Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 | 02:42 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΙΠΠΑΣΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Αλέξιππος - Σχολή ιππασίας Καλύβια Αττική - Μαθήματα ιππασίας Καλύβια

  Oι λάτρεις του πιο έξυπνου και υπερήφανου φίλου του ανθρώπου, του αλόγου, μπορούν πλέον να αισθάνονται την ελευθερία του «ιππεύειν» σε ένα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα Ιππικά Κέντρα της Ελλάδας, τον «Αλέξιππο». Η αγάπη μας για τα άλογα, μας έκανε να δημιουργήσουμε το Ιππικό Κέντρο Αλέξιππος, μία ιδιωτική, οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στην ιππασία αλόγων. Επικεφαλής του κέντρου μας είναι η Αλεξάνδρα Σούρλα, προπονήτρια ιππασίας και φυσιοθεραπεύτρια, η οποία ασχολείται με την ιππασία από 8 χρονών. Εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία, έχοντας προπονητές διακεκριμένες προσωπικότητες της ιππασίας. Ως αθλήτρια έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Μέσα σε μία έκταση 25 στρεμμάτων, οι επισκέπτες και φίλοι των αλόγων μπορούν να αποδράσουν από την καθημερινότητα κάνοντας ελεύθερη ιππασία, να σταβλίσουν τα ιδιωτικά τους άλογα και φυσικά να εκπαιδευτούν στην ιππασία.   Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλέξιππου περιλαμβάνουν: • Κλειστό ιπποδρόμιο διαστάσεων 20 x 68 • Πολυτελέστατους στάβλους, μεγάλου μεγέθους • Υπαίθριους χώρους (PADDOCK) • Στίβο για συρραγωγέα Κύριος στόχος του Ιππικού Κέντρου Αλέξιππος είναι να φέρει κοντά στο υπέροχο άθλημα της ιππασίας περισσότερο κόσμο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή όχι μόνο με τα πανέμορφα άλογα αλλά και με την ίδια τη φύση. Ζήστε από κοντά την μοναδική εμπειρία του ιππεύειν κλείνοντας σήμερα ραντεβού για ένα ατομικό μάθημα ιππασίας! Το Ιππικό Κέντρο Αλέξιππος, βρίσκεται στην περιοχή Όλυμπος του δήμου Καλυβίων, στην οδό Αμαζόνων 8 (Πάροδος Λ. Αναβύσσου).  

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αμαζόνων 8 - Καλύβια Θορικού - Πάροδος Λεωφόρου Ανάβυσσου 47,2 χλμ - Καλύβια
  6932214553
 • ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

  Η σχολή ιππασίας μας εχει σκοπό την εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων στα αθλήματα της ιππικής δεξιοτεχνίας, υπερπήδησης εμποδίων αλλά και στον τομέα της ελεύθερης ιππασίας. Φροντίζουμε για την ομαλή λειτουργία του σταύλου, την κίνηση των αλόγων και το πρόγραμμα ιππασίας.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  ΒΑΡΙΚΟ - Φλώρινας
  6977295283
 • Ιππασία Πλακιάς Ρέθυμνο - Άλογα Ρέθυμνο - Μαθήματα Ιππασίας - Χώρος Αναψυχής Πλακιά Ρέθυμνο - Ιππικός Όμιλος Πλακιά

  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πλακιά     Σχετικά μ'εμάς: Ο Ιππικός Όμιλος Πλακιά (πρώην Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας Alianthos) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στον Πλακια Κρήτης από τον Νίκο Ι. Βαρδάκη. Ο Νίκος πάντα ήθελε να συνδυάσει τη μεγάλη του αγάπη για τα άλογα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τουρισμό. Το κέντρο ιππασίας άρχισε τη λειτουργία του το 2004, και αναπτύχθηκε σιγά-σιγά ώστε σήμερα να είναι γνωστό ώς "το καλύτερο μέρος για βόλτα με άλογο" σε όλη τη νότιοδυτική Κρήτη. Από το 2013, συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες ιππασίας στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα και διοργανώνει εκδηλώσεις ιππικού ενδιαφέροντος. Το άθλημα της ιππασίας είναι για όλους & όλες τις ηλικίες! Παρέχουμε μαθήματα ιππασίας σε παιδιά άνω των 3 ετών & σε ενήλικες.Αθλητική ιππασία όπως επίσης βόλτες σε βουνό και παράλιες για έμπειρους αναβάτες αλλά και για αρχάριους!           Οι υπηρεσίες μας Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: Τηλ. 28320 31196, 32033, 32034, 32018 & Κιν. 694 2011620 Email: info@cretehorseriding.com  

