενίτσα. Πρωτεϊνουρία , Ιωάννινα- Ηγουμενίτσα. Καρδιονεφρικό σύνδρομο ,Ιωάννινα- Ηγουμενίτσα. Μικροσκοπική εξέταση ούρων αντίθετης φάσης Σπειραματονεφρίτιδα Νεφρολόγος, Κέρκυρα. . "Η κα Κολιούση διατηρεί από 10ετίας ιατρείο Νεφρολογίας & Υπέρτασης στα Ιωάννινα. Πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί το υποκατάστημα στην Ηγουμενίτσα.   Ασχολείται με Παθήσεις των Νεφρών: Χρόνια νεφρική νόσος, Σπειραματονεφρίτιδες, Οξεία νεφρική ανεπάρκεια,  Διερεύνηση αιματουρίας (Μικροσκοπική εξέταση ούρων αντίθετης φάσης), Διερεύνηση πρωτεϊνουρίας, Οιδήματα, Διαβητική Νεφροπάθεια, Καρδιονεφρικό Συνδρομο, Διαταραχες ηλεκτρολυτων (Νάτριο, Κάλιο), Υπερουριχαιμία,   Νεφρολιθίαση· και με την Αρτηριακή Υπέρταση (Holter 24ωρης καταγραφής αρτ. πίεσης)."  

  Κατηγορία: ΙΑΤΡΟΙ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 - Ιωάννινα
  2651039339
  6947819083