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Πλακιάς - Ρέθυμνο
  2832031196
  6942011620, 6946790370
 • ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΣΧΟΛΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΛΟΓΑ ΒΑΡΗ - EL PASO

  Η ιππασία είναι απο τα αρχαιότερα αθλήματα. Αναπτύσσει αρμονικά τη σωματική ικανότητα, την ενεργητικότητα και τη δεξιοτεχνία των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτήν και έχει ωφέλιμη επίδραση στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Η δυνατότητα να ασχοληθεί κανείς με το άθλημα της ιππασίας ανεξάρτητα με την ηλικία που έχει το καθιστά μοναδικό. Δοκιμάστε το συναρπαστικό αυτό άθλημα στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Παράλληλα στο χώρο της σχολής μας τα αθλούμενα μέλη και οι φίλοι τους μπορούν να συνδυάσουν το μάθημα της ιππασίας με ένα καφέ. Σας περιμένουμε με χαρά, να σας ξεναγήσουμε στο μοναδικό κόσμο της ιππασίας και των αλόγων και να συμβάλλουμε με τη κοντινή αυτή απόδραση να αποβάλλετε για λίγο το άγχος της πόλης.   Ένα απο τα ομορφότερα σπορ μπορεί κανείς να απολαύσει στη σχολή ιππασίας El Paso του κ. Μυλωνάκου στη Βάρη Αττικής. Με εμπειρία 30 χρόνων, φιλικό περιβάλλον και τιμές, έμπειρους εκπαιδευτές, και συνεργάσιμα άλογα θα σας κερδίσει απο τη πρώτη σας επίσκεψη! Οι παροχές είναι πολλές και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν..Μαθήματα για αρχαρίους, προπόνηση και συμμετοχή σε αγώνες εμποδίων, ιππικής δεξιοτεχνίας, αμαξοδήγησης και ιππικής αντοχής.. Κάθε Κυριακή πραγματοποιούνται εκδρομές σε βουνό και θάλασσα, αναλόγως την εποχή, ενώ κατα καιρούς οργανώνονται και μονοήμερες ή διήμερες εξορμήσεις! Παράλληλα λειτουργεί και τμήμα θεραπευτικής ιππασίας απο συλλόγους και ιδρύματα. Παιδικά πάρτυ με πρωτοτυπία και άφθονη διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και τηλεοπτικά γυρίσματα, άμαξα για βαπτίσεις και γάμους που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις είναι μερικές ακόμα απο τις παροχές μας! Αν λοιπόν μαγευτείτε απο τα υπέροχα άλογα και θελήσετε να αγοράσετε μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο για το επίπεδό σας, ενώ αν είστε ήδη ιδιοκτήτης έχετε τη δυνατότητα να το σταυλίσετε στο El Paso!    

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΛΑΜΠΡΙΚΑ - Βάρη
  6944440235
 • Ιππικός Όμιλος Αθηνών | Γέρακας Αττική

  Ιππικός Όμιλος Αθηνών Ο Ιππικός Όμιλος Αθηνών που βρίσκεται στο Γέρακα Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Καζαντζάκη 3, ιδρύθηκε το 1961 γεγονός που τον καθιστά το δεύτερο αρχαιότερο ερασιτεχνικό ιππικό σωματείο στην Ελλάδα. Στελεχώνεται από πολύ έμπειρους προπονητές και προπονήτριες τόσο στον αθλητικό τομέα, όσο και στην σχολή ώστε η ασφάλεια και η επιτυχία να είναι εγγυημένη για όλους.   Στον όμιλο λειτουργεί pony club για μικρά παιδιά από 4 έως 8 χρονών, σχολή για παιδιά από 8 χρονών και άνω και ενήλικες, αθλητική ιππασία με υπερπήδηση εμποδίων και ιππική δεξιοτεχνία αλλά και θεραπευτική ιππασία.   Παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκμάθησης ιππασίας σε αρχάριους ή προχωρημένους.         Οι εγκαταστάσεις μας   Όραμα μας είναι η διάδοση της ιππικής τέχνης και αποστολή μας η εκμάθηση Ιππασίας, η ευημερία των αλόγων, η ασφάλεια των αθλητών και αθλουμένων καθώς και η ενασχόληση ευρύτερα με την ιππασία.  

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καζαντζάκη 3 - Γέρακας
  2106611088
 • ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

  Οραματιζόμενοι έναν χώρο όπου άλογο και αναβάτης θα "περνάνε" εξίσου καλά... δημιουργήσαμε το 2000 το Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα. Εμπνευστής της ιδέας ενός ιππικού ομίλου με επίκεντρο το ζώο και την αβίαστη σχέση του με τον αναβατή, ήταν ο Δημήτρης Μαμμόπουλος. Αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, το Κ.Ε.Ι.Μ. αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους επιδόξους νέους ιππείς, όσο και για τους ήδη γνώστες του αθλήματος! Η προσωπική σχέση σε εμάς παίζει κύριο και καθοριστικό ρολό. Επενδύουμε στους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, από τους πιο μικρούς που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα μέχρι τους πιο έμπειρους του ιππικού αθλήματος που στοχεύουν στη διάκριση. Τα ιπποδρόμια 20Χ60m και 50Χ70m με χαλαζιακή άμμο του Κ.Ε.Ι.Μ., κυριολεκτικά περικυκλωμένα από την καταπράσινη περιοχή "Τσέπι", θυμίζουν πως η απλότητα της φύσης είναι ο ιδανικός προορισμός για άθληση αλλά και χαλάρωση! Οι υπηρεσίες Στο Κέντρο Ιππασίας Μαραθώνα φροντίζουμε ώστε το άλογο να έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι χαρούμενο και αποδοτικό, όπως καθημερινή έξοδο στα πάντοκς για ξεμούδιασμα, ασυνήθιστα ευρύχωρα και θερμομονωμένα Boxes 16 m2, αλλά και ζεστό νερό για την καθαριότητά του. Από το τάισμα και την επισταμένη καθαριότητα των στάβλων μέχρι το ξύστρισμα, το σέλωμα και την περιποίηση των αλόγων, στο ΚΕ.Ι.Μ. προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ιππικών υπηρεσιών. Τα αλόγα του ΚΕ.Ι.Μ. αλλά και τα ιδιόκτητα, απολαμβάνουν περιποίησης και φροντίδας που αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στη δημιουργία ενός ευτυχισμένου, χαρούμενου και δραστήριου συναθλητή!

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΑΙΩΝ 57 - Μαραθώνας
  2294057051
  6932465365
 • Προπονητής Δρομώνων Ίππων - Νικολόπουλος Γιάννης - Προπονητής Αλόγων Ιπποδρόμου - Καθαρόαιμα Άλογα

  Ο Γιάννης Νικολόπουλος βρίσκεται στον χώρο των προπονήσεων αλόγων 37 έτη.Η επιχείρησή του υφίσταται 7 έτη,όπου δραστηριοποιείται ως προπονητής δρομώνων ίππων.Η εμπειρία,η αγάπη,η φροντίδα και η υπευθυνότητα στο είδος του,τον έχει καταξιώσει στον χώρο του με σπουδαίες επαγγελματικές συνεργασίες με αξιόλογους προπονητές,όπως:Θεοδωράκης - Σαντοριναίος - Μπατζέος - Σολομωνίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 1 έτος στο βιογραφικό του βρίσκει κανείς την επαγγελματική του πορεία να εκτινάσσεται κι εκτός της χώρας μας,όπου και παρείχε τις υπηρεσίες του στην Ιρλανδία ως assistant trainer. H αφοσίωσή του για την πατρίδα και αντιλαμβάνοντας τις ανάγκες στην χώρα μας,στον συγκεκριμένο κλάδο επαγγέλματος,τον έκαναν να επιστρέψει και να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον Μακρόπουλο Μεσογέας στα καθαρόαιμα άλογα του ιπποδρόμου. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση είναι στην διάθεσή σας!  

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Μαρκόπουλο Μεσογαίας - Αθήνα
  6984730911
 • HORSE RIDING FARM - ΙΠΠΑΣΙΑ ΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΛΟΓΩΝ - ΑΜΑΞΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ - ΒΕΡΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Οι άμαξες διατίθενται προς ενοικίαση για γάμους και βόλτες.    Στο ελληνικό νησί της Κω υπάρχει απεριόριστος χώρος για ιππασία. Ανάμεσα της περιοχής Τιγκακι και Μαρμαρι βρίσκεται το Λινοποτι με τα ομορφα άλογα της family farm. Εδώ μπορείτε να κάνετε όμορφες διαδρομές στην ησυχία της φύσης και την ομορφη λιμνοθάλασσα μας.  Προσφέρουμε και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ιππασία ,με προγράμματα για έμπειρους και αρχάριους αναβάτες.   Στην περιοχή Λινιποτι υπάρχει απεριόριστος χώρος για ιππασία, στα μαγευτικά τοπία της λιμνοθάλασσας. Μια διαδρομή με λευκό άλογο στο κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα δίπλα στα κύματα είναι μια αίσθηση που αγγίζει της όρια της ευτυχίας μια ανάμνηση που διαρκεί για μια ζωή, κυρίως για τους ερωτευμένους ενώ για τα παιδιά αξέχαστες στιγμές που θα τις διηγούνται στους φίλους τους όταν γυρίσουν στη πατρίδα τους από της διακοπές family farm είναι εδώ για σας και εσείς για μας.   Ακόμα η family farm προσφέρει τις όμορφες και στολισμένες άμαξες της για γαμήλιες τελετές στην πόλη της Δίπλα στα αρχαίο κάστρο και εύχεται στα νέα ζευγάρια μια ευτυχισμένη ζωή. ’’Οι άμαξες ήταν πάντα γουρλίδικες για τους γάμους που τελέστηκαν εδώ ‘’.  

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [20]
  Στείλτε e-mail
  ΛΙΝΟΠΟΤΗΣ - Κως
  2242068105
  6946846626
 • HORSE RIDING HERSONISSOS CRETE - ACTIVITIES IN CRETE - STALIDA HORSERIDING - RIDING CRETE - AMARILLIS STABLE

  Ο στάβλος Αμαριλλίς βρίσκεται στο τουριστικό θέρετρο της Σταλίδας, 33km από το Ηράκλειο, σε υψόμετρο 46m από την επιφάνεια της θάλασσας. Διαθέτει 10 άλογα εξοικειωμένα με την γύρο περιοχή όσο και με τις πιο μακρινές περιηγήσεις στο οροπέδιο του Μοχού.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 26 - ΣΤΑΛΙΔΑ - Ηράκλειο
  2897033516
  6980328068
 • ΕΙΔΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ - ΣΕΛΕΣ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ - ARGYS ART - ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑ ΑΝΝΑ

  Η οικογενειακή επιχείρηση Argy’s Art δραστηριοποιείται στο χώρο του αλόγου και είναι από τις παλαιότερες στην κατασκευή, επιδιόρθωση αλλά και την εμπορία ειδών ιππασίας από το 1985. Όλα ξεκίνησαν από το μεράκι και τη φαντασία του Αργύρη Μπουρντένα, ιδρυτή της επιχείρησης και κεφαλή της οικογένειας. Τόσο η αγάπη της λοιπόν για τα άλογα όσο και η ίδια η ενασχόλησή της με αυτά, την έχει φέρει σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικό των καλυτέρων οίκων του εξωτερικού. Από την αρχή και δημιουργία της επιχείρησής, βρίσκεται αδιαλείπτως στο χώρο με ανοδική πορεία, συνέπεια και καινοτόμες ιδέες. Τα κύρια προϊόντα που παράγει είναι σέλες τύπου western, χαλινά, επιστήθια, υπονούρια, σακίδια, θήκες για καραμπίνες, περιλαίμια αλόγων, σκύλων, αιγοπροβάτων, κ.α. Είναι η μοναδική εταιρία που έχει δικό της ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο από το 2006, όπου και μοιράζει στους πελάτες της, με τελευταία εξέλιξη την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.saddlesandtack.gr. Η εταιρία έχει συμμετάσχει από το 2001 έως το 2008 στην Έκθεση “DIANA” στην Παιανία Αττικής και από το 2003 αδιαλείπτως στην Έκθεση “ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ” της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 η εταιρία πήρε για πρώτη φορά μέρος σε έκθεση του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην “SPOGA HORSE” στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου και εξέθεσε όλα τα καινούργια της μοντέλα, σε Παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ Τ.Θ.30 - Βέροια
  2331026703
 • ΕΙΔΗ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - EQUUS

  - Εμπόριο - Αντιπροσωπείες ειδών για τον ιππέα και το άλογο - Σε συνεργασία με την "ΑΡΤΑΝΑ" για συμβουλές γύρω από την αρμονική συνύπαρξη με το άλογο

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ 42 - Νέα Ερυθραία
  2106250058
 • ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΣΑΛΕ - ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - CASA DI CALO

  Το πιο τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε, ένα τοπίο που θυμίζει Ελβετια, καταπράσινο με ενα Καφε που σε πάει σε άλλη εποχή.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΤΑΝΙΑ - Τρίκαλα
  2432771678
  6978228975
 • ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - CLUB CHEVAL - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑ ΜΕ PONY

  Ιππικός όμιλος, Θεσσαλονίκη. Οργάνωση εκδηλώσεων, Θεσσαλονίκη. Θεραπευτική ιππασία, Θεσσαλονίκη. Οργάνωση συνεδριών, Θεσσαλονίκη. Οργάνωση βάπτισης, Θεσσαλονίκη. Ιππασία, Θεσσαλονίκη. Cafe bar, Θεσσαλονίκη. Club Cheval, Θεσσαλονίκη.   Το Club CHEVAL, είναι ένα κτήμα 18 στρεμμάτων, στη Ν. Ραιδεστό, μόλις 20 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο του κτήματος στεγάζεται και το Ι.ΚΕ.Μ (Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας). Πρόκειται για ένα καινούριο πολυχώρο που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, από επίσημους αγώνες ιππασίας, μέχρι το γάμο ή τη βάφτιση που πάντα ονειρευόσασταν.    Το Club CHEVAL είναι ένας χώρος ιδανικός για να φιλοξενήσει κοσμικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, όλο το χρόνο. Εκτός από τον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό του χώρο, διαθέτει εσωτερική σάλα 300 τ.μ, η διαρρύθμιση της οποίας, επιτρέπει τη διάταξη που επιθυμείτε, ανάλογα με τη θεματική της κάθε εκδήλωσης.   Ο εξωτερικά διαμορφωμένος περιβάλλων χώρος των 1.300 τ.μ., χωρίζεται σε μια υπερυψωμένη βεράντα των 200 τ.μ. και σε μια έκταση 1.100 τ.μ. που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εκδήλωση που επιθυμείτε να διοργανώσετε.    Η εταιρεία μας συνεργάζεται με αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, του catering αλλά και της τροφοδοσίας ποτών, με την αρωγή των οποίων έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις σας για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.  Παρ' όλα αυτά, σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε αυτόνομα το χώρο και να επιλέξετε εσείς τους δικούς σας συνεργάτες, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.    Παράλληλα, το οργανωμένο και σε συνεχή λειτουργία bar που διαθέτει σας περιμένει να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. Το Club CHEVAL, έχει δικό του χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά και τη δυνατότητα για εύκολη στάθμευση στον εκτός κτήματος χώρο. Επίσης διαθέτει χώρους αποθήκευσης και ηλεκτρική εγκατάσταση που καλύπτει το σύνολο του κτήματος.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΦΩΚΕΑΣ 20 - Θεσσαλονίκη
  6980753850
  6980753850, 6988130813
 • ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΞΑΝΘΗ - ΙΠΠΑΣΙΑ ΞΑΝΘΗ - ΑΛΟΓΑ ΞΑΝΘΗ - ΡΑΝΤΣΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

  Ράντοσ Κυριάκου. Ιδανική τοποθεσία για τους λάτρεις των αλόγων ,της ελεύθερης ιππασίας και της φύσης. Στο ράντσο Κυριάκου μπορεί να έρθει όλη η οικογένεια για: Μαθήματα ιππασίας Εκπαιδεύσεις αλόγων Ελεύθερη ιππασία Στο χώρο λειτουργεί καφέ - μπαρ - εστιατόριο.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ - Ξάνθη
  6986977588
 • ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΑΛΟΓΑ - THERAPEUTIC RIDING CENTER

  Η θεραπευτική Ιππασία είναι μία ολιστική προσέγγιση στην αποκατάσταση περιπτώσεων παιδαγωγικών, ψυχολογικών, ψυχοθεραπευτικών και κινητικών διαταραχών παιδιών και ενηλίκων. Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας ως ατομική ή ομαδική μορφή και περιλαμβάνει ασκήσεις για τη βελτίωση των μαθησιακών, σωματικών και ψυχοκινητικών ικανοτήτων. Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Ιωαννίνων βρίσκεται εντός μιας καταπράσινης έκτασης στη Γεωργική Σχολή στον Κατσικά και απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Διαθέτει τόσο ανοιχτό όσο και κλειστό στίβο, έτσι ώστε να πραγματοποιούνται οι θεραπείες ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Στο Κέντρο μας παρακολουθούν προγράμματα θεραπείας και αποκατάστασης με τη συγκεκριμένη μέθοδο, παιδιά αλλά και ενήλικες από όλη την Ήπειρο. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο στη συγκεκριμένη παρέμβαση, με παρακολούθηση σεμιναρίων, πρακτική άσκηση και πιστοποίηση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι συνεδρίες της Θεραπευτικής Ιππασίας πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή και τη συνεργασία καθηγητών ειδικής φυσικής αγωγής, εξειδικευμένων ιατρών, θεραπευτών διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής και ψυχολόγο. Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Ιωαννίνων είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 3 - Ιωάννινα
  6936892931
 • ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ - SILVALAND

  Ιππασία για μικρούς και μεγάλους, Κέρκυρα. Θεραπευτική ιππασία, Κέρκυρα. Αγροτουρισμός, Κέρκυρα. Εκτροφή σκυριανών ίππων, Κέρκυρα. Εκτροφείο ζώων. Ανθοκομικά - δενδροκομικά, Κέρκυρα. Ζώα αναπαραγωγής και ζωεμπόριο, Κέρκυρα.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  ΝΑΥΣΙΚΑΣ 40 - Κέρκυρα
  2661045630
  6956203611
 • ΜΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΗΛΕΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΣΤΡΟ ΗΛΕΙΑ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ - ΜΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Εκμάθηση ιππασίας και εκπαίδευση αλόγων. Απολαύστε χαλαρούς περιπάτους με τα πανέμορφα άλογά μας στη φύση. Τα μαθήματα γίνονται υπο την επίβλεψη αρμόδιου εκπαιδευτή και πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια. Ασχολούμαστε επιμελώς με την ισορροπημένη διατροφή και υγιεινή των αλόγων μας.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΤΡΟ - Ηλείας
  6989115628
 • ΦΑΡΜΑ ΑΛΟΓΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΙΠΠΑΣΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΛΟΓΑ - ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - ΣΠΟΡ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  Φάρμα αλόγων, ιππασία, άλογα, χώρος αναψυχής, σπορ, δραστηριότητες. Ο Γιαννης Παρασχης δημιουργησε τη φαρμα ζακυνθινων αλογων πριν περιπου 40 χρονια με 2 επιβητορες και φοραδες απο τα λιγα καθαρα που ειχαν μεινει τοτε στο νησι , απο τοτε καταφερε να μεγαλωσει τον αριθμο και να φτασει σημερα στα 40 αλογα.Η φαρμα βρισκεται στο βορειο μερος του νησιου στο Γερακαρη οπου ο Γιαννης και οι συνεχιστες του εργου του τα παιδια του διατηρουν σχολη ιππασιας και διοργανωνουν χειμερινες τουριστικες βολτες.   Η ζακυνθινη ρατσα αλογων οπως λεει η παραδοση και η ιστορια απο στομα σε στομα ξεκινησε με τον ερχομο των Αγγλων και των Ιταλων φερνοντας μαζι τους αλογα απο της χωρες τους οπου και εκαναν μιξη με τοπικες ρατσες με το αποτελεσμα να φιγουραρει σημερα στης φωτογραφιες της σελιδας μας.    Το ζακυνθινο το χαρακτηριζει ο καλοσυνατος χαρακτηρας με μεγαλη θεληση για δουλεια το δυνατο μυωδες σωμα και ο τελειος βηματισμος καθως και το ψηλο σηκωμα των ποδιων κανοντας τα ιδανικα για αμαξα η ακομα και για Iππικη δεξιοτεχνια 

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΤΩ ΓΕΡΑΚΑΡΙ - Ζακύνθου
  6937061259
 • ΦΑΡΜΑ ΑΛΟΓΩΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΡΤΑΣ - ΙΠΠΑΣΙΑ ΑΡΤΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΟΓΩΝ - ΦΑΡΜΑ Η ΑΧΥΡΩΝΑ

  Φάρμα αλόγων, Σκούπα, Άρτα. Εκπαίδευση αλόγων, ιππασία.

  Κατηγορία: ΙΠΠΑΣΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΣΚΟΥΠΑ - Αρτας
  6946241007